Kullanıcı mesaj:Sayz/old m2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

Yeni yıl, yeni iş birliği projesi!


Bu haftaki projenin amacı spor veya yapı maddeleri açmak!


İş birliği projesi yeni yılda yenilendi! Yeni projede kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak! Haydi, 2 Ocak günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun! Mutlu yıllar...
seksen 17:05, 1 Ocak 2012 (UTC)
Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

ya da / veya[kaynağı değiştir]

Merhaba Sayz. Ben mi yanlış biliyorum diye bir baktım da, birbiri yerine kullanılabilir diyor. Bu vesileyle iyi yıllar dlerim.--Makedon 13:39, 2 Ocak 2012 (UTC)

merhabalar; size de iyi yıllar :-) ben de öyle biliyordum aslında ama öyle olmadığını ben direk TDK'dan gelen bir e-posta ile öğrenmiş oldum. TDK'nın SÖZBUL adında bir uygulaması var ben de yeni öğrendim. Ad-soyad bilgileriniz ve e-posta adresiniz ile SÖZBUL'a kayıt oluyorsunuz ve TDK size günlük e-postalar atıyor. Bu e-postalarda Türkçe Sözlük’ten günün sözü, yabancı sözlere TDK’nin önerdiği Türkçe karşılık, bir yazım kuralı, günün atasözü/deyimi ve günün bulmacası sunuluyor. Aslında e-posta adresiniz olsa size yollardım o günün postasını ama aradım bir kişi blogunda TDK'dan gelen bu e-postaları biriktiriyormuş şuradan erişebilirsiniz o günkü e-posta'ya. Orada da görüleceği üzere TDK öyle olmadığını söylüyor.

kolay gelsin iyi vikilemeler -- sayz'ın usu 13:51, 2 Ocak 2012 (UTC)

Sözünü ettiğin e-postayı gördüm Sayz. İlginç. Fakat, 60'lı, 70'li yıllardaki -benim okul yıllarım- TDK ile bugünkü TDK arasında belirgin farklılıklar var. İstersen benim gönderdiğim sayfayı şöyle bir incele bir de TDK'nın e-postasına bak, "ya da", bir "söz" değil, bağlaç. Bir yerde yanlış yapan, pek çok yerde yapıyor olabilir :) Yine gerekli olursa e-posta adresim hheris@hotmail.com. İyi çalışmalar dilerim.--Makedon 18:02, 2 Ocak 2012 (UTC)

ama bu mantıkla gitmemiz pek doğru gibi gelmiyor bana, bir hata yapmış olsa bile -ki hata değil, bağlaç bir sözdür aynı zamanda- TDK'dan başka kaynak kabul edeceğimiz bir kurum olduğunu sanmıyorum. sonuçta "ya da" bir bağlaçtır ama bağlaç da bir söz türüdür. zaten düşününce bana da mantıklı geldi "ya şudur ya da budur" şeklinde kullanmak. zira dahi anlamındaki de/da'ları kullanabilmek için ondan önce de bir parametre vermemiz gerekmez mi? "ali de eve geldi" dediğimizde ondan önce birilerinin gelmiş olduğunu anlıyoruz, o yüzden orada de'yi kullanıyoruz değil mi? Ama ya da'yı tek başına kullanırsak ondan önce ya'lı bir parametre vermemiş oluyoruz. -- sayz'ın usu 22:20, 2 Ocak 2012 (UTC)
Doğrusunu söylemek gerekirse böyle bir konuyu tartışacak durumda değilim. Ancak, ilkokulda dilbilgisi sınavından bir kez dört almıştım, ortaokul ve lisede de kompozisyon yazılılarından bir kez dokuz. İkisi de beni çok üzmüştü:) Ve, "ya da"nın "veya" yerine kullanılabileceğini çok iyi hatırlıyorum. Son kırk yıldır da hiç "veya" kullanmadım :)--Makedon 22:28, 2 Ocak 2012 (UTC)
inanın ben de şimdiye kadar öyle biliyordum ama TDK böyle diyorsa yapacak bir şey yok -- sayz'ın usu

BlackBerry maddesinin Dipnot kısmını geri getirmelisiniz. Çeviride destek almalıyız.--KarCet 20:36, 6 Ocak 2012 (UTC)

Dikkat edicem.--KarCet 20:48, 6 Ocak 2012 (UTC)

Selamlar Sayz. Başlıkta belirttiğim maddede kişinin ölüm haberini kaynaklarıyla sundum, bir sorun mu oldu gözüne çarpan? :) İyi çalışmalar.Utku Tanrıveremesaj 19:31, 13 Ocak 2012 (UTC)

  • Ya hayır ben de tam kaynakları falan eklemiştim o sırada sayfayı kaydete bastım o sıra çakışma falan oldu, anlamadım bir anda senin değişiklikler gitmiş benim de düzenlediğim hali kaybolmuş sonra değişikliğimi geri alıyordum diğer arkadaş geri almış işler karıştı anlayacağın :-) -- sayz'ınusu 19:33, 13 Ocak 2012 (UTC)

Tamamdır, kolay gelsin. :) Utku Tanrıveremesaj 19:34, 13 Ocak 2012 (UTC)

Soru sormayı ne zamandan beri sert ve kızgın olarak tanımlıyorsunuz? Bu sayfadaki Kişisel saldırılar alt başlığında ki 4. maddeyi okuyunuz. Sonrada Sürüm kontrolündeki yorumunuzu özür dileyerek düzeltin yoksa şikayet edicem.--KarCet 13:42, 15 Ocak 2012 (UTC)

VP:Ş Bu imzasız yazı KarCet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

sporcu kaptan logosu[kaynağı değiştir]

merhaba rapsar;

  • Takım kaptanları için şöyle bir logo yükledim: Kaptan, acaba Kaptan'nin yerine bunu kullansak nasıl olur sence?
  • Bir de {{Futbol ayrıntılı lig durumu}} şablonunda bir sorun var sanırım, kullanımda bir sorun yok gerçi ama anlamadım sayfa bu şekilde gözüküyor, bir bakabilir misin?

kolay gelsin, iyi vikilemeler -- sayz'ınusu 12:22, 16 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Harika olur :) Türkçeleşme adına bir adım daha atmış oluruz. Ancak fontta biraz sıkıntı var gibi. Biraz daha kalınlaştırıp, eskisiyle boyut olarak da uyumlu hale getirilebilir mi? Bu kadar ince bir konuya dikkat ettiğin için teşekkürler.
Bu şablonda da ufak düzenlemeler yaptım. Sorun yok gibi kontrol ettiğim birkaç maddede. Sorun çıkarsa bildirirsin. Kolay gelsin sana da.--RapsarEfendim? 12:39, 16 Ocak 2012 (UTC)

Şablon için teşekkürler, şimdi nasıl olmuş Kaptan logosu. Bu değişikliği aslında botla yapamaz mıyız? Kullanıcı sayfalarını saymazsak 68 sayfada kullanılmış bu logo, aslında o kadar da fazla değil, botla olmazsa elle yaparım ben ara ara -- sayz'ınusu 14:03, 16 Ocak 2012 (UTC)

Eline sağlık, bence iyi olmuş. Buradan istekte bulunabilirsin. Bir bot halleder bu işlemi.--RapsarEfendim? 14:06, 16 Ocak 2012 (UTC)
hmm bu sayfayı bilmiyordum, teşekkürler. -- sayz'ınusu 14:14, 16 Ocak 2012 (UTC)

Firefox tartışma sayfası[kaynağı değiştir]

Eski tartışmalar arşivlendi. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 18:33, 16 Ocak 2012 (UTC)

reklam kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Engellendi. Bildirim için teşekkürler. --Superyetkinileti 18:43, 18 Ocak 2012 (UTC)

zaytung sayfasını acaba HS'ye değil de sas'a mı verseydin diyorum, bana KD olabilir gibi geldi? tabii ki bu içerikle değil biraz içerik düzenlendikten sonra, ne diyorsun? -- sayz'ınusu 03:51, 19 Ocak 2012 (UTC)

Elbette taşırım ve taşıdım bile zaten. İyi çalışmalar.--i.e. msj 04:01, 19 Ocak 2012 (UTC)
bu ne hız üstadım, sen de benim gibi uykusuzlardansın anlaşılan :-) sağolasın bu arada -- sayz'ınusu 04:05, 19 Ocak 2012 (UTC)

teşekkürler[kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız için teşekkürler.Elimden geleni yapmaya çalışıyorum,aslında bağımlılık oldu kendimi alamıyorum.:)
Farkettim ki tıp maddeleri eksik ve düzensiz hazırlanmış bi el atayım dedim.İçine girdikçe de haliyle kayboluyorum maddelerin arasında.
Gerçekten bağımlı oldum galiba,facebook hikaye gibi gelmeye başladı uğramaz oldum.Amacım en az bir tane seçkin madde oluşturmak.

Tekrar teşekkürler drgulcuileti 19:35, 19 Ocak 2012 (UTC)

Çok iyi anlıyorum aynı şeyleri hangimi yaşamadı ki, iflah olmaz bir vikikolik olma yolunda ilerliyorsun sen de belirtileri gözükmeye başlar yakında hatta başlamıştır bile -- sayz'ınusu 19:39, 19 Ocak 2012 (UTC)

Sinan Bayındır maddesi[kaynağı değiştir]

merhaba rapsar; Sinan Bayındır maddesinde bir problem var, bakabilir misin? -- sayz'ınusu 19:31, 19 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Bakamıyorum, madde silinmiş :)--RapsarEfendim? 20:01, 19 Ocak 2012 (UTC)
yabancı'nın elinden kurtulamamış demek ki, sağol yine de -- sayz'ınusu 20:02, 19 Ocak 2012 (UTC)

Teşekkür..[kaynağı değiştir]

Teşekkürler destek için.. Çok güldüm şuna: "İyi vikilemeler"... Bu arada editörlük başvurusu yapsam kabul görür mü sizce? SiLveRLeaD 11:13, 20 Ocak 2012 (UTC)

madde taşıma[kaynağı değiştir]

Merhaba rapsar; http://www.microsoft.com/'da da windows olarak geçiyor madde adı. O yüzden taşımıştım, tartışmaya açılabilir tabii yine de. Apple MacOS demek gibi geliyor bana bu biraz. AmigaOs için haklısın tartışmadan değiştirmemeliydim. İyi çalışmalar -- sayz'ınusu 19:42, 20 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Bu tür büyük değişikliklerden önce tartışma sayfasında konuşup, ona göre hareket etmek daha iyi. Bu alışkanlığı kazanmamız gerek Türkçe Vikipedi topluluğu açısından. İyi çalışmalar sana da :)--RapsarEfendim? 19:58, 20 Ocak 2012 (UTC)

Anlıyorum..[kaynağı değiştir]

Sizce ben editör olma konusunda yeterli miyim? SiLveRLeaD 11:43, 20 Ocak 2012 (UTC)

Kusura bakmayın ama neden bu kadar ısrarla editör olmak istediğinizi anlayamıyorum. Bu şekilde de katkıda bulunmaya devam edebilirsiniz. Değişiklikleriniz uygun olduğu taktirde kısa sürede onaylanacaktır. Kaldı ki açtığınız Meşhed Depremi sayfası dışında kaynak şablonu eklemek ve ufak birkaç imla hatası düzeltmek hariç hala pek bir katkınız yok. Daha fazla katkı yapmalısınız derken ben şu ankinden çok daha fazla katkıyı kastetmiştim. Bu haliyle editörlük için yeterli olup olmadığınızı nasıl değerlendirebiliriz ki?–h.çağrımsj 12:20, 20 Ocak 2012 (UTC)
hcagri bu konuda maalesef haklı SiLveRLeaD(bunu yazarken canım çıkıyor bu aradaKızgın). ben de bi kaç kelam edeyim. Editör olmak bir ayrıcalık değil ki vikipediye katkı sağlamak için, yani tamam biraz ayrıcalıkları var direk onaylanma falan ama eğer amaç katkı sağlamaksa her türlü katkı verebilirsin buraya. Sonra katkılarını arttırıp tecrübelendikçe merak etme zaten bir kullanıcı sana gelip neden editör olmuyorsun? der Sen katkılarına devam et, editör olmadın diye sakın şevkin kırılmasın örneğin ben inan editör olmayı kendim istememiştim kafam da rahattı zevk ala ala değişikliklerimi yapıyordum sağolsunlar Utku, Rapsar falan da onaylıyordu. Bir gün daha da tecrübe kazanınca başvururum diyordum. Sonra utku bana bir mesaj yolladı. Ben de başvurdum kabul edildi, yani demem o ki olumlu katkılarını arttırmya başladıkça yeni dosyalar, maddeler vs. ekledikçe yani gerçekten bize iş yükü olmaya başlayınca gelip editör olmaya aday olabilirsin. Katkılarının devamını görmek istiyoruz, lütfen editörlük mevzusunu takma bu kadar zamanı gelince olur o, çok ufak bir ayrıntı. Unutma asıl burada olma amacımız bilginin özgürce dağıtılmasına katkı sağlamak, bunu da şimdilik editör olmadan da yapabilirsin, iyi vikilemeler -- sayz'ınusu 15:28, 20 Ocak 2012 (UTC)

Anlıyorum kafamdakii bir çok soruyu aydınlattın ssana çok Teşekkür ederim (hcagri agresif davranmıştı :( )SiLveRLeaD 20:10, 20 Ocak 2012 (UTC)

rica ederim, her türlü sorunu bana buradan hiç çekinmeden sorabilirsin, ben kesinlikle Hcagri'nin da kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum onları mutlaka iyi niyetle yazmıştır(bunu okumalısın VP:İNV). bu arada mesajları kopyalarken benim yaptığım gibi değişikliik yaptığın arayüzden kopylarsan iyi olur, direk sayfadan kopyalarsan mesaj sayfamın bir önceki sürümünde görebileceğin gibi bozuk yazılar ortaya çıkar, iyi vikilemeler -- sayz'ınusu 20:24, 20 Ocak 2012 (UTC)

Bu sayfa -VP:İNV- için çok teşekkürler... Okudum... Yardımcı olduğun için çok teşekkürler...SiLveRLeaD 07:21, 21 Ocak 2012 (UTC)

Yardımcı mesajların için teşekkürler. SiLveRLeaD benim yüzümden soğusun istemezdim açıkçası :)–h.çağrımsj 22:47, 23 Ocak 2012 (UTC)
Daha önce defalarca engellenmiş son bir uyarı gönderdim o yüzden. Eğer devam ederse gereğini yapacağım. Kolay gelsin.--Reality 14:45, 21 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba Rapsar, şöyle bir yarışma düzenlesek sadece eğlence olsun diye nasıl olur? Vikipediye ters bi durum olur mu? Gerekirse benim kullanıcı sayfam altında da yapabiliriz ama şöyle İBP gibi olsa alt sayfalara falan bölsek çok güzel olur dedim. Hem eğleniriz hem de yarışırız, sonunda illa ödül olmasına da gerek yok olmadı İBP'deki gibi manvei ödüller de verilebilir tabii ki, ne diyorsun?

not: Henüz sadece kaba taslak bir fikir oluşsun diye bir şeyler karaladım, olur dersen milletten destek de gelirse geliştirmek lazım tabii ki. -- sayz'ın usu ✍ 23:23, 22 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba. Bermanya zamanında denemişti böyle bir şeyi, şurada öneriyi ve yapılan tartışmaları görebilirsin. Düşünce aynı sanırım senin projeyle o projenin. Ben şahsen katılmayı düşünmem, ama hevesini de kırmak, kesinlikle yapılmasın da demek istemem. Başka kullanıcılarla da paylaşabilirsin. İyi çalışmalar.--RapsarEfendim? 09:23, 23 Ocak 2012 (UTC)
  • Merhaba Sayz, zamanında önermiştim böyle bir şey. Benimkinin sistemi az buçuk farklıydı, kişiler bahse girerdi ve katılımın fazlalığına göre madde sayısı belirlenir, iddiayı kaybedenler madde açardı. GS - FB maçı için iddialar açılsa, buna 10 kişi katılsa, iddiayı kaybedenler 10'ar madde açacak ve açılan maddeler taslak olmayacaktı. İddiayı kazananlar da bunun zevkini yaşayacak ve küçük bir ödül (Yıldız, madalya vs) alacaktı. Projem pek beğenilmemişti, hatta baya eleştirildi, bu sebeple geri çektim. Köy çeşmesinde bi topluluğun fikrini al derim, çok fazla itiraz gelmezse başlatırız projeyi, zaten çok ciddi bir proje olmayacak, eğlence amaçlı. --Berm@nyaİleti 22:43, 23 Ocak 2012 (UTC)

Benim demek istediğim şu tamam bana sürekli eleştiri yaptınız ama afedersiniz de ben salak değilim uyarıları dikkate alıcam ayrıca editör olmak için yeterliyim ben iki üç gündür kullanmıyorum Vikipedi'yi. Birazda siz "YAPICI" davranın Lütfen.--KarCet 12:14, 24 Ocak 2012 (UTC)

-"Bu kullanıcının Vikipedi'deki yaşı 0 yıl, 7 ay ve 3 gündür." şeklindeki babil kutusu nasıl ekleniyor?
-İşbirliği projesine katılmak için neler yapılıyor?SiLveRLeaD 12:42, 24 Ocak 2012 (UTC)

  • 1. soru için : [1]
  • 2. soru için : [2] sayfasının en altında yer alan Projeye nasıl katılabilirim? kısmını okudun mu? Orada açıklayıcı bir şekilde açıklanmış sanıyorum, Katılımcılar'ın yanındaki değiştire tıklayıp en alta imzanı ekleyceksin sonra bir proje sorumlusundan yardım isteyeceksin alt sayfa oluşturmak için, proje sorumluları sayfanın başında yazıyor, sen imzanı at ben de oluştururum senin alt sayfanı istersen. Sonrasında düzenlediğin her madde'yi benim altsayfamdaki gibi oluşturulan o alt sayfaya ekleyeceksin. Sorumlular da onaylayacak bu kadar basit iyi vikilemeler

not: bu akşama kadar yokum, başka mesaj atarsan akşama görürüm ancak -- sayz'ın usu ✍ 13:08, 24 Ocak 2012 (UTC)

Siz bayağa sakin çıktınız[kaynağı değiştir]

Bak can alıcı soruyu sordun " Neden insanların sabrını zorluyorsun ". Zorlamıyorum ama şunu söylüyüm; Benim tüm konuşmalarımı araştır sonra beni itham et. Sen hakaret olarak biliyosunya bunu hakaret olsaydı bilimadamlarını yerle bir ederlerdi.Mektub-iAbdullah

size gerçekten artık söyleyecek söz bulamıyorum, iyi çalışmalar diliyorum, önümüzdeki editörlük başvurularınızda görüşmek üzere-- s a y z ' ı nu s u 14:24, 25 Ocak 2012 (UTC)

İşte sıkıntı burada siz beni anlamıyorsunuz.Mektub-iAbdullah

Göz kırpma -- s a y z ' ı nu s u 15:08, 25 Ocak 2012 (UTC)

  • Hayırlısı olsun Sayz, ben görüşümü belirttim. --Berm@nyaİleti 18:32, 25 Ocak 2012 (UTC)

nice wikili yıllara[kaynağı değiştir]

doğum günün kutlu olsun sayz, nice mutlu senelere :-) Bu imzasız yazı Zamanvermez (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

İade-i tebrik! :)[kaynağı değiştir]

Doğum günün kutlu olsun!
Doğum gününü en içten dileklerimle kutlar, başarı ve mutlulukla dolu nice yıllar dilerim!

Utku Tanrıveremesaj 06:08, 26 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba Sayz, benim şu önerimi iddiaya eklemeyi düşünüyor musun? --Berm@nyaİleti 21:42, 26 Ocak 2012 (UTC)

merhabalar; @Bermanya ben isterim ki, istekli kullanıcılar da varsa, yarışma da kabul edilirse veya benim alt sayfalarımda da yaparsak, istediğimiz gibi şekillendirelim yarışmayı yani oraya yorum sayfası koydum ya ör. orada konuşalım format ne olsun nasıl yapaılm diye ekleyelim ben sadece öneri sundum geliştirmek eklemek çıkarmak topluluğa kalsın diyorum ben. Benim görüşümü soruyorsan benim düşündüğüm çok daha basit şeydi orada göreceğin üzere ama tabii ki senin dediklerin de vikipediye madde kazandırmak açısından çok işe yarar olabilir o yüzden ekleyelim derim hatta gerçek idda'da olduğu gibi kısımlara falan bile ayırabiliriz olur da tutarsa yarışma bir kısım madde açmalı bir iddaya girmeli falan olur bir kısım sadece puan toplamak adına falan vs.. şeklinde :-) benim düşüncelerim bunlar.-- s a y z ' ı nu s u 21:57, 26 Ocak 2012 (UTC)

orhan düzgün[kaynağı değiştir]

merhaba. ben kurumsal olarak ordu valisi orhan düzgün'ün memuruyum. bu sayfayı valimiz için oluşturduk. ancak tokat milletvekili orhan düzgün ile ilgili bilgiler vali beye aitmiş gibi girilmiş. özgeçmiş tamamen vali beye ait ama üzerinde birkaç tane yanlış bilgi eklenmiş. lütfen bunları düzeltir misiniz? teşekkürler. Bu imzasız yazı Alidogan38 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

ali bey merhaba dediğiniz gibi evet milletvekiline ait bilgiler girilmiş tabii ki yanlış fakat şimdi bakınca sayfanın telifli olduğunu farkettim ne yazık ki o zaman farkedememişim sadece bilgi kutusu ekleyip çıkmıştım. Bu sayfayı maalesef silmek zorundayız vikipediye telifli içerik ekleyemiyoruz, diğer internet sitelerinde gördüğünüz veya okduğunuz bilgileri ancak kendi cümlelerinizle eklerseniz vikipedide kalabilir, ayrıntılı bilgi için lütfen bu ve şu sayfaları okuyunuz. sayfayı silinmek üzere etiketlemek zorundayım şimdilik, teşekkürler, iyi çalışmalar.-- s a y z ' ı nu s u 22:41, 26 Ocak 2012 (UTC)
Madde silindi.--Reality 22:43, 26 Ocak 2012 (UTC)
Şimdi birkaç madde kontrolü yapmam gerekiyor o yüzden telifihlal şablonu ekleyip bıraktım daha sonra detaylı inceleyeceğim.--Reality 23:02, 26 Ocak 2012 (UTC)

Merhaba,Sayz, Biraz resmi oldu neyse :D. Ben değişiklik yapabilcek birşeyler bulamıyorum. Bana tavsiye ver birazcık :D...Bu imzasız yazı SiLveRLeaD (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Çok genel bir soru silver sol üstte rastegele maddeye tıkla o maddede bulduğun yazım yalnışlarını vs. bile düzeltsen sonuçta katkın olmuş olur üstelik o maddeyi okudğun için bilgilenmiş de olursun aynı zamanda yani sadece bir öneri ya da en mantıklısı bak İBP'ye kaydolmuşsun git bilgi kutusu ekle biraz daha hem puan da kazanırsın -- s a y z ' ı nu s u 17:28, 27 Ocak 2012 (UTC)
Buraya yönlendirebilirsin Sayz :)--RapsarEfendim? 17:27, 27 Ocak 2012 (UTC)
tabii bak tecrübe arttıkça önerini,n kalitesi de artıyor haliyle -- s a y z ' ı nu s u

Teşekkürler önerileriniz için :D.. Bu sefer imzayı unutmayacağım.SiLveRLeaD 17:56, 27 Ocak 2012 (UTC)

Hesap sadece İngilizce Vikipedi'de taşıncak o yüzden sorun yaratacağını sanmam ancak Sayzus'u kullanmaman gerekir taşımadan sonra. Yine de detaylı bilgi için Mskyrider'a başvurmanı tavsiye ederim. Kullanıcı adı taşıma işlemleriyle o ilgileniyor genelde.--Reality 22:19, 27 Ocak 2012 (UTC)

Ne dediğini anlamı değilim ÜzgünSiLveRLeaD 13:37, 28 Ocak 2012 (UTC)

I confirm that I have placed an usurpation request on enwiki.-- s a y z ' ı nu s u 22:46, 27 Ocak 2012 (UTC)

:) Öylesine[kaynağı değiştir]

Sadece öylesine soruyorum.. Bu soruyu ben şimdi tecrübelenip başvuru yapmam için en az kaç değişiklik yapmam gerekir.(Sence)SiLveRLeaD 14:45, 28 Ocak 2012 (UTC)

yani öylesine söylüyorum şuradaki değişiklik sayın ortalama 500-600 olmalı tabii bu yaptığın katkıların kalitesine göre artabirli veya azalabilir. editörlük başvurularında arşivlere bakarak tartışmalarda (özellikle uzun olanlarda) gerekli kriterleri, topluluğun beklentilerini daha iyi kavrayabilirsin, iyi çalışmalar-- s a y z ' ı nu s u 16:00, 28 Ocak 2012 (UTC)

iyi yolculuklar[kaynağı değiştir]

İtalya'ya gidecekmişsin. İyi yolculuklar. Milesbroke 16:47, 28 Ocak 2012 (UTC)

teşekkür ederim @Milesbroke-- s a y z ' ı nu s u 19:45, 28 Ocak 2012 (UTC)

Bütün kuralları yok sayın[kaynağı değiştir]

Bu mesaj aktif kullanıcıların bir kısmına gönderilmiş bir dostâne duyurudur.

bermanya hakkında[kaynağı değiştir]

Ah bir okusan yazdıklarımı... Kukla mı demişim ben? Aynı kişi mi demişim?--RapsarEfendim? 21:22, 28 Ocak 2012 (UTC)

Rapsar yazdıklarını okumadan yorum yaptığım gibi bir sonuç çıkarttıysan yazdıklarımdan, sana helal olsun, gerçekten. Veya okudun ama anlamadın falan demeye getiriyorsun herhalde neyse. Eğer teyit etmemi istiyorsan al bak buradan da söylüyorum evet okudum ve hala daha aynı görüşteyim, sözlerinde açıkça bir alaycılık var orada, yani mizahi davranman beni ilgilendirmez, ama orada yazdıklarını 100 kişiye okuttursan bence 90'ı kukla olduğunu kastettiğini söyleyecektir kastetmiyorsan bile o derece alaycı bir konuşma bilemiyorum yani neye yorulabilir sen söyle. İyi çalışmalar diliyorum-- s a y z ' ı nu s u 21:42, 28 Ocak 2012 (UTC)
Sevgili Rapsar o dediklerini ben de anladım, ben onu kastetmiyorum zaten bana sen de benim demek istediklerimi anladın ama anlamamazlıktan geliyormuşsun gibi geliyor da neyse Göz kırpma -- s a y z ' ı nu s u 22:07, 28 Ocak 2012 (UTC)
Hizmetlilik adaylığımda karşı oy kullandığı için Bermanya'yı kukla ilan etmeye çalıştığımı mı söylüyorsun? Benim anladığım yukarıdakilerden başka bir şey değildir. Şimdiye kadar kimseden düşüncemi çekinmedim, söyledim. Kukla olduğunu düşünseydim dava açardım...--RapsarEfendim? 22:09, 28 Ocak 2012 (UTC)
Hayır rapsar öyle bir şey yapamazsın zaten, bence onun kukla olmadığını biliyorsun veya düşünüyorsun neyse ama Bermanya'nın bu şekilde kötü bir durumda bulunmasından tabiri caizse faydalanıyorsun veya eğleniyorsun gibi sanki, bilemiyorum, yani bana öyle geldi sadece belirtmek istedim, yazdıklarını okuyunca bende bu hisleri uyandırdı sadece-- s a y z ' ı nu s u 22:16, 28 Ocak 2012 (UTC)
Yapmam, ama yapma ihtimalim var :) Bu konuda öyle işte. Kukla olmadığını düşünüyorum, ama elbette kesin biliyorum diyemem. Eğleniyor muyum peki (kendime soruyorum burada)? Hayır, gerçekten hayır. Bu arada şöyle bir şeyler olmuştu zamanında. Okuması eğlenceli olan budur bence :) İyi geceler.--RapsarEfendim? 22:24, 28 Ocak 2012 (UTC)
Tamam öyle olsun , çok uzun sonra mutlaka okuyacağım, şimdi yatmalıyım yarın sabah erkenden roma semalarına doğru bir uçuşum var, iyi çalışmalar...-- s a y z ' ı nu s u 22:48, 28 Ocak 2012 (UTC)
Hadi iyi geceler, iyi uçuşlar. Bol bol gezmen dileğiyle...--RapsarEfendim? 22:49, 28 Ocak 2012 (UTC)
Teşekkürler iyi dileklerin için, yakında görüşmek üzere -- s a y z ' ı nu s u 23:06, 28 Ocak 2012 (UTC)

teşekkür, yardım[kaynağı değiştir]

Editörlük başvurumda ki desteğiniz için çok teşekkürler. Sizden bir yardım isteğim var. Nobel Fizyoloji veya Tıp Ödülü sahipleri listesi maddesinin İngilizceden çevrilmesi ve kırmızılıkların açılması için yardımlarınızı bekliyorum. Liste çok uzun ve kırmızılıklar çok fazla. Elinizden geldiğince yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler. drgulcuileti 13:12, 3 Şubat 2012 (UTC)

1 yada 2 hata yaptım diye editörlük için olumsuz oy vermeniz bence doğru değil yaptığım katkı çok ama çok daha fazla. İyi çalışmalar size ben artık yokum. Sadece arada Commons'a resim yükiyeceğim. Kullanıcı:Ultraslansi

Hangi tribündesiniz renkdaş :) Kullanıcı:Ultraslansi

hop hop hop!!!!!! renktaş falan ayıp oluyor Ben Beşiktaşlıyım, sadece Arena'da daha önce maç izlemedim meraktan gidiyorum -- s a y z ' ı nu s u 12:09, 11 Şubat 2012 (UTC)

Hahahaha o zaman 2 hafta bekleseydiniz öyle gelseydiniz :) Hangi tribündesiniz :) ? Kullanıcı:Ultraslansi

Ben 2 hafta sonra Türkiyede yokum maalesef, birazdan çıkacağım evden stadın oradan alacağım bileti, yer kalır diye düşünüyorum, kale arkalarından birinden alırım işte -- s a y z ' ı nu s u 12:17, 11 Şubat 2012 (UTC)
  • Sahayı beğendinizmi bilet bulabildinizmi kale arkasından :)) Ultraslansi
Evet buldum pegasus ortadaydım... Stad harikulade, müthişti doğrusu çok beğendim ama taraftar için aynı şeyi söyleyemem çarşı'nın çok çok gerisinde ama yine de iyiydi zira Çarşı farklı bi boyut taraftarlıkta -- s a y z ' ı nu s u 20:17, 11 Şubat 2012 (UTC)

Haklısın Çarşı ayrı bir dünya ama Çarşı çok küfürlü tezahurat yapıyor.. Bugün değilde keşke derbi'de geseydin taraftar görürdün ama güzel maçtı :) Ultraslansi

Evet güzel maçtı, dondum birazcık ama -- s a y z ' ı nu s u 20:27, 11 Şubat 2012 (UTC)

Aynen çok soğuktu yaa ama sen birde geçen hafta görücektin 3 kazak giydik arkadaşlarla :) Ultraslansi

Ha ha ya çok fazla cereyan yapıyor o arka girişlerle stadın üstü, devre arası kafetarya'ya nasıl koştum anlatamam -- s a y z ' ı nu s u 20:33, 11 Şubat 2012 (UTC)

Aynen off fena neyse güzel ortam görmüş oldun boşver :) Ultraslansi

yeni kullanıcı[kaynağı değiştir]

şöyle bir mesaj sayfası uygun mudur, bir bakabilir misin? iyi çalışmalar-- s a y z ' ı nu s u 00:27, 12 Şubat 2012 (UTC)

sayfa reklam nedeniyle silindi. kullanıcı adı da sorunluydu, o da engellendi. teşekkürler.. --ki bl 09:50, 12 Şubat 2012 (UTC)
Merhaba, wikipedia'nın bu yönünü yeni keşfedenlerdenim. Nasıl kullanacağımı henüz anlayabilmiş değilim. İlk olarak ilgilendiğim bir konunun sayfasına eklemeler yapmak istemiştim. Çünkü yazılan son bilgiler kesinlikle yanlıştı. Yaptığım araştırmalar sonucu sahip olduğum Bu hiç hoş olmadı.Bu imzasız yazı Bumika beylem (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

dış bağlantı[kaynağı değiştir]

merhaba rapsar; şu dış bağlantı kalmalı mı sence? Ben karar veremedim. iyi çalışmalar-- s a y z ' ı nu s u 00:35, 12 Şubat 2012 (UTC)

Merhaba. Ben reklam amaçlı olduğu için yerleşim yerlerine eklenen bu tür siteleri reddediyorum. Karar sana kalmış. İyi günler.--RapsarEfendim? 10:47, 12 Şubat 2012 (UTC)

tarafsızlık ve kişisel yorum[kaynağı değiştir]

merhaba sayz, şuradaki yorumunuzda Vikipedideki en büyük sorun, tarafsızlığın tabiri caizse cılkını çıkarmak suretiyle tarafsız olduklarını zanneden (halbuki böylece taraflılığın âlâsını yapıyor olan) kullanıcılardan bolca barındırması sözünüz, öncelikle maddelerin tartışma sayfalarını kullanış ilkelerine aykırı, zira maddeyi geliştirmeye yönelik değil. ikinci ve daha önemli sorun da, birden fazla kişiyi/kişileri gerekçesiz, bağlantısız suçlama ve dolayısıyla vikipediyi de şaibe altında bırakma konusunda ciddi sorunlu. lütfen, konuya odaklanın ve bu tip genellemeler, suçlamalar yapmaktan kaçının. teşekkürler, kolay gelsin. --ki bl 10:56, 16 Şubat 2012 (UTC)

Teşekkürler, birincisi gerekçesiz değil, ikincisi eğer bir şaibe varsa bu zaten vardır bu benim dememle olabilecek bir şey değil. kolay gelsin, iyi çalışmalar dilerim.-- s a y z ' ı nu s u 12:39, 16 Şubat 2012 (UTC)
gerekçe, gerekçesiz değil diyerek varolmaz, tek tek kimden ve hangi katkıdan, hangi taraflılık ihlalinden sözedildiği gösterilerek varolur. hem bu açıdan gerekçesizdir, hem de o sayfada konu bu olmadığı için kişisel yorumdur, o sayfada konuşulana da, ansiklopedinin gelişimine de katkıda bulunmaz. eleştirileri katkılar üzerinden ve yerinde ve tek tek yapmak gerekir. burada hepimiz kendi yaptıklarımızdan, söylediklerimizden sorumluyuz. bir de VP:TBA orada öylece durmaktadır, buna uymayı 'cılkını çıkartmak' diye yorumlamak başlı başına sorunlu zaten. bunları hatırlatmak istemiştim. kolay gelsin. --ki bl 16:48, 16 Şubat 2012 (UTC)
Ben VP:TBA'ya uymayı "cılkını çıkarmak" olarak youmlamadım o senin görüşün kibele, ben tarafsızlığın cılkını çıkarmak dedim. İkisi bence çok farklı şeyler.-- s a y z ' ı nu s u 03:07, 18 Şubat 2012 (UTC)
biz burada tarafsızlığın tanımını VP:TBA'ya uymak olarak yaptığımız için aynı kapıya çıkıyor esasen. ama varsa arada bir fark, onu da dinlemek isterim doğrusu kendi adıma. kolay gelsin. --ki bl 09:40, 18 Şubat 2012 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~AtakanCanileti 08:41, 18 Haziran 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Wikipediye kolektif katkı
İş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu:Kaynakları eksik maddelerin kaynaklandırılması


İş birliği projesini büyütmeyi hedefliyoruz. Yeni İBP ile kullanıcılar daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!

İBP yeni kullanıcılar için en iyi tecrübe kazanma yerlerinden biridir. Çekinmeyin, bir taraftan kolektif çalışma sayesinde tecrübenizi artırıp diğer taraftan wikipedinin gelişmesine katkıda bulunun!

Haydi, 25.06.2012 günü başlayacak projeye katılarak hemen siz de birlikte başarma heyecanına ortak olun!  

 


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargon (mesaj) 05:58, 25 Haziran 2012 (UTC)