2019 Billboard Hot 100 bir numaralı şarkıları listesi (ABD)

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Gezinti kısmına atla Arama kısmına atla

Billboard Hot 100, Amerika Birleşik Devletleri'nde en iyi performans gösteren single çalışmalarını sıralayan bir listedir. Billboard dergisi tarafından yayımlanan ve Nielsen SoundScan tarafından derlenen bu liste, haftalık fiziksel ve dijital satış rakamlarının yanı sıra, müzik yayınlarını da esas almaktadır.

Lil Nas X "Old Road Town" şarkısı ile ilk bir numarasını elde etti. Şarkı on dokuz hafta bir numarada kalarak liste tarihinde en uzun süre bir numarada kalan şarkı oldu. Şarkı ayrıca yılın en çok satan şarkısı oldu.
Ariana Grande "7 Rings" şarkısı ile ikinci bir numarasını elde etti.
Billie Eilish "Bad Guy" şarkısı ile ilk bir numarasını elde etti. Billie Eilish 21. yüzyılda doğup zirveye ulaşan ilk kişi oldu ve 2013 yılında Lorde'den sonra bir numaraya ulaşan en genç kişi oldu.
Lizzo "Truth Hurts" şarkısı ile ilk bir numarasını elde etti. Şarkı yedi hafta bir numarada kalarak en uzun zirvede kalan kadın rap şarkıcısı şarkısı oldu.
Selena Gomez "Lose You To Love Me" ile ilk bir numarasını elde etti.
Mariah Carey'nin "All I Want For Christmas Is You" şarkısı yayınlandıktan yirmi beş sene sonra ilk defa bir numaraya yükseldi ve Mariah Carey'nin on dokuzcu bir numarası oldu. Şarkı David Seville and the Chipmunks'ın "The Chipmunk Song" şarkısından sonra bir numaraya ulaşan ilk noel şarkısı oldu.

Liste geçmişi[değiştir | kaynağı değiştir]

Key
Best performing song of 2019 2019'un en başarılı single'ını gösterir[1]
Tarih Şarkı Sanatçı(lar) Kay.
5 Ocak "Thank U, Next" Ariana Grande [2][3]
12 Ocak "Without Me" Halsey [4][5]
19 Ocak "Sunflower" Post Malone ve Swae Lee [6][7]
26 Ocak "Without Me" Halsey [8][9]
2 Şubat "7 Rings" Ariana Grande [10][11]
9 Şubat [12][13]
16 Şubat [14][15]
23 Şubat [16][17]
2 Mart [18][19]
9 Mart "Shallow" Lady Gaga and Bradley Cooper [20][21]
16 Mart "Sucker" Jonas Brothers [22][23]
23 Mart "7 Rings" Ariana Grande [24][25]
30 Mart [26][27]
6 Nisan [28][29]
13 Nisan "Old Town Road" dagger Lil Nas X [30][31]
20 Nisan Lil Nas X ile Billy Ray Cyrus[a] [32][33]
27 Nisan [34][35]
4 Mayıs [36][37]
11 Mayıs [38][39]
18 Mayıs [40][41]
25 Mayıs [42][43]
1 Haziran [44][45]
8 Haziran [46][47]
15 Haziran [48][49]
22 Haziran [50][51]
29 Haziran [52][53]
6 Temmuz [54][55]
13 Temmuz [56][57]
20 Temmuz [58][59]
27 Temmuz [60][61]
3 Ağustos [62][63]
10 Ağustos [64][65]
17 Ağustos [66][67]
24 Ağustos "Bad Guy" Billie Eilish [68][69]
31 Ağustos "Señorita" Shawn Mendes and Camila Cabello [70][71]
7 Eylül "Truth Hurts" Lizzo [72][73]
14 Eylül [74][75]
21 Eylül [76][77]
28 Eylül [78][79]
5 Ekim [80][81]
12 Ekim [82][83]
19 Ekim "Highest in the Room" Travis Scott [84][85]
26 Ekim "Truth Hurts" Lizzo [86][87]
2 Kasım "Someone You Loved" Lewis Capaldi [88][89]
9 Kasım "Lose You to Love Me" Selena Gomez [90][91]
16 Kasım "Someone You Loved" Lewis Capaldi [92][93]
23 Kasım [94][95]
30 Kasım "Circles" Post Malone [96][97]
7 Aralık [98][99]
14 Aralık "Heartless" The Weeknd [100][101]
21 Aralık "All I Want for Christmas Is You" Mariah Carey [102][103]
28 Aralık [104][105]

Ayrıca bakınız[değiştir | kaynağı değiştir]

Kaynakça[değiştir | kaynağı değiştir]

  1. ^ "Year-End Charts, Hot 100 Songs". Billboard. 2019. 23 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Aralık 2019. 
  2. ^ Trust, Gary (31 Aralık 2018). "Mariah Carey's 'Christmas' Climbs to No. 3 on Billboard Hot 100, Ariana Grande's 'Next' Leads for Seventh Week". Billboard. 26 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ocak 2019. (abonelik gereklidir)
  3. ^ "January 5, 2019". Billboard Hot 100. 2 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  4. ^ Trust, Gary (7 Ocak 2019). "Halsey's 'Without Me' Tops Billboard Hot 100, Becoming Her First No. 1 as a Lead Artist". Billboard. 29 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ocak 2019. (abonelik gereklidir)
  5. ^ "January 12, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  6. ^ Trust, Gary (14 Ocak 2019). "Post Malone & Swae Lee's 'Sunflower (Spider-Man: Into the Spider-Verse)' Hits No. 1 on Billboard Hot 100". Billboard. 31 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 15 Ocak 2019. (abonelik gereklidir)
  7. ^ "January 19, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  8. ^ Trust, Gary (22 Ocak 2019). "Halsey's 'Without Me' Returns to No. 1 on Billboard Hot 100, Post Malone's 'Wow.' Hits Top 10". Billboard. 31 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ocak 2019. (abonelik gereklidir)
  9. ^ "January 26, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  10. ^ Trust, Gary (28 Ocak 2019). "Ariana Grande's '7 Rings' Soars In at No. 1 on Billboard Hot 100". Billboard. 27 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ocak 2019. (abonelik gereklidir)
  11. ^ "February 2, 2019". Billboard Hot 100. 13 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  12. ^ Trust, Gary (4 Şubat 2019). "Ariana Grande's '7 Rings' Spends Second Week Atop Billboard Hot 100, J. Cole's 'Middle Child' Charges to Top Five". Billboard. 4 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Şubat 2019. (abonelik gereklidir)
  13. ^ "February 9, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  14. ^ Trust, Gary (11 Şubat 2019). "Ariana Grande's '7 Rings' Spends Third Week Atop Billboard Hot 100, Marshmello Makes Fortnite-Fueled Flight to No. 2". Billboard. 31 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Şubat 2019. (abonelik gereklidir)
  15. ^ "February 16, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  16. ^ Trust, Gary (19 Şubat 2019). "Ariana Grande Claims Nos. 1, 2 & 3 on Billboard Hot 100, Is First Act to Achieve the Feat Since The Beatles in 1964". Billboard. 28 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Şubat 2019. (abonelik gereklidir)
  17. ^ "February 23, 2019". Billboard Hot 100. 21 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  18. ^ Trust, Gary (25 Şubat 2019). "Ariana Grande's '7 Rings' Tops Billboard Hot 100 for Fifth Week, Cardi B & Bruno Mars' 'Please Me' Debuts at No. 5". Billboard. 31 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Şubat 2019. (abonelik gereklidir)
  19. ^ "March 2, 2019". Billboard Hot 100. 21 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  20. ^ Trust, Gary (4 Mart 2019). "Lady Gaga & Bradley Cooper's 'Shallow' Surges to No. 1 on Billboard Hot 100, Fueled by Oscars Gains". Billboard. 5 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Mart 2019. (abonelik gereklidir)
  21. ^ "March 9, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  22. ^ Trust, Gary (11 Mart 2019). "Jonas Brothers Notch First Billboard Hot 100 No. 1 as 'Sucker' Blasts In On Top". Billboard. 2 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Mart 2019. (abonelik gereklidir)
  23. ^ "March 16, 2019". Billboard Hot 100. 1 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  24. ^ Trust, Gary (18 Mart 2019). "Ariana Grande's '7 Rings' Returns to No. 1 on Billboard Hot 100, Post Malone's 'Wow.' Hits Top Five". Billboard. 8 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Mart 2019. (abonelik gereklidir)
  25. ^ "March 23, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  26. ^ Trust, Gary (25 Mart 2019). "'7 Rings,' 7 Weeks: Ariana Grande Ties Personal Best Reign Atop Billboard Hot 100". Billboard. 11 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Mart 2019. (abonelik gereklidir)
  27. ^ "March 30, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  28. ^ Trust, Gary (1 Nisan 2019). "'Ariana Grande's '7 Rings' Rules Billboard Hot 100 for 8th Week, Passing Her Reign With 'Thank U, Next'". Billboard. 31 Ağustos 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Nisan 2019. (abonelik gereklidir)
  29. ^ "April 6, 2019". Billboard Hot 100. 1 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  30. ^ Trust, Gary (8 Nisan 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Leaps to No. 1 on Billboard Hot 100". Billboard. 7 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Nisan 2019. (abonelik gereklidir)
  31. ^ "April 13, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  32. ^ Trust, Gary (15 Nisan 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road,' Featuring Billy Ray Cyrus, Spends Second Week at No. 1 on Billboard Hot 100 With Record-Shattering Streams". Billboard. 27 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Nisan 2019. (abonelik gereklidir)
  33. ^ "April 20, 2019". Billboard Hot 100. 6 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  34. ^ Trust, Gary (22 Nisan 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Leads Billboard Hot 100 for Third Week; Sam Smith & Normani, BTS & Halsey Hit Top 10". Billboard. 27 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Nisan 2019. (abonelik gereklidir)
  35. ^ "April 27, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  36. ^ Trust, Gary (29 Nisan 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 For Fourth Week, Khalid's 'Talk' Hits Top 10". Billboard. 12 Mayıs 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Nisan 2019. (abonelik gereklidir)
  37. ^ "May 4, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  38. ^ Trust, Gary (6 Mayıs 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Tops Billboard Hot 100 For Fifth Week, Taylor Swift's 'Me!' Vaults to No. 2". Billboard. 9 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Mayıs 2019. (abonelik gereklidir)
  39. ^ "May 11, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  40. ^ Trust, Gary (13 Mayıs 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 for Sixth Week; Shawn Mendes, Logic & Eminem Debut in Top Five". Billboard. 27 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Mayıs 2019. (abonelik gereklidir)
  41. ^ "May 18, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  42. ^ Trust, Gary (20 Mayıs 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Tops Billboard Hot 100 for Seventh Week, Ed Sheeran & Justin Bieber's 'I Don't Care' Debuts at No. 2". Billboard. 9 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 21 Mayıs 2019. (abonelik gereklidir)
  43. ^ "May 25, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  44. ^ Trust, Gary (28 Mayıs 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 for Eighth Week, Ava Max's 'Sweet but Psycho' Hits Top 10". Billboard. 9 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 28 Mayıs 2019. (abonelik gereklidir)
  45. ^ "June 1, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  46. ^ Trust, Gary (3 Haziran 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Tops Billboard Hot 100 for Ninth Week, the Most This Year, & DaBaby's 'Suge' Hits Top 10". Billboard. 26 Haziran 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 4 Haziran 2019. (abonelik gereklidir)
  47. ^ "June 8, 2019". Billboard Hot 100. 1 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  48. ^ Trust, Gary (10 Haziran 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 for 10th Week, the Longest Reign Since Drake's 'In My Feelings'". Billboard. 27 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 11 Haziran 2019. (abonelik gereklidir)
  49. ^ "June 15, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  50. ^ Trust, Gary (17 Haziran 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Tops Billboard Hot 100 for 11th Week, Chris Brown & Drake's 'No Guidance' Debuts at No. 9". Billboard. 2 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 18 Haziran 2019. (abonelik gereklidir)
  51. ^ "June 22, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  52. ^ Trust, Gary (24 Haziran 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Leads Billboard Hot 100 for 12th Week, New Taylor Swift & Drake Songs Debut in Top 10". Billboard. 27 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 25 Haziran 2019. (abonelik gereklidir)
  53. ^ "June 29, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  54. ^ Trust, Gary (1 Temmuz 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Tops Hot 100 for a Hip-Hop Record 13th Week; Shawn Mendes & Camila Cabello's 'Senorita' Debuts at No. 2". Billboard. 27 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 2 Temmuz 2019. (abonelik gereklidir)
  55. ^ "July 6, 2019". Billboard Hot 100. 11 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  56. ^ Trust, Gary (8 Temmuz 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Leads Hot 100 for 14th Week, Lizzo's 'Truth Hurts' Hits Top 10". Billboard. 29 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 9 Temmuz 2019. (abonelik gereklidir)
  57. ^ "July 13, 2019". Billboard Hot 100. 8 Temmuz 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  58. ^ Trust, Gary (15 Temmuz 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 for 15th Week, Post Malone's 'Goodbyes' Debuts at No. 3". Billboard. 27 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 16 Temmuz 2019. (abonelik gereklidir)
  59. ^ "July 20, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  60. ^ Trust, Gary (22 Temmuz 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 For Record-Tying 16th Week". Billboard. 27 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 23 Temmuz 2019. (abonelik gereklidir)
  61. ^ "July 27, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  62. ^ Anderson, Trevor; Trust, Gary (29 Temmuz 2019). "Winner's Circle: Lil Nas X's 'Old Town Road' Breaks Record With 17th Week Atop Billboard Hot 100". Billboard. 27 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 30 Temmuz 2019. (abonelik gereklidir)
  63. ^ "August 3, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  64. ^ Trust, Gary (5 Ağustos 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Rules Billboard Hot 100 for 18th Week, Lil Tecca's 'Ran$om' Reaches Top 10". Billboard. 27 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 6 Ağustos 2019. (abonelik gereklidir)
  65. ^ "August 10, 2019". Billboard Hot 100. 1 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  66. ^ Trust, Gary (12 Ağustos 2019). "Lil Nas X's 'Old Town Road' Leads Billboard Hot 100 for 19th Week, Ariana Grande & Social House's 'Boyfriend' Debuts in Top 10". Billboard. 21 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 13 Ağustos 2019. (abonelik gereklidir)
  67. ^ "August 17, 2019". Billboard Hot 100. 23 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  68. ^ Trust, Gary (19 Ağustos 2019). "Billie Eilish's 'Bad Guy' Hits No. 1 on Billboard Hot 100, Dethroning Lil Nas X's 'Old Town Road' After Record 19 Weeks on Top". Billboard. 21 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 20 Ağustos 2019. (abonelik gereklidir)
  69. ^ "August 24, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  70. ^ Trust, Gary (26 Ağustos 2019). "Shawn Mendes & Camila Cabello's 'Señorita' Hits No. 1 on Billboard Hot 100". Billboard. 22 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 27 Ağustos 2019. (abonelik gereklidir)
  71. ^ "August 31, 2019". Billboard Hot 100. 21 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  72. ^ Trust, Gary (3 Eylül 2019). "Lizzo's 'Truth Hurts' Hits No. 1 on Billboard Hot 100, Taylor Swift's 'Lover' Leaps to Top 10". Billboard. 22 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 3 Eylül 2019. (abonelik gereklidir)
  73. ^ "September 7, 2019". Billboard Hot 100. 27 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  74. ^ Trust, Gary (9 Eylül 2019). "Lizzo's 'Truth Hurts' Tops Billboard Hot 100 for Second Week, Post Malone's 'Circles' Debuts in Top 10". Billboard. 13 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Eylül 2019. (abonelik gereklidir)
  75. ^ "September 14, 2019". Billboard Hot 100. 22 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  76. ^ Trust, Gary (16 Eylül 2019). "Lizzo Leads Billboard Hot 100, Post Malone Brings Back Ozzy Osbourne & Lewis Capaldi Lands First Top 10". Billboard. 23 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Eylül 2019. (abonelik gereklidir)
  77. ^ "September 21, 2019". Billboard Hot 100. 22 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  78. ^ Trust, Gary (23 Eylül 2019). "Lizzo's 'Truth Hurts' Tops Billboard Hot 100 For Fourth Week, Lil Nas X's 'Panini' Hits Top 10". Billboard. 15 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Eylül 2019. (abonelik gereklidir)
  79. ^ "September 28, 2019". Billboard Hot 100. 23 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  80. ^ Trust, Gary (30 Eylül 2019). "Lizzo's 'Truth Hurts' Leads Hot 100 For 5th Week, Chris Brown's 'No Guidance' Is His First Top 5 Hit Since 2008". Billboard. 14 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Ekim 2019. (abonelik gereklidir)
  81. ^ "October 5, 2019". Billboard Hot 100. 30 Eylül 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  82. ^ Trust, Gary (7 Ekim 2019). "Lizzo's 'Truth Hurts' Tops Billboard Hot 100 For Sixth Week, 'Good as Hell' Becomes Her Second Top 40 Hit". Billboard. 22 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 8 Ekim 2019. (abonelik gereklidir)
  83. ^ "October 12, 2019". Billboard Hot 100. 13 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  84. ^ Trust, Gary (14 Ekim 2019). "Travis Scott's 'Highest in the Room' Debuts at No. 1 on Hot 100, Dan + Shay + Justin's '10,000 Hours' Is No. 4". Billboard. 23 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 14 Ekim 2019. (abonelik gereklidir)
  85. ^ "October 19, 2019". Billboard Hot 100. 14 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  86. ^ Trust, Gary (21 Ekim 2019). "Lizzo's 'Truth Hurts' Tops Hot 100 for 7th Week, Tying for Longest Reign Ever for a Rap Song by a Female Artist". Billboard. 26 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 22 Ekim 2019. (abonelik gereklidir)
  87. ^ "October 26, 2019". Billboard Hot 100. 21 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  88. ^ Trust, Gary (28 Ekim 2019). "Lewis Capaldi's 'Someone You Loved' Hits No. 1 on Billboard Hot 100". Billboard. 24 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 29 Ekim 2019.  Birden fazla |url-status= ve |ölüurl= kullanıldı (yardım)
  89. ^ "November 2, 2019". Billboard Hot 100. 28 Ekim 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  90. ^ Trust, Gary (4 Kasım 2019). "Selena Gomez Scores First No. 1 on Billboard Hot 100 With 'Lose You to Love Me'". Billboard. 24 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 5 Kasım 2019.  Birden fazla |url-status= ve |ölüurl= kullanıldı (yardım)
  91. ^ "November 9, 2019". Billboard Hot 100. 20 Şubat 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  92. ^ Trust, Gary (11 Kasım 2019). "Lewis Capaldi's 'Someone You Loved' Returns to No. 1 on Hot 100, Maroon 5 Adds 15th Top 10 With 'Memories'". Billboard. 19 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 12 Kasım 2019.  Birden fazla |url-status= ve |ölüurl= kullanıldı (yardım)
  93. ^ "November 16, 2019". Billboard Hot 100. 11 Kasım 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  94. ^ Trust, Gary (18 Kasım 2019). "Lewis Capaldi's 'Someone You Loved' Tops Hot 100 For Third Week, Tying Capitol Records Mark Held Since 1963". Billboard. 13 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 19 Kasım 2019.  Birden fazla |url-status= ve |ölüurl= kullanıldı (yardım)
  95. ^ "November 23, 2019". Billboard Hot 100. 22 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  96. ^ Trust, Gary (25 Kasım 2019). "Post Malone's 'Circles' Hits No. 1 on Billboard Hot 100, Billie Eilish's 'Everything I Wanted' Blasts to Top 10". Billboard. 21 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 26 Kasım 2019.  Birden fazla |url-status= ve |ölüurl= kullanıldı (yardım)
  97. ^ "November 30, 2019". Billboard Hot 100. 22 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  98. ^ Trust, Gary (2 Aralık 2019). "Post Malone's 'Circles' Spends Second Week at No. 1 on Hot 100, Arizona Zervas' 'Roxanne' Zooms to Top Five". Billboard. 18 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 7 Aralık 2019.  Birden fazla |url-status= ve |ölüurl= kullanıldı (yardım)
  99. ^ "November 30, 2019". Billboard Hot 100. 3 Aralık 2019 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  100. ^ Trust, Gary (9 Aralık 2019). "The Weeknd's 'Heartless' Hits No. 1 on Hot 100, Mariah Carey's 'All I Want for Christmas Is You' Returns to No. 3 High". Billboard. 16 Ocak 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 10 Aralık 2019.  Birden fazla |url-status= ve |ölüurl= kullanıldı (yardım)
  101. ^ "December 14, 2019". Billboard Hot 100. 22 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  102. ^ Trust, Gary (16 Aralık 2019). "Wish Come True: Mariah Carey's 'All I Want for Christmas Is You' Hits No. 1 on Hot 100 After 25-Year Wait". Billboard. 18 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 17 Aralık 2019.  Birden fazla |url-status= ve |ölüurl= kullanıldı (yardım)
  103. ^ "December 21, 2019". Billboard Hot 100. 22 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 
  104. ^ Trust, Gary (23 Aralık 2019). "Mariah Carey No. 1, Brenda Lee No. 2 in Billboard Hot 100's First-Ever 'Christmas' Double Up". Billboard. 1 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 24 Aralık 2019.  Birden fazla |url-status= ve |ölüurl= kullanıldı (yardım)
  105. ^ "December 28, 2019". Billboard Hot 100. 22 Mart 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: 1 Mart 2020. 


Kaynak hatası: <ref> "lower-alpha" adında grup ana etiketi bulunuyor, ancak <references group="lower-alpha"/> etiketinin karşılığı bulunamadı. (Bkz: Kaynak gösterme)