Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Onur Deveci

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. > Théoden ileti 10:14, 8 Ekim 2013 (UTC)

Onur Deveci[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değerlik kriterlerini sağlamadığı şüphesi ile topluluğun fikrine sunuyorum. --Eldarion 10:21, 2 Ekim 2013 (UTC)

  • Silinsin Silinsin - Bence ansiklopedik anlamda kd değil. Aditdigo (mesaj) 13:52, 2 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kaynaklardan (ve kukla kullanıcılardan :)) da anlaşılabileceği gibi KD değil.--i.e.msj 14:19, 2 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin KD değil. Beyazmavi ileti 14:27, 2 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin kd değil. kibele 14:56, 2 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum.--RapsarEfendim? 15:33, 2 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılıyorum. --Fikirmsj 19:23, 2 Ekim 2013 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değer olmayan bir biyografi. --Eldarion 10:34, 7 Ekim 2013 (UTC)
Geçersiz oylar
  • Kalsın Kalsın Sayın Eldarion. Başka sayfaları da silmişsiniz bunu anlayabiliyoruz keza fark yaratan bir üretim yok o sayfalarda. Fakat otomatiğe mi bağladınız merak etmekteyiz. Otomatiğe bağlamış olmalısınız ki Onur Deveci gibi sunuculuk ve radyoculuk alanında üretmiş bir insanın sayfasını silmenin açıklamasını bir türlü bulamıyoruz? Onur Deveci sayfası Mart 2013 itibari ile Wikipedia'da yayınlanmaktadır ve silinmemiştir. Sayfanın güncellenmesinin sonrasında 6 aydır yayınlanan bir sayfanın silineceğini yapılmış bildiri sonrasında öğrenmiş bulunuyoruz. Öncelikle 6 aydır yayınlanan bir biyografi ne değişiyor da artık kayda değer sayılmıyor? Daha da ötesinde kayda değer bir sunucu sayılmak için ülkenin önde gelen sanatçılarının (Murat Boz ve Volkan Konak gibi) konserlerini sunmaktan, Van Depremi'nden sonra 10'a yakın ulusal medya kanalı ile birlikte yedi tır dolusu oyuncağın deprem bölgesine gönderilmesini sağlayan organizasyonu sunmaktan,Yeditepe Üniversitesi gibi bir okulda İklim Değişikliği Konferansını yönetmekten daha fazla ne yapmak gerekiyor? Peki Sayın Eldairon kayda değer bir radyocu sayılmak için ülkenin en önemli radyolarından birinin (Radyo Viva) reyting rekorunu kırmaktan başka ne yapmak gerekiyor? Her gün 110.000 kiiye yayın yapmak ne kadar kayda değmez bir aktivitedir merak ediyoruz! Sizin kayda değerlik ilkenizle bir önceki onayı veren kişinin kayda değerlik ilkeleri arasında ne gibi bir farklılık vardır ki sayfanın silinmesi hakkında karar aldınız? Kayda değerlik konusunda şüpheleriniz varsa ülkenin diğer radyocularının da biyografilerini silmelisiniz. Keza onlarda sunuculuk vasfı yer almamasına rağmen hepsinin wikipedia biyografisi bulunmaktadır. Onbinlerce kişiye sunuculuk yapmış. 500.000 seçmeni 1 milyona yakın nüfusu olan bir belediyenin tüm konserlerini ve etkinliklerini sunmuş,Radyo Viva gibi bir radyoda reyting rekoru kırmış bir kayda değeri, "kayda değmez" görmek "kayda değer" teriminden öte "çifte standart" mıdır? Yoksa kayda değmek için sizin ruh halinizin iyi olması mı gerekmektedir? Veyahut otomatiğe mi bağlamamalısınız? Zamanı iyi mi ayarlamalıyız? Keza Onur Deveci biyografisinden çok daha az kayda değer biyografiler wikipedia'da yayınlanmaktadır. Birinci çifte standart bu iken ikincisi daha da vahimdir. Keza daha önce (fotoğraf eklenmeden) 6 ay boyunca silinmeyerek "kayda değer" bulunan ve yayınlanan Onur Deveci sayfası güncellemenin akabinde "kayda değer" bulunmamıştır. Sayfanın silinmesi halinde gerekli şikayetleri üst yöneticilerinize ileteceğimizi ve gözümüzde saygınlığınızı yitireceğinizi belirtiriz. Saygılarımızla. Radyo Ataşehir Yönetimi Onurdevil (mesaj) 12:42, 2 Ekim 2013 (UTC)(VP:OY#Oyların geçerliliği uyarınca, kullanıcının en az 150 değişikliği olmadığından oyu geçersiz sayılmaktadır. --Théoden ileti 13:03, 2 Ekim 2013 (UTC))
  • Kalsın Kalsın Biyografi gayet net ve gerçektir. Google'a Onur Deveci yazıp aratmanız yeterlidir. Kişiyi de şahsen tanımaktayım.Bu imzasız yazı 212.156.51.90 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. (VP:OY#Oyların geçerliliği uyarınca, kullanıcının bir hesabı olmadığından oyu geçersiz sayılmaktadır. --Théoden ileti 13:03, 2 Ekim 2013 (UTC) )
  • Kalsın Kalsın Bu sayfa gerçek bir kişiyi yansıtmaktadır.Radyoculuk yıllarından beri kendisini beğenerek dinleriz.Ayrıca kişiyi şahsen de tanımaktayım.bu sayfanın neden silinmeye aday olduğunu anlayamadık.Bir önceki kayıt ile arsında 2 kelie fark var diye sayfayı silmeye aday hale getirmeniz objektif değil.Bu imzasız yazı Marasli44 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir. (VP:OY#Oyların geçerliliği uyarınca, kullanıcının en az 2 aydır (60 gün) üye ve en az 150 değişiklik katkısı olmadığından oyu geçersiz sayılmaktadır.--i.e.msj 14:19, 2 Ekim 2013 (UTC)
  • Kalsın Kalsın Onur Deveci'nin biyografisi olmayacaksa kimin olacak Pisagor53 (mesaj) 13:35, 2 Ekim 2013 (UTC) (VP:OY#Oyların geçerliliği uyarınca, kullanıcının en az 2 aydır (60 gün) üye ve en az 150 değişiklik katkısı olmadığından oyu geçersiz sayılmaktadır.--i.e.msj 14:19, 2 Ekim 2013 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.