Kullanıcı mesaj:Frosch

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz![kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Frosch. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın![kaynağı değiştir]

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Kumul (mesaj) 21:40, 7 Ekim 2012 (UTC)

Eklemiş olduğunuz ŞU resmin gerekçesi açıklanmamıştır. Lütfen düzenleyiniz...--Aguzer (mesaj) 13:54, 22 Ekim 2012 (UTC)

Kusura bakmayın, geçen haftanın ödüllerini ancak verebiliyorum. Sargonileti 11:55, 25 Ekim 2012 (UTC)

i.e.msj 01:07, 15 Nisan 2013 (UTC)

i.e.msj 11:37, 18 Nisan 2013 (UTC)

Merhaba Frosch, sizi beyaz listeye aldım. Katkılarınızın sürüm kontrolü beklemesi gerekmeyecek. Maddelere interviki eklemeyi unutmayın:) İyi çalışmalar. Mukaddimeileti 09:17, 29 Temmuz 2013 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Ekip Çalışması Yıldızı
Herhangi bir kategoride olmayan maddelere kategori eklenmesi ve bakım yapılması konulu iş birliği projesine katılımın için teşekkürler. Geçen hafta hedeflemiş olduğumuz şekilde 310 maddeye kategori eklemeyi ve düzenleme yapmayı başardık. Bu haftanın projesi ise ABD'deki ulusal parklar listesi maddesindeki kırmızılıkları giderme ve seçkin liste yapma çalışması olarak seçildi. Katılımınızı bekler, teşekkür ederim. Mukaddimeileti 10:18, 29 Temmuz 2013 (UTC)

Telif uyarısı[kaynağı değiştir]

uyarı
Lütfen başka kaynaklardan izin alınmaksızın kopyalanan herhangi bir içeriği Vikipedi'ye eklemeyiniz.
Bu tür bir içerik Vikipedi kurallarına aykırı olduğu için derhal silinecektir.
Vakit kaybını engellemek için bu noktaya dikkat etmenizi önemle rica ediyoruz.--hmtktrk ileti 17:24, 2 Eylül 2013 (UTC)

--hmtktrk ileti 17:29, 2 Eylül 2013 (UTC)

İBP'nin gelecek haftaları[kaynağı değiştir]

Merhaba Frosch,

İş birliği projesinin'nin önümüzdeki haftalarda hangi konularda yapılması gerektiğini belirleyebilmek için yardımınıza ihtiyacım var. Bunun için Vikipedi:İş birliği projesi/Gelecek hafta veya aylar için proje önerileri ve oylamalar ve Vikipedi:İş birliği projesi/Kırmızılar sayfalarında görüşlerinizi beklirtirseniz sevinirim. Yapılmasının yararlı olacağını düşündüğünüz işleri değil, katılmayı düşünebileceğiniz işleri belirtmeniz karar vermede daha çok yardımcı olacaktır. Sevgilerle.. Mukaddimeileti 09:05, 3 Eylül 2013 (UTC)

Abdullah Öcalan[kaynağı değiştir]

Wikipedia politikaları gereği (malesef) değişikliğinizi geri aldım. İyi vikiler. --Mavrikantmsj 22:59, 14 Nisan 2014 (UTC)

Değişiklik savaşına girmeyelim lütfen. Ceza alabilirsiniz. İyi vikiler. --Mavrikantmsj 23:02, 14 Nisan 2014 (UTC)

Hoş geldiniz Frosch![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. - Mavrikantmsj 08:23, 19 Aralık 2014 (UTC)

Kartal Anadolu Lisesi başlığı[kaynağı değiştir]

Kartal Anadolu Lisesi başlığını gereksiz olduğu gerekçesiyle silmiş görünüyorsunuz. Kartal Anadolu Lisesi, Bahçelievler Anadolu Lisesi ve Üsküdar Anadolu Lisesi, Federal Almanya Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti iş birliği ile açılmış alanında tek okullardır. Yurda geri dönüş yapan işçi çocuklarının uyum sağlaması için kurulmuştur. Bundan farklı olarak Kartal Anadolu Lisesi, ISO9001 belgesini almaya hak kazanan Türkiye'deki ilk okuldur. Başlıkta bu konu da esaslı bir biçimde ele alınmış, başka içerikten kaynaklarla desteklenmişti. Dolayısıyla belirttiğiniz kriterlere aykırılıktan ziyade bir uygunluk vardır. Kayda değerlik açısından yeniden gözden geçirmenizi, kayda değer olmayan bir içerik varsa onu silerek başlığın korunmasını sağlamanızı rica ediyorum.Bu imzasız yazı Frosch (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Haklısınız, kayda değerlik sorunu yok, o nedenle geri getirdim ancak madde kaynaklandırılarak düzenlenmeli ve tarafsız hale getirilmeli. Bu nedenle ilgili şablonları ekledim. Kolay gelsin...--Śαвяí¢αи76ileti 22:11, 11 Ocak 2015 (UTC)
Tartışma sayfalarına ve/veya diğer kullanıcılara yazdığınız iletilerinizin sonuna dört adet ~ "tilde" adlı işareti eklerseniz, imzanız belirir. Klavyenizdeki (Q/q klavye için) Alt Gr ve Ü harfi tuşlarına birlikte 4 kez basmanız ya da üstteki mavi/gri kutucuklardan 6.sına tıklamanız yeterli. -- Śαвяí¢αи76ileti 22:11, 11 Ocak 2015 (UTC)