Kullanıcı mesaj:Görkem7/2014 Mesaj Arşivi

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba. Şurada bir istekte bulunursanız uygun bir hizmetli konuyla ilgilenecektir. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 17:16, 9 Ocak 2014 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Vikipedi iş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu: {{Kaynak viki}} şablonunu kullanan sayfaların {{Çevrilmiş sayfa}} ile güncellenmesi çalışması


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  

  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin veya mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

SiLveRLeaD mesaj 15:55, 10 Şubat 2014 (UTC)

i.e.msj 19:06, 15 Şubat 2014 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Birkaç kukla hesabı açarak oylamalarda bu hesaplar ile kendi hesabınızı desteklediğinizin tespit edilmesi sonucu, Vikipedi'de değişiklik yapmanız 24 saat süre ile engellenmiştir. Lütfen tekrarlamayınız. --Eldarion 06:43, 17 Mart 2014 (UTC)

Aramıza katılın[kaynağı değiştir]

SM Adaylıktan çekme[kaynağı değiştir]

Merhaba, SM adayları arasında olan İstanbul maddesini adaylıktan çekmek istediğimi belirttim. Ama hala adaylar arasında. Adaylığını nasıl sonlandırabilirim? -Görkem7 mesaj 15:32, 30 Mayıs 2014 (UTC)

Merhaba. "Adaylıktan çekme" gibi bir olay olduğunu sanmıyorum. Sizin aday göstermiş olmanız, o adaylıkla ilgili bir sorumluluğunuz olduğu, başka bir deyişle o adaylığın size ait olduğu anlamına gelmiyor :) Dolayısıyla böyle bir uygulama söz konusu değil. Muhtemelen adaylık olumsuz sonuçlanacak, sorumlu arkadaşın kapatmasını bekleyebiliriz. İyi günler.--RapsarEfendim? 19:06, 4 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba;Okumanızı öneririm:Vikipedi:Telif hakları/SSS--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 12:34, 21 Haziran 2014 (UTC)

SM adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin madde statüsü alamadı.

İstanbul, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplamadığı için seçkin madde olarak seçilemedi. Başka bir maddeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. YBot (mesaj) 18:05, 16 Ağustos 2014 (UTC)

SM adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin madde statüsü alamadı.

İstanbul, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplamadığı için seçkin madde olarak seçilemedi. Başka bir maddeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot (mesaj) 18:05, 8 Eylül 2014 (UTC)

SM adaylığı[kaynağı değiştir]

Aday gösterdiğiniz madde, seçkin madde statüsü alamadı.

İstanbul, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasında aday gösterildi, ancak yeterli desteği toplamadığı için seçkin madde olarak seçilemedi. Başka bir maddeyi aday göstermek isterseniz, Vikipedi:Seçkin madde adayları sayfasındaki yönergeleri takip edebilirsiniz. Sİbot (mesaj) 21:05, 8 Eylül 2014 (UTC)

Merhaba Rapsar, Muhteşem Yüzyıl bölümleri listesini SL adayı olarak göstereceğim. Bunun için bir önceki adaylığını "/Arşiv1" eklemesi yaparak taşıdım. Yeni adaylık sayfasını "Vikipedi:Seçkin liste adayları/Muhteşem Yüzyıl bölümleri listesi" olarak yapamıyorum. Yönlendirme olarak Arşiv1'e yönlendiriyor. Yeni adaylık sayfasını açmam konusunda bana yardımcı olursan çok sevinirim. Vikipedi ile ilgili hâlâ bilmediğim basit o kadar çok şey var ki :) --Görkem7 mesaj 16:40, 12 Eylül 2014 (UTC)

Merhaba. Şu bağlantıdan değişiklik yapabilirsin. İyi günler, kolay gelsin.--RapsarEfendim? 17:46, 12 Eylül 2014 (UTC)


Oy kullanımı[kaynağı değiştir]

Merhabalar rahatsız ettiysem özür dilerim. Bir istirhamda bulunucaktım. Seçkin madde adaylığına gösterdiğim şu maddeye göz atıp oy kullanıp yada yorum yapmak istermisiniz ? İyi vikiler. Gençfenerbahçeli98 00,17, 11 Ekim 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Görkem7![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:23, 19 Aralık 2014 (UTC)