Kullanıcı mesaj:Vito Genovese/Arşiv/2007/06

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
:en:Wikipedia:Veganism parable
:en:Wikipedia:Veganism parable
Arşiv

lütfen okuyunuz.[kaynağı değiştir]

Türkiye'de yaşayan etnik gruplar başlıklı sayfa ilk kez açıldığında (şuan ki bu üçüncü açılmış halidir, iki kere sayfa toptan silinmiştir.) rakamsal analizlere yer verilmişti. Daha sonra yapılan yönetici ikazları sonucu ve yöneticilerin ortak görüşüyle rakamsal ve sayısal ifadeler yazılmaması konusunda görüş belirtilmişti. Bu doğrultuda söz konusu sayfa 2 kez tamamen silinmişti. Daha sonra şuanki son haliyle sayısal veriler işlenmeden başlık açıldı ve böyle kalması istendi.. Fakat son günlerde milliyet tarafından yapılan etnik köken araştırması sonuçları sayfaya eklenmiştir. Tarafsız olması için ben bu rakamsal verileri sildim. Bunun karşılığında siteye girmem yasaklandı. Bu sayfayı ilk ben yaptığım için bazen kontrol etmekte ve politik eklentileri ve yorumları çıkarmaktaydım.

Rakamsal analizlere yer verilmemesi hususunda alınan ortak görüşle milliyet anketini sildim. Fakat anlamadığım bir tepkiyle karşılaştım VE YASAKLANDIM.

Yöneticiler arasındaki tutum farklılığından ve tutarsızlıktan kaynaklanan bu durum despot bir tutuma neden oldu.

Fakat araştırmadan ve ortak karar alınmadan yapılan yasaklama gibi uygulamalar üyelerin azmini zedelemekte ve üyeleri incitmektedir. Bu gibi uygulamalar sonucu yüzlerce değerli kişiyi kaybettiniz. Kaybetmeye devam ediyorsunuz. Wikipedi sitesi 50 kişinin etrafında dönmeye başladı. Böyle uygulamalarla herkesi soğutuyorsunuz.--Orijinnal 09:26, 1 Haziran 2007 (UTC)

Selam Vito, bu arkadaş sürekli olarak kaynaksız ve bilgisiz resim ekleyip kendi malıymış gibi etiketliyor. birinin ilgilenmesi gerek sanırım. Bak kayıtlşar burada: [1] --Erkan 15:05, 7 Haziran 2007 (UTC)

Selam Vito, Metal geçenlerde bana ciciler takmıştı, sd de salına salına gezeyim diye. Bu kısayolları kullanıyom çok süper. Ama ben, - ki sil ve değiştir şablonlarının maddenin en üstüne konması gerektiğinin yılmaz savunucusu - bu kısayollar nedeniyle koyduğum şablonlar en alta eklenince kötü oluyorum. Bu işe bi el atsan. Sevgiler.. --maderibeyzamsj 14:07, 8 Haziran 2007 (UTC)

Buradaki basvurulari yoneticilik secimi haline getirebilirseniz guzel olucak. Ayrica bot secimleri diger vikilerde oylama seklinde yapilmiyor. Ozel bir yetki degil sonucta botluk. -- Cat chi? 15:09, 9 Haziran 2007 (UTC)

Tartışma sayfama hâlâ arşiv atamıyorum. Yapabilir misn? Bi de nasıl yaptığını söyleyebilir misn?

kızılsungur®©iletikatkılar 16:53, 10 Haziran 2007 (UTC)

Bu ne hız üstadım. Acaba kaydet tuşuna basmadım mı diye düşündüm biran :) Peki öyle olsun. Şahsen katılmasam da Vikipedi kurallarına uymak durumundayız değil mi. Ben çok iyiyim, teşekkür ederim. Umarım sen de iyisindir. İyi çalışmalar. --Abuk SABUK 23:02, 11 Haziran 2007 (UTC)

Benim cicilerim[kaynağı değiştir]

Selam Vito. Maderibeyza'nın o monobook bilmem nesine yaptığın gibi benim de koyduğum şablonlar en üste gitsin... Madem kolayı vardı niye daha önce duymadım?/duyurmadın? Aylardır şablonları kısayolla koyuyorum, bi de onları kes-yapıştır ile en yukarı taşıyorum. Ne bu çelişki? Nerde bu devlet? Teşekkürler, görüşmek üzere. --Danbury iletihehehe 10:49, 12 Haziran 2007 (UTC)

Biraz daha iyi arastirsaniz iyi olur! O YAZI BENIM DEGILDIR![kaynağı değiştir]

Bu yazi bi Kürtcünündür:

http://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Tart%C4%B1%C5%9Fma:Zazaca&curid=138085&diff=807236&oldid=807225

Benimle alakasi o yazinin yokdur, biraz daha iyi arastirin gemicisi, sonra kendinizde görürsünüz! Ben hemde Zazayim, neden Kürtcülügü savunim??! --Meyman 14:07, 18 Haziran 2007 (UTC)

Merhaba Vito[kaynağı değiştir]

CSS yaratıcım, kolaylıklar sağlayıcı arkadaşım; o kolaylıklarıma bir de -anonimhoşgeldin- şablonu ekleyebilirmisin? teşekkürler.Levent Abi ileti 21:17, 19 Haziran 2007 (UTC)

yazdıktan sonra gördüm;ben de maderi'ninki gibi isterim arkadaş, bana ne Levent Abi ileti 21:22, 19 Haziran 2007 (UTC)

Nörüyon Vito? Engel mekanizması kısa devre edecek ha --Pinar 07:44, 26 Haziran 2007 (UTC)

Şablon:N en/list 25 Ağustos 2006'dan beri öksüz kalmış. Çeviriyi tamamlamayacaksan silelim bari --Pinar 10:49, 26 Haziran 2007 (UTC)

Aynen: Vikipedi:Tartışma sayfası --Pinar 12:00, 26 Haziran 2007 (UTC)
Never mind then --Pinar 12:33, 26 Haziran 2007 (UTC)