Lady Gaga canlı performansları listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Lady Gaga canlı performansları
Lady Gaga performing Joanne, 2017-09-06 2 (v2, cropped).jpg
Gaga, 2017'de Joanne World Tour'da.
Turneler 6
Yerleşik gösteriler 1
Tanıtım konserleri 2
Festival konseri 1
Ödül törenlerindeki performansları 31
Televizyondaki performansları 71

Amerikalı şarkıcı Lady Gaga, kariyeri boyunca altı turneye çıktı ve çeşitli ödül törenleri ile televizyon programlarında performanslar sergiledi. Çıkış single'ı "Just Dance"i, aralarında Miss Universe 2008 ve So You Think You Can Dance'in de bulunduğu birçok ödül töreni ve televizyon yapımında seslendirerek tanıttı. Mart 2009'da başlayıp Eylül 2009'da sona eren tek başına çıktığı ilk turnesi The Fame Ball Tour'dan önce, New Kids on the Block ve The Pussycat Dolls'un da aralarında bulunduğu grupların turnelerinde açılış sanatçısı olarak sahneye çıktı.[1] Kanye West ile çıkacağı Fame Kills: Starring Kanye West and Lady Gaga turnesi iptal olunca[2] Kasım 2009'da, The Monster Ball Tour adını verdiği ikinci dünya turnesine çıktı. 2009'da yayımlanan The Fame Monster adlı EP'nin tanıtıldığı turne, eleştirmenlerce beğenildi ve 227,4 milyon dolar gelir elde ederek tüm zamanların en çok hasılat yapan konser turneleri arasına girdi. Lady Gaga ayrıca albümdeki şarkıları 2009 Amerikan Müzik Ödülleri, 52. Grammy Ödülleri ve 2010 BRIT Ödülleri'nde seslendirdi. 2010 Billboard Turne Ödülleri'nde Çığır Açan Sanatçı Ödülü ile Konser Pazarlama & Tanıtım Ödülü'nü kazandı.

Lady Gaga, ikinci stüdyo albümü Born This Way'de yer alan aynı adlı çıkış single'ını, ilk kez 53. Grammy Ödülleri'nde seslendirdi.[3] Ayrıca albümdeki "Yoü and I" adlı şarkıyı 2011 MTV Video Müzik Ödülleri'nde erkek kılığında ikinci kişiliği Jo Calderone olarak söyledi. Albümü tanıtmak için eleştirel ve ticari olarak başarı yakalayan ancak bazı dinî gruplarca şeytani ve dinî değerlere aykırı olarak değerlendirilerek tartışmalara yol açan The Born This Way Ball adlı turneye çıktı. Kalçasındaki ameliyat gerektiren bir rahatsızlıktan ötürü turnenin kalan gösterilerini iptal etti. 2012 Billboard Turne Ödülleri'nde Yılın En İyi Turnesi Hayranların Seçimi Ödülü'nü kazandı.

Üçüncü stüdyo albümü Artpop (2013) için iki gün süren ArtRave tanıtım etkinliğine ev sahipliği yaptı. 2014'te Manhattan, New York'taki Roseland Ballroom'da yedi konserden oluşan ilk yerleşik gösterisini düzenledi. Aynı yıl içinde ArtRave: The Artpop Ball adlı turnesini başlattı. Eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan turne, bazıları tarafından kopuk olarak değerlendirildi. Tony Bennett ile iş birliği yaptığı Cheek to Cheek (2014) albümünden sonra ikili, Aralık 2014'te başlayıp Ağustos 2015'te sona eren Cheek to Cheek Tour'u gerçekleştirdi. Turne eleştirmenlerce beğenildi ve Vulture dergisinin hazırladığı 2015 yılının en iyi 10 konseri listesinin zirvesinde yer aldı. Lady Gaga, 2015 Billboard Müzik Ödülleri'nde 2011 ve 2013'te de aday gösterildiği En İyi Turne Sanatçısı ödülüne üçüncü kez aday gösterildi.[4]

Gaga, Neşeli Günler (The Sound of Music) adlı filmin müziklerini 87. Akademi Ödülleri gecesinde seslendirdi. Billboard dergisi tarafından sanatçının şimdiye kadarki en iyi performanslarından biri olarak değerlendirilen bu performans ile ilgili olarak Facebook'ta dünya genelinde dakikada 214.000'den fazla paylaşım yapıldı.[5][6] 2015 yılında Gaga, "Til It Happens to You" adlı şarkıyı yayımladı ve 2015 Billboard Women in Music, 2015 Amerikan Yapımcılar Birliği Ödülleri ve 88. Akademi Ödülleri gibi ödül törenlerinde seslendirdi. 2016'da Amerika Birleşik Devletleri millî marşı "The Star-Spangled BannerSuper Bowl 50'de seslendirdi, 2016 Grammy Ödülleri gecesinde Intel ve Nile Rodgers ile iş birliği yaparak David Bowie anısına performans sergiledi ve 2016 Amerikan Müzik Ödülleri'nde "Million Reasons"ı söyledi. Beşinci stüdyo albümü Joanne'i tanıtmak için dört konserden oluşan Dive Bar Tour'u gerçekleştirdi. 5 Şubat 2017'deki Super Bowl LI devre arası gösterisinde tek başına sahne aldı.

Turneler[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Ad Tarihler Konserler
2009 The Fame Ball Tour 12 Mart 2009-29 Eylül 2009 (Dünya çapında) 83
The Fame Ball Tour, Gaga'nın ilk konser turnesidir ve The Fame (2008) adlı çıkış albümünün tanıtımı için düzenlenmiştir.[7] Gaga, turneyi gezici bir müze gösterisi olarak tanımladı ve turnede Andy Warhol'un pop performansı sanatı teması kullanıldı.[8] Gaga, turneyi The Pussycat Dolls'un turnesinde açılış sanatçısı olarak sahne aldığı dönemde planladı.[9] Turne, eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı ve sanatçının vokallerinin berraklığı, moda anlayışı ve profesyonel bir sanatçı gibi tiyatral sahne performansı ortaya koyuşu övgüyle karşılandı.[10][11]
2009-11 The Monster Ball Tour 27 Kasım 2009-6 Mayıs 2011 (Dünya çapında) 203
The Monster Ball Tour, Gaga'nın ikinci dünya çapındaki konser turnesidir ve extended play albümü The Fame Monster'ın (2009) tanıtımı için düzenlenmiştir.[12] Turnenin başlangıçtaki konserlerinin sahnesi bir çerçeve gibi tasarlandı.[13] 2010'dan sonraki konserlerde kullanılan sahne ise New York teması taşıyordu ve Gaga ve arkadaşlarının kaybolup "Monster Ball"un yolunu bulmalarını anlatan ve şehirde geçen bir öyküyü tasvir ediyordu.[14] Turne; Gaga'nın vokal yeteneklerini, stil ve moda anlayışını ve gösterinin tiyatralliğini öven eleştirmenlerce olumlu karşılandı.[15][16] 2,5 milyon izleyici ile 227,4 milyon dolar hasılatla tüm zamanların en çok hasılat yapan konser turneleri listesine girdi.[17] Gaga, 2010 Billboard Turne Ödülleri'nde Çığır Açan Sanatçı Ödülü'nü ve Konser Pazarlama & Promosyon Ödülü'nü kazandı.[18]
2012-13 The Born This Way Ball 27 Nisan 2012-11 Şubat 2013 (Dünya çapında) 98
The Born This Way Ball, sanatçının ikinci stüdyo albümü Born This Way'in (2010) tanıtımı için düzenlendi ve Antarktika dışında tüm kıtalara uğradı.[19] Beş kısma ayrılan konserlerde ayrımcılık, kendine hayranlık ve devlet kontrolü gibi siyasi ve sosyal temalar işlendi.[20] Eleştirmenler sahne tasarımını ve Gaga'nın vokal yeteneklerini, verdiği farklı mesajları ve yapım ekibini övdü.[21] Turne ayrıca dinî içeriği ve Gaga'nın LGBT haklarına verdiği destek nedeniyle muhafazakârlar tarafından bazı tartışmalara konu edildi.[22] Gaga'nın sağ kalçasında meydana gelen bir rahatsızlık nedeniyle turnenin yirmiden fazla konseri iptal edildi ve 200.000'den fazla bilet için 25 milyon dolar geri ödeme yapıldı.[23] Turneden 183,9 milyon dolar gelir elde edildi.[24][25] Gaga, 2012 Billboard Turne Ödülleri'nde Yılın En İyi Turnesi Hayranların Seçimi Ödülü'nü kazandı.[26]
2014 ArtRave: The Artpop Ball 4 Mayıs 2014-24 Kasım 2014 (Dünya çapında) 79
ArtRave: The Artpop Ball, Gaga'nın üçüncü stüdyo albümü Artpop (2013) için düzenlendi.[27] Benzer isimli parti temasıyla oluşturulan turnede mağaraya benzetilen sahne, saydam pleksi malzemeden yapılmış podyumlarla birbirine bağlanan iki kısma bölündü.[28] Yorumcular konseptini, kostümlerini ve koreografisini övdükleri gösteriyi kopuk buldu.[29][30] Kasım 2014'te, Bercy Arena, Fransa'daki konser canlı yayınlandı.[31] Turne genelinde 920.088 bilet satılarak 83 milyon dolar hasılat elde edildi.[32][33]
2014-15 Cheek to Cheek Tour 30 Aralık 2014-1 Ağustos 2015 (Kuzey Amerika, Avrupa) 36
Gaga, Tony Bennett ile düet yaptığı Cheek to Cheek (2014) adlı albümü tanıtmak için Bennett ile birlikte Cheek to Cheek Tour'u düzenledi.[34] Konserlerin büyük çoğunluğu müzik festivalleri kapsamında gerçekleştirildi.[35] Konserler için sahne, sade bir şekilde yalnızca kristal perdelerle süslendi.[36] Turnenin repertuvarında albümdeki şarkılar ile Great American Songbook'taki diğer şarkıların cover'ları yer aldı.[37] Turne; ikilinin vokallerini, sahnedeki etkileşimlerini ve gösterinin gelişimini öven eleştirmenlerce beğenildi.[38] Vulture dergisinin 2015'in En İyi 10 Konseri listesine ilk sıradan girdi[39] ve 15,3 milyon dolar gelir elde etti.[40]
2017-18 Joanne World Tour 1 Ağustos 2017-1 Şubat 2018 (Kuzey Amerika, Avrupa) 49
Gaga'nın Joanne adlı stüdyo albümünü tanıttığı beşinci konser turnesi. 1 Ağustos 2017'de Vancouver, Kanada'da başladı ve 1 Şubat 2018'de Birmingham, İngiltere'de sona erdi.[41][42]

Yerleşik gösteriler[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Ad Tarihler Konserler
2014 Lady Gaga Live at Roseland Ballroom 28 Mart 2014-7 Nisan 2014 (New York) 7
Gaga'nın ilk yerleşik gösterisi Roseland Ballroom'da gerçekleşti.[43] Gaga, ilk dört albümündeki şarkılardan bazılarını New York temalı gösteride seslendirdi.[44] Eleştirmenlerden olumlu dönüşler alan gösteride Gaga'nın vokalleri, koreografiler ve konserin genel sunumu övüldü[45] ve konserlerden 1.522.800 milyon dolar gelir elde edildi.[46] Konserlerdeki iki gösteri aynı zamanda Late Show with David Letterman'da gösterildi.[47][48] 7 Nisan 2014'teki son gösteri ise Verizon Communications tarafından canlı yayımlandı.[49]

Tanıtım konserleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Ad Tarihler Konserler
2013 ArtRave 10 Kasım 2013-11 Kasım 2013 (New York) 1
Sanatçının Artpop (2013) adlı üçüncü stüdyo albümünü tanıtmayı amaçlayan ArtRave, Kasım 2013'te Gaga tarafından düzenlenen iki günlük bir etkinlikti. Brooklyn Navy Yard'daki Duggal Greenhouse'ta gerçekleşen etkinlikte bir basın toplantısı yapıldı ve albümdeki şarkılar canlı seslendirildi.[50] Ayrıca etkinlik Vevo aracılığı ile canlı yayımlandı.[51]
2016-17 Dive Bar Tour 5 Ekim 2016-13 Temmuz 2017 (Kuzey Amerika) 4
Dive Bar Tour, Bud Light'ın sponsorluğunda gerçekleştirilen ve Joanne (2016) albümünün tanıtıldığı dört konserden oluşan bir turnedir. ABD'deki yerel barlara uğrayan turnenin konser tarihleri 5, 20 ve 27 Ekim 2016 olarak belirlendi. Tüm performanslar Bud Light'ın ve Gaga'nın Facebook sayfalarından canlı yayımlandı.[52]

Festival konseri[değiştir | kaynağı değiştir]

Yıl Ad Tarihler Konserler
2017 Coachella Valley Music and Arts Festival 14 Nisan 2017-21 Nisan 2017 (Indio, Kaliforniya) 2
Gaga, hamile olan Beyoncé'nin katılamaması nedeniyle onun yerine Coachella 2017'de konuk yıldız olarak sahne aldı.[53] Konserlerinde tüm albümlerinden şarkılara yer verdi ve "The Cure" adlı şarkısını single olarak yayımlamadan önce ilk kez seslendirdi.[54]

Ödül törenlerindeki performansları[değiştir | kaynağı değiştir]

Tarih Ödül Ülke Seslendirilen şarkı(lar) Kay.
7 Haziran 2008 2008 NewNowNext Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Just Dance" [55]
14 Temmuz 2008 57. Miss Universe Pageant Vietnam "Just Dance" [56]
18 Şubat 2009 2009 Brit Ödülleri Birleşik Krallık "Suburbia", "Love Etc.", "Left to My Own Devices", "Always on My Mind", "Go West", "What Have I Done to Deserve This?", "I'm With Stupid", "Being Boring", "It's a Sin", "All Over the World", "West End Girls" (Pet Shop Boys ve Brandon Flowers ile) [57]
21 Haziran 2009 2009 MuchMusic Video Ödülleri Kanada "LoveGame", "Poker Face" [58]
13 Eylül 2009 2009 MTV Video Müzik Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Paparazzi" [55]
22 Kasım 2009 2009 Amerikan Müzik Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Bad Romance", "Speechless" [59]
31 Ocak 2010 52. Grammy Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Poker Face"; "Speechless", "Your Song" (Elton John ile) [55]
16 Şubat 2010 2010 Brit Ödülleri Birleşik Krallık "Telephone", "Dance in the Dark" [60]
13 Şubat 2011 53. Grammy Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Born This Way" [55]
19 Haziran 2011 2011 MuchMusic Video Ödülleri Kanada "The Edge of Glory", "Born This Way" [61]
25 Haziran 2011 2011 Japonya MTV Video Müzik Ödülleri Japonya "The Edge of Glory", "Born This Way" [62]
28 Ağustos 2011 2011 MTV Video Müzik Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Yoü and I" (Brian May ile) [63]
6 Kasım 2011 MTV Avrupa Müzik Ödülleri 2011 Birleşik Krallık "Marry the Night" [64]
10 Kasım 2011 2011 Bambi Ödülleri Almanya "Marry the Night" [65]
25 Ağustos 2013 2013 MTV Video Müzik Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Applause" [66]
3 Kasım 2013 2013 YouTube Müzik Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Dope" [67]
24 Kasım 2013 2013 Amerikan Müzik Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Do What U Want" (R. Kelly ile) [68]
7 Aralık 2014 37. Kennedy Center Onur Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "If I Ever Lose My Faith in You" [69]
8 Şubat 2015 57. Grammy Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Cheek to Cheek" (Tony Bennett ile) [70]
22 Şubat 2015 87. Akademi Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "The Sound of Music", "My Favorite Things", "Edelweiss", "Climb Ev'ry Mountain" (The Sound of Music anısına) [71]
18 Haziran 2015 46. Songwriters Hall of Fame Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "What's Up?" [72]
18 Aralık 2015 2015 Billboard Women in Music Amerika Birleşik Devletleri "Til It Happens to You" [73]
23 Ocak 2016 2015 Amerikan Yapımcılar Birliği Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Til It Happens to You" [74]
15 Şubat 2016 58. Grammy Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Space Oddity", "Changes", "Ziggy Stardust", "Suffragette City", "Rebel Rebel", "Fashion", "Fame", "Under Pressure", "Let's Dance", ""Heroes"" (Nile Rodgers ile) (David Bowie anısına) [75]
28 Şubat 2016 88. Akademi Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Til It Happens to You" [76]
4 Nisan 2016 Jane Ortner Education Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "New York, New York", "I Can't Give You Anything but Love", "Let's Face the Music and Dance", "Call Me Irresponsible", "La Vie en rose", "Til It Happens to You" [77]
20 Kasım 2016 2016 Amerikan Müzik Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Million Reasons" [78]
12 Şubat 2017 59. Grammy Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Moth into Flame" (Metallica ile) [79]
8 Eylül 2017 2017 Toronto Uluslararası Film Festivali Kanada "Bad Romance" [80]
19 Kasım 2017 2017 Amerikan Müzik Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "The Cure" (Washington, DC'deki Joanne World Tour konserinden canlı) [81]
28 Ocak 2018 60. Grammy Ödülleri Amerika Birleşik Devletleri "Joanne", "Million Reasons" (Mark Ronson ile) [82]

Televizyondaki performansları[değiştir | kaynağı değiştir]

Tarih Program Ülke Seslendirilen şarkı(lar) Kay.
15 Temmuz 2008 So You Think You Can Dance Amerika Birleşik Devletleri "Just Dance" [83]
26 Eylül 2008 Sunrise Avustralya "Just Dance" [84]
28 Eylül 2008 Rove Avustralya "Just Dance" [85]
29 Ekim 2008 Good Day New York Amerika Birleşik Devletleri "Just Dance" [86]
1 Aralık 2008 The Ellen DeGeneres Show Amerika Birleşik Devletleri "Just Dance" [87]
8 Ocak 2009 The Tonight Show with Jay Leno Amerika Birleşik Devletleri "Just Dance" [88]
10 Mart 2009 The View Amerika Birleşik Devletleri "Just Dance" [89]
1 Nisan 2009 American Idol Amerika Birleşik Devletleri "Poker Face" [90]
16 Nisan 2009 Friday Night with Jonathan Ross Birleşik Krallık "Poker Face" [91]
20 Nisan 2009 The Paul O'Grady Show Birleşik Krallık "Poker Face" [92]
11 Mayıs 2009 The Ellen DeGeneres Show Amerika Birleşik Devletleri "Poker Face" [93]
12 Mayıs 2009 Dancing with the Stars Amerika Birleşik Devletleri "LoveGame", "Just Dance" [94]
17 Mayıs 2009 Rove Avustralya "LoveGame" [95]
8 Eylül 2009 The Ellen DeGeneres Show Amerika Birleşik Devletleri "LoveGame" [96]
3 Ekim 2009 Saturday Night Live Amerika Birleşik Devletleri "Paparazzi" [97]
23 Kasım 2009 The Tonight Show with Jay Leno Amerika Birleşik Devletleri "Bad Romance" [98]
27 Kasım 2009 The Ellen DeGeneres Show Amerika Birleşik Devletleri "Bad Romance", "Speechless" [99]
6 Aralık 2009 The X Factor UK Birleşik Krallık "Bad Romance" [100]
7 Aralık 2009 Royal Variety Performance Birleşik Krallık "Speechless" [101]
15 Ocak 2010 The Oprah Winfrey Show Amerika Birleşik Devletleri "Monster", "Bad Romance", "Speechless" [102]
2 Mart 2010 Friday Night with Jonathan Ross Birleşik Krallık "Brown Eyes", "Telephone" [103]
16 Nisan 2010 Music Station Japonya "Telephone" [104]
5 Mayıs 2010 American Idol Amerika Birleşik Devletleri "Bad Romance", "Alejandro" [105]
28 Nisan 2011 The Ellen DeGeneres Show Amerika Birleşik Devletleri "Judas" [106]
5 Mayıs 2011 The Oprah Winfrey Show Amerika Birleşik Devletleri "Born This Way", "Yoü and I" [107]
13 Mayıs 2011 The Graham Norton Show Birleşik Krallık "Born This Way", "Judas" [108]
21 Mayıs 2011 Saturday Night Live Amerika Birleşik Devletleri "The Edge of Glory", Judas", "Born This Way" [109]
25 Mayıs 2011 American Idol Amerika Birleşik Devletleri "The Edge of Glory" [110]
27 Mayıs 2011 Good Morning America Amerika Birleşik Devletleri "Bad Romance", "The Edge of Glory", "Judas", "Born This Way", "Hair" [111]
9 Haziran 2011 Germany's Next Topmodel Almanya "Scheiße", "Born This Way", "The Edge of Glory" [112]
13 Haziran 2011 X Factor Fransa Fransa "The Edge of Glory", "Judas" [113]
17 Haziran 2011 Paul O'Grady Live Birleşik Krallık "Hair", "The Edge of Glory", "Yoü and I", "Born This Way"/"Judas" [114]
28 Temmuz 2011 So You Think You Can Dance Amerika Birleşik Devletleri "The Edge of Glory", "Yoü and I" [115]
1 Ağustos 2011 The View Amerika Birleşik Devletleri "Yoü and I" [116]
5 Ekim 2011 The Jonathan Ross Show Birleşik Krallık "Yoü and I" [117]
13 Kasım 2011 The X Factor UK Birleşik Krallık "Marry the Night" [118]
16 Kasım 2011 Alan Carr: Chatty Man Birleşik Krallık "Marry the Night" [119]
30 Kasım 2011 The Grammy Nominations Concert Live! – Countdown to Music's Biggest Night Amerika Birleşik Devletleri "Marry the Night"; "Yoü and I" (Sugarland ile) [120]
5 Aralık 2011 The Ellen DeGeneres Show Amerika Birleşik Devletleri "Marry the Night" [121]
23 Aralık 2011 Music Station Japonya "Marry The Night" "Born This Way" [122]
31 Aralık 2011 Dick Clark's New Year's Rockin' Eve Amerika Birleşik Devletleri "Heavy Metal Lover", "Marry the Night", "Born This Way" [123]
9 Eylül 2013 Good Morning America Amerika Birleşik Devletleri "Over the Rainbow", "Applause" [124]
27 Ekim 2013 The X Factor UK Birleşik Krallık "Venus", "Do What U Want" [125]
29 Ekim 2013 The Graham Norton Show Birleşik Krallık "Do What U Want", "Venus" [126]
16 Kasım 2013 Saturday Night Live Amerika Birleşik Devletleri "Do What U Want" (R. Kelly ile); "Gypsy" [127]
29 Kasım 2013 Music Station Japonya "Applause" [128]
4 Aralık 2013 Alan Carr: Chatty Man Birleşik Krallık "Dope", "Do What U Want" [129]
17 Aralık 2013 The Voice Amerika Birleşik Devletleri "Do What U Want" (Christina Aguilera ile) [130]
24 Ocak 2014 A MusiCares Tribute To Carole King Amerika Birleşik Devletleri "You've Got a Friend" [131]
18 Şubat 2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon Amerika Birleşik Devletleri "Artpop" [132]
2 Nisan 2014 Late Show with David Letterman Amerika Birleşik Devletleri "Dope", "G.U.Y." [133]
16 Ekim 2014 Strictly Come Dancing Birleşik Krallık "Anything Goes", "It Don't Mean a Thing (If It Ain't Got That Swing)" (Tony Bennett ile) [134]
26 Kasım 2014 The View Amerika Birleşik Devletleri "Cheek to Cheek" (Tony Bennett ile) [135]
3 Aralık 2014 Good Morning America Amerika Birleşik Devletleri "Cheek to Cheek" (Tony Bennett ile) [136]
3 Aralık 2014 Christmas in Rockefeller Center Amerika Birleşik Devletleri "Winter Wonderland" (Tony Bennett ile) [137]
16 Şubat 2015 Stevie Wonder: Songs in the Key of Life – An All-Star Grammy Salute Amerika Birleşik Devletleri "I Wish" [138]
12 Haziran 2015 2015 Avrupa Oyunları Azerbaycan "Imagine" [139]
6 Aralık 2015 Sinatra 100 – All-Star Grammy Concert Amerika Birleşik Devletleri "New York, New York" [140]
7 Şubat 2016 Super Bowl 50 Amerika Birleşik Devletleri "The Star-Spangled Banner" [141]
22 Ekim 2016 Saturday Night Live Amerika Birleşik Devletleri "A-Yo", "Million Reasons" [142]
26 Ekim 2016 The Late Late Show with James Corden Amerika Birleşik Devletleri "Perfect Illusion", "Bad Romance", "The Edge of Glory", "Born This Way", "Poker Face", "Million Reasons" (Carpool karaoke bölümü) [143]
1 Kasım 2016 Sukkiri Japonya "Perfect Illusion" [144]
4 Kasım 2016 News Zero Japonya "Joanne" [145]
4 Aralık 2016 The X Factor UK Birleşik Krallık "Million Reasons" [146]
5 Aralık 2016 Victoria's Secret Fashion Show 2016 Fransa "Million Reasons", "A-Yo", "John Wayne" [147]
9 Aralık 2016 Alan Carr's Happy Hour Amerika Birleşik Devletleri "Million Reasons" [148]
12 Aralık 2016 SMAP×SMAP Japonya "Million Reasons", "Perfect Illusion", "A-Yo" [149]
13 Aralık 2016 Royal Variety Performance Birleşik Krallık "Million Reasons" [150]
20 Aralık 2016 Tony Bennett Celebrates 90: The Best Is Yet to Come Amerika Birleşik Devletleri "The Lady Is a Tramp", "La Vie en rose" [151]
5 Şubat 2017 Super Bowl LI devre arası gösterisi Amerika Birleşik Devletleri "God Bless America" / "This Land Is Your Land", "Poker Face", "Born This Way", "Telephone", "Just Dance", "Million Reasons", "Bad Romance" [152]
21 Ekim 2017 One America Appeal konseri Amerika Birleşik Devletleri "Million Reasons", "Yoü and I", "The Edge of Glory" [153]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Reuters, Thomson (31 Ekim 2008). "International Pop Star Lady Gaga Set to Tour With New Kids on the Block". Reuters. 23 Ocak 2010 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  2. ^ Aswad, Jem (10 Ocak 2009). "Kanye West/Lady Gaga's Fame Kills Tour Canceled". MTV News. Erişim tarihi: 3 Mart 2016. 
  3. ^ Vena, Jocelyn (15 Şubat 2011). "Lady Gaga Talks Grammy 'Vessel,' Born This Way Details". MTV News. 21 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Mart 2016. 
  4. ^ Billboard Music Award for Top Touring Artist:
  5. ^ Stecker, Erin (8 Şubat 2016). "Lady Gaga's 8 Best Live Performances". Billboard. Erişim tarihi: 11 Mart 2016. 
  6. ^ Ashley Lee (23 Şubat 2015). "Oscars 2015: Lady Gaga's 'The Sound of Music' Medley Dominated Social Media". The Hollywood Reporter. Erişim tarihi: 11 Mart 2016. 
  7. ^ Vena, Jocelyn (13 Ocak 2009). "Lady Gaga Gears Up For Pussycat Dolls Tour". MTV News. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  8. ^ "Lady GaGa Announces Dates For 'The Fame Ball' Tour". Universal Music Group. 13 Ocak 2009. 17 Temmuz 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  9. ^ Montgomery, James (4 Şubat 2009). "Lady Gaga Promises 'Life–Changing Experience' With Fame Ball Tour". MTV News. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  10. ^ Parker, Lyndsey (14 Mart 2009). "Lady GaGa's Fame Ball Comes To L.A." NME. 12 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  11. ^ Muther, Christopher (2 Nisan 2009). "Lady GaGa shines in song and spectacle". The Boston Globe. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  12. ^ Herrera, Monica (15 Ekim 2009). "Lady Gaga Announces 'The Monster Ball'". Billboard. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  13. ^ Hiatt, Brian (21 Ekim 2009). "Inside The Monster Ball: Lady Gaga Reveals Plans for Ambitious New Tour". Rolling Stone. 7 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  14. ^ Montogomery, James (23 Aralık 2009). "Lady Gaga Reveals Details Of Revamped Monster Ball Tour For 2010". MTV News. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  15. ^ Nestruck, Kelly (30 Kasım 2009). "Lady Gaga's Monster Ball, reviewed by a theatre critic". The Guardian. 22 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  16. ^ Savage, Mark (19 Şubat 2010). "Lady Gaga: The Monster Ball meets Manchester". BBC. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  17. ^ Waddell, Ray (5 Mayıs 2011). "Lady Gaga's Monster Ball Tour Breaks Record for Debut Headlining Artist". Billboard. 14 Ağustos 2011 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  18. ^ Waddelldate, Ray (13 Ekim 2010). "2010 Billboard Touring Award winners". Billboard. 27 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Temmuz 2015. 
  19. ^ Waddell, Ray (8 Şubat 2012). "Exclusive Info: Lady Gaga's 'Born This Way Ball' Tour to Hit Asia, Europe, Latin America This Year; North America in 2013". Billboard. 13 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  20. ^ Grant, Damien (9 Haziran 2012). "Review: Lady Gaga II, passion in the cheap seats". The New Zealand Herald. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  21. ^ Mitchell, John (27 Nisan 2012). "Lady Gaga's Born This Way Ball Kicks Off Amid Protests". MTV News. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  22. ^ Macatee, Rebecca (27 Nisan 2012). "South Korea protesters deem Lady Gaga 'too homosexual and pornographic'". E!. Erişim tarihi: 11 Mart 2016. 
  23. ^ Makarechi, Kia (15 Şubat 2013). "Lady Gaga Tour Cancellation Will Cost Millions". HuffPost. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  24. ^ "2012 Pollstar Year–End Top 100 Worldwide Tours" (PDF). Pollstar. Erişim tarihi: 3 Mart 2016. 
  25. ^ "2013 Pollstar Year–End Top 100 Worldwide Tours" (PDF). Pollstar. 11 Ocak 2014 tarihinde kaynağından (PDF) arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2016. 
  26. ^ "Billboard Touring Awards: Roger Waters, Neil Diamond, Bruce Springsteen Win Big". Billboard. 8 Kasım 2012. 27 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  27. ^ Grow, Kory (3 Aralık 2013). "Lady Gaga Taking 'ArtRave' on the Road". Rolling Stone. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  28. ^ Book, Ryan (14 Mart 2014). "Lady Gaga reveals 'artRave: ARTPOP Ball' stage design, and it's epic". Music Times. 12 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  29. ^ Carlson, Adam (8 Mayıs 2014). "Lady Gaga's artRAVE: The ARTPOP Ball Shape-Shifts Through Atlanta". Billboard. 16 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  30. ^ Reed, James (1 Temmuz 2014). "Lady Gaga brings usual spectacle but hollow performance". The Boston Globe. 14 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  31. ^ Parker, Lyndsey (17 Kasım 2014). "Lady Gaga Streaming Final artRAVE Show on Yahoo Live: Nov. 24, 10:45 a.m. PT!". Yahoo! Music. 12 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  32. ^ Waddell, Ray (12 Aralık 2014). "Live Music's $20 Billion Year: Rolling Stones, One Direction, Live Nation Top Boxscore's Year–End". Billboard. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  33. ^ Allen, Bob (5 Aralık 2014). "Rolling Stones & Lady Gaga Wrap Up Their Tours on Top". Billboard. Erişim tarihi: 5 Aralık 2014. 
  34. ^ Reich, Howard (8 Ağustos 2014). "Tony Bennett on Lady Gaga, and his dreams for his 90th birthday". Chicago Tribune. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  35. ^ Lawrence, Jesse (4 Kasım 2014). "High Demand For Tony Bennett and Lady Gaga Tickets Lead To More Dates, High Secondary Market Prices". Forbes. 28 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  36. ^ Graser, Marc (1 Ocak 2015). "Lady Gaga, Tony Bennett Make Perfect Dance Partners as 'Cheek to Cheek' Tour Rings in New Year". Variety. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  37. ^ Farber, Jim (19 Haziran 2015). "Lady Gaga and Tony Bennett check to cheek and in sync at Radio City Music Hall". Daily News (Basın açıklaması). New York. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  38. ^ Adams, Mark (3 Ocak 2015). "Lady Gaga and Tony Bennett dazzle at the Cosmopolitan's Chelsea". Las Vegas Weekly. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  39. ^ Zoladz, Lindsay (11 Aralık 2015). "The 10 Best Concerts of 2015". Vulture. 29 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  40. ^ "Pollstar 2015 Year–End Top 200 North American Tours" (PDF). Pollstar. Erişim tarihi: 3 Mart 2016. 
  41. ^ Copsey, Rob (6 Şubat 2017). "Lady Gaga announces Joanne world tour after hit-packed Super Bowl Halftime Show". Official Charts Company. 12 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Şubat 2017. 
  42. ^ "Lady Gaga Cancels European Tour Dates Due to 'Severe Pain'". Billboard. 3 Şubat 2018. Erişim tarihi: 4 Şubat 2018. 
  43. ^ Payne, Chris (19 Ekim 2013). "Lady Gaga to Play Final Shows at Roseland Ballroom in NYC". Billboard. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  44. ^ Angermiller, Michelle (8 Nisan 2014). "Lady Gaga Closes Roseland Ballroom: Concert Review". The Hollywood Reporter. 12 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  45. ^ Hammp, Andrew (29 Mart 2014). "Lady Gaga Kicks Off NYC Roseland Residency With Electrifying Birthday Performance". Billboard. 22 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  46. ^ Allen, Bob (19 Haziran 2014). "Justin Timberlake's Spring Run Tops Hot Tours with $77.3 Million". Billboard. 7 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  47. ^ Gallo, Phil (4 Nisan 2014). "Lady Gaga to Take Over MTV After Treating 'Letterman' Audience to Roseland Show". Billboard. 6 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  48. ^ "Lady Gaga Is Bringing You To Her Show — And Her Apartment". MTV News. 3 Nisan 2014. 2 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  49. ^ Dockterman, Eliana (2 Nisan 2014). "Lady Gaga to Live Stream the Final Show at Roseland Ballroom". Time. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  50. ^ Anderson, Kyle (11 Kasım 2013). "Lady Gaga wears a hover dress, performs 'ARTPOP' songs at Brooklyn artRAVE". Entertainment Weekly. 19 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  51. ^ Spangler, Todd (8 Kasım 2013). "Vevo to Live–Stream Lady Gaga Concert Exclusively on Nov. 10". Variety. 3 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  52. ^ "Hear the chorus of Lady Gaga's 'Million Reasons' in new Dive Bar Tour trailer". Entertainment Weekly. 5 Ekim 2016. 19 Kasım 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Ekim 2016. 
  53. ^ Sisario, Ben (24 Şubat 2017). "Beyoncé Cancels Coachella Performances". The New York Times. Erişim tarihi: 11 Nisan 2017. 
  54. ^ McIntyre, Hugh (14 Nisan 2017). "Lady Gaga Drops Surprise Single 'The Cure' After Coachella Performance". Forbes. 6 Ağustos 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Nisan 2017. 
  55. ^ a b c d Virtel, Louis (12 Kasım 2013). "Lady Gaga's 10 Best Live Performances". Logo TV. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  56. ^ "Lady Gaga performs 'Just Dance' at Miss Universe 2008". ladygaga.com. 13 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  57. ^ "Brit Awards: the top 10 live performances". The Daily Telegraph. 15 Şubat 2016. 1 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  58. ^ "Lady GaGa's fiery performance gets the party started at music awards show". Daily Mail. 22 Haziran 2009. 10 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  59. ^ Pastorek, Whitney (22 Kasım 2009). "Lady Gaga brings a can't–miss performance to the American Music Awards. (We saw rehearsal.)". Entertainment Weekly. 17 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  60. ^ Vena, Jocelyn (16 Şubat 2010). "Lady Gaga Pays Tribute To Alexander McQueen At Brit Awards". MTV News. 21 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  61. ^ "Lady Gaga Performance and Acceptance Speech – MuchMusic Video Awards 2011". Fuse. 3 Haziran 2012. 13 Haziran 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  62. ^ Dinh, James (14 Nisan 2011). "Lady Gaga To Perform At MTV Video Music Aid Japan Show". MTV News. 6 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2016. 
  63. ^ Mitchell, John (28 Ağustos 2011). "Lady Gaga's Jo Calderone Opens VMAs With A Monologue". MTV News. 1 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  64. ^ "Marry The Night (2011 EMA Performance)". MTV News. 7 Kasım 2011. 21 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  65. ^ Teran, Andi (11 Kasım 2011). "Lady Gaga Is A Gold–Tipped Swan At The Bambi Awards, Gets A Gold Deer From Karl Lagerfeld". MTV News. 1 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  66. ^ Coulehan, Erin (25 Ağustos 2013). "VMAs 2013: Lady Gaga Performs 'Applause'". Rolling Stone. 5 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  67. ^ Kaufman, Gil (3 Kasım 2013). "Lady Gaga Almost Falls Apart During Live 'Dope' Video". MTV News. 19 Kasım 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  68. ^ Kaufman, Gil (24 Kasım 2013). "Lady Gaga Invades 'President' R. Kelly's Oval Office At American Music Awards". MTV News. 7 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  69. ^ Grow, Kory (31 Aralık 2014). "See Bruce Springsteen, Lady Gaga, Bruno Mars Honor Sting at Kennedy Center". Rolling Stone. 22 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  70. ^ Leight, Elias (8 Şubat 2016). "Grammys 2015: Lady Gaga & Tony Bennett Perform 'Cheek To Cheek'". Billboard. 7 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  71. ^ Strecker, Erin (22 Şubat 2015). "Oscars 2015: Lady Gaga Sings 'Sound of Music' Medley". Billboard. 2 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  72. ^ "Lady Gaga Performs 4 Non Blondes' 'What's Up' at Songwriters Hall of Fame Ceremony: Watch". Billboard. 9 Haziran 2015. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2016. 
  73. ^ "Lady Gaga Performs 'Til It Happens to You' at Billboard Women in Music 2015: Watch". Billboard. 28 Aralık 2015. 23 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  74. ^ Olsen, Mark (24 Ocak 2016). "'The Big Short,' 'Inside Out,' 'Amy" win film prizes at Producers Guild Awards". Los Angeles Times. 22 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  75. ^ Strecker, Erin (2 Şubat 2016). "Lady Gaga Will Perform David Bowie Tribute at the Grammys". Billboard. 5 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  76. ^ Stone, Natalie (28 Şubat 2016). "Lady Gaga's Oscars Performance of 'Til It Happens to You' Introduced By Joe Biden – Video". The Hollywood Reporter. 24 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  77. ^ Wood, Mikael (5 Nisan 2016). "Lady Gaga played a killer jazz gig at a house in Beverly Hills". Los Angeles Times. 30 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Nisan 2016. 
  78. ^ Nolfi, Joey (20 Kasım 2016). "Lady Gaga performs soaring rendition of 'Million Reasons' at the AMAs". Entertainment Weekly. 31 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Kasım 2016. 
  79. ^ Payne, Chris (12 Şubat 2017). "Watch Lady Gaga & Metallica Rock Through Mic Trouble, Perform 'Moth Into Flame' at the 2017 Grammys". Billboard. Erişim tarihi: 12 Şubat 2017. 
  80. ^ Vlessing, Etan (8 Eylül 2017). "Toronto: Lady Gaga Performs "Bad Romance" at Film Festival". The Hollywood Reporter. 9 Eylül 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Eylül 2017. 
  81. ^ Nolfi, Joey (19 Kasım 2017). "Lady Gaga provides the 'The Cure' in soaring AMAs performance". Entertainment Weekly. Erişim tarihi: 20 Kasım 2017. 
  82. ^ Atkinson, Katie (28 Ocak 2018). "Watch Lady Gaga Perform 'Joanne' & 'Million Reasons' at 2018 Grammy Awards". Billboard. Erişim tarihi: 29 Ocak 2018. 
  83. ^ Parker, Lyndsey (9 Temmuz 2015). "6 Artists Discovered on 'So You Think You Can Dance'". Yahoo! Music. 13 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  84. ^ "Lady Gaga denies lip–synching on Channel 7's Sunrise". News.com.au. 30 Eylül 2008. 19 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  85. ^ Lady Gaga – Just Dance (Live On Rove). Rove. 28 Eylül 2008. 
  86. ^ "Photos of Lady Gaga". MTV. 19 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Nisan 2016. 
  87. ^ Aswad, Jem (4 Ekim 2009). "Lady Gaga, Madonna Catfight, Almost Kiss On 'Saturday Night Live'". MTV News. 25 Temmuz 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  88. ^ "Watch Gaga's "Just Dance" Performance from The Tonight Show!". ladygaga.com. 13 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  89. ^ "Video: Lady Gaga Takes in 'The View'". Rap-Up. 11 Mart 2009. 13 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2016. 
  90. ^ Kaufman, Gil (2 Nisan 2009). "Lady Gaga Shows Her Flashiest 'Poker Face' On 'American Idol'". MTV News. 29 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  91. ^ "BBC One – Friday Night with Jonathan Ross, Series 16, Episode 11". BBC. 24 Nisan 2009 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  92. ^ Darvill, Josh (28 Mayıs 2011). "Paul O'Grady Live to air 'Lady GaGa special' on June 17!". Telly Mix. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  93. ^ "Lady GaGa's wacky headgear almost knocks out chat show host Ellen DeGeneres". Daily Mail. 13 Mayıs 2009. 11 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  94. ^ "Lady Gaga Performing on Dancing With The Stars Tonight!". ladygaga.com. 13 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  95. ^ "Lady GaGa performs new single Love Game on Australian show Rove". Daily Mirror. 18 Mayıs 2009. 25 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Nisan 2016. 
  96. ^ "Lady Gaga Performs "LoveGame"". The Ellen DeGeneres Show. 7 Eylül 2009. 1 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  97. ^ "Lady Gaga Performs Her Hit 'Just Dance'!". The Ellen DeGeneres Show. 1 Aralık 2008. 17 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  98. ^ "Lady Gaga Brings "Bad Romance," Sense of Humor to "Leno"". Rolling Stone. 24 Kasım 2009. 16 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  99. ^ Vena, Jocelyn (25 Kasım 2009). "Lady Gaga Tells Fans 'It's OK' To Be A Freak". MTV News. 6 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  100. ^ Nathan, Sara (7 Aralık 2009). "X Factor: Lady Gaga sings live from a giant bath as diva Janet Jackson insists on doing pre–recorded performance". Daily Mail. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  101. ^ "Lady Gaga meets the Queen at the Royal Variety Performance in Blackpool". The Daily Telegraph. 7 Aralık 2009. 14 Kasım 2012 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2016. 
  102. ^ Vena, Jocelyn (25 Ocak 2010). "Lady Gaga Pledges Haiti Earthquake-Relief Donation On 'Oprah'". MTV News. 11 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  103. ^ "Jonathan Ross welcomes Lady Gaga to Friday night show". 3 Mart 2010. 1 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  104. ^ "Lady Gaga goes batty in bizarre winged outfit... as she breaks YouTube records with 1bn views". Daily Mail. 16 Nisan 2010. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Nisan 2016. 
  105. ^ Vozick-Levinson, Simon (6 Mayıs 2010). "Lady Gaga wants you to see the parts of her 'American Idol' performance that Fox edited out". Entertainment Weekly. 23 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  106. ^ Mapes, Jillian (28 Nisan 2011). "Lady Gaga Performs 'Judas' on 'Ellen': Watch". Billboard. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  107. ^ Vena, Jocelyn (5 Mayıs 2011). "Lady Gaga Performs New Version Of 'You And I' On 'Oprah'". MTV News. 1 Aralık 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  108. ^ Duncan, Amy (13 Mayıs 2011). "Lady Gaga: I'm single and miserably pathetic". Metro. 17 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  109. ^ "Lady Gaga 'gives birth' on stage during Saturday Night Live performance". Daily Mail. 22 Mayıs 2011. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  110. ^ Graham, Adam (25 Mayıs 2011). "Lady Gaga Dives And Dazzles On 'American Idol Finale'". MTV News. 12 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  111. ^ Daw, Robbie (27 Mayıs 2011). "Lady Gaga Kicks Off 'Good Morning America' Summer Concert Series". Idolator. 18 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  112. ^ "Keri Hilson and Lady Gaga Perform on 'Germany's Next Top Model' [Video]". Rap-Up. 10 Haziran 2011. 18 Ekim 2014 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  113. ^ Bain, Becky (14 Haziran 2011). "Ooh La La! Lady Gaga Performs On France's 'The X Factor'". Idolator. 16 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  114. ^ Love, Ryan (12 Haziran 2011). "Lady GaGa on 'The Paul O'Grady Show': In Pictures". Digital Spy. 1 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  115. ^ Daw, Robbie (29 Temmuz 2011). "Lady Gaga So You Think You Can Dance The Edge Of GLory You And I". Idolator. 1 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  116. ^ Beard, Lanford (26 Temmuz 2011). "Lady Gaga to perform on 'The View' Aug. 1". Entertainment Weekly. 10 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2016. 
  117. ^ Millar, Paul (5 Ekim 2011). "Lady GaGa to be interviewed on 'The Jonathan Ross Show'". Digital Spy. 25 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  118. ^ Vena, Jocelyn (14 Kasım 2011). "Lady Gaga Loses Head On 'X Factor UK'". MTV News. 5 Şubat 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  119. ^ Bain, Becky (21 Kasım 2011). "Lady Gaga Performs 'Marry The Night', Cooks Chicken On 'Alan Carr'". Idolator. 23 Haziran 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Nisan 2016. 
  120. ^ La Gorce, Tammy (30 Kasım 2011). ""The Grammy Nominations Concert Live!!" Liveblog". National Academy of Recording Arts and Sciences. 22 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Mart 2016. 
  121. ^ Bychawski, Adam (10 Aralık 2011). "Lady Gaga performs 'Marry the Night' on The Ellen DeGeneres Show – Video". NME. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  122. ^ Schwartz, Rob (27 Aralık 2011). "Lady Gaga To Appear Live on Japanese New Year's Eve Show". Billboard. 14 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Nisan 2016. 
  123. ^ Bierly, Mandi (1 Ocak 2012). "Lady Gaga's 'New Year's Rockin' Eve' performance: Watch it here!". Entertainment Weekly. 22 Eylül 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2016. 
  124. ^ Lipsnutz, Jason (9 Eylül 2013). "Lady Gaga Channels 'Wizard Of Oz' For 'Applause' Performance on 'GMA': Watch". Billboard. 4 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  125. ^ Lipshutz, Jason (28 Ekim 2013). "Lady Gaga Debuts 'Venus,' 'Do What U Want' Live on U.K. 'X Factor': Watch". Billboard. 15 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  126. ^ "BBC One – The Graham Norton Show, Series 14, Episode 5". BBC. 3 Ocak 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  127. ^ Ossad, Jordana (17 Kasım 2013). "Lady Gaga Hosts and Performs on Saturday Night Live, Has No Problem Poking Fun at Herself". E!. 18 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  128. ^ "Lady Gaga Taps Rick Ross for 'Do What U Want' Remix". Rap-Up. 24 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Nisan 2016. 
  129. ^ "Lady Gaga Paints and Performs on Alan Carr: Chatty Man". Rap-Up. 7 Aralık 2013. 24 Nisan 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Nisan 2016. 
  130. ^ Grow, Kory (18 Aralık 2013). "Lady Gaga and Christina Aguilera Trade Verses for 'The Voice'". Rolling Stone. 31 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  131. ^ "GRAMMY Winners Featured On Carole King MusiCares Tribute Blu-ray". The Recording Academy. 8 Nisan 2015. 26 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Mart 2016. 
  132. ^ Lipshutz, Jason (19 Şubat 2014). "Lady Gaga Brings 'ARTPOP' Title Track To 'Jimmy Fallon': Watch". Billboard. 9 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  133. ^ "Lady Gaga Performs 'Dope' and 'G.U.Y.' on 'Letterman'". Rap-Up. 3 Nisan 2014. 4 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2016. 
  134. ^ Ahmed, Tufayel (19 Ekim 2014). "Strictly Come Dancing: Watch Lady Gaga keep it tame as she performs with Tony Bennett". Daily Mirror. 21 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Nisan 2016. 
  135. ^ Gracie, Bianca (3 Aralık 2014). "Lady Gaga & Tony Bennett Perform "Cheek To Cheek" On 'The View': Watch". Idolator. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Mart 2016. 
  136. ^ Gracie, Bianca (3 Aralık 2014). "Lady Gaga & Tony Bennett Perform "Cheek To Cheek" On 'Good Morning America': Watch". Idolator. 3 Mayıs 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  137. ^ Gracie, Bianca (4 Aralık 2014). "Mariah Carey, Pentatonix, Lady Gaga & Tony Bennett Perform At Annual 'Christmas In Rockefeller Center' Special: Watch". Idolator. 3 Mart 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  138. ^ Newman, Melinda (11 Şubat 2015). "Stevie Wonder's All–Star Grammy Tribute: Our 5 Favorite Performances". Rolling Stone. 2 Ağustos 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  139. ^ Grossman, Samantha (17 Haziran 2015). "Watch Lady Gaga Perform a Powerful Cover of 'Imagine'". Time. Erişim tarihi: 6 Haziran 2016. 
  140. ^ Grossman, Samantha (7 Aralık 2015). "Watch Lady Gaga Perform Frank Sinatra's 'New York, New York'". Time. Erişim tarihi: 2 Mart 2016. 
  141. ^ Bacardi, Francesca (7 Şubat 2016). "Lady Gaga Slays National Anthem at Super Bowl 2016". E!. 14 Temmuz 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Şubat 2016. 
  142. ^ Hughes, Hilary (23 Ekim 2016). "Lady Gaga performs on Saturday Night Live two songs from album Joanne". MTV News. 24 Ekim 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ekim 2016. 
  143. ^ Respers, Lisa (26 Ekim 2016). "Lady Gaga's glorious 'Carpool Karaoke'". CNN. Erişim tarihi: 9 Aralık 2016. 
  144. ^ "Watch Lady Gaga turn 'Perfect Illusion' into a piano ballad on Japanese TV". NME. 3 Kasım 2016. Erişim tarihi: 6 Kasım 2016. 
  145. ^ "レディー・ガガ、11/4放送の日本テレビ に生出演することが決定". NME (Japonca). 4 Kasım 2016. 21 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Kasım 2016.  Bilinmeyen parametre |trans_title= görmezden gelindi (yardım)
  146. ^ Alexander, Susannah (4 Aralık 2016). "Lady Gaga stuns on X Factor – as the last ever guest act to perform at Fountain Studios". Digital Spy. 20 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Aralık 2016. 
  147. ^ "Bruno Mars, The Weeknd & Lady Gaga Perform at 'Victoria's Secret Fashion Show'". Rap-Up. 5 Aralık 2016. 20 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Aralık 2016. 
  148. ^ "Stage Tube: Lady Gaga Performs New Single MILLION REASONS on Alan Carr's HAPPY HOUR". Broadway World. 10 Aralık 2016. 21 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Aralık 2016. 
  149. ^ Williot, Carl (12 Aralık 2016). "Watch Lady Gaga Perform 'Million Reasons' Inside A Giant Lotus Flower". Idolator. 20 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Aralık 2016. 
  150. ^ "The Duchess of Cornwall has a moment with Lady Gaga at Royal Variety: 'My grandkids call me Gaga'". Digital Spy. 7 Aralık 2016. 20 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Aralık 2016. 
  151. ^ Bierly, Mandi (20 Aralık 2016). "5 Reasons to Watch 'Tony Bennett Celebrates 90'". Yahoo! TV. 17 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Aralık 2016. 
  152. ^ Weatherby, Taylor (5 Şubat 2017). "Watch Lady Gaga's Show-Stopping Super Bowl 2017 Halftime Performance". Billboard. Erişim tarihi: 5 Şubat 2017. 
  153. ^ Calvario, Liz (21 Ekim 2017). "Lady Gaga Joins Former Presidents at One America Appeal Benefit Concert in Texas, Donates $1 Million -- Watch". Entertainment Tonight. 24 Ekim 2017 tarihinde kaynağından Arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ekim 2017. 

Dış bağlantılar[değiştir | kaynağı değiştir]