Kullanıcı mesaj:Cemertem

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Hoş geldin Cemertem![kaynağı değiştir]

ilk adımlar

Yardım ve Sıkça Sorulan Sorular sayfaları sana oldukça yardımcı olacaktır. Bu sayfalarda Vikipedi'de nasıl dolaşacağına, nasıl madde düzenleyeceğine ya da temel lisans politikasına dair açıklamalar bulabilirsin. Buraya katkıda bulunmak için teknik anlamda özel bir yeteneğe sahip olman gerekmez. Katkıda bulunurken cesur ol ve her zaman diğer kullanıcıların iyi niyetli olduğunu varsay!. Burası bir Wiki - katkıda bulunmak gerçekten kolay!

Yardım bulmak

Daha fazla bilgiyi Topluluk Portalı'nda bulabilirsin. Sorularını Yardım masası'nda, Köy çeşmesi'nde ya da IRC'deki #wikipedia-tr kanalında sorabilirsin. Çoğu kullanıcı yeni gelenlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır. Bu kullanıcıların listesini Vikipedi:Yardım gönüllüleri sayfasında bulabilir, istediğin biriyle mesaj sayfası aracılığıyla iletişime geçebilirsin.

İpuçları ve püf noktaları
  • Vikipedi beş temel taş üzerine kuruludur, katkıda bulunmadan önce okumanda oldukça yarar var.
  • Lütfen tartışma sayfalarında yazdıklarını, sonuna ~~~~ koyarak imzalamayı unutma!.
  • Kullanıcı sayfana Babil kutularını koyman, diğer kullanıcıların senin hakkında daha fazla bilgi sahibi olmalarını sağlar.
  • Telif hakkı ile korunan hiç bir eseri buraya eklememen gerektiğini unutma!
  • Yüklediğin resimleri sana ait olan bir galeride görebilirsin.
  • Yaptığın katkının başka katılımcılarca değiştirilmesini ya da özgürce ve sınırsızca başka yerlere dağıtılmasını istemiyorsan, katkıda bulunmayabilirsin.
Kardeş Projeler

VikiSözlük
Özgür Sözlük

VikiKitap
Özgür Kitaplar

VikiKaynak
Özgür Kütüphane

VikiSöz
Özdeyişler

Commons
Çoklu ortam paylaşım

Meta-Wiki
Viki Merkez

kibelemesaj 22:54, 8 Aralık 2006 (UTC)

Telif hakları[kaynağı değiştir]

Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz ! Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, fakat ne yazık ki Vikipedi'ye kamu malı olmayan veya lisansı GÖBL olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakkı ile ilgili SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! -- Tembelejderha 12:42, 9 Aralık 2006 (UTC)

Ansiklopedik bilgi uyarısı[kaynağı değiştir]

Lütfen sadece ansiklopedik bilgiler eklemeye özen gösteriniz. Aksi durumda katkılarınız silinecektir. İsrarcı davranışlar sonucunda engellenebilirsiniz bilginize. Teşekkürler Levent Abi ileti 22:06, 31 Temmuz 2007 (UTC)

Resim etiketleri[kaynağı değiştir]

Merhabalar, resim yüklerken kullandığınız kişisel etiketini sadece kendi çektiğiniz fotoğraflar için kullanmalısınız. Başka bir siteden kişiden aldığınız resimlerde kişisel etiketini kullanmayınız.Teşekkürler.--Machiavelli' msj 16:21, 12 Ekim 2007 (UTC)

Lütfen resim dahil telif hakları saklı içerik eklemeyiniz daha önce uyarılmışsınız lütfen uyarıdaki bağlantıları inceleyiniz. Vakfıkebir ekmeği maddesi için yüklediğiniz resim teliflidir ve silinmiştir lütfen tekrar yüklemeyiniz. Başak sitelerden telif hakları saklı resim almak yerine kendiniz çekmeyi deneyin. Telif politikamızın ısrarlı ihlali engellenmenize sebep olabilir. Teşekkürler. --Machiavelli' msj 11:32, 16 Kasım 2007 (UTC)

Telif hakkı var kullanmayın[kaynağı değiştir]

Lütfen telif hakkı saklı içerik eklemeyiniz. Vikipedi'de telif hakkı saklı içerikler kullanılamaz. Unutmayın ki; Vikipedi Amerika Birleşik Devletleri Telif Hakkı Kanunu'na tabidir ve söz konusu kanuna göre; yayımlanmış her türlü çalışma (aksi belirtilmediği sürece), sahibine otomatik olarak telif hakkı kazandırır. Sadece özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) kaynaklardan içerik aktarmanız mümkündür. Daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Unutmayınız ki uyarılara rağmen ısrarla telif hakkı saklı içerik eklemek bir Vikipedi suçudur ve Vikipedi kuralları (madde 8) gereği engellenebilirsiniz. Teşekkürler, iyi değişiklikler! -- Eldarion 08:57, 2 Şubat 2009 (UTC)


Yukarıdaki mesajı başka sitelerden kopyalamış olduğunuz Mart Dokuzu ve Alaturbi maddeleri için yolladım.Kolay gelsin.--Eldarion 10:04, 2 Şubat 2009 (UTC)

Müzeyyen Senar ricası[kaynağı değiştir]

rica
rica
  • İyi günler. Sizden bir ricam var. Bildiğim kadarıyla siz Müzeyyen Sezar'ın web sitesinin hazırlayıcısısınız. Eğer mümkün olursa onun birkaç fotoğrafını, uygun özgür lisanslarla yükleyebilir misiniz Vikipedi'ye? Gerçekten önemli bir katkı olacaktır bu. Şimdiden teşekkürler... --.dsm. 00:26, 4 Kasım 2009 (UTC)

--Ricanız için teşekkür ederim. Fırsat bulduğum sürece telif haklarına uygun şekilde yükleme yapacağım. İyi günler. --Cem Ertem 07:09, 4 Kasım 2009 (UTC)

Madde ile doğrudan ilgisi olmayan, ansiklopedik değer taşımayan dış bağlantılar reklam olarak algılanabilir. Lütfen Vikipedi maddelerine ticarî amaca yönelik bağlantılar eklemeyin. Vikipedi ayrıca, sahibi veya üyesi olduğunuz blog, forum veya hayran sitelerini tanıtabileceğiniz bir platform da değildir.

Bu tür eklemeler yapmanız Vikipedi kurallarına aykırıdır. Detaylı bilgi için lütfen "Vikipedi ne değildir?" sayfalarına bakınız. Israrla bu tür dış bağlantılar eklemeniz halinde bu davranışınız vandalizm olarak algılanabilir ve engellenebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Takabeg ileti 13:02, 28 Kasım 2009 (UTC)

Mutlutopuz 13:07, 3 Şubat 2012 (UTC)

Ogün Deli silinmeye aday gösterildi[kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ogün Deli) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ogün Deli sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--– ravages | mesaj 14.18, 4 Mart 2020 (UTC)[yanıtla]