Kullanıcı mesaj:Vikiyazar/Ekim 2007-Nisan 2008

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

İyi günler. Bana iletmek istediğiniz mesajları buraya yazabilirsiniz. ---Vikiyazar 19:52, 11 Ekim 2007 (UTC)

Duaların kabul, Ramazan Bayramı'n mübarek olsun.Bu çikolatalar benden sana armağan olsun...

Emre 15.00, 12 Ekim 2007 (UTC+3)
Elim boş ama bayramınız kutlu olsun.--Eğinlihakan34 msj 14:16, 12 Ekim 2007 (UTC)
Bayramınız kutlu olsun.Baklavalar süperr ;) --ahmetdemirciogluileti 05:31, 13 Ekim 2007 (UTC)

İstanbul kazan sen kepçe[kaynağı değiştir]

İstanbul fotolarının artması dileğiyle. İyi gezmişsin maşallah. İstanbul kazan sen kepçe.. --kürşat altınordu... 13:18, 18 Ekim 2007 (UTC)

Jean de Bourgogne[kaynağı değiştir]

Selam, ilgin ve yanıtın için teşekkürler. Senin yardımın ile Jean de Bourgogne maddesini de interwikiledim. Kolay gelsin,--Manco Capac 15:18, 20 Kasım 2007 (UTC)

İnkalar'ı bitirecem ama bu aralar cok yoğun olduğum için içime sinerek yazasım gelmiyor. Ama geçen hafta Turkiye'de İnkalar ile ilgili basılı tüm kitapları satın aldım. Pek bir şey de yok doğrusu. Onları okuyup notlar alıyorum. Böylece maddenin referansları da kuvvetli olacak. --Manco Capac 15:27, 20 Kasım 2007 (UTC)
  • Yemekler kategorisine el attığın için ve günlerdir uğraştığın için teşekkür ederim. Artık sayende yumurta maddemiz bile var. Türk mutfağı maddemiz yoktu o da sayende var artık. Ben bir ara çok ilgilenmiştim. Epey bi resim katkım olmuştu mutfak konusunda ama maalesef daldan dala atlama huyum yüzünden yarım kalmıştı. Gıda katkıları ve vitaminlere yöneldim bi ara da onları tamamlamıştım. Yardıma ihtiyacın olursa elimden geleni ardıma komam haberin ola. Kolay gele... --maderibeyzamsj 18:26, 5 Aralık 2007 (UTC)
Kurban bayramınız mübarek olsun(Dedemin inekleri.)--Sαвяι¢αи76ileti 16:08, 21 Aralık 2007 (UTC)

İsim değişikliği[kaynağı değiştir]

Selamlar bahsettiğiniz isim değişikliği yapıldı. Saygılar, iyi çalışmalar.

Machiavelli' msj 21:18, 7 Aralık 2007 (UTC)

Tam istediğim gibi...[kaynağı değiştir]

Tesadüfen soyağacı hazırlamakla ilgili sorunuzu gördüm. Osmanlı Hanedanı soy ağacı maddesinde kullandığım yöntem işinize yarar mıydı acaba? ---Vikiyazar 17:47, 19 Aralık 2007 (UTC)

Tam istdediğim gibi. Zaten çok kısa siz yapabilir misiniz acaba. Boşu boşuna resime çevirdik. Teşekkürler--Mehmet Baran 11:21, 24 Aralık 2007 (UTC)

Merhaba.İniglizceyi ana diliniz gibi bildiğnizi gördüm.Şu iki filmin adını bana tercume ederseniz hemen o sayfaları açacağım.

1-Leprechaun: Back 2 tha Hood

2-Leprechaun in the Hood --Kullanıcı:Lord Leatherface 17:28, 24 Aralık 2007 (UTC)


Harika Olmuş[kaynağı değiştir]

Nietzsche'nin soyağacı harika olmuş. Hem daha geniş içerikli hem de kullanışlı. Tebrikler, teşekkürler...--Mehmet Baran 12:05, 28 Aralık 2007 (UTC)

Teşekkürler[kaynağı değiştir]

Tarihi konular, kişiler, kentler ve birçok alandaki katkılarından ötürü bu "Yorulmayan Vikipedist" ödülü Vikiyazar'a Khutuck tarafından verilmiştir. Güzel katkılarınızın devamını dilerim.

Harun Reşit[kaynağı değiştir]

Selamlar. İlave edilen kısım telifi ihlal mı ediyor acaba? İyi çalışmalar. Takabeg 14:09, 18 Ocak 2008 (UTC)

İlginiz için teşekkür ederim. Evet dediğiniz gibi o tür temel maddelerin gelişmesi lazım. İyi çalışmalar. Takabeg 14:30, 18 Ocak 2008 (UTC)

Tarih şablonları[kaynağı değiştir]

Şablon:Türk tarihi, Şablon:İran tarihi, Şablon:Arap tarihi gibi şablonlarınız çok güzel ama yanyana güzel durmuyorlar. Acaba bunları sayfanın sağ kenarına alt alta eklemek mümkün mü? Ben biraz baktım ama bir yolunu bulamadım. Kolay gelsin. ---Vikiyazar 15:23, 25 Ocak 2008 (UTC)

Selam. Demek herkes aynı şeyi düşünüyordur:)) Ben de denedim ve deniyorum da olmuyor. İnterwikilere de bakıyorum... Dediğiniz gibi yan yana gelince biraz çirkin duruyor. Eğer çözümü bulursanız lütfen bizi haberdar edin. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 15:42, 25 Ocak 2008 (UTC)
Elinize sağlık. '1em auto 1em auto' hmm. Öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 17:18, 25 Ocak 2008 (UTC)
Şablon:İspanya tarihi Şablonu için elinize sağlık. Engizisyon ilave edilir mi acaba? Sadece İspanya'da uygulanmış değil fakat İspanya'daki meşhurdu. İyi çalışmalar. Takabeg 17:48, 30 Ocak 2008 (UTC)
Ben de Engizisyonu ilave edeyim mi diye düşünüyordum. Şablonu kolay olsun diye İngilizce Vikipediden tercüme ettim, şablonun aslında Engizisyon yok ama bizim aynı kalma zorunluluğumuz da yok. ---Vikiyazar 17:55, 30 Ocak 2008 (UTC)
Bence olabilir. Başka koyabileceğimiz maddelere bakacağım ve size mesajı atacağım. İyi çalışmalar. Bir de bunu da Compactlaştırmayı düşünüyor musunuz? Takabeg 18:05, 30 Ocak 2008 (UTC)

Şimdilik şu kadar (bence kullandıktan sonra silebilirsiniz:)), Conquistadores belki gerekmez) Takabeg 18:59, 30 Ocak 2008 (UTC)

İberler Fenike Pön savaşları Hispania Citerior Hispania Tarraconensis

Endülüs Emevi Devleti Kastilya Krallığı Leon Krallığı Aragon Krallığı

Coğrafi keşifler Tordesillas Antlaşması

Conquistador Hernan Cortes Francisco Vásquez de Coronado Juan Ponce de León Francisco Pizarro Sebastián de Belalcázar

İspanyol Armada Seksen Yıl Savaşları İspanya Veraset Savaşları Utrecht Barışı Yarımada Savaşı Küba Bağımsızlık Savaşı Asturias Komünü

Selam. Size bir şeyi soracaktım. Romeika'nın Türkçesi nedir acaba? Bilginiz var mı? İyi çalışmalar.Takabeg 18:01, 7 Şubat 2008 (UTC)

Vikipedide yaptığı mükemmel çalışmalar için bu çalışkan barnstarı, Vikiyazar'a Bilim Takımı direktörü Elmacenderesi tarafından verilmiştir. 11 Şubat 2008

Fazlasıyla hakettiniz, çalışmalarınızın devamı dileğiyle... --Elmacenderesi E=mc2 19:56, 11 Şubat 2008 (UTC)

Kaliteli Maddeler[kaynağı değiştir]

Merhaba Vikiyazar. Yeni yazdığınız Bosna-Hersek tarihi maddesi gayetkapsamlı olmuş, kaynaklandırma çalışması yaparak VP:KMA statüsüne getirmeyi düşünür müsünüz? Khutuckmsj 15:30, 14 Şubat 2008 (UTC)

Alman naziler kategorisi[kaynağı değiştir]

Selam. Elinize sağlık. Güzel işleri yapmaya devam ediyorsunuz. Ancak Kategori:Alman naziler kategorisi ne anlama geldiğini öğrenebilir miyim? Eğer NSDAP üyesi manasında kullanıyorsanız, kategorideki isimler farkettiğim kadarıyla Rommel, Dönitz ve Schacht. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 21:30, 15 Şubat 2008 (UTC)

İstenen Madde: suudi arabistan futbol ligi ve elene dementieva lütfen yapin[kaynağı değiştir]

İstenen Madde: suudi arabistan futbol ligi ve elene dementieva lütfen yapin

Selamlar Şablon:Türk tarihi, Şablon:İran tarihi gibi şablonların sayfa düzeninin gene bozulduğunu farkettim. Ben o şablonların en başına class="infobox" koymuştum. O class kullanıldığında şablonların sayfa düzeni düzeliyordu. O class kaldırılınca gene bozulmuş. Eğer başka bir neden yoksa şablonların başına tekrar class="infobox" koymanızı tavsiye ederim. O zaman sayfa düzeni düzelecektir. ---Vikiyazar 15:46, 26 Şubat 2008 (UTC)

Selam. Bildiğıiniz gibi teknik konusunda pek iyi değilim:)) Kullanıcı:Erdall ilgilenmişti. Ona mesajı atararak sorunları iletirseniz faydalı olacaktır. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 15:52, 26 Şubat 2008 (UTC)


Romanya Bağımsızlık Savaşı[kaynağı değiştir]

Tartışma:Romanya Bağımsızlık Savaşı sayfasında bir tartışma açtım. Sizin buna benzer konulardaki tarafsız yaklaşımınızı beğeniyorum. Bu sayfada görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum. ---Vikiyazar 16:18, 26 Şubat 2008 (UTC)

Selam. Mesaj gelmeden önce fikrimi yazmıştım:)) 1. Bu kadar kısa içerikli olduğu için 2 İnterwiki'ye özellikle commons'a bakılırsa aynı savaş olduğu anlaşılıyor. O maddenin içeriğini aktarıldıktan sonra (gerç çok zayıftır) maddenin kendisi de 93 Harbi maddesine yönlendirilebilir. İlginiz için teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 16:22, 26 Şubat 2008 (UTC)

Batı Trakya Türk Cumhuriyeti[kaynağı değiştir]

Selam. Size de danışacaktım. Batı Trakya Türk Cumhuriyeti maddesinin başlığı yanlıştır. Gerçek adı Batı Trakya Bağımsız Hükûmetidir. Bir arkadaşımız çok ısrarcı olduğu için son günlerde ben fazla müdahale etmiyordum. Yani çift madde olarak kalmasına müsaade ediyordum. Fakat bugün ilgili maddeleri Türk Cumhuriyetine yönlendirmeye başladı. Günümüzde Türk Cumhuriyeti tabirini kullananlar yok değil, fakat aslında uydurulmuş adıdır. Bu konuda topluluğumuz fikirlerini tartışma sayfasında belirtmişti. Fakat bir arkadaşımız direnmeye devam ediyor. Nasıl çözebiliriz? Tartışma sayfasında fikirlerinizi yazarsanız sevineceğim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar.Takabeg 17:12, 26 Şubat 2008 (UTC)

Selamlar. Sizin önerdiğiniz Batı Trakya Bağımsız Hükûmeti adını ben de uygun buluyorum. Ancak bence 17 Ocak 2008'de ayrı bir madde açıp içindekileri o maddeye taşımakla hata etmişsiniz. Bu Vikipedi kurallarına aykırı. İsim değişikliği yapmanız gerekirdi. Eğer isim değişikliği yapmanıza Vikipedi izin vermezse bir yöneticiye başvurmanız gerekirdi. Bir de size tavsiyem haklı olduğunuzdan çok emin olsanız bile başka kullanıcılarla uzun bir tartışmaya girmemeniz. Ben de ilk başlarda böyle hatalar yaptım ama artık tartışmadan sakınıyorum çünkü tartışmalar çok zaman kaybına yol açıyor ve burası demokratik bir ortam. Tartışmaları sonuca bağlamak çok zor. Bu tartışmalara harcadığınız zamanı çok daha yararlı konularda harcayabilirsiniz. Bırakın bu maddenin adı yanlış kalsın. Vikipedi'de daha yapılacak çok şey var. Ben geçmişte bir çok konuyu bu şekilde yanlış bıraktım. Çünkü tartışma için harcanacak zamana değmiyordu. Daha başka kullanıcıların hiç değer vermediği o kadar çok konu var ki bence boşuna değerli zamanınızı harcamayın derim. Selamlar ve saygılar. ---Vikiyazar 18:29, 26 Şubat 2008 (UTC)
Evet önce Batı Trakya Bağımsız Hükûmeti, Batı Trakya Geçici Hükûmeti açtım. Yöntemleri iyi bilmiyordum ondan. Batı Trakya Türk Cumhuriyeti başlığı da kalmasını ve ordan Batı Trakya Bağımsız Hükûmeti, istediğim için. (Şimdi başlık değişiklik yaptığımızda eski adı da kaldığını biliyorum da o zaman bilmiyordum.) Batı Trakya meselesinde arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Çok sayıda arkadaşlarımız fikirlerini açıklamıştı. Demokratisi açısından da bilimsel açıdanda netice bellidir. Sizin geçmişte yanlış bıraktığınız maddeleri öğrenmek istiyorum. Bence bu da önemli görevlerimizdendir. SDD de aynı. Evet biliyorum ben çok tartışmaya giriyorum:)) Fakat herkes görmezden gelirse ve uzak kalmayı tercih ederlerse ne olacak? Gürcüce, Acaristan vs. Dağlık Karabağ, (Batı Hun İmparatorluğu) farketen kişi ilgilenmelidir. Lütfen yanlış bıraktığınız maddeleri söyleyin. Sırayla halledeceğiz. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 18:55, 26 Şubat 2008 (UTC)

Osmanlı Hanedanı soy ağacı[kaynağı değiştir]

Soy ağacının sadece padişahlardan ibaret olmasının yetersiz olduğunu düşünüyorum. Hiç değilse, Cem Sultan, Korkud Çelebi, Fetret Devri'ndeki şehzadeler vb ilave edilmeli. Bundan dolayı düzenlenmesini önermiştim. --Klimanjaro 20:58, 26 Şubat 2008 (UTC)
Benim önerim Osmanlı Hanedanı soy ağacı maddesini Osmanlı Hanedanı maddesine yönlendirmek. Söylediklerinize katılıyorum. Zor iş ve muhtemelen gerekli de değil. Ben maddenin Osmanlı Hanedanı olması gerektiğini düşünüyorum. Bu maddeyi bir miktar ortaya çıkardım zaten. --Klimanjaro 18:58, 27 Şubat 2008 (UTC)


Osmanlı Hanedanı maddesinin şimdilik sadece çerçevesini çizmeye çalıştım. Acele olarak yaptım çünkü yeniden soyağacı maddesine yönlendirilmesin istedim. Bu maddenin geliştirilmesi ve genişletilmesi gerekiyor. Sizin vurguladığınız bazı konuları kendi maddesinde yazmalı sanırım. Ama bu maddenin bu hali tabii ki çok yetersiz. Sanırım geliştirir ve iyi bir maddeye dönüştürürüz. --Klimanjaro 12:04, 29 Şubat 2008 (UTC)

Tekrar selam. Şablon:Soyağacı'yı oluşturan kişinin siz olduğunuzu öğrendim (yanılmıyorsam). Elinize sağlık. Şahısen kurallarını tam olarak bilmediğim için oluşturduğum Uygur Kağanlığı maddesineki soyağacı dandik yapmış oldun (köşeler boş bırakmak zorunda kadlım). Bu soyağacı sitemin kurallarını öğrenmek için nereye bakmamız gerekiyor? Yardımcı olursanız sevineceğim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 09:14, 27 Şubat 2008 (UTC)

  • Bu şablonu ben İngilizce Vikipediden çok uzun zaman önce tercüme etmiştim. Şablonun tercümeleri bir çok dillerdeki Vikilerde de mevcut. Şablonun kullanma klavuzunu tamamen Türkçeleştirmem lazım aslında. Bugün biraz bilgi ekledim ve interwikileri de tamamladım. Fırsat bulursam daha da bilgi ekleyeceğim. Kullanımı zor. Ama doğru kullanılırsa göze hoş geliyor. ---Vikiyazar 16:41, 27 Şubat 2008 (UTC)

Ben de dört gözle bekliyorum. Başarılar. :) --foPen bana ileti gönder 16:47, 27 Şubat 2008 (UTC)

Selam. Uygur Kağanlığı adına:)) teşekkür ederim. Sayfama şöyle şeyi yapıştırdım:

Soyağacı En / Soyağacı Tr

Bir de yanlış maddeleri söylerseniz sevineceğim. Onları da kendi sayfama yazarak vaktim olduğunda ilgileneceğim. Hemen ve hep ilgilenmek için değil ne gibi hataların olduğunu öğrenmemiz lazım. İlginiz için teşekkür ederim. Takabeg 17:03, 27 Şubat 2008 (UTC)

Selam. Nasılsınız? Geçen mesajınız gerçekten düşündürcüydü. Şimdi de mesela 1915-1918 Osmanlı'da Ermeni olayları‎ maddesinde milli duygudan kaynaklanan değişiklikler yapılmaya çalışıyor ve ilgisiz bırakılıyor. Ne yazık ki tarafsız davranıranlara Ermeni ve Ermeni yanlısı sayanlar bile var. Fransız oldum, Kürt oldum, Gürcü oldum, Ermeni oldum. Sonra ne olacağım?:)) Bu tür maddelerde tartışmalardan uzak durmak isteyen arkadaşlarımızın yanı sıra milli duyguya sahip (herkesin bu duyguya sahip olma hakkı vardır) olduğu halde vikipedi ortamında milliyetçi olarak görünmek istemeyen arkadaşlarımız da müdahale edemiyorlardır. Açıkçası söz konusu madde benim de ilgilenmek istediğim madde değil. Ancak şu anki gibi durum yaşanınca müdahale etmeye çalışıyorum. Ne yapılmalı? Orda bir şeyi yazın demiyorum. Söz konusu maddeyi de mi terketmemiz lazım? Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 05:34, 4 Mart 2008 (UTC)

Tekrar selam. Türk insanı için (özellikle çocuk ve gençler) sözünüzü duymam yeterli. Amacım da aynı, tam aynı. Özellikle çocuklar evet. Şimdi Moğollardan Cuci ulusunun soyağacını çiziyorum. Kullanıcı:Takabeg/Deneme Şimdi çok karşık ve bu haliyle maddeye koyamıyorum. Tenkidinizi bekliyorum. Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 16:56, 4 Mart 2008 (UTC)

Tekrar selam. Türkçe vikide Kavalalı hanedanı maddesini bulamadım. Osmanlı valisi olarak geçiyor. Şeklen Osmanlı'ya bağlı olduysa da bir madde açmamıza değer bence. İngilizcesinde w:en:Muhammad Ali Dynasty var. Bu konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 11:06, 5 Mart 2008 (UTC)

Teşekkür ederim. En kısa zamanda maddeyi açacağım. Takabeg 10:22, 6 Mart 2008 (UTC)

Karahanlılar[kaynağı değiştir]

Karahanlıların soyağacını çizmiyorum. Ancak çok geniş oldu. Çözüm için arkadaşlarımızdan yardım almak için şablonlaştırdım. Şablon:Karahanlılar soyağacı‎ Karahanlı, Batı Karahanlılar ve Doğu Karahanlılar kapsıyor. Ancak Batı Karahanlı hükümdarlarının Süleyman'ın sülalesinden de seçildiği için üç hanedanı diye bölmemiz imkansızdır. Tamamını tek sayfaya sığdırmak için çaremiz var mıdır? Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 10:22, 6 Mart 2008 (UTC)

  • Kullanıcı:Takabeg/Deneme sayfanda daha büyük bir soyağacını sayfaya sığdırmak için font-size'ını küçülttüm. Çok küçültürsen okunmuyor ama % 75'e kadar fena değil. İşine yararsa bir bak istersen. ---Vikiyazar 14:58, 6 Mart 2008 (UTC)
Çok teşekkür ederim. Takabeg 15:01, 6 Mart 2008 (UTC)

Bir kaç kırmızı başlığı değiştirdim. Vakit bulursam diğer kırmızıları da değiştirmeyi ümit ediyorum. Şablon güzel olmuş. İyi çalışmalar, saygılar....--tyrex 09:00, 11 Mart 2008 (UTC)

Pers İmparatorluğu[kaynağı değiştir]

Selam. Pers İmparatorluğu maddesinin içeriğine baktığımızda sırf Ahamenişleri anlattığı anlaşıldı. Ancak çok eski (1931) lise tarih kitabına baktığımda Akamanış diye yazıyor. Sizce nasıl adlandırmamız lazım? Teşekkür ederim. İyi çalşmalar. Takabeg 16:21, 12 Mart 2008 (UTC)

hollanda tarihi[kaynağı değiştir]

  • merhaba, hollanda tarihini içeriği olmadığı için sildim. bu şekilde, başlıklar ve şablondan ibaret olarak barındıramayız. ancak çalışmaya devam edecekseniz çalışma var etiketi kullanarak devam edebilirsiniz. kolay gelsin. --kibelemesaj 17:31, 12 Mart 2008 (UTC)
  • ıp kullanıcılar bırakıp gidiyor, sildikten sonra imzayı farkettim. isterseniz geri getirebilirim. selamlar. --kibelemesaj 17:37, 12 Mart 2008 (UTC)
tamamdır. kolay gelsin. --kibelemesaj 17:41, 12 Mart 2008 (UTC)

Selamlar Vikipedi:Seçkin madde incelemesi sayfasındaki Cengiz Han maddesi ile ilgili bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Saygılar.--Machiavelli' msj 00:44, 15 Mart 2008 (UTC)

Selam. Elinize sağlık. Katkılarınız güzel. şu siteyi biliyor musunuz? Faydalı görürseniz kullanırsınız. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 14:13, 20 Mart 2008 (UTC)

Selam. Şablon:İran etnik grupları haritası bunu sağ tarafa yanaştırmak istiyorum da bilginiz var mı? Yardımcı olursanız sevineceğim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 14:40, 21 Mart 2008 (UTC)

Elinize sağlık. Öğrenmiş oldum. Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg 15:14, 21 Mart 2008 (UTC)

7 Mart 2006 tarihinde (henüz ben Vikipedi'yi sadece adıyla bilirken ) Senatör sözcüğünü Senato maddesine yönlendirmişsiniz. Ancak Senatör, senato içinde görev yapan ve o senatoyu oluşturan seçilmiş kişilere verilen bir ad olduğundan, bu yönlendirme durumu tam olarak ifade edemiyor. Senato maddesinin içinde de senatör sözü hiç geçmiyor, kaldı ki geçse de o kadar kısa bir maddede yeterli bir açıklamaya yer verilemez. Bu gerekçeyle yönlendirmenizi silip, 'senatör' sözcüğüne "sil" şablonu ekledim. Düşünceme katılmıyorsanız, (lütfen gerekçesini belirterek) yaptığım değişikliği geri alabilirsiniz. Bilgi edinmeniz ricasıyla. Levent Abi ileti 14:17, 30 Mart 2008 (UTC)

Sizinle organize bir şekilde tarihe eğilmek isterim ancak organize olmalıyız ve madde satısını artırmalıyız.Özellikle ben Türk savaşlarını ingilzce wikiden çevirdiğim için kendimi hatalı buluyorum ama çare yok.Keşke bizim savaşlarımızı önce biz yazsakda şuan ingiliz wikisinde olduğu gibi türklere karşı kötü düşünceler beslenmesin.Bu teklife umarım sıcak bakarsınız.Kabul ederseniz bir konu seçmemiz gerekecek.İyi çalışmalar.--Ar-Ge 15:56, 2 Nisan 2008 (UTC)

Kral Vekilliği[kaynağı değiştir]

Selam. Vaktiniz olduğunda Peru Valiliği, Rio de la Plata Valiliği'nin tartışma sayfalarına bakar mısınız? Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 04:23, 5 Nisan 2008 (UTC)

Selamlar Vikiyazar. Bir kez daha şablon konusunda yardıma ihtiyacım var. Eğer vaktin varsa Şablon:Jül Sezar zaman çizelgesi adlı şablonda sağ tarafa taşan ama görülmeyen yazılar için gri bölgeyi genişletme konusunda bana yardımcı olursan sevinirim. Kolay gelsin...--tyrex 09:02, 5 Nisan 2008 (UTC)

Selam yazar. Nasılsnıız? Bir şeyi soracağım. Demin işlediğiniz kategoriye Nusayriler maddesi de girebilir mi acaba? Nusayriler dinsel etnik grup olup tam etnik grup olmadığı için size danışayım dedim. Teşekkür ederim. İyi çalışmalar. Takabeg ileti 02:23, 7 Nisan 2008 (UTC)