İçeriğe atla

Vikipedi:Hizmetli duyuru panosu/Arşiv/2016

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Unblock request from User:Aguzer[kaynağı değiştir]

Hello, apologies for posting in English. I have recently been approached by Aguzer requesting that an admin unblock him here. He says that he has been blocked for three and a half years, and that this is too long for what he did. I don't have any knowledge of the local context, but would it be possible to review his case? Zaitsév or Sabri76 (or any other admin), if you had a chance to look at this, I would appreciate it. Thanks! Ajraddatz (mesaj) 18:46, 11 Şubat 2016 (UTC)

I've heard back from a local user, so consider this resolved. Thanks! Ajraddatz (mesaj) 07:36, 13 Şubat 2016 (UTC)

Hello, per IRC request I have temporarily semi-protected that page for 24 hours due to excessive vandalism being shown in search engine results. This action is done in accordance with the steward policy for acting when no local admins are available. Please change as needed. Thanks, Ajraddatz (mesaj) 23:47, 17 Mart 2016 (UTC)

Silinmeye aday sayfalar[kaynağı değiştir]

Silinmeye aday sayfaları kapatabilecek tek kullanıcı grubu, bu tip işlerle uğraşmak ve sorumluluk almak için aday olan ve topluluk tarafından seçilen hizmetliler. Ancak benim gördüğüm kadarıyla yalnızca iki hizmetli (@Superyetkin ve @Vikiçizer) uğruyor ilgili sayfaya, onun dışındaki hizmetliler hiçbir şekilde kapatmıyor bu tartışmaları. Aylardır kapatılmayı bekleyen adaylıklar var, çoğu tartışma sonlanmış ve karara bağlanmış gözüküyor. Hizmetlilerden ricam, "kendi istekleriyle sorumluluk aldıkları" alanlardan biri olan bu tartışmaların kapatılmalarıyla ilgilenmeleridir.--RapsarEfendim? 10:04, 13 Ekim 2016 (UTC)

bunlarla ilgilenilmediği gibi hızlı ya da bekletmeli silinebilecek maddelerde de inisiyatif alınmayarak sas'a yönlendirme yapılıyor. --kibele 12:30, 13 Ekim 2016 (UTC)

Toplu mesaj gönderimi yetkisi[kaynağı değiştir]

Birçok işbirliği projesi kaynaklı ilgili kullanıcılara toplu mesaj göndermem gerekiyor ve bunları tek tek yapmak zorunda kalıyorum, bu da çok zaman alıyor. Kendim oluşturduğum VikiProje Veteriner Tıp, VikiProje Sovyetler Birliği, lişisel siyasi terim maddeleri projem ve katkı sağladığım VikiProje Siyaset bunlara örnek. Toplu mesaj gönderimi yetkisi tartışmasının sonuçlanması kapsamında toplu mesaj gönderimi yetkisi talep ediyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 09:04, 13 Ekim 2016 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı , Ahmet Turhan yetkiye ihtiyacınız kalmadığı takdirde kendiniz kaldırabilirsiniz.-- Hakan·IST 09:59, 13 Ekim 2016 (UTC)
Toplu mesaj durumunun nasıl olacağına dair ufak pratil bilgiler de eklenirse yararlı olacaktır. --Ahmet Turhan (mesaj) 16:05, 13 Ekim 2016 (UTC)
Çeviriler henüz tamamlanmadığı/yayımlanmadığı için arayüzün bir kısmı ingilizce olacaktır. Özetle, Liste oluşturup bu listeye mesaj gönderebilirsiniz. Ben sizin kullanıcı alanınıza bir örnek liste oluşturdum.-- Hakan·IST 17:51, 13 Ekim 2016 (UTC)
Her proje için ayrı kullanıcı mesaj listesi oluşturmak istiyorum fakat yukarıda verdiğiniz liste oluşturma linki izin yetkisi hatası vermekte. --Ahmet Turhan (mesaj) 11:11, 14 Ekim 2016 (UTC)

Merhaba, Vikiproje sinema için iş birliği proje başlattım ve bir aksilik olmazsa da projelerin devamlılığını sağlayacağım. Şimdi tek tek mesaj atmaya çalıştım baya zorlayacak. Eğer uygun görülürse toplu mesaj atma yetkisi istiyorum. İyi çalışmalar --Pragdonmesaj 20:26, 18 Ekim 2016 (UTC)

İstek yapıldı Yapıldı Kullanıcının verilecek yetkiyi usule uygun kullanacağına inanıyorum. Kolay gelsin...Vikiçizer (mesaj) 20:34, 18 Ekim 2016 (UTC)

İki faktörlü kimlik doğrulama hk.[kaynağı değiştir]

Merhaba @Sakhalinio , @Vikiçizer , @Mskyrider , @Superyetkin , @Eldarion , @Elmacenderesi , @Zaitsév , @Fagus , @Sabri76 , @Akhilleis , @Mukaddime , @Vito Genovese , @Ahzaryamed , @Uğurkent , @Citrat , @Filanca , @Gökhan , @Théoden , @Khutuck , @Reality006 , @Yabancı , @Merube 89 , @Ugur Basak , @Cat , @Manco Capac , @Lighterside , @Sadrettin , @Taysin

Son iki gündür enwiki ve foundationwiki de bazı hesapların ele geçirilmesi üzerine 2 faktörlü kimlik doğrulama , tüm hizmetli, bürokrat, denetçi ve gözetmenler için devreye alındı. Kullanmanız tavsiye edilir. Daha fazla bilgi için m:Help:Two-factor_authentication/tr. Hakan·IST 22:12, 12 Kasım 2016 (UTC)