Kullanıcı mesaj:Victorturkey

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoşgeldiniz Victorturkey![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Gülücük
Gülücük
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Herkesin katkıda bulunabildiği özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz !

Burası, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla, 250'den fazla dilde oluşturulmaya çalışılan özgür ansiklopedi Vikipedi'nin Türkçe sürümüdür. Burada, yazar kadrosu gibi kavramlar yoktur; sizin de içinde bulunduğunuz Vikipedi kullanıcıları, yani Vikipedi'den yararlanan herkes, Vikipedi'nin yazarıdır.

Beş temel ilke üzerinde şekillenen bu projeye katkıda bulunmadan önce, Vikipedi'nin politikalarının özetlerini okumanızı öneririz. Ayrıca Vikipedi'nin işleyişi ve içeriğiyle ilgili bilgileri yardım bölümünden alabilirsiniz. Vikipedi hakkındaki sorularınızı Danışma Masası'na iletebilirsiniz. Denemelerinizi Deneme Tahtası'nda istediğiniz kadar yapabilirsiniz.

Küçük bir hatırlatma: Ansiklopedi maddeleri hariç olmak üzere, tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, (~~~~) işaretlerini koyarak ya da alttaki yeşil el işaretinin gösterdiği değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini tıklayarak imza atmayı ihmal etmeyiniz.

Unutmayın; burası, okuyucuların katkısıyla gelişen özgür ansiklopedi Vikipedi ve siz de buranın bir yazarısınız. Vikipedi'ye katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin ve cesur olun. İyi Vikilemeler, iyi çalışmalar... - Umut.Aİleti,Mesaj,Sms,Katkılarım 05:12, 8 Mayıs 2009 (UTC)


Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Vous ne parlez pas turc ? Cliquez ici.
русский: Не говорите по-турецки? Нажмите сюда.
中文: 你不会说土耳其语吗?点击这里
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки   其他語言

Kullanıcı:Manco Capac

Kullanıcı:Askinaltun

Kullanıcı:homonihilis

Eldarion

Kamaz sayfası[kaynağı değiştir]

Merhaba !!! Kamaz sayfasındaki otomobil şablonu silmesinin nedeni nedir???? O maddeyi nasıl seçkin maddeye gettirebilirim? yardım et? Lütfen!!! Victorturkey 08:13, 9 Aralık 2010 (UTC)

Merhabalar Victorturkey Kamaz otomobil markası veya üreticisi olmadığı için sildim, ama otobüs üreticileri ve kamyon üreticileri sayfalarında kamaz markasını bulabilirsin. Otomotiv konularını düzeltmeye çalışıyorum el atarsan sevinirim--Nosferatu 10:53, 9 Aralık 2010 (UTC)

Lütfen tartışma sayfalarında imzanızı kullanınız.[kaynağı değiştir]

Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli. --Superyetkinileti 20:20, 9 Aralık 2010 (UTC)

Rus otobüs üreticisi hakkında[kaynağı değiştir]

Merhaba Victorturkey ben diğer vikilere şöyle bir baktım da commons'ta Volzhanin buses olarak geçiyor ingilizce vikide rastlamadım. Rusca vikide Волжанин (Voljanin) adı altında madde var. Rusça versiyonda şöyle bir ifade var Şirket şu anda Volzhanin ve dış pazarlarda Volgabus markası adı altında kentsel, banliyö, şehirlerarası ve özel amaçlı otobüs üretir. Bence commonstaki isim gibi Volzhanin olarak isim oluşturup Volgabus'u yönlendirebiliriz--Nosferatu 09:53, 5 Ocak 2011 (UTC)

Reality 22:39, 22 Eylül 2011 (UTC)

Reality 22:12, 24 Eylül 2011 (UTC)

  • Sayfanın karalı sürümünü fotoğrafları kontrol ettikten sonra onayladım. Kaynakça eksikliği dışında problem yok--Nosferatu 14:58, 21 Ekim 2011 (UTC)
Gerekçeyi türkçe yazmanız lazım VP:AKGY sayfasındaki formu alıp doldurmanız lazım düzgün bir şekilde. Lisanslamaya dokunmayın orası doğru Adil kullanımda da Dosya:Empati.jpg sayfasını örnek alabilirsiniz. Tabii uygun şekilde değiştirerek.--Reality 12:31, 8 Ekim 2011 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 4 Temmuz 2012

Lütfen şu sayfayı inceleyiniz. İyi vikiler. --Superyetkinileti 18:06, 19 Temmuz 2014 (UTC)

Merhabalar. Türkçe biliyor musunuz? Girdiğiniz şu ve şu maddelere bakınca gramer kurallarını pek bilmediğinizi fark ettim.--Śαвяí¢αи76ileti 09:34, 22 Temmuz 2014 (UTC)

Lokomotiv Moskova Geri alinisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar

Lutfen benim cevirdigim yaziyi geri al. Son derece rahatsiz oldum benim cevirdigim yaziyi Robot cevirisi olarak degerlendirdin. lutfen geri al ben tarihce maddesinin devamini hazirlandim. Kullanıcı:Victorturkey

Merhaba. Kullanıcı sayfanızda anadil seviyesinde Türkçe bildiğiniz yazıyor ama yazı robot çeviriden hallice. Değişikliği geri aldım ama düzeltilmesi gerekiyor yazının. --cobija 21:52, 12 Ağustos 2014 (UTC)

Tabiki hatalari duzeltmeye yardim edersen sevenirim grammer. Ben rus asiliyim kusara bakma 11 yil sadece turkiyede yasandim!!!