Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ferruh Atbaşoğlu

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın silinmesi yönünde karar verilmiştir. --Superyetkinileti 20.09, 18 Mayıs 2018 (UTC)[yanıtla]

Ferruh Atbaşoğlu[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Kayda değer olmayan hukukçu maddelerinden. Nushirevan11 22.01, 23 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]

  • Kalsın Kalsın 6 adet kaynak kullandım umarım maddenin KD olması açısından yeterli olmuştur. --SarvSarv 09:13, 24 Nisan 2018 (UTC)
  • Silinsin Silinsin Kayda değerliği ispat edilemiyor. "Orman hukuku alanında uzmanlaşmıştır" ifadesi için ("uzmanlaşmak" nesnel bir ifade olarak kullanılmamış, not düşelim). Ormanlarla alakalı 1-2 haberde kendisinin demeci var, kaynak olarak da bu demeçler kullanılarak "uzmanlaşmış" çıkarımı yapılmış Özgün araştırmalara yer vermemek politikasının direkt ihlali. Futbol yorumu yapanların köşe yazılarını gösterip "futbol uzmanı" demekten bir farkı yok. Kalan kaynaklar da zaten bildiğimiz türden kaynaklar.--RapsarEfendim? 23.55, 24 Nisan 2018 (UTC)[yanıtla]
@Rapsar orman hukuku alanında uzmanlığına dair kaynaklar haklısınız yeterli değil kendi görüşleri olduğu için orada kaynakları zenginleştirmem gerek, iki kaynak daha kullanacağım umarım KD olması için katkısı olur: Birincisi Yalçın Bayer'in 15 Ocak 2011 tarihinde Hürriyet'te yazdığı bu yazı, burada "TÜRKİYE’nin en önemli ‘orman hukuku’ uzmanı Ferruh Atbaşoğlu" olarak yazısına başlıyor ve bir ufak yanlış bilgi var Bayer 4 yıl görev yapmış daire başkanı olarak diyor oysa 2004'e kadar (4 ortak :)) görev yapmıştı Atbaşoğlu; ancak Atbaşoğlu'na dair kısa da olsa bilgi veriyor, ikinci olarak da Anayasa Mahkemesi'nin önceki başkanlarından Yekta Güngör Özden Sözcü Gazetesi'ndeki köşesinde kitap tavsiyesinde bulunan yazısında Atbaşoğlu'nun eserini de tavsiye ediyor, Orman'a dair kitabı da var yani (gerçi bu kaynaktan kuşkum var). Bir de 14 Ocak 2011'de yine Yalçın Bayer'in Hürriyet'teki yazısında Ferruh Atbaşoğlu'nun konferans sunumunu özetleyerek, yukarıda belirttiğim 15 Ocak'taki 2. yazısında da konuyu ele alacağına dair bir içerik oluşturmuş, yani Bayer yazı dizisi yapmış. Bilemiyorum umarım KD olması için bu katkılar yeterli olur. Sıralamayı 14 Ocak'tan başlatsaydım sanırım daha iyi olabilirdi. Kusura bakmayın :) İyi vikiler. SarvSarv 13:04, 25 Nisan 2018 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.