Kullanıcı mesaj:Tema/Arşiv 01

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Tema/Arşiv 01!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 229 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portalı
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin.



--Ugur Basakmesaj 12:27, 11 Ekim 2006 (UTC)

Wikimedia Commons[kaynağı değiştir]

Merhaba Tema,

Wikimedia Commons'ta yüklü olan resimleri tüm Wiki projeleri ortak olarak kullanabiliyor. Resmin kodunu herhangi bir maddeye eklediğin zaman çalışacaktır.

Commons'ta aynısı bulunan resimler Hızlı silme kurallarına göre siliniyorlar. Yüklediğin resim de Commons'ta var olduğu için silinecek, ancak dediğim gibi öbürünü de sorunsuz kullanabileceksin.

Sevgiler

Vito Genovese 21:17, 11 Ekim 2006 (UTC)

Denedim ancak Common's a yapılan bağlantıları anlayamadım. Nasıl yapabileceğime tekrar bakarım. Teşekkürler ! --tema 21:23, 11 Ekim 2006 (UTC)

Tebrikler...[kaynağı değiştir]

Bu kullanıcı bir son değişiklikler devriyesidir.




Vandallarla olan azimli mücadelesinden ötürü Tema'ya, kullanıcı sayfasında kullanması için takdim edilmiştir. --Metal Militia 09:45, 14 Ekim 2006 (UTC)

Bunu kullanıcı kısmına koysam iyi olacak galiba Metal Militia. Teşekkürler.. )
Son değişikler devriyelerinin arttığını görmek güzel. İyi çalışmalar.--renegademsj 10:09, 14 Ekim 2006 (UTC)
Teşekkürler renegade, vaktim oldukça destek olmak isterim. tema 10:14, 14 Ekim 2006 (UTC)

Devlet Tiyatroları[kaynağı değiştir]

Merhaba, Devlet tiyatroları kategorisinde Bursa Devlet Tiyatrosu maddesi var, diğer devlet tiyatroları hakkında hazırlanacak maddeler de bu kategoriye kaydedilir; Devlet Tiyatrosu maddesi de kategori ile ilgili bir madde olarak orada yer almalı diye düşündüm. kolay gelsin. --Başak 20:04, 17 Ekim 2006 (UTC)

rica ederim.. bakarım rastladıkça. hristiyanı biliyorum, ama hem eskiden beri hıristiyan olduğu için (eski tdk'da da..), hem de böylesi daha mantıklı geldiği için el alışkanlığı ile değiştirmişimdir. kolay gelsin. --kibele 16:34, 21 Ekim 2006 (UTC)

Saadettin Kaynak[kaynağı değiştir]

Bilmediğiniz konularda lütfen değişiklik yapmayın. Sadettin diye bir yazılış yoktur, doğrusu Saadettin dir niçin doğru yazılışı yanlış yazılışa çevirdiniz.--85.107.162.154 08:41, 24 Ekim 2006 (UTC)

Türkçe yazılışı biz İngilizlerden mi öğreneceğiz. Onlar yanlış yapıyor diye biz de mi yanlış yapacağız. Bu siteye bakarsanız http://www.saadettinkaynak.arsivi.com/ gerçek yazılışı öğrenirsiniz. --85.107.162.154 09:08, 24 Ekim 2006 (UTC)

Kaynaklar arasında çelişki olduğu için başta hatalı aldım. Madde "Saadettin Kaynak" olarak değiştirildi. Katkılarınızı bekleriz, ilginize teşekkür ederim. tema 09:14, 24 Ekim 2006 (UTC)
Çalışmalarınızda başarılar dilerim--85.107.162.154 09:19, 24 Ekim 2006 (UTC)

Baba albümü albüm kapağı maddesi yok iyi ki. Anlam ayrım merdivene benzedi. :) Bu arada gösterim olarak böyle bir yöntem mi uygulanıyor acaba ? Puzo da geliyor... Steve maddesi de güzel olmuş elinize sağlık ).. tema 08:00, 8 Kasım 2006 (UTC)

Haklısın Tema, liste epeyce uzayacak gibi :) Ama Zeynep halletmiş bile gördüğüm kadarıyla. Çok teşekkürler, sevgiler. Metal Militia 08:27, 8 Kasım 2006 (UTC)

Ufucuk merhaba, Markopaşa internette dergi değil gazete olarak aratınca ciddi kaynaklardan sonuç veriyor, ayrıca maddenin içeriğinde de gazete olarak geçiyor. Dergi olarak adlandırmakta bir bildiğiniz olmalı, paylaşırsanız sevinirim. tema 16:05, 6 Kasım 2006 (UTC)

Markopaşa'daki Sabahattin Ali ile Aziz Nesin'in tüm yazılarını okudum. Bunlardan Sabahattin Ali'nin yazıları birer gazete başyazısını andırırken Aziz Nesin'in yazıları çoğunlukla gülmece öyküleridir. Sanırım Markopaşa hem dergi hem de gazete özelliği gösteriyor. Ayrıca Aziz Nesin Markopaşa'dan "gazete" diye bahsediyordu. Belki de bunda Markopaşa'nın gazete kağıtlarına basılıyor olmasının da etkisi vardır. İsterseniz ana başlığı gazete de yapabiliriz, ikisinin de aynı sayfaya yönlendirildiğini fark etmediğimden dergi olarak değiştirmiştim.--UA 09:31, 10 Kasım 2006 (UTC)
Detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Günümüzde çıksaydı "dergi" olarak adlandırılırdı sanırım. Konu hakkında bilgili olduğunuz için sizin kararınız geçerlidir bence. Bu arada konuyu maddenin tartışmasında açsam daha iyi olurmuş. Kolay gelsin. .. tema 15:19, 10 Kasım 2006 (UTC)

merhaba, değişiklikler çakıştı, sizinkine zarar verdim mi bilemiyorum. varsa eklemek istediğiniz bir şey, buyrun :) --kibele 12:23, 11 Kasım 2006 (UTC)

Biraz önce küçük bir iki değişiklik yapmıştım, o kadar. Silindiyse bile önemli olmazdı :) Bir sorun görünmüyor. Saolun.. -- tema 12:32, 11 Kasım 2006 (UTC)

Fırından yeni çıktı bunlar[kaynağı değiştir]

Merhaba Tema,

Monobook.js dosyana yeni bir şeyler ekledim. Önbelleğini boşaltıp fikrini belirt, gebertirim dayaktan!

Vito Genovese 19:05, 20 Kasım 2006 (UTC)

Dayaktan önce belirtmeliyim ki farkı anlayamadım sevgili Vito :) ...Diyordum ki, farkı fakettim. Biraz kurcalayayım, görüntüden anlaşılıyor faydaları. Çok teşekkürler, sevgiler .. tema 19:23, 20 Kasım 2006 (UTC)


Merhaba Thefan, Onur Özcan (sanırım bu kişi sizsiniz) maddesi ansiklopedik olmadığı için sil etiketi koyuyorum. Bilginize. -- tema 19:57, 22 Kasım 2006 (UTC)

Tema selam, Vikipedia Madde arama da yaptığım arama sonucunda ismimin yer aldığını fakat hiç bir yazı yazmadığını gördüm.
Bu şekilde bir başlangıç yapalım derken, "ansiklopedik" bir madde eklemedim tabii ki...
Fakat görüyorum ki, bu alanda yer alan her bilgi veya her şahıs da "ansiklopedik" değer taşımıyor ne yazık ki.
Rastgele aramalar sonucunda; ismi herhangibir basın-yayın organında çıkmayan şarkıcılar, mankenler, bilmemne dizisinde rol alan kişiler, amatör gruplarda gitar çalan kişiler, zamanında gazetenin 3.sayfasında haber olmuş kişiler vb. rastladım.
Bu kişilerin isimlerinin yer alması ne kadar normalse, şahsım hakkında yazı yazmam da normal geldi bana. Bu sebeble yazdığım başlığı silmeniz işgüzarlık oldu bir bakıma.
Demek ki,"zırtapoz" dizisinde taksici adam rolünü oynamış olsam veya "cici çocuklar" müzik grubunda org çalsam, "ansiklopedik" değer taşımış olup herhangibir değişikliğe maruz kalmayacaktı yazım. İyi ki değilim.
Size internet hayatınızda başarılar. Bu imzasız yazı Thefan (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Tekrar merhaba Thefan, hangi madde ansiklopedik değer taşır sorusu Vikipedi'de sürekli tartışılan bir konu. Ancak bu arada belirlenmiş bazı ölçütler de var. Benim yarattığınız maddeye sil şablonu koyma nedenim sizin de belirttiğiniz gibi maddenin bu değerde olmamasıydı. Bunu işgüzarlık olarak görmemenizi dilerim, - bazen eksilterek de olsa - katkı yapmaya çalışan bir kullanıcıyım. Eğer madde eksik bırakılmışsa her zaman için gerekli bilgilerle tekrar açılabilir. Diğer birçok madde konusunda kıyaslamalarınıza kişisel olarak katılmakla beraber bu tür konularda kişisel davranılmaması gerektiğini düşünüyorum, bunu siz de takdir edersiniz. Cici Çocuklar (sanırım bu hayali bir grup) müzik grubu olarak bir albüm çıkardığı zaman burada yer alabilmekte. Bu konuda süregelen tartışmaları siz de takip edebilir ve görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Saygılarımla. -- tema 12:11, 23 Kasım 2006 (UTC)

Denisutku merhaba, şirketlere ilişkin kategorilerde sanırım kullanılan terimleri doğru kullanmamaktan dolayı karmaşalar oluyor. Bu terimlerin tartışması var mı bilmiyorum ama işler biraz sarpa sarıyor gibi. Türlerine göre şirketler > esnaf > dükkanlar > lokanta > kafe gibi durumlar oluşuyor. Bunların (işletme, şirket, firma, esnaf, kuruluş, organizasyon vb..vb..) tartışıldığı bir bölüm var mı bilmiyorum. Varsa açıkçası ben de net değilim bu konularda, ancak kategorileri ona düzenlemekte fayda olur diye düşünüyorum. Sevgiler.. kolay gelsin. -- tema 19:42, 24 Kasım 2006 (UTC)

Tema haklısın. Şirketler kategorisinin durumu uzun süredir canımı sıkıyordu ve bu belirsizliğin Vikipedi'nin gelişmesini engellediğini düşünüyorum. O yüzden ben de İngilizce ve İtalyanca wikilerdeki düzeni izleyerek ilgili kategorileri oluşturmaya başladım. İlgilenen birileri çıkarsa eksik veya hatalı yerleri düzeltiriz, yeter ki bir ucundan başlayalım. denisutku msj 19:46, 24 Kasım 2006 (UTC)
Bu noktada siz de kesinlikle haklınız, bir yerinden başlamak daha iyi. Siz düzenlerken biraz baktım, çok zayıf halde "İş" kategorileri. Ben de ucundan tutarım, üst kategorilerde (tartışmalarda) kavramları da bir yandan belirleyerek devam edebiliriz. Tekrar kolay gelsin. -- tema 19:53, 24 Kasım 2006 (UTC)

Mp3 bağlantıları[kaynağı değiştir]

Merhaba Kızılsungur

Şunu söylemem lazım; konu benim dikkatimi çekti ve kendimce nedenlerle Vito'dan rica etmiştim sizinle konuşması için. Telif hakkı bulunan parçalardan dönüştürülmüş MP3'ler konusununda gerçekten kaynak göstermeye gerek yok, normalde bir orijinal CD'de bulunan parçanın kbps'i 320, 128 kbps ve 256 kbps ler de olukça kaliteli ve insan kulağının kolaylıkla farkedemeyeceği kadar CD kalitesine yakın. Bu kısaca Depeche Mode CD'sinden bir parçanın bağlantısını buraya koymak anlamına geliyor. Bu bir yazarın son kitabının internete kopyalanmış metnine ya da kırılmış bir oyun yazılımına bağlantı vermekten pek farklı olmuyor o yüzden. Bırakın işin telif yönünü, vicdanımız sızlamasın istedim, müzikle ilgilendiğim için hassas noktamdır. Bu arada müzik zevkiniz de sağlam ). Kolay gelsin... -- tema 12:11, 1 Aralık 2006 (UTC)

Vicdan[kaynağı değiştir]

Vicdan? Bu kelimeyi tanımlar mısın?

Not: Müzik listemi gördün mü? Ana sayfamda link vermiştim.

Sevgiler

kızılsungur®©iletikatkılar 12:18, 1 Aralık 2006 (UTC)

Etik nedenler elbette, ama bu konu bunun tartışmasına girilmeyecek kadar açık bence, en azından Vikipedi zemininde yeterince açık. Size yönelik bir tavır olarak görmeyin bunu benimki bir sahiplenme. Müzik listenizi görmedim parçaları görmüştüm. Depeche Mode özellikle sevdiğim bir grup. Sevgiler.. -- tema 12:28, 1 Aralık 2006 (UTC)

Dünya vatandaşı[kaynağı değiştir]

Biz dünya vatandaşlarının monoton hayatlarına hareket kattığınız için teşekkür ederiz. ) -- tema 21:28, 2 Aralık 2006 (UTC)

Dünya vatandaşlarının monoton hayatlarına hereket kattıysam ne mutlu bana :) --Dreamer 21:33, 2 Aralık 2006 (UTC)

Manyak-1995'e hoşgeldin demiş bulundum ama sanırım kullanıcı adı ile ilgili sorun var Kibele. Görmüş olmalısınız, yine de söylemek istedim. -- tema 18:24, 7 Aralık 2006 (UTC)

merhaba tema, vallahi bu biraz sınırda geldi bana, bir de ustalara soralım derim.. teşekkürler ilgin için. --kibelemesaj 18:38, 7 Aralık 2006 (UTC)

Merhaba Krkzn, Tokat anlam ayrımı sayfası hatalı oldu, değiştirdiğiniz sayfa geri alınıp Tokat (kent) olarak isim değişikliği ile ayrılmalı. Sonra Tokat sayfası anlam ayrım olabilir. Kolay gelsin. -- tema 23:18, 1 Ocak 2007 (UTC)

Eski halini korumamamın nedeni Tokat (il) hakkında yok denecek kadar az bilgi içermesi. Tokat (il) maddesi ise zaten mevcut. Baştan kent şablonu eklemeye çalıştım, Tokat (kent) olarak geliştirmek için. Fakat sonra tokat (hareket) aklıma geldi. O 11 binlik uzun metin ise zaten telifliydi ve silinecekti (http://www.cakirlikoyu.com/viewpage.php?page_id=5). Demek istediğim, Tokat maddesinde bence geri alınacak kayda değer bir şey yok. Bu şartlarda hala geri alınmasını arzu ediyor musunuz ? - Krkzn 23:26, 1 Ocak 2007 (UTC)

Geriye gidilmesi mümkün diye düşündüm, telif durumunda haklısınız. Yalnız madde geçmişini (katkı yapanları) örttüğü için birkaç cümle bile kalsa (Tokat (kent) nasılsa açılacak) diğer uygulama tercih edilmeli bence. Tekrar kolay gelsin, saygılar.. -- tema 23:34, 1 Ocak 2007 (UTC)

Diğer katkıda bulunanların kayıtlarının örtülmesi "ayrıntısını" unutmuşum. Gereken değişiklik yapıldı. Kolay gelsin ve yeni yılınız kutlu olsun. - Krkzn 23:42, 1 Ocak 2007 (UTC)

Ben de yeni yılınızı kutlarım. En güzel şekilde geçmesi dileğiyle.. -- tema 23:46, 1 Ocak 2007 (UTC)

Memleketini tanıt kampanyası[kaynağı değiştir]


VikiÇağrı: Memleketini tanıt![kaynağı değiştir]

Vikipedi'de oturduğun veya doğduğun il, kent, ilçe ya da köy hakkında bir sayfa var mı diye bir ara... Buldun mu? Kendine bu hali ile senin memleketine yakışır mı bir sor! Daha anlatılması gereken ne kadar çok şey var değil mi? Eklenmesi gereken nice resim...

Eğer "bu hali ile benim memleketime yakışmaz" veya "koskoca ansiklopedide nasıl olur da memleketim hakkında madde bulunmaz" diyorsan kolları sıva ve memleketini bütün dünyaya tanıt! Bu zannettiğin kadar zor değil. Sadece birkaç biçem kuralına dikkat etmen ve tarafsız, ansiklopedik bir dil kullanman gerek. Safranbolulu arkadaşlar ne güzel derlemişler, sen neden yapamayasın?

İlk adımlar[kaynağı değiştir]

İlk önce bir miktar bilgi topla: Tam olarak nerededir? Nüfusu kaçtır? Tarihi nasıldır, bu yerleşim yerini kim kurmuştur? Yaşlılarla konuşup, sözlü tarihine de yer verebilirsin. Orada neler üretilir? Görülmesi gereken yerleri nerelerdir, niye orayı ziyaret etmek gerekir? O yörede tarihi eserler ya da doğa güzellikleri var mıdır? Ne yenir, ne içilir, türküleri, öyküleri ve hatta efsaneleri nelerdir?

Bunlar gibi bilgileri İnternette de bulabilirsin, ama kesinlikle bulduğun bilgileri kopyalayıp yapıştırma, bilgileri kendi sözlerinle aktar! Yoksa telif hakkı ihlâli olarak silinir.

Biz de görelim![kaynağı değiştir]

Çektiğin resimler varsa bunları Vikipedi'ye yükle, yüklerken bu resmi kamuya bağışladığını açıklayan şablonu ekle. "Hakkını helal etmediğin" resim telif ihlalinden silinebilir.

Vikipedi:VikiProje Türkiye yerleşim birimleri[kaynağı değiştir]

Türkiyenin yerleşim birimleri hakkında nasıl güzel katkılarda bulunabileceğini burada çok daha ayrıntılı öğrenebilirsin. Yazdığın maddede örneğin kullanabilceğin şablonlar, sayfanın daha düzgün görünmesini sağlayacaktır. Doğru kategoriye eklersen arayanlar daha kolay bulacaktır vb.

Kolay gelsin!


'Dünya vatandaşı merhaba, bu maddeyi genişletmeyi düşünüyor musunuz ? Eğer düşünmüyorsanız taslak kriterini sağlaması için bilgi girmek istiyorum.' -- tema 20:12, 11 Mart 2007 (UTC)

Merhaba.

1) Kale için diğer diller büyük bir madde var, değil mi ? Örnekler : en:Castle, simple:Castle, de:Burg, es:castillo, fr:Château fort, nl:Kasteel

2) Benim için, her kategoride (örneğin: Kategori:Kaleler) bir ana madde hoş gelmek, değil mi ?

Affedersiniz kötü Tükçe.

İyi akşamlar. Dünya vatandaşı 20:32, 11 Mart 2007 (UTC)

İyi bir düşünce, yine de en azından taslak kriterini karşılamak gerektiğini düşünüyorum. Dediğim gibi, isterseniz genişletebiliriz. Kolay gelsin, iyi akşamlar -- tema 20:39, 11 Mart 2007 (UTC)

Vikipedi:VikiProje Türkiye Yerleşim Birimleri#Madde anabaşlıkları.--Etrüsk 22:41, 12 Mart 2007 (UTC)

Başkasının hatasına ortak olun, sonrada yöntem diye kendinizi savunun![kaynağı değiştir]

bakın bakalım o maddenin geçmişine Vito'dan beri ad neymiş. Son bir saatimi batıdınız elbirliği ile!--Etrüsk 22:53, 12 Mart 2007 (UTC)

Defne ağacı - Ana sayfa[kaynağı değiştir]

Düzeltmeyi çabucak yaptığınız için teşekkürler ) -- tema 11:37, 18 Mart 2007 (UTC)

Rica ederim, daha önceden farketmemişim. --Mskyrider ileti 11:40, 18 Mart 2007 (UTC)

Tartışma sayfalarının silenemeyeceğine ilişkin bir uzlaşma var mı emin olmak istiyorum, eğer belirtildiği yeri mesajıma geçerseniz sevinirim. Çünkü böyle bir karar hatırlamıyorum, emin olmak istiyorum. -- tema 18:29, 18 Mart 2007 (UTC)

Pardon yanlış yazmışım.Tartışmalar silinemez diye bir şey yok fakat silinmesine gerek yok.İsterseniz Vikipedi:Hızlı silme'ye bakabilirsiniz.İyi çalışmalar.--Simon Bolivar 18:41, 18 Mart 2007 (UTC)

Tekrar merhaba, hızlı sil Genel 12 maddesinde silinebileceği durum açıklanmış. Kolay gelsin. -- tema 18:40, 18 Mart 2007 (UTC)

Evet.Mesela sadece görüş bildirenler silinebilir.Ama boş olanların silinmesine gerek yok.İyi çalışmalar.--Simon Bolivar 18:42, 18 Mart 2007 (UTC)

VikiHayat Ocak-Şubat-Mart 2007

VikiHayat Ocak-Şubat-Mart 2007 sayısı





VikiHayat




Üç Aylık VikiGazete



Yıl 2, Sayı 2 Ocak-Şubat-Mart 2007 Vikipedi:VikiHayat

VikiHayat'ın ikinci sayısı herkese merhaba.
VikiHayat başta Vikipedi olmak üzere tüm kardeş projelerde olan gelişmeleri anlatan VikiGazete'dir. İlk sayısında 2006 yılı bazında çıkan VikiHayat bu sayısında 2007'nin ilk üç ayı yani Ocak-Şubat-Mart ayları ile karşınızda. Gazete aboneliği için isminizi bu bölümüne yazdırmanız yeterli. Ayrıca tüm tenkit, görüş ve övgülerinizi Vikipedi tartışma:VikiHayat sayfasında belirtebilirsiniz. Bu arada Nevruz Bayramı'nızı ve Mevlid Kandili'nizi kutlar hayırlara vesile olasını temenni ederiz. Gelecek sayıda görüşmek üzere.


VikiHaberler

Vikipedi
Portallar


VikiProjeler


Diğer

  • 12 Ocak - Seçkin içerik Vito Genovese tarafından hazırlandı.
  • 22 Ocak - Seçkin maddeler devreye girdi.
  • 22 Ocak - Seçkin resimler devreye girdi.
  • 22 Ocak - Seçkin listeler devreye girdi.
  • 22 Ocak - Vikipedi, Altın Örümcek 2006 "En İyi İçerik" ödülünün sahibi oldu.
  • 4 Şubat - Vikipedi 45,000 maddeye ulaştı. (45,000. madde Celal Atik)
  • 9 Mart - Vikipedi 50,000 maddeye ulaştı. (50,000. madde Bonifacius)
  • 14 Mart - Vikipedi tüm Vikipediler arasında 24.lüğe yükseldi.
  • 19 Mart - Vikipedi 55,000 maddeye ulaştı ve vikipediler arasında ilk 20 arasına girdi.
  • 31 Mart - Vikipedi 60,000 maddeye ulaştı. (60,000. madde Karanfil Devrimi)


Seçkin İçerik


Haftanın İşbirliği


Kardeş Projeler



Başvurular

Yöneticilik

Kendilerini yeni görevleri sebebiyle kutlar, tebrik ederiz. Bozuk yönlendirmelerde kaybolmamaları, inatçı trollerle cesurca savaşmaları, sakar vandalların geride bıraktıklarını usanmadan toplamaları ve ne olursa olsun soğuk kanlılığını koruyup güler yüzle yardım isteyenlerin yardımına koşmaları dileklerimizle!

Maalesef gerekli olan yüzde sağlanamadı. Fakat müthiş katkılarına kullanıcı olarak da devam etmeleri dileklerimizle!
Absar tarafından hazırlanmıştır.

Teşekkür ederim, bir süre uğrayamayanlar için çok bilgilendirici, katılımın da genişlemesi dileğiyle, elinize sağlık -- tema 16:57, 30 Mart 2007 (UTC)

Asıl ben teşükkür ederim. Lütfen görüş ve önerilerinizi Vikipedi tartışma:VikiHayat belirtiniz. Kolay gelsin. İyi çalışmalar.

Merhaba Ke-mal00, Vikipedi'de kişisel, öznel bir anlatımdan mümkün olduğunca kaçınmaya çalışıyoruz. Bir maddede var olsa bile siz bu tür eklemeler yapmayın, hatta bu tür ifadeleri çıkarmanız iyi olur. Kolay gelsin ! -- tema 13:08, 15 Nisan 2007 (UTC)

o an kendimde değildim herhalde eğlenmek istiyordum bende böyle bir yola başvurdum.Uyarınız için teşekkür ederim Ke-mal00mesaj 16:13, 15 Nisan 2007 (UTC)

Baylan merhaba, 85.100.201.209 bir vandalizm serisi yürütmekte. ... Kolay gelsin. -- tema 16:28, 20 Nisan 2007 (UTC)

Merhaba, engellendi, teşekkürler--Atacameñoileti 16:31, 20 Nisan 2007 (UTC)

Iklim maddesini tam olarak birleştirdiniz sanırım, ben geri almış bulundum ama yine de sormak istedim. Kolay gelsin. -- tema 22:58, 20 Nisan 2007 (UTC)

İklim maddesini nihayet tamamlayabildim. İlginize teşekkür ederim!--cetin.l 21:31, 21 Nisan 2007 (UTC)

Köşektaş, Hacıbektaş maddesi için elinize sağlık diyorum. Ben teşekkür ederim. -- tema 16:25, 24 Nisan 2007 (UTC)

Karate maddesinde gördüm ki kayıtlı olmayan bir kullanıcı değişiklikler yapmış. Geri alma nedeninizi merak ettim. Sevinirim. Özgür ERÇELİK 20:38, 6 Mayıs 2007 (UTC)

Maddede bahsettiğiniz duruma baktım, kullanıcı sırayla iç bağları çıkarmış.Bu bağlar Vikipedi'nin kullanım kolaylığı açısından gerekli ve çoğu kullanıcı tersine bu bağları oluşturmakla uğraşır. Gördüğüm kadarıyla belli bir mantığı yok yapılan işlemin, bir sadeleştirme değil; bana göre geri alınması gereken bir işlem. Saygılar, sevgiler, kolay gelsin. -- tema 05:31, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Ben eklediğini sanmışım. Kusura bakmayın. Teşekkürler. Özgür ERÇELİK 11:35, 8 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba Canosayan[kaynağı değiştir]

Maddelerdeki düzeltmeler için elinize sağlık. Ancak bir vandalizm yapıldığında bunun eski sağlam bir sürüme geri döndürme ile yapılması daha sağlıklı. Maddede hata düzeltirken önce geçmişe bakabilir ve vandalizmi tümden daha kolayca geriye alabilirsiniz. Diğer şekilde tamamını göremediğimiz için vandalizmim bir kısmı maddede kalıyor. (Uzun açıklama ) ) Kolay gelsin. -- tema 17:54, 9 Mayıs 2007 (UTC)

öneriniz için teşekkür ederim daha yeni sayılabilecek biriyim bundan sonra öyle yapacağım --canosayan 17:56, 9 Mayıs 2007 (UTC)

Rica ederim, yardım sayfalarında gezinmek bu anlamda iyi olabilir. Saygılar, sevgiler..) -- tema 17:59, 9 Mayıs 2007 (UTC)

Değerli Vikipedi üyeleri yeni açılan ve gelişmeye muhtaç olan haber organımıza kısa yoldan ulaşmak için babilinize Haber yazın. Şablonu önceden görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Katkılarınızı ve görüşlerinizi bekliyoruz. Sevgiler. --Elmacenderesi E=mc2 20:08, 10 Mayıs 2007 (UTC)

Merhaba Nihan[kaynağı değiştir]

Uğraştığınız konuyu görüp ben de eğilmek istedim ama yaptığınız kategori değişikliklerini tekrar değiştirdiğimi (yazarlar>Türk oyun yazarları vb.)farkettim. Aslında bir sorun yok ama bence, yine de uğraşınızı bölmüyorum umarım. Sevgiler.. -- tema 12:00, 13 Mayıs 2007 (UTC)

Farkettim Hasan Sami Bolak maddesinde değişikliği..Tabi ki yardım edersen çok iyi olur.. Kategori:Edebiyat'ı bir düzene sokmaya çalışıyorum. Tam bir bütünlük olsun istiyorum. Kategori:Romanlar'ı hemen hemen ayrıştırdım. Ama kategorilenmemiş kitapları bulamıyorum. Birde (kitap) olarak kaydedilmiş romanlar var isimlerini değiştirdim fakat (kitap) olarak yönlendirme kaldı. Bunlara sil şablonu koyuyorum. Eğer denk gelirsen seninde koymanı isterim. Çünkü kitap ve roman farklı diyebilirim. Kategori:Kitaplar'a da düzenleme getirilmesi gerekiyor. Romanlar türlerine göre kitaplar altında olacak. Öykülerde aynı şekilde. Bahsettiğin Türk oyun yazarları yazarlar altında Oyun yazarları alt kategorisinde bulunursa çok iyi olur. Sınıflandırmamı bu şekilde yapıyorum. Yani terminolojiye uygun hale getirmeye çalışıyorum. Bu kadar uzun anlattım. Türlerine göre romanların sınıflandırması kısaca fikir verebilir. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.--Boyalikus 13:06, 13 Mayıs 2007 (UTC)

Nihan geç de olsa açıklamanız için teşekkür ederim. Kategoride düzenlemeye devam edebilirsem izlediğiniz yöntemi tekrar okuyup ona göre çalışırım. Elinize sağlık, sevgiler.. ) -- tema 17:24, 18 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 17:30, 14 Mayıs 2007 (UTC)

Kim 500.000 İstemez ki?[kaynağı değiştir]

  • İyi şanslar. ) -- tema 17:34, 15 Mayıs 2007 (UTC)
Çok teşekkürler.--TOBB ETÜ 17:39, 15 Mayıs 2007 (UTC)

Teşekkür ve yeni haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

14 Mayıs 2007 haftasının işbirliği projesindeki katkılarınızdan dolayı teşekkür eder, bu haftanın projesine de aynı istekle katılmanızı rica ederim. --TOBB ETÜ 06:57, 21 Mayıs 2007 (UTC)

Haftanın işbirliği[kaynağı değiştir]

Bu haftanın işbirliği projesi için katılım çağrısıdır.

Vikipedi'de yapılacak düzenlemeler için insan gücüne ihtiyacımız var. Lütfen bu projeye katılarak bize yardımcı olun.

TOBB ETÜ 09:23, 28 Mayıs 2007 (UTC)