Kullanıcı mesaj:Nihan/Arşiv 1

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Nihan/Arşiv 1, Vikipedi'ye hoşgeldin! Yepyeni bir dünyaya gelmiş bulunmaktasın. Eğer bize katılmak istersen başlangıç olarak şu sayfalara göz atabilirsin:

Lütfen yardım istemekten çekinme, bütün vikipedistler sana yardımcı olacaktır. Tartışma sayfalarında ve kullanıcılara mesaj atarken imza atmayı unutma! Kolay gelsin ;-)Ugur Basakmesaj 23:10, 7 Nisan 2006 (UTC)

Şostakoviç[kaynağı değiştir]

Merhaba, Şostakoviç ismin ben uydurmadım, Latin alfabesi olmayan alfabelerdeki isimler Türkçede okunuşuyla yazılıyor. Kural böyle. Çaykovski gibi. Ama Shostakovich size daha uygun geliyorsa öyle kalsın. Kolay gelsin. Eşref 09:24, 8 Nisan 2006 (UTC)

selam, kategori kullanımı ile ilgili şu sayfalara bakabilirsiniz:

kısaca, diyelim ki A kategorisinin altında bir B kategorisi oluşturmak istediniz. ilk önce Kategori:B isimli bir dosya oluşturun. çıkan boş sayfaya [[Kategori:A]] yazıp kaydedin. A kategori sayfasını güncellediğinizde orta alt kategori olarak B nin eklendiğini göreceksiniz. B kategorisine bir makale eklemek için de makalenin sonuna [[Kategori:B]] yazıp kaydedin. kolay gelsin. Tembelejderha 16:50, 8 Nisan 2006 (UTC)

Antalyalı Vikipedistler[kaynağı değiştir]

Şablonu biraz eksik hazırlamışsınız, düzelttim. Artık Babil şablonuna 07 ekleyenler otomatik olarak kategoriye kaydoluyor. sayfanıza ek olarak Kategori:Antalyalı Vikipedistler eklemenize gerek yok. iyi çalışmalar.. Tembelejderha 17:29, 8 Nisan 2006 (UTC)

Müsaade sizin. Üzerinde çalıştığınız bilmiyorumdum eğer üzerinde çalışıyorsanız {{çalışma var}} şablonunu eklerseniz iyi olur rahatsız edilmezsiniz iyi çalışmalar --ormanbotanigi 22:55, 8 Nisan 2006 (UTC)

Tartışma:Vladimir Vladimiroviç Mayakovski[kaynağı değiştir]

konu hakkında iyileştirme yapma fikrinizi destekliyor ve takdir ediyorum, daha detaylı ve açık bilgi güzel olur elbette. ayrıca bugünlerde islam fanatikleri ile girilen çirkin tartışmalara baktıktan sonra, yeni bir kullanıcı olarak sizin sakin ve anlayışlı yaklaşımınız için teşekkür ediyorum. bu yaklaşımla her türlü sorun kolayca aşılır ve ansiklopedi gelişir. kolay gelsin..

sizi tamamen destekliyorum Hz eki getirilerek bu mesele kökünden çözümlenir. fakat bu noktaya bir türlü gelinmiyor. ben butartışmaya bir süredir tarafım fakat bana bir kullanıcı enaz iki aylık kullanıcı olmalı ve en az 150 değişiklik yapmalı oy kullanabilmesi için dediler sizinde ifade ettiğiniz gibi bu tartışma sağlıksız bir zeminde ilerliyor ve böyle gidersede bitmeyecek kesin çözüm Hz. ifadelerinin kullanılması belli bir hazırlık süresinden sonra hz. ifadeleri konmalı mı konmamalımı şeklinde bir tartışmayı başlatmak için sizinle işbirliği öneriyorum böyle güzel bir ansiklopedi sağlıklı bir zemine oturmalı benim sorularıma verdikleri cevaplar için tartıma sayfama bakabilirsiniz. iyi akşamlar.Kullanıcı:81.213.64.145

Oylama konusunda fikirlerimi belirttim, ne yazikki sadece burada degil dunyada neyin dogru oldugunu bazen oylama ile belirliyorlar. Ben ortama saygi duyup oy verdim; ve dogru bir karar oldugunu dusunuyorum. Hic sormadan bu degisiklik yapilsaydi, bazilarina gore, fasistlik olurdu. Oylama ile ilgili yonergeyi incelemenizi oneririm. Ezici bir cogunluk olmadan kadar verilmiyor ki kisi sayisi da bir kriter. Tesekkirler, Citrat 18:07, 15 Nisan 2006 (UTC)

Görüşlerinize katılıyorum burada demokrasicilik oynanıyor.Kullanıcı:81.213.64.145

Fikirlerinizi tamamen destekliyor ve bu tarih ilminde habersiz olan ve tarafsız olacağım deyip başlarını kuma gömen şahıslarla yaptığınız fikri mücadeleden dolayı sizi tebrik ediyorum --85.96.130.219 16:40, 17 Nisan 2006 (UTC)

Pardon, maddeye girdigim eserleri neden sildin? Citrat 03:34, 18 Nisan 2006 (UTC)

Hmm, ben yardim ediyorum sanmistim. Citrat

Sayın kullanıcı sizi tarih ilminden habersiz bu şahıslarla mücadelenizden dolayı tebrik ediyorum bu şahıslar tarihi şahsiyetleri tanınmaz hale getiriyorlar ve adeta onları yolunmuş bir kaza döndürüyorlar. en son örneği de mevlana bu gidişe bir dur demeli böyle giderse tarihimizi biz bile tanıyamayacağız. --85.97.95.213 19:39, 19 Nisan 2006 (UTC)

Nihan, hem fikir olmadiginiz konularda israr etmeyin lutfen. Tartisma bolumunde istediginiz fikri aciklamakta ozgursunuz ancak fikir birligi olmadan bunu maddeye tasimayin. Citrat 23:44, 19 Nisan 2006 (UTC)


Ömer Hayyam[kaynağı değiştir]

Saygıdeğer Nihan, 'Ömer Hayyam' maddesinin başlığını değiştirdiğinizi görünce benim gibi bu konunun cahili insanların bu ansiklopedide bu maddeye ulaşmalarının zor olacağını düşündüm.Yanlış mı düşünüyorum acaba? Saygılar.--Hasan Sami 02:19, 20 Nisan 2006 (UTC)

Yakın zaman dediğim bir kaç yıl öncesi değildir Yaşı müsait olanlar bilir türkiyede sadece pek çok kişi bu problemi yaşamıştır. türkiye tarihinde yaşanan fakat az bilinen o kadar çok şey var ki mesela bir zamanlar Arapça ezan okumanın yasak olduğunu ve ezanı bu şekilde okuyanların Türk ceza kanununa göre ceza aldıklarını biliyormusunuz. bu konuda ayrıntılı bilgi için Lütfen diyanetin yayınladığı İslam ansiklopedisinin Ezan maddesine bakın çocuklarına sadece Muhammed ismini değil başka isimleri de arapça dır diye verememişlerdir. ben saintler kaldırılsın demiyorum fakat bunlar varken Hz. ifadelerinin kaldırılmasına karşı çıkıyorum Bakın şunların Mevlanaya yaptıklarına bu gidşle tarihimiz tam anlamıyla sosyalist bakış açıısıyla yeniden yazılacak galiba bu ansiklopedide--85.97.95.213 03:25, 20 Nisan 2006 (UTC)

ortak paydalar[kaynağı değiştir]

ne kadar ortak yönümüz varmış, üstelik Fenerli şablonunu çabuk almışsın... İyi takip ediyorsun... :D Neyse sen kendi sorunlarınla uğraş, yardım lazım olursa gelirim :D --Yolcu 23:36, 20 Nisan 2006 (UTC)

Kızdım tabi, ben onu herkes kullansın diye mi yaptım :D Kolay gelsin. --Yolcu 23:51, 20 Nisan 2006 (UTC)


Üzmemişsem bile üzüldüm[kaynağı değiştir]

  • Saygıdeğer Nihan,

Ömer Hayyam maddesinin ismi konusundaki hassasiyetim sadece teknik olarak algılansın isterim.. Ansiklopedide 'Ömer Hayyam' diye çağrılması daha kolay olamaz mı, demek istedim.. 'Cahilim' kelimesini de tecahül olarak yazdım ki sizler gibi, bu kadar genç olmalarına rağmen bu kadar dolu insanlar karşısında ukalâlık yapıyormuş gibi olmayayım, diye. Yoksa, Öğretmenliğim sırasında Lise'de öğrencilerimle Ömer Hayyam konusunda bilgi-alışverişim olmuştur.. * Hz.Muhammed ve * Hz.Mevlana maddelerindeki başlık değişiklikleri hakkındaki tartışmaları yakından izliyorum. Şimdilik tartışmalara katılmıyorum ki, hiç bir karşılık beklemeden dağarcığımızdaki azığı ortaya koymaya çalıştığımız bu ansiklopediye kimlerle, nereye ve ne kadar hizmet edebiliriz, görelim, diye. Filozofun ifadesiyle, her ne kadar bilmediğimi bilmek benim için de en büyük kazanımsa, yani kişi noksanını bilmek gibi irfan olamaz ise de, 'Küfre rıza'nın küfür olduğunun da şuurundayım.(Kimse bu cümlemi, Şunlar şu tavırlarıyla küfür içerisindeler, şeklinde anlamasınlar lütfen!)

Tekrarlarsam; Belirttiğim üzere benim ki sadece teknik bir konu idi.. Yoksa ne sizin Ömer Hayyam için imalı dahi olsa bir ifadeniz var, ne de benim bu konuda imalı bir ithamım.İnsanın, sevmediği bir şair hakkında fazla bilgi sahibi olmasının zaten anlamı olmaz ki. Üzdüğümü düşünerek, çok üzüldüm.Bu mesajımdan ne en ufak bir riyâkarlık ne de en ufak bir tâviz algılamamanı istirham ederim.. Sizin yaşınızda iken ben de 'O denizlerde heyecanlı kulaçlar' atmaktaydım.. Sizin yaşınızdan biraz küçük ve şu günlerde ismi ile müsemma benim de bir Nihan'ım var. Umarım, O'nun da sizler gibi eli kalem tutar ve 'amcalarıyla' böyle mesajlaşır. Şairliğime verin ve bana kızmayın sakın.. Saygılar,sevgiler ve başarılar güzel kardeşim. Hasan Sami Bolak -- Hasan Sami 09:17, 21 Nisan 2006 (UTC)

Resmi neden commonstakiyle değiştirdiniz böyle bir kural mı var?var olan resimleri koymak zorundamıyız?--Nihan 18:22, 21 Nisan 2006 (UTC)

Yo hayır böyle bir kural yok, ama telif durumu ve kaynağı bilinmeyen resimlerin yerine, Commons'taki bir resmin kullanılması daha uygun Vikipedi için. İlgilenip sorduğunuz için teşekkür ederim. denisutku msj 18:29, 21 Nisan 2006 (UTC)


Tembelliğin bahanesi[kaynağı değiştir]

Öğretmenim o dönemde bana Necip Fazıl Kısakürek 'in 'Kadın Bacakları' isimli çok güzel bir şiirini okudu ve 'Bugün bu şiirine sahiplenmiyor.. senin yazdıkların da yarın sana zarar verir.' Dedi. Şiirlerin hem konusu, hem de ileride çok 'yavan kalacağı' endişesini taşıyordu.. Nitekim, buna benzer bir olay da rahmetli Ümit Yaşar Oğuzcan 'la benim aramda geçmişti. Galiba 1984'ün kasım veya aralık ayı idi. Çıkardığım SEL Dergisi'nde Ümit Yaşar'ın 'Ajanstürk Şiir Antolojisi 'nden iktibas ettiğim bir şiiri vardı: Ulan Ümit Oğuzcan - Ulan hergele - Ulan ekşimiş ayran- Ulan düdüklü tencere... diye başlıyordu.. Rahmetli o günlerde ciddi hasta imiş. Bana avukatı vasıtası ile telefonda "Senin eskiden hiç böyle şiirlerin olmadı mı? Yaptığını beğeniyor musun?" mesajını gönderdi. Çok üzülmüş ve utanmıştım. Kendisini ziyarete gidip özür dilemeye hazırlanıyordum ki ustanın 'Göç' haberini aldım. Geçenlerde O'nunla ilgili maddeye Biraz kül biraz duman..O,benim işte mısraı ile başlayan rübaisini eklerken yaptığım "densizliğin" bir kere daha farkına vardım ve şairin dediği gibi "Utanmasam ağlayacaktım" Bu olaydan sonra eski öğretmenime bir kere daha hak verdim. Yahya Kemal'in ancak ölümünden sonra şiir kitabının bastırıldığını öğrendikten sonra da en modern baskı tesisleri imkanım olmasına rağmen bu yüzden olsa gerek halen şiirlerimi kitap haline getiremedim.. Rahmetli Ahmet Kabaklı hoca bir gün bunun için beni azarladı ve bazılarını zorla alarak Türk Edebiyatı 'nda yayınladı ve TRT spiker ve proğramcısı Tarık Gürcan'a da vererek, 'Şunları TRT'deki proğramında (Bir Şiirdir Yaşamak) oku da aklı başına gelsin dedi. Tarık Gürcan onları okudu ama hala benim aklım başıma gelmedi galiba..Aslında bütün bunlar tembelliğin bahanesi. Saygılar.--Hasan Sami 23:03, 21 Nisan 2006 (UTC)


baktım da, hiçbir zaman imza atmamışım, yani en başta unutmuşum teşekkür mesajına imza atmayı. bir silme söz konusu değil. sayfa geçmişinden belli olur bakarsanız. ([1]) saygılar. Tembelejderha 17:25, 22 Nisan 2006 (UTC)

Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın..[kaynağı değiştir]

Ümit Yaşar Oğuzcan, 1960'larda, istisnalar dışında, genellikle şiirlerini serbest yazardı.. Tabir uygun olur mu bilmem, bunlar "hercai şiirler"di.."Beni Unutma" o yıllarda birçoğumuzun şiir defterinda kayıtlıydı. Oğlu Vedat'ın ölümü ve zamanın birikim ve olgunluğu ile hece ve aruza yönelerek daha mistik ve lirik eserler vermeye başladı."Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın.. Denizler ortasında bak, yelkensiz bıraktın.." gibi. Ümit Yaşar gibi oğlunun ölümünden çok etkilenen iki edebi şahsiyet daha aklıma geldi ki bunlardan biri Recaizade Mahmut Ekrem , diğeri de Peyami Safa'dır. Recaizade Mahmut Ekrem'in, oğlu Nijad için yazdığı şiirinde, "Gözüm nûru, oğulcuğum, Nijad'ım" derken ağladığını hissedebilirsiniz. Peyami Safa ise, asteğmenliği sırasında kaybettiği oğlu Merve'nin acısına dayanamayarak bir kaç ay sonra vefat etti..(1961'de..Ben lise sondaydım..Mantık dokusu üzerine kurulu köşe yazılarını hiç kaçırmazdım,Ölümünden sonra kendimi bir süre boşlukta hissetttim.Daha sonra o formdaki yazıları ile Galip Erdem imdadıma yetişmişti.) Peyami Safa da, babası Şair İsmail Safa 'yı küçük yaşta kaybetmişti.. Konu nerden nereye geldi? Her neyse, saygılar Nihan hanım..--Hasan Sami 19:54, 22 Nisan 2006 (UTC)

Fethullah Gülen Cemaati hakkında[kaynağı değiştir]

Nihan hanım bu makalede misyonerlik tartışması dışında aslında aynı şeyi anlatmaya çalışıyoruz gibi geldi bana :) --İcelaktan 07:19, 25 Nisan 2006 (UTC)

Aslinda Kategori:Hayali karakterler'in altinda Kategori:Çizgi karakterler varmis. Gormemistim, ona ekledim ama daha iyi bir isim onerin varsa o da tartisalabilir. Resim telifi konusu cidden hassas bir konu; ozellikle "Çizgi karakterler" icin. Genelde konu netlesene kadar Commons'tan yada diger Vikipediler'den resim aktarmak daha saglam bir yaklasim olacaktir.

Çizgi karakter iyi gibi başka bir fikrim yok.Resimler konusunda kaynak belirtsek bile yani etiket bölümüne www.hsdjhsjh.com dan alınmıştır desek bile ,sorun oluyor mu?--Nihan 19:03, 25 Nisan 2006 (UTC)

Evet, kaynak aciksa GNU'yu desteklemedigi surece sorun olur. Genelde resimleri GNU ile dagitan siteler var internette ama bunun gibi marka olabilen resimlerden uzak duruluyor. Bir baska yaklasim filmden goruntu yakalama, dusuk rezulusyonda kullanim ama henuz onun kurallarini oturtmadik. Citrat 19:30, 25 Nisan 2006 (UTC)

Tartışma:Fethullah Gülen sayfasındaki yazılarınız üzerine; kişisel saldırı ve hakaret içeren ifadeleriniz mevcut. Tahmin edebileceğiniz üzere bunlar Vikipedi'de yasaktır. Bu bir uyarıdır, Rgulerdem sizi cemaate yönlendirir mi bilmem ama ifadelerinizi bir şekilde düzeltmezseniz VP:EP gereği engellenebilirsiniz. Bu mesajı almış olarak ilgili kuralları bildiğiniz ve anlamış olduğunuz kabul edilecektir. Tembelejderha 22:02, 26 Nisan 2006 (UTC)

Tahmin edebileceğin gibi wikide tehdit etmekte yasaktır,ve ben tehdit edilmekten hiç hoşlanmam.Üslubumla ilgili diktelerden de hoşlanmam rgülerdemin yaptığı gibi,çünkü bu platformada kimseye gerizekalı salak demedim.SALAKÇA BİR İFADE DEDİM ! Uyarı başlığına saklayarak yaptığın tehdidi kendine sakla...Şimdilik çok uykum geldiği için sorununa bu şekilde cevap vereceğim,yarın daha geniş bir açıklamam olacak.--Nihan 23:49, 26 Nisan 2006 (UTC)

sen tam bir salaksın, ya da sen salakça yazmışsın, ya da yazdığın salakça... arada fark var mı sence? hangisini kullandığın farkeder mi? basbayağı salak diyorsun. sıkıldım, istersen devam et milleti yazdıkların salakça diye eleştirmeye. ben uyardım, istersen tehtid olarak algıla, sana kalmış. tek diyebileceğim, engellenirsen şaşırma, bu zihniyetle yakındır. Tembelejderha 12:39, 27 Nisan 2006 (UTC)

Konuyla ilgili diğer maddelerde kullanılan bir şablon hali hazırda bizde var mı bilmiyorum. İçerik olarak hiç o konularla ilgilenmedim. Eğer yoksa İngilizce Wikideki şablonu buraya kopyalanıp Türkçeye uyarlayabilirsiniz. --Dbl2010 02:30, 28 Nisan 2006 (UTC)

  • Komşu, bak nokia user ekledim, belki ilgini çeker. ayrıca userbox şablonu işe yarar birşey, onu da tavsiye ederim. bkz:şablon:user nokia ve şablon:userbox. Kolay gelsin. --Yolcu 05:20, 29 Nisan 2006 (UTC)

Hmm nokia kullanmıyos napcas?Şimdi ben özürlüyüm bu kullanıcı şablonu yapmak konusunda hep aksi istikamet oluyor..Onları çoğaltmak mümkünmü ki ,hani hazıra konsak :P Şablon demişken herhangi bir font type sınırlaması var mı?2 tane şablon yaptım,birini ingilizce vikide bulup türkçeleştirdim değiştirdim,diğerini kendim yaptım.Acaba belli kuralları varmı?--Nihan 05:25, 29 Nisan 2006 (UTC)

  • İşte artık hazıra konacağız. En iyisi bir de "how-to-make user tamplate" sayfasını kopya çekmek. Az bakayım, nasıl yapıldığı hakkında birşeyler göreyim... Sınır/kural hakkında benim de pek bilgim yok, sadece bu kullanıcı şablonları eğlence amaçlı olabiliyor diye biliyorum. --Yolcu 05:34, 29 Nisan 2006 (UTC)

Birşeyler yazdım ama hızlı olsun diye biraz geyik oldu: Kullanıcı şablonu oluşturmak Anlayamazsan sor da bakalım (kategori:çok bilen vikipedistler) :D --Yolcu 05:58, 29 Nisan 2006 (UTC)

  • Oytun adını taa orta3'e giderken duymuştum. Belki o zaman tanıştığım biridir... Kim bu Oytun, tanımıyorum bile? (nerde bu ukala vikipedistler?) --Yolcu 06:23, 29 Nisan 2006 (UTC)
    • Anladım. Kendisini tanımıyorum. Evet ben de elektronik müh. okuyorum ama ben Ankara'dayım, o İstanbul'daymış (biraz önce gördüm). Ben arama kısmına "nokia" yazınca kendiliğinden geldi yani, ahbaplığımızdan değil:D --Yolcu 06:35, 29 Nisan 2006 (UTC)

Gouzenko resmi[kaynağı değiştir]

Gouzenko için; Commonstaki ile o aynı resim değil. Resmin orjinalinde yanında bir kadın vardır,ingilizce vikide sanırım alakasız oldugu için kesmiş.Benim koydugumda kadına gösterdiği kitap var :P Gouzenko'nun telifli bir durumu yok iki resim içinde,çünkü bu adamın topu topu 4 bilemedin 5 resmi var.Heryerde kullanılan resimleri bunlar 1948 li resme bir adres belirtmiştim zaten,eğer yoksa tekrar adres belirteyim.Kesekağıtlı kafa tektir.--Nihan 23:57, 28 Nisan 2006 (UTC)

Doğru söylüyorsunuz, hiç dikkatimi çekmemiş. Yine de çok önemli değilse, Commons'takini kullanmaya devam edelim mi? Şimdi buradakinin telifiyle uğraşmak var. denisutku msj 00:19, 29 Nisan 2006 (UTC)

Terörist tanimi[kaynağı değiştir]

Merhaba Nihan, "terörist" tanimi uzerinde tartisiyoruz: Kategori tartışma:Teröristler. Silahli politik eylem yapmasi bir kriter ancak tanimi biz kendimiz koymayalim refere edelim diye dusunuyoruz. Kategorinin ismini degistirmek de dusunulenler arasinda. Che ve diger silahli devrim hareketinde bulunan kisilerin o donemki hukumet tarafindan nasil goruldugune bakmak gerek. Deniz Gezmis icin bu tanim henuz Turk Devleti tarafindan degistirilmis degil. "Terorist tanimi konusunda" tartismaya degisik bir bakis acisi getirebilirseniz sevinirim. Saygilar, Citrat 17:56, 29 Nisan 2006 (UTC)

Sayın Nihan;

Vladimir Vladimiroviç Mayakovski maddesine bugün el atmış durumdayım... Ve onunla bağlantılı diğer isimlere...

'Lili, beni sev.

Hükümet Yoldaş! Ailem; Lili Brik, anam, kızkardeşlerim ve Veronika Vitoldovna Polonskaya'dan ibarettir; yaşamalarını sağlarsan, ne mutlu bana…'


Kafanızda olan bazı sorular varsa sanırım metin tamamlandığında ortadan kalkacaktır. Örneğin bay X gibi..

Saygılarımla.--LandSCape 01:14, 30 Nisan 2006 (UTC)

Marquis de Sade'deki resmi ben zaten commonstan almıştım?Boşa vakit kaybetmişsiniz.Sanırım commonstaki resmi;önce bilgisayarıma alıp ismini düzeltim sonra koydum yasak yada hatalı değil bu.--Nihan 21:52, 30 Nisan 2006 (UTC)

Nihan konuyu tam anlamış değilim, ama ben zaten sorunlu bir resim demedim. Commons'ta aynısı olan resmin orijinalini maddeye koydum, Vikipedi'deki kopya da redundant yani atıl kaldığı için silinmesini istedim. iyi çalışmalar, umarım bir yanlış anlaşılma yaşanmıyordur. denisutku msj 21:59, 30 Nisan 2006 (UTC)

Sayın Nihan;

'BELLA CIAO, Kuzey İtalya'nın pirinç tarlalarında çalışan kadınların söylediği bir türküydü. Duyduğuma göre, sabah evden çıkarken güzel karısından ayrılmak zorunda kalan köylünün "Güle Güle Güzelim.." demesini anlatır ve hatta pirinç tarlasındaki sivrisineklerden falan bahsedermiş orijinalinde.

İkinci Dünya Savaşı'nın sonlarına doğru, İtalyan komünist partisinin, yani partizanların Alman işgalcilerine karşı mücadele şarkısı olmuş. Daha sonra da Fransız chanson'ları arasında yer alarak her yerde çalınmış vs... Şarkının bir kaç değişik versiyonu olmakla birlikte, en çok kabul gören versiyon, 1988'de Grup Yorum'un Türkçe söylediği versiyonla hemen hemen aynı anlamdadır.'

Partizan için bazı fikir verebilecek site adresleri:


Saygılarımla.--LandSCape 13:01, 1 Mayıs 2006 (UTC)

Alıntıyı tırnak içine almamışım özür orası bana ait değil olduğu gibi kopyalayıp yapıştırdım. Ve sadece italik cümle bana ait. Sizde detaylara dikkat etmede oldukça iyisiniz.Saygılarımla.--LandSCape 16:18, 1 Mayıs 2006 (UTC)

Neden yazdıklarınızı siliyorsunuz?Mayakovskiye yazacagınız şeyleri bekliyordum ben,onlarıda silmişsiniz.??--Nihan 21:48, 2 Mayıs 2006 (UTC)


Sadece düşünsel emeğimi VikiPedi'den geri alıyorum, başka yerde yayınlarım sanırım ama Açık Lisans'lı olmaz/olmayabilir. Bazan insanların ters taraflarına ciddi sorular bile gayri ciddi gibi gelebiliyor... Belki sırf bu yüzden bu ortama yazınsal katkıda bulunmayı düşünmüyorum, en azından şu aşamada. Okur olarak buradayım şimdilik... Bir cümlenin ne kadar sürede oluştuğunu en iyi yazarlar bilir belki de bu nedenle küçük bir naiflik bütün katkılarımı geri almama neden oldu ve başlattıklarımı da sildim, geri getirmemeleri içinde daha sonra mesaj atacağım yöneticiye. Bu kararım için sizden özür dilerim ama birazcık kırıldım genç bir kardeşe ve böyle bir karar aldım. Mayakovski'yi bitirince mutlaka size göndereceğim. Işık ve sevgiyle.--LandSCape 22:11, 2 Mayıs 2006 (UTC)


  • Sayın Nihan, alınmam yada kırgınlığım adına ne derseniz deyin ama telif konusu ile uzaktan yakından ilgisi olmadığı gibi uzay boşluğunda teğet geçiş bile değiller bunu bilmenizde ve algılamanızda kendi adıma yarar var. (Gece sorunuza karşılık size yazdığım ve uyumadan önceki son mesajımda aslında ipucu vardı esas neden hakkında). İlhan İrem konusuna gelince evet onlarda bunu kullanıyorlar ancak bu söz onlara da ait değildir, diğer bir deyişle de hayranları değilim ama arada sırada dinlerim. Asıl kökeni yurt dışında ve İsrail'dedir. Saygılarımla.--LandSCape 10:10, 3 Mayıs 2006 (UTC)


  • Hayır. Ama yurtdışında ve içinde sevdiğim ve ortak paydalarımızın olduğu entellektüel arkadaşlarımdan bazıları yahudi onlar kanalıyla biliyorum o süzcüğün kökenini. Locaları yada benzeri yapıları sevmem aile geleneğime ve binlerce yıllık tarihi köklerime terstir. Saygılarımla.--LandSCape 18:04, 3 Mayıs 2006 (UTC)

Politikayı severim ve benim yahudi arkadaşlarımda sizden farksız bakıyorlar olaya... zaten o nedenle severim ya onları...--LandSCape 20:51, 3 Mayıs 2006 (UTC)--

tabii ki kullanabilirsin, zaten ben de ingilizcesinden arakladım..:) --spAs 21:54, 3 Mayıs 2006 (UTC)

Kore resimleri için çok teşekkürler. Sınavlarım bitince makeleyi genişletip resimleri elden geçirmeyi düşünüyorum. --DenizRC 11:50, 4 Mayıs 2006 (UTC)

3. Dünya Savaşı özellikle 60larda çok ele alınan bir kavram. Bu konu hakkında çok film çevrilmiştir (Dr. Strangelove, Fail Safe) ve kitap yazılmıştır. Siyasi tarih açısından fazla önemi olmadığına katılıyorum ama o zamanının savaş korkusunu ve bu savaşın insanlığı yok edebileceğini yansıtmak açısından kalsın derim ben. (Bu tablo ilk hazırlandığında İngilizce Wikipedia'dan alınmıştı, orada da böyle bir makale olduğu için konmuş.) İyi çalışmalar --DenizRC 06:40, 6 Mayıs 2006 (UTC)

Belkide 3. Dünya Savaşı gibi makaleleri Soğuk Savaş'ta Komplo Teorileri diye bir kategoride toplayabiliriz. Çünkü kültürel alanda bu tür şeylerin etkisi çok oluyor ve bu yüzden bahsedilmesi lazım.

II. Dünya Savaşı için şablon hazırlamak çok güzel bir gelişme olur. Bu konuda her türlü yardımı yapabilirim. Önemli muharebeleri, kavramları ve kişileri bir şablonda toplamak kulanıcının işini çok kolaylaştırır. --DenizRC 07:24, 6 Mayıs 2006 (UTC)

Selam Nihan, oy icin 2 ay uye olma gerekliliginin kolay kolay degisecegini sanmam (oldukca eskiden one surulmustu ve pek de itiraz gormedi) ama degisecek olursa artik sen de katilirsin oylamasina. Yoneticiligin kisisel fikirlerimi kisitladigini, hareketlerimi kurallar icinde yapmaya zorladigini bilmeni isterim. Sadece "gerektiginde" yoneticilik insiyatifini kullanarak "yani sag duyu" ile mudahle etmek gerekebiliyor, bunun icin de toplulugun onayi ve destegi olmasi gerekiyor. Oyun gecerli olmasa da destegin icin tesekkur ederim. Kolay gelsin, Citrat

Ömer Hayyam'a ne oldu?[kaynağı değiştir]

Yeni bir Ömer Hayyam maddesi görünce merak ettim ve Sputnik'in sahibesine sorayım dedim: Eski Ömer Hayyam'a ne oldu?.. Yoksa ben yurt dışında iken O maddenin defterini mi dürdünüz? Selam.--Hasan Sami 16:29, 25 Mayıs 2006 (UTC)

Noktalama İşaretleri[kaynağı değiştir]

Kolay gelsin Nihan. Yazarken nokta ve virgülden sonra bir boşluk bırakırsan iyi olur. Bir yazım kuralıdır bu. Çalışmalarında başarılar dilerim, tekrar kolay gelsin. Makedon 26 Mayıs 2006, 15:28

Resim:Shostakovich.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Shostakovich.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Rimbaud.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Rimbaud.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Rimbe.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Rimbe.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:TAGORE.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:TAGORE.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Tagogand.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Tagogand.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Tagor.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Tagor.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Tagore-einstein2.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Tagore-einstein2.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:TAGORE!.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:TAGORE!.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Mayakovsky.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Mayakovsky.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Mayakovsky2.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Mayakovsky2.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Rimsky Korsakov.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Rimsky Korsakov.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Rimskykorsakov.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Rimskykorsakov.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Turg.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Turg.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Turgee.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Turgee.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Turgenev2.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Turgenev2.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Fmdost.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Fmdost.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:StanislavskyCons.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:StanislavskyCons.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Stanisldancenko.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Stanisldancenko.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:BorisViantro.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:BorisViantro.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Borisvianed.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Borisvianed.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Vianpo.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Vianpo.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Orderoflenin.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Orderoflenin.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Leninnisani2.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Leninnisani2.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Sholohov.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Sholohov.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Sholohov1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Sholohov1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Gouzenko.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Gouzenko.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Kesey.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Kesey.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Timol.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Timol.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Ilfvepet.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Ilfvepet.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Repin zaporaj.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Repin zaporaj.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Leonidand.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Leonidand.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Ilf petrov.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Ilf petrov.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Darksideofthemon.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Darksideofthemon.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Woodstock1.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Woodstock1.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Woodstockpost.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Woodstockpost.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Jimi-hendrix.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Jimi-hendrix.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Zagor.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Zagor.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Featnative.gif görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Featnative.gif görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Sylvester-Tweety.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Sylvester-Tweety.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Lemansam.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Lemansam.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Altinbesik.JPG görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Altinbesik.JPG görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Kedisputnik.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Kedisputnik.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Yigalamir.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Yigalamir.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Resim:Egg.jpg görüntüsüyle ilgili telif sorunu[kaynağı değiştir]

Resim:Egg.jpg görüntüsünü yüklediğiniz için teşekkür ederiz. Eğer telif sahibi belirlenemez ve telif durumu açıklığa kavuşturulamazsa görüntü yakında silinecektir. Wikimedia Foundation, Vikipedi'ye yüklenen görüntüler konusunda telif kanunu dolayısıyla çok duyarlıdır. (bkz. Vikipedi:telif hakları).

Telif, genellikle nesnenin yaratıcısına, yaratıcının işverenine ya da telif hakkına sahip olan en son kişiye aittir. Görüntülerin telif bilgisi genellikle çeşitli şablonlarla belirtilir. Vikipedi'de üç temel lisans vardır: açık içerik, kamu malı ve adil kullanım. Lütfen uygun şablonu Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasında bulun ve {{ŞablonAdı}} görüntü sayfasına yerleştirin. Lütfen yanlış bir şablonu eklemeyin; telif durumuna hangi şablon uyuyorsa onu ekleyin. Kastî olarak yanlış şablon koymanız hoş karşılanmayacaktır.

Yüklediğiniz veya yükleyeceğiniz görüntülerde telif bilgisini belirtmeye lütfen dikkat edin. Bu önemli bilgiden yoksun görüntüler bir süre sonra silinecektir. Bu konudaki sorularınızı danışma masasında veya hizmetlilere sormaktan çekinmeyin. Teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Ugur Basak Bot 23:23, 26 Mayıs 2006 (UTC)

Merhaba Nihan.Ben che kızıl ordu sayfasını gelistirmekle uğrasıyorum.Ögrendim ki sen de sosyalistsin.Seninde bu konuda bana yardım edebilecegini dusundum.Bana cevap yazarsan sevinirim.SOSYALİST SAYGIM VE SELAMLARIMLA--Che 12:21, 9 Haziran 2006 (UTC)

Şablon:Davet/Seçim Çağrı Pusulası

Selam Nihan ben che.Göruslerimiz uyuyor.Ayrıca planladıklarını ben de düsünüyorum.Sosyalist oldugunuza göre(ben de sosyalistim) Che Guevara fidel castro ve kızıl ordu sayfası genisletilmeli.Bana yardım edermisin cünkü artık eridim:)Yardımını bekliyorum.SOSYALİST SELAMLARIMLA--Che 20:07, 2 Temmuz 2006 (UTC)

Lütfen sözde değil özde Fenerbahçeli olalım. Diğer takımları tutan wikipedistler harıl harıl tutukları takımlar için konularında çalışmalar yapıyor. Fenerbahçede ise kimse yok. Bu siteye girdiğimde Fenerbahçenin belkide yüzlerce sayfasını düzenleyip açtım şu anda ise üyeyim ve artık Fenerbahçe bölümününde atağa kalkması gerektiğini düşünüyorum. Azınlıkta olduğumuz için hepimizin birşeyler yapması gerektiğini düşünüyorum. Lütfen sizde birşeyler yapın Saygılar Profesor

bayan - kadın[kaynağı değiştir]

  • merhaba,
eğer görmediyseniz, bayan vikipedistler sayfasındaki yorumları okumanızı isterim. internette anonim kalmak mümkün, ama ille de cinsiyet belirtmek istiyorsanız kadın şablonu kullanmak daha doğru diye düşünüyorum. selamlar. iyi çalışmalar. (bu mesaj 'bayan' şablonu kullanan 5 vikipediste gönderildi.) --kibele 08:19, 5 Temmuz 2006 (UTC)

Selam nihan.Öncelikle seni tebrik ediyorum.sosyalizmi tercih etmen cok dogru.Sen de fark etmişsen vikipedide sayımız oldukça az onun için dayanısma halınde olmalıyız.Sen de var mısın??.Yanıt bekliyoruz--Che 14:01, 1 Ağustos 2006 (UTC)

Sosyalizm Portalı[kaynağı değiştir]

Portal:Sosyalizm acıldı. PORTALIMIZIN ACILŞINDA EMEGİ GECENLER

FİKİR:--Chemsj 12:16, 10 Eylül 2006 (UTC)

PORTALIN ALT YAPISI:.peregrinus


PORTALIN TASARIM Kullanıcı:Absar

SİZİNDE PORTALIMIZA BEKLERİZ.

Resminizde telif sorunu[kaynağı değiştir]

Selamlar,

Yüklediğiniz resim veya resimlerin telif durumunun belirsiz olduğuna karar verilmiş ve bu doğrultuda etiketlenmiş. Söz konusu resmin adını ve adresini dosya yoğunluğundan dolayı veremiyoruz. Şu an için Kategori:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler'de bu resmi bulmanız mümkün. Resim yığını arasında kaybolmanız da olası olduğu için, tavsiyemiz şu adresteki fasiliteye kullanıcı adınızı girerek, resim sekmesinden yüklediğiniz resimleri incelemeniz, gelecekte herhangi bir yanlışlığa meydan vermemek için etiketi eksik veya yanlış olan resimlerinizi yenilenen Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfasındaki etiketlerin uygun olanıyla etiketlemenizdir.

Resim size ait olan bir resimse (bu tanım bilgisayarınızda bulunan resimlerden ziyade, sizin ürettiğiniz resimleri kapsamaktadır) uygun olan kişisel etiketlerden biriyle etiketlemeniz gerekmektedir. Gelecekte "O resmi ben bizim balkondan çektiydim" tarzı açıklamalar giden resmi geri getirmeyebilir.

Resminizin durumu netleşmediği takdirde, "Vikipedi:Hızlı silme#Resim/Medya Kural-4" nedeniyle 7 gün sonunda silinecektir. Sistemin sağlıklı işleyebilmesi ve kontrol edilebilmesi açısından resim etiketini düzeltseniz de "Belirsiz" etiketini resimden çıkarmamanız rica olunur.

Bu otomatik bir mesajdır. Resimle ilgili görüşlerinizi Kategori tartışma:Durumu 5 Eylül 2006'dan beri belirsiz resimler sayfasında belirtmeniz yerinde olacaktır.

Kolay gelsin!

Vito Genovese 01:15, 11 Eylül 2006 (UTC)

Ne dalgası neden sildin o yazıyı??? düzenlemeye çalışırken sosyalizm portalındaki yazıyı?Uzun zamandır girmiyorum düzenleme yapmamaya çalışıyorum dakika 1 gol 1 benim düzeltme yapmamı mı beklediniz anlayamadım?? Ayıp bişey bu.[[Kullanıcı:Nihan|Nihan]

Yazı çok taraflı, Neresinden başlasam ki? Emperyalist tanımlamasından mı, "affettirmek" olayından mı? Yoksa katledilmenin "öldürülmek" kavramının taraflı bir ifadesi olduğundan mı? "Katletmeyle ilgili halkın sözü ise gerillarlara ölüm yaşasın emperyalizm olmuştur." ?? "cani"?
Nihan, eskiden gelen bir önyargıyla birbirimizi yemek yerine gel istersen başka bir yöneticiye danışalım. Hangisini istersen, sen seç. Ben bu yazının tartışılacak hiçbir tarafının olmadığını düşünüyorum fakat sanırım siz hemfikir değilsiniz. Kısaca o yazı düzenlenmez, yeniden yazılır.
Son olarak, elbette sizin düzenleme yapmanızı beklemedim. Bu son derece talihsiz durum tamamen bir tesadüf, ve tepkimden sonra sizin işin içinde olduğunuzu farkettim, ciddiyim. Saygılar. Tembelejderha 22:00, 19 Eylül 2006 (UTC)
Yazının taraflı olduğunun farkındayım ama silmek istemedim nasıl düzenlerim diye düşünüyordum.Yöneticiye danışmaya gerek yok..Kişisel düşüncem katledilmiştir,burada ansiklopedik bişeyler yapıldığı için daha mantıklı cümleler genel cümleler kurulacaktır tabi ki...Girdim ,mesajlarımdan yola cıkarak portala ugradım gözüme takıldı..Düzenleme yaparken silindiğini gördüm..yeniden yazılır yada düzenlenir bunun tartışmasını yapmayacağım,ben el atınca farketmeniz tuhafıma gitti sadece..Buraya boş,ilgisiz,beceriksiz ve cahil insanlar pek girmiyorlar.Bende bilgim,ilgim,becerim dahilinde bişeyler yapmak istiyorum sizin ve diğerlerinin yaptığı gibi...önyargılı değilim,sadece soğumak istemiyorum bunun kimseye bir kazancı yok...Nihan 22:59, 19 Eylül 2006 (UTC)
Peki, iyi niyetinizi anlıyorum. Düşününce, gelir gelmez böyle birşeyle karşılaşmış olmanız beni de rahatsız etti ve özür dilerim. Yazının taraflı olduğunun farkında olduğunuzu söylüyorsunuz, o halde daha fazla karışmıyor ve sizi rahat bırakıyorum. :) Kolay gelsin. Tembelejderha 23:28, 19 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba Nihan,

İlk olarak ufak bir yanlış anlamayı düzelteyim. Resimleri ben silmedim, sadece düzenlenmelerine yardımcı oldum. Zira yönetici değilim. Siteye de Ağustos başında üye oldum.

Resim ve Medya konusundaki hızlı silme kriterlerine göre kaynağı ve telif durumu belirsiz resimler, işaretlendikten 7 gün sonra silinebiliyorlar. Yigal Amir'in resmi de bu nedenle silindi. İstersen tekrar yükleyebilirsin resmi {{Şartlı Adil Kullanım|Yigal Amir}} yazarsan sorun olmayacaktır.

Telifle ilgili aklına takılan bir şey olursa sormaktan çekinme.

Sevgiler

Vito Genovese 01:35, 20 Eylül 2006 (UTC)


Tekrar merhaba Nihan,

Tabi ki kişisel resimler yasak değil. Hatta keşke tüm resimlerimiz kişisel olsa, kimseye bel bağlamadan kendi resimlerimizi üretsek sadece. Uygun etikete sahip olmadıkları için silinmiştir onlar. Bundan sonra ekleyeceğin resimlerde, eğer resmi çeken kişi sensen, {{KM-Kişisel|Nihan}} yazarsan sorun hallolacaktır.

Raj Kapoor'a gelince; maddeyi sanırım henüz açmadın ve önizlemede kontrol ediyorsun. İstersen ekle maddeyi o haliyle, ben Commons'taki resmin neden çıkmadığına maddenin içinden bakayım. Şu an ezbere bir şey söylemek zor olur.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Sevgiler

Vito Genovese 17:32, 20 Eylül 2006 (UTC)


Raj Kapoor'a commonstan aldığım resmi yükledim ama çıkmıyor resim..İngilizce vikiden alıp tekrar yükledim..Commons şablonunu da bilmiyorum...Nihan

Commons'daki resmin adresini verebilirsen yardımcı olmaya çalışırım. En.wiki'de screenshot olarak geçiyor, fair use altında. Bir araştırayım.. Tembelejderha 18:06, 20 Eylül 2006 (UTC)
Sanırım Vito konuyla ilgileniyor, sana benden daha kolay yardımcı olacaktır Nihan, resim konusunda benden daha fazla biliyor. Kolay gelsin. Tembelejderha 18:22, 20 Eylül 2006 (UTC)

Tekrar merhaba Nihan,

İngilizce Wikipedia şu an resim çöplüğü durumunda. O yüzden en sağlıklısı onların belirttikleri kaynakları araştırmak, çünkü bu durumda yanlış etiketlendirmenin önüne geçmiş oluyoruz.

Resmin sayfasına da yazdığım gibi, kaynak site resimlerin kullanımını kesinlikle yasaklıyor. Ben de senin için sorun çıkarmayacak bir resim aradım ve Resim:Rajkapoorforeverdvd.jpg'yi bulup, yükledim. Aynı işlevi görür sanıyorum, beğenmezsen farklı bir şeyler de bulmaya çalışırım.

Sevgiler

Vito Genovese 18:39, 20 Eylül 2006 (UTC)


Nihan merhaba,

Senden bir ricam olacak. Eklediğin resmin türü ne olursa olsun resmi aldığın sitenin adresini (yani kaynağı) de ekleyebilir misin? Şöyle linke basıldığında direk karşımıza resmin kendisi ya da resmin yer aldığı sayfa çıkacak şekilde verilirse kaynak, takibi çok kolay oluyor. Zaten kaynaksız resimlerin de silinme riski var.

Şimdiden teşekkürler ve sevgiler

Vito Genovese 22:25, 27 Eylül 2006 (UTC)

Nihan hanım.Almanca wikide şöyel bir cümleyi atlamışım Seine Frau bekam jedoch die Möglichkeit, ihn in Würde zu begraben Yani "Karısı yine de onu onurlu bir şekilde gömme imkanını bulmuştur" Dolayıyla önemli bir bilgiyi eksik girmişim. Sonuçta stadyumda öldürülmüş, ama toplu mezara taşınsa da karısı tarafından cenazesi yapılmış sanırım. Uyarınız için teşekkürler--Baylanileti 19:55, 20 Eylül 2006 (UTC)

Tamam Nihan hanım, yanlış anladığım için özür. Size yukarıda verdiğim linklerden birinde zaten , Santiago Mezarlığı yakınında bulunmuştu. diye bir ifade var [[2]]. En iyisi madde de bu değişikliği yapmak. Sanırım sizin de itirazlarınız toplu mezara defnedilmediği yönünde. Zaten madde içinde karısının onu gömdüğü ifadesini girmiştim. Zaten almanca wikide farklı demiyor. Orada "Cesedi bir toplu mezara taşınır. Fakat karısı onu onurlu bir şekilde gömme imkanını bulur". Ama ben burada karısının onu gömdüğü cümlesini atlamıştım. uyarılarınız için teşekkürler. Maddeyi düzelttim. Bir göz atın isterseniz İyi çalışmalar.--Baylanileti 10:23, 21 Eylül 2006 (UTC)

  • Ben de size teşekkür ederim. Madde içinde önemli bir cümleyi atlayarak yanlış bir anlam çıkmasına sebeb olmuşum. Sayenizde bulmuş oldum. Aslında belirttiğim gibi Almanca wikide de yanlış bir kullanım yoktu. Size de iyi çalışmalar dilerim--Baylanileti 05:53, 22 Eylül 2006 (UTC)

merhaba kişisel sayfadamdaki resim silinmiş..Siliniyormu kişisel resimler lisans ihlali gerekçesiyle silinmiş...???Nihan 23:50, 19 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba. Cevap biraz geç oldu ve sanırım Vito yanıtlamış. Neyse kolay gelsin. İyi çalışmalar.--Absarileti 10:13, 23 Eylül 2006 (UTC)

Selam ,şablonları html ile yapıyorum..Burda hoş gözükmüyor.Basit biçimde,renklendirmede yapabileceğim ,bir şablon örneğini bulabileceğim link var mı?iyi çalışmalar.. 00:51, 25 Eylül 2006 —Bu imzasız yorum Nihan (tartışmakatkılar) isimli kullanıcı tarafından eklenmiştir.

Merhaba hemen şimdi birkaç bağlantı buldum ingilizce-türkçe karışık Yardım:Şablon kullanımı, en:Help:Template, en:Help:Table. Sanırım bunlar işine yarar:) İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 21:54, 24 Eylül 2006 (UTC)

Selam Nihan, iyisin umarım . sanırım bu link [3] işine yarar. İyi geceler.--Paris 22:29, 24 Eylül 2006 (UTC)

sosyalizm portalı[kaynağı değiştir]

che'yi üstünkörü düzenledim. bir baksan iyi olur. İyi çalışmalar - EnniS 01:58, 25 Eylül 2006 (UTC)

Selam Citrat..Bir kızılderili kabilesinin bayrak resmini yükleyip {{{sembol}}} şablonu koyduğumda telif sorunu oluyor mu?--Nihan 03:04, 26 Eylül 2006 (UTC)

Hayir sanmiyorum sorun olustursun. Ancak bayrak saplonu kullanmak daha dogru olur herhalde sembol yerine. Meta'da muhtemelen daha once yuklenmistir; yada baska bir viki'den cekmek mumkun olabilir. ABD bayraginin sablonlarini inceleyebilirsin. Kolay gelsin, Citrat 03:10, 26 Eylül 2006 (UTC)

Tkp ile ilgili maddenin tartışma sayfasına bakabilir misin?TKP maddesi tamamen taraflı ve saldırgan asılsız ifadelerle dolu..iyi çalışmalar.--Nihan 23:05, 26 Eylül 2006 (UTC)

Merhaba Nihan, açık olarak taraflı olan kısımlarının olduğunu anlamak zor değil. Fakat üstünü çizdiğin kısımları vs. eski haline getirebilirsen güzel olur. Maddenin başına {{taraflı}} şablonunu ekleyerek, hangi kısımların ne için taraflı olduğu tartışma sayfasında belirterek işe başlaman en güzeli olacaktır. Ek olarak ciddi ifadelerin kaynaksız olarak sunulmaması gerektiğine de belirtebilirsin. İyi çalışmalar --Ugur Basakmesaj 23:17, 26 Eylül 2006 (UTC)


Nürnberg-Nürmberg?[kaynağı değiştir]

  • Merhabalar Nihan,

Ya sen bir süre nihandın buralardan ya ben.. Son katkılarını görünce aklımdaki soruyu aydınlatır mısın diyecektim.. Şu Nürnberg-Nürmberg konusu.. Almanca metinlerde bu yerin adı hem Nürnberg hem de Nürmberg olarak geçiyor.. Benim Almanya'ya gidip gelmelerim toplam beş-alt ayı bulmaz. Tarihini kesin olarak hatırlamıyorum ama (Kesin sen doğmadan öncedir..) Nürnberg davası diye Türkçe bir çeviri okumuştum..(Sen bu maddeye henüz başlamamışsın, haberin olsun..) Oradan aklımda kaldığı ve (bazı) haritalar da da böyle okuduğum için bu yeri hep Nürnberg olarak yazdım bazı yazılarımda.. Senin sayfandaki yazılış şeklini arama motorları vasıtasıyla araştırınca bazı metinlerde her iki kelimenin de yer aldığını gördüm.. Bu konuda senin daha ehil olduğunu bildiğim için beni aydınlatırsan memnun olurum. Zira yanlış bilmek neyse de, yanlışda ısrar iyi bir şey değil: Ayni anlamı taşıyan iki ayrı kelime mi, yukarı ile aşağı Almanya arasındaki şive farkı mı yoksa mahiyet farkı mı var? Bu vesile ile selâmlar. (Adaşın hazırlık'ı geçti. Dört yıl sonra işletmeci olacak ablası..)--Hasan Sami 04:32, 28 Eylül 2006 (UTC)