Kullanıcı:Stambouliote/Belgelik5

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Kuzey kutup dairesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam bir göz atar mısın?--Atacameñoileti 18:15, 1 Temmuz 2007 (UTC)
Benim görmem yetmez mi?? Çok ayıpladım seni:-)) Şimdiki gençler çok mu sorumsuz oluyor ne:-) Neyse sana iyi çalışmalar--Atacameñoileti 18:24, 1 Temmuz 2007 (UTC)
Almanca Vikide ekvator, kutup çizgileri ve dönenceler Astronomik koordinat sistemleri diye bir kategoriye atılmış. Bence gayet mantıklı. Bu da şimdilik Kategori:Yer (gezegen)'nin ya da Kategori:Coğrafya'nın alt kategorisi olabilir--Atacameñoileti 18:42, 1 Temmuz 2007 (UTC)

Son değişiklikler[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Baylan, şöyle böyle gezinirken, izleme listemi falan gözden geçirirken, Son Değişiklikler sayfasının Interwiki bağlantısında Kazakça (Қазақша) vikipedi'ye verilen bağlantı yanlış. Жуықтағы өзгерістер' sayfasına olması gerekirken 특수기능:Recentchanges sayfasına çıkıyor bizdeki link. Belki düzeltmek gerekirdiye düşündüm, iyi geceler. --Danbury iletihehehe 20:08, 5 Temmuz 2007 (UTC)

Selam Danbury, son değişiklikler sayfasında bende de değiştir tuşu yok. Nasıl olacak bilmiyorum. Ben de başka bir yöneticiye danışayım.--Atacameñoileti 21:23, 5 Temmuz 2007 (UTC)
Noumenon halletti. Bu arada kazakça vikinin bugünkü tek değişikliği senin yeni kullanıcı kaydınmış. Katkılarını bekliyorlar:-))))--Atacameñoileti 21:58, 5 Temmuz 2007 (UTC)
Sen burada teşekkür edip zemen kaybedeceğine git de biraz kazakça vikide katkıda bulun. Adamlar bekliyor benden söylemesi. :-) Şaka bir yana evde benden başka kimse kalmadığı için (malum memleket tatili) ben de yanlızlığımı burada paylaşıyorum, iyi geliyor. Senin şu genç dediğin ada benden yaşlı bu arada haberin olsun:-)) iyi geceler--Atacameñoileti 20:54, 6 Temmuz 2007 (UTC)

Deniz minaresi ile ilgili ad sorunu[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba ingilizcedeki Limpet sözcüğünü denizminaresi olarak çevirmişsiniz bu bilgiyi nereden edindiğinizi öğrenebilirmiyim, benim bildiğim denizminaresi adı bahsedilen taksonomik gruba ait değil. --Karduelismsj 22:43, 6 Temmuz 2007 (UTC)

Avril&Hilary[değiştir | kaynağı değiştir]

Çok teşekkür ederim.Eğlenmek için burdayım sonuç olarak :)))Tadını çıkarıyorum sadece...Tabii seninde benimde sevdiğim yabancı biri varsa, hallederim hiç sorun olmaz.Şu avril lavigne'i ana sayfaya haftaya kapak yaptım mı sırada Kelly Clarkson var :)).Bu arada az önce ilk ödülümü aldım galiba.Bunu bişeyler yazıp kullanıcı sayfama eklemem gerekiyor galiba zaten bugün tamda düşünüodum bu ödüller nasıl alınıo diye.Hatta sana sorcaktım tesadüf oldu.Neyse i gecelerEmreSeyyal 22:03, 7 Temmuz 2007 (UTC)

Teşekkür ederim önerin için.Aslında o tür şeyler benimde hoşuma gidiyor tabi.Ama ana maddeyle direk ilgili olmadığı sürece o tür albüm kapakları şarkıcının sayfasında açıkça kullanılamıyormuş.Benim hilary duff da var ona benzer bişey ama kuraldışıymış bana bi ynetici öyle dedi.Ayrıca ing vikide bu konuyla ilgili bir tartşma çıkmış ve sonucunda albüm kapağı resimleri sadece albümü tanıtan maddelerde yer alacakmış.Bende de vardı sildi.Yani hande yener de şuan kuraldışı ama dokunma boşver.Ona benzer bişeyler buraya singlelar adı altında .Bu kurallara uyuyor galiba ing de de var.şimdilik bununla yetineli zaten 3 albümü var.(Bu hande yenerin daha iyi old anlamına gelmez...:)))Hadi i bak kendineEmreSeyyal 17:37, 8 Temmuz 2007 (UTC)

Sülfürlü Mülfürlü Pasta[değiştir | kaynağı değiştir]

Valla keşke kahvelere katsaydın. XD Colombia Supremo mükemmeldi. Aslında pastane çok iyi bir seçimdi.

kızılsungur®©ileti 22:21, 7 Temmuz 2007 (UTC)

Yazımı beğenmenize çok sevindim. Buluşmayı gelecek sefer tutturabilmeniz dileğiyle, --Bahar (yine ben!) 14:03, 8 Temmuz 2007 (UTC)

vallaha TDK'ya göre sosyolojinin türkçesi Toplum bilimi. Biz de eski olan madde zaten bu. Tartışma sayfasına bu notu düşerek sosyolojiyi oraya yönlendireilirsin. Tartışma sayfasına not düşmeden radikal isim değişiklikleri genelde kendi adıma hoş karşılamıyorum. Kolay gelsin--Atacameñoileti 14:46, 8 Temmuz 2007 (UTC)

merhaba danbury.Sayfanda birkaç imla hatasını üzerime vazife olmadan değiştirdim kusuruma bakma.Bu arada bizim evin hallerindeki sadık amca bizim komşu galiba.bikaç kere yan sitede görmüştüm:)--kA-ıT 06:45, 10 Temmuz 2007 (UTC)

imza[değiştir | kaynağı değiştir]

merhaba danny nasılsın??yaw geçenlerde sorcaktım unuttum senin bu imzan güzel.Böyle renkli imza kullanan bir sürü kişi var.Geçenlerde kafaya koydum yapacam dedim senin imzanın kodlarını mesajlar bölümünü değiştie yapıp ele geçirdim :)))Sonra renk kodunu ve ismleri dğiştirdim..Tercihlerim kısmında bir yere bu kurgusal şeyi kopyaladımçAma sonuç hüsran oldu.4 tane tilde koyduğumda bi ton saçmalık imzaam olarak karşıma çıktı..Sence naapimm konfiçyüs??? :)))EmreSeyyal 19:04, 11 Temmuz 2007 (UTC)

Teşekkür ederim gerçekten...ama yine olmadı... EmreSeyyal 19:58, 11 Temmuz 2007 (UTC)
:selam danny tekrar.Bak yeni imzamı ilk sende deniyorum .Ben geçen gün sersem gibi orda ham imzanız falan filan diyen bir kutu vardı ;ona işaret koyup aktifleştirmemişim.

hee bu arada yeni kullanıcı sayfan çok iyi olmuş.Ben de bazen bu adam hiç ders çalışmıo mu, her pazar günü, sabah oturup akşama kadar bir seçkin madde nasıl yazabiliyor bu ilginç konuları nerden buluor diyodum.Neyse imzamı atiiim :=)).Emreileti 19:08, 13 Temmuz 2007 (UTC)

merhaba[değiştir | kaynağı değiştir]

seçkin madde adayı "balıkesir" için karşı oy kullanmanızın sebepleri nelerdir. Aydınlatırsanız sevinirim. Yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.--kürşat altınordu... 06:15, 18 Temmuz 2007 (UTC)

Simon Bolivar'ın yöneticilik oylaması[değiştir | kaynağı değiştir]

Daha adam adaylığı kabul etmeden neden onu suçluyorsunuz. Birini suçlamak isterseniz beni suçlayın.--OnuRC 08:44, 22 Temmuz 2007 (UTC)

Sayın Danbury,

Neden yöneticilik konusundaki ısrarıma kötü gözle bakıyorsunuz?Neden 12-13 yaşında bir yönetici olmasın?Devrimdpt'nin dediği gibi:"Grilerin arasında renkli olabilirsin".Yönetici olmak istememin ilk sebebi bu.İkincisi Vikipedi'de haksızlık var (bence).Bu artık bitmeli.--Çarşıhastası 06:32, 23 Temmuz 2007 (UTC)

Edlfell[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Danbury, istediğin resmi Türkçeleştirmeye çalıştım değiştirilmesi gereken yerleri (herhangi bir terim hatası) söylersen tekrar ilgilenirim  :) kolay gelsin Kuara 12:36, 24 Temmuz 2007 (UTC)

Şablon:Kullanıcı savaş red[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Danbury, heseyden once calismanda kolayliklar, sinavlarinda basarilar dilerim. Yukaridaki sablon bayraklari ile direk ulkeleri hedef aldigi icin politik icerik tasiyor. Resimleri tarafsiz olanlari ile degistiriyorum. Anlam daha genel olacak ama amacini kaydirmiyor. Tesekkurler. Citrat 20:03, 22 Ağustos 2007 (UTC)

VikiVeda[değiştir | kaynağı değiştir]

Hey Danny!.ben ayrılıyorum muhtemelen bu mesajı çokkk sonra görceksin ama olsun .Kendine iyi bak hatta sınavı kazan tamam mı?Umarım tekrar karşılaşırız.hoşçakalEmreileti 20:03, 25 Ağustos 2007 (UTC)

Selamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

The cat ; Nosferatü ; Danbury ; Dreamer ; (diğer kullanıcılar hoş geldiniz J)

Selam.

Lütfen orada bakınız.

Teşekkürler.

Saygılar.

04:53, 30 Ağustos 2007 (UTC)

Images on Commons[değiştir | kaynağı değiştir]

Hi, can you please add descriptions and categories to a large amount of pictures you uploaded to commons? No one can use them at the moment as it is unclear where the pictures were taken etc. More info on your page on Commons. 193.95.170.99 09:52, 3 Eylül 2007 (UTC)

slmm[değiştir | kaynağı değiştir]

slmm bnde vikipediye yeni üye oldum ana sayfan çok güzel bnmle irtibata geçip aynı şekilde banada yardımda bulunurmusun..msj yazarken püf noktalar flnn.lütfen msjını bekliyorumm :)Bu imzasız yazı Hufflepuf (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Ağustos 2 katkı, Eylül 1 katkı Ekim 4 katkı.. Bak sınavın 4/4'lük ve çok iyi olmazsa külahları değişeceğiz. .-)) Şaka bir yana sınavlarında başarılar--Atacameñoileti 12:46, 6 Ekim 2007 (UTC)

Bayram tebriği ve lokumu[değiştir | kaynağı değiştir]

Şeker Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım. Sevgilerimle, --Bahar (yine ben, Vikikardeşiniz!) 14:50, 11 Ekim 2007 (UTC)
  • Bayramınızı tebrik ediyorum.. (Lokumdan buyurun..Seni ne zaman yönetici göreceğiz???) --Hasan Sami 06:06, 11 Ekim 2007 (UTC)

helallik isterim :D[değiştir | kaynağı değiştir]

kardeş blogun çok güzel...ama hakkını helal edersen bana çok sevinirim; çünkü senin blogunun renk ve görünüm düzenini kopyaladım...umarum kızmaz ve hakkını helal edersin, bu arada sınava hazırlanıyormuşsun, kolay gelsin...iyi şanslar... İsimsizzorcocuk 11:39, 11 Ekim 2007 (UTC)

En sıkıntılı günde geldin Viki'ye, neyse ki bayram. Ben de senin ve ailenin bayramını kutlar, nice mutlu bayramlar dilerim. Yandaki şekerlerden de yürüttüm bir tane :-)--Atacameñoileti 16:12, 11 Ekim 2007 (UTC)

Yöresel yemeğimiz, bayrama uygun olmasa da elimden gelen bu

Teşekkürler Danbury. Bizde seni özledik gel de birkaç seçkin madde daha çıksın ortaya :) Umarım sınava iyi hazırlanıyorsundur :). bayramını kutlarım. Derslerinde başarılar.--Machiavelli' msj 16:57, 11 Ekim 2007 (UTC)

İyi Bayramlar[değiştir | kaynağı değiştir]

Ben sizden önce davranayım dedim :-). Size tatlı ikram edemiyorum ama Iğdır yöresinin yemeği olan Kuymağı armağan ediyorum.--Sabri76mesaj 16:22, 11 Ekim 2007 (UTC)

Teşekkürler[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar Danbury, özlettin kendini, arada uğrarsan sevindirirsin Vikipedistleri :) Sana ve sevdiklerine mutlu ve sağlıklı bayramlar... --Metal Militia ileti 17:17, 11 Ekim 2007 (UTC)

Seninde bayramın kutlu olsun Danbury, sevgilerimi gönderiyorum... --Elmacenderesi E=mc2 21:58, 11 Ekim 2007 (UTC)

Nice bayramlara[değiştir | kaynağı değiştir]

Ramazan Bayramı'nızı en içten dileklerimle kutlarım.--tyrex 17:35, 11 Ekim 2007 (UTC)
Bayramınız kutlu olsun. Wiki'de nice yeni bayramlara!--Mehmet Baran 17:02, 11 Ekim 2007 (UTC)

Merhabalar Danbury bayramını kutlarım. Bu arada bir harita yaptık ortadan kayboldun o kadar kötü müydü?.. Neyse sınav çalışmalarında başarılar dilerim hoşça kal... Kuara 18:11, 11 Ekim 2007 (UTC)

Tebrik[değiştir | kaynağı değiştir]

Duaların kabul, Ramazan Bayramı'n mübarek olsun.Bu çikolatalar benden sana armağan olsun...

Emre 15.00, 12 Ekim 2007 (UTC+3)

VikiHayat Nisan-Mayıs-Haziran 2007

VikiHayat Nisan-Mayıs-Haziran 2007 sayısı





VikiHayat




Üç Aylık VikiGazete



Yıl 2, Sayı 3 Nisan-Mayıs-Haziran 2007 Vikipedi:VikiHayat

VikiHayat'ın üçüncü sayısından herkese merhaba.
VikiHayat başta Vikipedi olmak üzere tüm kardeş projelerde olan gelişmeleri anlatan VikiGazete'dir. VikiHayat gazetesini çıkartan Absar, zorunlu Vikimola yapmak durumunda kalınca bu sayının çıkması oldukça gecikti, bunun için VikiHayat olarak sizden özür diliyoruz. Yakın bir zaman içerisinde 4. sayımız da çıkacaktır. Gazete aboneliği için isminizi bu bölümüne yazdırmanız yeterli. Ayrıca tüm tenkit, görüş ve övgülerinizi Vikipedi tartışma:VikiHayat sayfasında belirtebilirsiniz. Bu arada geçmiş Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nızı, Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'nızı, Anneler Günü'nüzü ve Babalar Günü'nüzü kutlar; hayırlara vesile olasını temenni ederiz. Gelecek sayıda görüşmek üzere.


VikiHaberler

Vikipedi
Portallar


VikiProjeler


Diğer


Seçkin İçerik


Haftanın İşbirliği


Kardeş Projeler

  • 2 Nisan - Türkçe VikiSözlük 4.sırada.
  • 28 Nisan - VikiKaynak 3000 maddeye ulaştı.
  • 2 Mayıs - VikiSöz 1800 maddeye ulaştı.
  • 12 Mayıs - Yöneticilik seçimleri için başvuru ve seçimlerde oy kullanma kıstaslarının belirlenmesine yönelik bir tartışma başlamıştır.
  • 23 Mayıs - VikiSözlük 150.000 maddeye ulaştı.



Başvurular

Yöneticilik

Kendilerini yeni görevleri sebebiyle kutlar, tebrik ederiz. Bozuk yönlendirmelerde kaybolmamaları, inatçı trollerle cesurca savaşmaları, sakar vandalların geride bıraktıklarını usanmadan toplamaları ve ne olursa olsun soğuk kanlılığını koruyup güler yüzle yardım isteyenlerin yardımına koşmaları dileklerimizle!

Maalesef gerekli olan yüzde sağlanamadı. Fakat müthiş katkılarına kullanıcı olarak da devam etmeleri dileklerimizle!
Hmd92 tarafından hazırlanmıştır.

bayramınız kutlu olsun[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Teşekkür ederim canımcım; özel olarak vikipedi üzerinden bir kez daha bayramımı kutlama nezaketi gösterdiğin için ve o listede olduğun için... --maderibeyzamsj 13:23, 14 Ekim 2007 (UTC)
  • Nice bayramlara Danbury, gecmis bayramin kutlu olsun! Citrat 17:40, 15 Ekim 2007 (UTC)

Nutuk[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Nutuk maddesinde değişiklik yapmak üzere bütün Atatürkçüleri davet ediyorum. Bookman 20:52, 27 Kasım 2007 (UTC)

Nutuk[değiştir | kaynağı değiştir]

Bütün Atatürkçüleri Nutuk adlı maddeyi düzenlemeye davet ediyorum. Bookman 21:43, 27 Kasım 2007 (UTC)

mesaj şeysi[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Yazıyom yazıyom msn şeysinin azizliği ileti teslim edilemedi diyo. O dediğin şey yasakmış canımcım. --maderibeyzamsj 14:07, 7 Aralık 2007 (UTC)
Kurban bayramınız mübarek olsun(Dedemin inekleri.)--Sαвяι¢αи76ileti 21:31, 20 Aralık 2007 (UTC)

Tiyatro portalı[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Kabuki maddesini açmış olduğunuzu görünce, ilgilenebilirsiniz diye düşündüm. Vikipediye yeni bir portal geldi: Portal:Tiyatro. Sizin de katkılarınızı bekleriz. Bu alanla ilgili ekleyeceğiniz yeni maddeler olursa da, portalın "yeni eklenen maddeler" kısmına eklemenizi rica ederim. (Takip kolaylığı açısından.) Şimdiden teşekkürler ve iyi çalışmalar. --Yabancımsj 07:50, 17 Aralık 2007 (UTC)

yardım[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar Yazdığım birkaç maddede;"Bu sayfa Vikikitap'a taşınmaya adaydır." diyor.Ansiklopedik bir madde haline nasıl getirebilirim.Yardım ederseniz çok sevinirim.

http://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0%C3%A7_Pilav

http://tr.wikipedia.org/wiki/Meyhane_Pilav%C4%B1 Bu imzasız yazı Niet (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

SD de seni gormek guzel... --Elmacenderesi E=mc2 11:26, 8 Şubat 2008 (UTC)

:)[değiştir | kaynağı değiştir]

Oooo kimler burdaymış... --Elmacenderesi E=mc2 16:58, 15 Şubat 2008 (UTC)

Rica ederim, Wikiye temelli dönüş mü can sıkıntısı mı? :)--Machiavelli' msj 19:38, 15 Şubat 2008 (UTC)

Kaliteli Madde Yazarı Ödülü - Hong Kong Bayrağı[değiştir | kaynağı değiştir]

Danbury, bir Kaliteli Madde'ye çok büyük oranda katkı sağlamış bir Vikipedisttir. Katkılarının devamı dilekleriyle.


Teşekkür[değiştir | kaynağı değiştir]

Uzun süredir tanıdığım isimsiniz, Vikiyi hepbirlikte viki haline getiriyoruz. Nice yıllara, nice 100.000'lere. Sağolun. Levent Abi ileti 16:53, 24 Şubat 2008 (UTC)

Kaliteli Madde Yazarı Ödülü - Eldfell[değiştir | kaynağı değiştir]

Danbury, bir Kaliteli Madde'ye çok büyük oranda katkı sağlamış bir Vikipedisttir. Katkılarının devamı dilekleriyle.


--Khutuckmsj 17:06, 1 Mart 2008 (UTC)

IWLC[değiştir | kaynağı değiştir]

Hallo,

I'm carsrac active mostly on the dutch wikipedia. I read there that have in interest in languages. Did you know that there is a Interwiki-Link-Checker. There are a lot of turkish articles that needs to interwiki checked. The turkish language pairs are the only that needs to be checked. The link is here. I hope would be so kind to take a look at it. If you need help with something put something on my talk page and I will react as soon as I read it. Carsrac 22:47, 1 Mart 2008 (UTC)

Olimpiyat Oyunları ilgili maddelerin çoğaltırmasi

Vikipedi:VikiProje Spor'daki istenilen maddelerin yazılması

Spor ile ilgili maddelerin çoğaltırmasi

oylamaları sizleri bekler

lütfen iyi yada kötü oy kullanırız --Sporsever herkesi sever 17:28, 3 Nisan 2008 (UTC)

Teşekkür.[değiştir | kaynağı değiştir]

Vikipedi:Köy çeşmesi (ilginize) sayfasında yaptığınız açıklama için teşekkür ederim. Ben zaten sayfalarda değişiklikler yapıyorum. Ancak beni aşan durumlar için bilgi vermek istemiştim. Saygılarımla. -- M. Yalçın Yalhı ileti 22:43, 6 Nisan 2008 (UTC)

Yorumunuza imza atmatyı unutmuşsunuz--88.232.96.237 14:07, 9 Nisan 2008 (UTC)

Bir de kullanıcı ileti sayfanızın boyutu bir hayli büyümüş. Tarayıcımı zorladı. Arşivlerseniz daha kullanışlı hale gelecektir. Teşekkürler--88.232.96.237 14:10, 9 Nisan 2008 (UTC)

Duyuru[değiştir | kaynağı değiştir]

Son değişiklikler devriyeliği ile ilgilenen arkadaşların dikkatine;

Anonim kullanıcılara yapılan uyarılara ve hoşgeldin mesajlarına biraz daha özen gösterilmesi gerekmektedir. Bazı uygun olmayan kullanıcı isimlerine dalgınlık olduğuna inandığım nedenle "hoşgeldin" diyoruz. Daha sonra da bu kullanıcılar engelleniyor. Mümkünse kullanıcı isimlerine dikkat edelim. Bunun dışında, basit ve (kendince) komik bir değişiklik yapana hemen "vandal" damgasını yapıştırmak yerine {{ciddiol}} ya da, {{test}} gibi şablonları kullanmak, en son aşamada kullanıcı bariz vandalistse {{son uyarı}} şablonuyla ve özet kutusuna gereken açıklamayı yazarak; özellikle de küfür ediyorsa, özet kutusunda bunu belirtmek daha yararlı olacaktır. Takdire değer çabalarınız için teşekkür ediyor, sabır ve kolaylıklar diliyorum. Bu kopya bir mesajdır, birden fazla kullanıcıya gönderilmiştir. Levent Abi ileti 08:50, 12 Nisan 2008 (UTC)

ermenistan bayrağı[değiştir | kaynağı değiştir]

Tartışma sayfasına bişeyler yazdım, görmüşsündür. Kolay gelsin.--Boyalikus 09:57, 24 Nisan 2008 (UTC)

dönemin Paris Ermeni Katolik Kilisesi rahibi Ğevont Alişan'a danıştılar ve Ğevont bugünkü Ermenistan bayrağına şekil olarak oldukça benzeyen fakat renk bakımından bugünkü Bulgaristan bayrağının ters çevirlmiş hâlini andıran bir bayrak hazırladı. kısmı kaybolmuş, sanırım geri dönüşlerden kaynaklı. İyi çalışmalarr.--Boyalikus 14:07, 24 Nisan 2008 (UTC)

:)[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Yok canım, saymadım, ama eğer bu araç olmasaydı, emin ol tek tek sayardım . Bu 30 günü iyi değerlendireceğini umuyorum, çünkü Üni.de öğreneceklerini buraya aktaracağına eminim. Sevgiler. Levent Abi ileti 10:40, 15 Mayıs 2008 (UTC)
  • Mini not: sayı olarak peşindeyim, az kaldı yetişmeme haberin olsun.. Levent Abi ileti 10:41, 15 Mayıs 2008 (UTC)

Bravo from Greece[değiştir | kaynağı değiştir]

Well done for your contributions. you make a great wikipedia here Turks. Love from Greece. =D Bu imzasız yazı 150.140.226.74 (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

E ne denir ki şimdi :D Sağolun... Ευχαριστώ πολύ ^_^ --Danbury iletihehehe 14:59, 15 Mayıs 2008 (UTC)

YTL[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, cevabin icin tesekkürler. Bu sablo ile asil bir problemimiz var: macaristanin hukuki sisteminde fair use diye bir sey yoktur, bu yüzden tüm fair use resimlerini silmek zorundayiz. Türkiyede kanun yok mu para resimlerinle ilgili? sevgiler, – Timiş Emre Aydın'ın dünyasına gir 07:38, 24 Mayıs 2008 (UTC)

Yazım düzeltmeleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Belirttiğiniz yazım yanlışları düzeltildi. Dikkatiniz için teşekkürler, iyi çalışmalar. --Yabancımsj 08:28, 16 Haziran 2008 (UTC)

İyi Geceler[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Halledilmiştir; pişmanlık duyarsan geri getirmesi kolay :) Yenisi şimdiden hayırlı olsun.. Levent Abi ileti 21:25, 17 Haziran 2008 (UTC)

İyi akşamlar[değiştir | kaynağı değiştir]

  • Burnaku adında kategori açmışsın; buna başka madde dahil edilebilir mi? Edilmezse, zorsa, tek maddelik bir kategori olarak kalacaksa o kategoriyi oluşturmayalım, kukla kategorisine dahil edelim.Levent Abi ileti 19:02, 19 Haziran 2008 (UTC)
  • Ben diğer kategoriden rahatsız değildim, o ayrıca tartışılır.. (ama hep böyle değil mi? ankaradaki tiyatrolar vb.) neyse anlaşamadığımız bir konu yok. teşekkürler. Levent Abi ileti 19:17, 19 Haziran 2008 (UTC)
  • Şu vandalcık kardeşler rahat bırakmadı ki yanıt yazayım. Doğru, katılıyorum düşüncelerine. Benim yapabileceğim bier şey varsa söyle, halledeyim.. Kolay gelsin :) Levent Abi ileti 19:54, 19 Haziran 2008 (UTC)

Coğrafya maddesi[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba. Vikipedi:Tarihte bugün/28 Haziran sayfasında kırmızı kalmasın diye Chicora, Pensilvanya maddesini açtım ama hiç içime sinmedi. Yer maddesi açmışlığım pek yok, hata yapmış olabilirim. Açılması gerektiğini düşünmeme rağmen Butler County maddesini de konuya uzak olduğum için açmadım. Bir göz atıp gerekiyorsa düzeltme yapar ya da beni yönlendirebilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler. --Yabancımsj 08:05, 23 Haziran 2008 (UTC)

  • Size epey zahmet verdim. Çok yardımcı oldunuz, içim daha rahat şimdi, teşekkür ederim. --Yabancımsj 10:41, 23 Haziran 2008 (UTC)

Resim[değiştir | kaynağı değiştir]

Selam Danbury, iyi olmaya çalışıyorum sağol :). Sen nasılsın görüşmeyeli? :). Örnek olarak gösterdiğin resim için {{Tarihi Fotoğraf}} etiketini kullanabilirsin. Özgür olmayan resimlerin etiketlerini Vikipedi:Resim telif etiketleri/Adil kullanım sayfasında bulabilirsin. Kamu malı etiketleri için: Kategori:Kamu malı etiketleri, Creative commons etiketleri için Kategori:Creative Commons etiketleri sayfalarına bakabilirsin. İyi çalışmalar.--Machiavelli' msj 18:11, 25 Haziran 2008 (UTC)