Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Sakarya İz Reklam

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. > Théoden ileti 10:46, 9 Ekim 2013 (UTC)

Sakarya İz Reklam[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

hızlı silindi. kullanıcıdan gelen itiraz üzerine buraya getirildi.--kibele 14:01, 3 Ekim 2013 (UTC)

anlatmaktan yoruldum, biraz da siz uğraşın diye işin kolayını seçiyorum. :) kibele 16:42, 3 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçelere katılıyorum. KD değil. Beyazmavi ileti 05:13, 4 Ekim 2013 (UTC)
  • Sayfa benzeri yüzlerce örnek Vikipedi sayfalarında halen bulunmakta, artı sayfa düzeni tamamen bitirilip, farklı dilleri eklenmemiş taslak haline bakıp yorum yapılıyor. Asıl sorumuz "Başlık yeniden açılırsa, sayfamızın yeniden siz yada başka bir kullanıcı tarafından silinmemesi için ne yapmamız gerektiği konusunda yardımcı olurmusunuz." şeklindeydi, (birkaç örnek incelenip o şekilde sayfa başlangıcı yapıldı ve düzenlemeye devam edilecek) yinede farklı bir örnek gösterip bu şekilde yaparsanız daha kayda değer olabilir, yada mantığınıza uyan öneriler şeklinde bir cevapta olabilirdi. Berathakan (mesaj) 05:55, 4 Ekim 2013 (UTC)
maddenin silinme nedeni reklam ve kayda değerlik.. kayda değerliği kanıtlanırsa, içeriğin düzenlenmesi konusunda yardımcı olunur, merak etmeyin. kibele 08:55, 4 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum.Vikiçizer (mesaj) 09:03, 4 Ekim 2013 (UTC)
  • Hızlı silinsin İ.E.'ye katılıyorum. --Eldarion 09:04, 4 Ekim 2013 (UTC)
  • Sayfamızda yeni güncelleme yaptık, bu şekilde diğer dillerde çeviride yapılacaktır, kontrol etmenizi rica ederim.Berathakan (mesaj) 14:47, 4 Ekim 2013 (UTC)
İstediğiniz kadar düzenleyin; ama kriterler ortada ve bariz bir şekilde onları karşılamıyor madde.--RapsarEfendim? 15:16, 4 Ekim 2013 (UTC)
  • Fazla zamanınızı almamak için sadece aşırı uç 2 örnek gösterecek olursak, *bu örnekte tam bir tanımlama yok sadece kısa bir açıklama var, bu örnekte ise marka sloganından tutunda misyon vizyon vs katolog sayfa gibi tüm bilgiler var, artı bu bilgiler bizdede olmasına rağmen reklam amaçlı olur ve kabul edilmez düşüncesi ile bunları ekleme gereği dahi duymadık. Şimdi bu 2 örnek birisi boş diğeri katalog sayfa tarzında reklam yapma adına herşey var, bizim sayfamız ise bunların tam ortasında ne boş nede fazla gereksiz bilgi var. Yardımlarınızı bekliyoruz. Berathakan (mesaj) 15:57, 4 Ekim 2013 (UTC)
Örnek üzerinden gitmemek gerekiyor silinmeye aday sayfalarda. Her madde kendi içerisinde ve kriterlere göre değerlendirilmeli.--RapsarEfendim? 16:40, 4 Ekim 2013 (UTC)
Yorumunuz için teşekkürler, peki rica etsem kayda değer bir kriter olması için sayfamızda ekleme yada çıkartma yapabileceğimiz örnekler verirmisiniz. Örneklere göre yeniden düzenleyelim. (Şayet buradaki sakınca ismimizin sonundaki Reklam kelimesi ise yurt içi ve yurtdışı müşterilerimiz tarafından bilinen 25 yıllık bir marka, bunu değiştirmemizde söz konusu olamaz.) Berathakan (mesaj) 16:54, 4 Ekim 2013 (UTC)
Yukarıda verildi kayda değerlik kriterlerinin yer aldığı sayfa. Bu madde, bariz bir şekilde kayda değerlik kriterlerini sağlamıyor, bunun için bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Aksini ispat edene kadar kayda değer değil.--RapsarEfendim? 18:05, 4 Ekim 2013 (UTC)
  • Hızlı silinsin U100'den ancak birkaç şirketin yer aldığı ansiklopedimizde kayde değer değildir. İngilizce Wikide dahi şirketler bir yenilik getirmemişse kabul görmüyorlar. Reklamın reklamını da yapmayalım artık.--Kafkasmurat (mesaj) 20:02, 7 Ekim 2013 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.