Kullanıcı mesaj:Ayrıksı: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Halil7347 (mesaj | katkılar)
kDeğişiklik özeti yok
Takabeg (mesaj | katkılar)
120. satır: 120. satır:
Niye boşu boşuna sayfayı vandalıyorsun.Biz Size ücretsiz hizmet ediyoruz ama sizin yaptıpığınız sayfayı silmek yada vandallamak.
Niye boşu boşuna sayfayı vandalıyorsun.Biz Size ücretsiz hizmet ediyoruz ama sizin yaptıpığınız sayfayı silmek yada vandallamak.
Özür Dilerim ama Sovyet Muhavızı değil yaptığım [[Goran pandev]] sayfası dır orada kaynakça başılığınıını kaynakÇA yapmıştınız geçmişe bakın isterseniz saygılar [[Kullanıcı:halil7347|halil7347]] bu arada hizmet ediyoruz derken yardım anlamında :)
Özür Dilerim ama Sovyet Muhavızı değil yaptığım [[Goran pandev]] sayfası dır orada kaynakça başılığınıını kaynakÇA yapmıştınız geçmişe bakın isterseniz saygılar [[Kullanıcı:halil7347|halil7347]] bu arada hizmet ediyoruz derken yardım anlamında :)

==Sistemik önyargı==
* Selam. [[Sistemik önyargı]] yanlış anladınız herhalde. {{tl|sö-devlet}} derken hangi devlete ait sistemik önyargı olabilir ? [[Kullanıcı:Takabeg|Takabeg]] [[User Talk:Takabeg|<sup><u>ileti</u></sup>]] 18:14, 5 Haziran 2010 (UTC)

Sayfanın 18.14, 5 Haziran 2010 tarihindeki hâli

Bu kullanıcı bir yeni maddeler devriyesidir.
  • Merhabalar,
  • Nötralizasyon maddesindeki içeriği belirttiğiniz kitaptan mı aktardınız? Teşekkürler, iyi çalışmalar... - - noumenon א mesaj 17:59, 11 Temmuz 2009 (UTC)

Ölümüne

  • Selam. şablonda ölümüne lafını kullanmak, kurallara aykırıdır. Ben de Fenerliyim ama ölümüne değil. Medeni bir insan olarak o takımı tutuyorum. Ayrıca şablon, kışkırtıcı bir görünüm de alabilirdi. Lütfen standart şablon yazısını değiştirme...--вяí¢αи76ileti 07:08, 10 Ağustos 2009 (UTC)
Uyarınız için ayrıyetten teşekkürler, İyi çalışmalar, →Scientia← 20:11, 11 Ağustos 2009 (UTC)

Bilim Takımı

Tesadüfen bilim takımı ile ilgili sorunuzu gördüm bildiğim kadarıyla önce on yeni bilimsel madde açmanız gerekiyor daha sonra bu şablonu sayfanıza ekleyerek bilim takımına üye olabilirsiniz. --Kadirmesaj sayfam 12:03, 12 Ağustos 2009 (UTC)


Raj

Ben,kaynak göstermeyi bilmiyorum. O sayfada kullandığım kaynaklar:tr.wikipedia'da Kamp Lazlo maddesi ve en.wikipedia'daki Camp Lazlo maddesi.Ayrıca biraz da kendi bildiklerimi yazdım.Mr.Supermæn 18:12, 4 Haziran 2010 (UTC)Supermæn

Sayın Kullanıcı:Ayrıksı sizi uğraştıracağım ama lütfen şu Raj maddesini yapabilmişim mi bi bakar mısınız? Saygılarımla Kullanıcı:Supermæn


Matematik

Matematikle ilgileniyorsanız bu sayafayı ziyaet edin--Osmanlı98 17:55, 12 Ekim 2009 (UTC)

Olur

Kapımız herkese açık--Osmanlı98 18:20, 12 Ekim 2009 (UTC)

Bi de portal teklif edildi.bu bölümde oy kullanabilr,yorum yapabilir,soru sorabilirsiniz--Osmanlı98 18:25, 12 Ekim 2009 (UTC)

İskandinav Dilleri

Açmış olduğun konu daha önce açılan konu ile aynı anlamda. Vikipedi'de "İskandinav dilleri" olarak geçiyor. İngilizce Vikipedide o sayfaya link verilmiş. Gereğini yaparsan karmaşa önlenmiş olur. Kolay gelsin. askinaltun 20:01, 9 Kasım 2009 (UTC)

İsterseniz konuyu o maddeye taşıyabiliriz. Bu da bir çözüm olabilir. Bu sayfadan yönlendirme de yapılabilir. Sizinle başka bir konuda işbirliği yapmamız mümkün mü acaba? Mesaj sayfamda gerekli bilgi var. Ǎšķiñāłţųñ 20:19, 9 Kasım 2009 (UTC)

İlginiz için teşekkürler. Yakın zamanda nasıl yapmamız konusunda bağlantı kuracağım.askinaltun 20:58, 9 Kasım 2009 (UTC)

Kullanıcı adı değişikliği

Merhaba. Evet, kullanıcı adınızı değiştirebilirsiniz. Bunun için bir bürokrata danışmanız yeterli olacaktır. İyi çalışmalar. --Superyetkinileti 15:45, 22 Mayıs 2010 (UTC)

Portal

Merhaba. Portal oluşturmak gerçekten emek isteyen bir iş. Tasarım konusunu diğer portal örneklerine bakarak halletsek bile zaman içinde güncelliğini yitiren içerik nedeniyle kalıcı portallar oluşturamıyoruz Vikipedi topluluğu olarak. Yine de, böyle bir çalışma için kendinizi hazır hissediyorsanız bu sayfa iyi bir başlangıç noktası olacaktır. Kolaylıklar, iyi çalışmalar. --Superyetkinileti 19:59, 23 Mayıs 2010 (UTC)

Ad değişikliği

Kullanıcı adı değişikliğiniz halloldu. İyi çalışmalar. --İnfoCan 14:19, 24 Mayıs 2010 (UTC)

Ad yanlışlığı

Selamlar. Kulanıcı:Scientius/Portal:Dil adıyla açmış olduğunuz sayfayı doğru alan adına almak amacıyla Kullanıcı:Scientius/Portal:Dil sayfasına yönlendirip, diğer sayfayı da silmiştim. Hatalı adlandırmaya sahip sayfayı tekrar açtığınızı görünce bildirmek istedim. "Kulanıcı:Scientius/Portal:Dil" şeklinde olunca kullanıcı alan adında değil madde alan adında bulunmakta sayfa ve sizin bir alt sayfanız olmamakta. O nedenle geçmişi birleştirip tekrar siliyorum hatalı adlandırmaya sahip sayfayı, lütfen aynı sayfayı tekrar açmayınız. Sevgi ve saygılarımla--Merube 89msj 18:07, 26 Mayıs 2010 (UTC)

Haklısınız, ben onu dün gece görüp çok şaşırmıştım. Bu hafta başı kullanıcı adımı değiştirdim. Bundan dolayı yeni başlığı Kullanıcı:Ayrıksı/Dil:Portalı olarak açtım. İki kere görmeden yanlış madde açtığım için özür de dilerim; uyardığınız için teşekkür de ederim. İyi çalışmalar... →Ayrıksı ɣ /ɐj.ɾɯk.sɯ/ İleti 18:18, 26 Mayıs 2010 (UTC)
Estağfurullah, hepimiz dalgınlığında ufak hatalar yapabiliyoruz. Anlayışınız için çok teşekkür ederim. İsterseniz, yeni sayfayla eskisinin geçmişlerini birleştirebilirim. Sonra eski adlı versiyonu isterseniz silebilirim. Portal çalışması için elinize sağlık ve kolay gelsin. Tekrar anlayışınız için çok teşekkür ederim. İyi vikiler--Merube 89msj 18:21, 26 Mayıs 2010 (UTC)
Yok önemli değil, geçmişi birleştirmenize gerek yok. Ben zaten kendi kullanıcı alanımda yeni sayfayı açtım oradan portalı tasarlıyorum. Ondan dolayı sorun yok. Tekrar teşekkür ederim. →Ayrıksı ɣ /ɐj.ɾɯk.sɯ/ İleti 18:23, 26 Mayıs 2010 (UTC)
Peki, tamam o zaman. Eski sayfa yerinde duruyor o halde. Sonra istemezseniz {{sil|G6}} olarak işaretlemeniz kafi. İyi vikiler, sevgiler--Merube 89msj 18:29, 26 Mayıs 2010 (UTC)
Tamam ben eski başlığa {{sil|G6}} şablonunu koydum. Orası önemli değil. İyi çalışmlar →Ayrıksı ɣ /ɐj.ɾɯk.sɯ/ İleti 18:31, 26 Mayıs 2010 (UTC)
Silindi derhal :). Çok teşekkürler ilgi ve alakanız için. Sevgilerimle, iyi vikiler--Merube 89msj 18:33, 26 Mayıs 2010 (UTC)

Dil portalı

  • Aslında konular ve kategorileri ben halledebilirim:) Portal kutucuklardada izle kısmı gereksiz ayrıca. İyi vikiler.-- BeşiktaşlıM 16:08, 30 Mayıs 2010 (UTC)
  • Neyse renk ve çerçeveyi hallettim. Umarım beğenirsiniz.-- BeşiktaşlıM 20:01, 30 Mayıs 2010 (UTC)
  • Birde Dosya:Language Banner-tr.svg'nin dil portalı sürümünü de yakında yapılacak. The Emirr halleder onu:)-- BeşiktaşlıM 20:08, 30 Mayıs 2010 (UTC)
  • Merak etmeyin ben söyledim zaten.-- BeşiktaşlıM 20:28, 30 Mayıs 2010 (UTC)
  • Neyse ben halledebilirim onuda. Birde bazı yazılar kalın çıkıyor sanırım köken şablonundan kaynaklanıyor.-- BeşiktaşlıM 17:04, 31 Mayıs 2010 (UTC)

Türkçe

Merhaba. Kullanıcı sayfanızdaki bilgiler ve Türkçe maddesindeki yorumunuz üzerine, sizin donanımınıza güvenerek bir konuda fikrinizi almak isterim. Türkçe maddesine birkaç ay önce düzeltmelerde bulunmuştum. Madde çok karışık bilgi doluydu; hatalıydı. Halen de sağlam değil. Sonrasında düşündüm de... Bir isim sorunu var ve iki yoldan biri seçilerek çözülmeli. Madde ya genel Türkçe mantığına göre yazılmalı ya da Türkiye Türkçesi olarak yazılmalı. Şu an her ikisi de var ve bu haliyle okuyucuyu yanıltmaktan öteye geçmesi, sağlam bilgi vermesi zor. Acaba Türkçe ve Türkiye Türkçesi olmak üzere iki ayrı madde mi kurulmalı? Aksi takdirde genel Türkçeyi (bütün kollarıyla) ilgilendiren durumlarla, Türkiye Türkçesine özgü durumlar karışabilir. Sizin dilci olmanıza istinaden ayrıntıya girmiyorum; anlamışsınızdır. Gerekirse ayrıntıyı konuşuruz. Fikriniz nedir? İyi çalışmalar... taglıgalpileti 23:01, 31 Mayıs 2010 (UTC)

Evet, doğru anlaşmışız. Benim de şikayetim, talebim bu yönde. Türkçe deyince genel ve 200 milyonu aşan konuşura sahip bir dil anlaşılır. Ayrıca, Türkiye Türkçesi de Türkçe ismiyle anlaşılıyor. Bu durum halk içinde var ama bilim camiası, özellikle de dil camiası bundan çıktı. Bu konu aydınlandı. Dolayısıyla maddenin genel Türkçe merkezinde yeniden kurgulanmasına, kaliteli bir şekilde yazılmasına varım. Bu konudaki girişim ve çabalarınızı desteklerim. Bu aralar şahsi olarak üzerinde çalıştığım birkaç konunun beni Vikipedi'ye zaman ayırmaktan alıkoyduğunu belirtmem lazım. Yani bir süre daha uzun soluklu yardımda bulunamam. Ancak, zamanımdan arta kalan sürede bazı kısa katkılarım olur. Haberleşmede olursak sevinirim.
Türkçenin tarihine vâkıf olduğumu düşünürüm. Bu alanı çok seviyorum, akademik çalışma alanım da budur. Vikipedi'de Türkçe ile ilgili neredeyse bütün maddelerin tamirine ihtiyaç var. Çeşitli boyutlarda olsa da bu konuda ciddi temizlikler lazım. Maddeler çok ilkel. Sokak bilgileriyle, yanlışlıklarla dolu. Bu konuda çalışmak şart. Madem girişmişsiniz, siz kurgulayın. Bana da bilgi verirseniz ben de okurum, fikirlerimi sunarım. Zamanımın uygunluğuna göre katkı sunarım.
Siyaset, bilimi mahveden bir şey. Vikipedi'yi basitleştiren bir şey. Düşünülen anlamıyla "siyaset" dışındayım, ben de. Ancak, dil anlamında, Türkçenin doğru aktarılması, doğru kullanılması anlamında siyaset güdüyorum. Burada siyaset, program, ilke anlamında, anlayacağınız gibi... Bu Türkiye Türkçesi Vikipedi'ye katkı sunmamdaki birincil sebep, bütün dünyada Türkiye Türkçesi ile (geniş anlamda da Türkçe ile) yazılmış kaliteli bilgilerin bulunmasını istememle ilgilidir. Haberleşmek dileğiyle... İyi çalışmalar... taglıgalpileti 21:55, 1 Haziran 2010 (UTC)

Dil Devriyesi

Merhabalar, kolay gelsin. {{Kullanıcı_Dil_Devriyesi}} şablonunda olduğu gibi Dil Devriyesi olmak istiyorum. Tekrar kolay gelsin, iyi vikiler →Ayrıksı ɣ /ɐj.ɾɯk.sɯ/ İleti 17:27, 4 Haziran 2010 (UTC)

Dil devriyesi olmak için özel bir hak veya araca gereğiniz yok. O şablon sadece sizin bu konuya önem verdiğinizi duyurmanızın bir yolu. Dil hatalarını düzeltmek istiyorsanız hemen çalışmaya başlayabilirsiniz. Ayrı bir konu olarak, Vikipedi:Son değişiklikler devriyesi olmak isterseniz sizin kullanıcı haklarınızda bir değişiklik yapabilirim, YeniSayfalar sayfasındaki listede diğer Devriyeler tarafından henüz kontrol edilmemiş olan maddeleri farklı bir renkte görmenizi sağlayabilirim. --İnfoCan 17:37, 4 Haziran 2010 (UTC)
Tamam, teşekkürler. Yeni Sayfalar devriyesi olabilirim. Emeğiniz için teşekkürler...İyi vikiler. →Ayrıksı ɣ /ɐj.ɾɯk.sɯ/ İleti 17:42, 4 Haziran 2010 (UTC)
Oldunuz. İyi çalışmalar. --İnfoCan 17:44, 4 Haziran 2010 (UTC)

Bertrandon de la Broquière

Sayın Ayrıksı kolay gelsin. Çalışma olan bir maddeye Bu maddedeki veya maddenin bir bölümündeki bazı bilgilerin kaynağı belirtilmemiştir. etiketinin neden konduğunu açıklayabilirmisiniz. Madde bittikten sonra değerlendirip ondan sonra gerekirse bir etiketleme yapmanız daha doğru olmaz mı? Mümkünse etiketin kaldırılmasını talep ediyorum. İyi akşamlar, iyi çalışmalar. Kullanıcı mesaj:Mirada 21:21, 4 Haziran 2010 (UTC)

Rica ederim, insanlık hali. Bertrandon de la Broquière maddesine yanlış etiketleme yapılmış. Kullanıcı mesaj:Mirada 21:27, 4 Haziran 2010 (UTC)

Sarlacc

İyi çalışmalar, Sarlacc maddesi doğru mu, uydurma mı, kestiremedim, bana uydurma bilgiler, gibi geldi... İyi vikiler. →Ayrıksı ɣ /ɐj.ɾɯk.sɯ/ İleti 19:37, 4 Haziran 2010 (UTC)

  • Merhaba, uydurma değil, geliştireyim dedim, vazgeçtim sadece interwiki ekledim. Ama zaman zaman uydurma futbolcu, yazar vs. gibi maddelerle karşılaşıyoruz. Dikkatli olmak lazım...Teşekkürler, iyi çalışmalar...Vikiçizer 19:42, 4 Haziran 2010 (UTC)

Ramoson

Kullanıcı, Ramoson bir saati aşkın süredir, hatta belki iki saattir "Abalıoğlu" ile ilgili her maddeyi iki üç kez açtı. Herbirine {{sil|M6}} şablonu ekledim, ancak devam ediyor. Ramoson bence bir vandal ve hala devam ediyor... İyi çalışmalar... →Ayrıksı ɣ /ɐj.ɾɯk.sɯ/ İleti 20:32, 4 Haziran 2010 (UTC)

  • Merhaba Ayrıksı, ısrarla madde açıyor diye hemen vandal demeyelim:) Belki vikipediyi yeterince tanımıyordur, böyle ısrarla ekleyen kullanıcılar oluyor, bir şekilde uyaramak gerek, buna rağmen devam ederse uğraşısı vandalizm sayılabilir...Teşekkürler...Vikiçizer 20:37, 4 Haziran 2010 (UTC)

Devriye

Slm. Devriyeliğiniz hayırlı olsun öncelikle. Sovyet muhafızı'ndaki durumun farkındayım ancak böyle durumlarda erken davranıp kontrol edildi dememekte yarar var. Maddenin o vaziyette orda olduğunu biliyoruz sonuçta. Kullanıcı bir süre sonra ya bunu düzeltir ya da başka bir şekilde değerlendirebilir ya da silineceği anlaşılır işaretlenir. Kullanıcıya ileti göndermeye de gerek kalmaz, emek vakit tasarrufu :) . Saygılarımla, iyi çalışmalar.--a[.]med»»ileti 12:37, 5 Haziran 2010 (UTC)

Öncelikle teşekkürler. Ben zaten onu Kullanıcı:Takabeg'e sormuştum, maddeyi Şablona sanırım o aktarıp koyduğum sil şablonunu silmiş. Ben de zararsız olabileceğini düşünüp "Kontrol Edildi" olarak işaretledim. Şimdi baktım da madde silinmiş. Uyarınız için teşekkürler, iyi vikiler... →Ayrıksı ɣ /ɐj.ɾɯk.sɯ/ İleti 12:40, 5 Haziran 2010 (UTC)

Sovyet Muhafızı

Merhabalar, Sovyet muhafızı konusunu silinmeli olarak işaretlemiştim. Siz düzeltmişsiniz. Madde şablona aktarılmış; bilmediğim için soruyorum, bu biçimde kalması doğru mu? Ben yine de zararlı olmadığı ve sizin de incelediğiniz için "Kontrol Edildi" olarak işaretledim. İyi çalışmalar, iyi vikiler... →Ayrıksı ɣ /ɐj.ɾɯk.sɯ/ İleti 12:27, 5 Haziran 2010 (UTC)

Tamam. Aslında şablon olarak açacaktım. Ama rüzgar esti şablon: bölümü gitti. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 12:43, 5 Haziran 2010 (UTC)

halil7347

Niye boşu boşuna sayfayı vandalıyorsun.Biz Size ücretsiz hizmet ediyoruz ama sizin yaptıpığınız sayfayı silmek yada vandallamak. Özür Dilerim ama Sovyet Muhavızı değil yaptığım Goran pandev sayfası dır orada kaynakça başılığınıını kaynakÇA yapmıştınız geçmişe bakın isterseniz saygılar halil7347 bu arada hizmet ediyoruz derken yardım anlamında :)

Sistemik önyargı