Kullanıcı mesaj:Kudelski/Arşiv 13

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Merhaba. Bir bakabilir misiniz: [1]? --Kudyaz 15:44, 29 Mayıs 2016 (UTC)

Tamamdır. İyi çalışmalar.. --Théoden ileti 15:46, 29 Mayıs 2016 (UTC)

Haydi Haziran 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Ayın işbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Haziran 2016 iş birliği projesi "Düzenlenmesi gereken maddeler kategorisinde bekleyen siyaset konulu maddelerin düzenlenmesi" olarak belirlenmiştir.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
--Ahmet Turhan (mesaj) 16:51, 1 Haziran 2016 (UTC)

Mayıs 2016 VikiProje Siyaset İşbirliği Projesi'nde 3. oldunuz[kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset İşbirliği Projesi'nde 1. oldunuz!!!

Merhaba Kudelski,

Mayıs 2016 VikiProje Siyaset İş birliği projesine katılımınız için teşekkürler.

Doğu Timor ile ilgili maddeler ve Doğu Timor kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak konulu projede 3. oldunuz. VikiProje Siyaset İş birliği projelerine katılımınızın devamını bekleriz.

İyi Vikiler, bol katkılar.
--Ahmet Turhan (mesaj) 21:14, 1 Haziran 2016 (UTC)

Merhabalar. AWB kullanmak için kaydı nasıl yaptırıyoruz? --Kudyaz 22:30, 3 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba, konu ile ilgili burada ve şurada bir tartışma mevcut olup şurada da genel bilgiler vardır. İyi çalışmalar.--Teacher0691 (mesaj) 22:33, 3 Haziran 2016 (UTC)
+ burası var.--Teacher0691 (mesaj) 22:36, 3 Haziran 2016 (UTC)

Sayın Kudelski tekrar merhaba, lisanssız elektrik üretimi sayfasına bakıyordum ki adları sorunlu maddeler şablonunu gördüm, geçmişe baktığımda değişikliği yapanın ben olduğum görünüyor. Ancak hem kategori ekleyip hem de şablon koymayı yanlışlıkla yapmış olamam herhalde. Şu an kaldırdım. Bu şekilde otomatik konmuş olabilir mi? YenilenebilirAdam (mesaj) 13:04, 5 Haziran 2016 (UTC)

@YenilenebilirAdam otomatik bir değişikliğe benzemiyor. {{subst:madde adı}} şablonunun yapıştırılmasıyla oluşmuşa benziyor. Muhtemelen başka bir sayfadan kopyala yapıştırla kategori kopyalayayım derken yanlışlıkla şablonu kopyaladınız. Durum böyle gelişmiş olabilir mi? --Kudyaz 13:15, 5 Haziran 2016 (UTC)

Belki de olabilir, teşekkürler. YenilenebilirAdam (mesaj) 13:37, 5 Haziran 2016 (UTC)

Ulam adlandırması[kaynağı değiştir]

Aslında sorun ana madde adından kaynaklanıyor. Zaman içinde birçok kez değişikliğe uğramış ve bir sonuca ulaşılamamış. Konuyu yeniden gündeme getirmek gerek. --Superyetkinileti 14:09, 5 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba, uzun zamandır bir eksiklik olarak gördüğüm için mümkün olduğunca kurallarınıza riayet ederek bir kaç saatimi verip https://tr.wikipedia.org/wiki/Hazal_(%C5%9Fark%C4%B1c%C4%B1) sayfasını oluşturdum, hemen akabinde başka bir yetkiliniz kayda değer değil diyerek hızlı sil işaretledi, o işaret belli bir süre sonra sayfayı yok ediyor mu bilmiyorum bu yüzden size de mesaj yazdım ama https://tr.wikipedia.org/wiki/Vikipedi:Kayda_de%C4%9Ferlik_(m%C3%BCzik) buradaki maddelere göre de 21 yıldır aktif olan bilindik eserleri olan bir şarkıcının sayfasının silinmesini hiç değilse tartışmaya açamaz mısınız? Ben troll değilim. 78.167.92.109 17:01, 5 Haziran 2016 (UTC)

@78.167.92.109 hızlı sil etiketini kaldırıp sayfayı buraya taşıyorum o halde. --Kudyaz 17:04, 5 Haziran 2016 (UTC)

Yoğun vandalizm: Palindromik sayı[kaynağı değiştir]

Merhaba, Palindromik sayı yoğun vandalizm altında. İyi çalışmalar. --Evolutionoftheuniverse (mesaj) 22:00, 12 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba @Evolutionoftheuniverse. Kusura bakmayın mesajınız araya kaynamış sanırım. :/ Hizmetli olmadığım için vandalizmle başa çıkabildiğim tek yol sayfaları geri almak ya da bir hizmetliden yardım istemek. Basit vandalizm nedeniyle yapılan geri almalarda 3 geri dönüş kuralı işlemediği için rahat olabilirsiniz. Mesajı farketmediğim için kusura bakmayın, iyi çalışmalar. --Kudyaz 22:21, 13 Haziran 2016 (UTC)

Küçük harfli yönlendirmeler[kaynağı değiştir]

Selamlar. Bu yönlendirmeler Kullanıcı:Khutuck tarafından bot yardımıyla, yanlış hatırlamıyorsam topluluğa da sorularak (ya da bilgilendirilerek) açılmıştı :) Sonra sıkıntı olmasın.--RapsarEfendim? 22:01, 12 Haziran 2016 (UTC)

Merhaba Rapsar. Bilgilendirme için teşekkürler. Topluluk kararından haberim yok. Bilginiz varsa link atabilir misiniz? Bir karar alındıysa muhtemelen bu toplam sayfa sayısını şişirmek için bulunmuş bir yöntem, işlevselliği yok. Uygulama o kadar kötüye gitmiş ki ortaya Eurovision Şarkı Yarışması'Nda Türkiye gibi sayfalar da ortaya çıkmış. Uygulama o kadar işlevsiz ki küçük harfle arama çubuğuna yazıldığında zaten ilgili sayfaya gidiliyor. Bu şekilde yönlendirme yapıldığı zamansa xxx sayfasından yönlendirildi uyarısı alınıyor. Birkaç haftadır birkaç bin yönlendirme halihazırda silindi. Silen hizmetliler ya da son değişikliklerde gören kullanıcıların hiçbiri bir ses etmedi. Bir çekinceniz varsa işlemi durdurup tartışmaya alalım. Yoksa da köy çeşmesinden ya da kullanıcı mesaj sayfamdan bir kullanıcı çekincesini ortaya koyana kadar devam edelim diyorum. --Kudyaz 22:09, 12 Haziran 2016 (UTC)

Öyle bir "topluluk kararı" denebilecek bir şey yoktu. Kendisi böyle bir öneriyle geldi, itiraz da gelmedi diye hatırlıyorum :) Bakayım... Şurası, buldum :) O verdiğim örnekteki yönlendirmeyi bu bot mu yaptı bilmiyorum. Dezavantajları nelerdir onları da bilmiyorum. Yalnızca böyle bir şey vardı zamanında. Her iki tarafın da emekleri boşa gitmesin sonra diye dedim :)--RapsarEfendim? 22:20, 12 Haziran 2016 (UTC)
2011'de madde sayımız az bari derinliğimiz fazla olsun diyerek başlamış bir uygulama anlaşılan. :) Zaman harcayıp linki bulduğunuz için teşekkür ederim. Gelen ilk itirazda uygulamayı durdurup tartışmaya açacağım. İyi çalışmalar. --Kudyaz 22:25, 12 Haziran 2016 (UTC)
Benim için fark etmez, maksat sonradan emekleriniz boşa gitmesin ve daha geç olunmadan bir tartışma yaşanmasın :) Khutuck aktif olduğunda görecektir muhtemelen. İyi günler.--RapsarEfendim? 22:32, 12 Haziran 2016 (UTC)
@Kudelski @Rapsar Bence silinmesi doğru ama usulen de olsa tartışılsın, Khutuck'la konuşulsun. --Evolutionoftheuniverse (mesaj) 22:26, 12 Haziran 2016 (UTC)
@Khutuck pek etkin değil bu aralar. Müsait bir vaktinde buraya da uğrasın diye etiketleyelim. --Kudyaz 22:28, 12 Haziran 2016 (UTC)
  • Dükkan sizin :) Abd vb. kırmızı bağlantıların bir kısmını çözen bir yöntem olduğu için yapmışım, çok absürt olanlar benim eserim değildir diye umuyorum :) Saçma olanlar silinebilir, ama çoğu işe yarar şeyler. Esas yönlendirmelere olan bağlantıları çözümleyip, doğrudan ilgili sayfaya gönderecek bir şey yapmak daha iyi olabilir.
[[Abd]]->[[#Redirect:Amerika Birleşik Devletleri]] 
 yerine 
 [[Amerika Birleşin Devletleri|Abd]] 
gibi çözümlemeler olabilir.--Khutuckmsj 08:38, 13 Haziran 2016 (UTC)
Merhaba @Khutuck yönlendirmeleri işaretlerken kullanılıp kullanılmadığına bakıyorum (arada birkaç tane gözden kaçmış, onlara da sonra müdahale edildi). AWB ile sayfalardaki yönlendirmelere iç bağları değiştirmek kolay oluyor ancak kullanıcı mesaj sayfaları, kullanıcı sayfaları ya da iş birliği projesi alt sayfaları gibi sayfalara müdahale edilmediğinden bu sayfalarda ister istemez kırmızı bağ oluyor. Kullanıcı sayfalarına müdahale etmek doğru değil ancak böyle basit düzeltmeleri sizin dediğiniz gibi [[Doğru bağlantı|yanlış bağlantı]] şeklinde düzeltirsek sorun olur mu ki? --Kudyaz 09:09, 13 Haziran 2016 (UTC)
Sorun olabilir. Pywikibot içinde redirect'leri detaylıca çözümleyen bir script vardı diye hatırlıyorum. (Aklıma gelmişken, anlam ayrımları da süper çözümleyen bir script var bu arada, o da kullanması çok zevkli bir alet.) Fazla redirect sorun değil esasen, çok aşırı gereksiz olmadığı sürece enerji harcamaya değecek bir konu değil. --Khutuckmsj 22:17, 13 Haziran 2016 (UTC)
@Khutuck aslında AWB olaylarına yeni girdim. Bu teknik şeyler konusunda kafam pek basmıyor. :) Anlam ayrım sayfalarına yapılan yönlendirmeler için İngilizce Vikipedi'de bir botla kullanıcılara mesaj yolluyorlar iç bağlantıları düzeltmeleri için. Bunu bize getirebilir miyiz ki? --Kudyaz 22:23, 13 Haziran 2016 (UTC)
Pywikibot'ta disambig diye bir modül var, anlam ayım sayfalarına giden linklere bakıp "hangisine yollayalım" diye soruyor, sonra linki o şekilde değiştiriyor. Mesela maddede "Napolyon" linki varsa, "Napolyon Bonapart mı, Napolyon III mü?" diye soruyor, verdiğimiz cevaba göre linki "Napolyon Bonapart|Napolyon" diye güncelliyor. Mesaj atacak şekilde de ayarlanabilir, ama mesaj atmadan yapmak daha doğru olur. AWB'de de vardı sanki bu özellik. --Khutuckmsj 22:28, 13 Haziran 2016 (UTC)
@Khutuck şu AWB kullanımını tam olarak öğrenmeyi umuyorum. Uygun bir bakit kurcalayayım. :) Vakit ayırdığınız ve yanıt verdiğiniz için teşekkürler. --Kudyaz 22:32, 13 Haziran 2016 (UTC)

Sözcük değişimleri[kaynağı değiştir]

Merhaba Sabri76. Sizden bir ricam olacaktı. Şu kullanıcının son katkılarına bir göz atabilir misiniz. Baya bir sözcük değiştiriyor maddelerde. Bu sözcüklerden kimisi (Millet Meclisi - Meclis-i Mebusan gibi) kabul edilebilir hatta olumlu değişiklikler ancak çoğu maddelerin özgün yazımlarına karşı ben böyle beğeniyorumculuk. Uyardım ancak bir yanıt alamadım ve kullanıcı değişikliklerine devam ediyor. Bir de siz uyarabilir misiniz? Teşekkürler şimdiden. --Kudyaz 11:23, 16 Haziran 2016 (UTC)

Selamlar. Uyardım, yine kontrol ederim. Olmadı son uyarıyı verip engellerim. Bunun gibileri son birkaç yılda Vikiszölük'te çok gördüm, tek amaçları sitedeki dile yerleşmiş cumhuriyet sonrası sözcükleri kullanılan ya da sık kullanılmayan Osmanlıca karşılıklarıyla değiştiriyorlar. Kesinlikle art niyetli değişiklikler ama bunların bir de tam ters versiyonu var. Sık kullanılan sözcüklerin yerine yeni önerilmiş ama dile yerleşmemişleri özellikle ekleyenler. Bunlardan da çok gördüm. İnsanlar çok değişik, onunla uğraşmak yerine katkı yapsalar keşke...--Śαвяí¢αи76ileti 19:23, 16 Haziran 2016 (UTC)

Köy çeşmesi'ndeki vandalizm[kaynağı değiştir]

"... hepinizin... Jampiks üflesinnnnn ..." diye bir şey geçiyordu, buna benzer bir kullanıcı bulamadım, var mı? --evolutionoftheuniverse mesaj 18:41, 22 Haziran 2016 (UTC)

@Evolutionoftheuniverse sanırım arkadaşın yaşama sevinci hehehe ne komikli saçmalamalar olmuş. Sürekli IP değiştirip aynı cıvıklığı yapıyor. Yorumları genel olarak hizmetlilerce silindiğinden kayıtları yok. Şunu bulabildim: [2] --Kudyaz 18:45, 22 Haziran 2016 (UTC)
@Kudelski Kukla hesaplar da açıyor arada sanırım, Emrin olur madde hazır, Destekçi kullanıcıları vardı hatırladığım. Arada bana da dadanıyor nedense, anlamıyorum. Tüm IPler 5.47. ile başlıyor, Köy Çeşmesi'nde şunu yapan IP de dâhil. Bilmiyorum, belki bir süre 5.47.*.* IP alanını engellemekte yarar olabilir ama baktığım kadarı ile bu engel Ortadoğu'nun büyük kısmını etkileyebilir. Bunun yerine yapılır mı bilmiyorum ama daha spesifik engel özellikleri eklenebilir, coğrafi konum (IPler hep İzmir'de) gibi. Denetçilere danışmakta fayda var. --evolutionoftheuniverse mesaj 18:57, 22 Haziran 2016 (UTC)

@Evolutionoftheuniverse Ben hala bazı kayıtları aklımda tutuyorum,o Jampiks dediği aslında Jumpeax adındaki kullanıcımızdan bahsediyor.--Yaratmayıcı evet? 19:03, 22 Haziran 2016 (UTC)

@Evolutionoftheuniverse teknik bilgim çok az. Engellenmese bile bir süre sonra sıkılır. Eminim hayatındaki boşluğu dolduracak başka şeyler bulacaktır. --Kudyaz 19:05, 22 Haziran 2016 (UTC)
@Kudelski 5.47 ile başlayan IP'ler genellikle Zohak'ın kuklası.Bıkacağını hiç de sanmıyorum.--Yaratmayıcı evet? 19:08, 22 Haziran 2016 (UTC)
@Yaratmayıcı~~trwiki benim kullanıcıyla bi alıp veremediğim yoktu. Hatta bir iki yerde kendisine destek çıktığımı hatırlıyorum. O IP'ler kendisininse çok ayıp ediyor. Ne diyeyim... --Kudyaz 19:13, 22 Haziran 2016 (UTC)
@Yaratmayıcı~~trwiki @Kudelski Etkilenen sayfaların geçmişlerine baktım da Nisan'dan beri sürüyor. Zohak davalarına baktıktan sonra ise bazı bağlantılarla birkaç yıl önceye gidiyor, incelemek lâzım. Bıkmaz gibi. Dediğim gibi bir engel olursa belki Vikipedi'ye erişemez de unutur. Hakaret tekrarlı olunca katlanılmaz hâl alıyor, şunu yaptığında (ilk verdiğim link ile aynı) topluluğun huzuru bozuldu bir süre. Bir şeyler şart. Beni ise hiç tanımıyor, bana niye geldi anlamadım.
Bir şeyler kurcaladım da şöyle şeyler buldum, bu IPlerin yazdıkları da homofobik. İyice incelenmesi gerekli elbette ki, hedef göstermiyorum. İlk bakışta aklıma bir bağlantı olabileceği geliyor. Yoksa kimse kusuruma bakmasın.
--evolutionoftheuniverse mesaj 19:29, 22 Haziran 2016 (UTC)
Kabataslak bakma ile de belli olmayabilir, bazı IPler için konumlar pek çok yerde, Zira 5.47. IP'leri Türkiye'de bir şirket tarafından kullanılıyor gözüküyor, tüm kullanıcıları zan altında bırakmaya gerek yok. Neyse, bakalım biraz daha...--evolutionoftheuniverse mesaj 19:42, 22 Haziran 2016 (UTC)
Eldarion yapıyormuş bu engellemeyi zaten, umarım durulur buralar. --evolutionoftheuniverse mesaj 20:42, 22 Haziran 2016 (UTC)
@Evolutionoftheuniverse verdiğiniz linkteki homofobik kullanıcının Vikipedi'deki ömrü (neyse ki) birkaç günle sınırlı kalmış o yüzden IP'lerle bir bağlantısı var mı bilmiyorum. Cidden suyunu çıkardı bu kişi ya da kişiler. Bakalım IP'ye engelin verildiği süre boyunca vandalizm azalacak mı.

İşbirliği projesinde 3. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Kudelski,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Bilgi kutularındaki eksik bilgilerin tamamlanması konulu projede 3. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
Mecnun (mesaj) 11:28, 26 Haziran 2016 (UTC)

Haydi Temmuz 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Temmuz 2016 iş birliği projesi "Çin siyaseti şablonunda yer alan kırmızı maddelerin oluşturulması" olarak belirlenmiştir.

Çin Halk Cumhuriyeti siyaseti ile ilgili Şablon:Çin siyaseti şablonu neredeyse bomboş, maddelerin birçoğu kırmızı. İngilizce dildeki şablon referans alınmış ve bu şablonda yer alan maddelerin kırmızılıklarının giderilmesi ve konuya ilişkin çeşitli maddelerle zenginleştirilmesi gerekmekte. Katılımlarınızı bekliyorum.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
--Ahmet Turhan (mesaj) 20:30, 30 Haziran 2016 (UTC)

Sen nasıl tanımak için; Ancak BM FYROM olarak tanır. Burada bir göz atın dünyanın ülkelerini hayal edin.. Yeşil ikili diplomatik ilişkilerin adını "Makedonya Cumhuriyeti" seçeneğini kullanarak: ülkelerin resmi yazısı listesi. Kırmızı adı "Makedonya Cumhuriyeti" seçeneğini kullanarak. kimin yeri bilinmeyen veya belirsiz mavi. Makedonya ile diplomatik ilişkileri yoktur beyaz.--Νικόλας Παπαποστόλου (mesaj) 12:00, 9 Temmuz 2016 (UTC)

Sadece görevimi yaptım, bunu yapan kişi kendisine bu unsurları yakıştırıyorsa diyecek sözüm yok zaten, insanlık onuruna hakareti sığdıran birisinden beklentimiz de olamaz. İyi geceler. --e.c. 22:52, 9 Temmuz 2016 (UTC)

Vikipedi Kütüphanesi[kaynağı değiştir]

Selamlar. Şu sayfada alanına göre alt sayfalar oluşturdum da, bu senin kitabı da uygun alt sayfaya alır mısın? Bir de elindeki diğer kitapları da eklersen süper olur :) İyi günler.--RapsarEfendim? 21:33, 12 Temmuz 2016 (UTC)

Merhaba @Rapsar. Kitapların bir kısmını alt kategorilere aldım, birkaç yeni kitap ekledim ancak alt kategorilere giremeden yatmam lazım. :) Bir ara daha çok kitap ekleyip kitapları alt kategorilere ayırırım. İyi geceler. :) --Kudyaz 22:22, 12 Temmuz 2016 (UTC)
Tamamdır, acelemiz yok :) Teşekkürler alakan için, iyi geceler.--RapsarEfendim? 22:26, 12 Temmuz 2016 (UTC)

VikiProje Hristiyanlık[kaynağı değiştir]

Merhaba buyurmaz mıydınız? :) --Kudyaz 17:12, 17 Temmuz 2016 (UTC)

Memnuniyetle, çoktur viki'deki Hristiyanlık maddelerini düzenlemekle meşgulüm zaten. Saitcank (mesaj) 17:25, 17 Temmuz 2016 (UTC)

Kısa bir süre önce Yuhanna İncili sayfasına bir hayli emek verdim, sizce bu sayfanın seçkin madde olma olasılığı nedir? Daha önce böyle bir adaylıkta falan bulunmadım, belki bu madde Proje kapsamına dahil edilebilir. Temel olarak bakıldığında Kitab-ı Mukaddes maddeleri gerçekten yardıma muhtaç görünüyorlar. 2 adet Havari'nin maddesini de ben açtım (oldukça üstünkörü), açarken de şaka gibi bu maddeler daha önce nasıl açılmaz diye kendi kendime söylendiğimi biliyorum. Saitcank (mesaj) 17:54, 17 Temmuz 2016 (UTC)

Ek olarak bir havari de ben açtım. Şuradan bakacak olursanız açtıklarım arasında "nasıl yani Vikide yok muymuş" denebilecek çok fazla Hristiyanlık maddesi var. :) Doğrusu dini bir inancım olmadığı gibi Hristiyanlıkla ilgili de pek bir bilgim yok, son birkaç haftadır İngilizce Vikide bu konuda okumalar yapıp bilgilenmeye ve ufak tefek birkaç tümce de olsa çeviriler yapmaya çalışıyorum ancak kavramların çevirisi konusunda çok büyük sıkıntı yaşıyorum.

Şimdi incelediğim kadarıyla Yuhanna İncili diğer Hristiyanlık maddelerine göre kapsamlı bir içerik ve şu anki haliyle B sınıf gibi duruyor. Ancak kaynaklandırması iyileştirilip üzerinde bazı kozmetik değişiklikler ile eklemeler yapıldığı takdirde SM olmasa da KM olma şansı var. --Kudyaz 18:01, 17 Temmuz 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Tam senlik, siz bildirim yaptıktan 0:31:01 saat sonra HakanIST tarafından engellendi. Engel açıklaması:#13-Uygunsuz kukla kullanımı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 21:31, 17 Temmuz 2016 (UTC)

VikiProje Siyaset hakkında[kaynağı değiştir]

Selamlar. Temmuz 2016 VikiProje Siyaset İşbirliği Projesinde puanlama konusunda yardıma ihtiyacım var. Şurada kendi kendimi de puanlamamak için, en azından benim katkılarımı ve yapabilirseniz diğer kullanıcıların da katkılarını puanlayabilir misiniz? Ben de yapmaya çalışacağım birlikte düzenleyelim derim. Ne de olsa projede sorumluluğunuzu daha önce belirttiniz :) --Ahmet Turhan (mesaj) 18:58, 21 Temmuz 2016 (UTC)

@Ahmet Turhan hemen ilgileniyorum. :) --Kudyaz 19:42, 21 Temmuz 2016 (UTC)
Geriye kalan ve son puanlamadan sonra eklenen durumlar da mevcut, ilgilenebilir misin? İsteğimi mazur gör ama yapmak zorundayım :) --Ahmet Turhan (mesaj) 08:41, 26 Temmuz 2016 (UTC)
@Ahmet Turhan kendi kendinize puan vermeniz hoş olmazdı, tabii ki ilgileneceğim, lakin puanlama ayın birinden ayın birine değil mi? --Kudyaz 22:11, 26 Temmuz 2016 (UTC)
Teşekkür ederim şimdiden. Proje 1-31 Temmuz arası.--Ahmet Turhan (mesaj) 22:22, 26 Temmuz 2016 (UTC)
Emeğinize ve incelemenize sağlık. MustafaKurt kullanıcısının puan toplamında ufak bi sorun görünüyor galiba, bir ara ona da göz atarsınız, ben yapmayayım :) --Ahmet Turhan (mesaj) 08:11, 27 Temmuz 2016 (UTC)
Vikiproje:Siyaset/İşbirliği Projesi/Temmuz 2016/MustafaKurt sayfasındaki -10 puanlama durumunuz nedir? Bugün projenin son günü, o yüzden neticelendirelim derim. Diğerlerinde sizin puanlarınızı topladım, ama bunu ellemedim kararı siz verin diye. --Ahmet Turhan (mesaj) 15:55, 31 Temmuz 2016 (UTC)
  • Aynı alt başlık altında yazayım dedim. Ağustos projesi de puanlamayı beklemekte. Öylesine yazayım dedim :) --Ahmet Turhan (mesaj) 14:05, 23 Ağustos 2016 (UTC)
@Ahmet Turhan geçen hafta ön bi puanlama yapayım dedim ancak uyku bastırdı. :) Bi süredir yoğun olduğum için bakamadım, yarın müsait olursam bakacağım, olmazsam pazar gününe hallederim. --Kudyaz 22:24, 26 Ağustos 2016 (UTC)

İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba Kudelski,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Kullanılmayan dosyaların düzenlenmesi ve görsel bakım çalışması konulu projede 2. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Krystal. ? 05:24, 25 Temmuz 2016 (UTC)

Haydi Ağustos 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset'in yeni 1-31 Ağustos 2016 tarihleri arasındaki işbirliği projesi: Resim aranan siyasetçiler kategorisindeki maddelere görsel ekleme olarak belirlenmiştir.

Resim aranan siyasetçiler kategorisinde an itibariyle 4.151 madde bulunmakta. Burada yer alan maddelere resim eklenmesi gerekmekte. Katılımlarınızı bekliyorum.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.
--Ahmet Turhan (mesaj) 17:17, 31 Temmuz 2016 (UTC)

All Saints Moda Kilisesi hakkında talep[kaynağı değiştir]

Merhabalar, All Saints Moda Kilisesi sayfasındaki kaynakların güvenilir olmadığı gerekçesi ile silinmiş, ve sayfa silinmeye aday gösterilmiştir. Bu önermeleri yapan kullanıcının objektifliği hakkında şüphelerim olduğu için başka bir kullanıcının gözden geçirmesinin iyi olacağını düşündüm. Acaba inceleyip geri bildirim yapabilir misiniz ? (kaynaklar şuanda silinmiş durumda). Teşekkür ederim. https://tr.wikipedia.org/wiki/All_Saints_Moda_Kilisesi Avonrepus (mesaj) 07:44, 3 Ağustos 2016 (UTC)

İşe Vikipedi:Güvenilir kaynaklar sayfasını okumakla başlamamanızı anlayamıyorum. Bu şekilde başkalarını yersiz yere suçlayarak bir de kişisel saldırı, (kullanıcı üzerine değil) "içerik üzerine yorum" vb konuları tatsız deneyimler yaşamadan öğrenebilirsiniz/diniz. Selamlar her ikinize de. --E4024 (mesaj) 07:57, 3 Ağustos 2016 (UTC)

Merhabalar. Konuyla ilgili bana danıştığınız için teşekkür ederim. Sayfa şu an olduğundan daha iyi bir konuma gelmiş. SAS sonucuna göre KD olduğu bariz olduğu için silineceğini sanmıyorum. Şimdi bilgi kutusu ekleyip görsel açıdan maddeyi desteklemeye çalışacağım. İyi akşamlar. --Kudyaz 19:30, 3 Ağustos 2016 (UTC)

Merhabalar, Kadıköy Aya Triada Rum Ortodoks Kilisesi, All Saints Moda Kilisesi için görsel eklenmiş ve Kadıköy Fransız Katolik Kilisesi sayfası oluşturulmuştur. Bilgilerinize.. İyi günler dilerim. Avonrepus (mesaj) 08:32, 5 Ağustos 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Dönme Çetin Çiftçioğlu, siz bildirim yaptıktan 17:58:07 saat sonra Superyetkin tarafından engellendi. Engel açıklaması:#13-Uygunsuz kukla kullanımı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 16:40, 9 Ağustos 2016 (UTC)

"Kuş" Tiyatro Oyunu Sayfası[kaynağı değiştir]

Merhaba, bu https://tr.wikipedia.org/wiki/Kuş_(oyun) maddeyi oluşturdum ama silinmeye aday olarak göstermişsiniz. Oyunun yazarı oyunun filmini de çekmiş. Ama bu maddeyi oluşturmamda ki amaç tiyatro oyunu olduğunu belirtmek. Filmi olduğuna da değinmek istedim. Tarık Dalkılıç (mesaj) 01:57, 10 Ağustos 2016 (UTC)

Merhaba @Tarık Dalkılıç, sayfanın kalmasını istiyorsanız kalsın/silinsin oyları vermeden şuraya yorum yapabilir, görüşünüzü gerekçelendirerek diğerlerini verecekleri oylar için yönlendirebilirsiniz. --Kudyaz 22:59, 9 Ağustos 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. 5.46.30.63, siz bildirim yaptıktan sonra 24 saat geçmesine rağmen engellenmediği için sayfadan çıkartıldı. Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 10:45, 11 Ağustos 2016 (UTC)

Günah Çıkaran Maksimos olarak yaptığınız çeviri ile alakalı Buna göre günah çıkarmaktan ziyade bu aziz İsaya inandığını itiraf etmiş ve eziyet çekmesine rağmen onu inkar etmemiş. İtirafçı daha uygun bir çeviri olsa gerek? Maksimos'u çevirirken ki kullandığınız kıstasın Yunanca olduğunu sanıyorum. Saitcank (mesaj) 19:34, 11 Ağustos 2016 (UTC)

@Saitcank terminoloji biraz zor. Ben de çeviri yaparken itirafçı ile günah çıkaran arasında kaldım, neden olduğunu hatırlamadığım bir nedenden günah çıkaranı seçtim. Maksimos konusunda ise aynen, Doğu Roma zamanında yaşamış, Yunanca'yı temel almanın daha doğru olduğu kanısındayım. O halde madde adını İtirafçı Maksimos olarak güncelliyorum. Bildirim için teşekkürler. --Kudyaz 22:33, 11 Ağustos 2016 (UTC)

İşbirliği projesinde 3. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 3. oldunuz!!!

Merhaba Kudelski,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Vikipedi de eksik olan kadın maddelerinin oluşturulması konulu projede 3. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Krystal. ? 07:30, 15 Ağustos 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Türkçe Vikipedi'de bulunmayan ve gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusunda bir çalışma yapmayı hedeflemekteyim. Konunun işbirliği şeklinde şekillendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha yeni olmakla birlikte, bu kapsamda açılacak maddeler için şöyle bir liste mevcut. En temelden özele bu maddeleri ansiklopedimize kazandırmayı hedefliyorum. Yasa tasarısı, kapalı oturum, yasama yılı, kanun teklifi gibi temel kavramlar örnek verilebilir. Sizden bu konuda isteğim akılınıza gelen ve listede olmayan maddeleri de listeye eklemeniz ve eğer vaktiniz varsa bu çalışmaya ortak olmanız. Listeye çeşitli konu altbaşlıklı eklemeler de yapılabilir. Ne dersiniz, konu hakkında katkı sağlayabilir misiniz? --Ahmet Turhan (mesaj) 17:09, 17 Ağustos 2016 (UTC)

@Ahmet Turhan arada bir bakar olmaya çalışacağım. Bu arada güzel bir açılacaklar listesi olmuş, ben de kendime bir uyarlamasını yapacağım. :) --Kudyaz 19:53, 20 Ağustos 2016 (UTC)
Nasıl bir uyarlama :) Önce yapacak bu işimiz var ondan sonra uyarlarsın :) --Ahmet Turhan (mesaj) 20:01, 20 Ağustos 2016 (UTC)
Bu arada LGBT ile ilgili bir altbaşlık açıp, oluşturulması gerektiğini düşündüğün maddeleri listeye ekleyebilirsin, hepsini zamanla yaparız. --Ahmet Turhan (mesaj) 20:13, 20 Ağustos 2016 (UTC)
@Ahmet Turhan İngilizce Vikipedi'de LGBT ile ilgili popüler kültür içermeyen maddelerin hali ne yazık ki büyük oranda vasat ya da vasata yakın. Kimisi de (ülke ülke LGBT hakları sayfaları gibi) güncelliğini kısa sürede kaybeden maddeler, o yüzden LGBT ile ilgili sayfalara yeteri kadar ilgi gösteremiyorum. Şimdilik Hristiyanlık'la ilgili katkılara ağırlık verdim bireysel projem olarak, bireysel bir ufak liste oluşturarak daha hızlı yol alırım diye umuyorum. Sizin projenizin spekturumunu genişletmeyelim yoksa altından kalkılmayacak bir hal alacak. :) Projenizin siyaset temelli ilerlemesi dallanıp budaklanmadan açılan madde hızında yeni öneriler eklenmesi açısından önemli zira.
Bu arada açtığım son maddeye bakar mısın, booklet geçen yerleri fanzin olarak çevirdim sence uygun mudur bu konuda kararsız kaldım. --Kudyaz 20:20, 20 Ağustos 2016 (UTC)
Broşür dersen tam anlamını karşılar bence. Tem temel öğelerin listesini çıkarıyorum hala, birçok şablonda kırmızı bağlantılı maddeler var, onları eklemeliyim. Sen de aklına gelenleri eklersen iyi olur. Maddelerin liste halinde gözükmesi iyi, sırayla açabiliriz. Hıristiyanlıkla ilgili maddeler de var listede, bence onlardan başla :) --Ahmet Turhan (mesaj) 20:30, 20 Ağustos 2016 (UTC)
@Ahmet Turhan maddede broşür olarak anlatılmış ancak şu fanzine daha çok benzemiyor mu? --Kudyaz 20:34, 20 Ağustos 2016 (UTC)
Bunu gördüm de, bence broşür sıfatına giriyor. Tanıtım kitapçığı tarzında çünkü, hele o yılları düşünürsek. --Ahmet Turhan (mesaj) 20:36, 20 Ağustos 2016 (UTC)

Şablon oluşturma[kaynağı değiştir]

Selamlar, ben Katolik İlahiyatı sayfası üzerinde çalışırken, genellikle Katolik Kateşizm'ine yani Katolik Kilisesi Din ve Ahlâk İlkelerine başvurulduğunu fark ettim. Kateşizm'den sayfaya verilen referansların sıklığıyla birlikte zaten Catechism of the Catholic Church şablonu oluşturulmuş. İşte tamda bu noktada yardımını almak istiyorum. Bu şablonu Türkçe Vikipedi'de de oluşturabilir misin? Şimdiden olumlu yada olumsuz geri dönüşün için teşekkür ederim.--MerhabaNe yapabilirim? 17:45, 20 Ağustos 2016 (UTC)

@Merhabaviki şablon oluşturuldu: Şablon:KKK. Parametreler İngilizce bırakıldığı için çevirilerde bir değişiklik yapmadan kullanılabilir. Websitesi İngilizce olduğu için şablon içeriğindeki web kaynağı şablonuna dil parametresi de eklemeyi denedim ancak şablonlarla aram pek iyi değil malesef. :( --Kudyaz 19:51, 20 Ağustos 2016 (UTC)
Her şey için çok teşekkür ederim --MerhabaNe yapabilirim? 20:16, 20 Ağustos 2016 (UTC)

trolleri beslemeyin kudelski.. :) --kibele 08:48, 23 Ağustos 2016 (UTC)

KET Bot Bildirim[kaynağı değiştir]

Merhaba. Niyisi, siz bildirim yaptıktan -1 day, 14:47:17 saat sonra HakanIST tarafından engellendi. Engel açıklaması:#9-Uygun olmayan kullanıcı adı Bildirimde bulunduğunuz için teşekkürler. --KET Bot (mesaj) 19:17, 28 Ağustos 2016 (UTC)

İşbirliği projesinde 2. oldunuz!!![kaynağı değiştir]

İş Birliği Projesinde 2. oldunuz!!!

Merhaba Kudelski,

İş birliği projesine katılımınız için çok teşekkürler!

Vikiveri'ye bağlanmamış sayfaların bakımının yapılması konulu projede 2. oldunuz. ¨ Katılımınızın devamını bekleriz.

İyi çalışmalar
--Krystal. ? 05:30, 29 Ağustos 2016 (UTC)

Puanlamada bir hata olmuş bu nedenle çok özür dilerim--Krystal. ? 05:26, 30 Ağustos 2016 (UTC)

Özgün Çalışma Armağanı[kaynağı değiştir]

"ÖZGÜN ÇALIŞMA ARMAĞANI"

Bu armağan İBP'de yaptığınız özgün katkılardan dolayı teşekkür etmek amacıyla size sunulmuştur. Katkılarınızın devamını bekliyorum.

--Krystal. ? 05:05, 30 Ağustos 2016 (UTC)

Kullanılmayan dosya prosedürü[kaynağı değiştir]

Merhabalar. Twinkle'da dosyalar için dosya sil seçeneğiyle yapılan işaretlemelerde ilgili şablonlardansa sil etiketi çıkıyor ancak tarih ve gerekçe de gözüktüğü için bir sorun olarak görmedim bunu. Eğer sorunsa twinkleda ilgili kısımların değişikliğinin yapılması için köy çeşmesine mi yazmalıyım? Teşekkürler şimdiden. --Kudyaz 15:47, 16 Eylül 2016 (UTC)

Selamlar Kudelski, her dosya için değil ama bu tip kişi resmi olan dosyalarda gerekli prosedürleri kullanmamız daha doğru olur. Çünkü bazen dosyalar sayfadan yanlışlıkla siliniyor, boş yere dosyalar silinmesin. Selamlarımla, iyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 15:49, 16 Eylül 2016 (UTC)

@Kudelski merhabalar, burada yapmış olduğum devriyelik başvurusuna görüş bildirirseniz memnun olurum. Kolay gelsin.--YenilenebilirAdamMESAJ 22:03, 16 Eylül 2016 (UTC)

Temel siyasi terim maddelerini oluşturma projesi - 100 madde[kaynağı değiştir]

Tekrar merhaba. Bu nişan sizin için. Sizin de katılımcısı olduğunuz Türkçe Vikipedi'de bulunmayan gerekli siyaset konulu temel maddelerin oluşturulması konusundaki projede an itibariyle 100 madde oluşturuldu. 18 Ağustos 2016'da ilk maddenin oluşturulduğu projede, tam bir ay sonra 18 Eylül 2016'da 100 madde geride kaldı. İşbirliğimizin devamı ve Vikipediye daha çok madde kazandırmaya yönelik çalışmalarımız birçok kullanıcının da katkısıyla ilk günkü gibi devam etmekte. Katkılarınızın devamını bekliyorum, daha açacağımız çok sayıda madde bulunmakta :)

Liste için tıklayın. --Ahmet Turhan (mesaj) 07:26, 18 Eylül 2016 (UTC)

Ben önceki tartışmalar dahil olmadım. Ona bir şey demediniz buna da diyemezsiniz ithamınız yanlış. Maddede yaptığınız son değişiklik sakıncalı. Eğer sakıncalı olmadığını düşünüyorsanız bir de hizmetliye danışalım. Sizden ricam sayfayı tartışma sonuçlanana kadar eski haline taşımanız. --Kudyaz 23:34, 20 Eylül 2016 (UTC

İtham yok, kullanıcının bu Osmanlı padişahı ile ya da hükümet ile ilgili bir problemi var. İçerik eklerken bana ideolojine göre bilgiler ekliyorsun falan da diyordu. Kullanıcının geçmişte ilgili padişah ile ilgili bitmek bilmeyen uğraşlarından dolayı sayfa kullanıcının eklediği son içerik olmadan dursun. Ortada bir problem yoksa zaten geri eklenir. Vikiçizer galiba hizmetli tartışma sayfasında o da konuyu biliyor. MEOGLOBALBana mesaj atın 23:43, 20 Eylül 2016 (UTC)

Osmangazi Köprüsü[kaynağı değiştir]

bu maddede bir değişik yaptım. Değişikliğim hakkında ne düşünyorsunuz? MEOGLOBALBana mesaj atın 00:13, 21 Eylül 2016 (UTC)

@MEOGLOBAL Kaynak gösterme şablonları kullanarak kaynakların daha düzenli olmasına yardımcı olabilirseniz çok daha iyi olur. Listede olmayan şablonlara buradan ulaşabilirsiniz. Ek olarak kaynak gösterme şablonları kullanıldığı zaman bir bot yardımıyla kaynaklar arşivlendiği için ileride linklere erişim kalksa bile kaynaklara erişim devam edeceği için maddedeki değişiklikleriniz daha kalıcı olacaktır. --Kudyaz 00:26, 21 Eylül 2016 (UTC)
@Kudelski Teşekkür ederim. Biraz daha pratik olmasından dolayı direkt referans url'si ekliyordum. MEOGLOBALBana mesaj atın 00:28, 21 Eylül 2016 (UTC)
@MEOGLOBAL evet, URL biraz kolay oluyor ama çok dağınık duruyor ve linklere erişim kalktığı zaman sıkıntı çıkarıyor. Bu arada Yavuz Sultan Selim Köprüsü maddesinde daha tarafsız bir anlatım için şöyle bir değişiklik yaptım. Umarım biraz daha kabullenilir olmuştur. --Kudyaz 00:32, 21 Eylül 2016 (UTC)
@Kudelski Evet biraz daha güzel duruyor. Eline sağlık. MEOGLOBALBana mesaj atın 01:20, 21 Eylül 2016 (UTC)

VikiProje Siyaset İşbirliği Projesi[kaynağı değiştir]

Vikiproje:Siyaset/İşbirliği Projesi Ekim 2016 projesini siz belirler misiniz? Dilediğiniz gibi olsun, bu ay sorumluluğu size yükleyebilir miyim? --Ahmet Turhan (mesaj) 18:11, 28 Eylül 2016 (UTC)

Merhaba @Ahmet Turhan. Yoğunluktan dolayı 10 gün Vikipedi'yle ilgilenemedim. Kusuruma bakmazsınız değil mi? --Kudyaz 22:27, 4 Ekim 2016 (UTC)
Ceza olarak bu ayki projeye katılacak ve ay sonu sonuç puanlaması yapacaksınız :) Sizin puan hesaplaması benden. --Ahmet Turhan (mesaj) 22:39, 4 Ekim 2016 (UTC)

Haydi Ekim 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]


VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Ekim 2016 iş birliği projesi "Kamboçya Krallığı, Demokratik Kampuçya ve Kampuçya Halk Cumhuriyeti ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak" olarak belirlenmiştir.

Kamboçya ile ilgili bilgiler Türkçe Vikipedi'de sınırlı seviyede. Kamboçya'ya dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konulara dair birçok madde oluşturulmayı beklemekte. Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak suretiyle ansiklopedimize katkıyı hedefliyoruz. Bu kapsam İngilizce kategori sayfası yardımcı olabilir. Katılımlarınızı bekliyorum.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --Ahmet Turhan (mesaj) 06:52, 2 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği davet[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği Daveti
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili tarih, politika, bilim, coğrafya, ekonomi, askeriye, hukuk, eğitim, felsefe, kişi, toplum vb. gibi konularda maddeler açmayı ve var olan maddeleri düzenleyerek kaliteli hale getirmeyi amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesine davetlisiniz.

Projeye katkıda bulunmak için katılımcılar listesine isminizi ekleyin, iş bölümü ve hedefler kısmına yapmayı düşündüğü katkıları yazarak benzer ilgi alanına sahip kişilerle birlikte hareket edin. Bununla birlikte bu ayın iş birliği projesine katılarak projenin gelişmesine katkıda bulunun. İşbirliği projesinde pek çok ödül sizi beklemekte.

Ayrıca çalışılan maddeleri ve düzenlenmesi gereken maddeleri inceleyebilir veya anket ve oylamalara katılarak görüş bildirebilirsiniz.

Proje hakkında daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

Bugün tamamladığım projeye sıcağı sıcağına davetlisiniz :) Katkılarınızı bekliyorum. --Ahmet Turhan (mesaj) 00:51, 8 Ekim 2016 (UTC)

Siyasi terim maddelerini oluşturma projesi devam ediyor[kaynağı değiştir]

Merhabalar, sizin de katılımcısı olduğunuz oluşturulması planlanan siyasi terim maddeleri projesinde an itibariyle 222 madde oluşturuldu. 18 Ağustos 2016'da ilk maddenin oluşturulduğu projede birçok madde ansiklopedimize kazandırıldı. İşbirliğimizin devamı ve Vikipediye daha çok madde kazandırmaya yönelik çalışmalarımız birçok kullanıcının da katkısıyla ilk günkü gibi devam etmekte.

Liste için tıklayın. Halen açılmayı bekleyen birçok madde bulunmakta. Katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11:57, 16 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Siyaset - Ekim 2016 işbirliği projesi devam ediyor[kaynağı değiştir]

Merhabalar.

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen Ekim 2016 - Kamboçya Krallığı, Demokratik Kampuçya ve Kampuçya Halk Cumhuriyeti ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak projesi halen devam etmekte. İşbirliği projesine ait konulardaki eksiklerin planlı bir şekilde giderilme hedefi halen devam etmekte. Proje Kamboçya'a dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konuları kapsamaktadır. Madde ve kategori açmakta bir sınır veya kota yoktur. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.

İşbirliği projesi için tıklayın. Halen açılmayı bekleyen birçok madde bulunmakta. Proje bitiş tarihi olan 31 Ekim 2016 tarihine kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:00, 17 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ayın görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Başta bir sonraki ay olan Kasım 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:05, 17 Ekim 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İşbiriliği Projesi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesinde son haftaya giriyoruz. Projenin yeni başlaması vesilesiyle, Sovyetler Birliği ile ilgili konu alanlarına giren maddelerin projeye dahil edilmesine yönelik bir proje başlatılmıştı. Bu kapsamda {{VikiProje Sovyetler Birliği}} şablonu gerek Sovyetler Birliği kategorisinde yer alan maddelere, gerekse kategoride yer almayan konu ile ilişkili diğer maddelere eklenecektir. Bu yolla üzerinde çalışılacak maddelerin belirlenmesi amaçlanmaktadır. Şu an, yani 5 Mayıs 2024 Pazar, 20.18 (UTC) itibariyle 2000 madde olan proje hedefine dair 570 (28.5%) tamamlandı. Yani daha 1430 maddeye şablon eklenmesi gerekmekte. Katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:55, 22 Ekim 2016 (UTC)

Kaliteli ve seçkin madde adayları[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında; konu ile ilgili olan 5 madde kaliteli ve seçkin madde olmaya aday. Bu sayfada yer alan maddelere göz gezdirin, siz de görüşünüzü bildirerek eksikliklerin tamamlanmasına yardımcı olun. Detaylı bilgi için Vikipedi:Kaliteli madde nedir? ve Vikipedi:Seçkin madde nedir? sayfalarına göz atabilirsiniz.

Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır. --MediaWiki message delivery (mesaj) 15:12, 24 Ekim 2016 (UTC)

Ayın İşbirliği'nde Son 1 Hafta![kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema Ayın İşbirliği'nde Son Hafta!
Merhaba!
VikiProje Sinema bünyesinde Ekim 2016 iş birliği projesi "Afiş aranan filmler kategorisinin temizlenmesi" olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibariyle 1.015 olan afiş aranan film maddelerin sayısının proje sonunda, 500'e düşürülmesini hedeflemekteyiz. Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

MediaWiki message delivery (mesaj) 00:20, 25 Ekim 2016 (UTC)

Vikiproje Siyaset İşbirliği projesinde son 3 gün![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen Kamboçya ile ilgili maddeler ve Kamboçya kategorisine yeni alt kategoriler oluşturmak projesinde son 3 gün!

Kamboçya'ya dair tarihi, politik, kültürel, coğrafi vb. konuları kapsayan proje 31 Ekim 2016 günü sona eriyor. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı!

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:59, 28 Ekim 2016 (UTC)

Kasım ayı VikiProje Siyaset İBP[kaynağı değiştir]

Selamlar, sanırım bu ara pek uğrayamıyorsun ama, vaktin olursa Kasım ayının Vikiproje:Siyaset/İşbirliği Projesi'ni hazırlayabilir misin? Buradaki öneriler fikir oluşturabilir. Vikipedi:İş birliği projesi/2016/43. hafta örneğindeki gibi çeşitli siyaset şablonlarındaki eksiklikleri doldurabiliriz. --Ahmet Turhan (mesaj) 23:31, 29 Ekim 2016 (UTC)

@Ahmet Turhan ilgileniyorum şimdi. --Kudyaz 12:38, 1 Kasım 2016 (UTC)
@Ahmet Turhan son zamanlardaki eleştiriler doğrultusunda yine bir ülke üzerinden gitmeyi ancak bu ülkeyi eleştirilerin dışında hatta tam diğer kutuptan seçmeyi uygun buldum. Bu ay yine çok vaktim olmayacak ama katılabilirsem daha fazla yardımcı olmaya çalışacağım. İyi çalışmalar. --Kudyaz 12:51, 1 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Kasım ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 02:11, 1 Kasım 2016 (UTC)

Sen yazım denetimi gerekir[kaynağı değiştir]

Sen yazım denetimi gerekir: San Cristóbal de La Laguna Piskoposluk bölgeleri.--81.38.23.134 08:48, 4 Kasım 2016 (UTC)

Keep competition[kaynağı değiştir]

We must ""Conserver"" keep this article fr.wikipedia.org/wiki/Coupe du 50e anniversaire de la KTFF (French Version) competition taking place in northern Cyprus in 2005. The admissibility of this page is currently under discussion. We must help preserve this section by putting "" # "".

This competition is dedicated to the 50 years of the Cyprus Turkish Football Association or Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu.

It is important that the Turkish Cypriot North and Turkey living in Francophone countries to experience a part of football history of the Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti. The sources are also reliable.

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı[kaynağı değiştir]







VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 1 ay geride kaldı. Bu zaman zarfı içerisinde ilgili katılımcıların katkılarıyla proje geliştirildi ve halen geliştirilmeye devam ediyor.

Projenin bir aylık maratonunda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler kısmına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 7 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı görseli önerisi[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği ana sayfasında yer alan ayın görseli için önerilerinize ihtiyaç duyuyoruz. Kasım ayının son haftasına girmemiz münasebetiyle, başta bir sonraki ay olan Aralık 2016 olmak üzere, gelecek aylar için Sovyetler Birliği ile ilgili ayın görseli önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 12 aday görsel bulunmaktadır. Ayın görseli seçimlerine dair görüşlerinizi bekliyoruz.

Bununla birlikte proje sizin katkılarınızla geliştirilmeyi beklemekte, lütfen proje sayfasını inceleyiniz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:49, 22 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son hafta![kaynağı değiştir]


VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları maddelerinin oluşturulması projesinde son haftaya girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği'nin madalya ve nişanları listesinde eksik olan maddeleri kapsayan proje 30 Kasım 2016 günü sona eriyor, projeye olan katkılarınızı gözden geçirmenin ve/veya yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 00:01, 25 Kasım 2016 (UTC)

Sulh teşebbüsü[kaynağı değiştir]

Allah'ın bahşetmiş olduğu bu değerli projede zaman zaman her adem evladının yaptığı bir kaç hurd hatalarımız olabilir. Önemli olan husus kişinin yeri geldiğinde kendini tartıp nerede ne şekilde hata yapmış ise gün yüzüne çıkarması ve bu hataları telafi etme yolunda bir adım atması gerekir. Bu doğrultuda bozuk olarak tanımlanan şahsımın şahsınıza olan her hürmetsizlik, hücum ve habis hadiseler adına özürlerimi bildiriyor, birlikte sevgi ve saygı çerçevesinde projemizi yükselteceğimiz günleri umut ediyorum. Saygılar. --II. Niveles 01:34, 25 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği projesi önerisi[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi kapsamında Aralık 2016 projesini seçiyoruz. Sizin de önerilerinize ihtiyacımız var. Proje önerilerinizi oylama sayfasına yazabilirsiniz. An itibariyle 8 aday proje mevcut. Adaylıklara ya da yeni projeler önerilerinize dair görüşlerinizi bekliyoruz.

İyi Vikiler, bol katkılar.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 16:15, 29 Kasım 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Aralık ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Şablon:1917 Rus Devrimi ve Şablon:Sovyetler Birliği Komünist Partisi'ndeki kırmızı bağlantılı maddelerinin oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 13:27, 1 Aralık 2016 (UTC)

Haydi Vikiproje Siyaset Aralık 2016 İşbirliğine![kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset Ayın İşbirliği
İyi günler, iyi Vikiler.
VikiProje Siyaset bünyesinde Aralık 2016 iş birliği projesi "siyaset kategorisinde yer alan kaynaksız veya kaynağı zayıf maddelere kaynak ekleme ve kaynakları düzenleme" olarak belirlenmiştir. Katılımlarınızı bekliyoruz.

Daha fazla bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:08, 6 Aralık 2016 (UTC)

Sovyetler Birliği'nde LGBT tarihi[kaynağı değiştir]

Sovyetler Birliği'nde LGBT tarihi maddesini oluşturdum. Konu ile ilgili olduğunuzu düşündüğüm için size attım, bilgi birikiminizle katkı sunmak isteyebilirsiniz. --Ahmet Turhan (mesaj) 20:39, 11 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği - Bunları biliyor muydunuz?[kaynağı değiştir]

Merhabalar. VikiProje Sovyetler Birliği proje ana sayfasının sağ altında görülecek ve her 15 günde bir yenilenecek olan Bunları biliyor muydunuz? kısmı oluşturuldu. Arşive 113 madde eklendi. Proje konuları hakkındaki 5 farklı bilgi düzenli periyotlarla bu kısımda aktarılacaktır. Bilgilere göz atmak, düzenlemek ve metin eklemek için siz de ilgili sayfayı ziyaret edin.

İyi çalışmalar, iyi Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 02:32, 13 Aralık 2016 (UTC)

Sovyetler Birliği İşbirliği projesinde hedefe ulaşıldı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi'nde belirlenen konularla ilgili 40 madde açma hedefine bugün itibariyle ulaşıldı. Tüm katılımcılara verdiği emekler için teşekkürler!

Buna karşın, işbirliği projesi hala devam ediyor. 31 Aralık 2016 günü sona eren projeye dair 61 madde halen açılmayı bekliyor. Projeye katılımlarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:00, 19 Aralık 2016 (UTC)

Vikiproje Sovyetler Birliği'nde Ocak 2017'ye son günler[kaynağı değiştir]

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun!

Önümüzdeki dönem olan Ocak 2017'ye dair VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi hedeflerini belirliyoruz. Bir sonraki ayın işbirliği projesi ve proje ana sayfasında gösterilecek ayın görseli, bu kapsamda görüşlerinizi beklemekte. Bunun dışında yapılmasını istediğiniz her türlü etkinlik, faaliyet ya da projeyi burada belirtebilirsiniz.

Bu kapsamda fikir ve önerilerinizi anket ve oylamalar kısmına eklemeniz projenin geleceği açısından önemli. Kollektif katkılarla ilerleyen projeye katılımlarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 21:28, 25 Aralık 2016 (UTC)

Proje katılımcı[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında geçmişte projeye emek veren, katılım sağlayan veya ileride sağlayacak kullanıcı olarak katılımcılar listesine adınızı eklemeyi unutmayın. Kolektif bir şekilde proje konuları ile ilgili maddelerin düzenlenmesini, geliştirilmesini ve yeni maddeler açmayı amaçlayan projemizde sizin de isminiz yer alsın.

Ayrıca kullanıcı sayfanıza {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} veya {{Kullanıcı SSCB}} şablonlarını da ekleyebilir, veya konu ile ilgili olduğunu düşündüğünüz kullanıcılara {{VikiProje Sovyetler Birliği-Davet}} şablonunu yollayabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 18:29, 29 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 geride kaldı[kaynağı değiştir]



VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı
7 Ekim 2016 tarihinde oluşturulan VikiProje Sovyetler Birliği'nde 2016 yılı geride kaldı. Proje 2016 yılında katılımcıların katkılarıyla pek çok gelişmeye imza attı. Bu kapsamda;

Projeye katkı sunmak için öncelikle katılımcılar listesine isminizi ekleyin. Proje kullanıcı şablonu olan {{Kullanıcı VP Sovyetler Birliği}} şablonunu profilinize de ekleyebilirsiniz. Katkı sunmak istediğiniz alanları iş bölümü ve hedefler kısmına ekleyerek diğer kullanıcılarla ortak hedeflere yönelin ve üzerinde çalıştığınız maddeleri çalışılan maddeler kısmına ekleyin. Ayrıca düzenlenmesi gereken maddeler ve madde istek sayfalarına da göz atmak isteyebilirsiniz.

Proje katkılarınızla büyümeye devam edecek. Yeni yılda şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 20:57, 30 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ocak ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu {{VikiProje Azerbaycan}} şablonunu Azerbaycan alanındaki maddelerin tartışma sayfalarına yerleştirmek olarak belirlenmiştir. Hedef 2000 maddeye şablon eklemektir.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 10:36, 31 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sinema Ocak 2017 İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Kudelski/Arşiv 13!
VikiProje Sinema bünyesinde Ocak 2017 iş birliği projesi Değerlendirilmemiş Sinema maddelerinin değerlendirilmesi olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibariyle değerlendirilmemiş 6.708 maddenin değerlendirilmesini sağlamak ve {{VikiProje Sinema}} şablonu olmayan maddelere bu şablonun eklenmesi hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:53, 31 Aralık 2016 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin geliştirilmesidir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 14:22, 1 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği işbirliği projesinde son 10 gün[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisindeki maddeleri geliştirmek projesinde son 10 güne girmiş bulunmaktayız.

Sovyetler Birliği ile ilgili taslak maddeleri kategorisi ve taslak-sınıf Sovyetler Birliği maddeleri kategorisindeki maddelerin taslak seviyesinden çıkartılıp Türkçe Vikipedi'ye gelişmiş maddele olarak kazandırılması amaçlayan proje 15 Ocak 2017 günü sona eriyor, projeye yeni katkılar sunmanın tam zamanı. Proje sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır, işbirliğine katkılarınızı bekliyoruz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 19:54, 5 Ocak 2017 (UTC)

türkiyedeki üniversiteler listesi konu başlığı[kaynağı değiştir]

üniversieteler listesine ek yaptım normalde ekler onaylandığında görülüyordu şimdi görülmüyor siz onay verebilirmisiniz. 09:34, 10 Ocak 2017 (UTC) iyi günler. 09:34, 10 Ocak 2017 (UTC)09:34, 10 Ocak 2017 (UTC) sevgierol

türkiyedeki üniversiteler listesi konu başlığı[kaynağı değiştir]

konu başlığına ek yaptım nasıl onay vercem. önçeden onaylı olabiliyordu.

sayfa silme-kalmayı (KD)[kaynağı değiştir]

Slm Kudelski inşallah durumunuz iyidir. yeni açmiş olduğum İbrahim Hilati sayfası KD değil diye silinmeyi istiyor bi kullanıcı. Lütfen zahmet olmasa bi bakarmısınız. Acaba gerçekten de silmeyi gerektirecek bir neden var mı yoksa o kullanıcı keyfince silmeyi istiyor.

Xwedêda (mesaj) 20:10, 11 Ocak 2017 (UTC)

Xwedêda (mesaj) 20:12, 11 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Ocak 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet filmleri listesindeki maddeleri oluşturmak ve listede yer alan filmlere yönetmen, oyuncu, tür bilgilerini eklemek olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Not: Bu ayki proje VikiProje Sinema İkinci Ocak İş birliği projesi ile ortak olarak yürütülmektedir. Bir projeye katılan kullanıcı diğerine de katılmış sayılır.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 21:51, 15 Ocak 2017 (UTC)

Ocak ayı sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyet filmleri listesini düzenleme projesinde son 5 güne giriyoruz. 50 madde olan proje hedefine dair an itibariyle 14 madde (28%) tamamlandı. Projenin bitimi olan 31 Ocak 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte Şubat 2017 için anket ve oylamalara dair görüşünüze ihtiyacımız var. Buraya görüşlerinizi aktarmanız, gelecek aya dair ayın görseli ve işbirliği projesi konularında oylama yapmanızı temenni ediyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 14:19, 27 Ocak 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Şubat ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayki proje, Azerbaycan sineması maddelerinin oluşturulması olarak belirlenmiştir. Hedef 50 madde oluşturmaktır

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:00, 1 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği ilk Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri şablonundaki kırmızı bağlantılı maddelerin oluşturulması olarak belirlenmiştir.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:23, 1 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Kudelski/Arşiv 13!
VikiProje Sinema bünyesinde Şubat 2017 iş birliği projesi Film festivalleri listesi'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış film festivallerinin 50'sinin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN. --MediaWiki message delivery (mesaj) 17:41, 8 Şubat 2017 (UTC)

Şubat ayı ilk projesi sona eriyor[kaynağı değiştir]

VikiProje Sovyetler Birliği kapsamında gerçekleştirilen Sovyetler Birliği'nin özerk cumhuriyetleri ve idari bölümleri maddelerinin oluşturulması projesinde son günler. 25 madde olan projeye dair 14 Şubat 2017'ye kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bol katkılar iyi Vikiler. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:47, 11 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği İkinci Şubat 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

Dosya:The Worker and Kolkhoz Woman.jpg
İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 12:31, 15 Şubat 2017 (UTC)

Bu ayın ve gelecek ayların işbirliği projeleri[kaynağı değiştir]

Bu ayın VikiProje Sovyetler Birliği İşbirliği Projesi olan "Sovyetler Birliği'nde inşa edilen anıtlar ve heykeller kategorisine ait maddeler oluşturulması" projesine son 5 gün. An itibariyle 20 olan madde hedefine dair 10 madde (%50) açıldı, proje bitim tarihi olan 28 Şubat 2017 gününe kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Bununla birlikte gelecek aylara dair yapılacak projelerde fikirlerinize ihtiyacımız var. An itibariyle şablonlarda yer alan eksiklikleri giderme, çeşitli konulara dair maddeleri açma, eksik maddeleri geliştirme, seçkin madde üretme konuları gibi 8 farklı proje önerisi mevcut. Lütfen fikirlerinizi ve yeni proje önerilerinizi anket ve oylamalar sayfasına yazın, işbirliği ile Vikipedi'yi geliştirelim. --MediaWiki message delivery (mesaj) 09:49, 24 Şubat 2017 (UTC)

Selaaam, yoksun bu aralar?? Her şey yolunda mı? Bir ara bana "ilk kez twitterin kaynak olarak kullanildigini goruyorum" demistin. Şimdi onun şablonu yapılmış ;) Şablon acaba twetleri arsivliyor mu diye dusunurken aklima geldin ve selam vermek istedim. En kısa zamanda katkıya dönmeni bekliyorum. Gorusmek uzere, sevgilerrr..--Kingbjelica (mesaj) 22:37, 27 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sovyetler Birliği Birinci Mart 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Sovyetler Birliği Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Sovyetler Birliği ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Sovyetler Birliği projesi kapsamında her ay tekrarlanan Sovyetler Birliği İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın ikinci proje konusu Sovyet kadınlar kategorisine ait maddeler ve alt kategoriler oluşturulmasıdır.

Her ay planlı bir şekilde Sovyetler Birliği ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli. Proje kapsamında verilen pek çok ödül sizi bekliyor.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler!

--MediaWiki message delivery (mesaj) 23:03, 28 Şubat 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Mart 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Kudelski/Arşiv 13!
VikiProje Sinema bünyesinde Mart 2017 iş birliği projesi Kadın film yönetmenleri listesi'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış kadın film yönetmenlerinin 50'sinin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajları almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 12:52, 1 Mart 2017 (UTC)

ebru gündeş hakkında.[kaynağı değiştir]

bilgi olarak yazdığınız yazı yanlış ebru gündeş sefa köy lisesi mezunu değil orta okulu dışardan bitirmiş yeni daha açıkliseyi okuduğunu söyledi.

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Nisan 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Kudelski/Arşiv 13!
VikiProje Sinema bünyesinde Nisan 2017'nin 15 günlük ilk iş birliği projesi, Sergey Yutkeviç filmleri'ndeki maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla maddesi oluşturulmamış Sergey Yutkeviç filmlerinin 18'inin maddesinin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:11, 1 Nisan 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset[kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen ilk Mayıs 2017 projesi "Türkçe vikipedide olmayan siyaset konulu şablonların Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması" projesi başladı. Projeye katılmak için tıklayın. Proje bitiş tarihi olan 16 Mayıs 2017 tarihine kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır. --MediaWiki message delivery (mesaj) 19:38, 5 Mayıs 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Mayıs 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Kudelski/Arşiv 13!
VikiProje Sinema bünyesinde Mayıs 2017'nin iş birliği projesi, Cannes Film Festivali şablonundaki eksik maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla şablonda maddesi oluşturulmamış Cannes Film Festivali ile ilgili 20 maddenin oluşturulması hedeflenmektedir.

Bir çok işbirliği projesinde olduğu gibi bu işbirliği projesinin sonunda da pek çok ödül seni beklemekte.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --Pragdonmesaj 11:19, 1 Nisan 2017 (UTC)

Gedikpaşa Surp Hovhannes Kilisesi[kaynağı değiştir]

Merhaba, açtığınız Gedikpaşa Surp Hovhannes Kilisesi ile Gedikpaşa Ermeni Protestan Kilisesi/Surp Hovhannes Avedaraniç Ermeni Kilisesi aynı kiliseler mi acaba? Ben yönlendirme yaptım ama içerikle buradaki bilgiler uyuşmuyor geldi bana. Yanlış bir yönlendirme mi yaptım acaba? --Hedda Gabler (eski) (mesaj) 19:55, 14 Mayıs 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset[kaynağı değiştir]

VikiProje SiyasetMayıs 2017'nin 2. işbirliği, bir önceki dönem yeni siyaset şablonlarının oluşturulması hedefli işbirliğinde oluşturulmuş olan yeni şablonlarda bulunan açılmamış maddelerin ve kategorilerin açılmasıdır. Bu listedeki maddeler açılabilir. Projeye katkılarınızı bekliyoruz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 20:03, 18 Mayıs 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset[kaynağı değiştir]

VikiProje Siyaset kapsamında gerçekleştirilen ilk Haziran 2017 projesi "İllere göre 1999 Türkiye yerel seçimleri maddelerinin oluşturulması" projesi başladı. Projeye katılmak için tıklayın. Proje bitiş tarihi olan 15 Haziran 2017 tarihine kadar katkılarınızı bekliyoruz.

Not: Bu mesaj proje toplu mesaj listesinde ismi olan kullanıcılara yollanmaktadır. --MediaWiki message delivery (mesaj) 00:35, 2 Haziran 2017 (UTC)

VikiProje Sinema Ayın İş birliği daveti (Haziran 2017)[kaynağı değiştir]

VikiProje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Kudelski/Arşiv 13!
VikiProje Sinema bünyesinde Haziran 2017 iş birliği projesi, Önemi Bilinmeyen ve Değerlendirilmemiş Sinema maddelerinin değerlendirilmesi olarak seçilmiştir.

Bu kapsamda, proje başlangıcı itibarıyla değerlendirilmemiş 7.992 maddenin 500 tanesinin değerlendirilmesini sağlamak ve {{VikiProje Sinema}} şablonu olmayan maddelere bu şablonun eklenmesi hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz.

--MediaWiki message delivery (mesaj) 11:49, 8 Haziran 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Temmuz 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Temmuz 2017'nin işbirliği dört maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayanlara (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelere yapılacak katkı ile Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelere yapılacak katkı ile C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) maddeleri için 3000, (b) kısmı için 50 madde, (c) kısmı için 20 maddedir.

MediaWiki message delivery (mesaj) 13:49, 6 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Kudelski/Arşiv 13!
VikiProje Sinema bünyesinde Temmuz 2017 iş birliği projesi, dünya genelindeki Onur Haftası nedeniyle LGBT film festivalleri listesindeki kırmızı bağlantılı festival maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 20 maddenin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:51, 9 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Feminizm ilk iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Feminizm'de Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Kudelski/Arşiv 13!
Vikiproje Feminizm bünyesinde oluşturulan ilk iş birliği projesi, {{VikiProje Feminizm}} şablonu olmayan maddelere proje şablonun eklenmesi olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, {{VikiProje Feminizm}} şablonu olmayan maddelerin bulunup bu şablonun tartışma sayfalarına eklenmesi hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Feminizm mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 11:10, 9 Temmuz 2017 (UTC)

Bir yıldız da sizin için![kaynağı değiştir]

Özel Yıldız
Aramıza tekrar hoşgeldin, uzun bir aradan sonra seni tekrar aramızda görmek güzel :) Ahmet Turhan (mesaj) 11:32, 29 Temmuz 2017 (UTC)
  • @Ahmet Turhan merhabalar. Çok teşekkür ederim nazik mesajınız için. Malesef kısa bir süre burada olabileceğim. Umarım yakın bir zamanda kendime kişisel bir bilgisayar alıp katkı vermeye devam edebilirim. :) --Kudyaz 11:35, 29 Temmuz 2017 (UTC)

VikiProje Siyaset Ağustos 2017 işbirliği daveti[kaynağı değiştir]


Bu ayki işbirliğine katılın!

Ağustos 2017'nin işbirliği üç maddeden oluşmaktadır.
(a) "Siyaset proje şablonu" bulunan maddelerde sınıf ve önem değerlerinin birinin veya ikisinin tamamlanması veya düzeltilmesi, siyaset proje şablonu olmayan ilgili maddelere (sınıf ve önemi belirtilerek) eklenmesi.
(b) Taslak sınıfındaki siyaset maddelerine yapılacak katkı ile Başlangıç sınıfına yükseltilmesi.
(c) Başlangıç sınıfındaki siyaset maddelerine yapılacak katkı ile C sınıfına yükseltilmesi.

  • Puanlama sonunda ilk üçe giren katılımcılar ödül alacaktır.
Hedefler: (a) kısmı için 500, (b) kısmı için 25 madde, (c) kısmı için 10 maddedir.
MediaWiki message delivery (mesaj) 22:32, 31 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Sinema Ayın İş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Sinema'da Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Kudelski/Arşiv 13!
Vikiproje Sinema bünyesinde Ağustos 2017 iş birliği projesi, Altın Aslan Ödülü maddesindeki kırmızı bağlantılı film maddelerinin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 20 film maddesinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*VikiProje Sinema mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:39, 31 Temmuz 2017 (UTC)

Vikiproje Feminizm Ağustos ayı iş birliği daveti[kaynağı değiştir]

Vikiproje Feminizm'de Ayın İşbirliği'ne Davetlisin!
Merhaba Kudelski/Arşiv 13!
Vikiproje Feminizm bünyesinde oluşturulan Ağustos ayı iş birliği projesi, Feminist filozoflar listesindeki kırmızı bağlantılı maddelerin açılması olarak seçilmiştir.

Proje sonunda, kırmızı bağlantılı 20 feminist filozof maddesinin Türkçe Vikipedi'ye kazandırılması hedeflenmektedir.

Daha ayrıntılı bilgi ve katılım için TIKLAYIN.

*Vikiproje Feminizm mesajlarını almak istemiyorsanız buradaki listeden kullanıcı adınızı kaldırabilirsiniz. --MediaWiki message delivery (mesaj) 23:42, 31 Temmuz 2017 (UTC)

Toplulukça Vikiprojeleri ve işbirliği projelerini canlandırma[kaynağı değiştir]

Selamlar. Geçmiş dönemdeki istatistiğe baktığımızda Vikiprojelere ilginin son derece azaldığını ve birçok Vikiprojenin inaktif olduğunu gördük. Bunun üzerine Vikiprojeleri canlandırmak, bir standarta kavuşturmak ve toplulukça bu konuya eğilim bir atılım yapmak üzere bir girişim başlattık. Sizin de dahil olduğunuz üzere, birçok kullanıcı kendi ilgi alanına dair çeşitli konularda halen güncel olarak katkı yapıyor, katkılarına devam ediyor. Buna karşın benzer konulara katkı yapan kullanıcıların birçoğu maalesef birbirinden bağımsız hareket etmekte ve birbiriyle ilişkisi son derece zayıf. Paralel konularda yapılan katkıların derli toplu olması, katkı sunulan konuların ilgi çekmesi, başka kullanıcılara ulaşma gibi konularda Vikiprojeler önemli yer tutuyor.

Siz de kendi ilgi alanınıza göre bir Vikiprojede sorumluluk almak ve katkılarınızı bu yönde kolektif bir şekilde geliştirmek ister misiniz? Burada tartışma sürüyor, lütfen görüşlerinizle birlikte siz de aramıza bize katılın. İlgi alanınızı kapsayan Vikiprojelerde sorumluluk almak veya kendi Vikiprojenizi oluşturmaya ne dersiniz? Katkılarınızı Vikiprojeler eşliğinde sürdürmeniz ansikopedik bilgilerin gelişmesine hızlı bir ivme kazandıracaktır. Katkılarınızı bekliyoruz. --Ahmet Turhan (mesaj) 09:17, 2 Ağustos 2017 (UTC)

VikiProje Azerbaycan Ağustos ayı işbirliği daveti[kaynağı değiştir]




Azerbaycan Ayın İşbirliği Daveti

İyi günler, iyi Vikiler.
Azerbaycan ile ilişkili konularda katkı sağlamayı amaçlayan VikiProje Azerbaycan projesi kapsamında her ay tekrarlanan Azerbaycan İşbirliği Projesine davetlisiniz.

Bu ayın proje konusu en:Category:Azerbaijani women kategorisinin ve alt kategorilerinde bulunan Trwikide olmayan maddelerin oluşturulması olarak seçilmiştir. Hedef 20 madde oluştumaktır.

Her ay planlı bir şekilde Azerbaycan ile ilişkin farklı bir hedefe odaklanan işbirliği projesinin bu ay ki ayağına siz de katılım sağlayın. Projeye katılmak için proje sayfasının en altında yer alan katılımcılar bölümüne isminizi eklemeniz yeterli.

Ayrıca anket ve oylamalara katılarak gelecek işbirliği projeleri için öneri ve görüş bildirebilirsiniz.

Ayrıca davet mesajları toplu olarak gönderilmektedir eğer bu mesajları devamlı almak istemiyorsanız adınızı toplu listeden kaldırabilirsiniz.

Şimdiden iyi çalışmalar, bol Vikiler! --MediaWiki message delivery (mesaj) 10:25, 3 Ağustos 2017 (UTC)