Kullanıcı mesaj:Kaankaraca

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş Geldin![kaynağı değiştir]

Hoş Geldin Kaankaraca!

Merhaba, tamamen gönüllü katılımcıların çabalarıyla 250 dilde oluşturulmaya çalışılan ansiklopedinin Türkçe bölümü Vikipedi'ye hoş geldin!

  • Bu ansiklopedi beş ana madde üzerinde şekillenir, katkıda bulunmadan önce okumanızda yarar vardır.
  • Katkıda bulunmaktan lütfen çekinmeyin.
  • Vikipedi'nin yazım kuralları basittir. Ne şekilde madde yazabileceğiniz biçem el kitabında ayrıntılı olarak açıklanıyor.
  • Herhangi bir sorun olursa, yardım sayfalarına bakabilirsin.
  • Diğer kullanıcılardan yardım istemekten çekinmeyin; yeni bir katılımcıya yardım etmekten mutluluk duyacaklardır.
  • Tartışma ve kullanıcı mesaj sayfalarındaki yazılarınıza, ansiklopedi maddeleri hariç, lütfen imza atmayı (~~~~) ihmal etmeyin.
İletişim
için
Köy çeşmesi
Ortak çalışma alanı
Topluluk portali
Telif hakkı kaybolmuş bir eseri eklemek istiyorsanız
VikiKaynak
Bir terimin sözlük açıklamasını yapmak istiyorsanız
VikiSözlük
Bir şeyin nasıl yapıldığını tarif etmek istiyorsanız
VikiKitap
Özlü sözleri eklemek istiyorsanız
VikiSöz
En çok sorulan... Burada
Bulmak istediğim konuya nasıl erişirim? Gezinti
Bir madde için ekleme yapacağım ama telif hakları sorunu ne olacak? Kaynaklar
Madde hakkında nasıl tartışırım? Tartışma sayfasını kullanın
Bir madde için yapıcı eleştiri nasıl yapılır? Tavsiye
Bir kullanıcı ile sorunum var. Ne yapmalıyım? Nezaket (saldırı yasaktır) ve Sorun çözümü

Kolay gelsin... --i.e. msj 22:37, 8 Mart 2012 (UTC)

Telif uyarı[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz!
Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 19:07, 12 Haziran 2014 (UTC)
Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 19:21, 12 Haziran 2014 (UTC)


Merhaba; bilgileri siz yazmış olabilirsiniz fakat yayınladığınız sitede telif hakları "her hakkı saklıdır" yazısı ile korunuyor. Bu yüzden eklemeyi yapamazsınız. Eğer yazının size ait olduğunu ispatlayabilecekseniz Vikipedi:OTRS sayfasına gözatın.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 20:37, 12 Haziran 2014 (UTC)

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Théoden ileti 21:36, 12 Haziran 2014 (UTC)
Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 16:45, 15 Haziran 2014 (UTC)


Merhaba; Vikipedi'ye eklediğimiz dış bağlantılar için politikamız vardır. Okumanızı öneririm.Vikipedi:Dış bağlantılar--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 16:58, 15 Haziran 2014 (UTC)

Bilgilenmeyle doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan içerikler reklam olarak algılanabilir. Kendinize veya gruplarınıza ait blog ve/veya forum sitelerine yönlendirici bağlantılar eklemeyin, Vikipedi; şirket, kurum ve kuruluşlarınızı ya da web sitenizi tanıtma yeri değil, bir ansiklopedidir.
Vikipedi’de reklam yapmak yasaktır. Ticari olsun ya da olmasın, bu tip maddeler/içerik eklemeye devam etmenize izin verilemez ve bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir. Lütfen bu tür içerik eklemeyiniz. - --Uğurkentmesaj 17:04, 15 Haziran 2014 (UTC)


Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 17:47, 15 Haziran 2014 (UTC)


Haziran 2014[kaynağı değiştir]

Uyarı
Uyarı
Ayrıntılı telif açıklaması.

Merhaba,

Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemenizi takdir ve teşekkürle karşılıyoruz; çünkü sayısız kişiye karşılıksız bilgi sunan bu ansiklopedi, gönüllülük kavramıyla ayakta durabilmektedir. Ve en önemli konulardan Beş temel taşımızdan üçüncüsü; telif hakları konusudur. Vikipedi; ana sloganı olan Özgür ansiklopedi kavramına yakışır bir şekilde yaşamak istediği için, telif konusuna özen göstermektedir. Herhangi bir kurum, kuruluş ya da kişinin, telif ihlali nedeniyle yasal yaptırım uygulama hakkının olmaması için, özgür içerik kullanmaya çalışıyoruz.

Eğer herhangi bir sitede; Creative Commons lisansıyla özgürce alıntı yapılabileceğine dair açık ve net bir ifade yoksa, kopyalama yapamamaktayız. Site sayfalarında bu konuda herhangi bir açıklama ya da uyarı yoksa, bu durum da onun yasalar tarafından otomatik olarak korunduğunun göstergesi olabilir. Özellikle de, "Copyright, , Her hakkı saklıdır, TM" vb. yazı ve uyarı işaretleri varsa, zaten bu durumda kesinlikle o site sahibinin Vikipedi'ye izni olmadan alıntı, kopyalama yapamıyoruz. Unutmayın; alıntılarınıza kaynak göstermeniz tek başına yeterli değildir. Fakat alternatifler var elbet:

  • Alıntı yaptığınız site size aitse ya da site yetkililerinden izin aldıysanız; ilgili web sayfasının yüklü olduğu sunucuya bağlı yetkili bir e-posta adresinden, permissions-tr@wikimedia.org adresine; kendi web sayfalarından yapılacak her türlü içerik alıntısının Vikipedi'de kullanılmasına Creative Commons lisansı çerçevesinde izin verildiğini belirten bir e-posta yazılması bir çözümdür. Ya da;
  • Gerek cümleleri değiştirerek, gerekse kendimizden birşeyler katıp, yeni cümleler oluşturarak o sayfayı yazabiliriz. Hem böylece emeğimiz geçerek gerçek bir katkıda bulunur, hem de telif hakları ihlali yapmamış oluruz.
  • Telif yasalarıyla ilgili ayrıntılı bilgi almak için buraya tıklayınız.

İyi bir yazar olamayabiliriz, hatalardan da korkmamalıyız, çünkü hergün yüzlerce hatayı düzelten birçok vikipedist var.

Bu anlamda silinen (ya da geri alınan) maddeyi/içeriği yeniden kendiniz yazarak Vikipedi'ye katkıda bulunacağınıza inanıyoruz. Herhangi bir durumda yardım istemekten çekinmeyin. Bildiğimiz her konuda elimizden gelen her şeyi yaparız. Tekrar hoş geldiniz, iyi çalışmalar.
Mavrikantmsj 23:23, 15 Haziran 2014 (UTC)


telif problemi[kaynağı değiştir]

merhaba, Amerika'nın İlk Usta Casusu : George Washington isimli makaleden alıntı yaparak George washington başlıklı Vİkipedia sayfasına eklediğim içerik hususunda telif sorunuyla iligi uyaru göndermeniz üzerine alıntının yapıalcağı web sitesi yöneticileriyle görüşüp telif hakkıyla ilgili vikipediaya özel imtiyaz tanınması için permissions-tr@wikimedia.org adresine mail göndermelerini rica ettim sağolsun onlarda kırmayıp gönderdiler. şimdi ne yapmam gerekli maili sizler direk görebiliyormuusnuz yoksa gönderieln maile gelen cevaba göre size gelen malimi iletmem gerekli ? Bu konuda beni yönlendirirseniz memnun olurum.

ek oalrak hangi sayfaya gitsem vikipediada senigörüyrum. tek hizmetlisi sen gibi...

merhaba, vikipedide özel imtiyaz taşıyan metinler değil dağıtıma açık olan metinler yayınlanır. Vikipedi sayfalarında yayınlanan metinler halka açıktır. Telif hakkı barındırmaz. Mail adresine attığınız e-postayı OTRS gönüllüleri görebilmekte. Mail sonrası süreçte onlar size yardımcı olacaklardır. Maile gelecek cevabı bekleyin. Hizmetli değilim devriyeyim. Hizmetliler daha çok genel işleyiş ile ilgilenir. Devriyeler de değişiklik kontrolü sağlarlar --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 00:15, 16 Haziran 2014 (UTC)
Sitelerde yada farklı kaynaklarda GNU lisansı taşıyan metinler sanırım dağıtıma açık olan metinler oluyor. Bunun illaki bir sitede yada kaynakta belirgince GNU lisansına tabidiri yada dağıtıma açıktır yazmasımı şart. Mesela tlif hakıyla korunan içeriklerin saçma sapan spam stelere eklenmesi ve bu spam sitedeki linklerinde kaynak olarak gösterildiğini özelliklede sitelerin altında Tüm hakları aklıdır ibaresinin gördüm ve bu siteler vikipediada kaynak kısımlarında ekliler bunlara neden izin ceriliyor... ben herhangi bir siteden içerik eklerken dahi sorun çıakrtıyorsunu ozaman spam sitelerin içeriklerine ve kaynak olarka gösterilmelerine nedne izin veriyorsunuz. Bu aklıma üst rütbeli vikipedia sorumlusunun bilerek ekledğini ister istemez getiriyor..
yeni bir içerik eklendiğinde telif taraması tarihe göre yapılır. İçeriğe sahip en eski kaynağın lisansı geçerlidir genellikle. Dikkat edilmesi gereken nokta içeriğin ilk sahibidir.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 00:26, 16 Haziran 2014 (UTC)
İçerik üzerine yorum yapınız, katılımcı üzerine değil--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 00:28, 16 Haziran 2014 (UTC)
içeriği hazırlayan katılımcıdır. internette para karşılığı vikipediaya rekalm amaçlı link ekleyenler var bunlar önceden yazılmış ve yayınlanmış blog yazılarını vikipediaya ekliyorlar kaynak olarakta makale linkini veriyorlar kimsede gık demiyor..

en basidindne birisi benim kendi sitemde yıllar evvel panama kanalyla ilgili yazdığım yazıyı vikipediaya eklemiş ben kaldırılmasını istiyorum. birde iki bölüme ayrmış yapılışı ve inşaatı diye şuaradna kontroledebilrisiniz https://tr.wikipedia.org/wiki/Panama_Kanal%C4%B1 .. spamcilara gelirsek spamcilar önceden kendi sitelerinde ekledikleri içierği sonra vikipediaya ekliyor bunlarla dediğinizde tezatlık var.

spam konusunda örnek verebilir misiniz?--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 00:35, 16 Haziran 2014 (UTC)
basit bir taramaya telif ihlali bulamadım. Eğer telif ihlalini ispatlarsanız gereken yapılacaktır.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 00:39, 16 Haziran 2014 (UTC)


en basidindne, bunuda gözüme çarptığından söylüyorum okadar fazla hatalı çöp içirik varki kendi yazımın çalınıp vikipediaya eklendiği sayfada dahi buldum bu sayfa https://tr.wikipedia.org/wiki/Panama_Kanal%C4%B1

bu sayfada "Panama Kanalı'nın çalışma prensibini gösteren video ve animasyonlar" başlığındaki siteye girince en altta " Telif Hakkı © 2007-2013 Cihan Özdemir " yazıyor. hani telif hakkı geçen hatta kulanıma ve dağıtıma açıktır yazmayan içerik kullanmak vikipediaya zarar vereceğinden kesinlile telif hakkı yazan sayfadaki içeriğe link vermiyordunuz. ben 15 yıllık .edu uzantılı bağlantı verdim ( edu eğitim kurumlarına verilir) telif hakkıyla ilgii bir ibarede yoktu sitede gene içerik telif hakkı deyip eklenmedi.. ki içerik sahibi bendim telif hakkına izin veriyordum.

Dış bağlantı vermek ve kaynak göstermek telif ihlali değildir. Ki yine bunlar için de politikalar mevcuttur.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 00:49, 16 Haziran 2014 (UTC)
öyleyse eklediğim yüzde yüz yararlı hatta üniversite sitesinde profların incelemsinden geçip sitede yayınlanmış benim yazdığım içeriklerin bağlantısını eklemeye kalkınca neden telif telif.. denilip bağlantılar siliniyor!!!
bağlantılar telif ihlali yüzünden silinmezler. Vikipedi:Dış bağlantılar politikasına uymadığı için silinir.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 00:55, 16 Haziran 2014 (UTC)

Farklı Kullanıcı hesapları açıp denedim bu bir kere banlandı diye. Saçma sapan sitelerin bağlantılarını ekleniyor ve onaylanıyor panama kanalı örneğinde verdiğim saçma sapan cihan özdemir sayfasında olduğu gibi gene bir üniversitenin bağlantısı gene aynı üniversitenin konusundaki sayfaya nasıl eklenmiyor. ?

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 01:01, 16 Haziran 2014 (UTC)


Demin vandalizmi siz kendiniz Deniz Harp okulunun kırık çalışmayan kinkini kaldırmayarak yaptınız vikipediayı çöplüğe çevirmeyin lütfen uyarı yamasını vikipedia scriptlerini kullanarak bilemdiğimden sadece yazyıyorum. Kişiye özel hakaret vs olarka algılamayın.
ölü bağlantılar çıkarılmaz .ölü bağlantı olarak işaretlenmesi tercih edilir ki arşivden ulaşım imkanı için kontrol edilsin.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 01:11, 16 Haziran 2014 (UTC)

Telif Hakkı Taşıyan İçerik Barındıran Vikipedia Konusu[kaynağı değiştir]

Merhaba Theoden, Bu bağlantıda bulunan https://tr.wikipedia.org/wiki/Panama_Kanal%C4%B1 Panama Kanalı konusu altında yer alan Yapılışı ve İnşaatı alt başlığıyla yayınlanan içerik, Bu bağlantıda ki https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Panama_Kanalı&stableid=13343176 Stabil haline Telif Hakkı nedeniyle geri döndürülmesi gerekmektedir. Çünkü İçerikler Stabil halindeki Kaynak kısmında bulunan Web Sayfasından Alınmıştır. Kontrol ederseniz, yukarıda bahsi geçen başlıklı yazıların ilk eklendiğinde kaynak gösterilerek eklendiğini göreceksinizdir. Ve kaynağında kontrol ederseniz eklendiği tarihten daha evvel kaynak sayfada yazıldığınıda göreceksnizdir.Bu imzasız yazı Kaankaraca (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Bahsedilen içerik şu zamanda (01:51, 3 Ağustos 2011) yüklenmiştir. Arkadaşın bahsettiği site ise TİB'e ve şu kaynağa göre 27 Ağustos 2011 tarihinde kurulmuştur. Arada görüldüğü üzere 24 gün vardır. İlk önce Vikipedi'de içerik bulunmuştur. Ayrıntılı tarama yapmak gerekiyor. --Uğurkentmesaj 11:35, 16 Haziran 2014 (UTC)
2011 de kurulan siteden bahsetmiyorum dikkatlice eski sürümleri kotrol ederseniz içeriğin www.zaferkaankaraca.com sitesine ait olduğunu görürsünüz (başta burada reklam vermemek amacıyla yazmadım ama artık hak oldu) www.zaferkaankaraca.com siteside kapandıktan sonra kırık link nedeniyle vikipediadan bağlantısı kaldırıldı . Sonra www.zaferkaankaraca.com site içeriği www.okurkafe.com a taşındı.! sitenin taşınmasndan sonra aynı konuya kaynak olarak www.okurkafe.com eklendi. Diğer eski sürümleri dikaktli kontrol edin. Telif Hakkı Gerekçesiyle belirttiğim içerikleri vikipediadan kaldırmanızı rica ederim. not: www.zaferkaankaraca.com sitesi 2009 yılı civarlarında açılıp bir kaç yıl açık kaldıktan sonra domain kaydı düştü sonra tekrar kayıt edildi ve bu nedenle whois kaytları aklınızı karıştırmasın sitenin bağlantısının ilk kez vikipediada bulunma tarihine bakın. içeriğin www.zaferkaankaraca.com kaynak gösterilerek eklendiğini bu eski sürümden kotroledebilirsiniz. https://tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Panama_Kanal%C4%B1&diff=9842803&oldid=9766014Bu imzasız yazı Kaankaraca (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.
Ben de o siteye girince site açılmıyor başka siteye yönlendiriyor, domain kaydı hakkaten düşmüş yeni site www.zaferkaankaraca.com 6 Ağustos 2012 tekrardan kayıt almış. Panama kanalı sayfasında İçerik bu bağlantıdan çalınmış : http://okurkafe.com/panama-kanalinin-yapilis-hikayesi.html Telif Hakkı ve kaynak gösterilmediğinden silindi. böyle yazınızı gördüğümden o siteyi söyledim. Kaynak olarak da arkadaş şunu göstermiş. Théoden en kısa zamanda ilgilenir. --Uğurkentmesaj 11:55, 16 Haziran 2014 (UTC)
Şurada sitenin o zaman ki arşiv kayıtlarına ulaştığımda, belirtildiği gibi içeriğin önce orada yayınlandığını doğruladığımdan; ilgili maddede gerçekleştirilen içerik çıkartma işlemi kabul edilmiştir. Bildirimleriniz için teşekkürler, iyi çalışmalar.. --Théoden ileti 12:43, 16 Haziran 2014 (UTC)
Evet içerikten tamamen aynen kopyalandığı için telif hakkı ihlaline girer.--Uğurkentmesaj 12:45, 16 Haziran 2014 (UTC)

Vikipediaya katkı sağlamamızı engelemeye çalışmayınçBu imzasız yazı Kaankaraca (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Öncelikle imza eklemeyi unutmayın. Dış bağlantı için kullanılan yönergeleri ihlal ediyorsunuz. Lütfen uyarıları dikkate alın.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 08:34, 17 Haziran 2014 (UTC)
Az önce benim eklediğim bağlantıyı telif gibi nedenlerdne ötürü kabul etmedin. https://tr.wikipedia.org/wiki/A%C3%A7l%C4%B1k_Oyunlar%C4%B1:_Ate%C5%9Fi_Yakalamak bu viki sayfasında bulunann http://www.sinemalar.com/film/137441/atesi-yakalamak bu sayfayı kotnrol edince en alt kısımda vikipediaya uyayan telif hakı sorunu var. (Telif Hakları © 2014 Noktacom Medya İnternet Hiz. San. ve Tic. A.Ş.) Bu nedenle bu linki o sayfadan kaldırmalısınız.
Size şu farkı açıklayayım: Eğer bir siteden içeriği bire bir kopyalarsak ve telif hakkı varsa bu içerik silinir. Fakat dış bağlantılar kısmına eklenen ve Dış bağlantılar politikasına uyan linkler okuyucuyu yönlendirir. Sadece linki içerdiği için telif ihlali değildir. Sizin eklediğiniz bağı çıkarma sebebim telif değil, Dış bağlantı yönergesine aykırılıktı.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 08:46, 17 Haziran 2014 (UTC)
Eklediğim bağlantıdaki problem nedir dış bağlantılar politikasını okudum bloglardan ve doğrulanabilirkik açısındna problem teşkile den sitelerden bağlantı veremezsiniz deniliyor. .edu uzantılı üniversite sitesinden bölüm başkanının onayı alınarak yayınlanmış içeriği ekleyinede dış bağlantıyı kaldırdınız telif hakkını gerekçe göstererek. Kısaca burada sizin bağlantıyı eklemem nedeniniz endir açıkalrsanız vikipediayı geliştirme konusunda bir adım daha bizi ielriye taşıyacaksınız. teişekkürler.
okurkafe isimli site dış bağlantılar yönergesine uymuyor. Gerekli bir dış bağlantı değil. İçeriği geliştirmiyor. Resmi bir site ya da yönlendirici değil.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 08:54, 17 Haziran 2014 (UTC)
Bu viki sayfasında https://tr.wikipedia.org/wiki/A%C3%A7l%C4%B1k_Oyunlar%C4%B1:_Ate%C5%9Fi_Yakalamak bulunan

Bu web sayfası http://www.beyazperde.com/filmler/film-196666/ Bu web sayfası http://www.sinemalar.com/film/137441/atesi-yakalamak ikiside aynı içeriğe ve aynı bilgiye sahip bunlardan biri gereksiz bunlardan birini kaldırmalısınız. Théoden Bu soruna bakar mısın ?

İçerikler, eleştiriler, fotoğraflar, bilgiler aynı değil. Gereklilikleri tartışılır.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 08:59, 17 Haziran 2014 (UTC)

Politika ve yönerge[kaynağı değiştir]

Lütfen okuyunuz:Vikipedi:Politika ve yönergeler, Vikipedi:Dış bağlantılar, Vikipedi:Telif hakları--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 08:41, 17 Haziran 2014 (UTC)

Lütfen telif hakkı sahibinin izni ve onayı olmaksızın Vikipedi'ye telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz!
Daha fazla bilgi için Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarına bakabilirsiniz. Telif hakkı ihlalleri kabul edilemez ve ısrarla ihlal edenler engellenirler. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 10:13, 17 Haziran 2014 (UTC)

Reklam kaldırma[kaynağı değiştir]

Merhaba; reklama karşı tepkin için teşekkürler. Eğer reklamı silmek yerine ><s> METİN </s> kodunu kullanırsan (yani reklam metnin başına <s> sonuna </s> yerleştirirsen) yazı: REKLAM şeklinde görünecektir ve hizmetlilerin reklamı görüp sayfayı silmeleri kolaylaşacaktır.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 13:24, 17 Haziran 2014 (UTC)

KNİGHT ONLİNE SAYFASINDAKİ KIRIK LİNKİ NEDEN KALDIRMADINIZ O LİNK ÇALIŞMIYOR -HİÇBİR İŞE YARAMIYOR VİKİPEDİAYI ÇÖPLÜK HALİNE GETİRİYOR.

Lütfen büyük harfler kullanmayın. Siz linki değil kaynakça şablonunu kaldırdınız. Lütfen bakınız:Kaynak gösterme. Linki yeniledim. Yenilenmezse bile linkin yanına {{ölü bağlantı}} ifadesi konulur ki daha sonra yenilensin.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 13:29, 17 Haziran 2014 (UTC)

Tamam teşekkürler. 30 dk önce bir çok rekalm amaçlı içeriği kaldırdım onlarla ilgilenir misiniz?

Onların çoğunu zaten onayladım. Lütfen mesajlarınızın sonuna ~~~~ ifadesini koyarak imza atınız--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 13:33, 17 Haziran 2014 (UTC)


Lütfen {{sil}} etiketi bulunan maddelerdeki içerik hakaret değilse, rahatsız edici değilse içeriği kaldırmayın ki hizmetliye kolaylık sağlamış olasınız. Gerekli görürseniz metnin başına <s> sonuna </s> yerleştirin.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 14:09, 17 Haziran 2014 (UTC)
Açıkça yorum yazmış burası forum değil ~~~~
İçerik zaten sayfayla silinecek. {{sil}} etiketi varsa madde büyük ihtimal silinecektir. İmzanızı atarken başına "nowiki" kodunu yerleştirmemelisiniz. Direk 4 adet tilde ~~~~ yazmalısınız. Ya da yukarıdaki kalem işaretine tıklayın.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 14:14, 17 Haziran 2014 (UTC)

Merhaba; eklenen bilgiler için kaynak istemeniz güzel fakat değişikliği geri almadan önce kullanıcının çalışmayı bitirdiğine emin olmalısınız.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 13:43, 17 Haziran 2014 (UTC)

Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 15:57, 17 Haziran 2014 (UTC)


Onların yaptığı vandalizmi engellemek içn yapıyorum..
Lütfen bu bağlantıyı okuyarak vandalizmin ne olduğunu kavrayın.Vikipedi:Vandalizm. Ve değişiklik geri almadan önce kullanıcının çalışmayı bitirdiğine emin olun.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 16:00, 17 Haziran 2014 (UTC)
Kaydettiyse düzenleme bitmiştir., Düzenlemenin bitip bitmediği nereden bilinecek ?..
Çoğu kullanıcı yeni olduğu için düzenlemeyi bitirmeden kaydedebilir. Son değişiklik aralığına bakmalısınız. --İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 16:04, 17 Haziran 2014 (UTC)
Lütfen mesaj sayfanızdaki etiketleri çıkarmayınız. Bu etiketler sayfaya bakan vikipedistler için yönlendiricidir.--İyi Vikiler.Ayrıntılı Bilgi#ileti 16:06, 17 Haziran 2014 (UTC)
Maddeler içerisinde "kaynak yok" diye cümle cümle düzeltme/silme/ geri alma işlemi yapmayın. İyi niyetlisiniz ama yaptığınız sık tekrarlandığı sürece tacize girer. Bilgi sahibi olmadığınız ve emin olmadığınız içeriklere müdahale etmeyin.Yağmurlukörfez 16:14, 17 Haziran 2014 (UTC)