Kullanıcı:ErDeM/Mesaj Arşivleri

Vikipedi, özgür ansiklopedi

2020: Ock · Şub · Mar · Nis · May · Haz · Tem · Ağu · Eyl · Ekm · Kas · Ara
2021: Ock · Şub · Mar · Nis · May · Haz · Tem · Ağu · Eyl · Ekm · Kas ·

Ara

Devriyelik görevinizde başarılar![değiştir | kaynağı değiştir]

Merhaba Erdemce70, Yeni devriyelik görevinizde başarılar. Başlamadan önce birkaç hatırlatma yapmak istiyorum. Öncelikle aşağıdaki yönerge ve politikaları yeniden okumanız sizin için faydalı olabilir:

Bunlarla ilgili anlamadığınız herhangi bir yer varsa bana, herhangi bir devriyeye ya da hizmetli arkadaşlarımdan birine sorabilirsiniz. Size yardım etmekten zevk duyarız.

Şimdi buraya kadar her şeyi anladıysanız okuyucuya gösterilmeden önce devriyeler tarafından incelenmeyi bekleyen değişiklikleri Özel:BekleyenDeğişiklikler sayfasından incelemeye başlayabilirsiniz. Özel:Doğrulamaİstatistikleri sayfasından çalışkan devriye arkadaşlarımızı görebilirsiniz. Her değişikliği kabul etmek ya da reddetmek zorunda değilsiniz. Anlamadığınız veya emin olamadığınız değişikliği pas geçiniz. Böylece konunun uzmanı bir arkadaşımız ilgilenebilir. Özel:Tercihler sayfasında işinizi kolaylaştırabilecek bazı küçük programlar var. Gerekçe yardımcısı bunların olmazsa olmazı diyebiliriz.

Eskiden beri bekleyen değişiklikleri incelemek dışında yeni eklenen katkıları da canlı olarak takip edebilir ve kontrol edebilirsiniz. Vikipedi:Huggle programı bunu yapmanızın en kolay yolu. Program bir değişikliği geri aldığınızda kullanıcıya uygun bir uyarı mesajı da gönderiyor. Ayrıca programda diğer çevrim içi Huggle kullanıcıları ile fikir alışverişi yapabileceğiniz bir chat penceresi de var.

Haydi kolay gelsin, sana güveniyoruz! --Victor Trevor (mesaj) 11.10, 27 Ağustos 2020 (UTC)

Teşekkür ederim. Victor Trevor Sevgiler. Erdemce70 (mesaj) 11.08, 27 Ağustos 2020 (UTC)

Köy maddeleri[değiştir | kaynağı değiştir]

Merhabalar. Köy maddelerini proje kapsamında tam olarak düzenlemiyor olsanız da 2007-2019 arası nüfuslarını ekleyebilir misiniz? Ben Iğdır'ı bitirince Karaman'a geçip eksikleri kapatabilirim.--Śαвяí¢αи76ileti 09.02, 28 Ağustos 2020 (UTC)

Merhaba. Çimenkuyu ve birkaç köy maddelerini düzenlemeye başladım. Size dün bir mesaj bırakmıştım. Harita konusunda onu cevaplar mısınız? Erdem (mesaj) 09.06, 28 Ağustos 2020 (UTC)

O ufak hatayı düzelttim ancak mevcut Karaman köylerini proje kapsamında düzenlemediğinizi hatta yeni maddelerde de proje kapsamında açmadığınızı gördüm. Karaman için örnek madde bu şekildedir. Sarıveliler köyleri ile açtığınız maddeleri gördüm., içerisinde proje kapsamında yazılmayacak bazı öznel içerikleri de elekten geçirmeden eklemişsiniz. İsterseniz Karaman köylerinde işbirliği yapabiliriz. Ben 1990-2019 nüfusları dışında tamamını eklerim. Siz de peşimden gelip eksik kalan nüfus sayılarını eklersiniz. Olur mu? Örneğin size Dumlugöze'yi bıraktım. ref name= diye eklerken :0 gibi ifadeler kullanmayıp ref name="NN", yerelnet sayfasından eklerken de ref name="YER" şeklinde kullanırsanız bu bıraktığım madde tamamlanmış olur. Maddeye nüfus eklemek de oldukça zahmetli bir iş, böylece dengeli bir görev dağılımı yapmış olacağız.--Śαвяí¢αи76ileti 18.58, 31 Ağustos 2020 (UTC)
Sarıveliler, Kazımkarabekir ve Başyayla köylerini düzenledim ve bunların sadece 1990-2019 nüfus tabloları eksik. Ayrancı ve Ermenek'e geçiş yapıp bitirince size haber vereceğim ancak o zamana kadar Karaman merkez köylerinin sadece nüfus tablolarını girebilirseniz çok güzel olur. Kolaylıklar dilerim.--Śαвяí¢αи76ileti 10.13, 1 Eylül 2020 (UTC)

Günaydın, Sabri76 Tabiki ben nüfus bilgilerini eklerim. Elinize sağlık. İyi çalışmalar. Erdem (mesaj) 05.05, 2 Eylül 2020 (UTC)

Tekrar merhabalar hocam. Sarıveliler, Kazımkarabekir ve Başyayla köyleri eksik nüfus bilgilerini gidermeniz için bekliyor. Hatırlatmak istedim.--Śαвяí¢αи76ileti 06.16, 22 Eylül 2020 (UTC)

Merhaba, Sabri76 1990 tarihli nüfus bilgilerini bulamamıştım. Kaynak varsa bana link yollar mısınız? Erdem (mesaj) 06.34, 22 Eylül 2020 (UTC)

buradan 1965-2000 arası tüm nüfusları tüm iller için seçip sorgulayıp görebilirsiniz. 1990 ve sonrası nüfusları için kaynak göstermek için şu maddenin nüfus şablonundaki TÜİK kaynaklarından faydalanabilirsiniz. 1990 öncesi nüfuslar için yalnız Konya'ya bakmalısınız :)--Śαвяí¢αи76ileti 06.40, 22 Eylül 2020 (UTC)

Teşekkür ederim https://tr.wikipedia.org/wiki/Civandere,_Sar%C4%B1veliler çalışmaya başlıyorum. :) Erdem (mesaj) 06.47, 22 Eylül 2020 (UTC)

Sabri76 Hocam, kontrol eder misiniz? Civandere, Sarıveliler Erdem (mesaj) 07.21, 22 Eylül 2020 (UTC)

Hocam emekleriniz için teşekkürler ancak o Iğdır köyü örneğini TÜİK linki için vermiştim çünkü TÜİK'ten oluşturduğunuz linkler kısa zaman sonra siliniyor. Ayrıca köy şablonunda "NN" şeklinde nüfusune kaynağı gösterdiğimden ":0" şeklinde bir kaynak göstermenize gerek yok. şunu inceleyebilir misiniz? O şekilde devam ederseniz proje kapsamında ideal olur. Ayrıca büyükşehirlerdeki eksik mahalle maddelerinin botla TÜİK'ten nüfus bilgilerinin otomatik çekilmesiyle oluşturulmasına dair bir bot başvurusu var. Görüş bildirirseniz çok makbule geçer. Kolaylıklar dilerim.--Śαвяí¢αи76ileti 07.28, 22 Eylül 2020 (UTC)

Anladım, teşekkür ederim Sabri76 düzenlemenizi gördüm. O şekil de devam ediyorum. Erdem (mesaj) 07.42, 22 Eylül 2020 (UTC)

Merhaba Sabri76 Hocam, nufüs bilgilerini halen tamamlayamadım. Şu günler zamanım yok, aktif olamıyorum. En kısa süre de tamamlayacağım. Erdem (mesaj) 08.16, 2 Ekim 2020 (UTC)

Selamlar Erdem hocam, sorun değil. Fırsat buldukça biraz biraz tamamlarsanız çok güzel olur. Zaten bir köyün nüfus bilgilerini girmek 5 dakikanızı alır. Siz olanları bitirmeye yaklaştığınızda ben diğer Karaman köylerini düzenlerim. Böylece birlikte tamamlamış oluruz.--Śαвяí¢αи76ileti 16.03, 2 Ekim 2020 (UTC)

Değişiklikler bekliyor![değiştir | kaynağı değiştir]

Şu anda, Vikipedi'de sürüm kontrolü bekleyen tam olarak 2.060 değişiklik bulunmakta; bu oldukça yüksek bir değer. Okuyucuların bilgiye hızlı ve düzgün şekilde erişebilmesi için bekleyen değişiklikleri haydi hep birlikte eritelim!

İş birliği projesi daveti[değiştir | kaynağı değiştir]

2020 46. Hafta İş Birliği Projesi'nin konusu, "Şablon:Pratt & Whitney hava aracı motorları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan bakabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz.

İBP'de yeni ödül: Ekonomi yıldızı![değiştir | kaynağı değiştir]

Ekonomi Yıldızı

Selamlar. İş birliği projesi ödüllerinin arasına yeni Ekonomi yıldızı katıldı! Ekonomi ile ilgili iş birliği projelerine katılın, bu yıldızı kaçırmayın! İyi çalışmalar!

Caskination ?

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz. MediaWiki message delivery (mesaj) 21.02, 12 Kasım 2020 (UTC)

İş birliği projesi daveti[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. İş birliği projesinde bu haftanın konusu "Şablon:Queen ve Şablon:Queen şarkıları maddelerinin oluşturulması" olarak belirlenmiştir. Projeye katılıp çeşitli ödüller kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan göz atabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar!

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz.

Caskination ? 12.31, 24 Kasım 2020 (UTC)

İBP Davet[değiştir | kaynağı değiştir]

Selamlar. İş birliği projesinde bu hafta "Tematik Yıldız Kampanyası" var! Projeye katılıp istediğiniz tematik ödülleri kazanabilir, bunları kullanıcı sayfanızda sergileyebilir ve ödül koleksiyonunuzu tamamlayabilirsiniz! Bu yılın kazananlarına ve ödül koleksiyonuna ise buradan göz atabilirsiniz. Projeye katılımınızı bekleriz. İyi çalışmalar!

Bu mesajı almak istemiyorsanız Şablon:İşbirliği-davet/İstemeyenler sayfasına imzanızı ekleyiniz.

Caskination ? 07.52, 7 Aralık 2020 (UTC)

Zonguldak Vikiprojesine davetlisiniz![değiştir | kaynağı değiştir]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!

Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!--Kadıköylümesaj 18.55, 7 Aralık 2020 (UTC)

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz![değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 12.56, 9 Aralık 2020 (UTC)

Finlandiya vikiprojesine davetlisiniz![değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Finlandiya davetiyesi
VikiProje Finlandiya'ya davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Finlandiya'yı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.01, 9 Aralık 2020 (UTC)

Zonguldak vikiprojesine davetlisiniz![değiştir | kaynağı değiştir]

Vikiproje Zonguldak davetiyesi
İyi günler, iyi vikiler!

Zonguldak ile ilgili maddeleri arttırmayı, belirli standartlara ulaştırmayı ve düzenlemeyi hedefleyen Zonguldak Vikiprojesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Detaylı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler!

Huluxsi (mesaj) 12.57, 12 Aralık 2020 (UTC)

Ermenistan vikiprojesine davetlisiniz![değiştir | kaynağı değiştir]

VikiProje Ermenistan davetiyesi
VikiProje Ermenistan'a davetlisiniz! Bu vikiprojeye katılmak isterseniz katılımcılar bölümüne adınızı girip Vikiproje Ermenistan'ı geliştirmeye başlayabilirsiniz. İyi günler.

Huluxsi (mesaj) 17.36, 3 Ocak 2021 (UTC)

Mahmut Arslan silinmeye aday gösterildi[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Mahmut Arslan) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Mahmut Arslan sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Assyrtiko (mesaj) 07.31, 3 Ağustos 2021 (UTC)

Ağustos 2021[değiştir | kaynağı değiştir]

Görünüşe göre oy avcılığı yapıyorsunuz. Bu, topluluk tarafından bir etkilemek amacıyla, çok sayıda kullanıcıya mesajlar yollama faaliyetidir. Dostâne duyurulara izin verilir ancak bu dağıtımda tarafsız ve sınırlı olmalı, tarafsız bir bakış açısını yansıtmalıdır. Lütfen belirli bir bakış açısını destekleyen veya yalnızca sizinle aynı görüşe sahip olduğuna inandığınız kişiler seçip bildirim göndermeyin. Vikipedi'nin fikir birliği politikasına uymayı unutmayın ve kararların, genel olarak topluluk arasında hakim olan görüşü yansıtmasına izin verin. Teşekkürler. --Minuettemesaj 15.56, 4 Ağustos 2021 (UTC)

Abdüssamed Kılıç silinmeye aday gösterildi[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Abdüssamed Kılıç) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Abdüssamed Kılıç sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylümesaj 16.37, 8 Ağustos 2021 (UTC)

Batuhan Taşgın silinmeye aday gösterildi[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Batuhan Taşgın) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Batuhan Taşgın sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylümesaj 17.56, 14 Ağustos 2021 (UTC)

Mutfak Vikiprojesine Davetlisiniz![değiştir | kaynağı değiştir]


Selamlar,

Mutfak kapsamında hazırlanmış bir vikiproje yeniden canlandırıldı. Bu vesileyle sizi, Mutfak Vikiprojesi'ne davet ediyorum. Projeye katılımda bulunmak için Vikiproje katılımcıları sayfasını inceleyebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Mutfak sayfasına göz atabilirsiniz.

Teşekkürler.

Leaply mesaj 15.09, 23 Ağustos 2021 (UTC)

Ali İhsan Alanlı silinmeye aday gösterildi[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Ali İhsan Alanlı) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Ali İhsan Alanlı sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --~StyyxEvet? 15.23, 25 Ağustos 2021 (UTC)

Recep Boyacıoğlu silinmeye aday gösterildi[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Recep Boyacıoğlu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Recep Boyacıoğlu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --— 07 💬 17.44, 25 Ağustos 2021 (UTC)

Halit Oflaz silinmeye aday gösterildi[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Halit Oflaz) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Halit Oflaz sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --— 07 💬 14.43, 26 Ağustos 2021 (UTC)

Yüksel Büyükkarcı silinmeye aday gösterildi[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Yüksel Büyükkarcı) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Yüksel Büyükkarcı sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --— 07 💬 14.47, 26 Ağustos 2021 (UTC)

Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu silinmeye aday gösterildi[değiştir | kaynağı değiştir]

Değişiklik yaptığınız bir sayfa (Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu) Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Kazım Karabekir Meslek Yüksekokulu sayfasında silinmeye aday gösterildi. Bir fikir birliği oluşana dek tartışma sayfası açık kalacaktır. Tartışmaya herkesin katılımını bekliyoruz.

Maddede düzenlemeler yapabilirsiniz, ancak sayfanın üst kısmındaki silinmeye adaylık etiketini çıkarmayın. Teşekkürler. --Kadıköylü Mesaj 20.03, 3 Eylül 2021 (UTC)

Sivil Parişler Proje Davetiyesi[değiştir | kaynağı değiştir]


Merhaba!

Sivil Parişler kapsamında hazırlanmış bir vikiproje başladı. Sizi, Sivil Parişler Vikiprojesi'ne davet ediyorum. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sivil Parişler sayfasına göz atabilirsiniz.

Teşekkürler 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 15.58, 11 Eylül 2021 (UTC)

Sosyoloji Vikiprojesine davet[değiştir | kaynağı değiştir]

Davet ediliyorsunuz!
Sosyoloji hakkında başlayan, Sosyoloji Vikiprojesi'ne davetlsiniz. Proje hakkında daha fazla bilgi almak için Vikiproje:Sosyoloji sayfasına göz atabilirsiniz. 𝗩𝗶𝗸𝗶𝗽𝗼𝗹𝗶𝗺𝗲𝗿 13.02, 13 Eylül 2021 (UTC)
Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!

Bir yıldız da sizin için![değiştir | kaynağı değiştir]

Özgün Yıldız
Merhaba Maya Fikir Kulübünün silinmesini talep etmişsiniz nedeni sorabilir miyim? Şirketin ve kuruluşun yöneticisiyim. Mayafikir2021 (mesaj) 17.53, 23 Eylül 2021 (UTC)

Merhaba Mayafikir2021 Kayda değer olarak görmüyorum. Kaynak olarak eklediğiniz linkler sadece bir haberden oluşuyor. Hepsi aynı haberler. Farklı, haberlerden oluşan güvenilir bağımsız kaynaklar eklerseniz değerlendirilebilir. Ben hızlı silme talep ettim fakat takdir hizmetlilerin. Erdem (mesaj) 18.18, 23 Eylül 2021 (UTC)

Telif hakkı ihlalileri[değiştir | kaynağı değiştir]

Milletvekilleri, valiler vb. için açmış olduğunuz tam 42 madde telif hakkı gerekçesi ile silindi. Maddeleri tek tek kontrol ettiğimde cümleleri valilik, kişisel web siteleri, siyasi parti siteleri, haberler.com, biyografya.com ve diğer gazetelerin sitelerinden birebir alındığını tespit ettim. Başka bir kitapta, internet sitesinde telif hakkı ile yayınlanan içerikleri doğrudan Vikipedi'de kullanamayız. Ayrıca bazı cümlelerde cümlelerin başındaki ve sonundaki birkaç kelime silinmiş. Muhtemelen bunu diğer kullanıcılar ya da botların doğrudan telif hakkı olarak fark etmemesi için yaptığınızı düşünüyorum. Bundan sonraki madde yazımlarında telif haklarına uygun bir şekilde katkı yapmanız daha sağlıklı olacaktır. --Uncitoyenmesaj 14.27, 29 Eylül 2021 (UTC)

Merhaba, Uncitoyen Farkında olmadan uyarınızla hata yaptığımı kabul ediyorum. Fakat Maddeleri silmeniz yerine uyarsaydınız düzenleseydim daha iyi olmaz mıydı? Emek verip saatlerce katkı sağlamaya çalıştım. Erdem (mesaj) 14.37, 29 Eylül 2021 (UTC)

Toplu sil özelliği ile maksimum 30 gün önceki sayfaları silebiliyoruz. 30 günde 42 maddeyi kopyala-yapıştır şeklinde açmışsınız. Zaten bazı günler aynı saatler (dakika farklı ile de) içinde açtığınız birkaç maddeler de mevcuttur. Size bu yüzden maddeleri sildikten sonra bir bilgilendirme yaptım. Vikipedi'de uzun zamandır katkıda bulunan bir kullanıcı olarak telif konusunda daha dikkatli olup madde yazmanızı beklerdim. Maddeleri tekrardan telif haklarına özen göstererek açma konusunda bir sorun yoktur. --Uncitoyenmesaj 14.47, 29 Eylül 2021 (UTC)

Nicat Şakirli[değiştir | kaynağı değiştir]

Merheba, bu sayfa için deyişiklikleri kontrol ede bilir misiniz?