Tartışma:Beren Saat

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi
Son yorum: Eemirrgs tarafından 2 yıl önce Tablo başlığına
Kaliteli madde Beren Saat, kaliteli madde kriterleriyle uyumlu bir kaliteli madde seçilmiştir. Eğer maddeyi geliştirebilirseniz, çekinmeyin. Eğer maddenin, bu kriterleri artık karşılamadığını düşünüyorsanız bir kaliteli madde incelemesi başlatabilirsiniz.
24 Mayıs 2015 Kaliteli madde adayı Başarılı

Taraflı içerik[kaynağı değiştir]

Maddeye taraflı içerik ve düzenleme şablonu ekledim. Çünkü hayran ağzıyla överek yazılmış ve ansiklopedik içerikten yoksun bilgiler mevcut. Nebe?viye mesaj 18:27, 20 Kasım 2009 (UTC)

kadınlar evlenince doğal olarak kocalarının soyadını alırlar mantığıyla, evlendiği kişinin soyadı ekleniyor. yasal olarak artık böyle bir durum yok. kaldı ki, oyuncu, şarkıcı vb kişiler, kimliklerinde bu soyadını kullanıyorlarsa bile, kamusal alanda kullandıkları bizim için esastır. lütfen evlendi diye soyadı değişikliği yapılmasın. --kibele 12:42, 22 Ağustos 2014 (UTC)

Beren Saat[kaynağı değiştir]

Beren Saat adlı kadın oyuncunun 2017 de aldığı ödüller kaydedilmemiş Ulusal Onurlu Duruş Ödülü ,Latina Turkish Awards da aldığı ödüller ve bazı üniversitelerde aldığı ödüller ve son olarak Social Media Awards ödüllerinde aldığı En iyi Facebook kadın oyuncu ödülü kaydedilmemiş Julycaba (mesaj) 03.09, 24 Ekim 2020 (UTC)Yanıtla

Tablo[kaynağı değiştir]

Julycaba kullanıcısı; "tablonun bu hali daha estetik daha düzenli" diyerek sürekli geri alma yapıyorsun. Madem hep böyle yapacaksın, tabloyu koyu renksiz ve yılların başta olduğu başka tabloyla değiştirsek yine geri alır mısın? Eemirrgs (mesaj) 10.15, 6 Mart 2022 (UTC)Yanıtla

Cevap vermek ister misin sevgili @Julycaba? Eemirrgs (mesaj) 09.51, 12 Mart 2022 (UTC)Yanıtla