Kullanıcı mesaj:Diyapazon/2015/Mart

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu bir arşiv sayfasıdır, lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.

Sevgili Diyapazon

Sana AWB hakkında bir sorum var! AWB'yi bugün kullanmaya başladım ancak kelime yazılışlarını nasıl düzeltebileceğimi çözemedim. (Laboratuar > Laboratuvar) gibi, yardımcı olursan çok sevinirim. İyi vikilemeler :) Pinkmlover (mesaj) 15:12, 28 Şubat 2015 (UTC)

Pinkmlover, Find and Replace kısmı ile yapılabilir. Tartışmalı konularda toplu bir değişiklik yapmanız engellenmenize neden olabilir. Dikkatli kullanın lütfen. --Mavrikantmsj 15:32, 28 Şubat 2015 (UTC)
Pinkmlover, ben de acemisiyim :) Nasıl yaptığımı şurada açıklamaya çalıştım: http://i.imgur.com/dgyJM1p.png Biraz paint terk oldu ama idare edin :) Daha kolay bir yolu varsa ve ezoterik bir bilgi değilse Mavrikant açıklama yapabilir misin bize? --Diyapazon(Mesaj) 23:42, 28 Şubat 2015 (UTC)
Haha :) Option kısmını hiç mi açıp bakmadın? :) Böyle yürümez bu iş. :) --Mavrikantmsj 01:03, 1 Mart 2015 (UTC)
Mavrikant, baktım ama anlamadım pek, ingiliccem fazla yok :) --Diyapazon(Mesaj) 01:08, 1 Mart 2015 (UTC)
Diyapazon Bence gayet anlaşılır olmuş :) çok teşekkür ediyorum. İngilizce wikipedia'nın typosları direkt yükleniyor ve böylelikle toplu bir şekilde kelime düzeltmeleri yapılabiliyor. Ancak program Türkçe vikipedi'deki typosları bulamıyor. Bu sorunu nasıl çözebileceğim hakkında bir fikrin var mı Mavrikant, yardımcı olursan çok sevinirim. --Pinkmlover (mesaj) 10:20, 1 Mart 2015 (UTC)
Pinkmlover, İngilizce Vikipedi'nin typoslarını nasıl yüklüyorsun? Enwiki'de AWB kullanmak için özel izin almak gerekiyor. --Mavrikantmsj 12:14, 1 Mart 2015 (UTC)
  • Pinkmlover,Trwikide Typolar yüklensede çalışmıyor şuan. 1-2 hafta önce çalışıyordu halbuki. O zamana kadar şu dosyayı File->Open Settings seçeneği ile yükleyip kullanabilirsiniz. Kontrol etmeden hiç bir değişikliği kaydetmeyin. Bir çok akla gelemeyecek istisna olabilir. --Mavrikantmsj 19:07, 1 Mart 2015 (UTC)
Mavrikant, programı kullanmak için izin olayını bence tr wiki için de düşünmeliyiz. Çok hızlı bir şekilde vandalizm yapılabilir bu programla --Diyapazon(Mesaj) 22:49, 1 Mart 2015 (UTC)
Olabilir. Bir vandal çıkana kadar sınır koymaya gerek yok. Bir vandal çıkarsa eğer tek tuşla bütün değişiklikleri hizmetliler tarafından geri alınabiliyor. Sonra izin olayı eklenir. --Mavrikantmsj 23:00, 1 Mart 2015 (UTC)
Hayır nasıl sınır konuyor onu bilmiyorum. Zor durumda kalınca araştırıp öğrenirim. :) --Mavrikantmsj 04:59, 2 Mart 2015 (UTC)
Mavrikant, evet var, çeviri işlemleri tamamlanmadı zannediyorum --Diyapazon(Mesaj) 05:35, 2 Mart 2015 (UTC)

Kategori kaldırma

Selam Uğurkent, Vikipedi:Uyarı etiketleri sayfasındaki kategoriler nasıl kaldırılabilir? Sayfa içinde kullanılan etiketlerden dolayı otomatik olarak eklenmiş bu kategoriler. --Diyapazon(Mesaj) 08:23, 1 Mart 2015 (UTC)

Denedim, kategoriler kalkmadı. Herhalde şablonların kendi belgeleme sayfasından bunu yapmamız gerekli olacak. --Uğurkentmesaj 09:06, 1 Mart 2015 (UTC)
Mavrikant, bu konu hakkında bilginiz var mı? --Diyapazon(Mesaj) 05:44, 2 Mart 2015 (UTC)
Aklıma bir şey gelmiyor. Niçin sıkıntı çıkartıyorlar? --Mavrikantmsj 13:07, 2 Mart 2015 (UTC)

tugce ertan/tugceertan

Merhaba sevgili Diyapazon,

https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Tu%C4%9F%C3%A7e_Ertan&action=edit&redlink=1 sayfasinda bulunan Tuğçe Ertan adlı kişiye girdiğim bilgileri tugceertan adlı kullanicinin bilgielrini tasimissiniz fakat zaten her ikisi de sahsen benim onlarin. Hem mimarim, hem gezginim, hem de Açık Alan adli başlıkta belirtilen Normale Dik Açı programının 3 sunucusundan biriyim. Kendi basligimin icini doldurdum fakat siz oradan kaldirmissiniz. rica ediyorum geri aliniz.

Iyi calismalar, Tugce Ertan Tugceertan (mesaj) 17:51, 1 Mart 2015 (UTC)

Tugceertan, her ikisi de siz olduğunuz için taşıdım zaten. Taşımasaydım, kayda değer olmadığı için silinecekti. Bir kişinin vikipedide yer alması için kayda değerlik kriterlerini sağlaması gerekir. Bununla ilgili olarak şu sayfayı okuyabilirsiniz: VP:KİŞİ. Kolay gelsin --Diyapazon(Mesaj) 21:59, 1 Mart 2015 (UTC)

Barış güvercini

yazıya koruma eklemek

merhaba,

yeni eklediğim bir yazıya koruma eklemek istiyorum. bunu nasıl yapabilirim ? Genelcerrah (mesaj) 21:46, 2 Mart 2015 (UTC)

Merhaba Genelcerrah, koruma derken? --Diyapazon(Mesaj) 21:48, 2 Mart 2015 (UTC)
Genelcerrah, kastettiğiniz sayfanın korumaya alınması ise; Vikipedide maddeler vandalizme maruz kalmadığı sürece korumaya alınmaz. Herkes tarafından sayfada değişiklik yapılabilir. --Diyapazon(Mesaj) 22:02, 2 Mart 2015 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Özgün Yıldız
teşekkürler Genelcerrah (mesaj) 19:56, 3 Mart 2015 (UTC)

Kullanıcı:Mustafa Fikret Sözen, Kullanıcı:Jacoborli

Merhaba Ayrıntılı Bilgi, bu iki kullanıcının aynı kişi olduğunu düşünüyorum. Fikret Sözen adlı basketbolcunun biyografisini eklemeye çalışıyor her iki kullanıcı. Pek bir zararın olmadığı bu durumda, engel talebi yapılmalı mı? --Diyapazon(Mesaj) 20:56, 3 Mart 2015 (UTC)

Merhaba, muhtemelen haklısın, ben de öyle düşünüyorum. Vandalizm seviyesinde bir zarar söz konusu değil. Sayfalardaki benzerliği hizmetliler fark edecektir. Engel söz konusu ise uygulanacaktır. Fakat zararın boyutu yüksek olmadıkça engel talebinde bulunmamaya özen gösteriyorum. Mesaj sayfasına mesaj yazdıktan sonra kullanıcı tepkisini beklerim genelde.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 21:00, 3 Mart 2015 (UTC)

Selam

Selam Diyapazon, ben açıklayayım. 8-9 ay önce Eldarion, denetçi olduğundan dolayı Wordblack ve diğer kullanıcıları engellemişti. Ben de ara sıra buna benzer kullanıcıları denetçilere söylüyordum. Sonradan ben, Superyetkin, Eldarion, Kibele, Théoden ve daha onlarca hizmetlinin ve devriyenin sayfalarını boşaltıp durmaya başladı. --Uğurkentmesaj 16:35, 4 Mart 2015 (UTC)

Tebrikler

Sizin gibi yeni kullanıcılar aktif olduğu için ben teşekkür ederim. --Uğurkentmesaj 17:56, 4 Mart 2015 (UTC)

göbek düşmesi hakkında

Yardımlarınız için teşekkürler. Şimdilik başka ekleme yapmayacağım. Çalışma etiketini kaldırabilirsiniz. Kolay gelsin Genelcerrah (mesaj) 05:51, 5 Mart 2015 (UTC)

kayda değer olmayan içerik

Merhaba Diyapazon,

Girdiğimiz içeriği kayda değer olmadığı için silinme kategorisine almışsınız. Kararınızı doğru bulmasak da saygılıyız.

Doğru bulmama nedenlerimizden birkaçı şu şekilde.

Wikipedi Kayda Değerlik Kriterleri dünyanın en büyük ansiklopedisi olan Wikipedia'nın yasalarıdır ve dünyanın tüm modern sistemlerinin yasalarında olduğu gibi yasalar yorumlanış biçimlerine göre değerlendirilirler.

Çok zamanınızı almamak ve kendi zamanımızı da verimli kullanmak adına çok uzatmadan itiraz gerekçelerimizi söyleyelim.

Başvurduğumuz kategoride uzun senelerdir çalışmayan Altivi.com varken bizim üzerinde emek harcanmış ve çalışır durumda olan sitemiz mi kaydedeğer değil ?

Kaydedeğer olmanın ölçüsü büyük sermaye gruplarının iştiraki olmak mı ? Çünkü listenin geneli bu şekilde.

Wiki'nin ingilizce, almanca ya da fransızca sonuçlarına baktığınızda böyle katı bir uygulama görüyor musunuz ?

Ve en önemlisi 'Kayda Değerlik Öznel Değildir' maddesinde yer alan "Bu sebeple, temel kayda değerlik kriteri 'dünyanın' konunun kayda değer olduğu yargısında olup olmadığını belirleme yöntemidir. Bu bir Vikipedi editörünün kişisel olarak konuyu değerli veya dikkat çekici bulmasından farklı ve ayrıdır." cümlesi eyleminize tezat bir durum oluşturmuyor mu ?

Bu aşamaya kadar sitemizi temsil ettiğim için çoğul cümleler kurdum, şimdi kendi adıma tekil bir cümle kuracağım. Affınıza sığınarak şu şakayı yapmak istiyorum, herhalde interneti biz bulsaydık giriş için ikametgah ve 3 fotograf isterdik fıkrası siz bulmuş olsaydınız gerçek olacaktı.

Umarım kırıcı olmamışımdır.

Dediğimiz gibi kararınıza saygılıyız, iyi günler ve çalışmalar dileriz. --Site arastirma (mesaj) 08:32, 5 Mart 2015 (UTC)

Site arastirma, Diğer vikilerdeki durumu bilmiyorum lakin oluşturduğunuz maddede hiç kaynak yok. Kayda değerlik sorununu çözmek için; konu hakkında, maddenin yazarı ve konusundan bağımsız taraflarca yayımlanmış kaynaklar eklemelisiniz. (bkz. VP:İNTERNET) Bahsettiğiniz Altivi.com maddesinde de kayda değerlik şablonu var. Silinmesi için oylama yapılması gerekiyor. --Diyapazon(Mesaj) 09:05, 5 Mart 2015 (UTC)
Edit: Site arastirma, Altivi.com maddesini silinmeye aday gösterdim. Oylamanın sonucunda silinip silinmeyeceğine karar verilir. Diğer alışveriş sitelerinde de kaynaksız olanlar vardı onlara da kaynaksız etiketi ekledim. Tv de reklamı dönen ödüllü siteler bunlar. Kaynak eklenip eklenmemesi, kayda değerlik hususunda fazla sorun olmayacaktır. Teşekkürler. --Diyapazon(Mesaj) 10:19, 5 Mart 2015 (UTC)

Yazar Mehmet Ünver Sayfası

Merhaba, Yazar Mehmet Ünver Sayfası'nı ben eklemiştim. Daha doğrusu sadece fotoğrafsız bir kaç satırlık bir özgeçmiş girmiştim. Daha sonra yine Mehmet Ünver ile ilgili fotoğraflı bir özgeçmiş eklenmiş. Onu kimin eklediğini hiç bilmiyorum ama doğru bilgi olduğunu teyid ediyorum. Olası telif ihlali kategorisine konulduğu için az evvel Mehmet Ünver maddesini geri almak istedim ama sanırım başaramadım. Bu durumda maddeyi tamamen silmenizi sizden talep ediyorum. Lütfen siliniz ve bilgi veriniz, saygılarımla. Musterhan (mesaj) 15:42, 7 Mart 2015 (UTC)

Musterhan, benim sayfa silme yetkim yok. Aktif Hizmetlilerden yardım isteyebilirsiniz. --Diyapazon(Mesaj) 16:53, 7 Mart 2015 (UTC)

Bir fincan çay da sizin için!

Vandalizme karşı mücadelede çok etkin olduğun için bir çayı hak ettin. Bir rahatla bakalım. --Uğurkentmesaj 07:45, 8 Mart 2015 (UTC)

Selam Uğurkent, şurada anlatmaya çalıştığım işlemi bir türlü yapamadım, bi bakabilir misin: http://i.imgur.com/zQ7yYcl.png --Diyapazon(Mesaj) 08:34, 8 Mart 2015 (UTC)

Selam, Diyapazon. Düzenledim. Herhalde olmuştur. --Uğurkentmesaj 08:44, 8 Mart 2015 (UTC)
Teşekkürler --Diyapazon(Mesaj) 08:46, 8 Mart 2015 (UTC)

Çalışkan Barnstarı

Çalışkan Barnstarı
Bitmek bilmeyen enerjinizi ve çalışkanlığınızı hayranlıkla izliyorum. Alexandre M. 04:18, 10 Mart 2015 (UTC)

Yeni Sayfa

Diyapazon Merhaba,

Wikipedia da 1 isim ile 2 tane sayfa açılmamaktadır. Ya da ben göremedim onun için öyle bir şey yaptım.

Deli Partisi Adlı sayfayı da ne yaptıysam kabul etmediniz açıklayıcı bütün her şeyi yazdım fakat kabul edilmedi.

İyi Çalışmalar Saygılarımla.

Romanyaliates (mesaj) 13:02, 11 Mart 2015 (UTC)

Engin Apaydın

Merhaba Théoden, şu üç resim bu sayfada kullanılmak için eklenmiş:

Dosya:Engin Apaydin 2014 sampiyon.JPG
Dosya:Engin apaydın eskişehir tirmanma.jpg
Dosya:Engin apaydin yesilbursa kaza.jpg

hâlihazırda bu görüntü dosyalarına bağlanan sayfa yok. Eğer sayfaya eklenmeyecekse, silinebilir mi? --Diyapazon(Mesaj) 23:23, 12 Mart 2015 (UTC)

Sayfa içerisinde oldukça yoğun bir dosya kullanımı olduğundan, kullanılmayan söz konusu dosyalar silindi. Yüklü bir dosyada da lisans sorunu var, 7 gün içerisinde kullanıcı tarafından düzeltilmezse o da silinecek. Bildirim için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:40, 12 Mart 2015 (UTC)

Gezinti pencereleri

Selam Ayrıntılı Bilgi, gezinti pencereleri aracını çalıştıramadım. Ne yapmam gerek? Bilginiz/öneriniz var mı? --Diyapazon(Mesaj) 13:01, 14 Mart 2015 (UTC)

Merhaba, aktif hale getirdikten sonra tarayıcıdan çerezleri silmek gerekiyor. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 13:50, 14 Mart 2015 (UTC)
Ne yaptıysam olmadı. Çerezleri temizledim, tarama verilerini temizledim, reklam engelleme yazılımını kapattım, çeşit çeşit tarayıcı denedim. Olmadı... --Diyapazon(Mesaj) 04:05, 15 Mart 2015 (UTC)
Kumul, Bu konu hakkında bilginiz var mı? Neden çalışmıyor olabilir? --Diyapazon(Mesaj) 16:40, 15 Mart 2015 (UTC)
Mrb, öncelikle "vp vector" teması kullanıyorsunuz değil mi?

eğer öyleyse 2. şekilde yapabilirsiniz

  • tercihlerim->küçük araçlardan aktif edebilirsiniz. (bunu yaparsanız common.js nize ellemeyin)
  • Kullanıcı:Diyapazon/common.js dosyanıza 'importScript('Kullanıcı:Vito Genovese/Gezinti_pencereleri.js');' ekleyin

daha sonra ctrl+shift+r ile önbelleğinizi temizleyin. Gezinti pencerelerini özelleştirmek için ise örn: Kullanıcı:Kumul/common.js Kumul (mesaj) 16:46, 15 Mart 2015 (UTC)

Birde vikipedistlere mesaj atmak için o vikipedistin mesaj sayfasına yazın, örn benim mesaj sayfam: Kullanıcı mesaj:Kumul, kendi mesaj sayfanıza yazarsanız gözden kaçabilir, örneğin ben sorunuzu şans eseri gördüm. Kumul (mesaj) 16:48, 15 Mart 2015 (UTC)

İlgare Kazımova

Merhaba ben anlayamadım. İgare Kazımova sayfası ile sorun nedir. Yardım ede bilirmisiniz Bu imzasız yazı Xeyal Azerbeyli (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Xeyal Azerbeyli, İlqare Kazımova maddesi, daha önce, hızlı silme kriterlerinden "M1. Çok az bilgi taşıyan ya da hiç bilgi taşımayan kısa içerikli sayfalar silinebilir." kriterini sağladığından silinmiş. Bununla ilgili olarak şu sayfayı inceleyebilirsiniz: VP:TAS. Ayrıca; bir kişinin Vikipedide yer alması için kayda değerlik kriterlerini sağlaması gerekir. Bununla ilgili olarak da şu sayfayı okuyabilirsiniz: VP:KİŞİ. Teşekkürler --Diyapazon(Mesaj) 03:30, 15 Mart 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz!

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, Diyapazon
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:01, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Game Of War

Game Of War oyunu hakkinda bir vikipedi sayfasi hazirlayabilir miyiz? Bu imzasız yazı Şapkadakitavsan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Şapkadakitavsan; kastettiğiniz sayfayı beraber hazırlamamız ise, konu benim ilgi alanım dışında. Kendiniz sayfayı hazırlamak istiyorsanız şu sayfalardan yardım alabilirsiniz: Yardım:Yeni madde oluşturmak, Yardım:Sayfa nasıl yazılır?. Teşekkürler --Diyapazon(Mesaj) 03:43, 15 Mart 2015 (UTC)

Bildirim

Selam, mesaj sayfamda yazdığımda bildirim gelmedi mi size? --Diyapazon(Mesaj) 16:50, 15 Mart 2015 (UTC)

Slm evet bildirim geldi, fakat bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu :) vikipedide değişiklikler olmuş. fakat mesaj akışını takip edebilmek için mesajı kullanıcının mesaj sayfasına yazmanın daha kararlı olacağını düşünüyorum. Kumul (mesaj) 16:53, 15 Mart 2015 (UTC)

Gezinti pencereleri

Yine çalışmadı, çakışmasını sağlayacak bir şey olmuş olabilir mi? Örneğin twinkle açık. --Diyapazon(Mesaj) 17:01, 15 Mart 2015 (UTC)

Tmm o zaman sıfırdan başlayalım.

Twinkle ile çakışma olmaz, 2si farklı betik.

1. Tercihlerim->Görünüm->Vector.js yi seçip kaydedin
2. Kullanıcı:Diyapazon/common.js dosyanızı temizleyin
3. önbelleği temizleyin (ctrl+shift+yenileme tuşu)
4. Tercihlerim->Küçük araçlar->Gezinti pencereleri ni tikleyin, sonra en alttaki "Değişiklikleri kaydet"e basın
5. önbelleği temizleyin (ctrl+shift+yenileme tuşu)
6. Herhangi bir sayfanın geçmişine gidip, örn "19:04, 15 Mart 2015‎" yazan yerin üzerine gelin, sarı renkli pencereler çıkacaktır.
Eğer çıkmıyorsa sayfanın boş bir yerine tıklayıp sonra tekrar tarihin üzerine gelin çıkması lazım?

Kumul (mesaj) 17:07, 15 Mart 2015 (UTC)

Olmadı neyse, ben sizi daha fazla meşgul etmeyeyim. --Diyapazon(Mesaj) 17:20, 15 Mart 2015 (UTC)
Hangi tarayıcıyı kullanıyorsunuz? Kumul (mesaj) 17:21, 15 Mart 2015 (UTC)
Şunların hepsinde denedim: chrome, firefox, opera, yandex, maxthon --Diyapazon(Mesaj) 17:24, 15 Mart 2015 (UTC)
Peki pencerelerin çalışmadığını nerede deniyorsunuz? bence herşey tamam fakat pencereleri ekrana çıkartma konusunda sıkıntı var. Dediğim gibi herhangi bir sayfanın geçmişine geldikten sonra revision lardan herhangi, birinin üzerine gelince (19:24, 15 Mart 2015‎ gibi..) 1 saniye bekledikten sonra pencerenin çıkması lazım? (chrome da deneyin derim.) Kumul (mesaj) 17:27, 15 Mart 2015 (UTC)
Birde şu ayrıntıyı atlamayın, eğer üzerine gelince normal html title açıklaması çıkıyorsa, sayfanın herhangi boş bir yerine 1 kez tıkladıktan sonra tekrar revision ın üzerine gelin? Kumul (mesaj) 17:30, 15 Mart 2015 (UTC)
Kesin bi çakışma var. Küçük araçlardaki diğer tüm tikleri kaldırdım. Çalıştı. --Diyapazon(Mesaj) 17:40, 15 Mart 2015 (UTC)
Slm tekrar, Gezinti pencereleri, Pratik menü, Twinkle, HotCat i ben aynı anda kullanıyorum, diğerlerini denemedim daha haklı olabilirsiniz, ama bu modüller birlikte stabil çalışıyor. Bunu dışında betiklere o kadar çok yama yapılmışki hepsini baştan gözden geçirmek gerek. Kumul (mesaj) 17:50, 15 Mart 2015 (UTC)
Hangisi olduğunu buldum sanırım. Deneyim kontrolü aracı ile birlikte çalışmıyor. Siz de aracı deneyebilir misiniz? --Diyapazon(Mesaj) 18:11, 15 Mart 2015 (UTC)
Evet 2sinde çakışma oluyor. Bug düzeltilene kadar şuan için 2.sinden birini tercih etmeniz gerek :) Kumul (mesaj) 18:15, 15 Mart 2015 (UTC)
Tamam teşekkürler yardımlarınız için. --Diyapazon(Mesaj) 18:18, 15 Mart 2015 (UTC)

teşekkür

Yıldız için teşekkürler :) Bu imzasız yazı Basak (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sunrise Yachts Hk.

Yeniden merhaba,

Sunrise Yacht adından sayfa girişi yapmak istiyoruz. Fakat başarılı olamıyoruz. Neden başarılı olamadığımızıda anlamıyoruz. Bize nasıl bir giriş yapabileceğimiz ile ilgili ve hatalarımız nerede bu konu ile ilgili yardımcı olursanız seviniriz.

İyi çalışmalar dilerim Bu imzasız yazı Ucfikir (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba Ucfikir, Madde türkçe yazılmadığından silinmesi için etiketledim. Madem türkçe biliyorsunuz, neden ingilizce yazıyorsunuz? --Diyapazon(Mesaj) 12:01, 17 Mart 2015 (UTC)

yazar resmin yayınlanmasını istemiyor

Selam Uğurkent, şu değişiklik için ne yapılmalı, bu gibi durumlar için bir kural var mı: Özel:Diff/15114658 --Diyapazon(Mesaj) 16:29, 19 Mart 2015 (UTC)

Selam, Diyapazon. O kullanıcının, ilgili yazar olduğunu bilemeyiz. Kişilik hakları nedeniyle info-tr@wikimedia.org adresine ilgili kişi olduğunu kanıtlayacak e-posta göndermesi gerekli olacaktır. --Uğurkentmesaj 16:42, 19 Mart 2015 (UTC)
anladım, teşekkürler --Diyapazon(Mesaj) 16:45, 19 Mart 2015 (UTC)

İş Birliği Projesi

Oylamaya katılarak görüş bildirir misiniz? Turgut46 19:35, 19 Mart 2015 (UTC)

Biraz baklava da sizin için!

Merhaba bwn hakan altay Timsah timsah (mesaj) 11:47, 21 Mart 2015 (UTC)

silme talebi / yardım

iyi günler gönderim hakkında silme talebi yollamışsınız. öncelikle araştırma yapmadan böyle bir paylaşım yaptığım için özür dilerim.bu makaleyi reklamsız şekilde nasıl yayına geçirebilirim bu konuda destek verebilirmisiniz... ayrıca bu firmayı yayınlamamın sebebi bauerfeind firmasının ingilizce sayfasını türkçeye çeviriyo olmam, bu firmanında bauerfeindın türkiye disbiritörü olması. Berkays92 (mesaj) 13:30, 21 Mart 2015 (UTC)

Merhaba, SSM Group Sporcu Sağlık Malzemeleri sayfasından bahsediyorsunuz sanırım. Madde ansiklopedik bir dil yerine reklam diliyle yazılmış. Bu nedenle silinmesi için etiketledim. Bir hizmetlinin incelemesini bekliyor. Silinmemesi gerektiğini düşünüyorsanız maddenin Tartışma sayfasında gerekçelerinizi belirtebilirsiniz. Ayrıca maddede kaynak yok, yani hâlihazırda kayda değer değil. Bu hususta Kayda değerlik politikamızı inceleyebilirsiniz. Teşekkürler --Diyapazon(Mesaj) 13:39, 21 Mart 2015 (UTC)

Devriyelik Başvurusuna yanıtın

Evet aslında haklısın o konu hakkında Vandalizm yaptığımı kabul ediyorum her ne kadar şuanda bundan utanç duysam da eskiden bu tarz şeyler yapmayı seviyordum çünkü komik olduğunu düşünüyordum ama geç de olsa anladım ve hatamı telafi etmek istiyorum ve bunun için diğer insanların da bu tarz hatalar yapmasını engellemek istiyorum Bu imzasız yazı Real Revenge (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Başvurunuzu geri aldım. Devriyelik için henüz erken. Kriterleri karşılamıyorsunuz. Dediğim gibi, olumlu katkılar yapıp beyaz listeye girmeyi deneyiniz. --Diyapazon(Mesaj) 11:25, 22 Mart 2015 (UTC)

Görünüm

Merhaba Diyapazon, mesaj sayfanız bende ve bazı kişilerde bu şekilde görünüyor. Turgut46 11:34, 22 Mart 2015 (UTC)

İnanılır gibi değil. Mobilde neden böyle görünüyor? Normalde şu şekilde olması lazım. Bir ara ilgileneceğim, bildirim için teşekkürler --Diyapazon(Mesaj) 11:42, 22 Mart 2015 (UTC)
Biraz da olsa düzeldi sanıyorum, en azından yazılar okunabiliyor artık --Diyapazon(Mesaj) 12:38, 22 Mart 2015 (UTC)
Şimdilik iyi sanırım. --Turgut46 13:43, 22 Mart 2015 (UTC)
Bu arada mobil olarak ilk defa Android üzerinde uygulama kurarak girmeyi denedim. (http://i.imgur.com/SBGpIDo.jpg) Mesaj sayfama nasıl ulaşacağımı bulamadım. Siz nasıl giriyorsunuz? Uygulama ile mi tarayıcı üzerinden mi? --Diyapazon(Mesaj) 13:56, 22 Mart 2015 (UTC)
Tarayıcı ile... --Turgut46 14:02, 22 Mart 2015 (UTC)
Uygulamanınn pek bir özelliği yok. Vikipedi:WikiPatroller uygulaması var birde SDyi incelemek için.--Mavrikantmsj 14:04, 22 Mart 2015 (UTC)
Uygulama, sayfa okuma işlemleri için ideal gibi. --Diyapazon(Mesaj) 14:07, 22 Mart 2015 (UTC)

Düzenle

Beceremedim galiba. --Turgut46 13:12, 23 Mart 2015 (UTC)

düzeldi sanırım --Diyapazon(Mesaj) 13:18, 23 Mart 2015 (UTC)
Teşekkürler. Peki bunu alta eklemek istersem ne yapmalıyım? --Turgut46 14:07, 23 Mart 2015 (UTC)
Benim fazla bilgim yok. fr wikiden almıştım kodları ve üzerinde ufak düzeltmeler yaparak uyarlamıştım. Çizim ile anlatabilirseniz tam olarak nasıl olması gerektiğini, deneme yaparak yapmaya çalışırım. --Diyapazon(Mesaj) 14:34, 23 Mart 2015 (UTC)

Selam

Selam Diyapazon, müsaitsen IRC'ye gelebilir misin? --Uğurkentmesaj 17:47, 23 Mart 2015 (UTC)

Nasıl giriliyor, hiç denemedim. --Diyapazon(Mesaj) 17:51, 23 Mart 2015 (UTC)

IRC

Merhaba ...

Merhaba Kullanıcı:Diyapazon Köyümüz Dokuzyol,_Oğuzeli ne yazık ki yaptığım güncelleştirmeler ek bilgiler ve ek görsel dosyaları yüklememe rağmen kabul görülmüyor bir bakabilir misiniz ? Sorun neyden kaynaklanıyor acaba ? Koray sueda (mesaj) 14:22, 24 Mart 2015 (UTC)

Merhaba, köy maddeleriyle ilgilenmiyorum, başka bir devriye ilgilenebilir belki --Diyapazon(Mesaj) 15:42, 24 Mart 2015 (UTC)

Siz yetkili birisi bulabilirseniz ne mutlu size çünkü herhangibir zarar unsuru tasimayan bir bilgi icermiyor butun eklenen seyler sahsima ait iyi gunler Koray sueda (mesaj) 22:30, 24 Mart 2015 (UTC)

Değişiklik

selam. Merhabalar. Bir konuda bilgine başvuracaktım https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Arpa%C3%A7ay url deki sayfanın kaynakça kısmında nasıl değişiklik yapabilirim? Candoguaydin (mesaj) 21:37, 20 Mart 2015 (UTC)

Merhaba, varolan bir bağlantıyı değiştirmek mi istiyorsunuz, yoksa yeni bir bağlantı mı ekleyeceksiniz? --Diyapazon(Mesaj) 21:43, 20 Mart 2015 (UTC)
Varolan bir bağlantıyı değiştirmek istiyorum? Bu imzasız yazı Candoguaydin (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Kaynak bağlantıları <ref> </ref> etiketleri arasındadır. Üst taraftan Kaynağı değiştir deyip, ilgili bağlantıyı bularak değiştirebilirsiniz. --Diyapazon(Mesaj) 20:33, 24 Mart 2015 (UTC)

Spor maddelerinin adlandırılması ve standart oluşturulması

Selam. Başlıktaki konu üzerine şurada bir öneri listesi var. Konu hakkında yorum yapmanızı, önerilerde bulunmanı rica edeceğiz. Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:56, 26 Mart 2015 (UTC)

Birol GÜVEN

Merhaba, Birol Güven için güncel içeriklerin olduğu sayfa oluşturduk Birol GÜVEN bu sayfayı tutup, Birol Güven sayfasını o sayfaya yönlendirsek daha güzel olur diye düşünüyorum. Ya da Birol Güven sayfasına yapılan son değişiklikleri aktarmak daha mantıklıdır. Birol GÜVEN sayfasında yer alan bilgiler güncel, revize edilmiş orjinal bilgilerdir. Birol beyin kendisi tarafından editlenmiş halidir. Ben düzenledim fakat henüz onaylanmadı. Yardımcı olursanız sevinirim. Ertanguven (mesaj) 16:53, 26 Mart 2015 (UTC) Ertan Güven

Merhaba, birleştirilmesi için etiketledim. Bilginize --Diyapazon(Mesaj) 16:57, 26 Mart 2015 (UTC)
Asıl tutulacak, arayanların ulaşacağı sayfa Birol GÜVEN olacak değil mi? Çok teşekkürler ilginiz ve alakanız için. Ertanguven (mesaj) 16:59, 26 Mart 2015 (UTC)
Şu sayfaya aktarılması daha uygun olacak: Birol Güven (soyadları büyük harfle yazılmıyor) --Diyapazon(Mesaj) 17:02, 26 Mart 2015 (UTC)
Tabii ki doğru olan ne ise onun yapılmasından yanayız bizlerde. Sadece güncel içerikleri girdiğimizde, kontrolün uzun sürmesi bizi zora sokuyor. Güncel içeriklerde Birol GÜVEN de yer almaktadır. Ben yanlış bir şeyler yapıp sizleride uğraştırmak istemiyorum. İlginiz ve alakanız için tekrar çok teşekkürler, kolay gelsin o halde. Size bırakıyorum :). Bir şey daha sormak istiyorum, bir revize yaptığımızda değişiklik uzun sürerse ve kontrol edilmezse tekrar size ulaşabilir miyiz? Ertanguven (mesaj) 17:04, 26 Mart 2015 (UTC)
Elbette ulaşabilirsiniz. --Diyapazon(Mesaj) 17:13, 26 Mart 2015 (UTC)

Rıfat Bilgi

Rıfat Bilgi neden bunu kaldırmak istiyorsunuz ? Ben kötü birşey yapmadım ki. Kaynak ise kendimindir. -- Hamm150 (mesaj) 12:37, 29 Mart 2015 (UTC)

Merhaba Hamm150, bir kişinin Vikipedide yer alması için kayda değerlik kriterlerini sağlaması gerekir. Bununla ilgili olarak şu sayfayı okuyabilirsiniz: VP:KİŞİ. Kolay gelsin --Diyapazon(Mesaj) 12:42, 29 Mart 2015 (UTC)
Eklediğiniz bu kişi sizseniz, bilgileri kullanıcı sayfanıza taşıyabiliriz. --Diyapazon(Mesaj) 12:46, 29 Mart 2015 (UTC)

Kendi Sayfam.

https://tr.wikipedia.org/wiki/Kullan%C4%B1c%C4%B1:Hamm150 olarak kayıt ettim. Bilgi için teşekkürler. --Hamm150 (mesaj) 13:21, 29 Mart 2015 (UTC)

Kullanıcı adı

Bu ad 2002 yılından beri bana ait. eposta olarak. Neden kabul edilmiyor acaba?!! Artvizyon (mesaj) 00:05, 30 Mart 2015 (UTC)

Merhaba, kullanıcı adlarında reklam olamaz. (artvizyon.com) başka bir kullanıcı adı seçmelisiniz. --Diyapazon(Mesaj) 00:08, 30 Mart 2015 (UTC)

Merhaba diyapozon

Hala sorunum çözülmedi yardımcı olun lütfen Koray sueda (mesaj) 00:58, 31 Mart 2015 (UTC)

İlgili maddede "Ezo Gelin ( ZÖHRE BOZGEYİK )" başlığı telifli olduğu için çıkartıldı. --Diyapazon(Mesaj) 23:48, 31 Mart 2015 (UTC)

Oy Kullanma Daveti

Merhaba Diyapazon, Vikipedi'ye özellikle yeni üyelere yardımlarınız olmak üzere fazlasıyla katkıda bulunan birisiniz. Deneyimlerinize ve tarafsız yorumlarınıza güvenerek, sizi VP:SPOA'da oy kullanmaya davet ediyorum. (Eskiden baya hararetli tartışmalar olurdu, şimdi kimse kalmamış zoruma gitse de mesajla oy kullandırtıyorum.) Esen kalın. Berkaysnklf (mesaj) 18:58, 31 Mart 2015 (UTC)