Kullanıcı mesaj:GurayKant: Revizyonlar arasındaki fark

Sayfa içeriği diğer dillerde desteklenmemektedir.
Vikipedi, özgür ansiklopedi
İçerik silindi İçerik eklendi
Yeni başlık: Bilgi
İnternion (mesaj | katkılar)
Etiket: VikiSevgi değişikliği
102. satır: 102. satır:


<!-- Template:Telif hakkı-yeni-->
<!-- Template:Telif hakkı-yeni-->

== Bir yıldız da sizin için! ==

{| style="background-color: #fdffe7; border: 1px solid #fceb92;"
|rowspan="2" style="vertical-align: middle; padding: 5px;" | [[File:Barnstar of Reversion Hires.png|100px]]
|style="font-size: x-large; padding: 3px 3px 0 3px; height: 1.5em;" | '''Anti-Vandalizm Yıldızı'''
|-
|style="vertical-align: middle; padding: 3px;" | Teşekkürler [[Kullanıcı:İnternion|<span style="color:green;">'''İnternion'''</span>]]<sup>[[Kullanıcı mesaj:İnternion|<span style ="black">ileti</span>]]</sup> 16:53, 3 Haziran 2016 (UTC)
|}

Sayfanın 16.53, 3 Haziran 2016 tarihindeki hâli

ARŞİV

Mesaj sayfası

MerhabaGurayKant, sizden bir konuda rica da bulunacaktım. Drrorschach adlı kullanıcının, mesaj sayfasında ki bir mesajını geri aldığınızı gördüm. Böyle süreçler de, kullanıcıların cümlelerine müdahale etmek yerine, kendilerinin bu işlemi gerçekleştirmesini beklememiz gerektiğini düşünmekteyim. Sansürlemek bizim işimiz değildir. Bahsi geçen kullanıcı, cümlelerinin üstünü çizerek geri adım attığını belirtebilir ki, böylece mesajlar da sansürlenmeden arşivde kalabilsin. Mesajları geri getirecektim ancak bu işlemi siz yaptığınız için, size danışmayı uygun gördüm. Göndermiş olduğu mesajı tekrardan görünür hale getirebilirseniz memnun olurum. Elbette bunu yapmak zorunda da değilsiniz. Bu en doğal hakkınızdır. Sadece, içeriklerin sansürlenmeden sunulması taraftarıyım. İyi çalışmalar dilerim. --MerhabaNe yapabilirim? 14:51, 9 Mayıs 2016 (UTC)

Değerli @Merhabaviki. Önerileriniz için teşekkür ederim fakat hakaretler yağdıran kullanıcının geri alsam bile üstünü çizeceğini düşünmüyorum. Hem çizse bir şey de değişmez. Okunuyor ettiği hakaretler, bu bir kişisel saldırı, arşivde olması ne gibi bir değişiklik yaratır ki? Hani yazısında hakaret olan bir yer varsa onu bulup sileyim/sansürleyeyim sadece dedim ama yazıda tamamen kişisel saldırı var. Bu yüzden hepsini silmek durumunda kaldım. Özellikle "Dekolteli kefen milliyetçilik aptallıktır ama anlamaya IQ'n yetmez." bu cümle. Böylesi daha doğru değil mi? --Güray (İleti) 15:02, 9 Mayıs 2016 (UTC)
Şimdi sizi daha iyi anlayabiliyorum. Öte yandan haklısınız. Ayrıca geri dönüşünüz ve beni bu konu da aydınlattığınız içinde teşekkür ederim. . Tekrardan iyi çalışmalar.--MerhabaNe yapabilirim? 15:07, 9 Mayıs 2016 (UTC)
(...) Daha çok kullanılan sansür yöntemi.Bunu da kullanabilirsiniz.--YerelDahi evet? 17:19, 9 Mayıs 2016 (UTC)
YerelDahi~~trwiki, öneriniz için çok teşekkürler gerçekten kullanıcı adınızın hakkını veriyorsunuz fakat tüm metin hakaret ve kişisel saldırı içeriyordu. --Güray (İleti) 17:47, 9 Mayıs 2016 (UTC)
Dekolteli Kefen'de Drrorschach'ın mesaj sayfasına kişisel saldırı yapmış son başlığı açan kişiye.Dikkatle incelerseniz görebilirsiniz.--YerelDahi evet? 18:38, 9 Mayıs 2016 (UTC)
YerelDahi~~trwiki, nerede kişisel saldırı yaptım? kürtçü bir sempatizanı uyarmanın nesi kişisel saldırı oldu?--Dekolteli Kefen 16:55, 14 Mayıs 2016 (UTC)

@Dekolteli Kefen Burada Kürtçü sempatizanı uyardım diyorsun ama Drrorschach'ın mesaj sayfasına yazdıkların öyle demiyor.--YerelDahi evet? 04:43, 15 Mayıs 2016 (UTC)

YerelDahi~~trwiki sence TÜRK adını maddelerden çıkartan birisini nasıl uyarmam gerekirdi? hayır bir yanlışım varsa doğrusunu öğrenmek en doğal hakkım değil mi yani?--Dekolteli Kefen 18:41, 16 Mayıs 2016 (UTC)
Drrorschach'ın mesajı kişisel saldırıdan dolayı sansürlenmiştir --İnternionileti 16:58, 14 Mayıs 2016 (UTC)

Uyarı

Uyarı
Uyarı
Lütfen sadece ansiklopedik içerik ekleyiniz.
Vikipedi'ye hoş geldiniz. Büyük olasılıkla yaptığınız değişiklik silindi, silinmek üzere işaretlendi ya da geri alındı. Lütfen sadece ansiklopedik bilgi / içerik eklemeye özen gösteriniz (bakınız: Vikipedi ne değildir?). Bu konuda kayda değerlik ölçütleri sayfamızdan bilgi edinebilirsiniz. Ansiklopedik bilgi içermeyen sayfalar eklemeyi tekrarlamanız durumunda katkılarınız silinecek ya da geri alınacaktır. Bilgi edinmeniz rica olunur. Teşekkürler, iyi değişiklikler!
Eldarion 19:57, 10 Mayıs 2016 (UTC)


Merhaba @Eldarion uyarı için teşekkür ederim fakat anlayamadığım şey şu Çağlar Ertuğrul sayfasını neden sildiniz? Tamam. En ufak şeyde uyarı şablonu çok güzel. Vikipedi:Kayda değerlik (kişiler) bakıyoruz buraya aktörler için,
  • Kayda değer filmlerde, televizyon ve sahne gösterilerinde ve diğer prodüksiyonlarda önemli rol oynamış olanlar.
Diye bir şey görüyoruz. Çağlar Ertuğrul kişisi, Dağ filminde (Kayda değer film) yer almış. Dağ II filminde yer alacak. (Şuan çekimlerde.) Benim İçin Üzülme, Kurt Seyit ve Şura dizilerinde yer almış artık kayda değer olup olmadığına siz karar verin. Benim anlayamadığım şey neden sildiniz? Maddeye giriyoruz. Karşımıza çıkan şey 19:57, 10 Mayıs 2016 Eldarion (Mesaj | Katkılar) Çağlar Ertuğrul sayfasını sildi (.) Bune? Neye göre sildiniz şimdi bu sayfayı siz? Hadi sildiniz tamam, eğer kurallar, politikalar bunu gerektiriyorsa sağolun ama politikaya bakıyoruz ona da uygun. Amacınız nedir? (.) açıklaması için de teşekkürler ve gerekli bir açıklama bekliyorum politikalara uygun olan bir madde neden silindi?--Güray (İleti) 20:04, 10 Mayıs 2016 (UTC)
Kayda değer yapımlarda, ÖNEMLİ rol aldığı iddialarınızı ispat edebilir misiniz ? Politikaları bol bol okuyup öğrenmenizi tavsiye ederim. Eldarion 20:08, 10 Mayıs 2016 (UTC)
@Eldarion öncelikle vaktinizi ayırıp cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Dağ bu kayda değer filmde başrol olarak oynamıştır. Dağ II filminde de başrol olarak oynayacaktır yani sizin söyleminiz ile ÖNEMLİ bir rol almıştır. Dizileri izlemediğim için bir yorum yapamayacağım fakat daha detaylı bir araştırma yapabilirim. Yine de bu iki film kayda değer ve bu iki filmin başrol oyuncusundan bahsediyoruz. Politika için gayet uygun gözüküyor. --Güray (İleti) 20:11, 10 Mayıs 2016 (UTC)
Madde geri getirildi, ancak filmin kayda değerliği tartışmalı. Boş bir vakitte topluluğun fikrine sunacağım. Eldarion 20:17, 10 Mayıs 2016 (UTC)
Gösterdiğini erdemli davranış için teşekkürler @Eldarion. Kolay gelsin, iyi vikiler dilerim. --Güray (İleti) 20:19, 10 Mayıs 2016 (UTC)

Euroleague.

Selam Guray, başlık sayısı şampiyonluk sayısına göre(....) olunca olunca biraz farklı düşündüm, düzenleme için teşekkürler. İyi çalışmalar. --Kingbjelica (mesaj) 15:10, 17 Mayıs 2016 (UTC)

Sorun değil @Kingbjelica, hepimiz hata yapabiliriz. İyi çalışmalar. --Güray (İleti) 15:14, 17 Mayıs 2016 (UTC)

Rica.

Selam Guray, şurada olduğu gibi, Bir Tereddüdün Romanı sayfasına da bir yükleme yapsan harika olacak :) Belki eklersin diye düşündüm. Görüşmek üzere, iyi çalışmalar diliyorum.--Kingbjelica (mesaj) 22:26, 17 Mayıs 2016 (UTC)

Merhabalar @Kingbjelica, bende tam ekleme yapmak için dosya yükleye basmıştım, şimdi yüklüyordum. Güzel tesadüf oldu. Bende iyi çalışmalar dilerim, iyi geceler :) --Güray (İleti) 22:28, 17 Mayıs 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Özel Yıldız
Dostum selam, Ali Gökçe Yılmaz ismi için bir içerik ekledim ama bir yanlıslık var sanırım yardımcı olabilir misin nerede yanlıs yaptık? Ne Mutlu Türküm Diyene 10:52, 18 Mayıs 2016 (UTC)
Değerli @Aligokce öncelikle merhaba. Aslında yazdığınız şeylerde bir sıkıntı yok. Düzgün biçimli fakat Vikipedi'ye kayda değer şeyler eklenebiliyor sadece. Onun dışında ki içerikler ise siliniyor. Katkılarınızı sürdürmenizi daha kayda değer şeyleri eklemenizi rica ediyorum. Vikipedi:Kayda değerlik bu sayfadan da kayda değerlik hakkında bilgi alabilirsiniz. İyi çalışmalar, iyi vikiler, başka bir sorun olursa gönül rahatlığı ile ulaşabilirsiniz :) --Güray (İleti) 11:08, 18 Mayıs 2016 (UTC)

Soru

Nasıl engeli aştınız?--YerelDahi evet? 19:01, 20 Mayıs 2016 (UTC)

Engeli aşmadım. Bir süre sonra engellenmiş kelimesi yok oluyor. Engeli aşmak gibi bir yeteneğim yok. @YerelDahi~~trwiki...--Güray (İleti) 19:02, 20 Mayıs 2016 (UTC)
Galiba sistem hatası.--YerelDahi evet? 19:03, 20 Mayıs 2016 (UTC)

Hidra kayda değer olabilir mi?

Birçok rap bestesine sahip ve çok tanınıyor. Ayrıca freestyle alanında başarıları da var, birincilikleri. Ödülleri. Bu tip şeyler kayda değer olduğunu göstermez mi? Rap radyolarında birçok şarkısı çalındı ve çalınmaya devam ediyor. Takip edebildiğim kadarıyla. Tam emin değilim ama size sormak istedim. --Kant 23:45, 20 Mayıs 2016 (UTC)

  • Merhaba! Söyledikleriniz arasından kayda değerlik ölçütü olanlar var. Dolayısıyla bu bilgilere madde içerisinde ve güvenilir kaynaklar kullanılarak yer verilirse elbette kayda değerlik ispatlanmış olur ve maddenin biçimsel düzen ihtiyacı dışında bir sorun kalmaz. İyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 23:49, 20 Mayıs 2016 (UTC)

Maalesef güvenilir kaynaklar yok, sanatçının bölgeseler başarıları var fakat sanırım kayda değer değil. Şimdi şöyle bir göz gezdirince bile anlaşılıyor bu. Geri dönüş için teşekkürler, iyi geceler.--Kant 23:50, 20 Mayıs 2016 (UTC)

  • Ben teşekkür ederim ilginiz için. Bu arada hızlı silinmesi talebiyle etiketlediğim maddeler bağlamında da küçük bir açıklama yapma gereği duyuyorum. Madde içeriklerini; okuyucuyu yanlış yönlendirecek veya bilgilendirecek herhangi bir içerik, bir kimseye veya kuruma karşı hakaret ve sair saldırı içeren sözler ya da özellikle kayda değerlik ölçütlerini sağlamayan bir çocuk hakkında kişisel veri içermesi durumunda kaldırdığımı belirtmek isterim. Bunlar yazılı kurallar değil tabii ama yalnızca son birkaç değişikliğinizden dolayı açıklamak istedim. :) İyi geceler, iyi çalışmalar. Dr. Coalmesaj 23:55, 20 Mayıs 2016 (UTC)

Öneri

Tartışma sayfasında pek yazılmayacağı için buraya yazayım. Pek, hatta neredeyse hiç bilinmez; eğer Enver Paşa ve çevresince alınan bir karar gereği I. Dünya Savaşı öncesinde "Atatürk'ün katli" gerçekleşsiydi I. Dünya Savaşı'nı dahi göremeyecekti Atatürk. Tahminim o ki bu konu bilerek gündeme getirilmez. Atatürk'ü öldürmesi için görevlendirilen kişi ise Halil Bey'di, eğer geri adım atmasaydı farklı şeyler olacaktı. Falih Rıfkı Atay'ın Çankaya'sı anlatır bu hadiseyi, okunabilir okunmasıysa. Halil Bey'in manevi oğlu da ayrıca söylemişti. Hayal dünyasında yaşayanların sadece vatanı değil, en aklı başında insanları dahi nasıl zora soktuğunu (daha ağır ifade ile söylemeyelim) göstermesi için bir öneridir. İyi çalışmalar. Vitruvian (mesaj) 00:28, 21 Mayıs 2016 (UTC)

Adil kullanım ve kardeş proje

Merhaba, biliyorsunuz kitap adil kullanıma giriyor ve buraya yükleniyor. Ben Wikipedia Commons'a yükledim 1-2 fotoğraf amacım kardeş projemizde de aktif olmak bir sorun olur mu? Telifle ilgili filan? --Kant 16:21, 21 Mayıs 2016 (UTC)

Kardeş projelerde olsa commons'a yükleyemezsiniz. Her proje için adil kullanım kapsamında yükleme yapmanız gerekmektedir. İyi vikiler, SakhalinioBuyrun beniiiim? 16:47, 21 Mayıs 2016 (UTC)

Bir yıldız da sizin için!

Özgün Yıldız
Başarılı katkılarından dolayı bu ödülü hak ettin sevgili dostum. Tanrı TÜRK'ü Korusun... Dostça Selamlar. Dekolteli Kefen 17:15, 21 Mayıs 2016 (UTC)

Ayça ve elma Şekerleri maddesi

https://tr.wikipedia.org/wiki/Ay%C3%A7a_ve_Elma_%C5%9Eekerleri - SAS'ta karar için yardımcı olurmusunuz...--Ormanlar Kralı Aslan (mesaj) 21:14, 28 Mayıs 2016 (UTC)

Bilgi

Vikipedi'ye katkıda bulunduğunuz için teşekkürler. Yüklediğiniz resim telif hakları saklı veya "sadece ticari olmayan kullanıma açık", "izne tabii" veya "resmin değiştirilmesi sınırlandırılmış" olması ve adil kullanım politikaları dahilinde kullanılamayacak olması sebebiyle silinmiştir. Telif hakları hakkında daha fazla bilgiyi Vikipedi:Telif hakları/SSS ve Vikipedi:Telif hakları sayfalarında bulabilirsiniz. Yardım:Resim yükleme, Vikipedi:Resim kullanım politikası ve Vikipedi:Resim telif etiketleri sayfaları da size yardımcı olabilir. Sorularınız için Vikipedi:Medya telif soruları sayfasını kullanabilirsiniz. Teşekkürler --Eldarion 13:05, 2 Haziran 2016 (UTC)


Bir yıldız da sizin için!

Anti-Vandalizm Yıldızı
Teşekkürler İnternionileti 16:53, 3 Haziran 2016 (UTC)