Kullanıcı mesaj:Kemal K./Arşiv-4

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Bu bir arşiv sayfasıdır, lütfen üzerinde değişiklik yapmayın.

Merhabalar maddenin tamamını siz yazmışsınız, yani sabırsızlığınızı anlayabiliyorum. Ancak sayfada şablonlardan başka birşey göremiyorum. Bu sayfalar tartışma sayfalarıdır ve yeterli olgunluğa erişmiş bir tartışma bulunmuyor. Sorun kullanıcıların katılımından kaynaklanıyor 2-3 gün daha beklemekten yanayım. Daha geniş katılımlı bir adaylık bu listenin de yararınadır. 22 gün olmuş olması bir anlam ifade etmez, en az 15 gün ilgili sayfada kalmalıdır en fazla ne kadar kalacağı adaylık sayfasına katılımıa ve tartışmalara bağlıdır. Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 16:15, 1 Ocak 2009 (UTC)

Eğer Coldplay diskografisi adaylığı için konuşuyorsak şu anki duruma göre başarısız olarak kapanmaz, hatta adaylık sayfasındaki oyların 3-4 tanesini gene yorumsuz veya herhangi bir yoruma referans verilmemiş ama karşı oy kullanmış olarak çevirsek bile başarılı olarak kapanırdı. Sadece kullanıcılara biraz daha zaman, fırsat veriyoruz ki madde hakkında yorumlarda, eleştirilerde bulunulup bunlara göre düzeltilebilsin, madde daha iyi bir hale gelebilsin. Yani maksat adaylığın sonucu ile iligli değil maddenin daha iyiiye gidebilmesiyle ilgili. Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 17:43, 1 Ocak 2009 (UTC)

Birkaç şey sorabilir miyim?Burası paylaşılan bir yer olduğu için bana yardım edersiniz diye düşünüyorum.

  • Kullanıcı kutularına nasıl resim ve link ekliyoruz?Yani kullanıcı kutularıyla ilgili bilgi verir misiniz?
  • Resimli link nasıl oluşturuluyor.Anlatır mısınız?

Şimdiden teşekkürler, Bu imzasız yazı 85.108.213.129 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

  • Her ikisi de halledildi, teşekkürler.. Levent Abi ileti 20:23, 3 Ocak 2009 (UTC)
  • Ben kendi monobook'umu kullanıyorum: [1] ve ekledim.. Kendi monobook'unuzu oluşturmanın yararı, sık kullandıklarınızın yerini değiştirebilmek.. Levent Abi ileti 21:34, 3 Ocak 2009 (UTC)
  • Gördüğüm kadarıyla sizin mb içinde Brk'ın yan sayfaları yer alıyor.. Bu durumda onun eklediğini tahmin ederek sanırım size sadece control~(ctrl)+F5 tuşlarına basmak kalıyor. Levent Abi ileti 14:20, 4 Ocak 2009 (UTC)

Seçkin Liste[kaynağı değiştir]

Selamlar Kemal K., {{SL}} olması için önerdiğin Coldplay diskografisi maddesi Vikipedi topluluğunca SL olmaya layık görülmüştür.

Saygılar, iyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 02:39, 7 Ocak 2009 (UTC)

Evet. Ben de hiç düşünmezdim. Öyle ki öğrendiğimde ben de çok şaşırmıştım. Arsız kadın ne olacak. --♪♫Berkay0652|ileti 18:29, 10 Ocak 2009 (UTC)

Evet düşüyorum.Sırayla ekleyeceğim.Şimdi maçtan çıktım hepsini yazdım--B.163 14:31, 18 Ocak 2009 (UTC)

Gayet mantıklı. Bir gün Stronger isimli başka bir albüm maddesi eklersek o zaman "Hanna Pakarinen albümü" ifadesini kullanırız. İyi Vikilemeler... --Maniaqq msj → 18 Ocak 2009
  • Halledildi, kolay gelsin, sevgiler..Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 17:58, 18 Ocak 2009 (UTC)

Teşekkür ederim, biraz yeniyim format konusunda özellikle resim yüklemede sıkıntı var, fakat temel amacım çeviri ihtiyacını karşılamak şekil kısımları diğer kişiler tarafından da halledilir sanıyorum.--Jivarp 11:36, 22 Ocak 2009 (UTC)

  • Tabii ki. Ben de yardımcı olurum. Jivarp da yardım eder sanıyorum ki. --♪♫Berkay0652|ileti 11:51, 22 Ocak 2009 (UTC)
  • Kaynakçadaki referanslardan birinde sorun çıktı onu da hallederseniz sevinirim.--Jivarp 10:07, 23 Ocak 2009 (UTC)
  • Hmm düzelmiş demek ki diğer cümleye geçince, neyse teşekkürler yine de. Bu imzasız yazı Jivarp (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Eh neredeyse bitti sayılır, son ödül sayfasında sıkıntı var onu halledebilir misin? Bu imzasız yazı Jivarp (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
  • Bitti herhalde?--Jivarp 14:26, 23 Ocak 2009 (UTC)

Kurtuluş Savaşı Destanı[kaynağı değiştir]

Merhaba ben yeni bir madde ekledim ve kaynak da belirttim ancak alt bölmede kaynak görünmüyor. --Entuluve 18:32, 25 Ocak 2009 (UTC)

  • Yok be Kemal; öyle okulda gördüğümüz iki üç kelime. Öyle abartılı bir şey de yazmadım zaten, "Sizin için ne yapabiliriz?" yazıyor. (Zaten daha karmaşığına Çincem yetmez ) --♪♫Berkay0652|ileti 19:09, 25 Ocak 2009 (UTC)

Birleştirme önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar, yeniden başınızı ağrıtıyorum. Ancak bir sonraki girişinizde bilgi verebilirseniz sevinirim. Dolaşırken Harry Potter ile ilgili bazı maddelere baktım. Örneğin veritaserum, düşünseli (pensieve) gibi maddeler İngilizce vikipedi'de Magical objects in Harry Potter başlığı altında toplanmış.

Bunu düşünseli'de yaptığım değişiklikle, ingilizce orijinali'ne (pensieve) bağ vermeye çalışırken farkettim. Türkçe vikipedi'de de böyle bir şey yapılamaz mı?

Bir de başka herhangi maddelerde, başka dillerdeki maddelere bağ vermek için ne yapmak gerekiyor. Vikipedi kullanım kılavuzunda buna rastlamadım, ya da gözden kaçırdım. Görüşmek üzere.

--Entuluve 19:13, 25 Ocak 2009 (UTC)

Adı geçen maddeye bir türlü derginin fotoğrafını yükleyemedim. Sanırım moderatör gibi birinin yüklemesi gerekiyor. Bunu nasıl halledeceğiz? --Entuluve 21:17, 25 Ocak 2009 (UTC)

vandalizmi yalnızca açık yazarlar mı yapıyor? ya wikipedia hizmetlileri?[kaynağı değiştir]

Ş (dergi)[kaynağı değiştir]

  • Popülerlik bir konuyu kendi başına kayda değer hâle getirmediği gibi tanınmamışlık da bir konuyu kayda değersiz yapmaz. Örneğin popüler İnternet modaları sadece bazı kaynaklarca konu edilip veya hiçbir kaynak tarafından konu edilmeyip, sonuçta kayda değerlik sağlayamayabilir. Ama pek bilinmeyen bir 17. yüzyıl şairi güvenilir tarihçelerde yeterli biçimde ve sayıda kapsanmış, konu edilmiş olabilir ve bu sebeple de kayda değer sayılabilir. Popülerlik veya ün 'değil', ikincil kaynakların mevcut olması ve kapsayışın (konu edilişin) derinliği kayda değerliği belirler.
  • Ansiklopedik olmayan kurgusal veya gerçek kişi, grup, kurum, ürün, eser, veya internet içerikleri ile ilgili sayfalar silinebilir. - Genel olarak kayda değerlik ana yönergesi ve alt-yönergelerinin sunduğu kıstaslara bariz bir şekilde uymayan maddeler için bu kural kullanılabilir. Bununla birlikte dikkatli bir şekilde kullanılmalı; kayda değerlik kıstasları ile uyumsuzluğun bariz olmadığı, tartışmalı olduğu durumlarda hızlı sil uygulanmamalıdır. Bunun yerine kayda değerlik tartışması açılabilir veya kayda değerlik sorunu hasebiyle

Bu maddenin silinmesi önerilmiştir, şu gerekçe ile:Burada bir neden belirtin

Bu sayfayı değiştirebilir ve maddenin gelişmesi için aşağıdakileri yapabilirsiniz:

Belirtilen bu sorunu, maddeyi geliştirerek, yazım hatalarını düzelterek, kaynak vererek, ve gerekirse maddenin adını değiştirerek çözebilirsiniz. Maddeyi iyileştirirseniz veya maddenin silinmesine itiraz ederseniz bu mesajı kaldırabilirsiniz. Bu silinmeye neden karşı olduğunuzu, maddenin tartışma sayfasında veya yapacağınız değişikliğin özet kutusunda açıklayınız.
Eğer bu etiket kaldırılmışsa geri konmamalıdır.


 Bu şablon:25 Ocak 2009 tarihinde konmuştur. Bu tarihten beş gün sonra bu şablon hala buradaysa bu madde silinebilir.

Eğer bu maddeyi siz başlattıysanız silme politikası açısından kabul edilebilir bir seviyeye gelmesini sağlayınız.
Öneren kişiye: Lütfen maddenin yazar veya yazarlarının mesaj sayfasına aşağıdakini yazarak onları haberdar edin:,

{{subst:bekletmeli sil uyarı|Madde ismi}} --~~~~

şablonu konulabilir.

  • Kayda değerlik öznel değildir

Bir konunun Vikipedi'ye dahil edilmeyi hak edip etmediğini belirlemede öznel değerlendirmeler geçerli değildir. Kayda değerlik kriterleri sıralananlar benzeri kişisel veya yanlı düşüncelerle bir değildir; "bunu daha önce hiç duymadım", "ilgi çekici bir madde", "ilgiyi hak eden bir konu", "yeterince ünlü değil", "çok önemli bir mesele", "popüler", "sevdim/severim", "sadece [herhangi bir grup/kişi]yi ilgilendirir" vb.

Genel kayda değerlik Vikipedi editörleri tarafından doğrudan yargılanamaz. Vikipedi'ye konuların dahil edilmesi aynı konuların güvenilir yayımlanmış çalışmalara dahil edilmiş olmasının yansımasıdır. Diğer yazarlar, bilim adamları veya gazeteciler bir konuyla ilgilenmeye karar verip ve uzmanlıkları çerçevesince araştırmada bulunmuş, konuya ilgili bilgileri kontrol etmiştirler. Bu sebeple, temel kayda değerlik kriteri 'dünyanın' konunun kayda değer olduğu yargısında olup olmadığını belirleme yöntemidir. Bu bir Vikipedi editörünün kişisel olarak konuyu değerli veya dikkat çekici bulmasından farklı ve ayrıdır.


...deniyor. Acaba Eldarion tartışma yaratılabilir miydi diye sormadan edemiyorum. ya da kriterleri yorumlarken neye dayandığınızı açıklayabilir misiniz?

p.s. bu silinen maddenim içeriğini nasıl edinebiliriz? p.s. 2. bu mesajın neredeyse aynısını eldarion'a da yolladım. --Entuluve 22:03, 25 Ocak 2009 (UTC)

  • Kemal, merhaba. Madonna maddesini seçkin resim adayı gösterdim ama maddede yazım olarak bir sürü hata var gibi. Ben de kontrol edeceğim ama, boş zaman buldukça senin de maddeyi kontrol etmen mümkün müdür? Şimdiden teşekkür ederim. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 09:58, 27 Ocak 2009 (UTC)

Merhaba. İŞlem tamamdır. Kolay gelsin, --Manco Capac 15:00, 27 Ocak 2009 (UTC)

Kullanıcı adı[kaynağı değiştir]

Merhabalar önce kullanıcıyı bu politikadan haberdar edip daha fazla katkı yapmadan başka bir kullanıcı adı almasını ve oradan katkı yapmasını isteyen bir bilgilendirme mesajı atar mısınız, lütfen. Bir iki gün sonra da engelleyelim. Kullanıcı kaybetmemeiş oluruz, teşekkürler.--Machiavelli' msj 17:34, 27 Ocak 2009 (UTC)

Harry potter proje[kaynağı değiştir]

VikiProje Harry Potter'a ve daha diğer katılmak istediğim vikiprojelere üye olmam gerekiyor mu, ve nasıl üye olunuyor acaba? ben biraz bakınmaya çalıştım etrafa ama göremedim bununla ilgili bilgi? yadımcı olabilir misiniz?

Bir de ben o projede bir maddenin çevirine başladım. kaydettikten sonra kısa içerik olduğu için silinme riski olduğunu gördüm mesajlarda. bunun için bir şablon koymam gerekiyor sanırım. nasıl bir şablon olacak acaba o? Bu imzasız yazı Entuluve (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba. Google araması sonucunda bir site görünüyor, ancak o da açılmıyor. Emin olamadığım için şu anda engellemiyorum. Açabildiğiniz bir bağlantı verebilirseniz iyi olur. Yoksa başka hizmetlilerin de fikrini alabilirsiniz. Dikkatiniz için teşekkürler. SDD'lik sırasında kullanıcılara uyarı mesajı atmayı da ihmal etmediğiniz için ayrıca teşekkürler. Kolay gelsin. --Yabancımsj 12:54, 29 Ocak 2009 (UTC)

Şu sayfayı silmenizi rica edeceğim. İsim değişikliği sonrasında, eski ismi anlam ayrım sayfası haline getirdim. Tartışma sayfası yeni isme yönlendi. Bunu silmenizi rica edeceğim. Teşekkürler, iyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 14:47, 29 Ocak 2009 (UTC)

  • tamamdır. kolay gelsin. --kibelemesaj 15:02, 29 Ocak 2009 (UTC)
  1. Bu birinci
  2. Bu da ikinci

Bu iki sayfa, isim değişikliği sonrasında eski ismin anlam ayrım sayfası haline getirilmesi sonucunda yeni isin tartışmasına yönlenmiş sayfalar. Bunları temizlik amaçlı silmenizi rica edeceğim. Teşekkürler, iyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 14:11, 30 Ocak 2009 (UTC)

  • tamamdır. böyle durumlarda, silinmesini istediğiniz maddeye sil etiketi ekleyip gerekçesini yazabilirsiniz. kolay gelsin. --kibelemesaj 14:14, 30 Ocak 2009 (UTC)
Engellendi.Teşekkürler.--Eldarion 14:24, 30 Ocak 2009 (UTC)

Dış bağlantılar[kaynağı değiştir]

Merhaba KemalK. Öncelikle katkılarından dolayı seni tebrik ediyorum. :) Küçük bir hatanı düzeltmek istedim. Eklediğin maddelerin Dış bağlantılar kısmında iki kez http: kısmını eklediğin için siteler çalışmıyor. Galiba çoğu maddede bu sorun mevcut. Sonuç olarak "hatasız vikipedist olmaz" :) Kolay gelsin, iyi çalışmalar...Myrat ileti 15:07, 30 Ocak 2009 (UTC)

Sugababes ve 50 cent diskografilerinde var sanırım. Myrat ileti 15:13, 30 Ocak 2009 (UTC)

Önemli değil ben Sugababes'ten birkaç tanesini düzelttim. Tekrar Kolay gelsin. Myrat ileti 15:25, 30 Ocak 2009 (UTC)

Hımm, evet haklısın farketmemişim. Myrat ileti 15:28, 30 Ocak 2009 (UTC)

Merhabalar, seçkin resimlerdeki adayıma destek olursanız çok sevineceğim. İyi vikilemeler.--Chief message 21:31, 1 Şubat 2009 (UTC)

  • Kullanıcı engellendi, bildirdiğiniz için teşekkürler. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 14:33, 3 Şubat 2009 (UTC)
Yorulmaz Paylaşımcı Yıldızı
Yorulmadan Viki'yi geliştiren Kemal için az bile. Hep böyle kal emi! Manco Capac 14:50, 3 Şubat 2009 (UTC)

Tabii ki. KM değil de SM yapsan çok daha iyi edersin aslında. Yardımcı olurum elimden geldiğince. Bu arada ben de senden Madonna maddesini inceleyip oylamaya katıl desem emrivaki olmaz değil mi? --♪♫Berkay0652|ileti 17:18, 3 Şubat 2009 (UTC)

Merhabalar. Beni bilgilendirdiğiniz için çok sevindim. Derslerden zaman buldukça elbette kırmızıların giderilmesi için elimden geldiği kadar birşeyler yapmaya çalışırım. İyi çalışmalar ve başarılar dilerim.--Serhantr 17:19, 3 Şubat 2009 (UTC)

  • Haklısın tabii. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 18:25, 3 Şubat 2009 (UTC)
  • İyi geceler; ben de kısaca ve çabuk bir aramayı farklı aygıtla yaptım; haklısınız. Bu durumda engelleme gerektirecek bir durum oluşmuyor. Ben teşekkür ederim, sevgiler. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 20:38, 4 Şubat 2009 (UTC)
  • Olur da bu kadar yan yana harf karmaşası olur elbette ki aygıt, umarım kafanızda büyük bir ? çıkmamıştır? İyi geceler. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 20:42, 4 Şubat 2009 (UTC)

"Love Actually" film[kaynağı değiştir]

Merhaba Sayın Kemal K., umarım biraz yardımcı olabilmişimdir. Film maddesini açtım, biraz ilerlettim. Ancak daha önceleri de birkaç kez yazmıştım, izlemediğim bir filmi yazarken pek faydalı olamıyorum. Bu film de izlemediklerim arasında. Belki kişisel sayfamdan da anlamışsınızdır, bu tür filmlere pek aşina değilim, izlemiyor değilim, bazen izliyorum ama bende pek bir tortu bırakmıyorlar. Örneğin bu filmi Rowan Atkinson'un oyunculuğunu takip etmek açısından izleyebilirim. Yine de vakit buldukça eklemeler yapmaya çalışırım. Size çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılar.--Docbaba mesaj 20:17, 5 Şubat 2009 (UTC)

Vakit bulursam o maddeyi de başlatırım, ancak herhalde çok ilerletemem seyretmediğim için. Saygılar.--Docbaba mesaj 10:31, 6 Şubat 2009 (UTC)
  • Çok teşekkür ederim Kemal, bugün daha iyiyim, umarım p.tesiye kadar tamamen toplarım, olağandır kış gribi. Yine de viki ihmale gelmiyor :) elimizden geldiğince.. sevgiler, iyi çalışmalar. Levent ileti katkılar Lütfen eğer gerekmiyorsa bu iletiye yanıt yazmak yerine fazladan bir vandalla uğraşın ya da bir düzeltme yapın, teşekkürler. 13:52, 7 Şubat 2009 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Güzel ödülünüz için çok teşekkür ederim. Maddeyi beğendiğinize çok sevindim, vikiye güzel bir madde kazandırmada katkım olduysa ne mutlu. İyi vikiler--Merube 89msj 21:49, 7 Şubat 2009 (UTC)

Dağlık Karabağ[kaynağı değiştir]

Selam. Sizca Dağlık Karabağ Cumhuriyeti (vandalizme uğramadan önceki sürüm) maddesinde taraflılık sorun var mı? Takabeg ileti 10:05, 8 Şubat 2009 (UTC)

Dağlık Karabağ Cumhuriyeti[kaynağı değiştir]

Sizin geri getirdiğiniz sürüme göz attım. Maddede çelişkiler var gibi, Ermeni ordusunun kontrolü altında ama cumhuriyet olarak geçiyor, hiçbir ülke tanımıyor ama cumhuriyet olarak geçiyor. Biraz kafamı karıştırdı. Uzayıp gidecek bir tartışma. --Kemal K.ileti 10:15, 8 Şubat 2009 (UTC)

De facto cumhuriyet. Bayrağı ve kendilerine özgü yönetim birimleri de var. Bu bilgiler aktarılmalıdır. Fakat Abhazya maddesinde yapıldığı gibi Vikipedide bağımsızlık ilan etme, meşru olduğunu savunma girişimleri görürsek önleyecez. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 10:25, 8 Şubat 2009 (UTC)
  • Merhaba Kemal K., şu kullanıcıya "hoşgeldin" demişsin ama belki bilmiyorsundur, bu tür isimler kullanılamıyor, bir haber cereyim dedim, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   00:18, 9 Şubat 2009 (UTC)

Singlelar sivye pozisyonlarını bir daha kontrol et. Mesala Holandaninki veya Avusturya'inki yalniş. 62.178.171.33 21:45, 14 Şubat 2009 (UTC)

Album kapakları[kaynağı değiştir]

  • Merhaba, Albüm kapağı AK şablonu övgüleri için teşekkürler. Ancak şablonu biraz değiştirdim. Rica etsem {{Albüm kapağı AK}} şablonuna bakıp kullnımını bundan sonra orada yazıldığı gibi yapar mısınız? Teşekkürler. --Manco Capac 12:39, 16 Şubat 2009 (UTC)


Selam. Daha önce birbirimizi tanımamış olabiliriz, ama bu gerçekten harika. Berkay ve benim bir projemiz var. Şöyle: açılacak EP-single-albüm-tur maddelerini alt alta sıralarız, sonra aşağıya katılanların ismi yazılır. Açıkçası çok kişi olsun istemiyorum, çünkü bakarsın yanlış açar, sorun olur vs., ama sen gelmelisin. İster misin? --Maniaqq msj → 17 Şubat 2009

Hayır. Bu maddeler açılması planlanan maddeler olacak. --Maniaqq msj → 17 Şubat 2009

Berkay vikiprojeyi daha açamadı. Bir hizmetliye söylesek? Ay, lütfen şu an buralarda takılan birini bulalım hemen başlamak istiyorum. --Maniaqq msj → 17 Şubat 2009

Görülmüştür :) teşekkürler. --M. M. ileti 16:12, 17 Şubat 2009 (UTC)
  • Merhaba Kemal. Umarım her şey yolundadır. Müzik VikiProjesini açtık. Müzikle ilgili bir şey sensiz olur mu? Katılacağını ümit ediyorum. Her ne kadar daha paçavra bir sayfamız olsa da. Burada adını ve amacını yazarak katılabilirsin. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 19:22, 17 Şubat 2009 (UTC)

Uygunsuz KA! --Kemal K.ileti 13:46, 21 Şubat 2009 (UTC)

  • metal halletmiş bile.. --kibelemesaj 13:48, 21 Şubat 2009 (UTC)

Merhaba nasılsınız? Bunu görünce hem yeni bir SLA mı geliyor demek, hem de hatrınızı sormak istedim. İyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 19:09, 21 Şubat 2009 (UTC)

  • İlginiz için çok teşekkür ederim. Amaç SLA'lık hadi bakalım ne aman olur acaba... Siz nasılsınız, ufukta bunun gibi yeni çalışmalar var mı? Kaliteli katkılarınızı keyifle izliyorum. Nice güzel çalışmalara, iyi vikiler--Merube 89msj 19:51, 21 Şubat 2009 (UTC)
  • En büyük zorluğun zaman darlığı olduğuna inanıyorum zaten. Vikideki olası çalışmalarınız nelerdir acaba? Yardımcı olabileceğim konular olursa seve seve katkıda bulunmaya çalışırım. Ufak da olsa çorbada tuzum olmuş olur. Viki sizin gibi kaliteli katkılarda bulunan vikipedistlere çok muhtaç. Sınav haftalarından ilki geçmiştir heralde. Çalışmalarınızı izlemek de ayrıca zevkli olduğundan en kısa zamanda boşa çıkarsınız diye ümit ediyorum. Bu arada sınavlarınızda da başarılar dilerim. İyi çalışmalar, kolay gelsin--Merube 89msj 20:06, 21 Şubat 2009 (UTC)
  • İyi çalışmalar, kolay gelsin...--Merube 89msj 20:17, 21 Şubat 2009 (UTC)
  • Sayısı az da olsa önemli olan kalite. Hiç olmazsa haftadan haftaya olsa katkılarınızı görebileceğiz. Haziran ayında da bu sözünüzü hatırlatırım ama. İyi akşamlar, iyi vikiler--Merube 89msj 20:31, 21 Şubat 2009 (UTC)

Bir konuda isteğim olacak: Siz bu şablonların yazımından anlıyorsunuz. Bu şablonu bizim vikipedimize geçirmenizi isteyeceğim. Birkaç maddede kullanılmak üzere. İlgilenirseniz sevinirim. Teşekkürler... --Kemal K.ileti 20:44, 21 Şubat 2009 (UTC)

  • Merhaba, bu bahsettiğiniz şablonu geçirmek için arıcaen:Template:Won şablşonunun ve orada listelene diğer şablonların en azından nominated olanının da aktarılması gerekiyor. bayağı bir iş yani. Sanırım bu aralar biraz yoğunum. Sizden bu konuda affımı isteyebilir miyim. belki bu konuda köy çeşmesinden bir gönüllü bulabilirsiniz. Teşekkürler. --Manco Capac 07:33, 24 Şubat 2009 (UTC)
  • Merhaba Kemal; umarım iyisindir. Şu müzik listesi tablolarında U.S. Billboard Hot 100 diye yazdığımız Amerikan listelerini bundan sonra ABD Billboard Hot 100 şeklinde yazmamız gerektiğini farkettim. Çünkü belli başlı Vikipedilerde (İspanyolca, Portekizce, İtalyanca gibi) böyle yapılıyor gördüğüm kadarıyla. Ben başta bunun özel isim olduğundan değiştirilemeyeceğini düşünmüştüm ama sanırım bundan sonra bu liste adlarını bu haliyle geçirmek daha uygun. Aynı durum UK ve United World Chart için de geçerli. Senden ricam, liste yazarken bunlara dikkat etmendir. Şimdiden çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar sana. --♪♫Berkay0652|ileti 17:48, 24 Şubat 2009 (UTC)
  • İlgin ve desteğin için teşekkürler. İyi çalışmalar. (Bu arada sanırım derslerin yoğun, pek görünmüyorsun da...) --♪♫Berkay0652|ileti 23:30, 28 Şubat 2009 (UTC)
  • Üzüldüm gerçekten. İnsanın durduk yere zamanını çalıyor format ve türevi şeyler. Umarım artık girebilirsin. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 11:27, 1 Mart 2009 (UTC)
  • Merhaba Kemal, yeni bir şey keşfettim. Senin alfabetik olarak listeleri düzenlediğini biliyorum. Ama şu sayfadaki listede olduğu gibi, tablonun başındaki "wikitable" yazan kısmı "wikitable sortable" olarak değiştirdiğinde hem isimler hem de listeler sıralanabiliyor. Sıralama tuşu da tablonun üstünde küçük bir tuştan yapılıyor. Belki biliyorsundur ama yine de umarım işine yarar. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 14:14, 1 Mart 2009 (UTC)


Tamam, mantıklı. Ama maddeleri açmayı biraz hızlandırsak? Mesela birkaçını şimdi açabiliriz değil mi? Eğer pek bilgiye sahip değilsen İng. vikiyi kullan. İyi olacak. --Maniaqq msj → 1 Mart 2009

İkisi de engellendi. Teşekkürler, kolay gelsin. --Yabancımsj 15:47, 7 Mart 2009 (UTC)

  • Şimdilik bir göz atıp ufak bir düzeltme yaptım. Sen aday göster, ben birazdan tekrar üstünden geçerim. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 10:21, 8 Mart 2009 (UTC)
  • Eklendi, kolay gelsin. --Yabancımsj 10:41, 8 Mart 2009 (UTC)
  • Sevgili Kemal K; bir-iki kez olsa aldırmayacaktım ama; rica edersem; yeni kullanıcılara "hoşgeldin" demeden önce, kullanıcı isminin google sayfalarında geçip geçmediğini, o isimle aynı yada çok benzer bir web sayfası olup olmadığını bir araştırabilir ya da en azından kısaca gözatabilir misin? Herhangi bir web sitesi ya da kurum ve kuruluşla aynı veya çok benzer (harf oyunuyla değiştirilmiş) kullanıcı adları kural dışı çünkü. Umarım bu dostça hatırlatmamı yanlış anlamazsın. Kolay gelsin, iyi çalışmalar.  Levent İleti Katkılar   21:17, 13 Mart 2009 (UTC)
  • Önce teşekkür ediyorum; sonra da eğer üstteki mesajı yazmadan önce oun üstünde yer alan Yabancı ile yazışmalarınıza bir göz atsaydım; bu konuda ne kadar hassas olduğunu farkeder ve mesajımı yazmaktan vazgeçerdim. Çünkü bu tür gözden kaçırmalar ben dahil hepimizin başına gelebiliyor.. Anlayışına tekrar teşekkür ederim, iyi çalışmalar, sevgiler.  Levent İleti Katkılar   09:39, 14 Mart 2009 (UTC)

Sorry, I don't speak Turkish, désolée, je ne parle pas Turc, leider spreche ich kein Türkisch, but thank u , merci, danke --Anne97432 09:28, 14 Mart 2009 (UTC)

Merhabalar, ilki dediğiniz gibi şüpheli sadece, fakat ikincisi engellendi. Teşekkürler, --M. M. ileti 14:34, 14 Mart 2009 (UTC)
Engellendi. Teşekkürler. İyivikiler... ho? ni! 15:13, 14 Mart 2009 (UTC)

Crowcass maddesinde silme şablonlarını eklerken çakışmışız . Kolay gelsin diyeyim dedim .--Onur Kayabaşı Msj 18:19, 21 Mart 2009 (UTC)

  • Merhaba Kemal, umarım her şey yolundadır. Senden bir kez daha aynı ricada bulunacağım. See You in My Nightmares maddesini ben "single bilgi kutusu"nu "tekli bilgi kutusu"na taşıyıp maddeleri düzenlediğim dönemde yazmışsın. Yani şablondaki single'ı tekli olarak yazmana rağmen maddenin içinde single, featuring gibi sözcükleri kullandığını görünce bana acı çektirmek için bu yolu seçtiğini düşündüm. Senden ricam bundan sonra featuring yerine ve, prodüktör yerine yapımcı, single yerine tekli, versiyon yerine sürüm sözcüklerini kullanmandır. Lütfen. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 21:35, 21 Mart 2009 (UTC)
  • Yolladığım iletiye bir daha baktım da sanırım fazla ukala davranmışım. Kusura bakma. Tabii ki seni zorlayamam ama tekliyi kullanırsan inan çok sevinirim. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 11:34, 22 Mart 2009 (UTC)

İlk isim tamam, ama ikincisinde uygunsuz bir durum göremedim. Neden uygun değil dizce? Teşekkürler. --Yabancımsj 15:51, 22 Mart 2009 (UTC)

Yaptığım aramada buna ilişkin bir sonuç bulamamıştım. Engellendi, teşekkürler. --Yabancımsj 16:01, 22 Mart 2009 (UTC)
  • Boş boş duracağıma bir yardımım dokunsun dedim. İyi çalışmalar. --♪♫Berkay0652|ileti 16:09, 22 Mart 2009 (UTC)

Uygunsuz KA! --Kemal K.ileti 11:09, 30 Mart 2009 (UTC)

Engellendi, teşekkürler. --M. M. ileti 11:11, 30 Mart 2009 (UTC)

Dönmüşsünüz, sizi yeniden burada görmek güzel..

İki tane uygunsuz KA var.

İyi çalışmalar... --Kemal K.ileti 15:54, 30 Mart 2009 (UTC)

  • Hoşbulduk efendim. Döndüğümüzde sizleri burada görmek de güzel . Birinci ad, İlyas adının diğer dillerdeki karşılıklarından biridir. O yüzden doğrudan reklam amaçlı diyemeyiz. İkincisi ise bir şirket adı olmakla birlikte, örneğin XYZ Kuyumculuk A.Ş. gibi bir ad değil. Bu yüzden değişikliklerinin içeriğine bakmamız gerekiyor. Aslında en son söylediğim şey, ilki için de geçerli. İlginize teşekkürler, kolaylıklar... --DsMuratileti 15:58, 30 Mart 2009 (UTC)