TGRT tarafından yayınlanan programların listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

TGRT'de daha önce yayınlanmış olmuş televizyon programlarının bir listesidir.

Günümüzde yayınlanan programlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Gençlerle Büyük Buluşma
  • Sohbet Sokağı
  • Önce Çocuğum
  • Sağlıklı Yaşam
  • Emekliliğim Canım Benim
  • Kıyıdan Köşeden Hikayeler
  • Voice of America (Türkçe)
  • Futbol Gecesi
  • Gece Yaşayanlar
  • Gün Biterken
  • Yenigün
  • Basın Odası
  • Gündemin İçinden
  • Türkiye'den Dünya'dan
  • Ankara'nın Gündemi
  • Elif Aktuğ ile Haftasonu
  • Fuat Kozluklu'yla Ana Haber (Fuat Kozluklu) (atv'den geldi.) (TGRT EU ve TGRT FM ortak yayınlamaktadır.)
  • Artı-Eksi Gündem (Fuat Kozluklu) (TGRT EU ile ortak yayımlamaktadır.
  • Huzura Doğru (TGRT EU, TGRT Belgesel ve TGRT FM ortak yayınlamaktadır.)

Geçmişten Yayınlanmış Eski Programlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Diziler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 1993: Kumarbazlar
  • 1993: Ah Gurbet
  • 1993: Annemi İstiyorum
  • 1993: Avukatımı İstiyorum
  • 1993: Evlere Şenlik
  • 1993: Hayatın İçinden
  • 1993: Merhamet
  • 1993: Şişeler
  • 1993: Uyuşturucu
  • 1993: Camgöz
  • 1993: Firar
  • 1993: Boy Aynası
  • 1993: Sevginin Bittiği Yerde
  • 1993: Kederli Yıllar
  • 1993-1994: Deli Balta
  • 1993-1997: Komşular
  • 1994: İnsanlar Yaşadıkça
  • 1994: Bekarlık Sultanlık mı?
  • 1994: Kanayan Yara Bosna
  • 1994: Gurur
  • 1994: Mutlugiller
  • 1994: Yaz Boz Tahtası
  • 1995: Nasreddin Hoca
  • 1995: Zehra Ana
  • 1995-1998: Bizim Ev
  • 1996: Baharda Solanlar
  • 1996: Solan Gül
  • 1996: Servet Bey
  • 1996: Durum Bundan İbaret
  • 1996: Dullar Pansiyonu
  • 1996: Kır Çiçekleri
  • 1996: Kalbimi Kıra Kıra
  • 1997: İntizar (Star TV'den geldi.)
  • 1997: Beyaz Savaş
  • 1997: Kılıbıklar Mahallesi
  • 1997-1998: Bizim Kuruntu Ailesi
  • 1997-1999: Şengün Konağı
  • 1997-1999: Eltiler
  • 1997-1998: İskele Sokak
  • 1998-1999: Erguvan Yılları
  • 1998: Kader
  • 1998: Hüzün Çiçeği
  • 1998: Hicran Yarası
  • 1998: Ğ TV
  • 1998: Üç Yapraklı Yonca
  • 1998-1999: Kırık Hayatlar
  • 1998-1999: Süt Kardeşler
  • 1998-2000: Marziye
  • 1999: Ah Bir Zengin Olsam
  • 1999: Belalım Benim
  • 1999: Kedi
  • 1999-2000: Aşkın Dağlarda Gezer
  • 1999-2000: Beş Maymun Çetesi
  • 1999-2000: Bize Ne Oldu
  • 1999-2000: Evimiz Olacak mı?
  • 2000: Nilgün
  • 2000: Paşa Baba Konağı
  • 2000: Kurt Kapanı
  • 2000: Karate Can
  • 2000: Güneşe Doğru
  • 2000-2001: Derman Bey
  • 2000-2001: Şükran Büfe
  • 2000-2001: Tirvana
  • 2000-2001: Zor Hedef
  • 2000-2001: Benim İçin Ağlama
  • 2001: Baldız Geliyorum Demez
  • 2001-2002: Aşkına Eşkiya (Show TV'ye geçti.)
  • 2001-2002: Günah
  • 2002: Çocuklar Duymasın (atv'ye geçti.)
  • 2002: Derya & Deniz
  • 2002: Şemsi Paşa Pasajı
  • 2002: Öyle Bir Sevda ki
  • 2002: Kardelen
  • 2002: Sevdim Seni Bir Kere
  • 2002: Paşalı
  • 2002: Keje
  • 2002-2003: Deliboran Destanı
  • 2003: Bedel
  • 2003: Bizim Konak
  • 2003: Kirve
  • 2003-2004: Büyükannenin Konağı
  • 2004: 6.His
  • 2004: Bizim Karakol
  • 2004: Harput Güneşi
  • 2004-2005: Çocuğun Var Derdin Var
  • 2004-2006: Türkü Filmi
  • 2005: Kaynana Semira
  • 2005: Kendini Bırak Gitsin
  • 2005: El Bebek Gül Bebek
  • 2005-2006: Gizli Dünyalar (Show TV'den geldi.)
  • 2005-2006: Haylaz Babam
  • 2006: Deli Dolu
  • 2006: Erkeksen Seyret
  • 2006: Aynı Çatı Altında

Yabancı dizi[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Acil Servis
  • Law & Order
  • Nikita
  • Samuray
  • 1998-2004: Gizli Dosyalar
  • Yıldız Geçidi SG-1

Sinema[değiştir | kaynağı değiştir]

  • 1993-2007:TGRT Türk Sineması Kuşağı
  • 1993-2007:TGRT Yabancı Sinema Kuşağı

Yarışma[değiştir | kaynağı değiştir]

Müzik-Eğlence[değiştir | kaynağı değiştir]

Güldürü[değiştir | kaynağı değiştir]

Yaşam-Aktüel[değiştir | kaynağı değiştir]

Dini Program[değiştir | kaynağı değiştir]

Magazin[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Telekritik
  • 1996-2002: Klas Magazin (Janset)
  • 2000-2001: Magazin Günlüğü
  • 2000-2003: Tele Magazin (Irmak Atuk)
  • 2002-2003: Magazin Dünyası
  • 2003: Melike ile Birlikte
  • 2003-2004: Euromagazin
  • 2003-2004: Gökkuşağı
  • 2003-2004: Hayatın Renkleri
  • 2003-2004: Magazin Dünyası
  • 2004-2006: Haber Magazin (Aslı Hünel)
  • 2004-2007: Anadolu Magazin (Ela Yeşil)
  • 2006: Magazin Forever (Eren Kalkan) (atv'den geldi.)
  • 2007: AB Magazin

Çocuk[değiştir | kaynağı değiştir]

Haber[değiştir | kaynağı değiştir]

Güncel-Tartışma[değiştir | kaynağı değiştir]

Spor[değiştir | kaynağı değiştir]

Belgesel[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Binbir Renk Anadolu
  • Buram Buram Anadolu
  • Değişen Türkiye
  • Devri Alem
  • Kültürümüz Medeniyetimiz