Kullanıcı mesaj:Adem20/Arşiv 2

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba Adem bey, wikipedide puan sistemi hakkında bilgi vermeniz mümkünmüdür? Ademfcoban (mesaj) 13:01, 12 Mart 2016 (UTC)

  • Merhaba, ben değişiklik yaparken siz "Ryal Canin" sayfasını kontrol etdiniz.Lütfen yeniden kontrol edebilirsinizmi? Təşəkkürler. Ben.okucu (mesaj) 22:30, 10 Mart 2016 (UTC)

Merhaba Adem bey, wikipedide puan sistemi hakkında bilgi vermeniz mümkünmüdür?

  • Merhaba, ben değişiklik yaparken siz "Prima" sayfasını kontrol etdiniz.Lütfen yeniden kontrol edebilirsinizmi? Təşəkkürler. Ben.okucu (mesaj) 18:55, 10 Mart 2016 (UTC)
  • Merhaba, tam olarak nasıl kullanıldığını anlamaya çalışıyorum. Ancak wikide herşey kaynağı değiştirden yapılıyor galiba. Ademfcoban (mesaj) 11:52, 10 Mart 2016 (UTC)

Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 22:03, 3 Mart 2016 (UTC)

selam, maddeleri düzenlemeden, kategori vb. eklemeler yapmadan önce telif açısından incelerseniz, yaptığınız eklemelerde de aynı konuya dikkat ederseniz iyi olur. --kibele 14:12, 4 Mart 2016 (UTC)

tamam anladım--Adem20mesaj 14:14, 4 Mart 2016 (UTC)

Merhaba Adem. Furkan Enes Güneş maddesinde yaptığınız taşıma işlemini görünce bildireyim dedim. HS ile etiketlenmiş maddeler taşımanıza gerek yok. Zaten KD değil ve silinecek. Kolay gelsin - OkanfanEvet benim? 15:17, 5 Mart 2016 (UTC)

Hoş geldiniz Adem20![kaynağı değiştir]

Vikipedi
Vikipe-tan
Vikipe-tan

Davet..
Gelin bize; bilgiye destek verin!

Maddeler üzerinde düzeltme yapmanız dikkatimizi çekti. Vikipedi, sizin ve bizim gibi gönüllü kullanıcıların katkılarıyla gelişen bir "özgür ansiklopedidir". Ancak sistemimizin yapısı gereği, kayıtlı kullanıcı olsun ya da olmasın, her isteyenin kurallar çerçevesinde dilediği değişikliği yapması olasıdır.

Bu durum; vandalizm amaçlı yıkıcı değişikliklerin yanı sıra, deneme amaçlı değişiklikleri de gündeme getirerek; maddelerin yapılarının bozulmasına yol açabilmekte. Bunları düzeltmek de yine biz kullanıcılara düşüyor. Vikipedi'nin yeni son değişiklikler devriyelerine gereksinimi var; bize katılmayı düşünürseniz, bilgiye ücretsiz ulaşmanın gelişimine yararınız dokunacaktır. Ayrıntılı bilgi almak için buraya bakabilir ya da size bu iletiyi yollayan kişi ile bağlantı kurabilirsiniz. Eğer devriyelik ölçütlerini sağlıyor ve gönüllü iseniz Devriyelik başvurusu sayfasından başvurunuz yapabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler.

Gönüllü kullanıcıların katkılarıyla bilgiye ücretsiz erişilmesini sağlayan özgür ansiklopedi Vikipedi'ye destek olun, sevgiler. --İnternionmsj 12:08, 6 Mart 2016 (UTC)

Devriyelik daveti[kaynağı değiştir]

Merhabalar, nasılsınız? Size daha önce de gönderilen devriyelik başvurusu hakkında konuşacaktım. Aynı şablon yazısını birkaç defa göndermek hoş durmadığı gibi samimi de görünmemekte. Bu sebeple; incelediğim kadarıyla ve kanaatimce katkılarınız gayet olumlu, yapıcı ve bilgi aktarmaya yönelik olduğundan Vikipedi'de devriye olmanızın özgür ansiklopedimize katkısı olacağını öngörüyorum. Üstelik ilgi alanınız ve bilginiz olan konulara da böylelikle onay verebilir, verilen yanlış bilginin ve vandalizmin önüne geçebilirsiniz. Bence başvurunuzu şuradaki devriyelik ölçütlerini de kontrol ederek Devriyelik başvurusu sayfasından yapın.

Katkılarınızın devamını beklemekteyiz, iyi vikiler. --Ahmet Turhan (mesaj) 12:12, 7 Mart 2016 (UTC)

Selam Adem20, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler#mw-prefsection-gadgets sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Çok konuştum biliyorum. Haydin kolay gelsin. :) --İnternionmsj 21:29, 10 Mart 2016 (UTC)

kullanıcı sayfaları[kaynağı değiştir]

selam, reklam içeriği olan ve kayda değer olmayan içerikleri kullanıcı sayfalarına da taşımamak doğrudan silmekte yarar var. kolay gelsin. --kibele 09:58, 11 Mart 2016 (UTC)

Tamam anladım--Adem20mesaj 10:25, 11 Mart 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Türkçe Vikipedi'ye kazandırdığınız maddeler ve olağanüstü gayretleriniz için.. Maurice Flesier msj 15:44, 12 Mart 2016 (UTC)

Kategori+taslak[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Öncelikle Vikipedi'ye ayırdığınız zaman ve gösterdiğiniz çaba için teşekkürler. Sizden iki ricam olacak. Birincisi açılan maddelerde uygun kategorizasyon yapılması, ya da en kötüsü bir adet kategori eklenmesi. Misal Kategori:Kaliforniya'daki şehirler ya da en kötüsü Kategori:Kaliforniya. İlki daha kullanışlı olsa da ikinci seçenek hiç olmamasından iyidir. İkincisi açılan Amerikan kentlerinin maddelerinde ABD-taslak yerine kullanabileceğiniz bütün eyaletlerin taslak şablonları halihazırda mevcut. Kolay gelsin, iyi çalışmalar. --Kudyaz 16:17, 15 Mart 2016 (UTC)

Tamam anladım--Adem20mesaj 16:43, 15 Mart 2016 (UTC)

Taslak o kadar mühim değil lakin kategoriler için isterseniz tercihlerim kısmından HotCat'i aktif hale getirebilir ve kolayca değişiklikler yapabilirsiniz. İşlemleri gerçekten çok kolaylaştırıyor. --Kudyaz 16:44, 15 Mart 2016 (UTC)

Evet doğru söylüyorsunuz., HotCat'ı aktif hale getirdim--Adem20mesaj 16:45, 15 Mart 2016 (UTC)

Canberk SABIR[kaynağı değiştir]

Canberk Sabır Vikipedimin gözükmesi ni istiyorum Cano1897 (mesaj) 19:22, 15 Mart 2016 (UTC)

Jimmy Riley hakkında[kaynağı değiştir]

Jimmy Riley'a bilgi kutusu eklyebeilirmisiniz...--Evliya Çelebi'nin Atı Küheylan (mesaj) 12:10, 26 Mart 2016 (UTC)

Nasıl bilgi kutusuydu la o Adem Buba he eksik bırakmışsın Havva Anamıza selamlar Adem Baba...--Kancalı Kurt (mesaj) 13:34, 26 Mart 2016 (UTC)

Merhaba, beni bu yazı geliştirmemize yardımcı olabilir, teşekkürler: San Cristóbal de La Laguna Piskoposluk bölgeleri.--83.34.122.50 13:16, 26 Mart 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Yorulmaz Katılımcı Yıldızı
Çok iyi katkılar yapıp maddeler açıyorsunuz :) Kapıyıaç (mesaj) 16:45, 27 Mart 2016 (UTC)

Yönlendirme İsteği[kaynağı değiştir]

Hocam merhaba rica etsem 2016 Pakistan saldırıları sayfasını 2016 Lahor saldırısı sayfasına yönlendirir misiniz? oluştururken dikkat etmemişim aynı konuda bir madde olduğuna --By Erdo Can (mesaj) 12:38, 28 Mart 2016 (UTC)