Kullanıcı mesaj:Sevgioncu

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin![kaynağı değiştir]

Gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü olan Vikipedi'ye hoş geldin!

Katkıda bulunurken cesur ol! Hadi kolay gelsin.

Khutuckmsj 18:35, 21 Aralık 2007 (UTC)



Büyük harf[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkür ediyorum. Bu yazıyı okumanızı tavsiye ediyorum.--metrekaremesaj 14:15, 30 Ocak 2008 (UTC)

  • Merhaba Sevgioncu öncelikle kitaplar konusundaki katkılarınız için teşekkür ederim ancak biçim konusunda diğer arkadaşların da bahsettiği Biçem El Kitabı'na göz atarsanız vikipedinin belli sayfa standardına ulaşmasını sağlayabiliriz. Ayrıca yazar Semih Gümüş'ün açtığınız kitaplarında bu kurallara göre düzenlemeler yaptım. Buradan olması gereken sayfa düzenine bakabilirsiniz. Sevgiler, iyi çalışmalar..--Rhnmesaj 10:57, 27 Şubat 2008 (UTC)

Yüklediğiniz kitap kapakları[kaynağı değiştir]

Merhaba, kolay gelsin. Vikiye tekrar hoşgeldiniz. Yüklediğiniz kitap kapağı resimlerini aldığınız kaynağı girmediğiniz taktirde bu resimler silinecektir. Bu konuda sizi uyarmak istedim. İnternet üzerinden nerden aldıysanız o kaynağı şablondaki ilgili kısıma girmeniz yeterli olacaktır. Kolay gelsin. --Manco Capac 13:55, 4 Mart 2008 (UTC)

RESİM YÜKLEME UYARISI!

Lisans (telif) ve/veya kaynak bilgisi eksik veya yanlış resim(ler) yüklediniz!. Vikipedi olarak telif haklarına en üst seviyede önem vermekteyiz. Vikipedide kullanılabilecek bir lisans ve kaynak bilgisine sahip olmayan ya da bu bilgileri yanlış girilmiş olan resimler silinmektedir. Yüklemiş olduğunuz resmin ya da resimlerin lisans ve kaynak bilgileri vikipedi telif hakları kurallarına uygun ise lütfen bu bilgileri ekleyiniz ya da değiştiriniz. Aksi taktirde yuklediğiniz resim(ler) silinecektir.

Daha detaylı bilgi için aşağıdaki bağlantılardan bilgi edinebilir ya da bu konuda deneyimli bir kullanıcıya danışabilirsiniz:

Resim Kullanım Politikası - Resim Telif Etiketleri - Telif Hakları (genel) - Telif hakları (SSS) - GNU Özgür Belgeleme Lisansı

--Yabancımsj 06:23, 29 Nisan 2008 (UTC)


  • Merhaba. Yüklediğiniz resmin kaynağı bir internet sitesiyse, adresi url cinsinden yani tıklandığında resmin çıkacağı şekilde yazmanız gerekir. Eğer kendiniz taradıysanız, kaynak kısmına "kendim taradım" benzeri bir ifade yazmanız sorunu çözecektir. Kolay gelsin. --Yabancımsj 06:23, 29 Nisan 2008 (UTC)
Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --M. M. ileti 14:25, 29 Nisan 2008 (UTC)


İyi Geceler[kaynağı değiştir]

Sitemizin en büyük dezavantajı; kimin ne zaman aktif olduğunun görülememesidir. Örneğin siz bana iletinizi yazdığınızda, muhtemelen ben bilgisayarı kapatmış ya da siteden çıkmış, başka bir işle ilgileniyordum; o yüzden yanıtım geç oldu, kusura bakmayınız. Sorunuzun yanıtına gelince;

  • Gerçekten ilginç bir konuya değinmişsiniz, "kitapların arka kapak yazıları telifli eser değildir" diyerek. Ancak kitabın mülkiyeti yayınevine ait olduğundan, © işaretiyle belirtilmese bile, bu kapak yazısının telif hakkı yayınevine aittir. Birçok internet kitap satış sitesinin arka kapak yazılarını kullanmakta olması, onların telif suçu işlemesi, bunu meşru hale getirmiyor ne yazık ki. Biz, o yazıları okuyup olabildiği kadar yorumlayıp, (uzmanca olması gerekmiyor), kendi sözcüklerimizle yazmalıyız. Eklediğim yüzlerce maddenin her biri için ayrı ayrı uğraşıyorum ama değiyor; hiç kimse kalkıp bana "telif hakları ihlali yapıyorsun" diyemez.
  • Mesaj yazmak için, size yazan kullanıcının tartışma sayfasının yanında bulunan "değiştir" yazsına tıklayıp açılan pencerenin en altına yazmanız gerekmektedir. Bana mesaj gönderebildiğinize göre, ya başka bir şey kastettiniz, ya da ben anlamadım sorunu? Başka yardımcı olabileceğimiz bir şey var mı? Levent Abi ileti 19:45, 2 Mayıs 2008 (UTC)
  • Günaydın, herhangi bir sorununuz olursa Son değişiklikler kısmında aktif gördüğünüz bir kullanıcıdan yardım isteyebilir, ya da Köy Çeşmesi - İlginize bölümüne yazarak sorunuza yanıt alabilirsiniz. Bana ileti yazarsanız hemen yanıt veremeyebilirim. İyi çalışmalar. Levent Abi ileti 07:51, 3 Mayıs 2008 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, Yüklediğiniz aşağıdaki resim hiçbir maddede kullanılmıyor:

Eğer bu resmi bir maddede kullanacaksanız, bir adil kullanım gerekçesi eklemelisiniz (detaylar aşağıdadır):

İyivikiler... homonihilis // ileti 11:55, 14 Aralık 2008 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 21:35, 14 Aralık 2008 (UTC)

Eksik adil kullanım gerekçesi[kaynağı değiştir]

İyivikiler... homonihilis // ileti 12:48, 1 Mart 2009 (UTC)

Yabancımsj 16:51, 1 Mart 2009 (UTC)

İyivikiler... ho? ni! 17:00, 1 Mart 2009 (UTC)

Domates Saçlı Kız silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Domates Saçlı Kız) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Domates Saçlı Kız sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--chansey Mesaj 18:00, 4 Ekim 2016 (UTC)

Eskiler Alırım silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Eskiler Alırım) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Eskiler Alırım sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.----Zaitsév 11:28, 17 Şubat 2017 (UTC)

Yazarın Yalnızlık Burcu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Yazarın Yalnızlık Burcu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yazarın Yalnızlık Burcu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--Nushirevan11 15:24, 17 Mayıs 2017 (UTC)

Karşı Pencere (kitap) silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Karşı Pencere (kitap)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Karşı Pencere (kitap) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylü Mesaj 18.19, 9 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Pembe Kuşa Ne Oldu silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Pembe Kuşa Ne Oldu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Pembe Kuşa Ne Oldu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylü Mesaj 09.48, 10 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Vanilya Kokulu Mektuplar silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Vanilya Kokulu Mektuplar) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Vanilya Kokulu Mektuplar sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylü Mesaj 09.48, 10 Ocak 2022 (UTC)[yanıtla]

Uçurtmam Bulut Şimdi silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Uçurtmam Bulut Şimdi) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Uçurtmam Bulut Şimdi sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Nedim Gâyet Bir (mesaj) 11.44, 27 Şubat 2022 (UTC)[yanıtla]