Kullanıcı mesaj:Metal Militia/Arşiv40

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

İstenen maddeler[kaynağı değiştir]

Merhaba. Bu sayfa neden artık güncellenmiyor? Bir sorun mu var? --Superyetkinileti 01:37, 1 Şubat 2010 (UTC)

Merhabalar. Açıkcası hiç bir fikrim yok, ne yazık ki. Belki diğer hizmetliler biliyordur? --M.M.ileti 06:21, 5 Şubat 2010 (UTC)

Merhaba. Ben Vikipedi:Şikâyet/Hizmetli sayfasına bir şikayet etmiştim ve bir karar alındı ama bu karara itirazım sözkonusudur. Bu yüzden konuyu değerlendirmenizi rica ediyorum. Şikayetim dört bölümden oluşmaktadır. 1. Üç geri dönüş kuralı ihlali (Kullanıcı dört kez kendi sürümünü getirmiştir) 2. Hizmetli politikası ihlali (Kullanıcı gerekçe kullanmadan engelleme vermiştir) 3. Engelleme politikası ihlali (Kullanıcı tartışmalı diyalog içinde olduğu beni engellemiştir) 4. Kişisel saldırılar yasaktır, nezaket ve iyi niyet varsayın politikası ihlalleri (Kullanıcı savunma yazılarıyla bu politikaları ihlal etmiştir, ayrıntıları sayfadda bulunmaktadır). Bu 4 iddiam için ayrı ayrı fikir belirtmenizi rica ederim, saygılar dilerim.Nihatix

Ecevit Hükümetleri[kaynağı değiştir]

"Ecevit Hükümetleri" maddesi tam olarak neden silindi? Gerekçe olarak "SAS"tan bahsediliyor. Ne olduğunu bilmiyorum da. -Ostique- 05:28, 5 Şubat 2010 (UTC)

Başlığının çağrıştırdığı kavram gereği ve büyük olasılıkla içeriğinin de bir tür listeden öteye gitmeyeceği gerçeğinden hareketle, sözünü ettiğiniz madde (veya benzerleri) Vikipedi'de silinirler, bunun yerine kategorileri açılır. Ya da kategorileri zaten vardır. SAS: Silinmeye Aday Sayfalar'ın kısaltılmışı olup, silinme gerekçesini değil silinme prosedürünü anlatır. Açıklaması şuradadır. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 06:10, 5 Şubat 2010 (UTC)


İyi günler! Aptullah isimli kullanıcı 2 kere vandalizm mesajı aldığı için engellenmesi gerektiğini düşünmekteyim. Eğer haksızsam sebebini bana mesaj olarak gönderir misiniz? --musmus4444


~- Merhabalar, şöyle bir kullanıcımız mevcut. Kullanıcı adını seçerken şuralardan esinlenmiş sanırım =). Kolay gelsin efendim.--CnkALTDSmesaj/message 18:29, 12 Şubat 2010 (UTC)

Merhabalar, haklı olabilirsiniz esinlenme konusunda. Adının sonunda .com vb türünden ekler olsaydı uygunsuz KA olurdu, fakat şu an için bir ihlal göremiyorum. Bekleyip katkılarını görelim, eğer verdiğiniz linki çağrıştıran katkılar gelmeye başlarsa o zaman engellenir. Teşekkürler dikkatiniz için. --M.M.ileti 20:38, 12 Şubat 2010 (UTC)

The Tonight Show with Conan O'Brien[kaynağı değiştir]

Şu maddeye bir göz atar mısınız? Son cümleleri doğru ama, üslubu uygun değil. Ben bir defa iyi niyet olarak geri aldım ama... Viki'ye uygun bir hale getirirseniz sevinirim. Kolay gelsin... --Dolphin 10:14, 13 Şubat 2010 (UTC)

Sayin Hizmetli,

moderatörleriniz keyfi uygulamalar ile faşizan tutumlar içindedir. Aydınların, gazetecilerin, Nobel ödülü kazanan insanların öldürülüp, sürgüne gönderildiği bir ülkede bu uygulamalar şaşkınlık yaratmasa da Vikipedi için bu durum bir hayal kırıklığıdır.

Arabuluculuk, hakemlik gibi her türlü kullanıcı ile hizmetli arasında iletişim kanalı kurabilecek yöntemlerin de Vikipedi'de kısıtlanmış olduğu görülmektedir. Yine aynı şekilde hizmetli'nin aslında ne olduğu, kullanıcıya karşı nasıl davranması gerektiğini belirtecek her türlü link de Türkçe versiyonda Türkçe'ye çevirilmemiştir. Bunların tümü faşizan bir tutum belirtir. Moderatörün her yaptığı geçerli ve doğrudur anlamı çıkmaktadır. Demokrasi ve hukukun üstünlüğü ile örtüşmeyecek bir anlayış Vikipedi'de hüküm sürmektedir.

Ben yine de Vikipedi ailesinin bu tutumda olmadığına inanarak, içinde bulunduğum durumun diyalog ile çözülebileceği umudunu korumaktayım.

Saygılar,

Tamer nam-ı diğer Batarya

Bu madde çeşitli açılardan vikipedi prensiplerine aykırı. Taraflı, özensiz, geliştirilebilecek bir içerik değil. Bu nedenlerle silinmesi gerektigini düşünüyorum. Bilginize. Kolay gelsin.--dYn$m 06:57, 15 Şubat 2010 (UTC)

Merhaba. Benim size bir sorum olacak...

Vikipedide ki yazıları atıf yapmak ve lisansını değiştirmemek şartıyla kullanıyoruz. Benim sorum şu. Mesela vikideki bir yazıyı herhangi bir forumda kullandık diyelim. Kaynağını da ekledik diyelim. Lisansını da kaynak ekler gibi creative commons by-sa lisanslıdır diye eklemek zorundamıyız? Yada başka bir şekilde?

Selam. 78.163.9.173 ip numaralı kişi Ataol Behramoğlu maddesine küfürlü içerik eklemiş. Ben bu içeriği sildim. Bu kişiye nasıl bir uyarı mesajı yollayabilirim? (Ya da benim yollama hakkım var mı?) Teşekkürler. --dYn$m 08:35, 18 Şubat 2010 (UTC)

Merhabalar, maddelere küfürlü içerik ekleyen kullanıcıların mesaj sayfasına {{küfür}} şablonunu yollarsanız, hizmetliler gereken engellemeyi yapacaklardır. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M.M.ileti 08:56, 18 Şubat 2010 (UTC)

  • Merhaba, şu sayfasını siler misiniz? İsim değişikliği olacak zira. Teşekkürler--CnkALTDSmesaj/message 18:52, 19 Şubat 2010 (UTC)


Teşekkürler Serdar Karaman 10:37, 20 Şubat 2010 Bu imzasız yazı Serdarkaraman (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Üstte bir başka hizmetlinin de belirttiği gibi, burada sizi, mesleğinizi, yaptığınız işi sorgulamak gibi kişisel bir davranış yok ve olamaz da. Ancak adınızı google da arattığımda kendi siteniz, facebook ve bazı blog benzeri siteleri dışında bağımsız ikinci parti kaynak bulamıyorum. Vikipedi'nin, bir kişinin ansiklopedik olabilmesi ile ilgili kriterleri hakkında şu bağlantıdan bilgi edinebilirsiniz. Teşekkürler. --M.M.ileti 14:06, 22 Şubat 2010 (UTC)

+ veya - numaralar[kaynağı değiştir]

Bir sayfa falan açtığımızda hemen son değişikliklerde çıkıyor. Buraya kadar hiçbir sorun yok fakat orda örneğin +756 veya -850 yazıyor. Bu ne anlama geliyor? Bize bir faydası var mı? Strik 14:41, 21 Şubat 2010 (UTC)

Bir önceki sürüme oranla eklenen karakter sayısı (+) pozitif, çıkartılan karakter sayısı da (-) negatif olarak gözüküyor. --M.M.ileti 13:57, 22 Şubat 2010 (UTC)

~- Teşekkürler--CnkALTDSmesaj/message 18:02, 22 Şubat 2010 (UTC)

  • Merhaba, Takabeg'in sayfası süresiz koruma altındaydı. Zira üzerine bir değişiklik; Koruma şablonu hâlâ görünüyor fakat korumada değil. Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 20:39, 22 Şubat 2010 (UTC)

Kararsiz oldugum icin bir baslik yazmadim[kaynağı değiştir]

Madem bu kadar cok ansiklopedi dostusun, sen neden bir yayinevi sayfasi yazmiyorsun, acaba? 11:39, 25 Şubat 2010 Bu imzasız yazı Crazy Benoit (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Pardon ? --M.M.ileti 15:41, 25 Şubat 2010 (UTC)

Yayinevi sayfasi silimis, ve sorumlusuda siz missiniz. bende madem bu kadar cok ansiklopedi'yi onemsiyorsun, sen neden bir "Yayinevi" adli sayfa acmiyorsun? 212.85.1.21 12:28, 7 Mart 2010 (UTC)

Merhabalar, Stranger in a Strange Land (Lost) maddesinin çevirisini yaptım, ancak şu iki cümlenin çevirisinden emin olmadığımdan bıraktım. Vaktiniz varsa siz çevirebilir misiniz?

Carabott felt that although it was "a necessary evil in episodic television like Lost", it did not "excuse the poor execution and uninteresting story". Cinemablend.com's Josh Spiegel claimed that the episode "was the first rough patch of an otherwise very good third season."

Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Kemal K. 10:40, 27 Şubat 2010 (UTC)

Merhaba, şu an yoğunum ama bir ara ilgileneceğim. Teşekkürler. --M.M.ileti 11:05, 27 Şubat 2010 (UTC)

İstek

Selamlar efendim, şu referansa dair patrol (devriye) isteğim olacaktı zat-ı alinizden. Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 11:19, 8 Mart 2010 (UTC)

Merhabalar, rica ederim... şu an itibarıyla siz de bir devriyesiniz. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 12:48, 8 Mart 2010 (UTC)

-~ Selamlar, Fullturizm VP:KA, teşekkürler--CnkALTDSmesaj/message 15:28, 8 Mart 2010 (UTC)‎

Engellendi, teşekkürler. --M.M.ileti 15:31, 8 Mart 2010 (UTC)

Merhabalar, 94.120.196.235 IP'li kullanıcının katkılarına baktığımda küfürlü bir değişiklik göremedim, neden {{küfür}} uyarısı yaptığınızı merak ettim ? --M.M.ileti 10:18, 9 Mart 2010 (UTC)

Yanlislikla...[kaynağı değiştir]

Haklısınız. Maddeye küfürlü içerik giren 88.241.164.48 ip numaralı kullanıcı yerine, aynı maddede düzeltme yapan kişiye "küfür" etiketi yollamışım. Özür dilerim.--dYn$m 11:12, 9 Mart 2010 (UTC)

Rica ederim, arada öyle hatalar yapıyoruz hepimiz... iyi çalışmalar. --M.M.ileti 13:51, 9 Mart 2010 (UTC)

Kullanıcı:Karakaplan96[kaynağı değiştir]

Kullanıcı:Karakaplan96Katkılar Vikipedi'ye katıldığından beri sadece Vandallık yapmış. Bu durumlarda ne yapıldığını bilmiyorum. Bilginize sunmak istedim. Teşekkürler. ---Vikiyazar 15:20, 9 Mart 2010 (UTC)

Şu an için durmuş görünüyor. Vandalizmi sürdürmesi halinde değişiklik yapması engellenir. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M.M.ileti 15:23, 9 Mart 2010 (UTC)

Kürt Tiyatrocular[kaynağı değiştir]

Tartışma:Yılmaz Erdoğan buraya bir göz atarsanız iyi olur. Kategorilerde bir sorun var gibi görünüyor. Eğer K1 kapsamına girmiyorsa, ben tam bilmiyorum, bir alt kategori olarak ana kategoriye yerleştirirseniz sevinirim. Özel sayfalar altında kategorisi olmayan kategori olarak bulmuştum zaten. İyi çalışmalar..--Boyalikus 21:25, 9 Mart 2010 (UTC)

Sizin de bildiğiniz üzere, Vikipedi'de eğer bir kategoride bir madde varsa o kategori silinemez. İlgili maddenin o kategoriye girip girmeyeceğine ise topluluk karar verir. Öte yandan, şahsen, burada dile getirdiğiniz sorunun, pekçok başka maddede de var olduğunu düşünüyor ve size katılıyorum. Ancak, konunun bizatihi kendisi, ve alt kategorisi, üst kategorisi, ana kategorisi, ne olmalıdır, hangisidir gibi sorular, maalesef hem ihtisasım hem de ilgim haricinde. Dilerseniz konuyu KÇ'de dile getirip topluluğun fikrini alabilirsiniz. Teşekkürler, size de iyi çalışmalar. --M.M.ileti 21:56, 9 Mart 2010 (UTC)

Sanırım bir hata yaptım, Gen_pulitzer.jpg . Resimler konusunda pek bilgi sahibi değilim açıkçası ama sanırım bu resim kullanılabiliniyor. --Boyalikus 00:02, 10 Mart 2010 (UTC)

Hata yaptığınızı sanmıyorum ama yine de emin olmak açısından, resimler ve telif hakları konusunda Kullanıcı:Homonihilis ve/veya Kullanıcı:Manco Capac'a danışabilirsiniz. --M.M.ileti 07:37, 10 Mart 2010 (UTC)

Bu, bu, ve bu maddlere bir bakabilir misiniz. Kolay gelsin.--dYn$m 10:39, 11 Mart 2010 (UTC)

Hizmetli arkadaşlar ilgilenmişler. Teşekkürler. --M.M.ileti 16:17, 11 Mart 2010 (UTC)

nüans farkı[kaynağı değiştir]

  • metalim gardaşım canım gozel yigidim.. özlemimizi gideremedin gayrı, ne o öyle "üstad-müstad", bak işe yarayıveemiyo! heç olmazsa öz dilimizle seni çığıralım? ne deyon gari, dönüveecen mi şöle gümbür gümbür vikisayfalarına? bekletme bizi.. gozlerinden öpüveriyom. hasretle gucakladım.  Levent İleti Katkılar   22:59, 17 Mart 2010 (UTC)
buralardayım zaten hep... sevgiler, saygılar.. --M.M.ileti 23:22, 17 Mart 2010 (UTC)

Yönlendirme isteği[kaynağı değiştir]

Selamlar. Türkiye şehirler arası telefon kodları sayfasını silip Türkiye il alan kodları sayfasına yönlendirir misin, her ikisi de aynı içerikte...--вяí¢αи76ileti 23:17, 18 Mart 2010 (UTC)

Selamlar. Silmeye gerek yok. Şimdilik yönlendirildi. Ad değiştirmek istenirse, bir hizmetli "Türkiye şehirler arası telefon kodları"nı silerek taşıma yapabilir. --M.M.ileti 23:27, 18 Mart 2010 (UTC)
Tamamdır. --M.M.ileti 23:39, 18 Mart 2010 (UTC)
Teşekkürler, iyi çalışmalar...--вяí¢αи76ileti 23:46, 18 Mart 2010 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye yeni yazmaya başladığım için konumu biraz kısa yazmıştım kaldırmışsınız. Bundan sonra daha dikkatli yazıcam teşekkür ederim.Bu imzasız yazı İnfozen (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Nice to see you too, my friend. Özlemişim, buralardayım. --yabancım 17:46, 21 Mart 2010 (UTC)

Merhaba! Ben vikipediadaki oturumuma bir süredir girmiyordum. Fakat bugün girdiğimde sayfam vandallanmıştı, ben düzelttim. Ama bir çok yazı silinmiş ve gerizekalı, deli gibi yazılar yazılmış. Ben bu durumdan rahatsızım ne yapabilirim?--3L!!!!!!F 18:57, 22 Mart 2010 (UTC)

Merhabalar, rahatsız olmanıza gerek yok. Vikipedi'nin yapısı gereği, kayıtsız kullanıcılar da sayfalarda istediği değişikliği yapabiliyor. Vandalizm olarak nitelendirilen hareketleri yapanlar da, görüldüğünde hizmetliler tarafından engelleniyorlar. Fakat sayfanıza yapılan bu vandalizm ne yazık ki gözlerden kaçmış. Sayfanız açıldığında üstteki geçmiş sekmesine tıklarsanız, eski sürümleri görür ve düzgün sürüme tıklayıp açılan sayfayı kaydedebilirsiniz. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 19:08, 22 Mart 2010 (UTC)

TEŞEKKÜRLER[kaynağı değiştir]

Yardım ettiğiniz için teşekkürlerimi sunarım. Fakat bu vandalizm konusunu nasıl engelleyebiliriz ya da bunun başka bir yolu yok mu? --3L!!!!!!F 19:22, 22 Mart 2010 (UTC)

Rica ederim Maalesef vandalizm konusunda, vandalları her defasında engellemekten ve vandalizme uğrayan sayfaları temizlemekten başka yapılabilecek çok fazla bir şey yok. İyi niyetle bir ansiklopedi yazmaya çalışan, gelecek nesillere bir bilgi hazinesi bırakmaya çalışan güzel insanların yanı sıra, kötü niyetli ve sürekli olarak yıkmaya, bozmaya çalışan kişiler hep oldu, hep de olacak ne yazık ki. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 19:33, 22 Mart 2010 (UTC)

Merhaba, kullanıcı VP:KA. Teşekkürler.--CnkALTDSmesaj/message 03:28, 25 Mart 2010 (UTC)

...nice to see you around sir :) --M.M.ileti 14:47, 24 Mart 2010 (UTC)

Teşekkürler efendim:) --Ugur Basakmesaj 07:18, 25 Mart 2010 (UTC)

Teşekkürler Metal, evet sabır lazım, dünden beri atayacak yönetici bekliyorum, gelen giden yok. Ya sabır! :-) --İnfoCan 14:18, 30 Mart 2010 (UTC)

Bi maddeyi nasıl silebilirim...--!!!ELİFFF!!! 15:50, 30 Mart 2010 (UTC)

Maddeleri sadece hizmetliler silebilir. --M.M.ileti 16:08, 30 Mart 2010 (UTC)

Evet öyleymiş bende az önce öğrendim... Teşekkürler....--!!!ELİFFF!!! 16:09, 30 Mart 2010 (UTC)

Seyhan Rotary Anadolu Lisesi[kaynağı değiştir]

Seyhan Rotary Anadolu Lisesi sayfası her seferinde siliniyor. Gerekçe olarak ta kayda değer olmayan kişi ve gruplar olarak belirtiliyor. Yalnız Wikipedia bunu yaprak pek çok kullanıcısını kendinden soğutuyor. Bu madde bizi de ilgilendiriyor ama siliniyor. O zaman bizde Wikipedia'da kayda değer değiliz. Adana Fen Lisesi, Piri Reis Anadolu Lisesi ve bunu gibi 'kayda değer olmayan maddeler ' niçin silinmiyor ? Lütfen bu saçma işe bir son verelim anlamıyorum yazdığım maddenin diğer 'okul' maddelerinden ne farkı var? Eğer bir çözüm getirilmezse birçok kullanıcınızı kaybedebilirsiniz. Sercan Demirezer 19:42, 30 Mart 2010 (UTC) Srcn

Bahsettiğiniz konunun kriterleri bu sayfada belirtilmiştir. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 19:48, 30 Mart 2010 (UTC)

Teşekkür ederim. Yalnız ben şimdi tekrar yazsam ve o kriterlerden 2 tanesini yazsam olur değil mi? Yani bana e-mail geldide sanki ban yemişim gibi o madde ile ilgili. Sercan Demirezer 19:52, 30 Mart 2010 (UTC)

Şunuda eklemek isterimki bu madde de kayda değer özellikler taşımıyor Piri Reis Anadolu Lisesi Sercan Demirezer 19:56, 30 Mart 2010 (UTC)

Kayda değer olmayışı nedeniyle, sözünü ettiğiniz madde de az önce silindi. Engellenmeniz söz konusu değil, onlar yalnızca uyarı mesajları. Linkini verdiğim sayfayı lütfen dikkatlice okuyun. Maddeyi tekrar açabilirsiniz elbette, ama bu kriterler sağlanmadığı için madde tekrar silinecek ve siz de tekrar uyarı alacaksınız. İyi çalışmalar. --M.M.ileti 20:09, 30 Mart 2010 (UTC)

Chris Broderick sayfasını oluşturdum yalnız müzisyen künyesinde bi gariplik oldu inceleyebilir misiniz? Sercan Demirezer 20:42, 30 Mart 2010 (UTC)

Maalesef yardımcı olamayacağım bu konuda. Bir başka kullanıcıya danışmanızda yarar var. --M.M.ileti 21:16, 30 Mart 2010 (UTC)

Teşekkürler iyi çalışmalar... --Sercan Demirezer 13:20, 31 Mart 2010 (UTC)

Ip Engelleme[kaynağı değiştir]

Merhabalar, şu sayfaya gözatıp yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ayrıca buradaki bilgilere bakılırsa daha önce de benzer girişimleri olmuş. Saygılar:) --Codecesim 17:55, 31 Mart 2010 (UTC)

Merhabalar, IP engellendi, teşekkürler. --M.M.ileti 18:39, 31 Mart 2010 (UTC)
Ben teşekkür ederim. --Codecesim 20:53, 31 Mart 2010 (UTC)