Kullanıcı mesaj:Pipapo7/2012 Eylül-Aralık

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Merhaba Antalyaspor7,

VP:KAD sayfasından bir kullanıcı adı değişikliği başvurusu yapabilir misin rica etsem? Mevcut kullanıcı adın, VP:KA'ya göre uygunsuz zira.

Vito Genovese 15:37, 22 Eylül 2012 (UTC)


Merhaba Antalyaspor7,

Ricamı bir kez daha yineliyorum. Bir dahaki sefere süresiz olarak engellemek zorunda kalacağım; bu da, yeni açacağın hesaba bugüne kadar yaptığın değişikliklerin aktarılamamasına neden olacak ne yazık ki.

Vito Genovese 22:34, 25 Eylül 2012 (UTC)

Haydi iş birliğine![kaynağı değiştir]

İş birliği projesi çağrısı!
İş birliği projesi çağrısı!


Vikipedi iş birliği projesine katılın!

Bu haftanın konusu: Yeni şehir maddeleri açmak


Hemen, şimdi projeye katılın! Şimdi yeni kullanıcılar da daha kolay bir şekilde katkıda bulunabilecek, kazanan Vikipedi olacak!  

  Ayrıca özel önerilerinizle yeni iş birliği konuları aday gösterin veya mevcut adaylıkları sonuca bağlayın.


Bundan sonraki haftalar için mesaj almak istemiyorsanız lütfen bu sayfada bildirin.

Sargonileti 06:53, 3 Ekim 2012 (UTC)

Sürüm kontrolündeki ayrıntılar[kaynağı değiştir]

Merhaba Şakşakçı,

Sürüm kontrolü açısından bakıldığında, bu uygulama kapsamındaki sayfalarda üç farklı durum olabilir:

  1. Hiç kontrol görmemiş sayfalar. Bu sayfalara giren bir devriye ya da hizmetli sayfanın son sürümünü onaylamadığı müddetçe, kim ne değişiklik yaparsa yapsın, onay açısından hiçbir önemi olmaz. Sürüm kontrolü kapsamı dışındaki sayfalar gibi işlem görür bunlar. Vikipedi, Kategori, Kullanıcı gibi ad alanları gibi yani.
  2. Son sürümü onaylanmış sayfalar. Bu sayfalar bir kez devriye/hizmetli onayından geçmiştir ve son sürümü de onaylanmıştır. Bu sayfalarda bir bot ya da bir beyaz liste üyesi (yani sen) değişiklik yaparsa, otomatik onaylanır.
  3. Daha önceki bir sürümü onay almış ancak son sürümü onaylanmamış sayfalar. Bu sayfaların son sürümü onaylanmamış ve "bekliyor" statüsünde kalmıştır. Bu sayfada bir bot ya da beyaz liste üyesi değişiklik yaptığında, önceki sürüm onaylanmadığı için botun/beyaz liste üyesinin yaptığı değişiklik de onay bekler; çünkü aradan vandalizmin kaçma olasılığı vardır.

Umarım açıklayıcı olmuştur.

Sevgiler

Vito Genovese 16:58, 3 Ekim 2012 (UTC)

İçerik Boşaltma[kaynağı değiştir]

Şurada içeriği boşaltmanızın gerekçesi nedir acaba? --Garbino Merhaba 22:12, 6 Ekim 2012 (UTC)

Merhaba, Beşiktaş Jimnastik Kulübünün zaten hali hazırda geçmişten günümüze kadar uzanan liste halinde bir başkan listesi bulunmaktadır. Bu listede yıllar boyu uzayıp gidebilir bu yüzden daha sade bir görünüm amaçlı ve vandalizmi önlemek amaçlı bunu yaptım benden önceki sayfa görünümü zarar veriyordu düzeltmek amaçlı yaptım. Ayrıca birçok kez başvuru ve istek yapmama karşılık neden acaba sayfa kontrol başvurum kabul edilmemekte sizden bilgi alabilirmiyim? Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı ve Beşiktaş Erkek Voleybol Takımı sayfalarını otomatik kontrol etmek istiyorum uzun zamandır kontrol edilmeyi bekliyorlar. Saygılarımla.

Merhabalar, durumu şimdi anlıyorum. Bu tür boşaltmalar gerçekleştirdiğinizde, değişiklik yaptığınız sayfanın alt bölgesinde yer alan değişiklik özeti bölümüne gerekçenizi yazarsanız, daha anlaşılır olacaktır. Bu şekilde olduğu zaman vandalizm sayılmaktadır. Beyaz liste üyesi olduğunuz için sormak gereksinimi duydum. Normalde, vandalizm gerekçesiyle geri alınması gerekiyordu. Bundan sonra bu şekilde hareket etmenizi rica ederim. Sorunuza gelince sanırım devriyelik başvurusundan bahsediyorsunuz. Onunla vito ilgileniyor ve ve 2-3 güne olumlu ya da olumsuz kararını veriyor. Zannederim bugün ya da yarın kararı bildirecektir. İyi çalışmalar.. --Garbino Merhaba 22:36, 6 Ekim 2012 (UTC)

Çok teşekkür ederim uyarınız ve bilgilendirdiğiniz için bundan sonra daha dikkatli olurum. Saygılarımla. İyi çalışmalar

Şakşakcı merhaba, daha önceki mesajlaşmamızda başvurunun henüz onaylanmadığını belirtmişsin ben tarihe bakmadan 1-2 gün içinde olumlu/olumsuz karar veriyor vito demiştim. 29 Eylül'den beri gerçekten çok uzun bir süredir bekliyorsun. Ama bunun kasıtlı olmadığını bilmeni isterim. Vito bu tür konularda oldukça hassas ve kendisine burada senin başvurundan özellikle bahsettim. Geldiğinde emin ol ilk işi devriyelik başvurunla ilgilenmek olacaktır. İyi çalışmalar.. --Garbino Merhaba 12:32, 10 Ekim 2012 (UTC)

Merhaba Garbino, çok teşekkür ederim ilgi ve alakanıza. Unutmadığınız içinde ayrı teşekkür ederim. İyi çalışmalar.. (Şakşakcı7 (mesaj) 12:37, 10 Ekim 2012 (UTC))
Rica ederim. Ama şu var; mesajları ilgili kullanıcının mesaj sayfasına atarsan görebilir. Ben şuanda "Son Değişiklikler" sayfasına baktığım için mesajı görebildim. Kendi sayfana ekleyince mesajı, sadece kendin görebiliyorsun. Görmesini istediğin kişiye bir uyarı ulaşmıyor. Özen göstermeni rica ederim.. Tekrar iyi çalışmalar.. --Garbino Merhaba 13:05, 10 Ekim 2012 (UTC)

Vandalizmle savaşımda bize destek olmak istediğiniz için teşekkürler. Çalışmalarınızda kolaylıklar, iyi vikiler. --Superyetkinileti 19:51, 12 Ekim 2012 (UTC)

Merhaba Superyetkin, çok teşekkür ederim size devriyelik başvurumu onayladığınız için ve unutmadığınız içinde ayrı teşekkür ederim. İyi çalışmalar.. (Şakşakcı7 (mesaj) 12:37, 10 Ekim 2012 (UTC))
Şunun gibi değişiklikleriniz kabul edilemez. Son katkılarınız Vikipedi'nin ciddiyetiyle bağdaşmadığından devriyelik hakkınız geri alınmıştır. Lütfen daha dikkatli olunuz. --Superyetkinileti 11:40, 14 Ekim 2012 (UTC)
Uyarınızı dikkate alacağım ancak lütfen devriyelik haklarımı hemen almasanız amacım vandalizmi önlemek ve bu konuda uzun süredir katkılarım ortada büyük emek veriyorum lütfen son bir şans daha verseniz devriyelik hakkımı geri verseniz çok sevinirim. Saygılarımla. (Şakşakcı7 (mesaj) 12:37, 10 Ekim 2012 (UTC))
Olumlu katkılarınızı sürdürmeniz ve daha sonra yeni bir devriyelik başvurusu yapmanız gerekecek. İyi vikiler. --Superyetkinileti 14:50, 14 Ekim 2012 (UTC)

Geri alma sebebimi tatbik ettikten sonra düşünmenizi öneririm..--Aguzer (mesaj) 10:42, 16 Ekim 2012 (UTC)

Onları ben görseydim ederdim veya bir hizmetli, devriye. Kaynak eklerseniz hemen onaylarız...--Aguzer (mesaj) 10:46, 16 Ekim 2012 (UTC)

Destek çıkmak...[kaynağı değiştir]

Bakın Vikipedi'de biraz daha zaman geçirirseniz, ve bu zaman zarfında yeteri derecede katkı ve doğru işler yaparsanız hem tecrübe kazanırsınız hemde hizmetlilerce tanınır güvenilir olursunuz. Madde oluşturmak, düzenlemek, şablon oluşturmak, düzenlemek, tartışmalara katılmak gibi sizi tecrübeye ve güvene sürecek işlere adım atın. Zaten en fazla 2-3 hafta da devriye olabilecek tanınmışlığa ve tecrübeye ulaşırsınız..--Aguzer (mesaj) 10:54, 16 Ekim 2012 (UTC)

Kibele'ye bir danış. Hizmetli olmadığım için bu kadar yardım ederim. Ayrıca zamanla seni tanır ve destekliyecek işler yaparsan da ben desteklerim seni..--Aguzer (mesaj) 10:58, 16 Ekim 2012 (UTC)

Selam, sana bu konuda aceleci olmaman gerektiğini belirtmiştim.---Aguzer#Cx|5|Kasım|2012|18:11|


Merhaba Kibele, ben daha önce ilk beyaz liste daha sonra da devriyelik hakkı kazanmış ancak bilmeden yaptığım küçük bir hatadan dolayı devriyelik hakları elinden geri alınmış bir kullanıcıyım sizden ricam bana bu konuda yardımcı olmanız. Bazı sayfalarda değişiklik yapmama karşın beyaz liste üyeliğim olmadığı için onay bekliyor yazısı ile karşılaşıyorum ve bu onay işlemleri bazen aylar sürebiliyor en azından devriyelikten çok beyaz liste yaparsanız daha çok katkı yapabilirim diye düşünüyorum. Saygılarımla(Şakşakcı7 (mesaj) 11:01, 16 Ekim 2012 (UTC))

henüz yeni reddedilmiş başvurunuz. bu konuda ısrarcı olmak yerine uygun katkılarınızı sürdürürseniz, kısa zaman sonra onaylanacaktır. --kibele 11:06, 16 Ekim 2012 (UTC)

Evet durumunuzu yakından takip etmiştim. Hatta devriyelik haklarınızın alışını ile ilgili durumu da takip etmiştim. Ne yazık ki yaptığınız son bir kaç değişiklik vandalizm olarak algılanacak cinsten ve bu kararın alınışı açıkçası çok normal. Beyaz liste üyeliğinizi de işte tam da bu vandalizm olarak algılanan değişikliklerinizden ötürü kaybettiniz sanırım. Biraz zaman geçsin ve siz yeniden iyi bir kullanıcı olduğunuzu hissettirin beyaz liste üyeliğiniz verilecektir-ki bu üyeliği ben veremiyorum Hizmetli ya da Bürokratlarımız verebiliyor-. Daha sonra da olursa devriyelik olur. Ama acele davranmanız ve ısrarcı oluşunuz bu süreci daha da uzatabilir. Israrı bırakın ve iyi bir kullanıcı olduğunuzu tekrar kanıtlayın.. İyi çalışmalar.. --Garbino Merhaba 11:15, 16 Ekim 2012 (UTC)


Merhabalar, durumunuzu anlıyorum neler hissettiğinizi de ancak, şunu kabul etmeniz gerekir ki yaptığınız bir çok değişiklik özellikle topluluk kararı olmaksızın bir maddeye "seçkin madde" statüsü vermek büyük bir yanlışlıktı. Bu açık vandalizm olarak algılanan bir durum ve beyaz liste üyeliğinizin de alınmasına neden oldu. Evet iyi katkılarınız var. Ama mesela şablonlarla çok fazla oynuyorsunuz. Bir iki değil düzenleme yaptığınız şablonlarda ki içerikleri genelde tamamen değiştiriyorsunuz ve ben spor üzerine ilgili ve bilgili olmadığım için değişikliklerinizi bu konuda bilgili biri incelesin diye görmezden gelmek zorunda kalıyorum. Bunu muhtemelen bir çok başka devriye de yaptığı için değişiklikleriniz çok geç kontrol ediliyor. Maddeler içerisinde gerçekleştirdiğiniz değişiklikleri bu kadar büyük ölçüde gerçekleştirmemeye lütfen özen gösterin. Bir de devriyelik ile ilgili olarak o kadar ısrarcısınız ki, bu durum negatif bir algı doğurmakta. Size bir önceki mesajımda da biraz sabredin dedim ama bu sürede en az 3 kez devriyelik başvurusu gerçekleştirdiniz. Hatta birisi inceleme beklerken, ikinci bir başvuru gerçekleştirdiniz. Evet düşündükleriniz de haklısınız ama kabul etmelisiniz ki sizinde yanlışlarınız var. Lütfen biraz sabredin olumlu değişikliklerinizle iyi bir vikipedist olduğunuzu tekrar kanıtlayın. Beyaz liste üyeliğiniz o zaman iade edilecektir. Devriyelik ile ilgili işlemde onun ardından gelecektir zaten. Bana ithafen yazılmasa da mesajınıza, hissettiklerinize değer verdiğimi bilmeniz için aynı uzunluğa yakın şekilde dönmek istedim. Tekrar ediyorum; lütfen ısrarı bırakın ve tekrar iyi bir vikipedist olduğunuzu kanıtlayın. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 20:55, 3 Kasım 2012 (UTC)
Teşekkürü açıkcası bir borç biliyorum çünkü sorularıma ve taleplerime yalnızca bu kadar ilgiyle sadece siz yakinen ilgileniyorsunuz. Başvuru uyarınızı artık gerçekten de dikkate alacağım ve size sorup öyle yapacağım birkaç ay hiç başvuru yapmayacağım. Şablon konusuna gelirsek evet çok fazla oynadım ancak şablonlara abartmıyorum yıllardır hiç kimse el sürmemiş oradaki bilgiler güncelliğini kaybetmiş. Spor takımları her yıl malumunuz oyuncu değiştiriyor ve bu bir kere yapılmış bir daha yenilenmemiş bende galatasaray voleybol, basketbol bayanlı erkekli takımlarının şablonlarını yeniledim şuan resmi web siteye girerseniz eğer galatasaray sk nın güncel kadroları görebilirsiniz yani demek istediğim herşey gerçek ve kesinlikle eksik bir bilgi değil. Fenerbahçeye baktığınızda şablon ve amatör branş sayfaları oldukça kaliteli ve güncel bende galatasaray üzerine yöneldim ve ezeli rakibi kadar güncel bilgilerini paylaştım. Genelde bildiğim konu olan spor üzerinden bilgileri yapıyorum ama yinede gördüğüm diğer güncellemelere de katkı yapıyorum. Ama şablonları yenileme kısıtlaması olduğunu bilmiyordum açıkcası. Oradaki bilgilerinde güncellemeye ihtiyacı var bence. Saygılarımla. Teşekkürler.Bu imzasız yazı Şakşakcı7 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Kesinlikle değişikliklerin kısıtlanması gibi bir durum söz konusu değil. Yorumsuz, kaynaklı ve kayda değer olduğu sürece istediğiniz boyutta ve içerikte değişiklik gerçekleştirebilirsiniz. Benim kastım değişikliklerinizin incelenmesi ile ilgili bekleme süreniz hakkında ki nedeni açıklamaktı. Sizin şablonları değiştirme gerekçeniz güncel olmayışları, tabi bu durumda içeriklerin tamamının değişmesi normal. Ama ilk izlenim olarak tüm içerik değişince incelerken haliyle göz korkuyor ve sporla ilgili bir devriyenin incelemesi adına bırakıyorum. :)).. Devriyelik ile ilgili aldığınız karar çok iyi oldu. Beyaz liste üyeliği almadan devriye başvurusunda bulunmamaya-ki yine böyle bir kural yok ama bunu bekleyelim- özen göstermenizi rica ediyorum. Ayrıca bu aylarca sürmesi gereken bir durum değil.. :)).. Anlayışınıza teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Garbino ileti 20:23, 4 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba Garbino nasılsınız? Bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum ama konu bir hayli karışık müsait olduğunuzda anlatmak isterim? (Şakşakcı7 (mesaj) 21:59, 15 Kasım 2012 (UTC))

Merhabalar, iyiyim teşekkürler sağolun.. İsterseniz buradan e-posta ile konuyu dile getirebilirsiniz.. İyi akşamlar.. --Garbino ileti 22:05, 15 Kasım 2012 (UTC)
Anlam karmaşası olmaması için tekrar belirtmem gerekir ki, verdiğim e-posta linki üzerinden yine bana ulaşacaksınız. Böylece daha rahat dile getirebilirsiniz diye düşündüm.. --Garbino ileti 23:58, 15 Kasım 2012 (UTC)
Kusura bakmayın Sevgili Garbino fırsat bulup ancak girebildim. Buradan da belirtmekte sakınca görmüyorum ancak şablon konuları malumunuz Galatasaray basketbol ve voleybol takımlarının şablonlarını sıfırdan ben yeniledim. Ancak Kullanıcı:Salomonis benim galatasaray voleybol şablonumu gitmiş galatasaray medical park 2012-2013 kadrosu şablonuna bağlamış ayriyetten de kaldırmış dikkatimi çekti de öyle tekrardan galatasaray erkek voleybol şablonunu yeniledim kendisine de neden böyle birşey yaptığını sormadım ancak şimdi şöyle bir durum var iki tane galatasaray erkek basketbol takımı şablonu var bunun bir tane olması ve benim ilk yenilediğimin kalması daha düzgün duruyor bu konuda bana fikir ve yardımda bulunursanız sevinirim. (Şakşakcı7 (mesaj) 13:57, 17 Kasım 2012 (UTC))
Merhabalar, ben kişisel bazda bir konu olduğunu düşündüğümden öyle bir teklifte bulunmuştum. Anlattığınız gibi bir durum varsa ortada, bu konuyu muhattabıyla yani Salomonis'le görüşerek çözmenizi önerebilirim. Kendisi sık sık aktif olan bir devriye arkadaşımız eminim konuya ortak bir çözüm noktası bulabilirsiniz. Daha öncede belirttiğim gibi, sporla ilgilenen ve aynı şekilde bilgisi olan birisi değilim. Bu nedenle yanlış bir yaklaşım sergilemek istemem.. Anlayışınıza sığınıyor, iyi çalışmalar diliyorum.. --Garbino ileti 14:10, 17 Kasım 2012 (UTC)
Açıkcası ben e posta hesabı kurmadım incelemedim bu yüzden oradan yazamadım en kısa zamanda onu da öğrenmeye çalışacağım :). Size danışmadan hareket istemedim malumunuz herkes benim devriyeliğimin iptali konusunda kara kedi gözüyle bakılıyor bu yüzden danışmadan hareket etmek istedim siz bu konuda hep yardımcı oldunuz böyle şeyleri size danışmadan yapmak istemiyorum çünkü :). Tekrardan teşekkürler iyi çalışmalar :) (Şakşakcı7 (mesaj) 22:41, 17 Kasım 2012 (UTC))
Öyle düşünmeyin lütfen.. Siz iyi bir vikipedistsiniz.. Unutmayim ki herkes hata yapar ve önemli olan yapılan hatalardan ders almaktır. :)) Bana danışmadan da hareket edebilirsiniz.. Ama her konuda yardıma hazırım aklınızda bulunsun.. İyi geceler.. :)) --Garbino ileti 23:15, 17 Kasım 2012 (UTC)

Merhaba Şakşakcı7[kaynağı değiştir]

Söylemiş olduğunuz şablon sadece basketbolcu maddelerinin alt kısımlarına yerleştirilen şablondur. Galatasaray Erkek Basketbol Takımı ve Galatasaray Erkek Basketbol Takımı 2012-13 sezonu maddelerinde kullanılabilecek bir şablon değildir. Ayrıca Şablon:Galatasaray Erkek Basketbol Takımı listesi şablonu 2012-13 sezonu sayfası için yapılmıştır. 10 yıl sonra bakan bir insan yine bu kadroyu görecektir. Örneğin; 2013-14 sezonu içinde o sezonun kadrosu bir şablon olarak yapılacaktır. Sizin güncellediğiniz şablon ise her sene güncellenmesi gereken şablondur. Aradaki farkı umarım anlatabilmişimdir. Bu şablonu voleybol takımı kadrosu şablonu olarak güncellememenizi ve güncel basketbol kadrosuna yönlendirmemenizi rica ediyorum. İyi çalışmalar.--salomonis (mesaj) 02:22, 19 Kasım 2012 (UTC)

Bugün voleybol federasyonu 2 yıllığına acıbadem grubu ile 2 yıllığına isim sözleşmesi imzaladı bende tüm ilgili sayfalarda değişikliğe gittim inceleyip bir an önce onaylarsan ileri de yaşanacak anlam karmaşasını hemen önlemek istiyorum şuan tüm onay bekleyen incelemelerim bu konu hakkında yardımların için şimdiden çok teşekkür ederim. (Şakşakcı7 (mesaj) 19:43, 23 Kasım 2012 (UTC))

Merhabalar şakşakcı, içerikleri onayladım. Revizyonlar için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Garbino ileti 20:24, 23 Kasım 2012 (UTC)

Merhabalar. Sayfa taşımaları boşaltma şeklinde yapmıyoruz. Sayfa geçmişlerinin muhafaza edilmesi için. VP:STT sayfasını kullanmanız gerekiyor.--Abuk SABUK msj 00:14, 6 Aralık 2012 (UTC)

Merhabalar şakşakcı.. Bu konuda bazı karışıklıklar olduğu için başlık taşıması uygun görülmüyor. Konuyu tartışma sayfasında dile getirmeni rica edicem senden.. Orada ki tartışmanın şekillenmesi sonrasında eğer buna karar verilirse taşınma işlemi gerçekleştirilecektir. Bu sürede ilgili madde de yönlendirme değişikliği yapmamanı rica ederim.. Maddenin geçmişiyle taşınması gerekir böyle taşınması uygun değil. Anlatabildiğimi umuyorum.. İyi geceler dilerim.. --Garbino ileti 23:34, 8 Aralık 2012 (UTC)
Güzel şekilde dile getirmişsin. Kibele ile ilgili taşıması adına konuşmuştum. O da fb'nin bayan olarak kullandığını gösteren resmi sitesinin linkini yollamıştı.. Burada mesajı görebilirsin.. Kısa sürede talep değerlendirilecektir.. Tekrar iyi geceler dilerim.. --Garbino ileti 00:06, 9 Aralık 2012 (UTC)
Açıkçası böyle bir mesaja gerek yokmuş. O da sonuçta kuralları uyguluyor.. İyi bir devriyedir de kendisi.. Yardımcı olmak adına mesajla bilgilendirmişte seni.. Taşıma işlemlerinde geçmişinde sayfayla birlikte taşınması gerekiyor. O gün ben toplu olarak incelerken, aradan gözden kaçırıp onayladım. Yani aynı işlemi ben de yapıcaktım :)).. Ne denli katkıların olduğunu biliyorum spor maddelerinde ama biraz daha sakin hareket etmeni rica ederim.. Bu politika ihlali nedeniyle engellenmeni istemem.. Bu mesajımı önizlerken, ikinci mesajını aldım.. Sakin olur musun şakşakcı :)).. Kimse bu başlıkları taşıyacağız demedi.. Ayrıca katkıların neden çöpe gitsin, taşınsa bile senin katkılarınla taşınacak içerik.. Negatif düşünme.. :)).. --Garbino ileti 00:23, 9 Aralık 2012 (UTC)
En başta o 2 maddede yaptığın değişiklikleri geri al :)).. Çünkü böyle yaparak asıl sen kendi katkılarını yok ediyorsun.. Sayfa geçmişinde kimin ne yaptığı belli olmuyor.. Kendi emeğini kendin baltalamış konumdasın.. :)) Geri al tartışma sayfalarında her birinin konuyu dile getir. Sorun çözülsün.. Ama gerginlik yok.. :)) --Garbino ileti 00:47, 9 Aralık 2012 (UTC)
Gerginlik olmamasına sevindim. Beyaz liste üyeliği konusuna gelince, bu son yaptığın değişikliklerden sonra verileceğini zannetmiyorum. Taşımalar konusunda düşünmeden hareket etmen nedeniyle, muhtemelen verilmez. Ayrıca bu yetkiyi ben veremiyorum, öyle bir yetkim yok en başta.. :)).. Hizmetli ya da bürokratlarımız verebiliyor. Şu son bir kaç değişikliği yapmasaydın sinirle (!) beyaz liste üyeliğin için ben ricada bulunabilirdim. Ancak, şu durumda kabul görmeyeceği ne yazık ki açık.. Bir daha ani ve düşünmeden hareket etme rica ederim.. Bir sürü emeğini yedi gördüğün gibi.. Bir süre, bu isimlendirme konusunda ki sonuçları bekle ve taşıma işlemlerine girişme pek tabi olumlu katkılarını da sürdür ben sonrasında, kabul edilir ya da edilmez söz veremem ama bir hizmetlimizden beyaz liste üyeliğin için ricada bulunurum.. İyi çalışmalar.. --Garbino ileti 14:19, 9 Aralık 2012 (UTC)
Bunu yapmamıza gerek yok ki şakşakcı.. "Bayan" olması gerekir diyen bir kuralda yok ki. Aslında olması gereken benimde bildiğim zaten "kadın" olarak yer alması. Ortada bir konu olduğu ve tartışılarak çözüme kavuşturulması adına sana tartışma sayfalarında dile getir demiştim aslında.. "Kadın" olarak taşınması ya da kalması daha uygunken bir başka başlığa taşınması haliyle saçma olacaktır. Tartışma sonucunda da muhtemelen karar zaten "kadın" olması yönünde olacaktır.. Böyle bir taşımaya gerek yok yani.. Sen "bayan" olan başlıkların tartışma sayfalarında konuyu dile getir ve olumlu katkılarını sürdür. Zamanla konu zaten şekillenecektir.. Bu sefer anlatabildiğimi umuyorum.. :)).. İyi akşamlar dilerim.. --Garbino ileti 20:59, 9 Aralık 2012 (UTC)
Sayfa silindi mi yoksa yazdığın geri mi alındı? Link atabilir misin?.. Üslupla ya da içerikten ilgisiz bir anlam çıkartacak şekilde yazdıysan, "içeriği geliştirmeye yönelik olmayan" eklentisiyle geri almış ya da silmiş olabilir.. En kısa sürede dediğini de yapmaya çalışıcam.. Ama bu süre biraz uzun da sürebilir.. :)) Yine sen yaz istersen.. Daha sonra linki bana at ben de altına gerekirse bir şeyler yazarım.. Bu sıra boş vaktim pek yok kusura bakma lütfen.. İyi günler dilerim :)) --Garbino ileti 14:43, 10 Aralık 2012 (UTC)
  • Sayfa boşaltarak taşıma işlemi "hatalıdır ve kurallar gereği kesinlikle yapılmamalıdır". Voleybol maddelerinin adları ise tartışma sayfasında ve köy çeşmesinde tartışılabilir. Kolay gelsin.--Abuk SABUK msj 17:46, 10 Aralık 2012 (UTC)
Burada bir tartışma başlatılmış, uygun bir üslupla konu hakkında ki görüşünü dile getirebilirsin.. Bu politikayı atlamamanı önemle rica ediyorum.. --Garbino ileti 21:43, 10 Aralık 2012 (UTC)

Köy Çeşmesinde bayan-kadın konusu tartışılıyor ama hep bildiklerini okuyorlar kullanıcılar işin özü bir arpa boyu yol alamadık bu konuda. Bütün takımlar konfederasyona yani özerk federasyonlarına bağlıdır. Federasyon hangi isimle mücadele edin derse yasal olarak onu kullanırlar yani fenerbahçe bayan voleybol takımı canı isterse sitesinde fenerbahçe kadın voleybol takımımız da yazabilir o zaman sayfayı takımımız diye mi taşıyacağız yani bu kulüplerin siteleri, kanalları ve dergileri taraflı yayın organlarıdır orada her yazan baz alınırsa vikipedi taraflı olaylardan geçilemez. Ortada iki durum söz konusu ya bayan yada kadın kelimesi kullanılması gerekli zorunla olan derseniz bayan, uygun düşer derseniz kadın olmak zorundaki ama bence vikipedi kuralları gereği bayanı kullanmak ve ilgili tüm sayfaları artık bu anlam karmaşasından uzakta taşımalıyız. Bu konuda birinin tüm sorumluluğu alıp bu işlemleri yapması gerektiğini düşünüyorum. (Şakşakcı7 (mesaj) 22:35, 14 Aralık 2012 (UTC))

Merhaba şakşakcı, dediklerinde haklısın ama atladığımız nokta; bunların dışında daha ziyade, sargon'un malum başlıkta ki görüşüydü. "Biz onlar ne kullanırsa onu kullanmak zorundayız". Evet haklısın federasyon bunu istiyor ama onlar bunu kullanıyorsa, yapabilecek bir şey yok gibi.. Bu konuda ılımlı tavrını sürdürmeni, alınan/alınacak karara saygı duymanı rica ediyorum. Önemli olan o başlıklar altında senin faydalı değişikliklerin olmalı. Bu konuda bana gıcık kaptın biliyorum ama, yapabilecek başka bir şey yok dediğim gibi.. :)).. Sevgiler.. --Garbino ileti 00:53, 15 Aralık 2012 (UTC)

sayfa taşıma ve yönlendirme[kaynağı değiştir]

Merhaba bunun gibi değişiklikler doğru değildir. sayfayı yönlendirirseniz maddenin geçmişi yönlendirdiğiniz sayfaya aktarılmaz ve bu tür bir yönlendirme hatalı olur. Bu tür yönlendirmeler yapmak yerine "taşı" kısmından maddenin adını değiştirmelisiniz eğer bu yetkiyi hizmetlinin yapması gerekiyorsa Vikipedi:Sayfa taşıma talepleri kısmında talebinizi belirterek sayfanın taşınmasını isteyebilirsiniz. Tüm değişikliklerinizi aslında geri alınması gerekiyor. --— heddagabler 21:55, 27 Aralık 2012 (UTC)

Merhaba Şakşakcı7. Bugün Garbino'ya yazdığınız mesaja yanıt verip Garbino'nun imazsını kullanan kişi kendisi değil, bir anonim kullanıcıydı. IP'ler engellendi. Ne yazık ki bir süredir bu kullanıcının adına benzer kullanıcı adları alarak ya da onun imzasını kullanarak bu gibi kural ihlalleri yapılmakta. Yanlış anlamayı düzeltip durumu açıklamak istedim. İyi çalışmalar. --yabancım 17:42, 29 Aralık 2012 (UTC)

Sevgili yabancı sağolsun açıklamış. O mesajı atan ben değildim. Onun adına, sana o saçma hissi yaşattığı için özür dilerim. Ne yazık ki bir süredir bir vandal tarafından bu tür şeylerle uğraşmak zorunda kalıyorum. Tekrar üzüntülerimi bildiririm. En kısa sürede mesajın için ayrı bir cevap yazacağım. Sevgiler, mutlu yıllar.. --Garbino ileti 21:38, 29 Aralık 2012 (UTC)
Mesajınla ilgili olarak da değişikliklerinin tamamı onaylanmış sanıyorum. Katkılarının bir kaçına baktığımda incelemeelemanı'nın onayladığını gördüm. Ellerine sağlık, mutlu yıllar.. :)).. --Garbino ileti 23:11, 29 Aralık 2012 (UTC)
Ben artık gülüyorum yapacak bir şey yok başka.. :)) İyi dileklerin için teşekkür ederim. Benden sana tek kelime kötü söz gelmeyeceğini de ! tahmin etmeni rica ederim!.. :)) Sevgiler.. --Garbino ileti 21:46, 30 Aralık 2012 (UTC)