Kullanıcı mesaj:NikitaXplosive

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Lawlss tarafından 2 yıl önce Müge Emirgil silinmeye aday gösterildi başlığına

Hoş geldin NikitaXplosive![kaynağı değiştir]

İlk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

Deutsch: Sprechen Sie kein Türkisch? Klicken Sie hier.
English: Don't speak Turkish? Click here.
español: ¿No hablas turco? Cliquea aquí.
français: Ne parlez vous pas turc? Cliquez ici.
русский: Не разговаривай турецкий? Нажмите сюда.
Andere Sprachen   Other languages   Otros idiomas   Autres langues   Другие языки
İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak ya da değiştirme panelinin sol üst onuncu sekmesini
kullanarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Vikipedi'nin bazı önemli politikaların özetlerini okuyarak Vikipedi'nin işleyişini öğrenmende yarar var.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

M. M. ileti 13:26, 16 Haziran 2008 (UTC)

Muratsahinmesaj 16:42, 30 Kasım 2008 (UTC)

Selamlar. Maddenin kayda değerliği ile ilgili hiçbir güvenilir kaynak eklememişsiniz. Bu yüzden topluluğun fikrini almak istedim. Eğer biyografi kayda değer ise toplululuk buna göre fikir belirtecektir. İyi çalışmalar. --Eldarion 09:51, 12 Mart 2010 (UTC)

Tekrar selamlar. Anlatmak istediğim şahıstan bağımsız 2. ve 3. parti kaynaklardı aslında. Örnek olarak facebook'ta bulunan fan siteleri kayda değerliği ortaya koyan kaynaklar değildir. Ancak bağımsız, tarafsız ve tanınmış gazeteler, dergiler gibi kaynaklar buna yardımcı olabilir. --Eldarion 13:44, 12 Mart 2010 (UTC)
Önce şunu söyledim yeterli bir süre geçmeden oylama sonuçlandırılamaz. İkinci olarak verdiğiniz kaynakların yüzde doksanı bloglar ve facebook. Çoğu üyelik istediği için ulaşılamıyor. Tanınmış kaynaklar sözünü bu yüzden kullanmıştım. Bloglar, arkadaşlık siteleri, forumlar vs tarzı siteler kaynak olarak sağlıklı değildirler. --Eldarion 14:10, 12 Mart 2010 (UTC)
Tekrar selamlar. Sorularınıza cevap vereyim. Öncelikle belirteyim bahsettiğiniz şahsı tanımıyorum. Kaynakların güvenilirliği daha önceden belirlenmiş politikalar tarafından belirlenir. Bu konuyla ilgili gerekli bilgi için bu sayfayı okumanızı tavsiye ederim. Sorun şu anlatamadım sanırım. Verdiğiniz linklere ulaşılamıyor. Örneğin facebook üyelik sistemi isteyen bir sitedir ve bu tip dış bağlantılara Vikipedi'de buradan görebileceğiniz üzere izin verilmez. Ben burada sadece mevcut kuralları size hatırlatıyorum yanlış anlamayın. Yönetmek gibi ayrıcalıklara Vikipedi'de kimse sahip değildir. Bırakalım topluluk kararını versin. İyi çalışmalar. --Eldarion 12:44, 13 Mart 2010 (UTC)

Merhaba, facebook sayfasını kaynak olarak kullanmıyoruz.. Eğer bu röportajları kaynak olarak kullanmak isterseniz Rolling Stone dergisi, x yılı, x sayısı gibi sadece hangi yıl, hangi sayı, hangi dergi olduğunu belirtirseniz yeterli olucaktır. Bunu cümle içerisinde de belirtebilirsiniz. Sanırım yeni bir kullanıcısınız, kaynak gösterme gibi işleyişe yönelik sayfaları gezerseniz işiniz kolaylaşır, iyi çalışmalar. --Boyalikus 15:48, 13 Mart 2010 (UTC)

Dış bağlantılar[kaynağı değiştir]

Selam. Vikipedi dış bağlantılar deposu değildir. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 17:33, 13 Mart 2010 (UTC)

Merhaba tekrar, ben birkaç düzenleme yaptım. Daha Derin Albümü diye bir başlık oluşturmuşsunuz. O başlığı silip çalışmaları başlığı altına biraz değiştirerek ekledim çünkü içerisinde yorumsal ifadeler vardı. Mesela koşmaktan nefesinizi kesen, soluklanırken de yeniden koşma enerjisi depolayan, söyleyecek, bağıracak, yaşayacak canı ve kanı olanların, sınır tanımayanların, kendilerini içinde hatta en derininde bulacakları bir... gibi cümleler yorum olduğu için Vikipedide bu kabul edilmiyor. Burada metin yazarken özellikle Vikipedi:Beş temel taş'a dikkat ederseniz sorun çıkmaz. Bir de yazdığınız cümlelere kaynak eklerseniz her şey yolunda gider :) Dış bağlantılarda ben bir sorun görmüyorum. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. --Boyalikus 22:22, 13 Mart 2010 (UTC)

Selamlar. Ben söz konusu tartışmada fikir belirttiğim için tartışmayı sonlandırmam etik olmaz. Fikir belirtmeyen hizmetlilerden birine bilgi verirseniz gerekeni yapacaklardır. --Eldarion 06:52, 18 Mart 2010 (UTC)
Lütfen Vikipedi sayfalarını boş içeriklerle değiştirmeyin. Vikipedi'de boş sayfalar yeni kullanıcılar için yanıltıcı olabileceğinden zararlıdır.

Şayet çift madde durumundaysa, lütfen uygun olan sayfaya yönlendirme yapınız. Eğer sayfa vandalizme uğramışsa, lütfen uygun haline geri döndürünüz. Eğer sayfanın içeriğinin uygun olmadığını düşünüyorsanız, uygun bir içerikle değiştiriniz.

Eğer sayfa için umut olmadığını düşünüyorsanız, işleyiş için silme politikasına göz atabilirsiniz. Vikipedi'ye katkı sağladığınız için teşekkürler.
Reality 21:44, 27 Haziran 2010 (UTC)

Lütfen uyarıları dikkate alınız.[kaynağı değiştir]

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınız için size yapılan uyarıları önemsememeniz, vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Superyetkinileti 21:50, 27 Haziran 2010 (UTC)


Müge Emirgil[kaynağı değiştir]

Merhaba, ben Lawlss. Oluşturduğun Müge Emirgil maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Kayda değer olmayan konulu madde" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Lawlss (mesaj) 15.01, 24 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla

Müge Emirgil silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Müge Emirgil) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Müge Emirgil sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Lawlss (mesaj) 15.03, 24 Eylül 2021 (UTC)Yanıtla