Kullanıcı mesaj:Cgrturka

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Lütfen maddelere kişisel yorumlarınızı yazmayınız. --88.234.75.216 20:11, 20 Mart 2008 (UTC)

Vikipedi sayfalarına zarar vermeyin[kaynağı değiştir]

Vikipedi'ye hoşgeldiniz. Herkesi ansiklopedimizin gelişmesine katkıda bulunmaya davet ediyoruz. Katkıda bulunma hakkında daha fazla bilgi almak için hoşgeldiniz sayfasına göz atabilirsiniz. Bununla birlikte, gelişmeye katkıda bulunmayan, boş, hakaret vb. değişiklikler vandalizm olarak tanımlanır ve eğer bu tavrınızı sürdürürseniz daha fazla uyarılmadan engellenebilirsiniz. Lütfen, diğerlerinin emeklerine zarar vermek yerine ansiklopedimizin gelişmesine yardımcı olun. Teşekkürler.

--Yabancımsj 20:33, 15 Temmuz 2008 (UTC)

  • Vikipedi'de; Hz., efendi, bey, ağa.. vb. ifadeler kullanılmamaktadır. Bu doğrultuda değişiklik yaparak kuralları ihlal etmeyiniz. Levent Abi ileti 21:51, 25 Temmuz 2008 (UTC)

İkinci uyarı[kaynağı değiştir]

  • Daha önce de madde içeriklerine Yorum eklememeniz konusunda uyarılmıştınız. Engellenmek istemiyorsanız lütfen uyarıları dikkate alın. Levent Abi ileti 21:58, 25 Temmuz 2008 (UTC)

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız[kaynağı değiştir]

Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Saygı ve sevgilerimle.Bora006 mesaj gönder 14:12, 28 Temmuz 2008 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --M. M. ileti 11:18, 29 Temmuz 2008 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Takabeg ileti 17:45, 30 Temmuz 2008 (UTC)


Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar. --Levent Abi ileti 22:08, 3 Ağustos 2008 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

  • Bütün uyarılara karşın kısa içerik eklemek nedeniyle engellendiniz. Lütfen döndüğünüzde tekrarlamayınız. Levent Abi ileti 22:25, 3 Ağustos 2008 (UTC)
  • Merhaba;

Eğer iletilere yanıt verseydiniz, mesele konuşarak çözülebilirdi. Sizden yanıt gelmeyince; inadına yapıldığının düşünüşmesi olağandır. İyiniyetinize inanıyor ve engelinizi kaldırıyorum. Ancak yine de kısa maddeler eklememeye, madde içeriklerinde yorum yapmamaya büyük ölçüde özen göstermenizi umuyorum. Levent Abi ileti 05:18, 4 Ağustos 2008 (UTC)

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --Levent Abi ileti 20:35, 11 Ağustos 2008 (UTC)


İl Olacak İlçeler[kaynağı değiştir]

Bu maddedeki benim koyduğum etiketi lütfen değiştirmeyiniz ya da silmeyiniz. Çünkü Vikipedi de bir maddenin ansiklopedik olup olmadığı belli kurallar ile belirlenmiştir. Bunun için VP:VND ya da bu maddenin özelinde VP:KAHIN'i okursanız maddeyi neden ansiklopedik olmadığına dair işaretlediğimi anlayacaksınız. Size tavsiyem Vikipedide madde açmadan önce Vikipedinin yönergelerini ve kurallarını okumanız yönündedir. Ancak takıldığınız bir konu varsa bana veya bir başka deneyimli kullanıcıya danışabilirsiniz. Kolay gelsin. --Manco Capac 06:29, 12 Ağustos 2008 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Defalarca uyarılmış olmanıza rağmen ısrarla başka sitelerdeki telif hakkı saklı içeriği Vikipedi'ye kopyalamaya devam etmeniz sebebiyle değişiklik yapmanız 24 saat süre ile engellenmiştir.Lütfen tekrarlamayınız.--Eldarion 07:34, 14 Ağustos 2008 (UTC)

Israrla telif ihlali yapmaya devam ediyorsunuz.Bu kez de 48 saat süre ile engellendiniz.Lütfen tekrarlamayınız.--Eldarion 15:25, 19 Ağustos 2008 (UTC)
Kendi mesaj(laşma) sayfanızdaki içeriği değiştirmekte özgür olmakla birlikte, size gönderilen mesajları silmeniz Vikipedi'de hoş karşılanmayan bir tutumdur. Takdir edersiniz ki, diğer kullanıcılarla olan yazışmalarınızı, hem sizin hem de diğer kullanıcıların kolaylıkla takip edebilmesi açısından mesaj sayfanızdaki içeriğin silinmemesi gerekir. Aslında yaptığınız, tam olarak bir silme de olmayıp, sayfayı boşaltmaktan ibarettir. Zira, silme işlemini sadece hizmetliler gerçekleştirebilir. İsterseniz, mesaj sayfanızı burada anlatıldığı şekilde arşivleyebilirsiniz. Maddeleri taşıma ve yeniden adlandırma hakkında daha fazla şey öğrenmek için bu yardım sayfasına da bir göz atabilirsiniz.

M. M. ileti 09:06, 26 Ağustos 2008 (UTC)


Lütfen çok kısa içerikli maddeler oluşturmayınız, bu tür sayfalar taslak kriterlerini sağlamadığı için silinir ya da silinmek üzere işaretlenir. Yarattığınız maddelerin silinmesini önlemek için biraz daha kapsamlı bilgi yazmanız uygun olacaktır. Taslaklar hakkında daha fazla bilgiye Vikipedi:Taslak sayfasından ulaşabilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar. --M. M. ileti 09:06, 26 Ağustos 2008 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Sayın Cgrturka;

İnceliğinize ve övgü dolu tümcelerinize çok teşekkür ediyorum. "Hizmetli" adayı gösterme gibi bir lütufta bulunmanız beni mutlu etti . Ancak; henüz kendimi birilerine "Vikipedi"nin kuralları gereği yardımcı olabilecek beceri birikimine sahip hissetmediğim gibi; zaman açısından da gerekli hizmeti yapabileceğimi zannetmiyorum. Çünkü; halen ben çoğu konuda sayın "Hizmetli"lerden ya da deneyimli kullanıcı arkadaşlarımdan yardım isteğinde bulunuyorum. Görevim gereği yoğunluğum fazla. "Vikepedi" mevzuatı çok geniş. Henüz tam anlamıyla mevzuata da vakıf değilim. Eksiklerim çok. İnsanlara karşı kırıcı olmamak için cevabi mesajlarda kestirip atmamak; neden, niçin , nasıl, nerede , ne zaman gibi sorulara yanıt verebilmek için de uzun açıklamalara ihtiyaç duyacağımdan; çok zamana ihtiyacım olacak. Benim de bu kadar fazla zamanım ne yazık ki yok.

Zaman buldukça "Vikipedi"ye hizmet vermeye devam edeceğimi bilmenizi ister; "Kullanıcı" olarak alanım ile ilgili daha çok yararlı olabileceğimi tahmin ediyorum.

İlginize tekrar tekrar teşekkür ederek; bu güzel ve herkese nasip olmayan ince teklifinize olumlu yanıt veremediğim için bağışlanmamı diliyorum. İyi çalışmalar. Sık sık görüşmek dileği ile kolay gelsin. Kapçak 20:39, 28 Ağustos 2008 (UTC)

Telif ihlali![kaynağı değiştir]

Lütfen internette bulduğunuz resimleri kendi çektiğiniz resimlermiş gibi vikipediye yüklemeyiniz. (örn. Resim:Turan caddesi.jpg, Resim:Kent meydanı.jpg, Resim:Salihli belediye binası.jpg) Bu resimlerde {{GÖBL}} etiketi kullanamazsınız, bu telif ihlaline girer. Yeni resim yüklemeden önce Yardım:Resim yükleme ve VP:Telif sayfalarını incelemenizi öneririm. İyivikiler... homonihilis // ileti 20:51, 29 Ağustos 2008 (UTC)

İngilizce'den yüklediğiniz resimler[kaynağı değiştir]

İngilizce'den yüklediğiniz resimlerle ilgili olarak

  1. İngilizce vikipedideki resim sayfasını kaynak olarak gösteriniz.
  2. İngilizce resim sayfasında kullanılan lisans etiketinin aynısını kullanınız.

Ben Resim:Odunkofte.jpg resmini düzelttim. Lütfen bu değişikliği inceleyerek siz de Resim:Artemis Tapınağı.jpg ve Resim:Sard Harabeleri.jpg resimlerinde gerekli değişiklikleri yapınız. İyivikiler... homonihilis // ileti 21:00, 29 Ağustos 2008 (UTC)


İyi geceler[kaynağı değiştir]

  • Bir hizmetlinin engelini başka bir hizmetli kaldır(a)maz. Bana yazdığınız e-postayı kendisine aynen ilettim. Bilginiz olsun. Levent Abi ileti 21:28, 30 Ağustos 2008 (UTC)

e-postayla gelen mesaja cevap[kaynağı değiştir]

  • telif ihlali nedeniyle engellendiniz. daha önce de aynı konuda uyarılmış ve engellenmişsiniz. dönüşünüzde bu konuya özen göstereceğinizi umuyorum. --kibelemesaj 21:50, 30 Ağustos 2008 (UTC)

Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Daha önce de defalarca uyarılmanıza ve engellenmenize rağmen ısrarla telifli içerik eklemeyi sürdürüyorsunuz. Bu kez bir hafta engellendiniz. Lütfen tekrarlamayın. --M. M. ileti 14:23, 14 Şubat 2009 (UTC)

Yüklediğiniz resim[kaynağı değiştir]

yabancım 18:20, 18 Ekim 2009 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

AtakanCanileti 13:30, 11 Haziran 2012 (UTC)

Selçuk Mercan silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Selçuk Mercan) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Selçuk Mercan sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.-- Hakan·IST 18:49, 9 Mart 2016 (UTC)

Murat Nural silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Murat Nural) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Murat Nural sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 23:04, 22 Haziran 2016 (UTC)

Tuncay Uluğ silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Tuncay Uluğ) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Tuncay Uluğ sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 23:34, 22 Haziran 2016 (UTC)