Kullanıcı mesaj:Vito Genovese/Arşiv/2007/08

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
:en:Wikipedia:Veganism parable
:en:Wikipedia:Veganism parable
Arşiv

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Teşekkürler Vito :) --Metal Militia ileti 09:28, 1 Temmuz 2007 (UTC)

Vitom, Seve seve yardımcı olmaya çalışırım, ama nasıl bir metin.? Çok teknikse zorlanabilirim, zira teknik konularada zayıf kalıyorum. Bir mail at istersen bir göz atayım. Akşam evde çalışayım. Şu an zaten çıkmak zorundayım. Görüşmek üzere--Atacameñoileti 11:32, 3 Temmuz 2007 (UTC)
Eyvallah, gösterdiğin için saol:-)) Açık arttırma bakalım ne zaman bitecek.:-)--Atacameñoileti 11:37, 3 Temmuz 2007 (UTC)
Sen yine de mail at merak ettim. Ben şu an çıkıyorum, geç bile kaldım:-). Hazır ev ahalisi memlekete tatile gitmişken (selamını söylerim) evde akşam okurum hiç değilse. Can sıkıntıma iyi gelir. Şu an için yardımcı olamadığım için özür. Bye--Atacameñoileti 11:40, 3 Temmuz 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Sevgili Vito, {{SR}} olması için önerdiğin Aletscher buzulu resmi Vikipedi topluluğunca SR olmaya layık görüldü.

Güzel katkılarının devamı dileğiyle, teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 20:04, 4 Temmuz 2007 (UTC)


Merhaba BAFTA En İyi Film Ödülü sayfası biraz büyükçe oldu. : ))) Onu parçalara ayırmak istiyorum ama yinede çok büyük oluyor. Acaba göster-gizle özelliği gibi bişey yapabilimiyiz bu tablolara sadece tıklanınca açılan ya da o tip bişey. --Sophia 16:19, 7 Temmuz 2007 (UTC)

Doğum Günün Kutlu Olsun[kaynağı değiştir]

Mutlu yıllar dilerim sana Vito'cum. Hep bööle şen kalasın ve hep başımızda durasın asırlık çınar gibi:)

Adet olduğu üzre gelirken Commons pastaneleri de açıktı. Afiyetle yiyin gari.:--maderibeyzamsj 06:42, 13 Temmuz 2007 (UTC))

--maderibeyzamsj 06:42, 13 Temmuz 2007 (UTC)

osmanlıca viki[kaynağı değiştir]

Selam Osmanlıca viki hazırlamak için biri yardım istemişti benden ama o sıralar vaktim yoktu, şimdi de kim olduğunu hatırlamıyorum. Sizin bir bilginiz var mı? Teşekkürler. İyi günler. sympetrum 13:14, 15 Temmuz 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Sevgili Vito, {{SR}} olması için önerdiğin Yarra kıyıları resmi Vikipedi topluluğunca SR olmaya layık görüldü.

Güzel katkılarının devamı dileğiyle, teşekkürler, iyi çalışmalar. --Metal Militia ileti 18:42, 19 Temmuz 2007 (UTC)

Merhaba, buraya tekrar görüşünü bildirebilir misin? Teşekkürler. --Mskyrider ileti 13:51, 26 Temmuz 2007 (UTC)

neden herkes müslüm babaya karşı duruyor müslümcülük bir anlayış dır anlamayanlar dedi kodu yapmasınlar ve dinlemek istedikleri sanatçıyı dinlesinler. gökhan bozoğlu pendik.

Merhaba Vito Genovese[kaynağı değiştir]

Fotoğraf yükledim ama bir eksiklik bulursan bana söyler misin? En son geçen yıl fotoğraf yüklemiş olduğum için hata yapıp yapmadığımı bilmiyorum. Sevgiler Amethyste 15:50, 5 Ağustos 2007 (UTC)Amethyste


Resimler Hakkında[kaynağı değiştir]

Bilmiyorum: Benim için özel mi görevlendiniz? Şu ana kadar silinen tüm resimlerimi kaynak belirsizliği diye sildiniz.Çoğunlukla İngilizce Vikipedi'den alıp, kaynak açıklamasını da yapıyorum.Sizi benim resimlerimle uğraşırken değil, Yeni maddeler oluştururken görmek isterim.--Kafkasmurat 23:17, 5 Ağustos 2007 (UTC)

Hello Vito, I asked for bot status for PipepBot on Vikipedi:Botlar#PipepBot and on Meta. To get the bot flag I need the support of the local community. Could you please write your opinion at Vikipedi:Botlar? Thank you very much! it:User:Pipep 16:02, 24 Ağustos 2007 (UTC)

Seçkin madde oylaması[kaynağı değiştir]

Kondansatör maddesi seçkin madde adayı olmuştur. Teknik maddelerin kapsamlı olması gerektiği düşüncesiyle başlayıp sona erdirdiğim çalışmamda, oylamaya katılmanız beni sevindirecektir. flaWless - furKanileti 23:09, 31 Ağustos 2007 (UTC)