İçeriğe atla

Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Iğdır TV

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir.SakhalinioBuyrun beniiiim? 19:58, 2 Temmuz 2016 (UTC)

Iğdır TV[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Bir TV kanalının KD olması için sadece varlığı yeterli mi, yoksa kaynaklar da gerekiyor mu? Bunu soruyorum, çünkü sözde bir kaynakça var ama ben ne amaçla konulduğunu anlayamadım. Bence bu kanalın KD olduğunu gösteren hiç bir bulgu yok. E4024 (mesaj) 15:21, 22 Haziran 2016 (UTC)

  • Silinsin Silinsin Kayda değer olmayan madde. --Turgut46 16:08, 22 Haziran 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --cobija 18:20, 22 Haziran 2016 (UTC)
  • Yorum Yorum Maddenin kayda değer olmadığı ortada ancak eğer bu madde silinecekse Türkiye'deki yerel kanallar listesi sayfasında bunun gibi KD olmayan diğer bütün yerel medya organlarını ve en sonunda da listeyi silmemiz gerekiyor bu sayfadan anlaşılan. Aynı zamanda TV programları için bir KD yönergesi olsa da, TV kanalları için bir yönerge bulunmuyor. Yerel TV kanalları hakkında kesin bir kayda değerlik ölçütü saptamadan tek tek yerel medya organlarını SAS'a taşımak suretiyle bu sorunu çözemeyiz. Herkese bu oylamadan önce şurada başlattığım tartışmada görüş belirtip belli bir standart yakaladıktan sonra sadece bu madde değil, diğer KD olmayan yerel TV kanallarını da oylamaya ekleyerek görüş alışverişinde bulunmamızı tavsiye ediyorum.--Śαвяí¢αи76ileti 08:54, 23 Haziran 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Gerekçeye katılarak.--RapsarEfendim? 12:32, 25 Haziran 2016 (UTC)
  • Silinsin Silinsin --Kingbjelica (mesaj) 21:33, 25 Haziran 2016 (UTC)
  • Hızlı silinsin Bence de silinmeli ancak, silinmesine oy veren kullanıcılar yukarıda linkini verdiğim tartışmada görüş belirtse de en azından bu konuda bakabileceğimiz birkaç kriter daha olsa, yoksa buna benzer diğer maddeleri zaten sildim ancak KD'liği şüpheli olan yerel TV kanalları için de bir şeyler yapmak lazım.--Śαвяí¢αи76ileti 08:17, 26 Haziran 2016 (UTC)
Kullanıcı:Sabri76, genel kayda değerlik kriterleri yeterli gibi bu konuda. Sadece kaynak meselesi yani. Dipnot, futbolcu kriterleri yönergeye eklenmiştir.--RapsarEfendim? 09:43, 26 Haziran 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.