Kullanıcı:Lunchweek/Mesaj Arşivi

Vikipedi, özgür ansiklopedi

Soru[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba, bilmediğim için danışmak istedim, Vikipedi üzerinde de aradım ama bulamadım; Brisa için yazdığım girdi, kaynak belirtmiş olmama rağmen telif ihlali yaratabileceği gerekçesiyle silinmiş. Kaynak belirtiyor olsak dahi, telfi ihlali söz konusu olabilir mi? Bilgilendirirseniz çok mutlu olurum, şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. lunchweek 12:08, 4 Mart 2010 (UTC)

  • Merhaba, elbette kaynak belirtilse de telif ihlali sorunu yaratabilir. Kaynak göstersek bile alıntı sınırlarını aşan kopyalamalar yapamayız. Metin tamamen özgün olmalıdır. Belki kaynaktan bir kaç cümle kaynağı belirtilerek alınabilir. Metin özgün cümlelerimizle kurulmalıdır. Rakamsal veriler değiştirilmeden kaynağı ile verilebilir ama telifli bir internet sitesinden (resmi sitede olsa) aynen kopyalamak vikipedide kabul edilemez. Brisa maddesinde kaynak belirtmenize rağmen birebir kopyalamalar mevcuttu...Tekrar eklemek isterseniz kaynaklandırmayı doğrudan cümle bazında yapınız, metindeki cümlelerin neyin nereden alındığını görelim. Kendinize ait kelimeler kullanın ki metin googleda arandığında sadece vikipedide görünsün...Kısaca durum böyle, yine sorunuz olursa memnuniyetle cevaplarız:) Hoşcakalın...Vikiçizer 12:15, 4 Mart 2010 (UTC)
    • Çok teşekkür ederim açıklayıcı cevabınız için. Metni yeniden özgün olarak düzenleyip sayfayı tekrar açacağım :)lunchweek 12:17, 4 Mart 2010 (UTC)

Sanat projesi işbirliği[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. Ağustos-Ekim ayı işbirliği olarak Yaşayan Ölülerin Gecesi, Henry Moore ve John Mayer maddelerindeki bütün iç bağlantıları mavileştirmek seçilmişti. Proje kapsamında John Mayer maddesinin kırmızılıkları tamamlandı. Ancak ne yazık ki bundan sonra projeye ilgi azaldı ve neredeyse tamamen ilgisiz duruma geldi. Yine proje kapsamında bulunan Yaşayan Ölülerin Gecesi ve Henry Moore maddelerinin kırmızılıklarının giderilmesi için işbirliğine katılmanızı ümit ve rica ediyorum. İlgisiz kalan işbirliği projemizin tekrar canlanması için bu çağrı mesajını tüm sanat projesi üyelerine yolluyorum. Saygılarımla--Merube 89msj 20:31, 26 Eylül 2010 (UTC)

Kaybolan değişiklikler[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Lunchweek,

Tarif ettiğim durum, aklıma farkında olmadan oturumunun kapanmış olabileceği ihtimalini getirdi yalnızca. Bir de Lunchweek'e çok yakın bir kullanıcı adın varsa, bir ihtimal ikisi karışmış, değişiklikleri diğeriyle yapmış olabilirsin. Hangi sayfalarda değişiklik yaptığını bilmediğim için daha fazla çözüm üretemiyorum ama bu tür bir sayfaya gidip bir geçmişini incelersen sanırım değişikliği ne şekilde yaptığını görebilirsin.

Sevgiler

Vito Genovese 16:05, 28 Şubat 2011 (UTC)


Ben teşekkür ederim.

Editörlük başvuruları artık Vikipedi tartışma:Sürüm kontrolü sayfasında yapılıyor, onu da belirtmiş olayım.

Sevgiler

Vito Genovese 16:19, 28 Şubat 2011 (UTC)

VikiProje Siyaset'e Davet Edildiniz![değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset davetiyesi
İyi günler...
Siyaset ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Siyaset VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

~--~AtakanCanileti 13:41, 18 Haziran 2012 (UTC)

Beyaz liste[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar, uzun süredir devriye yetkisiyle hizmet veriyorum. Aynı zamanda beyaz liste haklarına da sahiptim; ancak şimdi kontrol ettiğimde bu hakların alındığını görüyorum. Nedenine dair bir bilginiz ya da tahmininiz olabilir mi acaba? Şimdiden teşekkürler.lunchweek (mesaj) 22:32, 9 Mayıs 2014 (UTC)

Merhabalar, 2012 yılı başlarında faaliyete geçen beyaz liste kullanıcı grubu, değişiklikleri devriye incelemesine gerek olmadan otomatik onaylanan kullanıcılarımızı kapsar. Yani bir devriye olarak bu kullanıcı grubu haklarına zaten otomatikman sahipsiniz. Kullanıcı hakları günlüğünüze baktığımda ise, 2011 yılında yani beyaz liste kullanıcı grubunun faaliyette olmadığı dönemde devriye(o dönem ki adıyla editör) yapıldığınızı, bu doğrultuda da beyaz liste kullanıcı grubuna hiç dahil olmadığınızı görüyorum. Yardımcı olabildiğimi umarım. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 23:33, 9 Mayıs 2014 (UTC)
İlginiz için teşekkür ederim, iyi çalışmalar. --lunchweek (mesaj) 23:39, 9 Mayıs 2014 (UTC)

Sizi özledik Lunchweek/Mesaj Arşivi![değiştir | kaynağı değiştir]

Lunchweek/Mesaj Arşivi, Vikipedi sizi özledi!
Katkılarınızı ve Vikipedi'deki varlığınızı özledik!

Eski temponuzla, aramıza yeniden dönmeniz dileğiyle,
Sizi Bekliyoruz!


En samimi ve içten sevgilerle, Mavrikantmsj 09:27, 19 Aralık 2014 (UTC)

Teşebbüs 2.0 silinmeye aday gösterildi[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Teşebbüs 2.0) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Teşebbüs 2.0 sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 10:58, 4 Temmuz 2016 (UTC)

Oyunbozan (çizgi roman) silinmeye aday gösterildi[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Oyunbozan (çizgi roman)) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Oyunbozan (çizgi roman) sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 10:59, 4 Temmuz 2016 (UTC)

BAGU Çizgi Roman silinmeye aday gösterildi[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (BAGU Çizgi Roman) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/BAGU Çizgi Roman sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evolutionoftheuniverse mesaj 11:02, 4 Temmuz 2016 (UTC)

İstasyon filmi hakkında[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar Lunchweek, madde taslak kriterlerini karşılıyor. --KediÇobanı🐈 07.08, 18 Ocak 2020 (UTC)

Vikiproje Tarih Yenilendi[değiştir | kaynağı değiştir]

Vikiproje Tarih Yenilendi !
İyi günler, iyi çalışmalar.
Tarih ile ilişkili konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Tarih uzun süredir pasif durumda olduğu sebebiyle çalışmalarına ara verilmişti.

Projenin yeniden aktifleşmesi için yürütülen çalışmalar neticesinde proje görsel ve teknik eklentiler ile iyileştirildi.Projenin yeniden aktif bir sürece girebilmesi için Anket ve oylamalar kısmında proje dahilinde fikirlerinizi bildirebilirsiniz.Ayrıca iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğünüz katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edebilirsiniz. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesinin oylamasına katılarak iş birliği projesinin belirlenmesinde katkı sağlayabilir ve seçilen işbirliği projesi neticesinde pek çok ödül kazanabilirsiniz.

Ayrıca Yapılacaklar ve istek maddelerini inceleyebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve sizleri tekrardan aramızda görebilmemiz için LÜTFEN TIKLAYIN.

--𝓔̂𝔃𝓭𝓲̂𝓷𝓼̧𝓮̂𝓻 𝓑𝓮𝓰 01.07, 10 Nisan 2020 (UTC)

Vikiproje Evrimsel Biyoloji İş birliği[değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Evrimsel biyoloji davetiyesi

Merhaba Lunchweek/Mesaj Arşivi, evrimsel biyoloji ile ilgili maddeleri düzenleyip geliştiren Evrimsel biyoloji Vikiprojesi'ne katılmanızı bekliyoruz. Amaçlarımız ve yapacaklarımız için proje sayfasına bakabilirsiniz. İyi çalışmalar. --~~~~


Brcan (mesaj) 00.02, 6 Haziran 2020 (UTC)

Açık Alan silinmeye aday gösterildi[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Açık Alan) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Açık Alan sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler.--evrifaessa ❯❯❯ mesaj 14.54, 20 Haziran 2020 (UTC)

Galen Dış Ticaret Hızlı Silme[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar, Sayfadaki şirket ile ilgili tüm yetkiye sahibim. Neden böyle bir tanıya vardığınızı öğrenebilir miyim? Teşekkürler,iyi çalışmalar.--135ab351 (mesaj) 20.36, 1 Eylül 2021 (UTC)

Merhaba, mesajınız için teşekkür ederim. Açtığınız sayfayı "kayda değerlik" yönergelerine uymadığını düşündüğüm için hızlı silme şablonuyla etiketledim. Bu yönergelere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Kayda değerlik yönergelerinde göreceğiniz gibi, bir maddenin Vikipedi'de yer alabilmesi için "ansiklopedik" değerde olması gerekir. Şablon etiketinde de belirtildiği gibi eğer sayfanın silinmemesi gerektiğini düşünüyorsanız, gerekçenizi tartışma sayfasında belirtebilirsiniz. Sevgiler. lunchweek (mesaj) 21.10, 1 Eylül 2021 (UTC)

Benim değişiklik geri alır mısınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Benim değişiklik geri alır mısınız. Bu mesajı gördüğünüz zaman silebilirsin HenryHart62 (mesaj) 12.59, 18 Şubat 2022 (UTC)