İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Tuyar

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Seçkin ve kaliteli içerik tartışmaları

Seçkin madde adayları

Mermer Köşk (2. aday gösterme) · Yaren (leylek) · Park Otel · Tetrakloroetilen · If Day (2. aday gösterme) · Küçük orman ötleğeni · Japonya · Kerem Aktürkoğlu (2. aday gösterme)


Seçkin liste adayları

Bangladeş'teki Dünya Mirasları listesi · Portekiz'deki Dünya Mirasları listesi · Rusya'daki Dünya Mirasları listesi · Finlandiya'daki Dünya Mirasları listesi · Güney Kore'deki Dünya Mirasları listesi · 100 veya daha fazla UEFA Şampiyonlar Ligi maçına çıkan futbolcuların listesi · Azerbaycan'daki Dünya Mirasları listesi · Arnavutluk'taki Dünya Mirasları listesi · FIFA Yılın En İyi Erkek Futbolcusu · Nobel Barış Ödülü sahipleri listesi (2. aday gösterme) · FIFA Dünya Kupası üçüncülük maçları listesi


Seçkin resim adayları

İspanya'da eski bir yüksek fırın · Panoramic view of Istanbul- Yeni Cami (The New Mosque), Galata Bridge. Turkey, Southeastern Europe.jpg


Kaliteli madde adayları

Muhammed ve Hristiyanlar (2. aday gösterme) · Hekzaklorobenzen · Mollakent Medresesi · Vasil Kınçov · Kilim motifleri · Seniha Bedri Göknil · Hekzaklorobütadien · Ege sanatı · Taksim toplantısı · İngiltere · İvan Pavloviç Sereda (2. aday gösterme) · Nusret Bey · Nahçıvan Uyezdi · Enlil · Nutuk (Mustafa Kemal Atatürk) · Tokyo Kulesi · TCG Heybeliada (F-511)


Seçkin madde incelemesi

Kylie Minogue · Janet Jackson


Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 17:33, 14 Mayıs 2007 (UTC)

  • Yarışma oldu mu bitti mi bilemiyorum ama umarım başarırsınız.

Bana gelen mesajınızda projeye katılma çağrısı yapmışsınız. Teşekkür ederim. Benim uzmanlık alanım sağlık ve insan anatomisi. Bunun dışındaki sayfaları da okuyor ve sadece gördüğüm imla yanlışlarını veya noktala işaretlerini düzeltiyorum. Elimden geldiğince katkı yapmak isterima ama bilmediğim konularda tabiidir ki susmak erdemdir. Alternatif tıp konusunda bence oldukça yanlı bir çok madde gördüm. Elimden geldiğince düzeltme yaptım. Özellikle etkinlik başlığı altında "kanserin vücutta gizlenen bir bakteri" olduğu ifadesi o kadar yanlış ki neresinden tutsam bilemedim. Wikipedia'da çok yeniyim. Kullanım kurallarını bilmiyorum ama bu ifade kesinlikle yanlış. Bu tür yanlışlarla sayfalar dolusu madde yapmaktansa herkes bildiği, cidden araştırdığı konuları yazmalı. Bu tarz tamamen yanlış ifadeler içeren sayfaları kime şikayet ediyoruz? Bilgilendirirseniz sevinirim. Saygılarımla.--t.uyar 18:12, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba sayın. t.uyar. Dileğiniz için teşekkürler öncelikle. Sizin dediğinize tamamen katılıyorum. Herkes bildiği konularda yazsa ne güzel olurdu. Ama ne yazık ki klasik ansiklopedilerden farklı bir sistemde çalışıyor. Buraya kayıtlı olsun, olmasın herkes katkıda bulunabiliyor. Bazısı sizin dediğiniz gibi yanlış bilgiler yazıyor, bazısı küfür yazıyor. Bu tür davranışlara vandalizm deniyor burada. Ve ne yazık ki onlarca tecrübeli vikipedist sadece bunlarla uğraşıyor. Madde yazabilecekken değerli vakitlerini bunlarla harcıyorlar. Sizin uzmanlık alanınızdaki maddeleri kendiniz değiştiriniz. Eğer değiştiremeyecek kadar yanlış çok ise, baştan yazınız, bunlar olmazsa yöneticilere bu konuyu bildiriniz. Bu madde hakkında gerekli işlemler yapılacaktır o zaman. Hoşçakalın. Hepimize kolay gelsin.--TOBB ETÜ 18:27, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Vikiperi hizmetinizde[kaynağı değiştir]

Lütfen, lütfen, lütfen, eğer mümkünse bir ara benim anatomi sayfalarıma da bir bakar mısınız? Tıp (Anatomi, baş-boyun anatomisi, SSS, PSS, onkoloji) bilgim yüksek lisans derecesinde ama Viki şekil şemal bilgim henüz ilkokul-1. Bilgi dolu maddler yazmaya uğraşıyorum ama o maddeler şeklen bir türlü güzel olmuyor. Ufacık bir şekil değişikliği yapmak için en az yarım saat harcıyorum. Halbuki o kıymetli zamanı Viki de olmayan yeni maddeleri yazarak geçirebilirim. Bir el atsanız? Saygılarımla,--t.uyar 23:35, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Tabii yardımcı olurum ancak tek tek madde isimlerini verirseniz daha iyi olur. Şu an anlayamadım tam olarak ne gerektiğini. denisutku *:!? 18:46, 18 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkür ve yeni haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

14 Mayıs 2007 haftasının işbirliği projesindeki katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, bu haftanın projesine de aynı istekle katılmanızı rica ederim. --TOBB ETÜ 06:57, 21 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 09:20, 28 Mayıs 2007 (UTC)