2015'te Billboard Hot 100'da bir numara olan single'lar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Şuraya atla: kullan, ara

Billboard Hot 100, Amerika Birleşik Devletleri'nde en iyi performans gösteren single çalışmalarını sıralayan bir listedir. Billboard dergisi tarafından yayımlanan ve Nielsen SoundScan tarafından derlenen bu liste, haftalık fiziksel ve dijital satış rakamlarının yanı sıra, müzik yayınlarını da esas almaktadır.

Liste geçmişi[değiştir | kaynağı değiştir]

Tarih Şarkı Sanatçı(lar) Kaynak
3 Ocak "Blank Space" Taylor Swift [1]
10 Ocak [2]
17 Ocak "Uptown Funk" Mark Ronson ve Bruno Mars [3]
24 Ocak [4]
31 Ocak [5]
7 Şubat [6]
14 Şubat [7]
21 Şubat [8]
28 Şubat [9]
7 Mart [10]
14 Mart [11]
21 Mart [12]
28 Mart [13]
4 Nisan [14]
11 Nisan [15]
18 Nisan [16]
25 Nisan "See You Again" Wiz Khalifa ve Charlie Puth [17]
2 Mayıs [18]
9 Mayıs [19]
16 Mayıs [20]
23 Mayıs [21]
30 Mayıs [22]
6 Haziran "Bad Blood" Taylor Swift ve Kendrick Lamar [23]
13 Haziran "See You Again" Wiz Khalifa ve Charlie Puth [24]
20 Haziran [25]
27 Haziran [26]
4 Temmuz [27]
11 Temmuz [28]
18 Temmuz [29]
25 Temmuz "Cheerleader" OMI [30]
1 Ağustos [31]
8 Ağustos [32]
15 Ağustos [33]
22 Ağustos "Can't Feel My Face" The Weeknd [34]
29 Ağustos "Cheerleader" OMI [35]
5 Eylül [36]
12 Eylül "Can't Feel My Face" The Weeknd [37]
19 Eylül "What Do You Mean?" Justin Bieber [38]
26 Eylül "Can't Feel My Face" The Weeknd [39]
3 Ekim "The Hills" The Weeknd [40]
10 Ekim [41]
17 Ekim [42]
24 Ekim [43]
31 Ekim [44]
7 Kasım [45]
14 Kasım "Hello" Adele [46]
21 Kasım [47]
28 Kasım [48]
5 Aralık [49]
12 Aralık [50]
19 Aralık [51]
26 Aralık [52]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Trust, Gary (2014-12-24). "Taylor Swift Tops Hot 100 for Sixth Week". Billboard. 8 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151108105054/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6415163/taylor-swift-hot-100-sixth-week-blank-space. Erişim tarihi: 2014-12-24. 
  2. ^ Trust, Gary (2014-12-31). "Taylor Swift Helps Tie Record Streak for Women Atop Hot 100". Billboard. 20 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151120061137/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6422424/taylor-swift-hot-100-record-streak-women. Erişim tarihi: 2014-12-31. 
  3. ^ Trust, Gary (2015-01-07). "Mark Ronson, Bruno Mars Top Hot 100 With 'Uptown Funk!'". Billboard. 20 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151120124220/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6429594/hot-100-uptown-funk-mark-ronson-bruno-mars. Erişim tarihi: 2015-01-07. 
  4. ^ Trust, Gary (2015-01-14). "Mark Ronson, Bruno Mars No. 1 on Hot 100 for Second Week With 'Uptown Funk!'". Billboard. 16 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151116054408/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6436734/mark-ronson-bruno-mars-no-1-hot-100-second-week. Erişim tarihi: 2015-01-14. 
  5. ^ Trust, Gary (2015-01-21). "Mark Ronson, Bruno Mars Top Hot 100, Maroon 5 Debuts at No. 8". Billboard. 8 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151108140621/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6443847/mark-ronson-bruno-mars-top-hot-100. Erişim tarihi: 2015-01-21. 
  6. ^ Trust, Gary (2015-01-28). "Mark Ronson, Bruno Mars Rule Hot 100, Fall Out Boy Hits Top 10". Billboard. 11 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151111233330/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6451149/mark-ronson-bruno-mars-rule-hot-100-fall-out-boy-top-10. Erişim tarihi: 2015-01-28. 
  7. ^ Trust, Gary (2015-02-04). "Mark Ronson & Bruno Mars Top Hot 100; Rihanna, Kanye West & Paul McCartney Near Top 10". Billboard. 18 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151118055404/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6458469/mark-ronson-bruno-mars-hot-100-rihanna-kanye-west-paul-mccartney. Erişim tarihi: 2015-02-04. 
  8. ^ Trust, Gary (2015-02-11). "Rihanna, Kanye West, Paul McCartney & Ellie Goulding Hit Hot 100's Top 10; Mark Ronson, Bruno Mars Still No. 1". Billboard. 14 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151114092918/http://www.billboard.com/articles/6465909/hot-100-rihanna-kanye-west-paul-mccartney-ellie-goulding-mark-ronson. Erişim tarihi: 2015-02-11. 
  9. ^ Trust, Gary (2015-02-18). "Bruno Mars Scores Longest Hot 100 Reign, Taylor Swift Hits Top 10". Billboard. 6 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151106070700/http://www.billboard.com/articles/6473187/bruno-mars-longest-hot-100-reign-taylor-swift-top-10. Erişim tarihi: 2015-02-18. 
  10. ^ Trust, Gary (2015-02-25). "Mark Ronson & Bruno Mars Top Hot 100 Again; The Weeknd Enters Top 10". Billboard. 26 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150926032408/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6480598/mark-ronson-bruno-mars-hot-100. Erişim tarihi: 2015-02-25. 
  11. ^ Trust, Gary (2015-03-04). "Pitbull & Ne-Yo Enter Hot 100 Top 10; Mark Ronson & Bruno Mars No. 1 Again". Billboard. 27 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150927030359/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6487794/pitbull-ne-yo-hot-100-top-10. Erişim tarihi: 2015-03-04. 
  12. ^ Trust, Gary (2015-03-11). "Mark Ronson & Bruno Mars Notch 10th Week Atop Hot 100". Billboard. 6 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151106142614/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6495240/mark-ronson-bruno-mars-10th-week-hot-100. Erişim tarihi: 2015-03-11. 
  13. ^ Trust, Gary (2015-03-18). "Mark Ronson, Bruno Mars Lead Hot 100; Sam Smith, Fetty Wap Hit Top 10". Billboard. 12 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151112101923/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6502503/mark-ronson-bruno-mars-hot-100-sam-smith-fetty-wap. Erişim tarihi: 2015-03-18. 
  14. ^ Trust, Gary (2015-03-25). "Mark Ronson, Bruno Mars Top Hot 100 for 12th Week; Flo Rida Reaches Top 10". Billboard. 18 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151118055308/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6509668/mark-ronson-bruno-mars-hot-100-12th-week. Erişim tarihi: 2015-03-25. 
  15. ^ Trust, Gary (2015-04-01). "Uptown Funk Is Longest-Leading Hot 100 No. 1 of the 2010s". Billboard. 9 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151109002937/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6517180/uptown-funk-longest-leading-hot-100-no-1-2010s. Erişim tarihi: 2015-04-01. 
  16. ^ Trust, Gary (2015-04-08). "'Uptown Funk' Ties for Second-Longest-Leading Hot 100 No. 1 of All Time". Billboard. 6 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151106182512/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6524470/uptown-funk-second-longest-hot-100-number-one. Erişim tarihi: 2015-04-08. 
  17. ^ Trust, Gary (2015-04-15). "Wiz Khalifa's 'See You Again' Knocks 'Uptown Funk' Off No. 1 on Hot 100". Billboard. 8 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151108231811/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6531861/wiz-khalifa-see-you-again-no-1-hot-100. Erişim tarihi: 2015-04-15. 
  18. ^ Trust, Gary (2015-04-22). "Wiz Khalifa's 'See You Again' Tops Hot 100 for Second Week". Billboard. 14 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151114130558/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6538982/wiz-khalifa-see-you-again-tops-hot-100-second-week. Erişim tarihi: 2015-04-22. 
  19. ^ Trust, Gary (2015-04-29). "Wiz Khalifa Rules Hot 100, Jason Derulo Hits Top 10". Billboard. 10 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151010231743/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6546364/wiz-khalifa-hot-100-jason-derulo. Erişim tarihi: 2015-04-29. 
  20. ^ Trust, Gary (2015-05-06). "Wiz Khalifa Tops Hot 100, T-Wayne Whips Into Top 10". Billboard. 19 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151119090557/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6554093/wiz-khalifa-tops-hot-100-t-wayne. Erişim tarihi: 2015-05-06. 
  21. ^ Trust, Gary (2015-05-13). "Wiz Khalifa Leads Hot 100, Britney Spears & Iggy Azalea Debut". Billboard. 18 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151118061314/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6561465/wiz-khalifa-hot-100-britney-spears-iggy-azalea-debut. Erişim tarihi: 2015-05-13. 
  22. ^ Trust, Gary (2015-05-20). "Wiz Khalifa Tops Hot 100, Taylor Swift Re-Enters Following BBMAs Video Premiere". Billboard. 23 Mayıs 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150523021210/http://www.billboard.com:80/articles/columns/chart-beat/6568983/wiz-khalifa-hot-100-taylor-swift-bbmas?. Erişim tarihi: 2015-05-20. 
  23. ^ Trust, Gary (2015-05-27). "Taylor Swift's 'Bad Blood' Blasts to No. 1 on Hot 100". Billboard. 20 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151120111301/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6576177/taylor-swift-bad-blood-tops-hot-100. Erişim tarihi: 2015-05-27. 
  24. ^ Trust, Gary (2015-06-03). "Wiz Khalifa's 'See You Again' Replaces Taylor Swift at No. 1 on Hot 100". Billboard. 12 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151112092351/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6583313/wiz-khalifa-see-you-again-returns-no-1-hot-100. Erişim tarihi: 2015-06-03. 
  25. ^ Trust, Gary (2015-06-10). "Wiz Khalifa's 'See You Again' Stays at No. 1 on Hot 100". Billboard. 20 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151120124604/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6590883/wiz-khalifa-see-you-again-no-1-hot-100. Erişim tarihi: 2015-06-10. 
  26. ^ Trust, Gary (2015-06-17). "Wiz Khalifa's 'See You Again' No. 1 on Hot 100, OMI's 'Cheerleader' Hits Top 10". Billboard. 6 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151106131915/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6598342/wiz-khalifa-see-you-again-no-1-omi-cheerleader. Erişim tarihi: 2015-06-17. 
  27. ^ Trust, Gary (2015-06-24). "Wiz Khalifa's 'See You Again' Leads Hot 100 for 10th Week". Billboard. 6 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151106160804/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6605843/wiz-khalifa-see-you-again-hot-100-10th-week. Erişim tarihi: 2015-06-24. 
  28. ^ Trust, Gary (2015-07-01). "Wiz Khalifa No. 1 on Hot 100 'Again,' Selena Gomez Debuts at No. 9". Billboard. 12 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151112120524/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6613247/wiz-khalifa-no-1-hot-100-selena-gomez-debuts. Erişim tarihi: 2015-07-01. 
  29. ^ Trust, Gary (2015-07-08). "Wiz Khalifa's 'See You Again' Ties for Longest-Leading Rap No. 1 on Hot 100". Billboard. 18 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151118072634/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6620379/wiz-khalifa-see-you-again-ties-longest-leading-rap-number-one. Erişim tarihi: 2015-07-08. 
  30. ^ Trust, Gary (2015-07-13). "OMI's 'Cheerleader' Leaps to No. 1 on Hot 100". Billboard. 21 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150921115452/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6627373/omi-cheerleader-hot-100. Erişim tarihi: 2015-07-13. 
  31. ^ Trust, Gary (2015-07-20). "OMI's 'Cheerleader' Tops Hot 100, The Weeknd Closes In". Billboard. 25 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150925203455/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6634740/omi-cheerleader-hot-100-the-weeknd. Erişim tarihi: 2015-07-20. 
  32. ^ Pietroluongo, Silvio (2015-07-27). "OMI's 'Cheerleader' No. 1 for Third Week on Hot 100". Billboard. 29 Eylül 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20150929145631/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6642164/omi-cheerleader-third-week-hot-100. Erişim tarihi: 2015-07-27. 
  33. ^ Trust, Gary (2015-08-03). "OMI's 'Cheerleader' No. 1 on Hot 100 for Fourth Week". Billboard. 2 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151002074938/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6649624/omi-cheerleader-number-1-hot-100-fourth-week. Erişim tarihi: 2015-08-03. 
  34. ^ Trust, Gary (2015-08-10). "The Weeknd Tops Hot 100 With 'Can't Feel My Face,' One Direction Debuts at No. 3". Billboard. 31 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151031051553/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6656820/the-weeknd-no-1-hot-100-cant-feel-my-face-one-direction-drag-me-down. Erişim tarihi: 2015-08-10. 
  35. ^ Trust, Gary (2015-08-17). "OMI Back to No. 1 on Hot 100, Lana Del Rey Debuts at No. 7". Billboard. 20 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151120061940/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6664035/omi-cheerleader-no-1-return-hot-100-lana-del-rey-debut. Erişim tarihi: 2015-08-17. 
  36. ^ Trust, Gary (2015-08-24). "OMI No. 1 on Hot 100 for Sixth Week". Billboard. 20 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151020214142/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6671301/omi-no-1-hot-100-sixth-week. Erişim tarihi: 2015-08-24. 
  37. ^ Trust, Gary (2015-08-31). "The Weeknd's 'Face' Back Atop Hot 100". Billboard. 21 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151021022310/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6678844/the-weeknd-cant-feel-my-face-returns-no-1-hot-100. Erişim tarihi: 2015-08-31. 
  38. ^ Trust, Gary (2015-09-08). "Justin Bieber Scores First Hot 100 No. 1 With Debut of 'What Do You Mean?'". Billboard. 20 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151120131948/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6685975/justin-bieber-what-do-you-mean-first-hot-100-number-one. Erişim tarihi: 2015-09-08. 
  39. ^ Trust, Gary (2015-09-14). "The Weeknd Nos. 1 & 2 on Hot 100 With 'Can't Feel My Face' & 'The Hills'". Billboard. 29 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151029160803/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6693398/the-weeknd-no-1-2-hot-100-cant-feel-my-face-the-hills. Erişim tarihi: 2015-09-14. 
  40. ^ Trust, Gary (2015-09-21). "The Weeknd Replaces Himself Atop Hot 100 as 'The Hills' Hits No. 1". Billboard. 24 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151024233605/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6700789/the-weeknd-replaces-himself-hot-100-the-hills-no-1. Erişim tarihi: 2015-09-21. 
  41. ^ Trust, Gary (2015-09-28). "The Weeknd Holds Atop Hot 100, Taylor Swift Hits Top 10 With 'Wildest Dreams'". Billboard. 21 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151021162151/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6708225/the-weeknd-hot-100-taylor-swift-top-10. Erişim tarihi: 2015-09-28. 
  42. ^ Trust, Gary (2015-10-05). "The Weeknd No. 1 on Hot 100 Again, Shawn Mendes Earns First Top 10". Billboard. 21 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151021174707/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6715526/the-weeknd-no-1-hot-100-shawn-mendes-first-top-10. Erişim tarihi: 2015-10-05. 
  43. ^ Trust, Gary (2015-10-12). "The Weeknd No. 1 on Hot 100, Drake's 'Hotline Bling' Bounds to No. 2". Billboard. 23 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151123162609/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6723029/weeknd-no-1-hot-100-drake-hotline-bling-no-2. Erişim tarihi: 2015-10-12. 
  44. ^ Trust, Gary (2015-10-19). "The Weeknd's 'The Hills' No. 1 on Hot 100 for Fifth Week". Billboard. 21 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151021220822/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6731073/the-weeknd-the-hills-no-1-hot-100-fifth-week. Erişim tarihi: 2015-10-19. 
  45. ^ Trust, Gary (2015-10-26). "The Weeknd Tops Hot 100; Adele No. 1 Next Week?". Billboard. 29 Ekim 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151029003645/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6738614/weeknd-tops-hot-100-adele-no-1-next-week. Erişim tarihi: 2015-10-26. 
  46. ^ Trust, Gary (2015-11-02). "Adele No. 1 on Hot 100, Justin Bieber Debuts at No. 2 With 'Sorry'". Billboard. 23 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151123162615/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6746356/adele-no-1-hot-100-justin-bieber-no-2-sorry. Erişim tarihi: 2015-11-02. 
  47. ^ Trust, Gary (2015-11-09). "Adele's 'Hello' Tops Hot 100 for Second Week; Ariana Grande, Meghan Trainor Hit Top 10". Billboard. 23 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151123162621/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6754159/adele-hello-hot-100-second-week. Erişim tarihi: 2015-11-09. 
  48. ^ Trust, Gary (2015-11-16). "Adele's 'Hello' Leads Hot 100 for Third Week, Is Fastest Radio Songs No. 1 in 22 Years". Billboard. 17 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151117153214/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6762610/adele-hello-hot-100-no-1-third-week-fastest-radio-songs. Erişim tarihi: 2015-11-16. 
  49. ^ Trust, Gary (2015-11-23). "Adele Tops Hot 100 for Fourth Week; Justin Bieber, Alessia Cara Hit Top 10". Billboard. 24 Kasım 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151124143342/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6770427/adele-tops-hot-100-fourth-week-justin-bieber-alessia-cara. Erişim tarihi: 2015-11-23. 
  50. ^ Trust, Gary (2015-11-30). "Adele's 'Hello' Leads Hot 100 for Fifth Week". Billboard. 8 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151208125032/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6777992/adele-hello-no-1-hot-100-fifth-week. Erişim tarihi: 2015-11-30. 
  51. ^ Trust, Gary (2015-12-07). "Adele's 'Hello' Leads Hot 100 for Sixth Week, Selena Gomez Goes Top 10". Billboard. 8 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151208124937/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6786013/adele-hello-leads-hot-100-sixth-week. Erişim tarihi: 2015-12-07. 
  52. ^ Trust, Gary (2015-12-14). "Adele Matches Her Longest Hot 100 Reign With Seventh Week at No. 1 for 'Hello'". Billboard. 15 Aralık 2015 tarihinde kaynağından arşivlendi. http://web.archive.org/web/20151215125515/http://www.billboard.com/articles/columns/chart-beat/6806123/adele-hot-100-seventh-week-no-1. Erişim tarihi: 2015-12-14.