Kullanıcı mesaj:İnsanperver/2015

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Konu ekle
Vikipedi, özgür ansiklopedi

Erdal İnönü[kaynağı değiştir]

Yüklemiş olduğunuz Erdal İnönü fotoğrafını en-WP de kullanmak istiyorum. Commons'a da yükleyebilir misiniz ? Teşekkürler.Nedim Ardoğa

Turk Gay Club[kaynağı değiştir]

Merhaba. Katkıda bulunduğunuz Turk Gay Club maddesi silinmeye aday sayfalarda oylamaya sunuldu. Maddede çeşitli bilgiler yer alıyor, bunlardan birisi 52.000 üyenin olduğu yönünde. Buna bir kaynak sunarsanız oylamaya faydası olabilir. Ԙobserve 11:34, 1 Mart 2015 (UTC)

Kayda değerlik[kaynağı değiştir]

Merhaba. Turk Gay Club maddesine yönelik "Kayda Değerlik" sonrası SAS konusuna bakarken, ilgili maddenin Kayda Değerlik'inin tartışıldığı sayfayı bulamadım da. Nerede tartışılmıştı acaba? Konunun kayda değer olduğuna dair görüşlerimi belirtmek istemiştim. --insan|perver 20:25, 2 Mart 2015 (UTC)

Merhaba. Hiçbir yerde tartışılmadı, KD olduğuna dair hiçbir veri olmadığından silinmeye aday gösterildi direkt.--RapsarEfendim? 21:53, 2 Mart 2015 (UTC)
KD tartışmaları konusunda baya bir bilgisizim. :) Peki KD olduğuna dair veri paylaşımı nerede yapılmalı? :) --insan|perver 00:23, 3 Mart 2015 (UTC)
Madde içerisinde yapılan çalışmalarla ve politikadaki hangi kriterleri karşıladığınına dair silinmeye aday gösterildiği sayfada yapılacak açıklamalarla katkıda bulunulabilir.--RapsarEfendim? 22:27, 2 Mart 2015 (UTC)

CEE Bahar Uluslararası VikiProjesi Sizsiz Olmaz![kaynağı değiştir]

CEE Bahar 2015 Uluslararası VikiProjesi davetiyesi
Merhaba, İnsanperver
Orta ve Doğu Avrupa ile ilgili maddeleri belirli standartlara ulaştırmayı, çoğaltmayı, geliştirmeyi ve düzenlemeyi hedefleyen Uluslararası VikiProjesi ile ilgilenebileceğinizi düşündüm. Ayrıntılı bilgi için proje sayfasına bakabilirsiniz. Projede değerli katkılarınızı görmek dileğiyle şimdiden teşekkürler, iyi çalışmalar. --Mavrikantmsj 01:17, 15 Mart 2015 (UTC)

ArnavutlukAvusturyaAzerbaycanBelarusBosna-HersekBulgaristanÇekyaErmenistanEstonyaGürcistanHırvatistanKaradağKazakistanKıbrıs CumhuriyetiLetonyaLitvanyaMacaristanKuzey MakedonyaMoldovaPolonyaRomanyaRusyaSırbistanSlovakyaSlovenyaTürkiyeUkraynaYunanistan

Keyfi taşıma[kaynağı değiştir]

Selamlar. Yaptığınız gibi kritik kategori taşımalarını önce tartışarak yapıyoruz. Geri almanızı rica edeceğim, ondan sonra bir tartışma başlatabilirsiniz.--RapsarEfendim? 19:40, 25 Mayıs 2015 (UTC)

Selamlar. "ABD filmi" diye bir şeyin Türkçede var olduğuna dair kanıtlarızı sunarsanız "keyfi" olduğu hakkında hemfikir olabilir ve tartışmaya açabilir. Aksi takdirde doğrudan Türkçeyle ilgili bir hatayı gidermek için Vikipedi'de tartışma sayfası başlattığımızı hatırlamıyorum.--insan|perver 19:45, 25 Mayıs 2015 (UTC)
Tartışmayı açın, orada diyecekleri olanlar desin. Sizin veya benim fikrime göre hareket edilmiyor Vikipedi'de (bu tip geniş kapsamlı değişikliklerde).--RapsarEfendim? 19:49, 25 Mayıs 2015 (UTC)
Değişikliğe itirazınız varsa tartışmaya açın ve orada belirtin. Eğer itirazın olmadığı bir durum söz konusuysa neyin tartışmasını yapıyoruz? Maddesi bile GEY olan kategoriye GAY yazılmış bunu değiştirmek için tartışma mı gerekiyor? Bariz hatalı Türkçe kullanımı mevcutken neyin tartışması? --insan|perver (mesaj) 19:54, 25 Mayıs 2015 (UTC)
Olması gereken durumu size bildiriyorum. Benim veya sizin fikrimizle hareket edemeyiz, başka görüşleri de almak "zorundayız". Gey taşıması için bir sıkıntı yok, zira ana madde ve kategori adları bu şekilde olduğundan ona uyum amacıyla taşınmış. Siz bunu taşımanızla benim "2007 doğumlular" kategorisini "2007 yılında doğmuş olanlar" adına taşımam aynı şey.--RapsarEfendim? 20:03, 25 Mayıs 2015 (UTC)
Lütfen uyarıları dikkate alınız. Vikipedi işleyişini aksatmanıza yönelik davranışlarınızdan dolayı size yapılan uyarıları önemsememeniz vandalizm olarak değerlendirilebilir ve engellenebilirsiniz. Eldarion 20:09, 25 Mayıs 2015 (UTC)


Engellendiniz[kaynağı değiştir]

Vikipedi kurallarına aykırı hareketleriniz nedeniyle, değişiklik yapmanıza bir süre için izin verilmiyor. Eğer yararlı katkılarda bulunmak isterseniz, engellenme sürenizin sonunda tekrar geri gelebilirsiniz. Eldarion 20:35, 25 Mayıs 2015 (UTC)

Diyapazon, 15:11, 5 Temmuz 2015 (UTC)

Merhabalar İnsanperver, şablonda yapmış olduğunuz bu değişiklikten sonra Cine5 maddesinde de görebileceğiniz gibi maddelerin en başında v } }} }| }} } }} ifadesi görünmekte. Ben geri almadan sizi bir bilgilendireyim dedim. Bir bakabilirmisiniz? Olmadı değişiklikleri geri alalım. Selamlar ve iyi vikiler, Fenerli1978Buyrun beniiiim? 02:31, 12 Ağustos 2015 (UTC)

Merhabalar. Geri alıp ardından parça parça değişiklikleri ekleyerek hatalı kısımları kontrol edip giderdim. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim. :) İyi Vikiler... --insan|perver 09:09, 12 Ağustos 2015 (UTC)