İçeriğe atla

Kullanıcı mesaj:Ersene

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
17.40, 30 Mart 2017 tarihinde Vito Genovese (mesaj | katkılar) tarafından oluşturulmuş 18365468 numaralı sürüm (→‎Engel Günlüğü: yanıt)

Vikipedi'ye Hoş Geldiniz!

Vikipedi'ye hoş geldiniz
Vikipedi'ye hoş geldiniz

Merhaba Ersene. Herkesin katkıda bulunabildiği Özgür Ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz!

  • Aklınıza takılan sorular varsa ve danışma gereği duyuyorsanız yardım ve sıkça sorulan sorular sayfalarına bakabilirsiniz. Ayrıca sorularınızı Danışma masası ve Köy çeşmesinde de belirtebilirsiniz. Maddelerde değişiklik yapmak için bu sayfaya ve bu sayfaya bakmanızda yarar var. Ses, animasyon, fotoğraf, vb. dosyaları Vikipedi'ye yüklemek için önce mutlaka bu sayfayı okumalısınız. Vikipedistlerle mesajlaşmak isterseniz size her konuda yardımcı olmak isteyeceklerdir. Mesaj atmak istediğiniz kullanıcının mesaj sayfasına girip, üstteki "+" butonuna tıklayıp, çıkan değişiklik sayfasında konuyu, mesajı yazıp sonunda da 4 tilde ile (~~~~) imza atmayı lütfen unutmayınız!
  • Telif politikalarımız sebebiyle Vikipedi'ye telif hakkı saklı başka bir kaynakta var olan metinleri eklemiyoruz. Bunların içerdiği bilgileri ancak kendi cümlelerimizle buraya yazabilir ve onları kaynak gösterebiliriz. Lütfen başka site, kitap veya dergilerden Vikipedi'ye bilgi kopyalamayınız.

Unutmayın!

  • Maddelere imza atmayınız, maddelerde reklam yapmayınız, e-posta ve telefon numarası gibi özel bilgilerinizi paylaşmayınız. Kendinizi tanıtabilmek için kullanıcı sayfanızda Babil şablonlarını kullanabilirsiniz.
  • Aynı kişiye ait birden fazla hesabın ya da farklı kişilere ait olsa bile birden fazla hesabın tartışmalarda avantaj sağlamak amacıyla birlikte hareket etmesinin kuklacılık olarak değerlendirileceğini ve bunun yasak olduğunu unutmayın. Politika ve yönergeleri okuduysanız, değişiklik yapmayı ve Vikipedi'de neler yapabileceğinizi artık biliyorsanız cesur olun ve değişiklik yapmaya başlayın!...
Haydi kolay gelsin!

Eğitmenmahmut msj 19:49, 6 Nisan 2013 (UTC)

Lisans/kaynak durumu belirsiz dosya

I. Dede 00:20, 24 Haziran 2013 (UTC)

Adanaspor Hakkında

Merhabalar, liglerin henüz bitmemesi ve takımın 1.Lig'te halen oynaması gereken maçlarının olması sebebiyle değişikliğinizi geri aldım. Daha uygun bir düzenleme yaparak şimdilik ön değişiklik yapabilirsiniz (Gelecek sezon Süper Lig'te oynayacaktır gibi). Liglerin resmi olarak sona ermesinden sonra kalıcı değişikliği yapmanızı öneririm. Saygılarımla - Antmqr mesaj at 21:53, 24 Nisan 2016 (UTC)


Öncelikle özgür ansiklopedi Vikipedi'ye hoş geldiniz. Vikipedi'ye katkıda bulunmak istemeniz çok güzel, ancak Vikipedi'ye özgür lisanslı (Kamu malı, GÖBL, Creative Commons vs.) olmayan hiçbir kaynaktan içerik aktaramayız; yani (telif hakkı saklı) başka web sitelerinden veya kitaplardan buraya doğrudan içerik taşımanız mümkün değildir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. İçerik aktarabileceğiniz bazı GÖBL kaynaklar için GÖBL kaynaklar sayfasına, bazı kamu malı kaynaklar içinse kamu malı kaynaklar sayfasına göz atabilirsiniz. Kısa bilgi almak için buraya tıklayınız. Tekrar hoşgeldiniz, iyi değişiklikler! --SakhalinioBuyrun beniiiim? 21:40, 2 Eylül 2016 (UTC)


Vikipedi'ye Fotoğraf Yüklemek

̈* Merhaba Ersene, burada bir soru sormuşsunuz, müsaadenizle ben cevap vereyim; sanırım yüklediğiniz fotoğraflar telif hakkı ihlali nedeni ile siliniyor. Daha önce yüklediğiniz bir fotoğrafı, üzerinde reklam olması nedeniyle (belli idi ki internetten almışsınız), telif hakkı ihlali olmayan bir fotoğraf ile değiştirdim (Dennis Bergkamp sayfasında). Vikipedi'ye fotoğraf yüklerken, hepimizin ilk günlerde karşılaştığı bir problem bu. Vikipedi'ye, kendi ürünümüz olmayan fotoğrafları yüklediğimizde, bir sorun oluşuyor. Bu nedenle yüklediğiniz fotoğrafların, kendi çekiminiz olduğundan ve daha önce herhangi bir yerde paylaşmadığınızdan; paylaştıysanız da ilgili sitede (Bu Facebook, Instagram vs. olabilir) fotoğrafın lisansını özgür lisansa çevirmeniz gerekmektedir. thecatchercintherye Mesaj 18:37, 3 Eylül 2016 (UTC)

Resim Değiştirilmesi

Merhabalar, eklediğim resimlerin her kurala uyması devamında neden değiştirildiğini öğrenebilir miyim? Bu imzasız yazı Ersene (mesajkatkılar) tarafından eklenmiştir.

Yüklediğiniz fotoğraflar telif dolayısıyla silinmiştir. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 18:40, 3 Eylül 2016 (UTC)

Telif hakkında

Peki çok özür dileyerek soruyorum. Göstermiş olduğunuz kaynağı gördüm. Ve benim herhangi bir internet sitesinden seçeceğim içerik hangi telif ismi ile değerlendirilebilinir? Saygılarımla..

Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik ve/veya görsel eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. SakhalinioBuyrun beniiiim? 21:02, 3 Eylül 2016 (UTC)
Daha önce uyarılmanıza rağmen, Vikipedi'ye ısrarla telif kurallarını ihlâl eden içerik ve/veya görsel eklemeniz nedeniyle geçici olarak engellendiniz. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. SakhalinioBuyrun beniiiim? 14:35, 24 Ocak 2017 (UTC)

Telifli Resim

Merhabalar, https://tr.wikipedia.org/wiki/Daniel_Amokachi sayfasına bir resim yükleyebilir misiniz, zira resim yükleme faaliyetime son verdim. Saygılarımla.. --Ersene (mesaj) 21:09, 26 Ocak 2017 (UTC)

Merhaba sayın Ersene, telif hakkı kendimize ait olmayan veya serbest lisansa sahip olmayan fotoğrafları Wikiye yükleyemiyoruz. Bu nedenle şu anda ben bir fotoğraf yükleyemem. Saygılarımla, SakhalinioBuyrun beniiiim? 20:52, 26 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği daveti


VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

--Ahmet Turhan (mesaj) 13:29, 1 Şubat 2017 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Özel Yıldız
Yaşa kardeşim bende koyu beşiktaşlıyım... yaşa siyah beyaz yaşa kartal... Adnan coşkun (mesaj) 13:17, 7 Mart 2017 (UTC)

Engel Günlüğü

Merhaba Sakhalinio, daha önceden uyarılmama rağmen yapmış olduğum telif ihlallerinin sonucu olarak engellenmiştim. Bu engellerimi kaldırmanız mümkün müdür? Saygılarımla,

Ersene (mesaj) 20:55, 29 Mart 2017 (UTC)

Merhabalar sayın Ersene, engel günlüğü silinememektedir. Engele sebebiyet verecek bir durum söz konusu olmadığı sürece geçmişte uygunlanmış engeller bir sorun teşkil etmez. Saygılarımla SakhalinioBuyrun beniiiim? 18:54, 29 Mart 2017 (UTC)
Merhaba Ersene,
Mehmet Özdilek maddesinde telif hakları ihlalini sürdürdüğünü görüyorum ve nedenini sormak istedim.
Vito Genovese 13:58, 30 Mart 2017 (UTC)

Merhaba Genovese, kusurumu sürdürdüğümü bilmiyordum doğrusunu söylerseniz aksini yapmamaya gayret edeceğim. Saygılarımla

Ersene (mesaj) 17:29, 30 Mart 2017 (UTC)

Yukarıda telif ihlaliyle bir sürü uyarı bulunuyorken ve bu uyarılar bu konuda bilgi veren sayfalara bağlantı veriyorken Four-Four-Two dergisinin içeriğini kopyalamışsın. Telif haklarına ne kadar önem verdiğimizi köy çeşmesinden görebilirsin. Telif haklarıyla ilgili sayfaları okumanı, anlamadığın yer varsa sormanı ve kendin yazmadığın hiçbir metni Vikipedi'ye eklememeni rica ediyorum.
Vito Genovese 17:40, 30 Mart 2017 (UTC)