Kullanıcı mesaj:Justinianus/Arşiv3

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Baycu Noyan sayfasında bir anonimin katkısını geri almıştım ancak aldığım gönderide fark etmeden doğru olan bilgiyide silmişim bunu düzelttiğiniz için teşkkürler ve özür dilerim.--Krystal ?

  • Rica ederim efendim, özür dilemenize hiç gerek yok, olur öyle arada . İyi vikiler diliyorum. --ravages 15:30, 15 Mart 2016 (UTC)

Sivas Katliamı[kaynağı değiştir]

Ravagese http://m.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/49917.aspx bu bilgileri yay! Sakın gerçeği gizleme! Hakvedogruluk (mesaj) 01:52, 21 Mart 2016 (UTC)

  • Merhaba. Değişikliklerinizi geri almamın nedeni, gerekçelerinde de belirttiğim (1, 2) üzere değişikliklerinizin yorum içeren ve ansiklopedik olmayan nitelikte olmasıydı. Siyasi düşünce gibi bir nedenden dolayı gerçeğin gizlenmesi gibi bir amaçla değişikliklerinizi geri aldığımı düşünmeyin. Bu gibi durumlarda, kaynak göstererek ve Vikipedi standartlarına uygun bir şekilde değişiklik yaptığınız takdirde kabul etmemek için önümüzde hiçbir sebep olmayacaktır. Vikipedi kullanıcılarının dikkat etmesi gereken bazı hususlar var. Yukarıda bulunan hoşgeldin mesajı bu konuda size yardımcı olacaktır. İyi çalışmalar dilerim. --ravages 20:43, 21 Mart 2016 (UTC)

Merhaba, beni bu yazı geliştirmemize yardımcı olabilir, teşekkürler: San Cristóbal de La Laguna Piskoposluk bölgeleri.--88.10.68.135 16:10, 26 Mart 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Teknik Yıldız
Yardımız için teşekkürler. Niveles (mesaj) 18:07, 28 Mart 2016 (UTC)

Orta ve Doğu Avrupa 2016 Bahar Yarışmasına davet[kaynağı değiştir]

Bahar geldi, yarışma başladı!
Merhaba Ravages !
Orta ve Doğu Avrupa Vikipedistleri tarafından organize edilen Orta ve Doğu Avrupa (CEE) Bahar 2016 yarışması başladı! 31 Mayıs’a kadar sürecek yarışmada amaç, üye ülkeler ve onların kültürleri, insanları ile ilgili maddeler oluşturmak. Madde listeleri hazır! (sayfadaki bayraklara tıklayınız). Siz de yarışa hazırsanız hemen adınızı proje sayfasına ekleyin.

Değerli katkılarınız için şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Başak (mesaj) 19:18, 29 Mart 2016 (UTC)


Siyasi terim maddeleri hk.[kaynağı değiştir]

  • Merhaba Ahmet Turhan,

Vikipedi'de dolaşırken siyasi terim maddeleri isimli bir proje oluşturduğunuzu fark ettim. Genel siyasi terimler alt başlığında kanun teklifi ve yasa tasarısı isimli iki madde var. İlkini Pinar oluşturmuş, fakat ikincisi yok. Ayrıca iki maddede İngilizce Vikipedi'deki Bill (law) maddesine bağlantı veriyor. Bununla ilgili bir maruzatım olacaktı.

Maddelerden birinin adı kanun teklifi, diğeri ise kanun tasarısı. İkisi de aslında kanun önerisinden başka bir şey değil. Tek farkları, birinin Bakanlar Kurulunca, diğerinin ise milletvekillerince önerilmesi. Dilerseniz şu kaynağa da bir göz atabilirsiniz. İki ayrı madde oluşturmak yerine, bunları tek bir maddede toplarsak kafa karışıklığını önler ve daha doğru bir hamle yapmış oluruz diye düşünüyorum. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dilerim. --ravages 12:30, 2 Eylül 2016 (UTC)

Merhabalar @Ravages. Bu konuda biraz akıl yürütmek gerekli. İlk başlangıçta her ikisinin de anlamı Bill (law) maddesinde karşılanmakta. Türkçe olarak düşündüğümüzde, "kanun teklifi" "yasa tasarısı" ifadesini tam olarak karşılıyor mu? Yani hazırlanan her "yasa tasarısı" (yani adı üstünde bir "tasarı"), "kanun teklifi olarak verilmiş bir metin" midir? Yani söylemek istediğim; bir yasa tasarısı herhangi bir parti veya kurum tarafından hazırlanmış olabilir, fakat teklif olarak ilgili yerlere sunulmadığı zaman "kanun teklifi" olabilir mi? Sanki aynı anlama gelmiyor gibi duruyor, hukukçu arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirlerse daha uygun olur. Görünüşte birisi "tasarı" diğeri ise "bu tasarının teklifi" olarak karşımızda duruyor. --Ahmet Turhan (mesaj) 15:39, 2 Eylül 2016 (UTC)
Tasarı ve teklif şeklinde iki farklı kelimenin olması, bir anlam farkını çağrıştırıyor evet, fakat böyle bir fark söz konusu değil. İkisi de anlamdaş ifadeler. Tasarı ve teklif şeklinde iki ifadenin olması tamamen kanunun yazılışından kaynaklı. Her ikisi de bir kanun önerisidir. Kanun tasarısı, Bakanlar Kurulu tarafından hazırlanarak meclise sunulurken, kanun teklifi ise milletvekil(ler)i tarafından hazırlanarak meclise sunuluyor. Aralarındaki fark, hazırlayan kişi/kurumların farklı olması.
Kanunda bu şekilde iki farklı ibarenin kullanılması, sizin de vurguladığınız bir anlam karmaşasını tetikliyor. Kanunlar, öncelikle Bakanlar Kurulu ve ya milletvekilleri tarafından hazırlanır, sonra komisyona gönderilir, oradan da genel kurula çıkarılarak görüşülür ve oylaması yapılır. Bakanlar Kurulu'nun hazırladığı kanun tasarısı, genel kurulda kabul edilene kadar kanun önerisi olarak görülür. Keza aynı şey milletvekilleri tarafından önerilen kanun teklifleri için de geçerli. Sıkıntı, teklifin öneri ile aynı anlama gelmesinden ibaret. Olay şudur ki, kanun teklifi de, kanun tasarısı da, kanun önerisi olarak verilmiş metinlerdir. İyi çalışmalar diler, saygılarımı sunarım. --ravages 18:20, 2 Eylül 2016 (UTC)
Açıklamanız için teşekkür ederim, fazla olanı kaldırıyorum, bir itiraz gelirse yine burada tartışırız. Ayrıca listedeki maddelere de katkılarınızı bekliyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 12:04, 3 Eylül 2016 (UTC)
Elimden geldiğince katkıda bulunmaya çalışacağım . İyi çalışmalar. --ravages 12:50, 3 Eylül 2016 (UTC)

  • Tekrar merhaba,

Listede genel siyaset terimleri başlığı altına yerleştirdiğiniz muhtıra maddesini bir süre önce oluşturdum. Daha sonra maddeye baktığımda memorandum maddesi ile birleştirilsin şablonu koymuş olduğunuzu fark ettim ve bununla ilgili sizinle konuşmak istedim. Şöyle ki memorandum biraz daha hatırlatma amacıyla yazılan bir metin iken, muhtıranın yazılış amacı hatırlatmaktan çok uyarmaktır. Bu yönüyle muhtırayı memorandum ile birleştirmek fikrimce doğru bir hareket olmayacak. Bu maddelerin, nitelikleri itibarıyla ayrı maddeler hâlinde Vikipedi'de yer almasının daha doğru olacağı kanaatindeyim. Saygılarımla

--Ravages (mesaj) 14:19, 6 Eylül 2016 (UTC)

@Ravages, aslına bakılırsa o maddeyi interviki bağlantısı bulmak için araştırdığımda buldum. Yani muhtıra maddesinin diğer dillerdeki bağlantısının verilmesi üzerine. Muhtıra kelimesinin İngilizce karşılığı "memorandum" diye karşıma çıktı, o sebeple bir şüphe gelişti. Mesela E-memorandum adlı madde de muhtıra yı betimliyor. Yani karşılığı bence bu. Benim önerim "Memorandum" madde adını Muhtıra şeklinde değiştirelim ve içerikleri birleştirerek o maddeyi geliştirelim. --Ahmet Turhan (mesaj) 19:35, 6 Eylül 2016 (UTC)
Sanıyorum ki İngilizce'de kastettiğim anlamdaki muhtırayı karşılayan bir kelime yok, her ikisini de memorandum başlığı altında toplamışlar gibi duruyor. Bizim de bu maddeleri tek bir başlık altında birleştirmemiz belki daha uygun olacak. Zaten ikisinin de genel olarak benzer nitelikte olduğunu ama aralarında ufak bir fark olduğu için ayrı ayrı maddelerinin bulunması belki daha uygun olur diye düşünmüştüm ama şimdi sizin önerinizin daha mantıklı olacağını düşünüyorum. Topluluğun da fikrini aldıktan sonra duruma göre hareket edebiliriz.
--Ravages (mesaj) 19:55, 6 Eylül 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, bütçe kanunu, kapalı oturum, genel seçim gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz?

Liste için tıklayın --Ahmet Turhan (mesaj) 13:26, 5 Eylül 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma projesi - 100 madde[kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba. Bu nişan sizin için. Sizin de katılımcısı olduğunuz Türkçe Vikipedi'de bulunmayan gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusundaki projede an itibariyle 100 madde oluşturuldu. 18 Ağustos 2016'da ilk maddenin oluşturulduğu projede, tam bir ay sonra 18 Eylül 2016'da 100 madde geride kaldı. İşbirliğimizin devamı ve Vikipediye daha çok madde kazandırmaya yönelik çalışmalarımız birçok kullanıcının da katkısıyla ilk günkü gibi devam etmekte. Katkılarınızın devamını bekliyorum, daha açacağımız çok sayıda madde bulunmakta :)

Liste için tıklayın. --Ahmet Turhan (mesaj) 07:28, 18 Eylül 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği davet[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

Bugün tamamladığım projeye sıcağı sıcağına davetlisiniz :) Katkılarınızı bekliyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 00:53, 8 Ekim 2016 (UTC)

Siyasi terim maddelerini oluşturma projesi devam ediyor[kaynağı değiştir]

Merhabalar, sizin de katılımcısı olduğunuz oluşturulması planlanan siyasi terim maddeleri projesinde an itibariyle 222 madde oluşturuldu. 18 Ağustos 2016'da ilk maddenin oluşturulduğu projede birçok madde ansiklopedimize kazandırıldı. İşbirliğimizin devamı ve Vikipediye daha çok madde kazandırmaya yönelik çalışmalarımız birçok kullanıcının da katkısıyla ilk günkü gibi devam etmekte.

Liste için tıklayın. Halen açılmayı bekleyen birçok madde bulunmakta. Katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11:58, 16 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ayın görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Başta bir sonraki ay olan Kasım 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:05, 17 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbiriliği Projesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesinde son haftaya giriyoruz. Projenin yeni başlaması vesilesiyle, Sovyetler Birliği ile ilgili konu alanlarına giren maddelerin projeye dahil edilmesine yönelik bir proje başlatılmıştı. Bu kapsamda {{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonu gerek Sovyetler Birliği kategorisinde yer alan maddelere, gerekse kategoride yer almayan konu ile ilişkili diğer maddelere eklenecektir. Bu yolla üzerinde çalışılacak maddelerin belirlenmesi amaçlanmaktadır. Şu an, yani 6 Mayıs 2024 Pazartesi, 20.09 (UTC) itibariyle 2000 madde olan proje hedefine dair 570 (28.5%) tamamlandı. Yani daha 1430 maddeye şablon eklenmesi gerekmekte. Katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:55, 22 Ekim 2016 (UTC)

Kaliteli ve seçkin madde adayları[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında; konu ile ilgili olan 5 madde kaliteli ve seçkin madde olmaya aday. Bu sayfada yer alan maddelere göz gezdirin, siz de görüşünüzü bildirerek eksikliklerin tamamlanmasına yardımcı olun. Detaylı bilgi için Vikipedi:Kaliteli madde nedir? ve Vikipedi:Seçkin madde nedir? sayfalarına göz atabilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır. --MediaWiki message delivery (mesaj) 15:12, 24 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Kasım ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 02:11, 1 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Kasım ayının son haftasına girmemiz münasebetiyle, başta bir sonraki ay olan Aralık 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 12 aday görsel bulunmaktadır. Ayın görseli seçimlerine dair görüşlerinizi bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:49, 22 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son hafta![kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması projesinde son haftaya girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları listesinde eksik olan maddeleri kapsayan proje 30 Kasım 2016 günü sona eriyor, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 00:01, 25 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği projesi önerisi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi kapsamında Aralık 2016 projesini seçiyoruz. Sizin de önerilerinize ihtiyacımız var. Proje önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 8 aday proje mevcut. Adaylıklara ya da yeni projeler önerilerinize dair görüşlerinizi bekliyoruz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 16:15, 29 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Şablon:1917 Rus Devrimi ve Şablon:Sovyetler Birliği Komünist Partisi'ndeki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:27, 1 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği - Bunları biliyor muydunuz?[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği proje ana sayfasının sağ altında görülecek ve her 15 günde bir yenilenecek olan Bunları biliyor muydunuz? kısmı oluşturuldu. Arşive 113 madde eklendi. Proje konuları hakkındaki 5 farklı bilgi düzenli periyotlarla bu kısımda aktarılacaktır. Bilgilere göz atmak, düzenlemek ve metin eklemek için siz de ilgili sayfayı ziyaret edin.

İyi çalışmalar, iyi Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 02:32, 13 Aralık 2016 (UTC)

Sovyetler Birliği İşbirliği projesinde hedefe ulaşıldı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde belirlenen konularla ilgili 40 madde açma hedefine bugün itibariyle ulaşıldı. Tüm katılımcılara verdiği emekler için teşekkürler!

Buna karşın, işbirliği projesi hala devam ediyor. 31 Aralık 2016 günü sona eren projeye dair 61 madde halen açılmayı bekliyor. Projeye katılımlarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:00, 19 Aralık 2016 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği'nde Ocak 2017'ye son günler[kaynağı değiştir]

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun!

Önümüzdeki dönem olan Ocak 2017'ye dair VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi hedeflerini belirliyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve proje ana sayfasında gösterilecek ayın görseli, bu kapsamda görüşlerinizi beklemekte. Bunun dışında yapılmasını istediğiniz her türlü etkinlik, faaliyet ya da projeyi burada belirtebilirsiniz.

Bu kapsamda fikir ve önerilerinizi anket ve oylamalar kısmına eklemeniz projenin geleceği açısından önemli. Kollektif katkılarla ilerleyen projeye katılımlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:28, 25 Aralık 2016 (UTC)

Proje katılımcı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında geçmişte projeye emek veren, katılım sağlayan veya ileride sağlayacak kullanıcı olarak katılımcılar listesine adınızı eklemeyi unutmayın. Kolektif bir şekilde proje konuları ile ilgili maddelerin düzenlenmesini, geliştirilmesini ve yeni maddeler açmayı amaçlayan projemizde sizin de isminiz yer alsın.

Ayrıca kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} veya {{Kullanıcı SSCB}} şablonlarını da ekleyebilir, veya konu ile ilgili olduğunu düşündüğünüz kullanıcılara {{VikiProje Sovyetler Birliği-Davet}} şablonunu yollayabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:29, 29 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 geride kaldı[kaynağı değiştir]



VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı. Proje 2016 yılında katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler ve madde istek sayfalarına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeni yılda şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:57, 30 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ocak ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{VikiProje Azerbaycan}} şablonunu Azerbaycan alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 2000 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:36, 31 Aralık 2016 (UTC)