2017'de Billboard Hot 100'da bir numara olan single'lar listesi

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Billboard Hot 100, Amerika Birleşik Devletleri'nde en iyi performans gösteren single çalışmalarını sıralayan bir listedir. Billboard dergisi tarafından yayımlanan ve Nielsen SoundScan tarafından derlenen bu liste, haftalık fiziksel ve dijital satış rakamlarının yanı sıra, müzik yayınlarını da esas almaktadır.

Liste geçmişi[değiştir | kaynağı değiştir]

Tarih Şarkı Sanatçı(lar) Kaynak
7 Ocak "Starboy" The Weeknd ve Daft Punk [1]
14 Ocak "Black Beatles" Rae Sremmurd ve Gucci Mane [2]
21 Ocak "Bad and Boujee" Migos ve Lil Uzi Vert [3]
28 Ocak "Shape of You" Ed Sheeran [4]
4 Şubat "Bad and Boujee" Migos ve Lil Uzi Vert [5]
11 Şubat [6]
18 Şubat "Shape of You" Ed Sheeran [7]
25 Şubat [8]
4 Mart [9]
11 Mart [10]
18 Mart [11]
25 Mart [12]
1 Nisan [13]
8 Nisan [14]
15 Nisan [15]
22 Nisan [16]
29 Nisan [17]
6 Mayıs "Humble" Kendrick Lamar [18]
13 Mayıs "That's What I Like" Bruno Mars [19]
20 Mayıs "I'm the One" DJ Khaled ile Justin Bieber, Quavo, Chance the Rapper ve Lil Wayne [20]
27 Mayıs "Despacito" Luis Fonsi ve Daddy Yankee ile Justin Bieber [21]
3 Haziran [22]
10 Haziran [23]
17 Haziran [24]
24 Haziran [25]
1 Temmuz [26]
8 Temmuz [27]
15 Temmuz [28]
22 Temmuz [29]
29 Temmuz [30]
5 Ağustos [31]
12 Ağustos [32]
19 Ağustos [33]
26 Ağustos [34]
2 Eylül [35]
9 Eylül [36]
16 Eylül "Look What You Made Me Do" Taylor Swift [37]
23 Eylül [38]
30 Eylül [39]
7 Ekim "Bodak Yellow" Cardi B [40]
14 Ekim [41]
21 Ekim [42]
28 Ekim "Rockstar" Post Malone ve 21 Savage [43]
4 Kasım [44]
11 Kasım [45]
18 Kasım [46]
25 Kasım [47]
2 Aralık [48]
9 Aralık [49]
16 Aralık [50]
23 Aralık "Perfect" Ed Sheeran ile Beyoncé düeti [51]
30 Aralık [52]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ Trust, Gary (27 Aralık 2016). "The Weeknd's 'Starboy,' Featuring Daft Punk, Hits No. 1 on Hot 100". Billboard. 30 Aralık 2016 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Aralık 2016. 
  2. ^ Trust, Gary (3 Ocak 2017). "Rae Sremmurd Returns to No. 1 on Hot 100, Migos Soars to Top 10". Billboard. 6 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ocak 2017. 
  3. ^ Trust, Gary (9 Ocak 2017). "Migos' 'Bad and Boujee,' Featuring Lil Uzi Vert, Tops Hot 100". Billboard. 12 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Ocak 2017. 
  4. ^ Trust, Gary (17 Ocak 2017). "Ed Sheeran Debuts Atop Hot 100 With 'Shape of You' & in Top 10 With 'Castle on the Hill'". Billboard. 20 Ocak 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ocak 2017. 
  5. ^ Trust, Gary (23 Ocak 2017). "Migos Return to No. 1 on Hot 100, The Chainsmokers Debut in Top 10". Billboard. 3 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Ocak 2017. 
  6. ^ Trust, Gary (30 Ocak 2017). "Migos Hold Atop Hot 100, Alessia Cara Hits Top 10". Billboard. 3 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Ocak 2017. 
  7. ^ Trust, Gary (6 Şubat 2017). "Ed Sheeran Returns to Top of Hot 100, Zayn & Taylor Swift Surge to No. 3". Billboard. 16 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Şubat 2017. 
  8. ^ Trust, Gary (13 Şubat 2017). "Ed Sheeran's 'Shape' Tops Hot 100, Lady Gaga's 'Reasons' Returns at No. 4". Billboard. 24 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Şubat 2017. 
  9. ^ Trust, Gary (21 Şubat 2017). "Ed Sheeran Tops Hot 100, Katy Perry Debuts at No. 4 & Bruno Mars, Rihanna & The Weeknd All Hit Top 10". Billboard. 23 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Şubat 2017. 
  10. ^ Trust, Gary (27 Şubat 2017). "Ed Sheeran's 'Shape of You' Leads Hot 100 for Fifth Week". Billboard. 28 Şubat 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Şubat 2017. 
  11. ^ Trust, Gary (6 Mart 2017). "The Chainsmokers Match Beatles & Bee Gees With Three Songs in Hot 100's Top 10 & Ed Sheeran Holds at No. 1". Billboard. 7 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Mart 2017. 
  12. ^ Trust, Gary (13 Mart 2017). "Ed Sheeran Stays Atop Hot 100, Clean Bandit Bounds to Top 10". Billboard. 14 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mart 2017. 
  13. ^ Trust, Gary (20 Mart 2017). "Ed Sheeran Leads Hot 100 for Eighth Week, KYLE Hits Top 10". Billboard. 24 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mart 2017. 
  14. ^ Trust, Gary (27 Mart 2017). "Ed Sheeran's 'Shape of You' Tops Hot 100; Drake Debuts Two in Top 10". Billboard. 28 Mart 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Mart 2017. 
  15. ^ Trust, Gary (3 Nisan 2017). "Ed Sheeran's 'Shape of You' Tops Hot 100 for 10th Week". Billboard. 4 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Nisan 2017. 
  16. ^ Trust, Gary (10 Nisan 2017). "Ed Sheeran Holds Atop Hot 100 as Kendrick Lamar Debuts at No. 2". Billboard. 20 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Nisan 2017. 
  17. ^ Trust, Gary (17 Nisan 2017). "Ed Sheeran Tops Hot 100 for 12th Week, as Harry Styles Starts at No. 4". Billboard. 19 Nisan 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Nisan 2017. 
  18. ^ Trust, Gary (24 Nisan 2017). "Kendrick Lamar's 'Humble.' Hits No. 1 on Billboard Hot 100". Billboard. 4 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Nisan 2017. 
  19. ^ Trust, Gary (1 Mayıs 2017). "Bruno Mars' 'That's What I Like' Lifts to No. 1 on Billboard Hot 100". Billboard. 5 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Mayıs 2017. 
  20. ^ Trust, Gary (8 Mayıs 2017). "DJ Khaled's All-Star 'I'm the One' Debuts at No. 1 on Billboard Hot 100". Billboard. 19 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Mayıs 2017. 
  21. ^ Trust, Gary (15 Mayıs 2017). "Luis Fonsi & Daddy Yankee's 'Despacito,' Featuring Justin Bieber, Hits No. 1 on Billboard Hot 100". Billboard. 19 Mayıs 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Mayıs 2017. 
  22. ^ Trust, Gary (22 Mayıs 2017). "Luis Fonsi & Daddy Yankee Hold Atop Hot 100, Miley Cyrus Soars to Top 10". Billboard. 12 Haziran 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Mayıs 2017. 
  23. ^ Trust, Gary (30 Mayıs 2017). "Luis Fonsi & Daddy Yankee Lead Hot 100, Ed Sheeran Sets Record in Top Five". Billboard. 14 Haziran 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Mayıs 2017. 
  24. ^ Trust, Gary (5 Haziran 2017). "Luis Fonsi & Daddy Yankee Top Hot 100, Post Malone Earns First Top 10". Billboard. 9 Haziran 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Haziran 2017. 
  25. ^ Trust, Gary (12 Haziran 2017). "Luis Fonsi & Daddy Yankee's 'Despacito' Dominates Hot 100 for Fifth Week". Billboard. 13 Haziran 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Haziran 2017. 
  26. ^ Trust, Gary (19 Haziran 2017). "'Despacito' Dominates Hot 100 & Justin Bieber Has Week's Three Top-Selling Songs". Billboard. 23 Haziran 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Haziran 2017. 
  27. ^ Trust, Gary (26 Haziran 2017). "'Despacito' Tops Hot 100 for 7th Week & DJ Khaled's 'Wild Thoughts,' Featuring Rihanna & Bryson Tiller, Debuts at No. 4". Billboard. 26 Haziran 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Haziran 2017. 
  28. ^ Trust, Gary (3 Temmuz 2017). "Luis Fonsi & Daddy Yankee Rule Hot 100, Imagine Dragons Hit Top 10". Billboard. 4 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Temmuz 2017. 
  29. ^ Trust, Gary (10 Temmuz 2017). "Luis Fonsi & Daddy Yankee's 'Despacito' Tops Hot 100 for Ninth Week & Becomes Top Radio Song". Billboard. 12 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Temmuz 2017. 
  30. ^ Trust, Gary (17 Temmuz 2017). "'Despacito' Leads Hot 100 for 10th Week, Ed Sheeran Ties Record & Shawn Mendes Hits Top 10". Billboard. 17 Temmuz 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Temmuz 2017. 
  31. ^ Trust, Gary (24 Temmuz 2017). "'Despacito' Tops Billboard Hot 100 for 11th Week, Charlie Puth Hits Top 10". Billboard. 6 Ağustos 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Temmuz 2017. 
  32. ^ Trust, Gary (2 Ağustos 2017). "'Despacito' Ties for Longest-Leading Hot 100 No. 1 of 2017 With 12th Week on Top". Billboard. 3 Ağustos 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ağustos 2017. 
  33. ^ Anderson, Trevor (7 Ağustos 2017). "'Despacito' Tops Hot 100 for 13th Week, Sets New No. 1 Record on Digital Song Sales Chart". Billboard. 7 Ağustos 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ağustos 2017. 
  34. ^ Trust, Gary (14 Ağustos 2017). "'Despacito' Ties for Second-Longest-Leading Hot 100 No. 1 of All Time & Cardi B Hits Top 10". Billboard. 16 Ağustos 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ağustos 2017. 
  35. ^ Trust, Gary (21 Ağustos 2017). "'Despacito' is Second Song Ever to Lead Hot 100 for at Least 15 Weeks". Billboard. 23 Ağustos 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ağustos 2017. 
  36. ^ Trust, Gary (28 Ağustos 2017). "Luis Fonsi, Daddy Yankee & Justin Bieber's 'Despacito' Ties for Longest Run at No. 1 in Hot 100's History". Billboard. 29 Ağustos 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ağustos 2017. 
  37. ^ Trust, Gary (5 Eylül 2017). "Taylor Swift's 'Look What You Made Me Do' Leaps to No. 1 on Hot 100 With Top Streaming & Sales Week of 2017". Billboard. 13 Eylül 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Eylül 2017. 
  38. ^ Trust, Gary (11 Eylül 2017). "Taylor Swift at Nos. 1 & 4 on Billboard Hot 100, as Cardi B Moves Up to No. 2". Billboard. 21 Eylül 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Eylül 2017. 
  39. ^ Trust, Gary (18 Eylül 2017). "Taylor Swift Tops Billboard Hot 100, Sam Smith Debuts at No. 5". Billboard. Erişim tarihi: 19 Eylül 2017. 
  40. ^ Trust, Gary (25 Eylül 2017). "Cardi B 'Moves' to No. 1 on Billboard Hot 100 With 'Bodak Yellow', Post Malone Debuts at No. 2 With 'Rockstar'". Billboard. 29 Eylül 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Eylül 2017. 
  41. ^ Trust, Gary (2 Ekim 2017). "Cardi B Holds Atop Billboard Hot 100 With 'Bodak Yellow,' Demi Lovato Hits Top 10". Billboard. 2 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Ekim 2017. 
  42. ^ Trust, Gary (9 Ekim 2017). "J Balvin, Willy William & Beyonce Blast to No. 3 on Billboard Hot 100 With 'Mi Gente', Cardi B No. 1 for Third Week". Billboard. 11 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Ekim 2017. 
  43. ^ Trust, Gary (16 Ekim 2017). "Post Malone & 21 Savage Earn First Hot 100 No. 1 With 'Rockstar'". Billboard. 18 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Ekim 2017. 
  44. ^ Trust, Gary (23 Ekim 2017). "Post Malone & 21 Savage's 'Rockstar' Rules Billboard Hot 100 for Second Week". Billboard. 24 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Ekim 2017. 
  45. ^ Trust, Gary (30 Ekim 2017). "Post Malone & 21 Savage Lead Hot 100, Camila Cabello & Ed Sheeran Hit Top 10". Billboard. 31 Ekim 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 31 Ekim 2017. 
  46. ^ Trust, Gary (6 Kasım 2017). "Post Malone & 21 Savage No. 1 on Billboard Hot 100 for Fourth Week, Camila Cabello's 'Havana' Surges to No. 2". Billboard. 19 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Kasım 2017. 
  47. ^ Trust, Gary (13 Kasım 2017). "Post Malone Rules Billboard Hot 100 for Fifth Week, Sam Smith Hits New High, Maroon 5 & SZA Reach Top 10". Billboard. 16 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Kasım 2017. 
  48. ^ Trust, Gary (20 Kasım 2017). "Post Malone's 'Rockstar' Tops Hot 100, Camila Cabello's 'Havana' Is Top Seller & Imagine Dragons' 'Thunder' Rules Radio". Billboard. 30 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Kasım 2017. 
  49. ^ Trust, Gary (27 Kasım 2017). "Post Malone's 'Rockstar' Rules Billboard Hot 100, Ed Sheeran's 'Perfect' Hits Top Five". Billboard. 27 Kasım 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Kasım 2017. 
  50. ^ Trust, Gary (4 Aralık 2017). "Post Malone's 'Rockstar' Leads Billboard Hot 100 for Eighth Week, G-Eazy's 'No Limit' Lifts to Top 10". Billboard. 5 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Aralık 2017. 
  51. ^ Trust, Gary (11 Aralık 2017). "Ed Sheeran & Beyonce's 'Perfect' Tops Billboard Hot 100". Billboard. 13 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Aralık 2017. 
  52. ^ Trust, Gary (18 Aralık 2017). "Mariah Carey's 'All I Want for Christmas Is You' Hits Hot 100's Top 10 for First Time, 'Perfect' Still No. 1". Billboard. 21 Aralık 2017 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Aralık 2017.