Vikipedi:Silinmeye aday sayfalar/Undertale

Vikipedi, özgür ansiklopedi
Aşağıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen bu sayfa üzerinde değişiklik yapmayınız.
Sonuç: SAS tartışması sonucunda sayfanın kalması yönünde karar verilmiştir.--Vikiçizer (mesaj) 18:04, 28 Ekim 2016 (UTC)

Undertale[kaynağı değiştir]

(Kaynak ara: Google (kitap · haber · gazete · akademik · özgür görsel · WRS) · DuckDuckGo · Bing · FENS · JSTOR · NYT · VK)

Maddeyi KD, yetersiz bilgi ve kaynak ihtiva etmesi açısından SAS işaretlemiş bulunmaktayım. Oylarınızı istirham ederim. chansey Mesaj 17:32, 19 Ekim 2016 (UTC)

  • Hızlı kalsın maddeye kaynaksız etiketi eklendi. kaynak eklemek isteyenler ingilizcedeki seçkin maddeye göz atabilir. --kibele 17:52, 19 Ekim 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın Kayda değerliği bariz, İngilizce Vikipedi'de kaliteli madde hatta. Kaç defa açıklanılmaya çalışıldı farklı yerlerde farklı kullanıcılar tarafından: "maddenin eksik, taslak veya kaynaksız olması kayda değer olmadığı anlamına gelmez". Tristan da Cunha de tek kaynaklı, onu da silinmeye aday gösterelim mi? Emin değilseniz kayda değerliğinden şablon ekleyin, zaman tanıyın, ne bileyim tartışma sayfasına not düşün. Yani artık biraz dikkat lütfen, sürekli olarak lüzumsuz tartışmalar başlatılıyor, aday gösterenler de dahil olmak üzere topluluğun vakti alınıyor.--RapsarEfendim? 17:54, 19 Ekim 2016 (UTC)
  • Hızlı kalsın Rapsar'a katılarak. --Maurice Flesier message 18:07, 19 Ekim 2016 (UTC)
Yorum Yorum Değerli @RapsarBu kadar sert bir tavrı beklemediğimi üzüntüyle belirtmek isterim. Elbette İngilizce sayfaya (doğrusunu söylemek gerekirse hızlıca) göz attım. Her zaman denilir ki "bir sayfanın diğer dillerde olması, Trviki'de olması gerektiği anlamına gelmez" diye. Malumunuzdur ki orada kaliteli madde olması Vikipedi'mizdeki bu maddenin de kaliteli olduğu anlamına gelmemektedir. Maddenin kaynağı yok, toplamda 2 satırlık bir bilgi ihtiva etmekte olduğu hepinizin malumudur. Şablonlar eklenebilir, zaman verilebilir tamam ama 12 Ağustos 2016'da açılan bir madde ve birkaç aktif ve değerli kullanıcımız katkıda bulunmuş, madde burada kalmış. Evet bu benim ilgi alanım olmayabilir, ama biz büyük bir aileyiz ve eminim bu maddeyi geliştirebilecek değerli kullanıcılarımız vardır. Bu kapsamda SAS oylamasının amacı zaten tartışma ortamının oluşması, bunu bir zaman kaybı olarak görmenizden gerçekten müteessirim. İstirhamım üzerine -sağolun- oyunuzu takdim ettiniz ve saygıyla karşıladım, karşılarım. Daima VP:İNV kapsamında hareket eden bir kullanıcı olarak, üzülerek belirtiyorum ki sanırım tüm kullanıcılarımızdan da bunu bekliyorum. Eminim bu yorumunuzda da beni geliştirecek bir yön bulunmaktadır... Son olarak şunu belirtmeliyim ki, eğer şahsımı eleştiriyorsanız direk mesaj sayfamda, yok benim şahsımda topluluğu uyarıyorsanız bunu burada ayrıca belirtmelisiniz diye düşünmekteyim. "Artık" cümlesini tekrarlayan bir faaliyete istinaden yaptığınızı değerlendiriyorum lakin benim tekerrür eden veya sorunlu tabir edilen henüz ilk oylamam olduğunu belirtmek isterim. En derin saygılarımla... chansey Mesaj 18:13, 19 Ekim 2016 (UTC)
Bakın, kaç defa anlatılmaya çalışıldı üstte de dediğim gibi. An itibarıyla İngilizce Vikipedi'deki maddede 80 kaynak var. "Bir sayfanın diğer dillerde olması, Trviki'de olması gerektiği anlamına gelmez" alıntısı yapmışsınız, doğrudur bu. Ama 80 kaynaklı bir madde için bu sizce mantıklı mı? 20 dilde (Türkçe dahil 21) olan bir madde için sizce bu mantıklı mı? Madem kayda değerliğini sorguluyorsunuz bunlara rağmen, gerekçenizde bir bir anlatırsınız "şuralarda var ama bakın kaynaklar falan filan, Almancada var ama kaynaksız zaten vs" gibi. Size değil bu sözlerim, kişisel ya da kırıcı algılamayın ama yani yapılan bir değil beş değil on değil. Acele etmeyelim, biraz özen gösterelim. Şak diye hemen silinmeye aday göstermeyelim, araştıralım, şablon ekleyelim, tartışma sayfasına gidelim vs.--RapsarEfendim? 18:19, 19 Ekim 2016 (UTC)
Sert bir çıkış yapmışsam özür dilerim, kişisel algılamayın dediğim gibi. Her kullanıcı hata yapabilir ama orta iki öğrencisinin daha denklem çözmeyi öğrenmeden integrale geçmeye çalışması gibi algılıyorum ben bunu. Oldukça faydalı ve kaliteli bir kullanıcısınız ama adım adım ilerleyelim, yavaş yavaş, sindire sindire gidelim.--RapsarEfendim? 18:24, 19 Ekim 2016 (UTC)
*Cevap Cevap Kıymetli @Rapsar gerçekten bu tartışmayı kırıcı algılamamak için özel dikkat göstermekteyim. 80 kaynak var doğrudur, o konudaki hatamı göstermeniz dolayısıyla müteşekkirim, o kaynakların hepsinde bakmadığım da benim hatamdır, ama bu kadar önemli ve kalması gerektiği değerlendirilen bu maddeyi ilgili kaynakların 1 tanesine dahi haiz olmamasını bende ilgili maddenin TrViki'miz için KD olmadığını sorgulamama yol açtı, ben aşamadım ve siz değerli kullanıcılarımızın oylarınızı istirham ettim. Bunu başka kullanıcıların yaptığı/yapmaya çalıştığı gibi bir zaman çalma, gereksiz polemik yaratma şeklinde algılamanızı haksız bulmaktayım. Bir değil, beş değil, on değil demişsiniz bazı şahit olduğum SAS'lar açısından haklı buluyorum ama şahsımı ve bu SAS adaylığını da bu kategoriye koymanızdan ötürü üzüntü ve teessüflerimi arz ediyorum. Saygılarımı sunarım... chansey Mesaj 18:30, 19 Ekim 2016 (UTC)
  • Cevap Cevap Değişiklik çakışması oldu kıymetli @Rapsar; değerli eleştirilerinizi dikkate alacağımdan emin olunuz. Yukarda naçizane değerlendirmemi arz ettim, bu davranışımı VP:İNV kapsamında değerlendirmenizi arz ediyorum. Bir de öğrenim hayatımda sadece Diferansiyel Denklemler dersinden her iki dönemde de bütünlemeyle geçtim, o yüzden örneğinizi kavramakta zorluk çekmekteyim :) :) :) Saygılarımı sunarım :) chansey Mesaj 18:37, 19 Ekim 2016 (UTC)

Yukarıdaki silinmeye aday bir sayfanın arşivlenmiş tartışmasıdır. Lütfen üzerinde değişiklik yapmayınız.