Kullanıcı mesaj:Vahaperen

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi, ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız:Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Superyetkinileti 18:38, 22 Şubat 2012 (UTC)


Oluşturduğunuz sayfa hızlı silinmeye aday![kaynağı değiştir]

Merhaba Vahaperen,

Oluşturmuş olduğunuz Outdoor adlı sayfa, Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden M1 uyarınca silinmeye aday gösterilmiştir.

Sayfanın silinmeye neden aday gösterildiği ile ilgili daha fazla bilgi almak için, ilgili kriterde verilen açıklamaları okumanız önerilir.

Bu uyarıyı gördüğünüzde sayfa silinmiş olabilir. Eğer sayfanızı bulamıyorsanız silme kayıtlarını kontrol edebilir ve sayfayı silen hizmetli ile irtibata geçebilirsiniz.

Utku Tanrıveremesaj 12:59, 3 Mart 2014 (UTC)
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! - Théoden ileti 13:14, 3 Mart 2014 (UTC)


Diyapazon, 02:23, 25 Haziran 2015 (UTC)

SakhalinioBuyrun beniiiim? 08:19, 10 Aralık 2015 (UTC)

Merhaba, ben Serkanland. Oluşturduğun Vahaperen maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "G1. Hiçbir anlam içermeyen içerikli sayfalar silinebilir." kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --Serk@nl@nd 16:04, 21 Aralık 2015 (UTC)


Merhaba, ben Chansey. Oluşturduğun Vahap eren maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "M6. Kayda değer olmayan kurgusal veya gerçek kişi, grup, kurum, ürün, eser veya internet içerikleri ile ilgili sayfalar silinebilir." kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler. --chansey mesaj? 21.33, 19 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

Bilgilendirme simgesi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Belki isteyerek yapmadınız fakat kendi oluşturduğunuz Vahap eren sayfasından hızlı silme şablonunu kaldırdınız. Eğer sayfanın silinmemesi gerektiğini düşünüyorsanız görüşlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşmanıza olanak tanıyan maddenin tartışma sayfasında fikir beyan edebilirsiniz. Bu sayede hizmetliler sayfayı silme kararı almadan önce görüşlerinizi göz önünde bulunduracaklardır. Teşekkürler! --chansey mesaj? 22.01, 19 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]

Özgeçmiş hk.[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Lütfen Vikipedi'ye özgeçmişinizi eklemeyiniz. Bu durum Vikipedi'de hoş karşılanmaz ve biyografiniz silinebilir. Kayda değerlik kriterlerini sağlaması halinde, biyografiniz başka kullanıcılar tarafından eklenecektir. Vikipedi internet sayfanız için bir alan değil, ansiklopedidir. Vikipedi'ye eklenebilecek derecede uygun bir biyografiniz olduğunu düşünüyorsanız Otobiyografi bölümünü inceleyebilirsiniz. Tekrar hoş geldiniz, teşekkürler.
Dr. Coalmesaj 22.21, 19 Nisan 2020 (UTC)[yanıtla]


Merhaba, ben Styyx. Oluşturduğun Vahap Eren maddesini Vikipedi'nin hızlı silme kriterlerinden "Telif ihlali" kriterine uyduğuna inandığımdan silinmesi için işaretledim. Hizmetliler maddeyi ve tartışma sayfasını inceledikten sonra karar verecekler. Eğer bir hata yaptığımı düşünüyorsan ya da herhangi bir sorun varsa mesaj sayfam üzerinden bana ulaşabilirsin. Teşekkürler.

Telif sorunu ikonu Vahap Eren sayfasındaki değişikliğinizde telif hakkı sahibinin izni olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkıyla korunan materyal eklediğiniz için değişikliğiniz tamamen veya kısmen kaldırıldı. Yasal nedenlerden dolayı Vikipedi, uygun ve doğrulanabilir bir lisans olmadan, basılı yayınlardan veya diğer web sitelerinden metin ve resimler dahil olmak üzere telif hakkıyla korunan materyalleri kabul edemez. Bu tür tüm değişiklikler silinecektir. Harici web sitelerini veya yayınları bilgi kaynağı olarak kullanabilirsiniz, ancak cümleler veya resimler gibi içerikleri direkt olarak kullanamazsınız; kendi kelimelerinizi kullanarak yazmalısınız. Vikipedi'de telif hakkı çok ciddiye alınmaktadır ve telif hakkı politikamızı sürekli ihlal eden kullanıcıların değişiklik yapması engellenecektir. Daha fazla bilgi için Vikipedi:Kopyala-yapıştır sayfasına göz atın.

Bilgilendirme simgesi Merhaba, Vikipedi'ye hoş geldiniz. Katkılarınızı takdir ediyoruz, ancak kendinizle ilgili bir Vikipedi maddesi yazmış gibi görünüyorsunuz. Vikipedi'de bir otobiyografi oluşturmak kesinlikle tavsiye edilmez ve oluşturursanız silinebilir. Lütfen bu konudaki rehberimize göz atın. Hayatta yaptığınız şey gerçekten dikkate değerse ve yaşayan insanlarla ilgili maddeler için belirlenen politikamız uyarınca doğrulanabiliyorsa, muhtemelen başka biri er ya da geç sizin hakkınızda bir madde oluşturacaktır. Kendinizle ilgili mevcut bir maddede değişiklik yapmak isterseniz, maddenin tartışma sayfasında bu değişiklikleri önerebilirsiniz. Lütfen Vikipedi'nin kişisel bir web alanı veya sosyal ağ sitesi değil, bir ansiklopedi olduğunu anlayın. Maddeniz zaten silinmişse ve silme işleminin hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bunu silme işlemini yapan hizmetli ile görüşün. Teşekkürler.

~StyyxEvet? 13.12, 24 Haziran 2021 (UTC)[yanıtla]

Siber Güvenlik Federasyonu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Siber Güvenlik Federasyonu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Siber Güvenlik Federasyonu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --×Elvorixmesaj 09.15, 4 Temmuz 2021 (UTC)[yanıtla]