Kullanıcı mesaj:Ruzgar/Arşiv1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Arşiv

Arşiv1 (~-26 Mayıs 2006)
Arşiv2 (26 Mayıs 2006 - 6 Haziran 2006)
Arşiv3 (6 Haziran 2006 - 25 Haziran 2006)
Arşiv4 (25 Haziran 2006 - 06 Şubat 2007)
Arşiv5 (06 Şubat 2007 - 09 Haziran 2010)





Hoş geldin Ruzgar/Arşiv1![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

Dbl2010bot 00:41, 19 Aralık 2006 (UTC)


--Dbl2010 22:04, 5 Kasım 2005 (UTC)

Birinci kelimeden sonra gelen kelimeleri küçük harfle başlatıyoruz. İster kategori olsun ister makale ister şablon. Bu arada Vikipedi:IRC kanalı sayfasında kanal adı hatası yapmışım, düzelttim. Tekrar gelmeyi dene. --Dbl2010 19:16, 7 Kasım 2005 (UTC)

http://fr.wikipedia.org/wiki/Sabbat%C3%A9ens http://www.orienternet.de/index.htm

Teşekkürler ve Tebrikler[kaynağı değiştir]

Silahlar ve askeri araçlar konularındaki makalelerini zevkle takip ediyordum ve hep buraya bir teşekkür mesajı yazmayı düşünüyordum. Böyle bir şey vesile olacakmış demek ki...

10.000 mesaj sana denk gelmiş. Tebrikler :) --Math34 20:38, 10 Kasım 2005 (UTC)

Silahlar ve özellikle savaş araçları ilgimi çekse bile yardımcı olabilecek bilgim ve birikimim olduğunu sanmıyorum. Yine de eğer yardım edebileceğim bir şey varsa seve seve elimden geleni yaparım.

Şu anda irc'e bilgisayarımdaki bir sorun nedeniyle giremedim. Başka zaman inşallah. --Math34 21:27, 10 Kasım 2005 (UTC)

(Acaba babil şablonunda insanların böyle ilgilendiği konuları yazabilecekleri bir yerler var mi? Varsa da bu şablonlar ayni kategorideki insanları listeleyebiliyorlar mı?)

Bir örnek yarattım sana: şablon:user silah... --katpatuka 09:07, 12 Kasım 2005 (UTC)

Okunuşların yazılması[kaynağı değiştir]

Senin makalelerinde okunuşları yazmadığını biliyorum. Ben de bundan sonra yazmayı plandığım halde gözden kaçmış. İsimlerin Türkçesinden (Drazen Petroviç) ana makaleye yönlendirme yaptığım halde makaleye okunuşunu eklememişim. Teşekkürler. --Math34 12:52, 12 Kasım 2005 (UTC)


Karel Čapek'in okunuşu..[kaynağı değiştir]

Merhaba Rüzgar,

Karel Čapek'in okunuşunu Karel Çarek olarak makaleye ekledim.İlgin için sağol.

Başarılar. Devrim 06:32, 14 Kasım 2005 (UTC)

  • Hibridin genel olarak melez diye çevrildiğini biliyorum, sağol. Fakat bunun dışında bildiklerimde var, mesela: modern özellikle de post-modern oluşumlu bazı düşünce akımlarına "hibrid" dendiğini, bunun 'yaygın' kullanıldığını ve artık literatürün bir parçası olduğunu biliyorum. Bunun dışında "melez" sözcüğünün farklı manaları ve kullanımları dolayısıyla orada düşünsel anlamda "hibrid" sözcüğünün verdiği açıyı vermeyeceğini biliyorum. O makaleyi okuyan, feminizmden ve islamcı feminizmden haberdar olan kişinin hibrid sözcüğünü anlayacağını düşünüyorum. İstiyorsan parantez içinde yanına melez yazabilirsin, ama o kelimenin "hibrid" olarak kalması en doğru seçimdir. - Kubra 20:00, 8 Aralık 2005 (UTC)
Sana anlatamıyorum galiba, oradaki hibrid kullanımı doğrudur. Melez aynı manayı vermez. Niye anlamamak da ısrar ediyorsun? Halktan birisi çıkıp da islamcı feminizm makalesine bakar mı? Baksa zaten kenarında parantez içinde belirtilmiş. Nedir sorunun? Burası Türkçe'yi kalkındıralım vakfı değil, burası doğru, nitelikli bilginin yer aldığı bir ansiklopedi ve biz nitelikli makaleler yazmak zorundayız. Yanlış kullanıma izin veremem, kusura bakma... - Kubra 20:15, 8 Aralık 2005 (UTC)
Ayıp ediyorsun ruzgar. Git İngilizce Vikipedi`de yaz ne demek, kimse kimseyi kovamaz, ayrıca bu şekilde kimsenin cesaretini ya da şevkini kırmaya da hakkın yok. - 16 20:28, 8 Aralık 2005 (UTC)

Hibrid (Biyoloji), melez yani kırma iki ayrı türün birleşmesiyle meydana gelen canlı anlamına geliyor değiştirmene bir sözüm yok ve melez aynı zamanda bir ağaç türü Larix ancak melez (otomobil) diye bir kavram yok bunu değiştirirsen sevinirim--Ormanbotanigi 21:39, 8 Aralık 2005 (UTC)

Tartışılan konunun doğruluğu ya da yanlışlığını tartmaksızın sadece üslübunun yıkıcı olduğunu söylemek istiyorum. Savunduğun şeyi bırakmamakta özgürsün ama git başka yerde yaz demek baya "kaba" oluyor. Hepimizin hakları burda eşit. Bu konuya dikkat etmeni rica ediyorum. --Dbl2010 06:34, 9 Aralık 2005 (UTC)

sayfa kilitleme[kaynağı değiştir]

Merhaba Rüzgar, safyanı kilitlemek şöyle olur. Bir yönetici gelip sayfanı kilitler ama bu şekilde kullanıcı sayfanda sende dahil yöneticiler hariç kimse değişiklik yapamaz. Yalnız vandal yapacak kişi yine, tartışma sayfanda değişiklik yapabilir sanırım!--Ugur Basak 14:30, 9 Aralık 2005 (UTC)

Evet kullanıcı sayfanı da mesaj sayfanı da kitleyebiliriz. Ama o zaman sen dahil kimse yazamaz olur. Sadece yöneticiler yazar. Bence biraz sabret. Yakında sıkılır. Ama yine de istiyorsan kilitleyebiliriz. --Dbl2010 16:31, 9 Aralık 2005 (UTC)

Eski sayfanın geri getirilmesi nasıl olur?[kaynağı değiştir]

Birisi Rüzgar'ın kullanıcı sayfasını yok edip küfür yazmış. Küfürü sildim, ama eski sayfanın nasıl geri getirildiğini bilmiyorum. Bilen biri yaparsa iyi olur. Muhammedcimci 12:31, 11 Aralık 2005 (UTC)

selamlar. shaolin'i ş ile yazıp yazmamakta tereddüt içindeyken, sen işi halletmişsin ve bence de iyi oldu. ancak, sormak istediğim bişey var: shaolin futbul'u yönlendirme sayfası haline nası getirdin ve makalenin isim değişikliğini nasıl yaptın ?

şunun için soruyoru: daha burada çok yeniyim ve bir makalenin ismini değiştirmek kolay olmuyor zannediyodum.......sebep filan yazılıyo ya...

bir yöntem olarak, shaolin futbolu'nda yazanları şaolin futbolu'a aktarıp, shaolin'li sayfaya da bir yönlendirme koymuş olabileceğin geliyor.

selamlar.

Çince ve Japonca adların yazılışı[kaynağı değiştir]

Şaolin Futbolu makalesinin Tartışma bölümüne vermiş olduğun TDK linkini dikkatle okudum. Orada Rusça için açık bir şekilde "Rusça özel adlarda Rus harflerinin ses değerlerini karşılayan Türk harfleri kullanılır: Bolşevik, ..." diyor ama Çince ve Japonca için benzer bir açıklık söz konusu değil:

Çince ve Japonca Adların Yazılışı

1. Çince adlar, Türkçede yerleşmiş biçimlerine göre yazılır: Honan, Huangho, Kanton, Nankin, Pekin, Şanghay, Vuhan.

2. Japon yer ve kişi adları da Türkçede yerleşmiş biçimlerine göre yazılır: Tokyo, Hiroşima, Nagazaki, Osaka, Hokkaydo, Kyoto; Hirohito, Nobuo Haneda, Kayako Hayashi, Sbuishi Kato, Masao Mori.

Belki Çince için verilen örneklerde yok ama Japonca için verilen örneklerde Hiroşima yanında Hayashi ya da Sbuishi gibi, ilgili yerle ş değil, sh kullanılarak yazılmış isimler var.

Şaolin Futbolu'na dönersek, şaolin yazımının Türkçe'ye yerleşmiş olduğunu Google'daki Türkçe sayfalarda aynen aratınca gelen sayfaların çokluğundan anlıyorum; bana da öyle yazmak daha mantıklı geliyor.

Lakin, örneğin Stephen Chow'un soyadını Çov ya da Çoo diye yazmak mantıklı gelmiyor:

  • w harfinin sağladığı sesi Türkçe'de sağlayacak bir harf yok ve ne oyu uzatmak, ne de vyi kullanmak aynı ses karşılığını vermiyor.
  • Stephen ismi Latin alfabesini kullanan dillere ait, muhtemelen de İngiliz kökenli bir isim. Bu ismi İngilizce'deki yazılışı ile yazıp, Chow soyadını ise diyelim ki Çoo (ya da Çov, Çoğ vs.) şeklinde yazmak (Stephen Çoğ gibi) ne kadar doğru olur ?

Belki de yabancı dilden gelen her ismi, istisnasız ve mümkün mertebe, Türkçe okunuşları ile yazmak daha uygundur, biraz radikal olsa da:

  • Maykıl Ceksın (Amerikalı)
  • Mihayil Gros (Alman)

--Doruksal 23:15, 17 Aralık 2005 (UTC)

İmam-ı Rabbani[kaynağı değiştir]

Rüzgar,

Neden sil şablonunu hiç yorum yapmadan kaldırdın? Bu çok rahatsız edici bir davranış! Gerekçe göstermeni beklerdim.

Volkan 21:46, 22 Aralık 2005 (UTC)

Tartışma:Muhammed (peygamber) makalesinde bir çözüm önerisi[kaynağı değiştir]

Değerlendirirsen sevinirim. --Dbl2010 06:56, 29 Aralık 2005 (UTC)

Askeri havacılık[kaynağı değiştir]

Sevgili ruzgar, notun icin tesekkurler. Elimden geldigince makaleleri duzenleyeceğim. Ancak çekindiğim nokta daha önceden girilmiş yanlış bilgileri değiştirirken kimsenin alınmasını istemiyorum :)Ukalalık taslamayı hic istemiyorum. anlayacağın bu konularda eski ama vikipedi'de yeni biri olarak ciddi sıkıntılarım var.

eline sağlık , yeni yıl kutlu olsun Zentuk 01:31, 1 Ocak 2006 (UTC)

Bot hakkında[kaynağı değiştir]

http://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Botlar adresindeki tartışmaya katılıp oyunuzu vermeniz için sizi davet ediyorum. Teşekkürler

--Alperen 12:02, 4 Ocak 2006 (UTC)
  • Köstek oyu için teşekkür ederim. --Zeynep 03:39, 6 Ocak 2006 (UTC)

Mısır Ordusundaki amerikalı subaylar makalesine gelince, ilk hali (yani taraflı, başka bir siteden kopyalanmış haliyle) şimdiki hali arasında bir hayli fark var takdir edersiniz ki. --Zeynep 03:39, 6 Ocak 2006 (UTC)

Portal konusu[kaynağı değiştir]

  • Portal alan adı ya da herhangi bir alan adı almak için WikipediA sistem yöneticilerinin ikna edilmesi gerekiyormuş. Onlara bunun nasıl olacağını sorduğumda bunun açılacak yeni alan adının projedeki mutabakat ile belirlenmiş olması gerekiyormuş. Sebei de geriye alınması çok zahmetli bir işmiş. Biri kalkıp ismin beğenmedim falan diyip başvurup başımızı ağrıtmasın dediler. --Dbl2010 11:58, 6 Ocak 2006 (UTC)
  • Bahsedilen isim öen gelecek asker mi değil mi değil. Asıl problem portal mı olsun başka mı? Vikipedi topluluğu böyle birşey istiyor mu genel olarak. Bir destek var mı, bu ek alan adına. Bunu soruyorlar. Sayfa göster diyorlar. Alan adı kabulünden sonra, onlar ekleyecek sonra, sayfanın adını askeriye ni koyarsın yoksa başka birşey mi, o kullanıcıya kalmış. --Dbl2010 02:56, 9 Ocak 2006 (UTC)

kürt harita[kaynağı değiştir]

copyrigth ve herhangi lisans acıklamas yoktur bu haritanin . silinmeli. hemen silinsinmi yoksa yöntmenlere bu işi burakalımı? kolay gelsin Zentuk 19:18, 7 Ocak 2006 (UTC)

Ibrahim Tatlises üzerine tartismayacagim ama, salah ad din in Kürt oldugunu tekrar yazacagim. bana olmadigini gösteren kaynaklar belirt, ozaman degissin.Sero 19:35, 7 Ocak 2006 (UTC)

Baska bir harita ekledim.Sero 19:42, 7 Ocak 2006 (UTC)

Kürdistan makalesi ile bir sorununuz var ise burdayim, konusalimSero 22:59, 7 Ocak 2006 (UTC)

Vikipedi:Koruma politikası gereğince Kürdistan makalesinde şu an için düzenleme yapmamanızı istiyorum. Eğer 3 kereden fazla ileri-geri gitmişse bir makale kilitlenmesi gerekiyor, o madde gereğince. Tartışma sayfasını kullanmanız daha sağlıklı olacaktır.--Ugur Basakmesaj 23:04, 7 Ocak 2006 (UTC)

Kürdistan makalesini son 24 saatlik sürede 3 defadan fazla ileri-geri gitmesinden dolayı koruma altına aldım. Tartışma sayfasında devam etmenizi rica ediyorum. Lütfen tartışmaları kişiselleştirmeyelim ve hakaret seviyesine gelmesin. Kişisel hakaretlerde bloke edilme sebebidir. (Not: Her ikinizede aynı mesajı yazdım)--Ugur Basakmesaj 23:17, 7 Ocak 2006 (UTC)

Sizin konudaki cehaletinizden dolayi, size bir iki bilgi veriyim. Irak Sinirlari icinde amerikanin tanidigi bir Kürt devleti yok. Eger sadece Amerika ile iliskilerini oldugunu düsünüyorsaniz, Kürdistan Air i arastirin. Kimse Kürdistan diye bir Ülke oldugunu Türkce Vikipedide bir Makaleye yazmadi, ve politik anlamda belirttigimden baska Kürdistan yok.

Erzuruma gelince. Burda Kürtler yasarlar, cogunluk degildir belki. Erzurum Merkezi tanimam. Kürt burdaki Haritada Hinis ve civari Bölgeler, isaretli, erzurum kenti degil, vilayetin bazi Bölgeleri. Orda eger Bilgi yanlis ise onu düzeltin, Tüm sehirleri niye siliyorsunuz?Alamnca Vikipedide bir sizin tayfadan olan insan la ayni mevzuyu konustum. O gerkce olarak Dadas kelimesini ordaki Türk kabilesinin ismi olarak kullanip kanit diyordu. Dadas yörenin erkeklerine denir. Sero 23:16, 7 Ocak 2006 (UTC)

Ben sizin görüslerinizen yola cikarak, türkistan makalesini silecegim.Sero 23:47, 7 Ocak 2006 (UTC)

simdi bana erzurumun niye kürt olmadigini söyleyin. vede cevabi Kürdistana yazin isterseniz.Sero 23:55, 7 Ocak 2006 (UTC)

Bayramınız kutlu olsun[kaynağı değiştir]

Kurban bayramınız kutlu olsun, hayırlı bayramlar.--Ugur Basakmesaj 22:01, 9 Ocak 2006 (UTC) erzurumun güneyindeki 5 ilçe tamamen kuzedeki bazı ilçelerde kısmen kürttür. bunu bir erzurumlu olarak iyi biliyorum erzurumda yaklaşık 300 bin kürt vardır bazil nikitinin sölediğine göre 1918 yılında kürdistanın en büyük kürt nüfusu barındıran şehri erzurumdur fakat sürgün ve katliamlardan boşalan yerlere asılsız dadaşlar getirilip yerleştirilince bu nüfus dengesi kürtlerin aleyhine bozuldu

Kurban bayramınız kutlu olsun[kaynağı değiştir]

Kurban bayramınız kutlu olsun, hayırlı bayramlar. kolay gelsin ve eline sağlık katkın için.Zentuk 02:21, 10 Ocak 2006 (UTC)

değiştirme[kaynağı değiştir]

1. 24 Kasım'da Katpatuka, commons şablonuna aşağıdaki açıklamayı eklemiş.

Commons şablon yerinde lütfen kategoriler için
* commonscat, 
* commonscat-ufak
ya da makaleler için
* commons-ufak 
kullanın...

Siz de bana kızmadan önce, keşke şablonun tartışma sayfasında bu değişikliği istemediğinizi söyleseydiniz. Benim tek amacım kullanılmasın denen bir şablonu kullanan makaleleri düzeltmekti.

2. Bir kitabın bilgileri arasında yayınevinin yazılması gayet normaldir. Eskilerin tek tek yazılması da gerekmiyor, sadece yayınevi= | şeklinde bir satır eklemek yeterli.

3. Wikipedia'da hiçkimsenin benim yazdığım maddeleri ellemeyin deme hakkı yoktur. Değişiklikleri beğenmiyorsa, kendisi eski haline alma hakkına sahiptir. Birisine kırıcı mesajlar atmadan önce dikkatli olmalıyız. Saygılar. » denisutkumesaj 21:37, 18 Ocak 2006 (UTC)

Valla Portal sayfasında nasıl bir proje yönetimi gerçekleştirmek istiyorsan ona göre düzenle. Keyfine kalmış. Ama portal sayfasını Vikiportallar gibi bir isimde kategoriye koy. Topluluk portalında da o kategoriye bir bağlantı yap böylece tüm topluluk portallara ulaşabilsin. Her portal o kategoriye eklenir ve böylece listelenir. Ayrıca bir Vikipedi:Vikiportallar şeklinde ibr sayda da oluşturulup orada elle de listelenebilir. Yanına da bir cümle açıklama ile. Bence hem liste sayfası hem de kategori olması en iyi çözüm olur. Ben yoğunum. Artık kullanıcılara bırakıyorum. --Dbl2010 21:16, 22 Ocak 2006 (UTC)

Askeri bilgiler[kaynağı değiştir]

Merhaba, vikipedide bir askeri bilgiler bölümü veya portalı kurmayı düşünüyorum, bu konuda nasıl bir çalışma yapabiliriz?  Oytun Yalçın mesaj

Merhaba Ruzgar,

Benim Ingilizce Wikideki hesabim, oranin kilitleme heveslileri tarafindan, bir gunlugune kiltlendi. Mumkunse, Ingilizce Wikipedi'de Potal: Islam ve Portal: Turkey'in gorunur bir yerine oylamaya katilma cagrisi birakabilir misin? Belki oradan da katilim olur.

Tesekkurler. 216.248.122.122 01:28, 3 Şubat 2006 (UTC)

Merhaba Ruzgar,

Benim Ingilizce Wikideki hesabim, oranin kilitleme heveslileri tarafindan, bir gunlugune kiltlendi. Mumkunse, Ingilizce Wikipedi'de Potal: Islam ve Portal: Turkey'in gorunur bir yerine oylamaya katilma cagrisi birakabilir misin? Belki oradan da katilim olur.

Tesekkurler. Resid Gulerdem 01:30, 3 Şubat 2006 (UTC)

I. Dünya savaşına makelesine koyduğunuz o resim "Kurtuluş Savaşı"'nı tasvie eden bir tablo değil mi?

Güzel ve etkileyici bir tablo ama bence "Kurtuluş Savaşı" makalesinde olmalı 1. Dünya Savaşı'nda değil.

Saygılar, Wisdom 00:16, 13 Şubat 2006 (UTC)

Türk Dilleri[kaynağı değiştir]

Merhaba,

Türk dilleri konsusunda ana sayfada olan tartisma bitmis gorunuyor. Nerdeyse o tartisma bir aydir oylece duruyor artik Türk dillerinin eklenmesi gerekmez mi?

Ruzgarmesaj 13:27, 14 Şubat 2006 (UTC)

Merhaba Rüzgar, sana cevap vermeden önce tartışmayı okumak istedim. Çok çeşitli fikirler ortaya atılmış. Türki dilleri-lehçeleri ve tüm dilleri bir şablon yapalım veya sadece türk dillerini bir şablon yapalım, şeklinde. İstersen tartışmanın altına son fikirlerimizi yazalım, ve en kısa zamanda bu tartışmayı sonlandıralım. Kolay gelsin--Ugur Basakmesaj 14:04, 14 Şubat 2006 (UTC)
Şablon:Türk-Vikipedi ile Ana sayfa için, ana sayfanın yeni hali üzerinde Kullanıcı:Ruzgar/Test gibi bir yerde örnek olarak hazırlayabilir misin?. Daha iyi olur sanırım. --Ugur Basakmesaj 14:10, 14 Şubat 2006 (UTC)
Kullanıcı:Ruzgar/Test dediğiniz şekilde sayfayı hazırladım ancak pek güzel bir tasarım olmadı kardeş projeler kutusunun içindeki resimlerin etrafında çok boşluk var ne yaptıysam azaltamadım. Ruzgarmesaj 21:43, 14 Şubat 2006 (UTC)
Rüzgar, ingilizce wikipedia'nın ana sayfasında çok basit olarak tüm dillerin olduğu bir bölüm eklemişler. Yoksa çok daha basite kaçıp oradan o bölümü buraya ekleyip, en üst kısmınada aynı yapıya uygun türk dillerini mi eklesek?--Ugur Basakmesaj 22:01, 14 Şubat 2006 (UTC)

Kullanıcı:Ruzgar/Test sayfasında değişiklik yaptım bir göz atarsanız iyi olur. Ruzgarmesaj 22:48, 18 Şubat 2006 (UTC)

Benim için tamamdır, bir sorun yok diğer kullanıcılardanda bir şey çıkmazsa olabilir. Tek sorun buradan bürokrasi fazla ağır. Kolay gelsin--Ugur Basakmesaj 22:51, 18 Şubat 2006 (UTC)

Portal:Türk tarihi[kaynağı değiştir]

Merhaba, Türk tarihi ile ilgili bir portal başlattım. Henüz tek başıma çalışıyorum. İlgileneceğini düşündüm.-- Oytun Yalçın mesaj 21:06, 16 Şubat 2006 (UTC)

Sevgili asil Kürt dostu Ruzgar adindaki basrili kullanici, tarafsizlastirma adinda yaptigin hakaret ile yine ne humanist bir insan olup sadece dogrulari yadigini kanitladin. Sana rica ediyorum bizi biraz az sevmeye calis. Sevgini ifade ederken cok ileri gitme, yoksa bazilari kiskanip sevgini istiye bilirler ve sana büyük sevgi göstere bilirler.Sero 13:19, 27 Şubat 2006 (UTC)

Talabanin lakabı Siyasetin Fahişesi'dir bunda kızacak ne var anlamıyorum. Orda hakaret olsun diye değil bilgilendirmek amaçlı yazdım. Diğer yazılanlarsa dünyadaki bütün gazetelerde yer almış gerçeklerdir. Ruzgarmesaj 15:34, 27 Şubat 2006 (UTC)

Diğer bölümler tartışılabilir, ama siyasetin ...si gibi bir ifadeyi, ki bu ifade küfür içerdiği için sonuçta bir hakarettir, bir ansiklopedide barındırabileceğimizi düşünmüyorum. Yani bugün birçok farklı lider ve politik figür için farklı ifadeler var, birçoğu da hakaretvari, bu tür ifadeleri barındırmamız ne kadar doğru olur her lider veya kişi için? Hadi imalı tanımlar belki, ama içinde bariz küfür taşıyan bir hakaret ifadesini metine sokmak taraflı gözükebilir. Bilmiyorum, bunlar benim düşüncelerim. Fikirler? - Noumenon 15:51, 27 Şubat 2006 (UTC) Ansiklopedinin amacı bilgilendirmektir. Hz.Muhammed'in karikatürleri bilgilendirme adına yayınlanmadı mı? Ruzgarmesaj 17:12, 27 Şubat 2006 (UTC)

- ::Noumenona katiliyorum. Ilkin bu lakabi hic duymadigimi ve bu lakabi koyan insanlarin kim oldugunu bilmedigimi söylemek istiyorum. Bu lakap lakap olmaktan cikiyor, resmen bir hakarettir. Belki bir Gazetede veye teleyizyon Programinda böyle söylenmis olabilir ama bu bunu ansiklopedik bir tanimlama bicimi yapmaz. Kimisi Basbuga "Basi.oglui." diyor, ben bunu buraya yaziyormuyum ve yazan varsada karsisinnda olurum. Bu maddeyi taraflastiriyor. Bide bunu tarafsizlastirma demissiniz. Yani Mehmettcikte ilkin Sovyet ekmegi yedi ve sonra Sovyete karsi durdu, ben buna nediyim simdi. Yani her önüne gelenin küfrünü burda büyük bir marifet eylemis gibi yazmak dogru olmaz.Sero 17:14, 27 Şubat 2006 (UTC)

Hayir yayimlanmadi, provokasyon oldugunu herkes biliyor, ve sen Peygamber efendimizin ögle oldugunumu saniyorsunda Bilgi olarak kabül ediyorsun.Sero 17:16, 27 Şubat 2006 (UTC)

Antisemit ve Irkçılar Muhattabım değildir.[kaynağı değiştir]

Antisemit olmakla guru duyuyorum diyen bir kişiyi muhattap olarak görmüyorum. Böyle bir lafı ancak bir Faşist, bir Nazi edebilir.

Size acil şifalar diliyorum, benimle muhattap olmayınız.

Hakaret, tarafsızlık[kaynağı değiştir]

Sayın Ruzgar. Öncelikle belirtmem gerekir ki "arkadaşım" hitabı ile yöneticilik görevi ile ilgili rica da bulunmak etik açısından uygun değil. Yönetici duygularını işe karıştıramaz. Bu sebeple bu hitabı göz ardı ettiğimi belirtmek istiyorum.

Vikipedi'de kullanıcının bir amacı vardır. Tarafsız, bilimsel, genel bir ansiklopedi oluşturmak. Her kim olursa olsun, sahip olduğu düşünceden dolayı yada Vikipedi'deki eyleminden dolayı, ona "kişisel saldırı yapmak" Vikipedi ortamında yasaktır. Kişi en saçma sapan şeyleri savunsa da, en inanılmaz, rahatsız edici konulara destek verse de, hatta size kişisel saldırıda bulunsa da, bu size ona karşı saldırı yapma hakkını yaratmaz. Ortaya çıkarılan yanlışlara karşı bilimsel, medeni tartışmalarla cevap vermek, kural ihlali olduğunda kişiyi uyarmak, gerekirse toplumun ve yöneticilerin konuya ilgisini çekmek doğru olandır. Kendi başımıza işi saldırı ile çözmek, kişisel tatminden ve karşı tarafı kızdırmaktan başka bir fayda sağlamaz. Aynısı karşıdan da gelecektir ve uzayacaktır. Dünkü olayda da bu aynen görülmüştür. Tartışma sayfalarının tek ama tek amacı vardır. Bağlı olduğu sayfanın içeriğini geliştirmek veya düzeltmek. Hangi fikirler daha doğrudur, hangi fikirler yanlıştır, hangi fikre sahip olanlar iğrençtir sizin için önemli olabilir ama beni hiç ilgilendirmez. Kimse kimsenin ansiklopedik amaçtan uzak görüşlerini dinlemek amaçlı burada değildir.

Bu genel girişten sonra kişisel duruma bakalım.

  • Vikipedi'nin ana 3 ilkesi. Tarafsızlık, doğrulanabilirlik ve özgün araştırmaların yasak oluşu. Tartışmalı başlıklarda eğer ortaya bir fikir atıp bu böyledir diyorsanız, karşıt görüşlere hazır olmalısınız. Ve bunun gibi eylemler tarafınızdan tekrarlandığında elbetteki size okların çevrilmesi olağandır. Elbetteki size karşı kişisel saldırı hakkını doğurmaz ama iyi niyetli görülmeyeceğinizde kesindir. Bu durumda banane onlardan diyebilirsiniz ama burada bunu deme lüksümüz yok. Ayrıca ortaya attığınız "çok tartışmalı ve taraflı" görülen ifadelerde, bu böyledir şeklindeki ifadelerden çok, net kaynaklar gösterek hem bilimsel olmuş hem de karşıtlara göstermiş olursunuz. (Tırnak içine aldığım ifadeye dikkat çekiyorum, çünkü herşey için kaynak göstermek işleyişi yavaşlatır.) Sadece laf ortaya atmak sizin de dünkü tartışmada belirttiğiniz gibi provokasyon olur.
  • "Bunu hakaret cezalandırılmazsa ben de yaparım" şeklindeki tehditi hiç hoş karşılamıyorum. Kötülüğe kötülük ile karşılık vermek vikipedi'de uzak durmaya çalıştığımız bir düşünce. Hiç bir şekilde kişisel saldırı hakkımız yok. Eğer yöneticilik görevinde eksiklik görüyorsanız topluma belirtiniz. İş yaptırmak için bu tür bir üslup yapıcı değil. Buraya savaşmaya gelmedik.

Sonuçta BİR amacımız var. O da bu Vikipedi ansiklopedisini oluşturmak. Vikipedi:Vikipedi ne değildir sayfasına da bir göz atarsanız memnun olurum. Saygılar.

--Dbl2010 18:15, 1 Mart 2006 (UTC)

2. paragraf ile son paragraf iki tarafa da ortak yazılmıştır. Genel bilgi vermek için. Sadece kişisel belirttiğim kısımlar kişilere özgü yazıldı. Eğer beğenmediğiniz, uygulama da eksik gördüğünüz bir şey varsa diğer yöneticilere de başvurabilirsiniz. --Dbl2010 21:29, 1 Mart 2006 (UTC)

Sayın Rüzgar, şimdiye kadar önemli katkılarda bulundunuz, ufak şeylere kızıp lütfen burayı terketmeyin. Kızgınlığınızda benim de payım varsa kusura bakmayın, ancak bizim de işimiz pek kolay değil. Bir miktar dinlendikten sonra kararınızı gözden geçireceğinizi umarım. Selamlar Eşref 06:43, 5 Mart 2006 (UTC)

Ben de sizi katkida bulunanlar arasinda gormekten memnun olacagimi ifade etmek istedim. Basarilar... Resid Gulerdem 04:52, 6 Mart 2006 (UTC)

Resim:Coltlogo.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Coltlogo.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:30, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Enver Oren.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Enver Oren.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:30, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Gulersabanci.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Gulersabanci.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:30, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:SA logo.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:SA logo.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:30, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:İhlasholding.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:İhlasholding.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:31, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Parasut-asker.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Parasut-asker.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:31, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Orhanhakalmaz.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Orhanhakalmaz.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:31, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Nidatufekci.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Nidatufekci.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:31, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:M60turk.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:M60turk.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:32, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:HKG3.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:HKG3.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:32, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Ka-50-2 Erdogan.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Ka-50-2 Erdogan.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:42, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Stuka.ogg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Stuka.ogg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:47, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Suleymantunahan.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Suleymantunahan.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:50, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Harunyahya.JPG görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Harunyahya.JPG görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:50, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Guderian.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Guderian.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:52, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:T-80-cizim.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:T-80-cizim.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 21:55, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Hkuspfamily.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Hkuspfamily.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 22:00, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Mp5k.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Mp5k.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 22:01, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:MG42.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:MG42.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 22:02, 15 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Katyusha launcher rear.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Katyusha launcher rear.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 08:50, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Katyusha rockets closeup.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Katyusha rockets closeup.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 08:50, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Rs82lagg3.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Rs82lagg3.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 08:50, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Oldurulenbebek.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Oldurulenbebek.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 09:02, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Ermenisoykirimi-a1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Ermenisoykirimi-a1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 09:32, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Ermenisoykirimi-a2.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Ermenisoykirimi-a2.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 09:33, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Ermenisoykirimi-a3.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Ermenisoykirimi-a3.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 09:33, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Ermenisoykirim-a4.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Ermenisoykirim-a4.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 09:33, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Zuguomuqin.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Zuguomuqin.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 10:54, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Yereksiiki.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Yereksiiki.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 10:55, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Guneydogudanoykuler.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Guneydogudanoykuler.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Görüntü, telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa yakında silinecektir. Wikimedia Vakfı, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bakınız: Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de 3 temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Eğer bir sorunuz olursa, Vikipedi:Medya telif soruları sayfasında veya yöneticilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 10:56, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Magaraayisiklani.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Magaraayisiklani.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 11:50, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Yoruk.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Yoruk.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 11:53, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Mamutavcilari.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Mamutavcilari.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 11:54, 16 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Gunolurasrabedel.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Gunolurasrabedel.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 11:54, 16 Mayıs 2006 (UTC)

tekrar hoşgeldin[kaynağı değiştir]

Hoşgeldin.Geri gelmene sevindim.İyi çalışmalar.--Erdemsenol 23:17, 25 Mayıs 2006 (UTC)