Kullanıcı mesaj:Justinianus/Arşiv10

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Nanahuatl tarafından 8 ay önce İshak Ağa Çeşmesi başlığına

Feminism and Folklore 2022[kaynağı değiştir]

Merhaba Justinianus, bu sayfada belirtilen yerel jüriyi kurmak ister misiniz? Ben yarışmacı olacağım da belki ilgilenmek istersiniz. ×Elvorixmesaj 07.48, 15 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

Merhaba K:Elvorix, jüriyi kurmak derken ne demek istediğinizi tam anlayamadım zannediyorum. Jürinin bir üyesi olmamı mı teklif ediyorsunuz, yoksa jüri üyelerini belirlememi mi? --justinianus | mesaj 10.17, 15 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla
It is preferred for the local coordinator to set up the Wikipedia campaign on Fountain tool. You may set the project on the dashboard as well. The results with the list of articles need to be listed on the results page of the mediawiki project if the local coordinator is not setting up the fountain tool. In case of any assistance for setting up the fountain tool, please contact (wikilovesfolklore@gmail.com). Burada diyor ya ben mi yanlış anladım acaba. ×Elvorixmesaj 14.23, 15 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla
Bu anladığım kadarıyla jüriyi kurmanın da ötesinde projeyi oluşturup koordine etmekle ilgili bir durum. Yani projenin bizdeki koordinatörü olmaktan bahsediliyor. Eğer doğru anladıysam, bunu daha önce hiç yapmadığımdan ve ayırabilecek fazla zamanım olmadığından biraz çekiniyorum açıkçası, bu yüzden daha deneyimli veya zaman ayırabilecek bir kullanıcı ilgilense daha uygun olur diye düşünüyorum K:Elvorix. --justinianus | mesaj 15.41, 15 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla
Anladım, geri dönüşün için teşekkür ederim. ×Elvorixmesaj 15.44, 15 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Justinianus,
2. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Hukuk şablonu ve Hukuk alanlarının listesi'nde geçen kavramların oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Vincent Vega mesaj?

İş Birliği Projesi ödülü - Hukuk Yıldızı[kaynağı değiştir]

Hukuk Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Justinianus,
2. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Hukuk şablonu ve Hukuk alanlarının listesi'nde geçen kavramların oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Hukuk Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. —Vincent Vega mesaj? 09.54, 17 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Yeni Katılımcı Yıldızı[kaynağı değiştir]

Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!
Merhaba Justinianus,
2. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Hukuk şablonu ve Hukuk alanlarının listesi'nde geçen kavramların oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında Yeni Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Vincent Vega mesaj? 09.54, 17 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

İş Birliği Projesi ödülü - Haftanın 3.'sü Ödülü[kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Justinianus,
2. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Hukuk şablonu ve Hukuk alanlarının listesi'nde geçen kavramların oluşturulması" konulu projedeki performansınız sonrasında İş Birliği Projesi Haftanın 3.'sü ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.

Sevgiler. İyi vikiler. --Vincent Vega mesaj? 09.52, 17 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da senin için[kaynağı değiştir]

Çeviri Yıldızı
Viki genelindeki çevirilere katkıların için teşekkürler :)

ᕓikiolog ♥෴ 16.17, 30 Ocak 2022 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Her zaman desteğiniz için. Samizambak (mesaj) 16.26, 10 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

VikiProje Formula 1 İş Birliği Projesi daveti[kaynağı değiştir]

VP Formula 1 iş birliği projesi davetiyesi
Selamlar Justinianus/Arşiv10! Formula 1 Vikiprojesinin iş birliği projesinde bu ayın konusu 2010'dan 2019'a kadar yapılan Grand Prix'lerin kırmızı bağlantılarının açılması ve varolan sayfaların geliştirilmesi seçilmiştir. Katılımınızı beklemekteyiz İyi çalışmalar! --MediaWiki message delivery (mesaj) 15.51, 15 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

07 💬 15.51, 15 Şubat 2022 (UTC)Yanıtla

Bekleyen değişiklikler[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Öncelikle bunun toplu bir mesaj olduğunu, Vikipedi'nin geliştirilmesine yönelik olmasına rağmen bazıları için rahatsız edici ve konsantrasyon bozucu olabileceğinin farkında olduğumu ve bunun için içtenlikle özür dilediğimi belirteyim.

11 Mayıs günü şurada bir duyuru yapmıştım. Vikipedi'de geçirdiğimiz zamanda keyif alarak yaptığımız çalışmaları bir kenara bırakarak bekleyen değişikliklere hep birlikte odaklanalım, yüklenelim ve bunları en kısa sürede sıfırlayalım diye. Elbette gelişigüzel onay ya da ret işlemleri yapmadan, dikkatli ve özenli kontrollerle bunu gerçekleştirelim diye :)

O çağrı kısa sürede yanıt buldu ve o gün itibarıyla 10.800 civarında olan bekleyen değişiklik sayısını an itibarıyla 7.900 civarına indirdik. O gün 145 güne kadar uzanan değişikliklerin bekleme süresi ise 104 güne kadar inmiş durumda. Şuradaki istatistiklere göre en azından Ocak 2022 verilerine ulaşmış bulunuyoruz (Son 15 ayda 3.000'in altına ise çok kısa bir süre dışında hiç inmemişiz).

8 günde en azından 4 aylık ilerleme gerçekleştirdik, bunu hep birlikte başardık. Bu bir yarış değil, en çok kontrol eden bir şey kazanmayacak. Benzer şekilde hiç kontrol etmeyen de bir şey kaybetmeyecek :) Yalnızca kontrol etmek isteyenlerin karşısına bir okyanus çıkıyor ve bunu yapan başkaları olmadığını düşündüklerinden yüzerek geçmeye çekiniyor. Bilin ki birçok kullanıcı şu an kontroller yapıyor ve bu sayı öyle ya da böyle sıfırlanacak, bu mekanizma çok daha sağlıklı bir şekilde işleyecek.

Bu konuyla ilgili en az bir hafta daha mesaj atmayacağım. İstatistiki bilgileri ise mesaj olarak değil, köy çeşmesindeki başlıktan paylaşacağım. Konuya ilgisi olanlar, o başlığın sağındaki "abone ol" bağlantısına tıklayarak gelişmeleri anında takip edebilir.

Herkese iyi çalışmalar, tekrar kusura bakmayın rahatsızlık için.--Nanahuatl--MediaWiki message delivery (mesaj) 19.26, 19 Mayıs 2022 (UTC)Yanıtla

Bekleyen değişiklikler güncellemesi[kaynağı değiştir]

Merhabalar,

Yaklaşık 2 hafta sonra ikinci kez toplu mesaj atıyorum. Tekrar, Vikipedi'nin geliştirilmesine yönelik olmasına rağmen bu mesajın bazıları için rahatsız edici ve konsantrasyon bozucu olabileceğinin farkında olduğumu ve bunun için içtenlikle özür dilediğimi belirteyim. Arzu eden Kullanıcı:Nanahuatl/Toplu ileti listesi sayfasından kendi adını kaldırabilir ya da mesajla kaldırılmasını isteyebilir, kim nasıl uygun görürse artık. Benzer şekilde arzu eden, köy çeşmesindeki konu başlığını "abone ol" bağlantısına tıklayarak izleme listesine alabilir.

Takip edenler biliyorlar, 11 Mayıs'ta yaptığım şu duyuru sonrasında, yoğun çalışmalarımız sonucunda bekleyen değişiklikleri sıfırlama parolasıyla yola çıktık. Diğer işlerimizi bir süreliğine kenara bırakarak, bıkana, sıkılana kadar kontrol yapalım demiştim :) Ne mutlu ki o çağrı kısa sürede yanıt buldu ve 1 aydan kısa bir sürede:

  1. Bekleyen değişiklik sayısını 10.800 civarından 6.500 civarına
  2. Bekleme süresini ise 148 günden 81 güne

indirmeyi başardık!

Şuradaki istatistikleri incelersek, bir aydan kısa sürede birkaç aylık ilerleme kaydettiğimiz görülebilmekte.

Bu sıralarda 6.600-6.500 bekleyen değişiklik civarında takıldık ne yazık ki. Kısa sürede 6.000 altı, sonrasında ise, Mayıs 2021'den beri göremediğimiz 5.000 altı uzak değil. İşin iyi yanı ise, bekleme süresi azaldıkça, üst üste binen değişikliklerin de azalmasından ötürü kontrol etme işlemlerinin kolaylaşması (özellikle bir ayın altına düştüğümüzde bu fark çok daha gözle görülür olacaktır).

Birçoğumuz zaten kontrol ediyoruz, ama bu mesajı, burada geçirdiğimiz vakti biraz daha buna yoğunlaştırabilmemiz adına atıyorum. Yeni madde açma, seçkin içeriklerle uğraşma, maddeleri düzenleme... Bunları en azından kısa bir süreliğine erteleyip, bu bekleyen değişiklik sorununu çözüp, sonra tekrar rutinimize dönebiliriz. Aramızda görece yeni olanlar belki bilmiyorlardır, ama her zaman böyle değildi bu değişiklikler. Bu "çok fazlalar, sıfırlayalım" muhabbeti, 1.000 sınırına dayandığında dönüyordu :) Zaten bunları sıfırladığımızda, bu kadar yoğun çaba sarf etmeden de bunları minimal düzeyde tutmak mümkün -ki artan devriye ve beyaz liste üyesi gerçeğini de aklımızda tutalım.

Elbette hiç kimsenin böyle bir zorunluluğu bulunmamakta. Ama gelin hep birlikte, çok kısa bir süreliğine daha bu konuya yoğunlaşalım. 25 günden az bir sürede var olan bekleyen değişikliklerin %40'ını erittiysek önümüzdeki ayda daha fazlasını yapabiliriz.

Herkese iyi çalışmalar dilerim.--Nanahuatl

İş Birliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Justinianus,
15. Hafta İş Birliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "Adlandırılmamış parametreli kaynak kullanan sayfalar kategorisindeki maddelerin bakımı" konulu projedeki performansınız sonrasında Katılımcı Yıldızı ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödüllere buradan, bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Kazandığınız bu ödülü, buradaki şablon yardımıyla kullanıcı sayfanızdaki kişisel koleksiyonunuzda sergileyebilirsiniz. Sonraki haftalarda da katılımınızın devamını umuyorum.
Sevgiler. İyi vikiler. --LostMyMind (mesaj) 12.08, 8 Haziran 2022 (UTC)Yanıtla

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Çok teşekkür ederim, kolay gelsin. Acaba bana önerebileceğiniz bir şey var mı? 88.246.113.98 16.48, 2 Temmuz 2022 (UTC)Yanıtla

Kilis köyleri[kaynağı değiştir]

Selamlar hocam. Kilis köylerine katkılarınız 23 Nisan'dan sonra devam etmediğinden Kilis ili öksüz kaldı gibi görünüyor. Umarım en kısa zamanda tekrar dönüş yaparsınız. Kolaylıklar dilerim.-- Śαвяí¢αи76ileti 18.34, 14 Ağustos 2022 (UTC)Yanıtla

Merhaba Sabri. Evet, köyler bir süredir aklımda ama maalesef istediğim gibi bir boşluk oluşturamadığımdan bir süredir Vikipedi'de aktif olamıyorum. Ancak ilk müsait vaktimde kaldığım yerden devam edeceğim. Hatırlatma için teşekkür ederim, iyi vikiler. --justinianus | mesaj 12.25, 16 Ağustos 2022 (UTC)Yanıtla
@Bedmento sağ olsun merkez ilçe köylerini tamamladı. Sadece Musabeyli ilçesi düzenlenmemiş olarak kaldı.--Śαвяí¢αи76ileti 20.31, 21 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla
Hem Bedmento'ya hem de size çok teşekkür ederim Sabri. Bu aralar yoğunluğum çok olduğu için ilgilenemiyorum maalesef. Bedmento devam etmek istiyorsa Musabeyli'den aynen devam edebilir. Ben fırsat bulursam kendisine yardımcı olmaya çalışacağım. Selamlar, --justinianus | mesaj 08.01, 22 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla
Bedmento'yu daha acil ihtiyaç olan Sivas iş bölümüne aldık hocam. Musabeyli'de düzenlenmemiş 45 köy var. İki günde bir gün sadece bir tane düzenleseniz (12 dk. harcayarak) yıl sonuna kadar bitirmiş olursunuz hocam. Sizden bunu beklemem mümkün olabilir sanırım :) (Not: Kolaylık olsun diye Musabeyli yerelnet sayfasını buraya bırakıyorum.--Śαвяí¢αи76ileti 06.19, 27 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla
Bugün Musabeyli köylerine başlayarak ilkini tamamladım. Eksiği gediği olabilir, uzun bir süredir ilgilenmeyince paslanmışım :). Hata vs varsa bunun üzerinden düzeltebilirseniz ben de diğer köylerde bu sayfayı esas alarak ilerleyebilirim Sabri. --justinianus | mesaj 13.45, 27 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla
Ellerinize sağlık.--Śαвяí¢αи76ileti 15.01, 27 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla

Vikipedi'de hava atılacak cümlelere rastladın mı?[kaynağı değiştir]

Selamlar!

Vikipedi maddelerinde ortamlarda hava atabileceğin bilgilere rastladıysan veya o maddelere bu bilgileri bizzat eklediysen aradığım kişi sen olabilirsin :)

Çünkü anasayfanın doğru ve ilginç bilgileri ortaya çıkartacak olanlarımıza ihtiyacı var. Anasayfaya çıkma adayı cümleleri aylık işbirliği projemize bekliyoruz. Hadi anasayfanın albenisini el birliğiyle yenileyelim! İlgilenenlerle projede görüşmek üzere. --anerka'ya söyleyin --MediaWiki message delivery (mesaj) 08.46, 29 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Wikidata 2022 Istanbul
Thank you for attending the Wikidata 2022 Istanbul Conference, held in Istanbul, Türkiye (Turkey), from 21 to 23 October 2022. See you again! Kurmanbek💬 19.57, 23 Ekim 2022 (UTC)Yanıtla


Merhaba[kaynağı değiştir]

Merhaba, son düzenlememi kabul eder misiniz? Teşekkürler: José de Anchieta. 87.223.200.166 13.19, 27 Ekim 2022 (UTC)Yanıtla

Kilis köyleri[kaynağı değiştir]

Selamlar hocam. Kilis köylerine katkılarınız 23 Nisan'dan sonra devam etmediğinden Kilis ili öksüz kaldı gibi görünüyor. Umarım en kısa zamanda tekrar dönüş yaparsınız. Kolaylıklar dilerim.-- Śαвяí¢αи76ileti 18.34, 14 Ağustos 2022 (UTC)Yanıtla

Merhaba Sabri. Evet, köyler bir süredir aklımda ama maalesef istediğim gibi bir boşluk oluşturamadığımdan bir süredir Vikipedi'de aktif olamıyorum. Ancak ilk müsait vaktimde kaldığım yerden devam edeceğim. Hatırlatma için teşekkür ederim, iyi vikiler. --justinianus | mesaj 12.25, 16 Ağustos 2022 (UTC)Yanıtla
@Bedmento sağ olsun merkez ilçe köylerini tamamladı. Sadece Musabeyli ilçesi düzenlenmemiş olarak kaldı.--Śαвяí¢αи76ileti 20.31, 21 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla
Hem Bedmento'ya hem de size çok teşekkür ederim Sabri. Bu aralar yoğunluğum çok olduğu için ilgilenemiyorum maalesef. Bedmento devam etmek istiyorsa Musabeyli'den aynen devam edebilir. Ben fırsat bulursam kendisine yardımcı olmaya çalışacağım. Selamlar, --justinianus | mesaj 08.01, 22 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla
Bedmento'yu daha acil ihtiyaç olan Sivas iş bölümüne aldık hocam. Musabeyli'de düzenlenmemiş 45 köy var. İki günde bir gün sadece bir tane düzenleseniz (12 dk. harcayarak) yıl sonuna kadar bitirmiş olursunuz hocam. Sizden bunu beklemem mümkün olabilir sanırım :) (Not: Kolaylık olsun diye Musabeyli yerelnet sayfasını buraya bırakıyorum.--Śαвяí¢αи76ileti 06.19, 27 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla
Bugün Musabeyli köylerine başlayarak ilkini tamamladım. Eksiği gediği olabilir, uzun bir süredir ilgilenmeyince paslanmışım :). Hata vs varsa bunun üzerinden düzeltebilirseniz ben de diğer köylerde bu sayfayı esas alarak ilerleyebilirim Sabri. --justinianus | mesaj 13.45, 27 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla
Ellerinize sağlık.--Śαвяí¢αи76ileti 15.01, 27 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla

Vikipedi'de hava atılacak cümlelere rastladın mı?[kaynağı değiştir]

Selamlar!

Vikipedi maddelerinde ortamlarda hava atabileceğin bilgilere rastladıysan veya o maddelere bu bilgileri bizzat eklediysen aradığım kişi sen olabilirsin :)

Çünkü anasayfanın doğru ve ilginç bilgileri ortaya çıkartacak olanlarımıza ihtiyacı var. Anasayfaya çıkma adayı cümleleri aylık işbirliği projemize bekliyoruz. Hadi anasayfanın albenisini el birliğiyle yenileyelim! İlgilenenlerle projede görüşmek üzere. --anerka'ya söyleyin --MediaWiki message delivery (mesaj) 08.46, 29 Eylül 2022 (UTC)Yanıtla

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Wikidata 2022 Istanbul
Thank you for attending the Wikidata 2022 Istanbul Conference, held in Istanbul, Türkiye (Turkey), from 21 to 23 October 2022. See you again! Kurmanbek💬 19.57, 23 Ekim 2022 (UTC)Yanıtla

Merhaba[kaynağı değiştir]

Merhaba, son düzenlememi kabul eder misiniz? Teşekkürler: José de Anchieta. 87.223.200.166 13.19, 27 Ekim 2022 (UTC)Yanıtla

Niğde merkez köyleri[kaynağı değiştir]

Selam hocam. Ulaş'ı Mehmet Ali Acar'dan rica ettim. Gemerek bittikten sonra Gösterli köyünden başlamak üzere Niğde merkez ilçedeki düzenlenmemiş 18 köyü düzenleyebilir misiniz. @Axis09 da son kalan 4 Ulukışla köyünü düzenledikten sonra Niğde tamamlanmış olacak. Niğde tamamlandıktan sonra Sivas'tan sonra bitmemiş tek il olan Kırşehir için yine az miktar köy için destek talebim olabilir. Haydi hocam günlük ortalama düzenlediğiniz köy sayısını en azından şu bir ay için artırabilirseniz sizin de desteğinizle yıl sonuna kadar bitirebileceğiz. Elleriniz dert görmesin.-- Śαвяí¢αи76ileti 12.40, 29 Kasım 2022 (UTC)Yanıtla

Merhaba Sabri. Fırsat buldukça düzenlemeler yapmaya gayret ediyorum. Gemerek bitince Niğde merkeze geçiş yaparım. Umarım hepsini yıl sonuna kalmadan tamamlayabiliriz. --justinianus | mesaj 06.13, 30 Kasım 2022 (UTC)Yanıtla
Tekrar merhaba Sabri. Gemerek köylerini az önce tamamladım. Niğde merkezde de Gösterli'den başladım. Niğde merkez bitince yardıma ihtiyacınız olan bir yer olursa seve seve yardımcı olurum. İyi çalışmalar, --justinianus | mesaj 20.52, 6 Aralık 2022 (UTC)Yanıtla
Ellerinize sağlık, kaldı 17 Niğde köyü :) Zaten bitmek üzere olan iki Sivas ilçesini saymazsak, Niğde merkezle beraber Niğde ili biteceği için sadece Kırşehir ili kalıyor. Çiçekdağı köyleri ay sonuna kadar biter gibi görünüyor ancak düzenlenmemiş 49 adet köyü bulunan Kırşehir merkez ilçeye bakan vikipedist çok aktif olmadığından Niğde merkez bitiminde oraya destek çok iyi olur. Tüm köyler bittikten sonra köy çeşmesinden katılan herkesin adını zikrederek teşekkür etmek istiyorum. O nedenle heyecanla bir an önce bitmesini bekliyorum açıkçası :)--Śαвяí¢αи76ileti 00.00, 7 Aralık 2022 (UTC)Yanıtla
Kırşehir merkeze bir iki gün içerisinde başka bir kullanıcı başlayacak. Siz iki hafta içinde Niğde merkezdeki 17 köyü tamamlasanız yeterli hocam.--Śαвяí¢αи76ileti 14.18, 9 Aralık 2022 (UTC)Yanıtla
Elbette Sabri. Elimden geldiğince hızlı bir şekilde bitirmeye çalışacağım. --justinianus | mesaj 10.24, 12 Aralık 2022 (UTC)Yanıtla
Niğde'nin son 4 köyü kaldı. Siz bitirince tüm köyler bitmiş oluyor hocam. Köy Çeşmesi'nde duyuru yapacağım ha gayret :)--Śαвяí¢αи76ileti 06.14, 16 Aralık 2022 (UTC)Yanıtla

Kullanıcı[kaynağı değiştir]

Sayın Justinianus, tartışma sayfasına yaptığınız katkılar ve tartışmada kullandığınız pozitif ve nazik dil için teşekkür ederim. Yinede yorumunuzda kullandığınız "İlk adaylığı merak eden kullanıcı" ifadenizi biraz incitici bulduğumu belirtmeliyim. Var olan adımla hitap etmiş olmanızı dilerdim. İyi çalışmalar diliyorum. --> HPostaci mesaj 07.56, 27 Aralık 2022 (UTC)Yanıtla

Merhaba Hpostaci. Değerlendirmeleri okurken ilk adaylığına nasıl ulaşabileceğinize dair sorunuzu gördüğüm için yorumumu oluştururken ilk tartışmanın bağlantısını da yorumuma eklemek istemiştim. Bunu da yazarken hangi kullanıcı bunu talep etti diye dikkat etmemiştim, bu nedenle yazarken öyle bir ibare kullandım ancak sizi inciteceğini düşünememiştim. Bu nedenle de affınıza sığınıyorum. Yorumumla ilgili yapmış olduğunuz yorumlar için de ben teşekkür ediyorum ancak zannediyorum benim de bu konuda birkaç kelam etme hakkım vardır. İyi niyetinizden şüphe etmemekle birlikte, bana atıfta bulunulan bir yorumda benden "arkadaşımız, dostumuz" gibi hitaplarla bahsedilmesi hoşuma gitmiyor. Ben burada yalnızca katkı sağlamak için bulunuyorum ve birkaç istisna kullanıcı haricinde özel hayatımda da tanıdığım, arkadaşlık ettiğim kimse yok. Ve birilerini tanıyıp arkadaşlık etmeye de çalışmıyorum. Bu nedenle bana karşı da bu şekilde hitap edilmemesini rica ediyorum.
Yorumuma cevaplarınıza saygı duyuyorum. Ancak tartışmaya baktığımda her karşıt görüşün altında yorumlarınızı görüyorum. Bunun Vikipedi teamülleri açısından uygun bir yaklaşım olmadığının bilincinde olacak kadar deneyimli olduğumu düşünüyorum naçizane. Her kullanıcı bu tartışmalarda bir değerlendirme yapar ve bunu paylaşır. Katılmayabilirsiniz, yanlış bulabilirsiniz ancak herkese ayrı ayrı cevap mahiyetinde yazılar yazmak hem kullanıcıları rahatsız edebilir hem de tartışmanın dallanıp budaklanmasına yol açar. Bu nedenle özellikle ileriye dönük olarak bu hareketleri tekrarlamamanızın faydalı olacağını naçizane bir tavsiye olarak iletmek isterim. Özellikle bu adaylık özelinde bu yaklaşımın belirttiğinizin aksine bu oluşumun bir parçası olduğunuz ya da bu oluşumla bir menfaat ilişkisi içerisinde bulunduğunuz şeklinde anlaşılabilir. Geçmişte bunun örnekleri ile sık sık karşılaşmış bir kullanıcı olarak bunu da paylaşmak istedim.
Tartışma sayfasındaki yorumunuza cevabımı da buradan vereceğim, zira oradaki tartışmayı dallandırıp budaklandırmak istemiyorum. Maddenin bir grup, azınlık ya da mezhebin yayını olduğuna dair herhangi bir ihtilaf bulunmuyor zaten. Noumenon'un "Salt bir mezhebin veya grubun sözcüsü olması o yayını kayda değer kılmaz" yorumunun şu açıdan değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Habercem'in yalnızca bir oluşumun (Cem Vakfı diyebiliriz herhalde) yayın organı olması nedeniyle kayda değerlik kriterlerini sağlayacağı değerlendirmesini yapamayız, yapmamalıyız. Tersine, ilgili oluşumun kayda değerlik kriterlerini sağladığına ilişkin bir done olarak değerlendirilebilir. Bizim buradaki referans noktamız her zaman politikalardır. Kayda değerlik politikası da bu noktada açıktır. Bu kriterleri sağlamayan maddeler Vikipedi'de yer almaz. Bu maddeler bir grupla, oluşumla ilgili olsun veya olmasın; kriterimiz bir şeyin parçası olmak değildir. Hakkında bilgi bulabileceğimiz bağımsız ve güvenilir kaynakların varlığıdır. Dolayısıyla inceleme yapılırken kaynakların varlığına dikkat edildiğini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Ayrıca şunu da belirtmeliyim ki, bu etiketlemeler yalnızca bir gruba, oluşuma yönelik sistematik bir girişimin parçası değildir. Bugün bu grupla ilgili bir madde etiketlenir, yarın başka bir madde etiketlenir. Burada bir gruba yönelik bilinçli ve sistemli bir karşıtlığın olduğunu düşünmek dahi olumsuz bir niyet okuma olarak kabul edilebilir ki bu durum burada istenen bir davranış da değildir.
Ezcümle, burada herhangi bir oluşuma karşı bir faaliyet yürütülmediğini, her maddenin aynı şekilde yalnızca kayda değerlik ve diğer ilgili politikalar gözetilerek değerlendirildiğini ve kararın da buna göre fikir birliği ile alındığını vurgulamam gerekir. Zira yorumlarınızdan aksi yönde bir düşünce seziyorum. Umarım yanılıyorumdur. Selamlar, --justinianus | mesaj 19.09, 27 Aralık 2022 (UTC)Yanıtla
Sayın @Justinianus
"Arkadaş", "bir işte birlikte bulunanlardan her biri" , sözlük anlamında kullandığım bir sözcük, üzerine başkaca bir anlam yükleme amacım olmadı. Yine de bir şekilde sizi rahatsız ettiyse, kastım değildir, içtenlikle özür dilerim. --> HPostaci mesaj 21.36, 27 Aralık 2022 (UTC)Yanıtla

Hizmetli adaylığı[kaynağı değiştir]

Hizmetliliğe aday gösterildiniz. Geçen sefer içim cız etmişti, umarım kabul edersiniz. Bol şanslar. ᵇᵉʸᵒᵍˡᵒᵘ (wha?) 16.41, 14 Nisan 2023 (UTC)Yanıtla

2023 TBMM İşbirliği Projesi ödülü[kaynağı değiştir]

TBMM İşbirliği Projesi ödülünün sahibi oldunuz!

Merhaba Justinianus,
TBMM İşbirliği Projesine katılımınız için çok teşekkürler. "2023 Türkiye siyaseti Biyografi maddeleri" konulu projedeki performansınız sonrasında TBMM İşbirliği Projesi ödülünün sahibi oldunuz. Proje kapsamında verilen ödülü size ulaştırabilmemiz için bana imzamın sonundaki e-posta gönder kısmından bana e-posta atmanızı rica ederim. Ödülünüz olan kitap hediye çekini en yakın zamanda e-postanıza göndereceğiz.
Sevgiler. İyi vikiler. --Zafer (mesaj - e-posta) 06.35, 19 Temmuz 2023 (UTC)Yanıtla

Bir bira da sizin için![kaynağı değiştir]

Vikikaynak'taki emeklerinizin karşılığı olamasa da en azından bu emekleri yaratırken şu sıcak havalarda içimizi ferahlatması dileğiyle... İyi ki varsın, iyi ki buralardasın kadim dostum. :)
Satirdan kahraman (mesaj) 09.44, 16 Ağustos 2023 (UTC)Yanıtla

İshak Ağa Çeşmesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Teşekkürler yardımın için, şuraya ekledim metni. Yazarı da Abdürrezzâk Nevres. Nanahuatl? 19.42, 26 Ağustos 2023 (UTC)Yanıtla

Şiiri ekledim @Nanahuatl. Varsa şiirin kaynağını sayfanın sonundaki eser son şablonunun kaynak parametresine ilgili kaynak şablonunu kullanarak ekleyebilir misin? Şablonları buradan arakladık :) --justinianus | mesaj 20.06, 26 Ağustos 2023 (UTC)Yanıtla
Teşekkürler, hallettim kalan her şeyi :) Nanahuatl? 21.13, 26 Ağustos 2023 (UTC)Yanıtla