Kullanıcı mesaj:QMasTer

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Evolutionoftheuniverse tarafından 3 yıl önce Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü silinmeye aday gösterildi başlığına

Portal Mesajları[kaynağı değiştir]

Fenerbahçe[kaynağı değiştir]

Fenerbahçeli kullanıcımız; Fenerbahçe Portalımız açılmıştır.Ziyaret edebilirsiniz. Kullanıcı FBH yi {{}} içine aşarak Fenerbahçe haberlerini takip edebilirsiniz.Ayrıca Fenerbahçe Ayın Projesine katkılarınızı bekliyoruz --Kızıl Şaman

Kişisel Mesajlar[kaynağı değiştir]

Resim[kaynağı değiştir]

Resmi siz mi çektiniz? Siz çektiyseniz kendi çekiminiz olduğunu belirtmeniz gerekiyor.--Eldarion 12:59, 5 Şubat 2009 (UTC)
Kaynak kısmına kendi çekimim diye yazmanız yeterli olacaktır.Ayrıca resimlerin üzerlerinde isminiz yazmayan versiyonunu ekleyebilirseniz daha şık olur.Kolay gelsin.--Eldarion 13:04, 5 Şubat 2009 (UTC)
Maalesef mevcut yazılım resimlerin ismini değiştirilmesine izin vermiyor.Dilerseniz resmi silebilirim tekrar yükleyebilirsiniz.Bana bildirmeniz yeterli.--Eldarion 13:15, 5 Şubat 2009 (UTC)
Resim silindi.Ayrıca Kerem Tüzün resminin de üzerinde isim yazmayan versiyonu var ise ekleyebilirsiniz.--Eldarion 13:27, 5 Şubat 2009 (UTC)
Bir ihtiyacınız olursa mesaj atmaktan çekinmeyin lütfen.İyi çalışmalar.--Eldarion 13:30, 5 Şubat 2009 (UTC)
  • Ben de teşekkür ederim, daha fazla katkılarınızı bekleriz. Sevgiler. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 14:24, 6 Şubat 2009 (UTC)

Counter-Strike[kaynağı değiştir]

  • İyi akşamlar. Counter-Strike sayfasında kullanılmak üzere Resim:Counter Strike ekran görüntüsü.jpg resmini yükledim fakat sayfada uygun bir yere yerleştiremedim. Bu konuda yardımcı olur musunuz? Bir de Counter-Strike sayfasında belirli bir boşluk bırakmışınız nedenini öğrenmek istemiştim. Teşekkürler. --Reality006 20:00, 11 Şubat 2009 (UTC)

Kullanıcı sayfasında adil kullanım resmi[kaynağı değiştir]

Merhaba,
Resim:Postapulu.jpg, adil kullanım kuralları dahilinde yüklenmiş bir resim olduğu için, kullanıcı sayfalarında yer alması yasaktır. Resmi kullanıcı sayfanıdan kaldırmanız gerekiyor. İyivikiler... homonihilis // ileti 12:31, 14 Şubat 2009 (UTC)

Öncelikle anlayışınız için teşekkürler. Bu kural İngilizce vikide de aynen mevcut (en:Wikipedia:Non-free content criteria#Policy başlığında 9 numaralı kural). Yani bize özgü bir hassasiyet değil, aksine "adil kullanım" kavramının temel kurallarını yerine getirmek için gerekli olan bir kural.
Sorunuza gelince; sorunuzun tam kapsamını bilemediğim için en geniş şekilde anlatayım (fazla basit olduysa kusura bakmayın :):
  1. Diğer vikilerde var olan resimleri buraya aktarmak için önce resmi kendi bilgisayarınıza indirmelisiniz.
  2. Ardından, sol taraftaki bağlantılar arasında yer alan Dosya yükle sayfasını kullanarak buraya yükleyebilirsiniz.
  3. Kaynak olarak diğer vikideki resim sayfasını, tıklandığında açılacak bir link şeklinde vermelisiniz.
  4. Kaynaktaki lisans etiketinin bizdeki karşılığını kullanmalısınız. (Bkz. VP:RTE)
  5. Eğer bir adil kullanım resmi yüklemişseniz, resmi kullandığınız her bir madde için ayrı ayrı olacak şekilde, "adil kullanım gerekçesi" belirtmelisiniz. Bunu VP:AKGY'ye uygun şekilde ve {{telifli kullanım gerekçesi}} şablonunu kullanarak yapmalısınız. (Örnek kullanım için bkz: Resim:Gollum.PNG). İyivikiler... homonihilis // ileti 17:17, 14 Şubat 2009 (UTC)

Counter-Strike[kaynağı değiştir]

Temizliğe gerek duyduğu kaçınılmaz bir gerçek. Yanılmıyorsam daha eski girişlerde daha düzenli bir sürümleri bulunmakta, bunları birleştirerek, daha düzenli bir sayfa yapabilirsin (eğer istiyorsan).

  • Harita yapımı konusu oyun motoru, bölüm tasarımı gibi alanlara/başlıklara girer, bu sayfaya değil.
  • Harita çeşitleri sade olmaktan uzak, ve resmi olmayan bilgiler içermekteydi. Oynayış ile birleştirilmesi bence mantıklı bir seçim. --Hayri Yurdakul 16:23, 23 Şubat 2009 (UTC)
Selamlar.Geç cevap için kusura bakmayın.Manco Capac'ın böyle bir çalışması vardı bildiğim kadarıyla.Size yardımcı olabilir.Kolay gelsin.--Eldarion 18:05, 25 Şubat 2009 (UTC)

eksik lisans ve kaynak bilgisi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... ho? ni! 16:19, 14 Mart 2009 (UTC)

  • Sildim, çünkü siz kaynağı ekleyince gördüm ki bu resmin telif hakları saklıdır. Telif hakkı saklı resimler, VP:AK gereği, sadece özgür lisanslı alternatifi üretilemeyeceği zaman Vikipedi'de kullanılabilir. Söz konusu kampüsün fotoğrafları her zaman çekilebilir ve özgür bir lisansla buraya yüklenebilir. O yüzden, fotoğrafı burada kullanmamız mümkün değil. İyivikiler... ho? ni! 21:25, 14 Mart 2009 (UTC)
  • Tekrar sildim. VP:AK'yi bir gözden geçirmeniz faydalı olabilir. İyivikiler... ho? ni! 21:27, 14 Mart 2009 (UTC)
  • "Değiştirelebilirlik" kavramı, yenisi yüklenene kadar telifli bir resmi kullanmak anlamına gelmez. Eğer telif hakkı saklı bir resmin, telif hakkı saklı olmayan bir versiyonunu üretmek mümkünse (mesela yaşayan bir insanın fotoğrafı çekilebilir, bir binanın, uçağın, araba modelinin fotoğrafı çekilebilir, bir şemanın ya da haritanın alternatifi üretilebilir) telif hakkı saklı versiyonu buraya yüklemek mümkün değildir.
    İlgili siteden izin alınması durumunda ise, süreç biraz farklı işliyor. Öncelikle, herhangi bir resme sizin kendi başınıza "site sahibinden izin alınmıştır" türünde bir açıklama yazmanız yeterli değil. Bu tür bir durumda, izin yazısının, bizzat site sahibi tarafından, Vikipedi'nin özel iletişim sistemi olan OTRS'e gönderilmesi gerekiyor. İlgili web sitesi sunucularına bağlı bir e-posta adresinden, info-tr@wikimedia.org adresine, "Yolladığımız ilişikteki resimlerin Vikipedi'de GNU-GÖBL (GNU Özgür Belgeleme Lisansı) çerçevesinde kullanılmasına izin veriyoruz" yazılı bir e-posta yazmalarını sağlamanız gerekmektedir. Bu izin yazısının, ilgili fotoğrafların tüm yayın haklarından vazgeçmek anlamına geldiği konusunda yetkililer bilgilendirilmeli, kendilerine Vikipedi:Telif hakları sayfamızın bağlantısını http://tr.wikipedia.org/wiki/VP:T şeklinde verilmeli, gerekirse hangi şartlarda kullanılabileceğini yetkililer belirlemelidir. İngilizceniz varsa ayrıntılı bilgi için VP:OTRS sayfasına bakabilirsiniz. İyivikiler... ho? ni! 21:37, 14 Mart 2009 (UTC)

İngilizce kalan madde[kaynağı değiştir]

Selamlar. Combine (Half-Life) maddesini çevirmezsen silinecek. Bir an önce başlamalısın...--вяí¢αи76ileti 21:39, 19 Eylül 2009 (UTC)

Teşekkürler hatırlatma için, hallettim şu an itibariyle. qMasTer (Katkı-İleti) 22:24, 22 Eylül 2009 (UTC)

Koruma şablonları[kaynağı değiştir]

Merhaba QMasTer,

Bu şablonlar verilerini sayfanın koruma seviyesinden alıyor ayrıştırıcı fonksiyonlar ile. Konuyla ilgili detaylı bilgiyi köy çeşmesinin yönetmelik bölümündeki yazımda bulabilirsin.

Kısacası bu kategoride bulunan sayfaların koruma şablonlarıyla sayfada bulunan koruma seviyesi arasında tutarsızlık mevcut. Özellikle İngilizce Vikipedi'den taşınan şablonlarda görebilirsin bu durumu. Orada korumada olduğu için şablonu bu yöndedir, ancak Vikipedi'ye taşınınca korumada olmadığı için bu kategoride toplanır bu tür şablonlar.

Yapabileceğimiz iş, bu kategoride biriken sayfalardan koruma olmamasına rağmen koruma şablonuna sahip olanların şablonlarını çıkarmak.

Bazen tam tersi de olabilir, misal hizmetli olmayan bir kullanıcının değişiklik yapamayacağı tam korumalı bir sayfada yarı koruma şablonu olur. Bunu değiştirmen mümkün olmayacak ne yazık ki, ancak değişiklik yapabileceğin sayfalardakini temizlemen bile birikmenin %95'ini eritecektir.

Herhangi bir detayla ilgili bir sorun olursa sormaktan çekinme lütfen, çok karmaşık yapılı şablonlar bunlar.

Sevgiler

Vito Genovese 17:40, 8 Aralık 2009 (UTC)

Muratsahinileti 20:45, 4 Şubat 2010 (UTC)

Mutlutopuz 21:50, 1 Şubat 2012 (UTC)

Davetlisiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler.
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.--Cano58 (mesaj) 07:00, 1 Eylül 2012 (UTC)

Deniz (mesaj) 21:08, 16 Aralık 2016 (UTC)

Deniz (mesaj) 17:08, 18 Aralık 2016 (UTC)

Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --[evolutionoftheuniverse] @trwiki 16.43, 3 Aralık 2020 (UTC)Yanıtla