Kullanıcı mesaj:Thiras

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

tercihler kısmında ham imazyı seçtikten sonra gözükmesini istediğin isim bölümüne viki formatında istediğin gibi link vb girebilirsin. Örnek için benim imzama bakabilirsin bu sayfada değiştire basarak. kolay gelsin. --Dbl2010mesaj 19:26, 20 Ağustos 2005 (UTC)

Buraya bakabilirsin: Kullanıcı mesaj:Ganime. Ufak degisikliklerle kendine uygulayabilirsin. Citratmesaj 00:16, 22 Ağustos 2005 (UTC)

Hack yazisina Ormanbotanigi mudahale etmis. Lamer'lar hep olacak ancak geri cevirmek o kadar zor degil. Uyariniz icin tesekkurler! Citrat 17:21, 22 Mart 2006 (UTC)


Merhaba Thiras, yazdığım tartışma sayfasına (Vikipedi tartışma:Terimler ) Bu ansiklopedi maddesinin biçim olarak Vikipedi standartlarına ulaşması için elden geçirilmesi gerekmektedir şablonu eklemişsin. Tartışma sayfasınımı düzenleyip ansiklopedi standartlarına getireyim? :)) yoksa bir hatamı oldu? Neyse değiştirip biraz düzenleyim madem öyle..--Kutu su 06:59, 12 Ağustos 2006 (UTC)

Telif ve duzenle sablonlari[kaynağı değiştir]

Merhaba Tiras, bazi duzenle sablonu ekledigin maddelerle karsilastim; iceriklerini copyscape.com yada Google ile arayinca (ve tarihleri karsilastirinca) baska kaynaklardan alindiklari ortaya cikiyor. Dilersen duzenleme sablonu eklemeden once telif acisindan incele; boylece maddeyi hemen kaldirabiliriz. Tesekkurler, Citrat 00:08, 14 Ağustos 2006 (UTC)

Vikipedi İzmir Toplantısı[kaynağı değiştir]

Merhaba, İzmir'de bir toplantı yapmaya karar verdik. Katılmak veya konuyla ilgili daha fazla bilgi almak, veya yorumda bulunmak isterseniz köy çeşmesindeki ilgili başlığa bakabilirsiniz. (Bu mesajı İzmirli vikipedistler kategorisinde olduğunuz için size gönderiyorum.) · fcn × mesaj · 16:12 · 9 Eylül 2006

Resminizde telif sorunu[kaynağı değiştir]

Selamlar,

Yüklediğiniz resim veya resimlerin telif durumunun belirsiz olduğuna karar verilmiş ve bu doğrultuda etiketlenmiş. Söz konusu resmin adını ve adresini dosya yoğunluğundan dolayı veremiyoruz. Şu an için Kategori:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler'de bu resmi bulmanız mümkün. Resim yığını arasında kaybolmanız da olası olduğu için, tavsiyemiz şu adresteki fasiliteye kullanıcı adınızı girerek, resim sekmesinden yüklediğiniz resimleri incelemeniz, gelecekte herhangi bir yanlışlığa meydan vermemek için etiketi eksik veya yanlış olan resimlerinizi yenilenen Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasındaki etiketlerin uygun olanıyla etiketlemenizdir.

Resim size ait olan bir resimse (bu tanım bilgisayarınızda bulunan resimlerden ziyade, sizin ürettiğiniz resimleri kapsamaktadır) uygun olan kişisel etiketlerden biriyle etiketlemeniz gerekmektedir. Gelecekte "O resmi ben bizim balkondan çektiydim" tarzı açıklamalar giden resmi geri getirmeyebilir.

Resminizin durumu netleşmediği takdirde, "Vikipedi:Hızlı silme#Resim/Medya Kural-4" nedeniyle 7 gün sonunda silinecektir. Sistemin sağlıklı işleyebilmesi ve kontrol edilebilmesi açısından resim etiketini düzeltseniz de "Belirsiz" etiketini resimden çıkarmamanız rica olunur.

Bu otomatik bir mesajdır. Resimle ilgili görüşlerinizi Kategori tartışma:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler sayfasında belirtmeniz yerinde olacaktır.

Kolay gelsin!

Vito Genovese 03:44, 11 Eylül 2006 (UTC)

Belki haberiniz vardır, bir zamanlar açmış olduğum madde silinmek veya silinmemek üzere oylamada. Görüşleriniz benim için önemli olacağından lütfen oylamaya katılınız. --Bahar 14:27, 12 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba Thiras,

Telifli katkıyı 48 saat içinde farkedersen M7'den sildirebilirsin. Geç kalındıysa telifihlal şablonu eklenmesi gerekiyor.

Sevgiler

Vito Genovese 19:58, 17 Ekim 2006 (UTC)


  • Güzellik, birlik, beraberlik dolu, mutlu ve huzurlu bir Kurban Bayramı ve yeni yıl dileklerimle... --Bahar (yine ben!) 12:44, 30 Aralık 2006 (UTC)

VikiProje Sinema'nın üyesi olarak...[kaynağı değiştir]

tartışmalarına görüş belirtirseniz, iyi olur.

Kolay gelsin.

--Doruk Salancıileti 19:53, 4 Nisan 2007 (UTC)

Striking your vote[kaynağı değiştir]

Hello Thiras,

Thank you for your interest in the Wikimedia Board Election. The Election Committee regretfully informs you that your previous vote was received in error and will be struck according to the election rules, described below.

The Election Committee regretfully announces today that we will have to remove approximately 220 votes submitted. These votes were cast by people not entitled to vote. The election rules state that users must have at least 400 edits by March 1 to be eligible to vote.

The voter lists we sent to Software in the Public Interest (our third party election partner) initially were wrong, and one of your account was eventually included to our initial list. There was a bug in the edit counting program and the sent list contained every account with 201 or more edits, instead of 400 or more edits. So large numbers of people were qualified according to the software who shouldn't be. The bug has been fixed and an amended list was sent to SPI already.

Our first (and wrong) list contains 80,458 accounts as qualified. The proper number of qualified voters in the SPI list is now 52,750. As of the morning of July 4 (UTC), there are 2,773 unique voters and 220 people, including you, have voted who are not qualified based upon this identified error.

In accordance with voting regulations the Election Committee will strike those approximately 220 votes due to lack of voting eligibility. The list of struck votes is available at https://wikimedia.spi-inc.org/index.php/List_of_struck_votes.

We are aware of the possibility that some of the people affected may have other accounts with more than 400 edits, and hence may still be eligible to vote. We encourage you to consider voting again from another account, if you have one. If you have no other account eligible to vote, we hope you reach the criteria in the next Election, and expect to see your participation to the future Elections.

Your comments, questions or messages to the Committee would be appreciated, you can make them at m:Talk:Board elections/2007/en. Other language versions are available at m:Translation requests/Eleccom mail, 07-05.

Again, we would like to deeply apologize for any inconvenience.

Sincerely,
Kizu Naoko
Philippe
Jon Harald Søby
Newyorkbrad
Tim Starling


For Wikimedia Board Election Steering Committee

Taslaklanma hakkında.[kaynağı değiştir]

Kardeş biz maddeyi yazarken taslak ibaresi koymuşsun yazdığım yazılar değişiklik çakışması nedeniyle gittiler! Cunaxa Savaşı. Neden acele ediyorsun?. Yeni eklemiştim. --Mehmet Baran 11:08, 29 Ekim 2007 (UTC)

Görevin olabilir fakat acele ediyorsun. Madde eklenir eklenmez taslak demişsin. Ben de yazılarımı kurtardım fakat, bir arkadaş kurtaramadı. Bk. Kullanıcı:Karatay. Herneyse, size kolay gelsin.--Mehmet Baran 11:16, 29 Ekim 2007 (UTC)
Yardımın için teşekkür ederim :). Asabiyet anına denk geldi. Senin hatan değil kusura bakma. Benim hatam. maddeye çalışma var ibaresi koymam gerekiyordu. Asıl acele eden benim. Dediğin doğru. Değişim çok hızlı oluyor ve çakışma olması yalnızca tesadüf. Ben önce ingilizce wiki'den şablonu alıyor, sonra metni kendim yazıyorum. Bu yüzden ilk olarak şablon koymam maddeyi boş gösteriyor. Tekrar kusura bakmayın. Bu husumeti dostluğa çevirme temennisi ile --Mehmet Baran 11:28, 29 Ekim 2007 (UTC)

Sanırım benden önce en son yazan kullanıcı ile aynı konudan yakınacağım: henüz maddemi bitirmek üzereyken, hemen "taslak" şablonu eklemişsiniz, biraz sabretseydiniz bari? Neyse başka bir konu: Kullanıcı:Galatasaray-sk'ya "hoşgeldin" demişsiniz ama, buradan da göreceğiniz gibi, uygun bir kullanıcı adı değil bu. Değiştirip uyardım. Bilginize. Levent Abi ileti 16:04, 29 Ekim 2007 (UTC)

Duyarlılığınıza ve nezaketinize teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 16:08, 29 Ekim 2007 (UTC)
Kurban bayramınız mübarek olsun(Dedemin inekleri.)--Sαвяι¢αи76ileti 21:30, 20 Aralık 2007 (UTC)

Ilginize, bilginize. -- Cat chi? 14:02, 26 Aralık 2007 (UTC)

Küfürlü değişiklikler[kaynağı değiştir]

Selam Thiras,

Küfürlü değişiklik yapan vandal gördüğünüzde özet kutucuğuna büyük harflerle KÜFÜRLÜ yazarsanız hemen görür ve gereğini yaparız. Şimdiden iyi yıllar. Saygılar.Sağlamcıileti 12:07, 31 Aralık 2007 (UTC)

geri aldığınız Don (giysi) metnini okuyun o zaman vandallığı da geri aldığnızı görürsünüz. :)))))))))--88.233.17.144 23:47, 18 Haziran 2008 (UTC)

Hazır şablon ve etiketlerin anahtar sözcüklerini toplu biçimde alabileceğim bir sayfa var mı??

Swedish SUL account[kaynağı değiştir]

Your user name is now open for usurpation at the Swedish Wikipedia per request. /Dcastor 23:23, 9 Nisan 2010 (UTC)

Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik.

Eski temponuz ile devam etmeniz dileğiyle...
Sizi Bekliyoruz!
Şubat 2011

Mutlutopuz 15:37, 2 Şubat 2012 (UTC)

Siyaset VikiProjesi'ne Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

Siyaset VikiProjesi Sizi Çağırıyor![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--~~~~

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, VikiProje Siyaset
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Fenerli1978Buyrun beniiiim? 03:47, 20 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

~--~ Cano58ileti 08:00, 5 Temmuz 2012