Kullanıcı mesaj:Alidogan38

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Veni, Vidi, Viki

Geldim, Gördüm, Vikiledim

Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye Hoşgeldiniz![kaynağı değiştir]

Kullanıcıların katkılarıyla oluşan özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Viki'ye alışmanız için birkaç küçük ipucu:

  • Vikipedi bir ansiklopedi projesidir. Ansiklopedik olmayan içerik Vikipedi'de kullanılmaz.
  • Sayfanın üst kısmındaki "değiştir" butonunu tıklayarak istediğiniz sayfada değişiklik yapabilirsiniz.
  • Bu butonu tıkladığınızda önünüze madde içeriği gelecek. Bu içeriğe yeni bilgiler ekleyebilirsiniz.
  • Eklediğiniz bilgilerdeki belli kelimeleri [[çift köşeli parantez]] içine alarak bu isimli Vikipedi maddelerine bağlantı verebilirsiniz.
  • Belli kelimeleri '''üç tırnak''' içine alarak kalın yazı, ''iki tırnak'' içine alarak italik yazı ekleyebilirsiniz.
  • Tek sınırlamamız, Vikipedi'ye kesinlikle kopyala/yapıştır yöntemiyle bilgi eklememeniz. Diğer web sitelerinde bulunan bilgiler aksi belirtilmedikçe teliflidir. Vikipedi'de telifli içerik bulundurulmaz, Vikipedi'deki tüm bilgiler kamu malıdır.

Şimdiden iyi çalışmalar dilerim. Eğer bir sorunuz olursa burayı tıklayarak bana mesaj bırakabilir veya danışma masamıza mesaj bırakarak başka bir Vikipedist'ten cevap alabilirsiniz. Cesur olun, yazılacak daha çok madde, paylaşılacak çok bilgi var! Şimdiden iyi çalışmalar.



Kullanıcı:Khutuck


--RoboKhutuckmsj 19:28, 20 Mart 2011 (UTC)

orhan düzgün[kaynağı değiştir]

merhaba. ben kurumsal olarak ordu valisi orhan düzgün'ün memuruyum. bu sayfayı valimiz için oluşturduk. ancak tokat milletvekili orhan düzgün ile ilgili bilgiler vali beye aitmiş gibi girilmiş. özgeçmiş tamamen vali beye ait ama üzerinde birkaç tane yanlış bilgi eklenmiş. lütfen bunları düzeltir misiniz? teşekkürler. Bu imzasız yazı Alidogan38 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

ali bey merhaba dediğiniz gibi evet milletvekiline ait bilgiler girilmiş tabii ki yanlış fakat şimdi bakınca sayfanın telifli olduğunu farkettim ne yazık ki o zaman farkedememişim sadece bilgi kutusu ekleyip çıkmıştım. Bu sayfayı maalesef silmek zorundayız vikipediye telifli içerik ekleyemiyoruz, diğer internet sitelerinde gördüğünüz veya okduğunuz bilgileri ancak kendi cümlelerinizle eklerseniz vikipedide kalabilir, ayrıntılı bilgi için lütfen bu ve şu sayfaları okuyunuz. sayfayı silinmek üzere etiketlemek zorundayım şimdilik, teşekkürler, iyi çalışmalar.-- s a y z ' ı nu s u 22:41, 26 Ocak 2012 (UTC)