Kullanıcı:Vincent Vega/ArşivAna/Şubat 2017

Vikipedi, özgür ansiklopedi

İyi nöbetler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu gece 3-5 nöbeti bizde galiba, gördüm selam vereyim dedim. Görüşmek üzere.--Kingbjelica (mesaj)

00:21, 3 Şubat 2017 (UTC)

Çok teşekkür ederim, çok naziksiniz @Kingbjelica, haklısınız lakin benim nöbet azıcık daha uzun :) Keşke bir hizmetlimizde aktif olsaydı da şu temizlik hızlansaydı :) chansey Mesaj 00:24, 3 Şubat 2017 (UTC)

Wikipedya Ansiklopedya'dan mesaj[değiştir | kaynağı değiştir]

Benim eklediğim sayfa Kiril Harfleri'nin kolayca bulunması içindir. Ayrıca içeriğinde Kiril alfabesi maddesinde olmayan harfler de vardır. — Bu imzasız görüş Wikipedya Ansiklopedya (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın @Wikipedya Ansiklopedya, maddenizden Kiril alfabesi maddesine bir yönlendirme oluşturuldu, katkılarınıza Kiril Alfabesi maddesinden devam edebilirsiniz. İyi vikiler! chansey Mesaj 14:21, 18 Şubat 2017 (UTC)

Buzutku'dan Mesaj[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, esrağfurullah. Nasıl mesaj göndereceğimi bulamadım. Teşekkürler — Bu imzasız görüş Buzutku (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Merhaba sayın @Buzutku! Rica ediyorum. Bakınız gayet güzel mesaj yazmışsınız, tek eksik konu bölümü, kadı kızında da olur:) Mesaj göndermek için kullanıcı mesaj sayfalarının üst kısmındaki + işaretine tıklayarak mesaj bırakabilirsiniz. Lakin imzanızı atmanız önemlidir. Nasıl yapılacağını mesaj sayfanızda size belirtmiştim. İyi vikiler! chansey Mesaj 07:10, 3 Şubat 2017 (UTC)

Yapıcı yorumunuz için teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

Bazen duygusal yaklaşıyorum, sonradan farkına varıyorum. VP:İÜYYKÜD >> bu politikayı hatırlatmanız iyi oldu. Tekrar okudum. Mısıroğlu, Ustaosmanoğlu ve Atsız'ı karşılaştırmıyorum sadece tanınırlık üzerinden karşılaştırma yapıyorum. Ustaosmanoğlu her ikisinden de tanınırdır. Buna rağmen eserini silip Atsız'ın eseri için kayda değer demek bana mantıksız geldi. Zaten Ustaosmanoğlu'nun eserini de aday gösteren bendim. Vikipedi politikalarını iyi biliyor ve düzgün üslupla ikaz ediyorsunuz. Bu kazandırıcı bir tutum. Sosyal medyada ithamsız bir üslup kullanmakta hassasımdır ancak burda dediğim gibi bazen duygusal yaklaşıyorum. Benim bildiğim doğrudur da demem asla ancak bazen hedefe odaklanıyorum. Yapıcı yorumlarınız aydınlatıcı. Sevgiler. --Nushirevan11 ☾★ 15:48, 5 Şubat 2017 (UTC)

Bu arada bir kaç şey daha öğrendim. :) --Nushirevan11 ☾★ 15:50, 5 Şubat 2017 (UTC)
Sayın @Nushirevan11 Rica ederim, birbirimizi ikaz etmeliyiz çünkü hepimiz bu proje için varız, hepimiz aynı gemideyiz yalnızca biri dümen tutuyor, biri motora bakım yapıyor, diğeri gemiyi temizliyor:) Yapıcı olmalıyız, Vikipedi hakkında öğretmeli ve öğrenmeliyiz diye düşünüyorum. Değerli bir kullanıcısınız, değerli katkılarınız var. Nazik mesajınızdan ötürü teşekkür ediyorum. İyi vikiler! chansey Mesaj 16:37, 5 Şubat 2017 (UTC)

Annecy[değiştir | kaynağı değiştir]

Hi, I would be happy to know why you reverted my modification about Annecy. (...) Rhône-Alpes (with a "ô", without it, it's just a wrong spelling) doesn't exist anymore and has been replaced by Auvergne-Rhône-Alpes. (...) Birdie (mesaj) 22:35, 8 Şubat 2017 (UTC)

Hello dear @Birdie; thanks for message. I thought that spelling is Rhone, because of in Turkish, we do not have ô letter. Turkish references use "o" not "ô". My mother language is Turkish, i think you know better than me. Thanks for reverting. Sincerely... chansey Mesaj 19:41, 9 Şubat 2017 (UTC)
Merhaba Chansey. You're welcome. Just ask me when you have any problem with some French names, I'll help you gladly. Birdie (mesaj) 22:11, 9 Şubat 2017 (UTC)

Şubat ayı ilk projesi sona eriyor[değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri ve idari bölümleri maddelerinin oluşturulması projesinde son günler. 25 madde olan projeye dair 14 Şubat 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:47, 11 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Şubat 2017 işbirliği daveti[değiştir | kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:31, 15 Şubat 2017 (UTC)

Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Nazik uyarı için teşekkür ederim, kesinlikle kendime katıyorum. Ayrıca böylesi bir yapıcı mesaj kutusu için de tebrik ederim, iyi çalışmalar.— Bu imzasız görüş Ksot5 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Sayın @Ksot5, teşekkür ediyorum; özellikle kısmen tecrübeli kullanıcılarımıza şablondan ziyade bizzat mesaj yazmayı uygun görüyorum. Hem etkili, hem yapıcı oluyor. Mühim olan mesajın iletilmesi, kişinin davranışını görmesi, kendini değerlendirmesinin sağlanması... İyi çalışmalar dilerim... chansey Mesaj 08:19, 20 Şubat 2017 (UTC)
Bu arada yukarda bizzat yazıyorum diye belirttim ama size yolladığım mesaj Twinkle'nin bir şablonu:) Benim yalnızca ufak bir eklentim oldu, mesajın naifliği benden çok Twinkle'dan kaynaklanıyor... Bilgilerinize... chansey Mesaj 08:22, 20 Şubat 2017 (UTC)

burak yeter[değiştir | kaynağı değiştir]

merhaba kaynak eklemenin tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum? --Durplutoist (mesaj) 00:40, 21 Şubat 2017 (UTC)

Merhaba @Durplutoist, bu konuda size kaynak gösterme yönergesini okumanızı tavsiye edeceğim. Sorularınızın cevapları burada. Anlayamadığınız bir yer olursa ben buradayım. İyi çalışmalar! chansey Mesaj 05:42, 21 Şubat 2017 (UTC)

Your feedback matters: Final reminder to take the global Wikimedia survey[değiştir | kaynağı değiştir]

(Sorry for writing in English)

Davet[değiştir | kaynağı değiştir]

Pek aktif olamasanız da VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nin sorumlularından biri olarak bu ayın ikinci projesine katkılarınızı bekliyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 15:04, 23 Şubat 2017 (UTC)

Hiç sormayın @Ahmet Turhan, epey yoğunum; günde kendime ayırabildiğim zaman uyku hariç 1-2 saat, e ondada oğlan rahat bırakmıyor :) Zaten geçen ay verdiğim sözü de tutamadım size, en azından tek maddeyle katılım sağlamak istiyorum... chansey Mesaj 16:12, 23 Şubat 2017 (UTC)

Bu ayın ve gelecek ayların işbirliği projeleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulması" projesine son 5 gün. An itibariyle 20 olan madde hedefine dair 10 madde (%50) açıldı, proje bitim tarihi olan 28 Şubat 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek aylara dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. An itibariyle şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme konuları gibi 8 farklı proje önerisi mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:49, 24 Şubat 2017 (UTC)

SAS[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, bu tartışma biraz uzadı ve yeni bir kişinin gözünden yoruma ihtiyaç duyuyorum. (Yeni derken hep aynı kişiler yorum yapıyor. O manada) Lütfen sende fikrini belirtir misin sevgili Chansey. Teşekkürler --TmѰ e12 17:45, 26 Şubat 2017 (UTC)

Selamlar @TmY e12 maddeyle ilgili görüşümü belirttim. Görüşümün son cümlesine kadar yanlızca görüşü yazdığımı, herhangi bir etki altında kalmamak için kimin ne oy verdiğine bakmadığımı da belirtmek isterim. Davetiniz için teşekkürler, böylesi tartışmaları kaçırmak istemem, elden geldiğince katkı sağlamayı seviyorum. İyi vikiler! chansey Mesaj 18:25, 26 Şubat 2017 (UTC)

Silinme Hk.[değiştir | kaynağı değiştir]

İlgili sayfayı doğru bir şekilde doldurdum. Ve hala silinme riski uyarısı geliyor. Daha ne yapabilirim?

Mertsdepository (mesaj) 21:52, 26 Şubat 2017 (UTC)

Merhaba @Mertsdepository bir hizmetlimiz maddeyi inceleyecek ve ona göre madde kalacak ve silinecektir. Siz maddeyi geliştiriniz, eğer kriterleri sağlıyorsa madde zaten silinmeyecektir. Lütfen ilgili etiketi kaldırmayınız. İyi çalışmalar! chansey Mesaj 22:07, 26 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[değiştir | kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[değiştir | kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)