Kullanıcı mesaj:Onurdevil

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Onurdevil!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (yorum yaparken katılımcılya değil konuya odaklanın) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --Garbino Merhaba 11:53, 17 Ekim 2012 (UTC)

Onur Deveci başlığı ile ilgili...[kaynağı değiştir]

Merhabalar, öncelikle bahsetmiş olduğunuz maddeyi aramalarda bulamadım sanırım silindi. Konuya dönecek olursak; yazmış olduğunuz mesajdan otobiyografik bir madde oluşturduğunuzu düşünüyorum. Ancak şu var ki; kurallar gereğince vikipedi içerisine kendi biyografilerimizi ekleyemiyoruz. Kayda değerlik standartlarını karşılasa da ne yazık ki, bu tür içerikli maddeler silinmek üzere etiketlenmektedirler.. Anlayışınıza sığınıyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.. Saygılarımla.. --Garbino Merhaba 11:53, 17 Ekim 2012 (UTC)


İlgili maddeye ulaştım. Madde içeriğinde ki verilerin kaynaklandırılması şart. Kayda değerlik standartlarını bu haliyle karşılamadığı için etiket koymuşum. Ancak, şunu belirtmeliyim ki; yapacağınız değişikliklerinizde kendi biyografinizi düzenlediğiniz göz önünde bulundurulup silme istemiyle hizmetli nezaretine gönderilebilir. Bu konuyla ilgili hizmetlilerimizden superyetkin ile temasa geçmenizi rica ederim. O sizi daha doğru bir şekilde bilgilendirecektir. İyi çalışmalar.. --Garbino Merhaba 13:02, 17 Ekim 2012 (UTC)

Onur Deveci başlığı ile ilgili...[kaynağı değiştir]

Selamlar... İşinizin zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ama emin olabilirsiniz ki bu bir ego tatmini veya reklam amaçlı girdi değildir. Bu tamamen gerçekleri yansıtan ve ülkenin emekçilerinden birinin kronolojisini veren bir maddedir. Keza Radyo Viva bu ülkenin en köklü radyolarından biridir ve o radyonun reyting rekorunu elinde bulunduran birini biyografik şekilde sunmak gerekli bir hadisedir. Çünkü bu bir başarımdır. Ve başarımlar insanların üretimi olduğundan biyografik unsurdurlar. Bu çok önemli bir başarım değil gibi düşünebilirsiniz. Ama 2050 yılında dahi "bu radyonun en çok dinleneni kimdi?" sorusunun cevabı olma ihtimaliniz yüksek ise bu önemli bir başarımdır (keza Radyo Viva'nın ortalama reytingi %3 civarındadır). Saygılarımla. Başarılarınızın devamını dilerim.

Merhabalar. Eklediğiniz kaynakları çıkarttım, çünkü doğru bir şekilde girilmemişlerdi ve sayfayı bozmuşlardı. Eklerken yanlış kodlama kullanmışsınız. Ayrıca Vikipedi dışı resimlere bağlantı vermeye çalışmışsınız, ancak bu mümkün değil. Benim bunları tek tek düzeltecek vaktim olmadığı için sizin doğru biçimde ekleme yapmanız gerekiyor. Lütfen Vikipedi'de Kaynak Göstermek sayfasını okuduktan sonra formata uygun şekilde ekleme yapınız. Kolay gelsin. Gezginrocker (mesaj) 16:51, 17 Ekim 2012 (UTC)

Sayfanın VP:SAS'a aday gösterilmesi, illa ki silinecek olduğu manası taşımamaktadır. Aksine, Eldarion kendi değerlendirmesini bir kenara bırakarak, kişinin kayda değerliğini topluluğun değerlendirmesine sunmuştur. Eğer gerçekten kişi kayda değerse, buna sevinmeniz gerekir. Zira, artık kararı topluluk verecektir. Ayrıca, diğer kullanıcılarımızla mesajlaşmalarınızda nezaketi elden bırakmamanızı rica ediyorum. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:46, 2 Ekim 2013 (UTC)

Sayın Theoden sinirim konusunda sonuna kadar haklısınız. Ama biraz da birilerinin bana hak vermesi gerekiyor. Keza 6 aydır sorunsuz yayınlanan bir sayfanın yayından kaldırılma talebi neye bağlı olabilir? Daha güzel bir sayfa yapmak sadece bana mı katkı sağlıyor yoksa siteye de katkısı oluyor mu? Sayfanın önceki versiyonundan hiç bir şey değişmedi ki? Sadece Radyo Ataşehir'i kuruyoruz bunu ekledik ve üstüne iki foto attık. Sıkıntı nerede?

Sizin de benim sinirime biraz hak vermeniz lazım. Ben durduk yere sizin yayınlanan sayfalarınızı yaptığınız iki değişiklik yüzünden silebilecek bi yetkide olsam ve bunu yapsam siz de bana kızarsınız emin olun. Onurdevil (mesaj) 13:00, 2 Ekim 2013 (UTC)

Bakın herhangi bir sayfa VP:SAS'a aday gösterilebilir. Eksik yanları görülmüştür ya da sizin durumunuzda, kişinin kayda değerliği konusunda şüpheler mevcuttur. Bu sorun edilmesi ya da hiddetlenilmesi gereken bir durum değildir. Dediğim gibi deneyimli kullanıcıların görüşü doğrultusunda, eğer kişi kayda değerse sayfanın kalması yönünde bir karar çıkacaktır zaten. Oyunuzun geçersiz sayılmasının sebebi ilgili gerekçede zaten belirtilmektedir. Bizler politikaları durumlara göre değil, varolan işleyişe göre uyguluyoruz. Ayrıca tehditvari söylemleriniz konusunda sizi ikinci kez uyarmak zorundayım. Tekrar etmeyeceğinizi umuyorum. Sakin kalın ve topluluğun görüşünü bekleyin. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 13:14, 2 Ekim 2013 (UTC)
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoş geldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, sayfa boşaltma, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler. i.e.msj 15:25, 2 Ekim 2013 (UTC)



Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. i.e.msj 15:27, 2 Ekim 2013 (UTC)


Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması halinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi bir ansiklopedidir. Dilerseniz ücretsiz bir web alanı sağlayıcısını buradan bulabilir ve biyografiniz için kullanabilirsiniz veya Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
i.e.msj 15:28, 2 Ekim 2013 (UTC)

Merhaba, bakınız beyefendi. Tüm bu yazdıklarınızdan, kendi maddenizi oluşturduğunuzu yani kendi biyografinizi yazdığınızı ve sizin Onur Deveci olduğunuzu düşünüyorum ki, beni alakadar etmez. İstediğiniz her kişi olabilirsiniz. Fakat kim olursanız, olun. Bu sizin buraya gönüllü olarak katkıda bulunan herhangi bir kişiye hakaret edebileceğiniz anlamına gelmez. Lütfen artık kendinize, muhtemelen yaşınıza hürmeten bir çeki düzen vermenizi ve eğer Vikipedi ile ilgili bir sorununuz varsa, bunları hizmetli veya deneyimli kullanıcılara sorarak, nereye şikayet edebileceğiniz hakkında sormanızı, vikipedi sayfalarının size özel değil kaynak göstererek almanız gerektiğinden eklediğiniz resimlerdeki lisansların geçersiz olduğunu, hakaret ve iftiralarınıza devam etmemenizi, çünkü burada her birimizin Kukla kullanmadan tamamen kendimiz olarak sinirinize neden olan sayfada oy kullanan her birey gibi oluşturulan topluluk tarafından ortak alınan politika ve yönergeler doğrultusunda hareket ettiğimizi, söz konusu biyografi için Vikipedi topluluğu tarafından alınacak kararın esas olduğunu, bu kişinin biyografisinin Vikipedi'de yer almamasının sonucunun ölüm olmadığını ve bu kişinin biyografisi için pek çok ücretsiz alan sağlayabileceğinizi hatırlatır, sakin olmanız konusunda siz son defa uyarırım. Lütfen, sonuçta biz bir grup değil, her biri farklı yerlerden, birbirlerini tanımayan topluluğun parçasıyız. --i.e.msj 16:31, 2 Ekim 2013 (UTC)

Allah aşkına, insanları kötülemek bu mudur? Bu kadar kolay mıdır yani yaftalamak. Madde altı, sekiz aydır duruyordu ve değişiklik yapıyordunuz. Tüm değişikliklerinizde Saygılarımızla, saygılarımla kelimeleri ama sinirinize dokundu mu? bir çok hakaret, ağza alınmayacak laflar? Bu mudur beyefendi sizin ansiklopedi anlayışınız? Bu mudur beyefendi sizin bilgi birikiminiz ve insanlığınız. Yazık, yaşınıza yakıştıramadım. --i.e.msj 16:38, 2 Ekim 2013 (UTC)
Kişi / Kurum / Kuruluşlara yönelik küfür / hakaret içeren ifadeleriniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Geri döndüğünüzde kişilere yönelik yorumlarda bulunmak yerine, Vikipedi'ye yararlı katkılarda bulunmak için çaba harcayın. Superyetkinileti 16:43, 2 Ekim 2013 (UTC)

Lütfen içerik üzerine yorum yapınız[kaynağı değiştir]

Lütfen İçerik üzerine yorum yapınız, katılımcı üzerine değil.--i.e.msj 09:59, 7 Ekim 2013 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye küfür / hakaret / kişisel saldırı içeren sözler eklemeniz nedeniyle, değişiklik yapmanız geçici bir süre için engellenmiştir. Bilginize. Eldarion 09:48, 8 Ekim 2013 (UTC)

hakkımda bazı fikirler bulunan bu sayfanın geçerliliği kalmamıştır.[kaynağı değiştir]

wikipedide hakkımda hiç bir şey olmasını istemiyorum. onur deveci olarak eğer hakkımdaki girdiler silinmezse hukuki haklarımı kullanacağımı belirtmek isterim.

--88.255.121.252 08.24, 30 Haziran 2020 (UTC)[yanıtla]