Kullanıcı mesaj:Azel Sevan

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldiniz[kaynağı değiştir]

Merhaba Azel Sevan, Vikipedi'ye hoş geldiniz!
Herkes yazabilir

Herkesin özgürce katkıda bulunduğu Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkıda bulunmak için yapmanız gereken tek şey, üstteki Değiştir veya Kaynağı değiştir butonlarından birine basmak. Ancak girdiğiniz bilgilerin ansiklopedik ve kişisel saldırıdan uzak olmasına, hakaret içerikli ve en önemlisi telif ihlali barındırıyor olmamasına dikkat etmelisiniz.

Bantuan
Bantuan
İpuçları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar var.
  • Lütfen tartışma ve mesaj sayfalarında yazdıklarınızı, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst üçüncü sekmesini
kullanarak imzalamayı unutmayın!.
Tips
Tips
Yardım bilgileri

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portali'nde bulabilirsiniz. Sorularınızı Danışma Masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsiniz. Deneyimli kullanıcılarımız yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Herhangi bir sorununuzda, diğer kullanıcılarla iletişime geçmekten çekinmeyin.

Membuat kesalahan?
Membuat kesalahan?
For Non-Turkish Speakers
Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
Ελληνικά: Δεν ξέρεις Τουρκικά; Κάντε κλικ εδώ.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
日本語: トルコ語は難しいでしょうか。ここをクリックしてください。
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   他の言語   Другие языки
Kardeş Projeler

Vikisözlük
Özgür Sözlük

Vikikitap
Özgür Kitaplar

Vikikaynak
Özgür Kütüphane

Vikisöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Kolay gelsin...

  • Merhabalar,
  • Rica ederim... ben kendim monobook'uma bir şey eklemiş olmadığımdan, Brk'ninkinden kopyaladım. Şablonları bunun sayesinde kolayca ekleyebileceksiniz; ama uyarı şablonu vs. eklemeden önce ilgili politikalara, kurallara göz atıp, iyice özümsediğinizden emin olun... Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon Θ mesaj 18:02, 6 Temmuz 2009 (UTC)

Acaba sinsi vandal olabilir mi? Aydınlık umutlar 10:19, 24 Temmuz 2009 (UTC)

İlgi alanım değilse de, çok garip gelmedi katkıları. Belki kontrol etmekte yarar olabilir. --M.M.ileti 10:21, 24 Temmuz 2009 (UTC)

şunu da silermisiniz --Aydınlık umutlar 13:49, 24 Temmuz 2009 (UTC)

Silindi, teşekkürler. --M.M.ileti 14:03, 24 Temmuz 2009 (UTC)

ben de teşekkür ederim. bir de şu bilgiyi doğrulayamadım: ikidir aynı içerik giriliyor ama en.vikide ya da haberlerde bir belirti yok. Aydınlık umutlar 14:06, 24 Temmuz 2009 (UTC)

Şöyle bir bilgi (!) bulabildim. Ama henüz resmi olmadığına göre, sayfadan çıkarılabilir. --M.M.ileti 14:12, 24 Temmuz 2009 (UTC)

Kemerovo Oblastı[kaynağı değiştir]

Selam. Hata yaptınız değil mi? Yoksa....... Takabeg ileti 07:43, 25 Temmuz 2009 (UTC)

Hata yaptınız:))[kaynağı değiştir]

Hata yapmadım çalışma şablonunuzun kalkmasını bekleyeceğim. Akla gelen herşeyin ansiklopedik olduğuna inanmıyorum. Konunun ve açılacak bu tür maddelerin takipçisiyim. Aydınlık umutlar 07:46, 25 Temmuz 2009 (UTC)

Ne olursa olsun {{Kayda değer}} uygun değil. Yani yanlış şablonu eklediniz. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 07:51, 25 Temmuz 2009 (UTC)
Tekrarlıyorum hata yapmadım. Ansiklopedik olmayan maddelere kayda değerlik şablonu konduğunu biliyorum. Asıl siz bir şablonu işlevini tamamlamadan kaldırarak kural ihlali yaptınız. Lütfen artık bana bu konuda cevap yazmayın. --Aydınlık umutlar 08:05, 25 Temmuz 2009 (UTC)
Uzatmayacam. Verimli çalışmalarınızı dilerim. Takabeg ileti 08:07, 25 Temmuz 2009 (UTC)
Kemerovo Oblastı'na neden o şablonu koyduğunuzu ben de anlamadım. Bu madde neden ansiklopedik olmasın ki? Ansiklopedik olmanın belirli kuralları vardır, kullanıcılar bunu içlerinden gelen sese göre belirleyemezler. Burada da belirtildiği gibi bunu daha önce hiç duymadım, bence ansiklopedik değil diye kendi aklımıza göre KD olup olmadığını belirliyemeyiz. Anlaşılan bir hata yapmışsınız. Lütfen bu tür hataları tekrarlamamak için Vikipedi kurallarını okuyunuz.--Gökçє Yörük mesaj 08:28, 25 Temmuz 2009 (UTC)
Deneyimli olup da böyle bir şey yapmanız daha ayıp. Bu mesajı da Takabeg'in isteği üzerine yazdım ki kurallara uymayan birine herkes mesaj atabilir.--Gökçє Yörük mesaj 10:41, 25 Temmuz 2009 (UTC)
Konuları polemik haline getiren sizsiniz. Hem ben sizin nereden kardeşiniz oluyormuşum. Ne münasebet.--Gökçє Yörük mesaj 10:56, 25 Temmuz 2009 (UTC)
İnşallah hatalarnızı tekrarlamazsınız.--Gökçє Yörük mesaj 11:02, 25 Temmuz 2009 (UTC)
  • Hem vandallık yapıyorsunuz hem de sinirleniyorsunuz. Pes doğrusu.--Gökçє Yörük mesaj 11:08, 25 Temmuz 2009 (UTC)

Teşekkürler :)[kaynağı değiştir]

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim :) --Tbluet 07:52, 25 Temmuz 2009 (UTC)

Merhaba. Şurada belirttiğim konularda hassasiyet göstermenizi rica ediyorum. Kullanıcılar kendilerine karşı doğru bir üslupla hereket edilmediğinde dahi tartışmaların kişiselleşmemesi için çaba sarfetmeli, kişiselleşen tartışmayı ise sürdürmemelidir. Odağından uzaklaşan tartışmaların kimseye bir yararı olmuyor, kullanıcılar yıprandığıyla kalıyor ne yazık ki. İyi çalışmalar. --Yabancımsj 13:37, 27 Temmuz 2009 (UTC)

Mesajlarımızda kişiler üzerine yorumlar yapmaktan kaçınmamız ve soğukkanlılığımızı korumamız gerekiyor. Yazmaya değer bulmamıştım, ama sorduğunuz için örnek vermek gereği duyuyorum. "Ayıp" sözü yersiz kullanılmışsa da, sizin karşılığında verdiğiniz tepki de yalnızca tartışmanın uzamasına yol açmış. "Ve galiba siz: Türkiye'de yaşamıyorsunuz? Eğer öyleyse bilgilenin" sözü ise VP:N ile bağdaşmadığı gibi, kişiler üzerine yorum yapılmaması ilkesine de uygun değildir. Üslubunuzda önemli derecede sorun görmediysem de, hem sorduğunuz hem demek istediğimi daha açık ifade etmek açısından bunları yazmak gereği duydum. Lütfen bunları kişisel almayın, bunca farklı kullanıcının bir arada çalışabilmesi için bu kurallara uyulması şart. Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Yabancımsj 13:21, 29 Temmuz 2009 (UTC)
Şu değişikliklerinizi şimdi farkettim ve geri aldım. Lütfen bir başka kullanıcının mesajında kişisel saldırı, küfür vb. bir kural ihlali olmadıkça değişiklik yapmayınız. Zira her metinden, o metnin altında imzası olan kişi sorumludur. --Yabancımsj 13:56, 29 Temmuz 2009 (UTC)

Merhaba. Oylama sayfalarında oy verebilmeniz için en az 150 değişikliğinizin olması ve 2 aylık (60 gün) kayıtlı olmanız gerekir. (VP:OY) iyi günler.--Captain BradleyMesaj Sayfam 08:26, 28 Temmuz 2009 (UTC)

  • Geçen yaşanan olaylardan dolayı özür dilerim. İyi çalışmalar.--Gökçє Yörük mesaj 20:14, 31 Temmuz 2009 (UTC)

Merhaba, monobook sayfam birden işe yaramaz hale geldi. Üstteki test, vandalizm, hoşgeldiniz vb. ler yokoldu. Bir fikriniz var mı? --Azel Sevan 11:44, 5 Ağustos 2009 (UTC)

  • Merhaba, Kullanıcı:Azel Sevan/monobook.js sayfanıza göz attım, bir değişiklik yok...İsim değişikliği sırasında da bu tip sorunlar çıkmıyor bildiğim kadarıyla...Aynısı bana da olmuştu, daha sonra kendi kendine düzelmişti...Yabancı bu işlerden anlıyor, sağolsun benimkini o yapmıştı. Bir müddet bekleyin, düzelmezse ona bir danışın...Hoşcakalın...Vikipedist 11:49, 5 Ağustos 2009 (UTC)

Merhabalar, şu sayfada iki oy kullanmış görünüyorsunuz. Dilerseniz, 7 Ağustos tarihli olanı silebilirsiniz. Teşekkürler. --M.M.ileti 09:28, 8 Ağustos 2009 (UTC)

Sanırım çevrimdışısınız. Çift oyunuzdan eski olanı çıkartıldı. Teşekkürler. --M.M.ileti 10:03, 8 Ağustos 2009 (UTC)

Çok merak ettimde neden tek Sadece SDD ve küçük düzeltmeler üzerine çalışıyorum yazmışsınız ben çok merak ediyorum sizin yazdığınız bir maddeyi kendi sayfanıza eklermisiniz? Ayrıca rahmetli: 1. “Tanrı'nın rahmetine kavuşmuş, bağışlanmış” anlamlarında ölmüş Müslümanları saygıyla anmak için ad veya unvanlarının başına getirilen bir söz. 2. Merhum. Bilginize Bu imzasız yazı 91.23.120.207 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Selam. Siz Kullanıcı:AzelSevan ile aynı kişi misiniz ? Burda Kullanıcı:AzelSevan adını gördüğüm için soruyorum. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 03:54, 7 Nisan 2010 (UTC)

P.S. Kullanıcı:AzelSevan sayfasında yer alan "başlattığım maddeler" e baktım. Aynı kişisiniz demek ki. Şimdi daha net bir şekilde aynı kişinin hesapları olduğunu ilan etmenizi tavsiye ederim. Yanlış anlaşılmamak için. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 03:59, 7 Nisan 2010 (UTC)
Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011